sziasztok!
megjöttünk mi is! szuper volt a nyaralás, leszámítva, hogy tegnap délutánra Beni belázasodott, valami vírus lehet, vagy nem tudok! tegnap, mire hazaértünk anyóstól, már 39,4 volt popsiban...

nurofen amúgy szuper, pikk-pakk leviszi neki, csak sajno 6 órán belül megint kúszik magasra, így ott mindig várni kell, hogy adhassam neki a következő adagot!
tegnap amúgy elmentünk egy uh-ra is, mert nem nyugodtam. amúgy köszönöm a kérdést, a vérzés múlt szerdán, és csütörtökön volt csak számottevő, utána már csak annak a lecsendesedése volt, szóval minden okés lett hétfőre, mikor is indultunk a Balcsira!
tegnap az uh-n baba szépen látszott, már 8 cm (1,5 hete még csak 5,5 volt!!!), sajnos egyfolytában ücsörgött, így esélyünk sem volt a lába közé benézni

heamatómát már nem látta a nőci, viszont van egy csík, amit mutatott az uh-n, az vagy a heam. maradványa, vagy pedig a magzatburok, ami nem tapadt fel még teljesen a méhfalra... ezt vizsgálják majd a 18. heti uh-on is, de nem mondta a nőci, hogy ez akkora gond lenne! remélem, hogy nem is lesz semmi! jaaa, és most meg azt mondta, hogy neki 14 hetesnek tűnik a baba, szóval lehet, hogy utolérte magát!?
képeket majd próbálok tenni, csak még le kell szednem!
Mecsi, nektek gratula a lányka gyanús kisbékához!

így már azt hiszem, hogy esélyem sincs a kislányra... pedig bíztam benne!

Kittinél is, nálad is kislányka, akkor nálunk bizti fiúcska lesz megint!
neveken még nem agyalunk! nekem sok fiú tetszik, lányból is volt favorit, de most azok már annyira mégsem tetszenek talán! szóval majd, ha kiderül, hogy ki lakik odabent, akkor célirányosan!
tábla frissítés tényleg jó ötlet, az a baj, hogy én is hülye vagyok hozzá!
végigolvastam mindent, sajnos azonban a szita agyam nem nagyon jegyezte meg, hogy mire kellene reagálnom...
Barbi, üdv itthon. akkor hétfőn van Csepeli tali??? az elég korai nekünk, bár bízom benne, hogy csak a 3 napos lázunk van, és akkor még akár jó is lehet! kiderül!
Sziszka, nagyon jók a videók!

édesek a gyerekek együtt, meg Málnus esete a vízzel! nálunk is nagy mánia a víz... nálunk amúgy bíz a neve!
Koppánynak további jobbulást! remélem, hogy minden rendben lesz vele!!! drukkolok!
Julcsi, jobbulást Eninek! remélem, hogy csak egy gyomorrontás volt ez a hányás!!! cipő szuper!
Aproo, nem semmi kálvária már megint!

remélem, hogy most már jönnek a nyugisabb napok!!! rádférne már! lassan te is szülsz! úristen!!!
Niki, nagyon klassz ágyikót vadásztál Barnusnak! a vendégágy része arra lesz, hogy oda tudj mellé feküdni? vagy hogy tervezed?
én is nagyon agyalok, hogy mi hogy legyen! jó lenne Beninek is szerintem inkább egy olyan ágy, ahol mellé lehet feküdni, szóval bírja a strapát, a másik ágy, meg lesz a tesójé... de majd még elválik!
Lelle Hajnalkát én is meglesem gyorsban facebook-on!
na. megyek, mert most ettünk, és egy picit vízszintbe kell helyeznem magam! most már majd jövök, ha a gyerek is engedi, bár vége a jó világnak! apa hétfőtől újra dolgozó ember...