Én is jelen
Niki Alexének nagyon boldog születésnapot kívánok én is!!!
Anno nagyon aggódva olvastam mindig a soraikat és örvendeztem, mikor végül (még ha korán is) de egészségesen kibújt csodaszép Alex-baba
Én szívesen leszek terhes, szülök gyereket, szóval én vállalom ami vele jár

Majd egyszer tán elmesélem az enyémszülést is
Nekem talira tökmindegy, ha választhatok inkább csüt, de csak a pénteki nagyobb forgalom miatt hazafelé. De pénteken is megyünk, ha az a döntés
Mozi

Bár én nem megyek mozizni, de az Arénában még sosem voltam

Ezt muszáj volt közölnöm
KisPoci!
(ez így most béna??
)
Ááá, ennyire nem futtatnálak meg, túlélem buggyos gatya nélkül is

Sajna még a kezemben a vállfával sem tudom megítélni hogy hogy fog állni rajtam valami, szóval túl bonyolult lenne az egész, ha mégsem jó. Jópofa ez a papucsos gisele is.
Új vonalzódat már akartam dicsérni, nagyon cuki, ez a kép gyönyörűséges Nimródról
Boo!
Ja nem, mondtam én inkább trampliban nyomom Zé óta, de ez olyan kis formás darab,
világvégéremenős :)
Bond!
Na akkor mire villogok itt az egy lépcsőfokkal

Hugi nagyon ügyes
Tike!
Igen a kastélyt is láttam, bár azt csak kívülről

Mi csak reneszánsz faluban és a várban voltunk, tök jó volt, nekem is tetszett, Zétény is elvolt mint a befőtt, a nagyobb gyerekek meg egész oda voltak, tök jó program
Ha van rá érdeklődés, majd mutatok képeket, ha letöltöttem, bár a Drágám fényképezett, szóval a képek milyensége kétséges
Kád miatt aggódok

ha a mászás aggaszt, vegyetek magatokon erőt, mert a Katy által leírt mutatvány a jövő, ha tetszik, ha nem fel fognak állni a kölkök, én már faarccal nézem, ahogy esik kel a kádban

De már nagyon ügyes Zétény, megtanulta ott is hogy lehet huppanva esni, direkt elesik ha nyúlok érte, és röhög rajtam ezerrel
Videonézésre sajna most nem futotta, igyekszem pótolni