Sziasztok, drága lányok, akkor jövök én is gyorsan. Esélyem nincs rá, hogy mindenkinek érdemben írjak, de próbálkozom:
először is nagyon köszi mindenkinek, aki gondolt ránk a költözéskor, simán ment minden
A mai gyereknap szuper volt szerintem is, úgy örültem, hogy láttam Móniékat és Veráékat is -- mindjárt teszek fel pár képet, amiket S csinált. Kár, hogy a végét elmosta az eső. Mónikám, Ádi is egy napja masszívan hisztizik, lehet, hogy frontátvonulás van...
HENI: nagyon cukik voltatok a képeken, tök jó hely ez a Seholsziget...
szegény Péterkém és Ti a szúnyogokkal... biztos a sok víz miatt, hátha javul később a helyzet... Köszi, hogy kérdezed, nem tudom, mi lesz az emelettel otthon, szerintem semmi, igazából nincs mire használniuk anyuéknak.
KAQK: remélem, már jobban vagytok, mielőbb gyógyuljatok meg!
Nekünk sincs még kint az összes fogunk (és szerintem is már több légúti betegséget a fogmocorgás okozott, mert Ádi keze könyékig a szájában volt napokig, de ki még nem bújtak)
NEKTARIN: képet kérünk a fiúkról!!!
JUBA: sajnálom

remélem, Bertus többet fog enni és a széklet is több lesz. A Levolac tényleg szuper.
MAGGIE: hú, Nálatok aztán pörög az élet, konfirmálás, barátnő, családi ebédek...
ANITJA: már nagyon hiányoztál a csapatból!!! Úgy látnék képet a kicsikről! Gratulálok a lellei élethez, lakáshoz, remek lehet! És milyen ügyes Natasa, hogy már jár!
Köszi, én is ezt az életmódot várom már nagyon, igazából 14 éves korom óta vágyakoztam az ilyen kényelmesebb városi életre. Remélem, sokszor fogjuk látni egymást! Milyen gyakran jártok fel Pestre?
VINDO: hát az autizmus az utolsó lett volna, ami Rugóról eszembe jut, még jó, hogy kizárták
Abszolút nem értek hozzá, de amiket a szobatisztaságról Vekerdytől, de külföldi szerzőtől is olvastam, ennyi idősen nem szobatisztának lenni egyáltalán nem késés. De majd bemásolom Neked, ha lesz egyszer időm, miket írt Vekerdy. A nagyvécézés szabályozása pl. vagy ált. isk. korig elhúzódhat és az is tök normális. Vagyis egy "késés" kilőve, mert nem is az, hidd el. Engem is csak és kizárólag az óvoda miatt "zavar", hogy még nem kezdtük el. Egyébként nem érdekelne.
Nyaralás: én konkrétan megőrülnék egy ilyen páros nyaralástól, de ettől még sikerülhet jól
Éljen a hinta (nagyon cuki Rugó

).
PANNDI: jaj, de jó, hogy minden rendben volt a dokinál! Aztán hajrá Nektek nemsokára!
GICA: drágáim, a fűtés tényleg elkelt múlthéten... nálunk egy kis olajradiátor megy áramról Ádinál, ha nagyon hideg van. Ovihoz szorítok nagyon!!! Egyébként ha netán nem vennének fel Titeket, több helyütt olvastam, hogy fellebbezni kell, és utána sokszor beveszik a kihagyottakat, csak le kell futni ezt a kört! Ne hagyd magadat!
FLEUR: köszi a képeket, Dani egyszerűen csodálatos!!! Micsoda husi combok!

))
MESI: szorítok nagyon költözéshez, belakáshoz, hitelhez!!! Szuper jó helyen fogtok lakni!
Muszáj elújságolnom, Ádit felvették abba az oviba, ahová vinni akartuk, nagyon szép helyen van, úgyhogy megkönnyebbültem, lesz helye. A körzeti oviról még nem tudok semmit, de kíváncsi vagyok...
Új lakás: imádom, azt hittem pár dologról, hogy kertesházasként zavarni fog, de nem. Igaz, laktunk már albérletben bérházféleségben, na ott aztán volt zaj, de itt szinte semmi... és az autóforgalom sem zavaró. Ádi meg a csúszdáktól van odáig, igaz, szakadó esőben is azért hisztizik, hogy menjünk ki csúszdázni.
Megyek el hajat szárítani, aztán képek a máról.