A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

És a lényeget elfelejtettem. Grétikém nem pelus nélkül van egész nap és elmenni se tudunk nélküle :D [/i]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hol vagytok?
Már elmúlt 9 óra :roll:
Na megyek dolgomra :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Itt is egy szürkébb

Móni: Tipp juni 20 :D Gratula Grétinek a "pelushoz" :lol:

Viranka: Nagyon jó a sapi nagyon jól áll Petrusomnak :D

Juba: Nálam egész végig az volt a gond hogy az "átlagosnál kevesebb a magzatvíz"

Mesi:Gratula!!!

:arrow: dolgozni

Kép

Kép
agica1126

Itt vagyok én is :D

Most értünk haza. A taxis szomszéd vitt minket Rugóval az egyetemre reggel. Ott én kezdtem a prezentációkat, mert sejtettem, hogy a végét már nem bírja helyben.
Így is lett, párszor ki kellett menni vele (büfé, lépcső, automata stb.), felváltva rajzoltunk vele meg játszottunk, de komoly probléma nélkül megoldottuk a dolgot :D

Hazafelé G. hozott.

Beugrottunk a postára a vasért 8)

Ebédeltünk is.

R. nem sokat aludt éjjel, 11-től kb. 3/4 nyolcig.

Móni, ha közel lennétek, küldenék Neked vörösbort :wink:

Nem tudom, megyek-e Bp-re mostanában, de ha arra járunk, majd bedobjuk :lol:

Irina, azért majd gyere hosszabban is, ha tudsz. Hogy bírta Ádi a dobozolást?

Megyek, átöltöztetem Rugót, összekente magát az ebéddel.

Lányok, holnap Nagyváradon a konferencia ottani idő szerint 10-kor kezdődik. Ha két óra az út, akkor kilenckor kell elindulnunk, ugye???
Olyan béna vagyok, itt gondolkodom rajta :roll:

Szia Ágica:)

:arrow:

Kép
vindolanda

Hát a négy-kéz-lábas padló súrolást ki tudnám hagyni :roll:
Nem bírtam egyhuzamban megcsinálni a hálót, pihenőt kell hagynom :oops:
De ha minden jól megy ma este már ott alszunk :D
Vagy a cicus szobájába a földön, csakhogy visszaszoktassuk Őt oda :roll:

Vindo de drága vagy :D
induljatok 1/2 9 körül. Akkor időben odaértek. csak ideális esetben 2 óra az út. Több is tud lenni sajna.

Ágica szia :D

na el folytatni de előtte még nyilván iszom egy kávét

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, azon gondolkodtam, hogy előre kell-e állítani az órát, vagy hátra :oops: :oops: :oops: :oops:

Megint szétment egy elem a falban a fürdőszobában, G. veri a csempét :?

Az előző tulajdonos komoly szakembereket fogadott fel :?

Kép
vindolanda

Vindo!
pont az óraállítást akartam kérdezni :) :) azt hiszem h. HírTv-n híradók előtt ki szokták írni,máshol mennyi az idő :) :) szép a rózsafa :)

Móni!
..........................most gondolj ide vmi nagyon csúnyát :evil: muszáj neked padlót sikálnod??????????? na majd megkapod vasárnap :) kerülj a szemem elé :)

Panndi!
de örülök a jó híreknek :) tartani fogjátok a páratlan számú években született gyermekek sorát :) :wink: jövő héten várunk :)

Juba!
de szép neve lesz lányotoknak :) :)

Gica!
az a biztos ha Te tudakolod meg.Ne higgy senkinek :)

megjött Dede :arrow:

KépKép
viranka

Állítólag hétkor kell elindulni, nem kilenckor :?
Kelhetünk zöld hajnalban.
Be is hozom Rugót az udvarról, esti rutin indul.

G. megy a baumaxba szerelvényért.

Kép
vindolanda

Móni Nektarinnal azért kellet lefújni a talit, h legközelebb mi is mehessünk veletek :D
Hát azt meg megértem, h nyűgös gyerekkel nem néztél be....de amúgy a tegnapom nekem is nagyon sűrű volt.

Na fotózás megvolt. A végére már nagyon elfáradt mindenki. Persze a képeket még gyorsan ki kellett válogatni az már kicsit nyűgös volt mert mind a két gyerek nyafogott, persze jogos volt.
Amúgy szerintem nagyon jók lettek a képek. Kedvenc szomszédunk jóvoltából (kozmetikus) klassz sminkem volt. Kár hogy gyorsan lekopik...azaz le kell mosni. És Lilla is szinte mindenben benne volt amit kértünk tőle. Kivéve, hogy az esőköpenyt nem akarta felvenni. :D de ez legyen a legnagyobb bajunk.

Na megyek mert holnap meg utazunk Egerbe és még pakolnom is kell. Kissé szaladgálósok vagyunk csak szegény fiam borul ki mindig emiatt...:?

KépKép
KépKép
fleur

jah és indulhat a tippelés Pöti nevére :) :) aki eltalálja kaphat csokit :)
ebből kimaradok :lol: :lol:

KépKép
viranka

Fleur!Képet majd tegyél fel ide is ha lesz időd,nagyon kíváncsi vagyok rá!!

Móni!Én is ettem ma epret,bár nálunk nem én voltam a "pofátlan"hanem a zöldséges,képes 1300 forintot elkérni kilójáért :shock:
Az én tippem akkor júni 17. (és nagyon kívánom ám azt a tábla csokit,ezt Pötinek add át légyszi :wink: :lol: és mondd neki,hogy lesz számára egy korban hozzá illő leánykám ha enyém a csoki viheti a csajt :lol: )
Éljen a pelusmentesség!
Mi még hajajjjjj,Berti állandóan iszik és folyton pisil,nem mostanában szokunk le a pelusról!
Bár anyukám azt mondta amíg én kórházban leszek majd Ő leszoktatja Bertit róla,én csak annyit mondtam neki,hogy Hajrááááááá:)

Azt hiszem Heni kérdezte az ovit mi sem adjuk fel Bertit,itthon segít majd nekem Zizi körül :D

Gica!Ne keseredj el,még nem biztos,hogy Rólatok van szó,nyugi!!
És drukkolok,hogy tényleg ne így legyen!!!

Na és akkor felcsillant a remény a másik tábla csokira Vriankának köszönhetően :idea: :D
Ez én tippem Pöti nevére Milán!De csak azért mert ha nekem fiam lett volna akkor ezt a nevet kapja :wink:

És köszi Vrianka,nekünk is tetszik,minél többet mondjuk egyre inkább :D

juba0

Móni!

Gratula a szobatisztasághoz! :)

Bocsánat, csak beleolvastam, ennyire tudok reagálni.

Zsoltit várjuk haza, tegnap nem indult a gépük... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó,
én is ismét csak futólag tudok jönni: Móni, hívlak majd, ha ott leszünk (ha netán nem, akkor is). Elvileg mennek ingyenes Minimax-vonatok a Nyugatiból a Vasúttörténetibe, lehet, hogy olyannal megyünk és nem kell kocsiznunk.
Puszi!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt :D

Csak beköszönök. Keltem a férfiakat, és hét előtt indulunk Nagyváradra.
Kikerestük a nagyváradi meki meg az állatkert címét is, de úgy látom, van vár is.

Szép napot!

Rugó már abszolút nem hasonlít az útlevél fotójára. 10 hónapos volt, mikor csinálták, ami még egy hónapig érvényes amúgy.

:arrow:

Kép
vindolanda

Helló!

Gyors bekuk...

Móni izgi-izgi..:) Remélem hiszti már nincs. :)

Vindo :) én szeretem a tablettát,kevesebbet takarítok ;)

Kaqk gratula a házoz! :) mi is ugyan ezt szedtük össze Domival kopp-kopp már lefutóban,de borzalmas volt nálunk olyan szinten horkolt Domi,hogy nem lehetett mellette megmaradni. :( Gyors gyógyulást!
Ha kell valami amway szólj megadom a beléptető kódot. :)

Emese szorítok ..:)
varga tünde

Panndi örülök a jó hírnek! :)

Móni szobatisztaságra is grat! Nagyon ügyik vagytok!! :)
varga tünde

Lányok, hol vagytok????

Tünde, tényleg tisztább lett tőle :D

Gáboréknál nagy felhőszakadások vannak, a patak kb. 10 cm-re van attól, hogy kiöntsön. Aztán mindez belefolyik a Tarnába, és jön az én kisvárosom :roll:
Kíváncsi vagyok, kiönt-e valahol :?

Szerencsésen megjártuk Nagyváradot. A konfi jól sikerült,és találtam kabalapénzt a hotelnek a büféjében (egy váltópénzt) :lol: 8)

MIndenki nagyon kedves volt velünk a büfés nénitől kezdve a vengéglátókig.

G. meg R. mekiztek, játszótereztek meg városnéztek közben.

G. szerint nem euro-konform a csúszda, két méter magas, de csak 14 kilóig használható :roll:

Telefonnal lefotózta Rugót, nagyon pörgött.

Új szavak Rugótól:
tartály - tajtaj
csat - csa/ta
egy-két-há - ejkéhá

Ügyes volt egész nap.

Fáradt vagyok, mint a kutya, de most jön Dr. House és egy üveg hideg japán sör 8) :P :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Belestem.
Most végeztem a fenti szobákkal. Ma este már ott lesz az alvás.
Jobban mondva még kiderül. Most épp hisztizik a változatosság kedvéért. És már azt mondogtja, hogy anya is vele alszik.

Vindo jó hamar megjártátok :D
jó pihenést.
Rugó meg egyre több mindent mond :D

Kaqk hogy vagytok?

Regina apa hazaért?

Irina mi is a nyugatiból megyünk vonattal.
10:40-kor indul

most csak ennyi. Hulla fáradt vagyok.
Gyors zuhany és aztán indul a hisztimenetes altatás :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Még nem tudtam visszaolvasni, csak gyorsan két hír.

Zsófi ma először nem alszik itthon :shock: Mondta, hogy szeretne a szomszédban a Móninál (Móni, tudod ki :wink: ) aludni, úgyhogy átment, és ott alszik. Jaj, nagyon fura :oops: Főleg, hogy egy fal választ el minket (sorházban lakunk), mégsincs itthon :)

A másik, hogy csütörtökön már meg is jött nekem, szóval négy hét múlva próbálkozhatunk a kistesóval :lol:
Vendég

Halihó,
Móni, láttam az imént, hogy kerestél, remélem, holnap a Vasúttörténetiben találkozunk (bocs, hogy nem vettem fel, de a fürdés-altatás nálunk általában bizarrul hosszú, úgy 8 és 10 között tuti nem tudok mást csinálni...)!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt :D

Panndi, hogy telt az éjszaka? Zsófinak is, és Nektek is :wink:

Kép
vindolanda

Reggelt!

Na örülök Vindo,hogy megvagy elégedve vele!!! :)

Jó 7végezést! :)

Apáék neki álltak gázcsövet a falon ki rakni még 5 cmrel,szigetelés miatt. Annyi munkába kezdett apa megéri csinálni őket,de nem én találtam ki egyiket sem,én csak örülök neki,pláne ha kész is lesz :wink:

Tegnap barátnőm is segített kigazolni a kiskertet,meg az elnyíló virágokat is kiszedtük 6 zsákkal lett :shock: 2 órán keresztül csináltuk.! A másik oldalt meg ma kellene megcsinálnom,de nincs kedvem neki állni.
varga tünde

Sziasztok!

Látom mindenki gyereknapon,nálunk semmi program :roll:
És dörög az ég ezerrel,jön a vihar,olyan rég esett már...

Jó mulatást mindenkinek,majd kérünk képeket,
hagy irigykedjünk:wink:

juba0

Mi sem gyereknapozunk.
Igazából örülünk, hogy kb. egy hete először nem kell mennünk sehová, lesz forma 1, tenisz stb.
Azért vásárolni voltunk, és Rugó kapott egy kis markológépet, egy üdítőt meg egy kürtőskalácsot.
Meg a hintát a héten, szóval nálunk nem volt nagy gyereknap.

Este talán nyársalunk :roll:

De képeket tegyetek majd fel, mert szívesen nézegetem :wink:

Kép
vindolanda

Én meg akartam lepni a minimaxolókat a vasúttörténetiben azzal, hogy kimegyünk a gyerekekkel. De Zsozsi nagyon rosszul aludt (Gegi most kivételesen durmolt), és reggel a f8-8-as ébredéséhez képest f6-kor kelt. Így nem mertem megrizikózni a kiruccanást.
Különben is esik, dörög. :?

Kaqk! Gratulálok a sikeres átköltözéshez! :) Berendezkedtetek már teljesen?

Én úgy várom már a költözést! :) Életemben még nem költöztem. Itt az első alkalom 31 év után. :lol: Azt hittem nagyon fog fájni (na jó még azért furi egy kicsit), de nem hinném, hogy gond lenne.
Most kérünk árajánlatokat a kivitelezőktől, meglátjuk.

Jövő hét elején fizetjük ki az eladókat (egy bizonyos összeget visszatartunk, amit a kiköltözéskor fizetünk ki), és imádkozunk, hogy június 1-jéig fel tudjunk venni hitelt, vagyis be tudjuk adni a papírokat. Azaz ne tudjunk felvenni hitelt, és ne tudjuk beadni a papírokat. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

vindo, aludt reggelig :shock: Ugyanakkor ébredt, mint szokott, éjjel meg egyszer sem. Nagyon jól érezte magát. Mi este meg csak lézengtünk, olyan fura volt, hogy nem volt itthon :)
Vendég

Ahoj :)

minimaxos buli jó vót,kis tömeg,el-el tűnő Míra,néha kicsit hisztis Gréta,aztán homokozónál egymásrataláló Irina család+Móniék+mi :) ott végre találkoztunk Bálinttal és R.val :) :) alkottunk hajgumikat,kitűzőket,szoknyát és virágot :) forogtunk a váltóval(de sz@r érzés,ugye Móni) aztán elkezdődő esőzés miatt befejeztük a partit :) :)
de jóóóóóó volt nagyon :)

Panndi!
ügyi Zsófi :) :) reggel Fruzsi nem kereste? elhiszem h. rossz érzés nélkülük aludni :)

Mesi!
asztalost öcsém személyében tudok ajánlani :) tényleg hány nm2 a ház?

:arrow: tankolni óvatosan(konkrétan sz@rrá menta lengéscsillapítóm :evil: ) és ügyeletes gyógyszertárba,tápiért :)

KépKép
viranka

Nálunk is özönvíz volt :(

Huuu Viranka akkor vigyázzz!!

Ügyes Zsófika!! :) Ilyenkor nem tud az ember mit kezdeni magával igaz.. :)
varga tünde

Panndi! Hú, de fura lehetett. Nekem már az is rossz volt, hogy a kórházban - mikor Gegi született - nem volt ott. De ott persze nagyon másra figyelt az ember. :D
Már olyan nagyok... Egyedül alszanak... Ráadásul máshol...

Mi délután kimentünk sétálni, esőben. :?

Láttam az időképen egy 30 napos előrejelzést, ami nem volt túl biztató. Egész júniusra 18-20 fokot mond esővel. :evil: Remélem most hogy ezt leírtam, nem ez lesz! :roll:

Viranka! A ház nagyon nagy, 240 m2 + 140 m2 pince. Itt elfér két vállalkozás, kettőnél több gyerek, és akár egy varroda is, ha kinőjük magunkat.
A nappali 70 nm, és 3 wc van. :oops: De ezt nem lehetett otthagyni, annyira áron alul volt. Én ágáltam, mert túl nagy, de végiggondoltuk sok szempontból (költségek, fenntartás, vállalkozások, gyerekek, varroda...), és arra jutottunk, van olyan modern gépészetű a ház, hogy takarékoskodni is tudunk (vas kandalló is van).

Jaj, nem is újságoltam! :oops: Lajstromba vették a Gremese márkanevet! Levédettük!
Gremese®

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

A minimaxos buli szuper volt. Én jobban kinyúltam, mint bármelyik gyerek :oops:
Cica bemutatta "a minden miatt tudok hisztizni" énjét :D Ez a hét ilyen volt. Jó volt találkozni csajszik. Ádó gödröcskés mosolyával ismételten levett a lábamról. Báló meg elképesztően vagány kispasi, aki imádja ha a pocakját puszilják :D :D Míra kész hölgy aki imád kreatívkodni és imádja a kristálycukrot :D
Csináltam pár képet, hazaértem megnézte Z. Megszólalt: "biztos vagyok benne, hogy Robi ezerszer jobbat csinált ezeknél, elég bénák" jól megkaptam :roll: :D

Jesszus Mesi :shock: minek nektek akkora?
Mit mondtak, mennyi a rezsije?
Ha minden kötél szakad megvétózzátok, hogy város legyen és éltek falusi turizmusból :wink: 8)

Itt most is esik :?

Panndi Móniéknál szuper helyen volt. Rajonganak Zsófiért :D
Én nem tudom, hogy viselném ha máshol aludna :roll:
Remélem még jó darabig nem is fog.
A kórház miatt is aggódom egy kicsit.
Eléggé igényel az alváshoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára l.móni 2010.05.30 17:50-kor.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Éljen a levédetett Gremese márkanév :D
Ma láttunk pár tőletek való mei-tait :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Igazából nem "kell" ekkora, de mivel a deviza hitel miatt majdnem bebukták a házat és ezért áron alul adták, mi lecsaptunk. Apának kell egy dolgozó szoba, ahol tud programozni egy olyan résszel, ahol ügyfelet is le tud ültetni, nekem meg kell egy bemutató-szoba a mei tai-oknak, babavédőknek egyebeknek. A nappali tényleg nagy, a konyha sem kicsi, meg az összes többi helyiség, de mi szeretjük a teret. :)
A gázra 24 e Ft körüli összeget mondtak, van kandalló, fával is lehet fűteni úgy, hogy a felszálló meleg a fenti fürdőszobát melegíti, és kinyitva az ajtót, a többi teret is. Éjszakai áramra valami helyi kedvezmény van, és mivel nagyon világos a ház, az árammal is tudunk spórolni.
Ezeken én mind aggályoskodtam - nagy terek, költségek -, de mindennek utána jártunk és megnyugodtam. Furt kút is van a kertben, így a kert öntözése nem kerül pénzbe.
Többedszerre visszamenve már nem is olyan óriási az a nappali.
Szóval ez a ház nemcsak a család igényeit elégíti ki, és ad teret egy esetleges harmadik babának, hanem van hely két vállalkozás kialakításának, és esetleg egy varroda felállításának.
Ez is gond volt, hogy béreljünk majd egy helyiséget, ha odáig kerül a sor, vagy mi legyen. No erre sem lesz gond. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni, jó helyen volt, tuti, ma is ott akart aludni :lol:

Vera, mire Fruzsi felébredt, Zsófi már itthon volt :wink:

Mesi: levédett gremese, tök jó :)
Vendég

Sziasztok,

mi is élünk:-)

Hát a mai gyereknap elmaradt az eső miatt:-( de itt volt a barátnőm hétvégére, igy az egész hv-ge gyereknap volt a fiúknak, minden róluk, körülöttük forgott:-)Sajna gyorsan eltelt:-(

Iszonyat mennyiségü szúnyog van itt :evil: :evil: :evil: Péterkének nagyon fel is dagadnak a csipések, fájlalja is:-( fenistil krém mellé adok neki cseppeket is. Valószinű ő allergiás is rá:-(

Délután hatalmas felhőszakadás volt itt :evil:

Panndi jaj fura lehetett :roll: el sem tudom képzelni....örülök, hogy jól vagy:-)

Emese gratulálok a levédett Gremese márkanévhez és a házhoz, az új élethez is:-) Fura lesz eleinte szerintem, de a jót könnyű megszokni:-)GYerekeknek biztos, hogy kell a tér, meg az udvar is, pláne a vállalkozásotoknak, azért igazad van, helyiséget bérelni se olcsó. Biztosan jó befektetést csináltatok, még ha lesz kiadás is

:wink:

Móni hát a te állapotodban nem szégyen ám kifáradni, azért a béna képekből is kérünk :wink:

Vindo mi is F1 et néztünk, Áron élvezte

:shock: végig berregett :shock:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, drága lányok, akkor jövök én is gyorsan. Esélyem nincs rá, hogy mindenkinek érdemben írjak, de próbálkozom:
először is nagyon köszi mindenkinek, aki gondolt ránk a költözéskor, simán ment minden :-)

A mai gyereknap szuper volt szerintem is, úgy örültem, hogy láttam Móniékat és Veráékat is -- mindjárt teszek fel pár képet, amiket S csinált. Kár, hogy a végét elmosta az eső. Mónikám, Ádi is egy napja masszívan hisztizik, lehet, hogy frontátvonulás van...

HENI: nagyon cukik voltatok a képeken, tök jó hely ez a Seholsziget...
szegény Péterkém és Ti a szúnyogokkal... biztos a sok víz miatt, hátha javul később a helyzet... Köszi, hogy kérdezed, nem tudom, mi lesz az emelettel otthon, szerintem semmi, igazából nincs mire használniuk anyuéknak.

KAQK: remélem, már jobban vagytok, mielőbb gyógyuljatok meg!
Nekünk sincs még kint az összes fogunk (és szerintem is már több légúti betegséget a fogmocorgás okozott, mert Ádi keze könyékig a szájában volt napokig, de ki még nem bújtak)

NEKTARIN: képet kérünk a fiúkról!!! :-)

JUBA: sajnálom :-( remélem, Bertus többet fog enni és a széklet is több lesz. A Levolac tényleg szuper.

MAGGIE: hú, Nálatok aztán pörög az élet, konfirmálás, barátnő, családi ebédek...
ANITJA: már nagyon hiányoztál a csapatból!!! Úgy látnék képet a kicsikről! Gratulálok a lellei élethez, lakáshoz, remek lehet! És milyen ügyes Natasa, hogy már jár!
Köszi, én is ezt az életmódot várom már nagyon, igazából 14 éves korom óta vágyakoztam az ilyen kényelmesebb városi életre. Remélem, sokszor fogjuk látni egymást! Milyen gyakran jártok fel Pestre?

VINDO: hát az autizmus az utolsó lett volna, ami Rugóról eszembe jut, még jó, hogy kizárták :-)
Abszolút nem értek hozzá, de amiket a szobatisztaságról Vekerdytől, de külföldi szerzőtől is olvastam, ennyi idősen nem szobatisztának lenni egyáltalán nem késés. De majd bemásolom Neked, ha lesz egyszer időm, miket írt Vekerdy. A nagyvécézés szabályozása pl. vagy ált. isk. korig elhúzódhat és az is tök normális. Vagyis egy "késés" kilőve, mert nem is az, hidd el. Engem is csak és kizárólag az óvoda miatt "zavar", hogy még nem kezdtük el. Egyébként nem érdekelne.
Nyaralás: én konkrétan megőrülnék egy ilyen páros nyaralástól, de ettől még sikerülhet jól ;-)
Éljen a hinta (nagyon cuki Rugó ;-)).

PANNDI: jaj, de jó, hogy minden rendben volt a dokinál! Aztán hajrá Nektek nemsokára! :-)

GICA: drágáim, a fűtés tényleg elkelt múlthéten... nálunk egy kis olajradiátor megy áramról Ádinál, ha nagyon hideg van. Ovihoz szorítok nagyon!!! Egyébként ha netán nem vennének fel Titeket, több helyütt olvastam, hogy fellebbezni kell, és utána sokszor beveszik a kihagyottakat, csak le kell futni ezt a kört! Ne hagyd magadat!

FLEUR: köszi a képeket, Dani egyszerűen csodálatos!!! Micsoda husi combok! :-)))

MESI: szorítok nagyon költözéshez, belakáshoz, hitelhez!!! Szuper jó helyen fogtok lakni!

Muszáj elújságolnom, Ádit felvették abba az oviba, ahová vinni akartuk, nagyon szép helyen van, úgyhogy megkönnyebbültem, lesz helye. A körzeti oviról még nem tudok semmit, de kíváncsi vagyok...

Új lakás: imádom, azt hittem pár dologról, hogy kertesházasként zavarni fog, de nem. Igaz, laktunk már albérletben bérházféleségben, na ott aztán volt zaj, de itt szinte semmi... és az autóforgalom sem zavaró. Ádi meg a csúszdáktól van odáig, igaz, szakadó esőben is azért hisztizik, hogy menjünk ki csúszdázni.
Megyek el hajat szárítani, aztán képek a máról.

Kép
Kép
irina

Anitja, megnéztem, hogyan vonul Nati a székkel, hát valami fenomeniális ;-)

Akkor képek :-)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
irina

Sziasztok! Öhhhhm :oops: :oops: :oops: én nem igen tudom, ki kicsoda a képeken. Segítetek?

De jó, jó volt Zsófinak! :)

Emese, gratulálok a védettséghez! :)

Jó, hogy jó volt a tali. :) Ma annyira jó volt: találkoztam egy nagyon kedves barátnőmmel és a családjával. :) Már nagyon vártuk, hogy sikerüljön összehozni, és végre sikerült. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Dóri, jobbról balra a nevek a következők: Viranka, Móni, és Irina. Az kicsit idősebb leányzó Míra, a thomasos pólós fiú Bálint. Kisfiú a Rejtő Jenő-sapkában: Ádi.

Aranyosak vagytok mindannyian :wink:

Mi nyolckor keltünk.
Tegnap Gáborral tudtunk felváltva Rugóra figyelni, így az éjszakai teendőinket délután megcsináltuk. Én nem is éjszakáztam most 8)

Emese, ekkora házban aztán bújócskázhattok :shock:
MOndjuk a vállalkozásoknak tényleg kell 8)

Nekünk a gáz plusz fa tüzelés összesítve kb. 110 m2-re havi 50 000 ft a leghidegebb hónapokban. Mondjuk ez nem egy túl korszerű fűtési rendszer. Próbáljátok a kandallót minél jobban kihasználni, és időben beszerezni fát. Mi az előző évben az építkezés miatt nem tudtuk megvenni, így már csak nem jó minőségűeket tudtunk összeszedni, szóval kicsit elrontottuk.

MOst röviden ennyi.
Ma szünnapom van. Holnap Nyíregyre megyek, az utolsó interjús napom van. Csütörtök záróvizsga, és szerintem utána már csak heti egyszer megyek.
Mondjuk a nyakamon van még a félév lezárása, az egyik zárótanulmány, meg két publikáció. DE itthon, este tevékenykedni már jobb :P

Reggeli rutin :arrow:

Kaqk, Irina, majd rakjatok fel képeket az új lakásokról :!:

Megyek is. Szép napot. V.

Kép
vindolanda

Balról jobbra, és nem jobbról balra.

Szúnyogok :?
Itt este fél hét körül jönnek a rohadékok.
Akkora csípések vannak Rugó nyakán :?
Kapargatja :roll:

Kép
vindolanda

Naposabbat :)

Mesi!
akkor eltaláltam a nappali méretét :) :) ennyire tippeltem a kép alapján :) :) az biztos h. van teretek :) :) tényleg jó áron vettétek :) tőlünk max 30perc M0-on :)

Dóri!
csíkos Móni,fehérben én,a harmadik Irina :) narancssárga ingben életem párja :) függönyszoknyában Míra

:arrow: nem kelt B. f9kor :) kissé elfáradt tegnapi naptól :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Irina köszi a képeket!!!! szép mindenki:-)

Vindo szünnap 8) pihizz :D

Vera f9 8) 8)

Kellene valami tali, hogy Dóri megismerkedjen velünk :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Heni oké, akkor a "béna" képeket majd felrakom.
Ha lesz időm kicsinyíteni.

Mesi ja, jól mondja Vindo a beszerzendők listájára írjátok fel a fát. Ha a nyáron megveszitek akkor olcsóbb, akkora pincében tudjátok tárolni.

Itt az éjszaka megint hiszti volt. A szobájába aludt, hiába volt nagyon fáradt alig bírtam elaltatni, aztán meg 1-kor kezdte a műsort. Üvőltött, rúgkapált és veszekedett. Az apja hozzá se érhetett. Attól sikítófrászt kapott ha ránézett. Majd 1 óra hiszti után visszaaludt. Az én matracomon, az én takarómmal és az én párnámmal. De legalább az Ő szobájában. Persze mellettem. Ha megpróbáltam elosonni felébredt és sírt. Reggel, mikor wc-re mentem kizavarta az apját a szobájából és még az ajtót is becsukta utána, hogy csak anyu léphet be rajta.
Z persze engem okol. Az eszébe sem jut, hogy semmi időt nem tölt a lánnyal és csinikém emiatt van kiakadva. Szerinte én hangolom ellene a lányt. Ma úgy ment el, hogy alig köszönt. Minden mozdulatomba belekötött.

Heni forma1-et cica is imádja.
Már volt, hogy meglátta az autót és mondta ki vezeti :roll:
Lehet sokat nézzük vele együtt :D

:arrow: vasalni mert már pörög a következő mosás, a vasalatlan meg rengeteg.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo boldog születésnapot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most szünnap? vagy szülinap :roll: :oops:

Heni
KépKép
heni81

KÖsz, Móni :lol: :lol: :lol:
Január másodikai vagyok, Maggievel együtt ünnepeljük 8)
De a szünnap sem rossz :P

Kép
vindolanda

Nem is tudom, mit lehetne csinálni Gréta ügyében. Lehet, valaki kívülállónak kellene beszélni életed párjával, ha most Neked nem hisz :roll:
Szegény Gréta.
Mennyit találkoznak amúgy?

Kép
vindolanda

És ha Gréta mondaná el, hogy hiányzik neki?
Csak gondolkodom itt.

Teregetni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo itt égek és rájöttem hogy nem tudok olvasni :oops: :oops:
bocsánat :roll:
Nagyon keveset. Nem egy alkalommal csak reggel max 1 órát, mert este már rég alszik cica mire hazaér.
Néha napján kihisztizek (szó szerint) pár órát a lány számára mert rohadtúl igényelné az apját.
De ez nagyon ritka.
Ha itthon is van Z akkor is elhajtja mert, hogy neki dolgozni kell és azt Gréta mellett nem tud.
Fogalmam sincs mit fognak egymással kezdeni míg én szülök.
Megmondtam Z-nek ha ide meri hívni az anyját akkor az válóok.
Érzi, hogy meglépem és nem poénból mondtam. (anyósom mindent elkövet, hogy ellenem hangolja Z-t és Grétit)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Már mondta neki. Olyankor mindig azt mondja értünk dolgozik.
Csak azt nem veszi észre, hogy közben elveszíti a lányát és engem is :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugó már abszolút nem is hasonlít az útlevélképére. 10 hónapos volt, mikor készült.
A héten elmegyünk majd Derecskére egyik nap kocsival, ott nem kell előre időpontot kérni, mint Debrecenben. Július hetedikén jár le neki a kétéves intervallum.

Kiteregettem.

Rugó ajándék-tasakokkal játszogat, meg fél szemmel Hupikék törpikéket néz.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?