2004.10.07 12:34
2004.10.07 13:00
és Banyóciékat is 
sőt Bettit is, bár a kocsiból több látszik 

Ami a jó hír, hogy kiharcoltam magamnek egy másik pozíciót, nem azt, ami járt volna. Kicsit bementem, nyüzsögtem és gyűjtöttem az infokat, aztán szépen oda is mentem az egyik mhelyi vezetőhöz, akinél egy szimpi állás volt. Azonnali interjú következett, kicsit megijedtem, mert abszolúzt nemkészültem, de nagyon jól sikerült. Már tott tartottunk, hogy okés a dolog, mikor elmondtam, hogy azért egy év múlva szeretném ha a kistesó ott vigyorogna Dodi oldalán, erre mégsem lett azonnali szerződésaláírás, egy nap gondolkodási időt kért. Tegnap a gyomrom dióméret volt, hívás sehol. Aztán este 8kor csörgött a telcsim, hogy okés a dolog mégis!!! Most nagyon örülök, mert így viszont kicsit jobb a helyzet: fél5kor garantált lelépés, de amúgy is rugalmas a dolog, ha hamarabb bemegyek, eljöhetek hamarabb (már ki is gondoltam a fél8-4ig időpontot. Sőt, ha olyan a helyzet (mivel nálunk ugye nyista segítség itthon) elképzelhető az itthonról történő melózás is - szerencsére gép és net is van.
Szóval azért elégedett vagyok, a fizum a duplája lett, szóval mégsem olyan nehéz gyerekkel elhelyezkedni. Kicsit összeszedjük magunkat anyagilag és már jöhet is a kishugi!!! 
2004.10.07 13:22
Gondolom Te is hogy elfaradtal a fel nap vegere
hogy alljak neki?bemegyek egy boltba es kerek valami kezdo kepet???
PErsze ehen halok ugyhogy puszi 2004.10.07 13:56
2004.10.08 09:21
vagyis karácsonyra pont elkészül, mire szeretném. már látom, hogy magunknak is meg fogom csinálni. nem az eredeti szettet vettem meg, mert az majdnem 13e ft, hanem vettem uolyan hímzővászant, befestettem vöröshagyma héjából főzött lével, a fonalak listája megvolt a leszámolható rajzzal együtt, amita netről töltöttem le. Ha érdekel, akkor elküldöm az oldalak linkjét és lehet mazsolázni.
Állandóan leszedi, most azon gondolkozom, hogy átszúrom a napot és damillal fellógatom. 2004.10.08 11:02

Mi újsi veletek???? 
2004.10.08 12:04

és azzal nyugtatom magam, hogy max fél évre megyek vissza, mert addigra tesó kell. Eredetileg úgy terveztük, hogy pont 3 év legyen köztük, de most azt beszéltük, hogy azért a 2év 9-10 hó sem lenne rosz. Aztán meg úgyis ő dönt ugye, mikor akar beköltözni 

2004.10.08 12:52

Hihetetlen nem?
Gáborom mint a 7ördög, olyan eleven, minden érdekli és átment drakulába. Harap. Na nem engem, hanem, a többi gyereket. Ha valamivel játszik és a másik elveszi, vagy megkísérli elvenni azonnal harap. A héten úgy megharapott 1 kifiút, hogy a 8 foga tisztán élesen látszott és középen véraláfutásos lett azonnal a kis keze. Persze a másik meg ott ütötte ahol érte és a fiamnak eldurrant az agya, na de így kell ezt??? Szerdán vendégségben voltunk és az ottani kisfiú le se szált róla, nem adta a játékait (megértem, 4-en testvérek), lökdöste, ütögette, Gabim meg csak próbálkozott-próbálkozott és egyszercsak eldurrant az agya és jól beleharapott. Tegnap meg az Ikea gyerekrészlege melletti kis játszótéren lévő kiskonyhába ügyködött, tetszett neki, egyedül volt. Eljöttünk, de később visszamentünk és addigra már volt bent egy fiú meg egy lány. Mire az anyukák-apukák hadán átverekedtem magam, hogy megnézzem mit csinál a fiam (nehogy beleharapjon valakibe...), már hallom, hogy ordít a kislány és mondja a fiú, hogy megharapták... Na ki??? Persze, hogy a Gábor. Fogalmam sincs, hogy miért csinálja. Megharapták volna és nem vettem észre, vagy csak kiesett az emlékezetemből??? Mert amiket csinál még e mellett azt mind tudom, hogy valamelyik gyerek megcsinálta vele, de erre a harapásos dologra nem emlékszem. 2004.10.08 13:13
Hihetetlne, hogy mar 2 evvel ezelott ilyenkor mar polyaban pozlt az apjanak
(En meg fekudtem es vartam hogyelmuljon a erzestelenito
)
Kivancsi lesz e a ki egyaltalan igenybe veszi.Vagyha igen akkor mindenki csak 1 1.5 szobasat vesz es oda meg nem sok gyerkoc fer,bar manapsag sajnos ez sem divat

Persze kint van neki osszesen 6
2004.10.08 13:22
. 2004.10.08 14:52
. Ma is voltunk a kórházban, megnézték a magzatvizet, ami szerencsére teljesen tiszta, így nem fogtak bent. Hétvégén is kell menni minden nap CTG-re, vasárnap pedig megint magzatvízvizsgálat is lesz. Doki szerint ha jövő hét szedáig nem indul meg a manó, akkor be kell feküdni és csütörtökön, vagy pénteken megindítják a szülést. Ma azt mondta a doki, hogy a belső méhszáj is kicsit kinyílt már, ezért tudták megcsinálni a bevilágítást
, szóval a keményedések úgy néz ki, hogy azért nem hiábavalók, mert hát még éjszaka is vannak, de csak úgy 1-2 óránként, viszont akkor elég erősek. Hát így állunk jelenleg. Lili sajnos továbbra is hihetetlenűl anyás, semmit sem enged anyósnak, még a cipőjét sem húzhatja fel, szóval elég gáz, abban bízom, hogy míg én kórházban leszek, azért apa is itthon lesz. Ha ez nem így lenne, akkor komolyan aggódnék. Lili nagyon belelendült a beszédbe, már egészen jól el tudunk beszélgetni, néha kész kis önálló mondatokat mond. Egyébként igyekszem nem elhagyni magam, tegnap lenyírtam az egész kertben a füvet, na az nem két perc volt, de a picinek meg se kottyant
. Már nem tudom mivel csalogathatnám ki
. Megkapta Lili azt a wc fellépős ülőkét amit a Kikában néztünk még ki korábban, néha már rá is szokott csücsülni, de még eredmény nem volt. Ma beterveztünk apával egy mozit estére, gondoltuk ha már elaludt Lili akkor elmegyünk, nem is emlékszem mikor voltunk utoljára
. Múlt héten pedig fodrászhoz is eljutottam, annak nagyon örültem
. Sőt Lili haját is megigazította a fodrászom, és Lili annyira ügyes volt, hogy egy hang nélkül csücsült az ölemben és közben nézte magát a tükörben
.
A munkáid nagyon szépek és Dani ágya is szuper!
. 2004.10.08 16:24
Anyukám itt van, nem nagyon enged semmit csinálni, persze ő pörög egész nap, úgyhogy csillog-villog a ház. Pedig az ablakpucolást magamnak tartogattam túlhordás esetére

Mi is moziba készülünk apával

lehet, hogy csak bebszéltem, mert előtte néztem a Szülőszobát
Drukk Nektek
Ő az unokatesójától tanulta
Jó mulatást
2004.10.08 17:37
)))))))))))))) Akkorákat szoktam égni vele az utcán, hogy iszonyat. Még nincs 2 éves, és mint egy kocsis. Mondtam is apjának, hogy gratulálok, az egyetlen amit ő tanított neki. 

Anyukádért meg irigykedem, az enyémnek eszébe sem jutott segíteni jönni, sőt vendégeskedni akart egy hétvégét ebben a koszban. 2004.10.08 19:33
Mi Fischer Price rajongok vagyunk es ugyen mar lehet kapni sok felet de hihetlenul dargan.mar leadtma a listat a noveremnek hogy mit hozzanaka anyuek decemberben mert ott harmadaba kerul
Mar ugyis tudja hova kell jonni
Azota vigyazok ezerrel
a csaj jovore felmond,de akkor engem mar varhat vissza
2004.10.09 06:45
petike szereti a bölcsit söt mihelyt beviszem vagy beviszi a párom a csoportszobába már nem is érdekeljük petikét .Imike is megszokta a bölcsit és nem sir már jol eljátszik a járokába teleteszik neki mindenféle érdekes játékal de ugy hogy neki azért kicsit nyujtozkodni kuszni kelyen és megtanitoták kanálal enni imikét már nincs haragban a kanálal
söt tátog a kanál látán és ujbol elkezdet hizni most 7kg 70dkg és ezt 1 honap allat hizta
.Petike is mostanába jött meg az étvágya annyit eszik mint egy felnött
egyedül eszik ,iszik, tudja hogy melyik az ö jele és onnét veszi el mindig a váltocépöjét atol füg hogy kint vagy bent vanak kabátját is letudja venni lehuzza egyedül a cipzárját és probálja egyedül leveni a kabbátot is de még ehez segitség kell legalábis ez egyik ujjbol valo kibujásbol a másikbol már egyedül kibujik nadrágját már letudja venni ,zokniját is most a cipö levevésnél tartunk azt tanitom neki már beszél hol mondatokba hol csak szavakat felismeri a villamost,a repülöt,és szivesen utánoza a nagyok rosszaságait aminek én nem szoktam örülni
mostanában ha nem tetszik neki valami akor leül vagy lefekszik az utcán de ezt csinálja akor is ha esetleg valahonan elakarom hozni .Munkám egész jo föképp azért mert nem kell hajnalba kelnem 7re járok dolgozni lörincre 2 megállora a lakásunktol és volt már hogy 10re hazaértem és vasarnap ,hétfö szabad igy vultunk már a páromal éterembe,söt a dinos kiálitást is megnéztük. 2004.10.09 09:53
: 2004.10.10 18:58
és még aza hülye fényképezőnk is ledöglött, lemerült az elem és csak 9 képet sikerült csinálni.nagyon örült aza ajándék babaának is,a zóta őt viszi mendehová, 4-kormentek el anyósomék, hát ddig nem aludt el, aztán utána sem akart lefeküdni, betetette a vidóba a clifford kuytát, hát benézek öt perc múlva, ott aludt a szőnyegen. 1,5 órát
2004.10.10 20:23
11-en voltunk,mindenki oda volt a menuert.Anyukam meg is allapitota hogy siman verem fozesben,hat mondjuk ot nem is nehez de azert jol esett
Persze mind valamilyen jarmu,na ezek tol sikitozott oromeben.Az autopaj nagyon meno es ugyesen jatszik,iranyitja a forgalmat,teszi a tablakat ,sorompokat,szoval ez nagyon mergerte

Mar alszik szerencsere,szegenykem maganak is sok volt a fradtsagtol
Hogy ezt meg kitol tanulta?

MEg jo hogy dolgoznom nem kell,igy egy kicsit konnyebb
Elegge embert probalo ahogy hisztizik a jatszon ha valamit nem adnak neki oda
2004.10.10 22:04
.
. És egyáltalán nem hiányolja, ő is megy a többi gyerekkel együtt aludni, az sem gond, hogy nappali fénynél alszanak, pedig itthon teljesen le van húzva a redőny az ebéd utáni alvásnál is. Annyira nem kell félned, főleg, hogy Betti tud is rendesen beszélni, és megmondja, hogy mit akar. Igaz, Ádám is megmondja, csak éppen nem mindig lehet megérteni
. Ettől is féltem, hogy mi lesz, ha nem értik meg, és szegénykém csak bőg, mert nem tudják kitalálni, mit akar. De a gondozónők értenek az ő nyelvén is
.
. 1 hét itthon, 1 hét bölcsi-ovi. Még csak október eleje van, de már harmadszorra náthásodtak be. Pedig tényleg kigyógyultak az előzőből, napokig tünetmentesek, aztán 4-5 nap a közösségben, és újra kezdődik az egész
. Ádám valamivel jobban bírja, de ő szopik is, gondolom, azért ez is segít, és ők csak 12-en vannak a bölcsiben, Noémiék meg 33-an, ott azért jóval több kórokozó előfordul. Szerencsére, eddig semmi komoly baj nem volt, nagyon vigyázok, hogy ne legyen semmi felülfertőzés, igyekszem rendesen kikúrálni őket.
. Mire visszaszokik az alvásra, addigra itt a következő megfázás
. Szóval, az éjszakáink is elég zűrösek, pedig jó lenne rendesen pihenni, mert 1/4 6-kor kelni így elég nehéz. 2004.10.11 08:59
Továbbra is tökéletesen működik az immunrendszere. Én azt csináltam, hogy fogtam magam, elmentem a boltba és bevásároltam illóolajat, mécsest, mécsestartót és bevittem a bölcsibe. Igaz, plusz költség, de hát a bölcsi úgyis ingyenes, lazán belefér. Meg hát inkább gyógyuljon meg a többi gyerek is, minthogy az enyém kapjon el valamit. Nagyon örültek neki, használják azóta is minden alváskor. 2004.10.11 09:30
2004.10.11 10:54
2004.10.11 11:04
Majdnem elolvadtam, ahogy odabújt mellém, még be is takart a takarójával.
Elképesztő ámilyet hallani. Tisztára úgy gondolják, hogy ha már gyerek van, akkor megáll az élet és nincs tovább, pedig sokan nem is karrieristák. A vacsor ais elég hülyén vette ki magát uis fiúkra volt bízva a szervezése. Mivel az étterem kb. 10 km-re volt a várostól, direkt kértük őket, hogy ne legyen a kajában sör és bor, hanem legyen opcoinális. legyen helyette desszert. erre ott volt arengeteg pia, egy valag pénzt kifizettünk és a végén érintetlenül otthagytuk. mivel aki vezetett, az nem ivott, a kisgyerekesek sem.... tisztára felpaprikáztam magam emiatt. tuti a 15 évesen nem fogom ezt engedni és a fiúkar nem lesz bíza semmi. a másik, ami zavart, hogy volt pár srác (a nagymenők), akik már gimiben is mindig gúnyosan nevettek más osztálytársaimon. most is ha valaki nem vezetőbeosztással büszkélkedhetett, de rendeben elvágzi a munáját és még szereti is, uúgy összeröhögtek. egyszerűen vérlázító volt.
pedig hogy féltél tőle. De hát ezzel önállósodnak, próbálgatják magukat.
házimunka? sokszor azt hiszik, mivel anyósommal együtt lakunk, hoyg ő csinálmindent és nekem nincs dolgom. pedig nem csinálja meg helyettem. nos, sok mindent lecsökkentettem, pl. nem vasalok, csak amit feltétlenül kell. a mosás elvan magában a mosógéppel. mosogatás, mindenki maga után mossa, amiből evett, vagy főzött, mosogatógépünk nincs. porszívózás portörlés, felmosás hétvégén amibe a férjem is besegít, meg dani is imád törölgetni
, fürdőszoba wctakarítás hetente 2x az esti fürdések után. 2004.10.11 11:59
2004.10.11 12:12
2004.10.11 12:19
de orrcseppet, ilyesmit lehet vinni. Én úgy vagyok vele hogy amíg ne,a nnyira náthás hogy folymataosan szívni kelljen neki, addig hagy menjen. ha nnyira náthás hogy 10 percenkéntszvíni kell akkor itthon fog maradni egy-két napra,a nnyi alatt lemegy az e dolog, mert azt nem akarom hogy ott nem szívják és arcüreg gyullad
2004.10.11 12:38
Sajons a hivatalos gondozonoje beteg lettigy csak a tarsa volt bent,de hat ez van
Volt 2 kislany hat vagy fel orat sirtak de keservesen
Alex is figyelte oket,de nem vennek ra merget hogy majd o is rakezdi,mar csk ahogy Mano is mondta egyik siros vonzza a masikat
Itt is minden masodiknak folyt az orra
Ugyhogy igy hamar megbetegszik azosszes.Nem voltak csak 8-an mert a tobbi meg otthon volt betegen.
Mivel mondtam hogy nem dolgozom igy megegyeztunk abban hogy penteken nem fog jarni,mert akkor ugyis nagyizunk mar.Van ilyen tobb gyerek aki csak 4 napot jar.Hat ez volt elso lepesre,aztan persze meg menet kozben valtozhat a dolog
Az enyem tavaly obban sikerult,de azert a regi klikkesedes megvolt
Az osszes terhes rucim is az volt es olcso de szuper minoseg
A tegnap extrem volt,de bizots a nem alvastol.Meg is fogadtam meg egy nem alvos napot nem csinalunk
2004.10.11 14:13
Mi van azzal, akinek élet-halál kérdés hogy visszamenjen dolgozni, addig rinyál míg beveszik?
2004.10.11 15:50
Hat majd rajon hogy ez nem igy mukodik

2004.10.11 15:52
Bezarni a szobaba nem akarom, ha nem eleg almos, ne aludjon.Aztan par nap alatt felgyulik es alszik napkozben is. Persze azert ne add fel ,en is sokaig probalkoztam, hetekig, mire bele kellett torodnom, hogy nem megy. Es meg a most is minden aldott nap megprobalom letenni napkozben is.
2004.10.11 16:30
2004.10.11 19:37
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|