A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok,

Az időjárás miatt mi már most lemondjuk a babatalit...sajnálom...de ha már kimozdulunk, akkor jó lenne a szabadban lenni. :roll: Majd legközelebb...

Boo,

Ezt biztosan nekem akartad címezni...? Míra jókat alszik napközben 2x és éjszaka is folyamatosan. :)

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Egyetértek veled Boo,de mi még nem is tuti,hogy megyünk így tényleg
nem akarok beleszólni.

Dodi!
jó ötletet adtál a túrótortával.eszembe se jutott...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!

Nem is zellerszárat! Naná. Én még nem adok tejterméket, sem glutént. A tejpéptől fájt a pocak rendesen. A vendégek kapnak mást! Minó meg gesztenyéset fog! Szerintem tetszeni fog Neki...addig talán a 2 fogával már meg is kóstolhatja:)

Tickerplayground.com
breki76

Boo: ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn! :D Ma délelőtt hosszas küzdelem és fél órás sírás után aludt el, az ebéd utáni alvás pedig 3kor kezdődött és negyedkor már be kellett mennem,gyanítom mire ezt begépelem felkel :twisted:

rakok néhány képet a keresztelőről, ha nem bánjátok...

Kép

itt már nagyon álmos...

Kép

mire elkezdődött elaludt...

Kép

és még erre sem ébredt fel

Kép

ébredés után

Kép

kezd magához térni :lol:

Kép

papival és unokatesóval

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Lecseréltük a gyerekorvosunkat :twisted: Jó ideje gondolkodtam rajta és múlt pénteken döntöttem...Egy kis náthával vittem el Hédit,ami nem akart múlani,biztos ami biztos alapon megmutatom a dokinak. Most nem is volt semmi extra,bár a vizsgálat most is csak annyiból állt,hogy megnézte a torkát. Én emlékszem csak úgy,hogy anno az én időmben,mindig meghallgatták a tüdőnket? A váróban találkoztam egy csajjal, egy idősek a gyerkőceink. Kérdezem,hogy mi van velük..Most jöttek haza a kórházból 1 hónap után, kétoldali tüdőgyulladás és mellhártyagyulladás után, 2x műtötték a kisgyereket...már szerencsére jól vannak. Lázon kívül semmi tünete nem volt a kisgyereknek,dokinéni vizsgálat nélkül biztos a foga jön diagnózissal haza küldte őket. 40 fokos láznál anyuka bevitte a kórházba,ahol közölték vele ha pár nappal később jön nem tudnak segíteni :twisted: :twisted:

Mivel nálunk a faluban nincs gyerekorvos - havonta 1x jár ki - azt hittem az a legjobb, ha a közeli városban választunk dokit. Most az én háziorvosom lesz Hédi orvosa is, benne tökéletesen megbízom, bár nem gyerekorvos 30 év alatt szerzett némi tapasztalatot. Mikor egy rendezvényen megbeszéltem vele a dolgot,mindjárt meg is nézte Hédit, beszéltünk a fog kérdésről is ( merthogy még mindig nincs egyse). Megnézte a fogát is,mondta,hogy ne aggódjak, biztos,hogy jön neki,mert nagyon rág, ő felül érzi duzzadtnak az ínyét és megemeltette a d vitamin adagját napi 2 cseppre - vasárnap szünet. Fogzásra hőemelkedés elfogadható,láz nem, de minden esetben látni szeretné a gyereket,mivel ezek a picik még nem tudják elmondani mi fáj, kiemelten fontosnak tartja a vizsgálatot. Már csak avédőnővel kell megbeszélnem,hogy a méricskélés hogyan lesz..

tike

tike! :)

...............................................................................

Kép
Kép
200907?

Tike!
Jó döntés :) Mondjuk én bajban még nem teszteltem az orvosunkat, remélem egy darabig nem is fogom, de a körültekintő vizsgálat az alap akkor is, ha kettőt tüsszentett is csak összvissz :roll:
Képek cukik! :)

Dodi!
ha a meghívás ránk is vonatkozik :roll: , akkor köszönjük :roll:
És akkor ezennel stipstop viszek egy rakat miniréteskét 8)
Szülitortának én is gyümis túrósat, konkrétan barackos charlotte-t terveztem.

Időjárás :arrow: Nagyon kaka, és megnéztem csüt-re is ezt jósolják, szóval én is a halasztás mellett voksolnék. Engem mondjuk nem zavar a játszóházasdi sem, Zétény élvezné szerintem :roll:
Ha jövő hét lesz, akkor nekünk a szerdáig nem jó, csüt, péntek mehet :)

Na visszanézek az előző oldalra is :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bajban még én sem,de nem is szeretném :roll: 3x voltunk eddig betegrendelésen ( szeme,láz,nátha). Mondjuk az feltűnt,hogy a másik gyerekdokinál tök sokan voltak,itt meg senki. Már akkor gondoltam,hogy 2 variáció van. Annyira jó doki,hogy mindenki egészséges...vagy annyira szar,hogy senki nem jár hozzá...Pedig mikor választani kellett tök szimpi volt :roll:

tike

Tike!
Jó kis ideológia :lol: :lol: :lol:
Dokiválasztás mindenképpen vakrepülés, én is vajúdtam rajta sokáig :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok,

érdemben majd csak este vagy holnap, mert Apa bragadt a munkahelyén, plusz szülinapja van, szóval nem tudom...

Csak annyi, hogy szerintem is halasszunk inkább, jobb kinnt a levegőn talizni, mint egy játszóházban, bár hitrtelen esőre az tökéletes. Pénteken úgyis mozizunk :-)
Jövő csütörtök?

KépKép

KépKép
kispocok13

Babatali halasztás:
Nekem tényleg mindegy, de ha ezena héten, akkor a játszóházban legyen, jövő héten bárhol lehet :wink: . Mondjuk Honoluluban :lol: .

Mozi:
Boo nélkül nincs mozi! :wink: Elvégre őnaccsága az ötletgazda (vagy nem? :roll: ). De sztem simán jöhetsz, max. nem adunk puszit, és másik társasághoz ültetünk :twisted: :lol: . De komolyan, a gyerekeknél azért más, mert minden össze nyalnak-falnak, meg hát ugye hamarabb el is kapják. De én nem tervezem, hogy a nyálas kezemmel a fejeden matassak, vagy letüsszentsem a játékaidat, esetleg használjam a cumidat... :wink: :lol: . Szóval én belédegyezek :lol: :wink: .

Na, Nyuszi, Merion, és Boo is kilőve, szóval sztem halasszuk a talit :roll: .

Babazsúr:
Júli 10. vagy 17.?

Booapaantré :D :D :D

Breki!

Gesztenyetorta :D .
2 fog :lol: :lol: :lol: :wink:

Tike!

H(édi) képek :D :D :D .
Orvos: :evil: . Én is váltottam volna! Viszont bocsi érte,de sztem nem volt teljesen jó a választás :roll: . Tudod minden orvos "általános" orvos, de a gyermekorvos az egy külön szakvizsga. Nem lesz attól senki építész, mert sok építkezést látott :wink: . Persze a gyakorlat sokszor fontosabb, mint a papír (sőőőt), de nem értem, hogy neki honnan van olyan sok tapasztalata, mikor felnőtt rendelést tart :roll: ?
Anyumnak is előbb volt meg a gyakorlata koraszülött-gyógyászatból, mint a szakvizsgája, mivel csecsemőintezíven volt gyerekorvos, és gyakorlatban elsajátította. Én csak nem értem, hogy a te dokid hol szerzett gyakorlatot...
De a korábbinál tuti jobb, az ziher :wink: .

Lois!

Nem-nem, ti nem vagytok meghívva! Mindenki, de ti nem :twisted: :lol: .

Természetesen minden aktív fórumpajti hivatalos, a nem aktívak pedig addig beaktívkodhatják magukat :wink: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dokiválasztás mindenképpen vakrepülés
Nem mindenképpen :roll:
Én 22 éve tesztelem a miénket :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Én 22 éve tesztelem a miénket
Azzé' így könnyű.......... :D

Szülinap :arrow: Enyégyerek 17.-én pottyant a világra, szóval aznap neki még inkább szülinapja van, szóval természetesen akkor legyen :mrgreen:
De ez csak vicc, nékünk tökmindegy :D 17.-e necces, mert akkor vinnem kell a Drágámat is... már a Kölke szülinapján csak nem hagyhatjuk itthon magában :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nálunk ugye 15, így azon a hétvégén sztem mi is családozunk :roll: .

Akkor eddig babazsúr:
Lois: 10.
Dodi. 10.

Persze lehet egyéb időpont, csak gondoltam a hó közepe a logikus :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: Gyakorlat onnan van,hogy mivel gyerekorvos csak a városban van, 30 éve ő látja el a "vidéki" gyerekeket is. folyt. később, apa figyel :twisted:

tike

Tike!

Jjjjaaaééértem :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Huhh, azéé' jó messzire vagytok innen :shock:
Már ha jó településre kerestem rá :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Aszongya a Drágám inkább csináljunk itt ellenbulit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi! Én csinálhatok tiramisut vagy kókusz kockát,állítólag mindkettőben jó vagyok :oops: Nekünk egyelőre mindkét időpont jó,úgyhogy akkor hozzátok igazodva: júli 10.
Apa is jöhet? Gondoltam,Ricsivel már lenne egy közös témájuk: a box :twisted:

Nekünk jó a jövő hét tali szempontjából. Szerintem is ésszerű áttenni az időjárás miatt.

Lányok! Most már tényleg kétségbe vagyok esve. Itt volt ma Lili barátja,Zsombi és képzeljétek,Lili ugyanolyan kis genya volt,mint a babatalin,csak éppen most nem harapott,hanem elkapta a felsőjét és cibálta meg a haját húzta :oops: Szerintetek miért csinálja ezt? És hogy lehet leszoktatni erről egy 10 hónapos gyereket? Most viccen kívül,a pofámról leég a bőr,hogy Lili ilyen agresszív.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Huhh, nincs ötletem, ismertem ilyen gyerkőcöt, ott sem tudtak mit kezdeni vele, elmúlt idővel :roll: Téged is harapdál?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

:twisted: :lol:
Amúgy nem rossz ötlet :roll: . Mármint nálatok több dolog is adott egy feledhetetlen NYÁRi, TORTÁs bulihoz :wink: :lol: . Csak amikor ez annak idején felmerült, akkor te még csak zugoltál :twisted: :lol: :lol: :lol: . Szívesen átadom a helyszínt, és bevállalok pár salit, meg egy hatlapost cserébe :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Részemről rendben :D :D :D :D

Te most mégis miket tudsz még rólam??? :shock:

Aszongya Drágám főz olyat hogy mindenkinek origamija lesz tőle..... már Sex és NY után szabadon :wink: :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Engem nem harapdál - egyelőre. Akkor ezek szerint ki kell várni,amíg kinövi? De addigra elveszíti minden barátját :cry: :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyári tali hurraaaaaaaaááá!!!!!!!!

Én viszek túrótortát!

KépKép

KépKép
kispocok13

KÖZÉRDEKŰ!!!!

Nyári babazsúr székhelye áthelyezve tőlünk Loisékhoz :wink: ! A pontos címet derítsétek ki :twisted: . Segítek: Pesttől jóóó messze :twisted: :lol: ( Viszont szinte biztos, hogy a legtöbben már voltunk ott :wink: Tehát Karancslapújtő :lol: :lol: :lol: )

Lois!

Egyből eszembe is jutott, hogy neked úgyis besegít apa is :twisted: :lol: :lol: :wink: . De teapának nem lesz nehéz dolga nálam: ha egy pasi főz (szinte) mindent elvarázsolva eszek :lol: :lol: :lol: .
Viszont akkor legyen inkább 17.?

Óóó, nagy nyomozó vagyok ám :wink: :lol: .

Nyuszi!

Hmmmm :lol: !

Barátnőm kislánya másfél évesen kezdte ezt: mindenkit harapdált, aztán meg megverte az ovisokat, mikor mentek a tesójáért( :oops: :lol: ), meg folyton mindenkit rúgdalt :? . Bnőm elvitte ide Veresre gyerekpszichológushoz, mert egy korábbi problémájukat is tökéletesen megoldotta a kisfiúval (a hugi születése után elkezdett bepisilni). Első alkalommal az anyukával beszélgetett, aztán pár alkalmat volt a kislánnyal és figyelte a viselkedését, meg mindenféle foglalkozásokat csinált vele. Aztán végül elmondta anyukának, hogy miért csinálja ezt, és hogy nekik mit kell csinálni, hogy ez elmúljon. És tényleg pár hét után teljesen elmúlt :wink: . Vagyis nyílván az alaptermészete nem változott, de nem verekedett, nem harapdált, és nem rúgkapált, csak szimplán nyomott időnkét egy-egy hisztit, mint más rendes gyerekek :twisted: :lol: .
Szóval sztem érdemes lenne elvinni szakemberhez, ha ez később se múlik. Én annak idején megfogadtam, hogy ha bármilyen nevelésbeli probléma lesz a gyerekkel, tuti szakemberhez fordulok, mert tudom, hogy sokan idegenkednek tőle, de nem az a ciki, ha az ember hozzáértőktől segítséget kér, hanem az, ha büszkeségből nem kezeli megfelelően a gyerekét ... Szóval hajrá :wink: . És sztem ne "fizetőshöz" menjetek, mert neki érdeke a jó hosssszzzzú "kezelés", míg az ingyenes garantáltan minél előbb túl akar majd lenni rajtatok :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Visszaolvastam:
Tavaly ilyenkor épp "téves riasztás" miatt megjártuk a kórházat, már anyáztam a nemalvás miatt, és alig tudtam csinálni vmit a nagy pocakomtól.

Most meg nagyban tervezgetjük a babazsúrt, néha még anyázok a nemalvás miatt, és alig tudok csinálni vmit a gatyáncsüngőtarzangyerek miatt :lol: :lol: :lol: .

Viszont rájöttem, hogy vlsz. mégis csatlakoznom kell majd az aktuális pocakfórumhoz is, ha terhes leszek, mert azt a rinyát, amit annak idején levágtunk, tehermentes ember gyomra nem veszi be :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép Én ezt a szekrényt most odébbtolom...
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Jó reggelt!

Boo! Na ezt el sem mondom inkább apának,amit teapa mondott Liliről :lol: :lol:

Dodi,Lois! Most akkor hol is lesz az a babazsúr?!

Dodi! Ha nem szűnik meg a problémánk,akkor én is el fogom vinni szakemberhez,mert nem szeretnék egy vad gyereket,akit majd kiközösítenek esetleg a hülye viselkedése miatt. Azért bízom benne,hogy kinövi,de ha nem,akkor nem lesz más választás.

Sillia! Lóci nagyon édes!!

Ma nagyon jó éjszakánk volt,nem tudom minek köszönhető,de hálás vagyok érte a lányomnak.Tegnap már 7-kor lefürdettük Lilit,mert nem lehetett vele bírni,utána szopi és alvás. Fél 11-kor felkelt,megszoptattam még és reggel 7-ig aludt. Érdekes,azt vettem észre,hogyha nem adok neki enni fürcsi előtt,csak uzsonnázik kap fél 5 körül és este szopi, akkor sokkal jobban alszik. Szerintetek van még valami tápértéke az anyatejnek ilyenkor?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Van még egy gondunk,illetve nem biztos,hogy ez baj,csak lehet én parázom túl. Lilinek van már 6 foga,mégsem tud megbirkózni a darabos kajával. Öklendezik mindentől,mintha meg akarna fulladni,én meg ilyenkor szívbajt kapok :oops: Tegnap is kapott üveges bolognai spagettit,amiben pici tészta darabok vannak,egy-két kanállal még ment is neki,de utána elkezdett öklendezni.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Mekkora pasi a Lóci már! :shock: Nagyon ügyes :)

Nyuszi!

Marci is öklendezett eleinte a darabos kajától.. Elkezdtem olyan rágcsákat adni neki,mint buláta vagy kenyérhéj. Attól nem öklendezett (vajon amiatt,hogy ő adagolta?) ,viszont szokta,hogy nem pép. Azt hiszem, 1 hét múlva már simán ette a darabos kajákat.
Vendég

Conversano! Az a baj,hogy a kenyérhéjat is betömi egybe a szájába :cry: Egyedül a pufit tudja enni

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

Nálunk is ugyanez volt. Sztem az az oka, hogy ezek a babakaják se nem pépek, se nem szilárdak, szegénykéim meg nyelnék csak, mint a pépet, de megakad a torkukon :? .
Adj neki babakekszet (összetörheted kisebbre), vagy kenyérfalatkákat, de a buláta is teljesen jó, csak azt tanulja meg ügyesen enni, és lassan a bébkajával sem lesz baj :wink: . Amúgy a kenyérhéj nálunk se működik, mert egybe betolja az egészet :? :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

babazsúrra sajna mi nem hiszem,hogy tudunk menni,mert
apát megműtik júni végén és 1 hónap a felépülése.
az első7-10 napba nagy szüksége lesz rám,de utána is segítenem kell neki.

de akkor ha jövőhétre átteszitek a talit,akkor arra igyekszem elmenni...

Sillia!
nagyon édes és nagy már Lóci.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

Ami a legfontosabbakat illeti:

1. BOLDOG NÉVNAPOT, ANCSURTI!!!!!
(Aki hol is van? :roll: :roll: :( )

2. Jövő hét csürtörtök jónak tűnik részünkről is.

3. Merionékhoz önerőből nem tudunk lemenni. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Csak gyorsban, mert mámegintegycsomóidőmetelvttétek, annyit írtatok!! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Mozi:
Nekem jó a 9 óra is, Petra max. 8-kor ágyban van, így én el tudok előbb is indulni.
Dodi!
Ha bejössz értem, megyek veled szívesen! :D

Babazsúr!
Én is sütök-főzök majd valamiket! :D :D

Silila!
Én megzabálom a gyerekedet, olyan cuki!!!! :D

Petra 11 hós státusza:
73 cm és 8.180g!!!! Hízott fél kilót végre!!!! :D :D :D :D

Dolgozom tovább, úgyhogy ne tartsatok fel! :twisted: :twisted: :lol:

Kép
katy76

Ancsurti!
Boldog Névnapot!

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,

Ancsurtinak BOLDOG NÉVNAPOT! :mrgreen:

Bond,

Őőőőőő, szívesen látunk, még ha nem is önerőből jössz... :P de szerintem a babazsúrra gondoltál, és a Lois-nál lesz. :) Mostanában többeknek mi jutunk eszébe...tegnap Boo írt félre... :D

Katy,

Lányaink nem csak egy napon születtek, de most már egyforma méretekkel is rendelkeznek. :D Míra 8200 g és 73 cm volt, igaz 05.25.-én volt a mérés. :)

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

[quote="merion"]B írta:merionond,

Őőőőőő, szívesen látunk, még ha nem is önerőből jössz... :P de szerintem a babazsúrra gondoltál, és a Lois-nál lesz. :) Mostanában többeknek mi jutunk eszébe...tegnap Boo írt félre... :D

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjmámékellmindigkötöszködni??????????? :x :x :x :x :x :x
A lényeg, hogy városon kívűl mérsékelten vagyok önálló. :roll: :? :? :? :? :?
Bocsánat. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

nyuszi: Dorkinak is volt ilyen időszaka. Nálunk mindegyik gyógytornász, neurológus, védőnő, dokinő mondta, hogy ez nála várható lesz, mivel laza izomzatú, így a szájizmaik is azok, és később tanulnak meg rágni, és egyre nagyobb darabokban adom neki a banánt, a kenyér-sajt katonákat, és már nagyon ügyes (koppkoppkopp) :D :wink:
f.nikici

Ja, meg persze nem számít a darabokra a pürében, mivel nem azt szokta meg...kis kenyérdaraboktól, zöldség-gyümölcs daraboktól (külön-külön) is fuldoklik?? Próbáld meg úgy, szerintem úgy szeretni fogja:). Én a darabos püréket botmixerrel összedolgozom, és úgy adom neki.
f.nikici

Bond!

De valahogyan óggyátokmámeg :roll: . Bár mi is vidéken lakunk tehát kocsi, vagy segítség nélkül ide is vonattal, vagy busszal tudtatok volna jönni. Persze közelebb lett volna, de ha már rajta vagy, majdnem mindegy :wink: :lol:

Az előbb feltöltöttem a képeket, erre jól lefagyott a nagygép :? .
Szóval még vájjatok egy kicsikét :twisted: . Vagy :arrow: iwiw :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Meglátjuk, sokára lesz még. :wink:
Készüljössze :arrow: siessünkmertelkésünkésnemtudunkelutazni :arrow: maraggynyugtonbírdki :arrow: gyereszájjlemerrekelltovábbmenni :arrow: gyereszépentovábbraisbírdmégkiegykcisit :arrow: ottvagyunkjólérezzükmagunkat (óranézés sűrűn :( :( :( ) :arrow: gyeremennünkkellmostmár :arrow: siesshogynehogyelkéssünklegyélolyenügyesmintidefelejövet :arrow: tudomfáradtvagydemajdpihenhetszegykicsithamárfelszálltunk :arrow: megérkeztünkmárcsakhazakellmenni.

Addig még kismillió dolog közbe jöhet, még akár hóvihar is. Lehet, hogy csak fakutyázni tudnánk. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Csak elképzelni tudom milyen, de kívülről nézve: :twisted:
:oops: :oops: :oops:
És ha Manót anyukádéknál hagynád/hagynátok? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Mondom, hogy még semmit nem tudok!! Lehet, hogy nem is lesz jó az időpont. :roll:
Alapból nem gázos a dolog. De ha valami gubanc van, akkor már érdekes. :roll: Mert más, amikor kocsi van az ember feneke alatt, és akkor, ott áll meg, ahol szeretne, és ha valami baja van a gyereknek, akkor nem hallatszódik ki a dobozból.
De ugyanez nyilvánosan...? :roll: :oops: Asszem talin tabati írta egyszer, hogy eggyel korábbi megállónál szállt le a vonatról, mert annyira sírt Noé, ő pedig semmit nem tudott csinálni vele. De legalább mindenki őket nézte, és nem szépen. :x

Kép
Kép
200907?

Gyerek alszik, apa dolgozik, végre hagynak babanetezni :D :D

Dodi: Visszatérve a tegnapi témához...szóval nagyon nem volt más választásom,mert a közeli városban összevissza 3 gyerekorvos van.Ebből egyet már kipróbáltunk :twisted: ,egy nem vállal vidékieket, a maradéknak meg rosszabb híre van ,mint az elsőnek :roll: :roll: Egyébként a háziorvosoknak nem kell valami vizsgát tenni gyerekgyógyászatból? Ez lenne a logikus,hiszen minden faluba nem rakhatnak gyerekorvost...
Ma voltunk nála Hédivel a papírokat aláírni és mondtam neki,ha már úgyis itt vagyunk nézze már meg a gyereket,mert még mindig szörcsög,meg néha a fülét is dörzsöli ( bár azt eddig is szokta ha álmos) Megvizsgálta és a bal füle valóban érzékenyebb, melegítenem kell neki,meg egy picit infralámpázni és ha pár nap múlva nem szűnik meg menjek vissza Cataflam cseppért.
Őt legalább tuti nyugodt szívvel felhvhatom az éjszaka közepén is, bár ne legyen erre szükség!

Az én gyerekem is hisztios lett mostanság, az az igazi megfeszülős hiszti...eddig sikerült kezelni a dolgiot, de ha valakinek van rá valami jó tanácsa szívesen fogadom!

tike

sejtettem,hogy azért nyűgősebb mostanság Kiara,mert jön a foga...
és tényleg.jön a hetedik fogunk...már kezdi áttörni.

Kép
Kép
csibe83

boo! :)

[quote="boo"]C írta:boosibe
lehet hogy kerülő az 1es villamos, de a helyedben én is azzal mennék, mert óbudán felszállsz, ott meg leszállsz! :wink:

A pesti oldalon. Aztán már csak át kell gyalogolni az 500 méteres hídon, valahogy lekanyarogni róla, és elkavarni a gáthoz. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?