A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket. Nem csak szép, hanem okos, jó, ügyes gyerek is-akárcsak a tiétek lesz majd! :lol: :lol:

Sajóék! Nagyon szorítok, hogy kezdjetek és egy váratlan fordulattal célba is jussatok!
Szimbáék! Itt is csókák!!!
Drága "újak"! Szerencsére olyan sokan vagytok, hogy egy felületes átolvasással meg sem tudtalak jegyezni mindannyiótokat. Bocsi... :oops: Mindenkinek gyors babásodást kívánok!

Katáék!Dévisz engem is hívott már a mobilomon hétvégén... ez az a bizonyos plusz, amiért imádjuk őt!Nagyon szorítok, hogy hamar elmúljon a hiperstimu és még a punkciót be merje vállalni Apánk.

Talán Szimbáék nem haragszanak meg, ha annyit elárulok, hogy mindketten túlélték a műtétet. Szimbáné gyorsabban gyógyulgat, mint Sörényes Barátunk, de alakulgatnak mindketten.

Puszik mindenkinek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Na vlgre, hogy betellt az oldal! :lol:
Mikor Csomee irt, azután már nem mertem, nehogy megint ide jöjjön a laptető. Azóta meg jól elszállt amit irni akartam.

A lényeg: Mindenkinek hatalmas drukkok, kinek mihez van szüksége!

Szimbáék! Remélem jól vagytok!

Kata, illetve Tomi! Pénteken megyünk, még nem szülni valószinűleg, hanem csak CTG-re, de ha még bennt lesz Kata (mondjuk inkább azt kivánom, hogy addigra otthon lehessen!!!) akkor bemegyek meglátogatni, igaz a babát még nem fogom tudni megmutatni! Vagy lehet, ki udja...

Loorena! Hát én is kiváncsi vagyok már, a májusban megszülök megérzésem nem jött be, mostmár kezdek attól parázni, hogy túlhordom. Ez önmagában még nem baj, csak ne kelljen meginditani, mert azért az annyira nem jó. Most semmi tünet!

Sajo! Örülök, hogy picit jobban, azt a munkát nem kellett volna úgy elkapkodni, mert test és lélek, tudod együtt kell gyógyulni, egyik sem mehet a másik rovására. De nagyon drukkolok a júniusi babásodáshoz!

Emerenc! Neked is nagy drukk! (A számláló megint pereg az intézetben!)

Többiek irjatok kivl mi újság! Teszre- beültire várók, stimusok, hogy álltok?
No és a kismamik is irhatnak, hogy mizu!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Sajo!
örülök, hogy jobban vagy, de valóban nagyon siettél dolgozni, így kicsit hosszabb a gyógyulás. De azért hajrá, hajrá és nagyon-nagyon szorítok, hogy kezdhessetek mielőbb!!!

Szimbáék!
Nagyon örülök, hogy Moncsiga írt rólatok, mert nagyon szorítottunk nektek, hogy minden rendben alakuljon és várjuk a beszámolót, de először tényleg erősödjetek, pihizzetek nagyokat!!!

Kata és Tomi!
Nagyon gyors felépülést Katának és remélem, hogy néhány nap múlva egy örömhírrel fogjátok elfelejteni ezt a kórházban töltött pár napot!

Ptzsani! Muki!
Én is nagyon várom a híreket!

Emerenc!
Bemásztál, vagy beengedtek? :lol: :lol: :lol: :lol: Mesélj mi volt, kíváncsian várom és annyira szorítok Neked!

Bari!
De jó, hogy ti is hamarosan kezdhettek, reméljük minden eredményetek meglesz és nem kell már sokat várni.

Csuti!
Akkor ti is kezdtek még a nyári szabi előtt, igaz? Tök jó lenne, mert megint lesztek jó páran, akikért izgulhatunk!

Viharmentes napot Nektek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Edes Lor! Koszonjuk a rank gondolast! Csodaszep nap volt. Kuldok kepeket mailben,jo?
Szimbaek! Gyogycsokak!;-)
Sajo! Lassan a lefogyott habtesttel! ;-))
Kata es Tomi! Nagyon-nagyon szoritok a tokeletes vegkifejlet/ek/hez!!!!
Tobbiek! Mindenkinek drukkk es puszik!!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Lányok, végül pénteken 12 petesejtet szívtak le és ebből 11 kezdett osztódni, ami máig ki is tartott. Ebből hetet fagyasztatunk a többit szerdáig trovábbtenyésztik. Szerdán a hiperstimu miatt csak egyet fogunk visszakapni.

Kérlek leírnátok, hogy pontosan hogyan zajlik a transzfer? Meddig kell ott bentmaradni? Utána itthon kell feküdni? Ha igen hány napig? És utána mi történik?
ptzsani

Pzsani!

A transzfer napján az UH-s vizsgálatot követően be fognak hívni a kórterembe, aznap is vinned kell pizsit, zoknit...stb.-t. A transzfer nagyon gyorsan zajlik a punkcióhoz képest. Amikor végeztek kapsz puszit Dévisztől és pihenned kell a kórteremben. Utána irány haza pihizni. Én napokig csak a higiéniai okokból keltem fel és csak feküdtem, csak feküdtem. :-)
Arról már megoszlanak a vélemények, hogy mi a jó megoldás, de ezt kitapasztalod magadon mi a jobb Neked...én az első transzfer után 3 hétig otthon pihiztem-sikertelen volt a lombikom, a 2. transzfer után 1 hétig pihiztem és utána visszamentem melózni-most 7 hetesek vagyunk.
kisgaby

Ptzsani! 12 petesejt??? 11 embrike??? Focicsapatra gyúrtok??? :lol:
Nagyon drukkolok!!!

Kisgaby! Mikor mész uhura legközelebb?

Kép
kislibus

Kriszto!

Vagy csak előtte való hónapban lehet menni csoportos IVF-re? Mert nekünk a doki azt mondta, hogy kérjünk időpontot majd telefonon, amikor ráérünk, és akkor amikor a 2. hét kedd lesz.
Nagyon kiváncsi leszek, hogy mi lesz. De már jó lenne rajta túl lenni.
Ptzsani: gratulálok a petesejtjeidhez, remélem nem sokára már embriókról beszélhetünk. Nagyon szorítok, és jó, hogy te már itt jársz. Neked ez lesz az első beültetés?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.10.01 10:41-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, ezek szerint Ti ma voltatok Dévisznél?
Remélem gyors lesz a felépülés és júliusban indulhattok majd ;)

Kisgaby, hogy vagy? Rosszullétek vannak már? Mikor lesz a következő UHU?

Ptzsani, drukk szerdára.

Szép estét!

Bari

bari6

Csuti! Ez azt jelenti 2 hét múlva már veszik is le a polipot? Ki csinálja majd és hol? Drukkolok, hogy hamar rendbe jöjj és júliusban drukkolhassunk!

Ptzsani! Hogy állnak a továbtenyésztett embrikék???
kislibus

Pzsani!
Holnap már szerda! Sok-sok drukk!!!
Hogy állnak a továbbtenyésztett embriók? Már nagyon kíváncsi vagyok, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. :-)

Csuti!
Remélem mielőbb rendeződik a helyzet és odaállhattok a kezdővonalra! :-)

Emerenc
Mesélj, mi volt?

Én, vagyis mi jól vagyunk. Rosszullétről még nem tudok beszámolni. Viszont tegnap az UH-n láttunk SZÍVHANGOT! :-) Hát, idáig még sosem jutottunk el, és most nagy a boldogság... :-) csak el ne kiabáljam. :-)
A baráti társaságban tapasztalt terhes kismamik mondták, hogy a kávé szagától is hányingerük volt. Hát, én ilyesmiről nem tudok beszámolni. Persze, az is lehet, hogy még csak most következik ez a szakasz. Viszont sokat alszom és rengeteget járok WC-re.
kisgaby

Sziasztok!

Új vagyok a témában, röviden: férjemmel 9 hónapja próbálkozunk, majd egy vizsgálat alatt kiderült, alig van katonája, azok is betegek. Eléggé lombik gyanúsok vagyunk, de még előtte vitamin kúrát javasoltak. UH, Hormon vérvétel rendben van. Velem eléggé úgy néz ki minden rendben (bár csak a 3. napi vérvételem volt, de LH tesztek alapján is minden hónapban rendben van PÉ, minden hónapban pontosan 30 napra jön meg, panaszom nincs), egyedül a katonák nem jutnak el a helyükre.:(
Június végén derül ki, hogy javultak-e, akkor dől el, hogy lombik ( ICSI), vagy más útvonal. Természetesen aligha lesz valami más megoldás...:(

Két meddőségiben gondolkozunk: SOTE és Dévai. SOTE-n nyáron szünet van, ami azért nem tetszik, mert pont mire eljutnánk oda a vizsgálati eredményekkel, szünet lenne és aki babát szeretne, tudja, hogy így is sokat várakozik, nem hogy még várjon újabb hónapot.... Azt nem tudom, hogy megy a Dévainál. Dévainál van szünet nyáron? Aki beesik, hogy akkor nőgyógyász szerint lombik, megnézi a papírokat, kér még vizsgálatot, visszamegyünk ezek eredményeivel, mennyi idő után kerülhet sor a lombikra?

Előre is köszönöm
Üdv Mindenkinek
nyuszika85

Sziasztok!

Nyuszika!
Üdv. köztünk! Remélem Apánkat választod!:D
Van itt is nyári szünet, nekem az mondta Dévai, hogy júli közepétől aug 20-ig, de most elég nagy rá az esély, hogy kevesebb időt lesznek csak szabin, mert csak ő dolgozik, nincs másik doki, de beteg pedig jó sok.
Ha néhány lappal visszaolvasol, akkor meg tudod nézni, hogy milyen vizsgálatok kellenek a lombikhoz. Ha nagyon ügyesek vagytok kb. egy hónap alatt lehet mindet megcsináltatni és után ha minden csillag együttáll, akkor lehet is lezdeni, mi nov. 30-án voltunk első konzultáción és január 7.-ére minden papír megvolt. Aztán még szóbeli tájékoztató, és várakozás a következő mensire, és lehet is kezdeni. De tényleg nagyon-nagyon sok dolog közbejöhet, de kb. ennyi időt kell számolni.
Csak ajánlani tudom Dévait, kérj egy időpontot hozzá, az még nem jelent semmit, de megismerheted, meglátod szimpi-e és nagyjából be is tudod lőni, hogy kb. mikorra várható a lombik, ha náluk csináljátok.

Nézd meg a korábbi oldalakat (max. 4-5 oldal), sok okosságot írtunk mostanában a lombikról, a kezdésről..

ESŐMENTES napot Mindenkinek!!!!

kriszto

kriszto82

Kisgaby!

Annyira örülök a szívhangotoknak! :D :D
A sok alvás az olyan jóóóó.... meg ebben az időben mit is csinálna legszívesebben az ember? :wink:

Csuti!
Hol veszik le a polipot?
Remélem hamar megcsinálják, túl leszel rajta és gyorsan kezdhetsz is. De ha nem olyan gyorsan, akkor aug. végén szeptember elején talizunk a reggeli ultrahangokon :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto, köszönöm. Én sürgetném a vizsgálatokat, de a férjem türelemre int, mondta, hogy várjuk meg a június 21-22-ét és majd akkor meglátjuk hogyan tovább. Ugye június 21-én lesz újabb katona vizit, 22-én meg irány a nődokim, aki eldönti mi legyen tovább. És ha akkor azt mondja, lombik, akkor már hívom is a Dévait. Mert oda szeretnék inkább menni, nem utolsó szempont, hogy pár házra lakok tőle. :)
Az a pár hetes szabi nem vész, mert mire eljutok hozzá, talán még szabi előtt fogad, és amíg szabin lesz, addig gyűjtjük a vizsgálati eredményeket. Ez jobb, mert a SOTE-n július közepétől szeptember elejéig nincsenek és úgy érzem, minden hét számít.
Amúgy mindent ott helyben csinál Dévai doki? Pl. stimu, leszívás, punkció... Nem is tudom hogy van pontosan.
Mennyi idő alatt ad időpontot pl. konzultációra? Tehát ha június 23-án hívom, akkor hetek múltán találkozhatok vele, vagy mondjuk egy hét múlva már igen?

Köszönöm
nyuszika85

Nyuszika!

Változó az időpont, de szabija miatt most szerintem sokan vannak, így 3 hét körülre kell számítani, én már most felhívnám, kérnék időpontot és azt még le lehet mondani!!! Szerintem most kb a 21.-ei hétre "szórja" az időpontokat.
Igen, stimu, punkció és transzfer egy helyen! :lol:
Hívd fel, ma kismamás napja van, ez viszonylag nyugisabb, kérj időpontot! :wink: Megnyugtatóbb, ha tudod, hogy ha nem is lesz jó az eredmény, már mehetsz is, nem kell várni megint heteket.

kriszto

kriszto82

Kisgaby! Jaj de jó, gratulálok a szivhanghoz!!! :D
Nekem sem voltak tüneteim, csak a piss, meg az aluszékonyság. Egyébként mindent jóizűen megettem-megittam. :D

Emerenc! Mi volt mesélj!

Zsuzska! Veletek mi a helyzet?

Nyuszika! Nálunk bejött a vitaminszedés! Nem lombikkal, hanem ovu. indukcióval kezdtünk. :)

Kép
kislibus

Sziasztok!

Újvári doktort ajánlották HYCOSY vizsgálatra. (mivel én nem ismertem Pesten senkit, így egy ismerősöm ajánlotta, aki ott lakik). Dévisz azt mondta, hogy jún. 30-án menjek vissza, ha minden ok, akkor valószínű, hogy júliusban kezdünk (nagyon jó lenne).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.10.01 10:43-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Én most kiszámoltam, hogyha minden pöccre menne, akkor augusztus vége felé jutnánk vissza az eredményekkel, mondjuk közli, hogy lombik és induljunk. A long procedúra a harmadik héten indul, és a következő ciklusban lennének az események. Na most mi megyünk nyaralni.... Pont augusztus végén, amikor kb. a 3. hetemet élném. Ha elkezdődik a long, akkor nem tudom miket kell szedni, szúrni, de már akkor is kell menni kontrollra? Vagy el tudok menni nyaralni szerintetek? Úgy nézne ki, hogy augusztus 28-án lennék a harmadik héten, pont aznap indulunk nyaralni is. Ugye a beülti kb. szeptember 20-a körül lenne. Én szeptember 11-én jövök haza. Vagy ez így nem megy? Mert akkor akárhogy nézem, csak októberben lehet az első beültim, de az rohadt messze van.........:(((((((((((((
nyuszika85

De ha belegondolok.... A nagy események előtt elmegyek egyet nyaralni, hazajövünk és rá pár napra kezdődne a long. Végül is, nem is rossz. Ahhoz képest meg pláne, hogy szeptemberben leszünk az egy éves próbálkozásnál, szóval időben jutottunk el idáig is...
nyuszika85

Kisgaby!

Nagyon-nagyon örülök, és "irigyellek", és nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, és gyönyörű kicsibabátok legyen. :P

Kriszto!

Én annak is örülnék, ha veletek kezdenénk augusztusban vagy szeptemberben. Már ezt a 2-3 hónapot kibírom. Azt nem tudod, hogy aug-ban meddig lesz D.doki szabadságon? Tehát ha pl. megjön a mensz. aug. 10-e körül, akkor beleférek??? Neked hogy lesz meg? Vajon fogunk találkozni?

Nyuszika!

Én is Kriszto véleménye mellett állok. Nagyon messziről járok Dévai dokihoz, a neten olvastam róla, sok rossz dolgot írtak egy másik fórumon, de hidd el, az nem igaz. Én is sokat töprengtem rajta, hogy hozzá menjek-e, de jól döntöttem, szimpatikus, egyenes, odafigyelő, és tényleg olyan, mint egy "jó apa".

Ptzsani!

Nagyon sokat fogok rád gondolni holnap, sok sikert!!!! :D

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Kisgaby!
HURRÁ!!! HURRÁ!!! HURRÁ!!!

Nyuszika!
Annyival egészíteném ki az eddigieket, minden egy helyen, csak vérvételre kell máshová menni stimu alatt. Vagy a Nyírőbe, vagy a Jánosba, a reggeli UH-k után. A hormonszint ellenőrzésre nagy hangsúlyt fektet Dévisz, és ez jó!

Zsani!
Eeeeeeez igeeeeeeeeeeen!!!!
Nagyon vigyázzatok! Sok-sok husit egyél, nagy a túlstimu lehetősége! Legalább lesz sok fagyibabátok, kevesebb stimuval is benépesedik a család! Hajrá!!!!!

Sajo
sajo

Csuti!
Annyi orvoshoz jársz amennyihez csak akarsz!

Nyuszika
Nem lóverseny ez. Mi is hiába sürgetnénk az időt, pedig nekünk kéne, (én 51, Jucus 41) már több mint egy éve próbálkozunk és egy egész, meg egy fél programon vagyunk túl, de beültiig még el se jutottunk.

Sajo
sajo

Nyuszika!

Szerintem várd meg az eredményeket, aztán menj el Déviszhez, (addigra akár kérhetsz is időpontot, de ezt már írtam), ő elmond mindent, megkapod a beutalókat, s a ciklusod szerint megcsináltatod őket, majd visszamentek, szóbeli tájékoztatóztok, és a nyaralás után kezdhettek is, hidd el, ha elkezdődik a viszgálódás, papírok beszerzése, akkor sokkal gyorsabban el fog telni a nyár, pont jól fog jönni a nyaralás és utána kipihenten indulhattok a programmal.
De ne idegeskedj rajta előre, el kell kezdeni, és nagyon türelmesnek kell lenni, egyáltalán nem biztos, hogy az elkezdett programot be lehet fejezni, egyáltalán nem biztos, hogy rögtön tudtok kezdeni, mert minden rendben lesz.... stb.
Nehogy félreérts, nem riogatni akarlak, csak arra buzdítani, hogy készülj fel ezekre is, és légy nagyon kitartó, ahogy (sajnos) mi is mindannyian azok lettünk, mindannyian egy "dolgot" szeretnénk, és ezért tényleg mindenki mindenre képes, és mindenkinek igazából csak egy nagy ellensége van, az idő...
De hiszem, hogy mindenkinek sikerül előbb-utóbb, de ehhez kitartónak és türelmesnek kell lenni!!!

Csuti!
Aug 20-ig lesz szabin elméletileg, de mondom nekem azt mondta nem tudja még, hogy az idén hogy lesz, mert sok a munka!
Sajnos én nem tudom, hogy hogy leszek, mert már 6 hét telt el a műtét óta és még mindig nem jött meg, szóval húzódik nagyon, most 14-én megyek Apánkhoz, ha addig sem jön meg, akkor meghozza. Szóval nekem sajna valószínű ő fogja irányítani a ciklusaimat, amiből még kötelezően kettőt ki kell várnunk, mert annyit javasolnak a mútét után. Szóval én számolgatom, kb aug. vége, szept eleje.

Sajo!
Én ezerrel szurkolok nektek, hogy ti legyetek a következők, akik miatt vigyoroghatunk! De addig is szerezd vissza az elvesztett kilókat, erősödj meg és minden rendben lesz! :D

Zsani!
Holnapra+++++++++++, valóban sok-sok husika!!!!És majd írj, hogy mi volt!

Jó éjt mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Sziasztok,
Sajó,
örülök ,hogy már jól vagy !! Jó lenne , ha már Jucus elkezdhetné növeszteni a pociját. Ahogy én "megismertelek" Te úgyis előbb produkálsz majd terhességi tüneteket és visszakúszik szépen neked is a pocak, amit most leadtál :))
Úgy képzellek el, mint az egyik barátnőm férjét aki minden korai terhességi tünetet érzett magán , annyira beleélte magát az apaságba :))

Nyuszika,
azt miből gondolod , hogy Dévai long protokolt fog nálad alkalmazni? Csak azért kérdezem, mert azt írtad még nem voltál nála , viszont Dévai ahogy én észrevettem az esetek többségében sort protokol szerint stimulál, kivéve , ha valami extra dolog miatt választja a longot.
Amúgy nekem most 2 hét múlva adott időpontot ahívás napjától.

Kisgaby,
gratulálok a szívhanghoz !!! Mikor lesz a következő találkozás?
Döntöttél már , hogy végig Apánknál maradsz terhesgondozáson?

Hildácska ,
veletek mi újs' ?

Katám,
pihengetsz? Jól melegítsd a kis tojásokat :)))) Jobban vagy már? Remélem már hazaengedtek.
Esetleg Tomi jelentkezhetnél mi van Katával/Katáékkal??? Annyira hiszek benne, hogy Kata már nem egyedül van , hanem 2:1 -ben, vagy 3:1-ben.

Zsuzska,
neked nem telt le még a 3 hét???

Csuti,
gyors gyógyulást !! Ne bánd ,hogy nem Apánk műt. Nagyon jó doki , de rengeteg betege van és lehet, hogy a másik doki több időt tud majd rád szánni. Az a lényeg , hogy a lombikot Dévai csinálja úgyis.

Kriszto,
te milyen kis figyelmes vagy mindenkivel!! Jó kis anyukája leszel hamarosan egy babának!

Ptzsani,
az igen !! 11 petesejt a szép!! Hasonlóan indult tavaly Julcsi is és sikerült is neki Szonjus az egy visszakapottból!!

Emerenc,
tényleg mi volt???
miciona

Mitől függ, hogy sort, vagy long protokollt kap valaki? Mármint én azt sem tudom mi az a long!? Tudtok még bőven újat mondani! :oops:

kriszto

kriszto82

Nyuszika!

A stimuhoz nyugodt időszak ajánlott, mert amúgy is stresszesebb leszel tőle. De kétnaponta kell járni már a 7. naptól UH-ra, úgyhogy nem fér abba nyaralás.
Nekünk ápr. 20-án volt az első konzi. Nőgyógyászom rendesen felkészített előre a vizsgálatokkal, csak egy HEPA C maradt le, meg a kenet. egy hét múlva IVF tájékoztatás, és május 6-án már kezdtünk is.
Most mi is pihenünk, lesz egy mióma műtétem, de szeretnék titkon még júliusban elkezdeni egy újat, még nyári szabi előtt.
Elvileg július 23-án lesz utoljára Dévisz, majd aug. 23-tól ismét. Tehát akkor kezdhetsz egyből nyaralás után, ha mondjuk, aug 21. után jön meg.
Katáról tud valaki valamit? Sajnos Tomi nem informál:( Remélem minden rendben.
Zsani, minden elismerésem, nagyon szépen teljesítettek a gyerkőcök. Visszaültetés mikor lesz? Blastocitával sokkal nagyobb az esély? többet nem is lehet visszakérni?
Kisgaby, szívmelengető híreket hallani rólatok:)
Zsuzska, hova tűntél? Hogy álltok? mikor mentek vissza?
momelcsi

Kisgaby, gratulálok a szívhanghoz.

Zsani, holnapra naaaagy drukk !

Nyuszika, mi május 18-án voltunk először Dévisznél. Már egy éve olvasgatom a lányok, fiúk hozzászólásait, nem csak itt, a babás topicban is és biztos vagyok benne,h jó kezekben vagyunk. Ezt az első találkozás is megerősítette.
Nálunk van apa és anyabaj is :( Apabajon sokat segítettek a vitaminok.
Csatlakozom Krisztohoz, hívd fel és kérjél időpontot. kb. 2-3 hétre kell számolni.

Csuti, Újvári doktor a Jánosban van ugye? Neked a Jánosban csináltak hycosyt?

Kislibus, pár nap és karjaidban tarthatod a kislányodat :lol: gondolom nagyon város már :) Apás szülés lesz?

Hú csajok, jó sokan leszünk akik egyszerre indulunk majd a várva várt babák felé.

Drukk mindenkinek!

Bari

bari6

Krisztio,
a long , amiről Nyuszika írt, az amikor a mensikor elkezdesz fogamzásgátlót szedni (ami ugye leaállítja a peteérést) . Azt nem tudom, hogy a ciklus hányadik napjáig kell szedni , aztán a következő ciklusnál kezdődik a hormon szurizás. A sortnál nincs fogigátló, tehát rögtön az adott hónapban elkezded a szurikat. Dévai inkább ezt használja. Kaáliba hallottam inkább a longot. Egy barátnőmnek most volt az 5. lombik a Kaáliban és ez az első sort .
Remélem érthetőleg írtam. Szimba ha felgyógyul biztos még több infot tud írni a különböző protokolokról.
Lesz is hozzá egy kérdésem nekem is !
Csak halljunk Róluk is már valamit. Remélem minden jól sikerült.

Momelcsi,
hajrá júliusi kezdés!!!

Bari,
hát nem sok utánpótlás volt mostanában a babás topikban !! Most tényleg sok új van, úgyhogy hajráááá
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miciona 2010.06.02 07:52-kor.
miciona

Zsuzska! Hogy vagy? Mikor fogsz tesztelni?

Mukikám! Beülti? Hány embrikének szurkoljunk?

Emerenc! Beállítás?

KataTomi! Hogy van Kata? Tomi, ha van időd, írj egy pár sort!

Szimbáék? Ugye, szépen gyógyultok már mindketten!

Úgy eltűnt mindenki, akikért izgulunk! Sokat gondolunk rátok, írjatok valamit!

Többieknek is sok puszi!
loreena

Zsuzska!
Izgulunk ám érted! Mesélj, hogy vagy?

Csuti!
Dévisz előtt én is Újvári dr.-hoz jártam, engem endo-val műtött. Elégedett voltál Újvári dr-ral?

Szimba család!

Remélem szépen lábadoztok!

Sajó!
Jó újra a fórumozás frontján tudni Téged!

Én egyelőre nem döntöttem, hogy maradjak-e Dévisznél vagy keressek-e más dokit. Egyelőre maradok, jó itt. :-)
kisgaby

Loreena,

hogy vagy??
hétvégén dedikál Szendi is a könyvhéten. Megjelent az új könyve is. Vasárnap dolgozom ,kb. 10 percre a Vörösmarty tértől , gondoltam kiugrok, ha lesz időm :)
miciona

Sziasztok!
Köszönöm, hogy ennyit segítetek. Megfogadtam a tanácsotokat, felhívtam tegnap este Dévia urat és mivel nekünk csak június 22 utántól jó, közben Ő a június 28-i héten nem lesz, ezért július 6-ra kaptam időpontot, ami tökéletes. Tökéletes, mert pont a szabija előtt megbeszélünk mindent, lesz kényelmesen másfél hónap a vizsgálatokra, majd még nyaralás előtt, de az Ő szabija után tudunk újra találkozni eredmények kapcsán. És ha minden rendben, akkor mensi és szabim után kezdődhet, kipihenten.
Sokat segített a lelkemnek, hogy már időpontom is van :)

A long protokollt azért mondtam, mert azt hittem, mindenkinél ezzel kezdik. Mondom, nálunk apa gond van, anya gond nem nagyon, max. a hormonjaim közül az FSH enyhén emelkedett volt. De 30 naponta megjön, van peteérés...
nyuszika85

Junius 28.-ai héten nem lesz????????
UHHHH!
Nekem akkor jön meg legközelebb, akkor megint csak szeptemberben lehet kezenem??
Na most kiakadtam!!!
Nem lehet, hogy stimusokat fogad , meg műt csak egyéb beteget nem fogad?
Ilyenkor hová mennek akiknek folyamatban van a stimuja?
miciona

Micike! Milyen vizsgálatok hiányoznak ahhoz, hogy most amikor megjön a piri, rögtön kezdhess?
Én amúgy is azon drukkolok, hogy ne kelljen várnotok júliusig! :)
(Majd írok még, csak most rohanok...)
loreena

Miciona, azt mondta Dévai doki, hogy valami konzultáció miatt nem lesz. Azaz június 25-től nincsen, ez péntek, és 28-i héten nem tudott fogadni.... Sajnálom, nem tudom, hogy van ebben az esetben azokkal, akik kezdenének...:(((
nyuszika85

Nyuszika,
köszönöm az infot!
Én is arra gondoltam, hogy valami szakmai meeting. Akkor bízom benne , hogy csak konzultációra nem hív be senkit.
Ilyen már volt.

Lor,
tegnap jött meg és pénteken megyünk hozzá. Februárban kezdtem volna, ha nem jön közbe ez a piszok TSH, tehát akkor minden friss volt nagyjából.
A férjemet már hétfőn elküldtem spermatogrammot csinálni Gyöngyihez, állítólag 10 nap múlva lesz eredmény, mert most mást is néznek már, nem csak a katonák számát, alakját, hanem tenyésztik is . Az tudom, hogy lejárt. Ezen kívül nem tudom mit kér újra. Ha nem szőrösködik akkor csak kenet és egy aktuális hormon kell.
miciona

Sziasztok!

Tényleg mindenki eltűnt, akiért aggódunk! Bújjatok elő!!!

Bari! Örülök, hogy elégedett vagy Dévaival!
Igen, mér nagyon izgulunk, hogy melyik lesz AZ A NAP!? :D
Apás szülés lesz, hacsak útközben meg nem gondolja magát!

Tomi! Légyszi ird meg, hogy Kata hogy van!

Miciona! Izgulok értetek!!!

Ptzsani! Remélem már a picikéddel a pocakban pihengetsz!

Nyuszika! Mi is nyaraltunk egy-kettőt mielőtt bele kezdtünk az ovu indukcióba! Jót tett!

Emerenc! :?: :?: :?:

Kép
kislibus

Sziasztok!

De jó,h szóba került a long-os stimu. Én is azt hittem,h mindenhol fogamzásgátlót kell szedni.
A bajtól függ,h ki mit kap?

Kislibus, már csak 4 nap :lol: van is esélyed rá, mert 7végére mondják a jó időt. Majd a napocska kicsalogatja Anna Katinkát ;).
A férjed biztos nem gondolja majd meg magát. Odaértek és majd ő is sodródik az eseményekkel, nem lesz ideje meggondolni magát :lol:

Zsani, Kata és mindenkinek további drukk ++++++++++++

Szép napot mindenkinek!

Bari

bari6

Bari!
Nekem Újvári doktor a magánrendelőjében csinálta a HYCOSY-t. Fizetni kellett érte, úgy mint majd a műtétért is (de azt már a kórházban fogja csinálni!!!).
Kisgaby!
Én elégedett vagyok Újvárival, 2-szer voltam nála, mert úgye én nem ismertem ott senkit, és egy ismerősöm ajánlotta, hogy ő majd elindít a lombikon. De nem így lett, mert ő nem foglalkozik ilyennel (amit én nem tudtam, mert nem mentem volna így hozzá-amúgy nagyon aranyos és figyelmes). Így tanácsolta, hogy elvégzi az átjárhatósági vizsgálatot. Egyszer voltam nála konzultáción+vizsgálaton, másodszor a HYCOSY-n, amin nem altatott, és fájt (de ki lehetett bírni, és jobban jártam, hogy nem altatott, mert utána már mehettem is haza), uh-gal nézett, és fizetni kellett érte. A magánrendelésén voltam.

Akkor hogy lesz szabin a mi kis dokink? Jún-Júl vagy Aug?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.10.01 10:45-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Csuti!

Júli közepétől aug 20-ig van szabin. Kb. ez a júniusi dolog "csak" valami kis extra, szerintem.

Nekem a telkiben volt műtétem. Márc. 1-én volt az első transzferünk, amiből megfogant egy "babó", de sajnos a hét hetes uh-n nem volt szívhang, majd egy hét múlva sem, így el kellett venni, mert nem ment el magától. Így műtéti befejezése volt. A telkiről csak jót, bár irdatlan drága! Vagyis mi nagyon megjártuk. De nem is akarok rágondolni!
Csuti ne félj! Tudják az orvosok mit csinálnak.
Remélem hamarosan hallunk hírt Szimbáékról, hogy jól vannak és szépen lábadoznak és akkor ők mesélnek majd, mert Szimbánénak most volt polipműtétje.

Többiek tényleg jelentkezzetek, mert nagyon szorítunk, izgulunk értetek, vagy éppen kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Anna-Katinka babának üzenem, hogy pár napot még maradjon, mert hűvös van idekinn és hétvégére mondja a jó időt, addig anyu pocijában a legjobb!!!

Nyuszika! Akkor te is szeptemberben fogsz kezdeni! Juhéééééééé, jó sokan leszünk! :D :D Remélem óriási bababummm várható ősszel, mennyire jó lenne, ha sok-sok fórumozó lenne egyszerre babavárós! :D

kriszto

kriszto82

Lassan kialakul, hogy hánya is alkottok itt egy kis csapatot. Amúgy ki hol lakik? Én mondom, az intézet környékén.
nyuszika85

Sziasztok!

Micike!
Drága vagy mint mindig!
Őszintén szólva a kilókat nem szedném vissza, sőt azon vagyok, hogy még potyogjon le 5-6. Segít ebben a szigorú diéta amit, ha nem tartok be, jönnek a görcsök, úgyhogy betartom!

Sajnos nem indulhatunk most sem! Jucus tegnap volt UH-n, a bal petefészekben indul 4 pete, ez elég lenne az induláshoz! Mivel azonban Jucus bal petefészke a méhe mögött van, Dévai nem vállalta a leszívásukat. Az első programnál egy ért meg a bal oldalon, egy másik a jobb oldalon, és a bal leszívása miatt, hívott egy másik dokit, aki segített a petefészket előre nyomni punkció közben. Sikerült is leszívni azt az egyet is, de úgy látszik négy túl sok ezen az oldalon.
Látjátok ezért mondom, nem lóverseny ez! Sosem tudjuk, éppen mi jön közbe.
A következő ciklusra gyúrunk mától, hiszen a következőben a jobb oldal kell legyen a domináns! Folytatódik a tea kúra (cickafark-palástfű 1:1 arányban) és indul a futás, amibe óvatosan ugyan, de én is megpróbálok beszállni.

Micike! Dévai azt mondta, hogy ha Jucusnak 26 naponta jönnek a vörösök, akkor még a következő ciklusban el tudunk indulni.
A mi következő ciklusunk juni. 26. szombat körül indul. Elvileg tehát Neked is bele kell férned! Vagy megint elszámolta magát és nekünk is azt mondja majd, hogy már nem férünk bele. Volt már ilyen tavaly. No majd meglátjuk!

Sajo
sajo

Sajo, sajnálom :( DE majd őszre babásodunk mindannyian ;)

A futás az miért jó, miben segít ill. a felülések? Már többször olvastam nálatok.

Bari

bari6

Kriszto!

Köszönjük, hogy szurkolsz nekünk! Mi is szurkolunk Mindenkinek itt a fórumon, és kívánjuk, hogy minél előbb a babás fórumon folytassuk a társalgást!

Nyuszkó!
A csapat állandóan változik, mert hála az égnek, sokan bebabásodnak! Nem rég a csajok létre hoztak egy emil címet, ahol csináltak egy táblázatot az adataikkal, hogy tudják személyesen is tartani a kapcsolatot és követni tudják, ki hol tart. Miciona többet tud Neked erről mondani, mert én, férfi lévén, nem kívántam megzavarni az intim női szférát.

Sajo
sajo

Bari
A futás serkenti a vérkeringést, és megfelelően eljuttatja a hormonokat a célterületre. Főleg a stimu alatt van szerepe, de a súlyleadás, ami szintén futással érhető el leghamarabb, szintén segít a magasabb hormonszint elérésében. Kisebb testtömeg, magasabb hormonszint.
A felüléseket a ciszták "eltüntetéséhez" alkalmazzák, valószínűleg a kismedencei izmok mozgatása, segít a ciszta eldurrantásában, vagy felszívódásában, a megmozgatott izmok nagyobb vízfelvétel igénye miatt.

Sajo
sajo

Köszi Sajó ;) akkor futnia szinte mindenkinek kell....

bari6

Bocsi, Sajo, fiú létedre hogyhogy ilyen fórumon vagy?
nyuszika85

Kriszto!

Biztos nagyon rossz lehetett az az időszak, de csak a holnapra, illetve előre kell gondolni, minden jó lesz. Akkor ennyi sokat kell még várnotok a következő lombikig?

Sajo!

Nagyon erősnek kell lennetek, és arra gondolni, hogy legközelebb sikerülni fog, mert sikerülnie kell!!! :D

Szimbáék, jól vagytok?

Csuti
Kép
csuti83

Sajó,
akkor remélem juni végén együtt megyünk Jucussal beállításra és nem pattint le minket Dévisz!
A gmail-es cím nem is tudom, hogy működik-e még én már a jelszóra sem emlékszem.
De jól tudod a babás lányokkal email kapcsolatban vagyunk, olyannyira , hogy holnap találkozó is lesz :))
Már várom !!
Lesz egy jó pár Dévais baba akirkről levehetem a mintát :))))))
miciona

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?