A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

bond

Elvileg mi nem lakunk messze egymástól, majd ha kell felveszlek és együtt jövünk vissza. Mit szólsz ehhez? :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Ez egészségtelen :roll: ? Persze lehetséges, de generációk nőttek fel így kezdve a járást...
Viszont én azért nem csinálom Botonddal, mert ha egyszer elkezded 2-3 hónapod csak erről fog szólni :twisted: . Meg asszem az egyensúlynál bezavar vmit, de sztem ártani csak magadnak ártasz vele :roll: . Szóval csináld csak :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Pancsisat megnézem, de most megyünk cukiba 8) .

Sértődős kép zabálni való :D :D :D .
Zsiron örző-védő KFT. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo :)

Nagyon édes Miron!!! Marcival együtt néztük a videót,muszáj volt nekem is videóznom :)

http://www.youtube.com/watch?v=HAZiJTaIiak
Vendég

http://www.babazo.hu/bebi/20100527-tejfeherje-allergia-tej-tehentej-tejmentes-dieta-szoja.html

http://www.origo.hu/tudomany/20100601-arnhem-land-genyornis-newtoni-megtalaltak-ausztralia-legregebbi-falrajzat.html

http://www.origo.hu/tudomany/20100531-lemeztektonika-kipattanhat-egy-richterskala-szerinti-9es-megafoldrenges-eszakamerika-partjainal.html

Nnna, ez DURVA!!!! :shock: :shock: :shock:

http://www.origo.hu/tudomany/20100602-viznyelo-guatemala-agatha-tropusi-vihar-guatemala-city-karsztjelenseg-barlang-omlas.html

Csajok! Mi itt jól elvagyunk hála az égnek, de titeket/ismerőseiteket hogyan érint az árvíz? Mert ha magunkból indulok ki, akkor csak annyit látok, hogy sűrűn esik, és kész. Se vihar, se áradás, még csak pocsolyák sem. :roll: :roll: :roll: :roll: A tököm sem gondolná, hogy állítólag most már minden hatodik(!) település küzd ezzel. :roll: :roll: :shock:
(És ez még "semmi". A következő a járvány veszély lesz, meg az, hogy egekbe szöknek a kaja árak, mert ennyi vizet még a rizsföldek is kikérnek maguknak. :roll: :roll: :x :x :x )

Kép
Kép
200907?

A bükkös patak megint elöntött házakat.
A 2 héttel ezelőtti áradásról teszek képeket,most detto ez a helyzet.
A mostani áradás szerintem már teljesen betemeti az emlékkövet :(
Kép
Kép
Kép
Ugyanott áradás után
Kép
Az ár lemosta a földet a fák gyökereiről (sok ki is dőlt)
Kép
Vendég

conversano! :)

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Reggel vettem észre, hogy a tegnapi irományok felét egész egyszerűen sikerült nem észre vennem. :shock: :shock: :shock: Úgyhogy most :arrow: . :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

gabi1! :)

:( . Bocs, amiért nem nézek utána :oops: :oops: , de szerintem többen nem tudjuk, hogy mit jelent, mivel jár egy pajzsmirigy gyulladás. :roll: :roll: :?: És ejnye-bejnye, amiért nem hallgattál a dokidra, akit olyan régen ismersz, és megbízol benne. :roll: :? :( :( :(

ronmay! :)

[quote="ronmay"][ írta:ronmaycolor=darkblue]Bond
[/color]
Nem tom. Angliában nem főztem neki, de ott a bébikaja se kellett neki mert szarok, nekem ízre se jött be egyik se. Így neki álltam főzni és szitán átnyomni :twisted: mert ugye mixert nem vittünk, mert ugyse főzök :lol: , mert ugye türelme nem volt a daraboshoz. Akkor még megette a főztömet, de akkor jött az egy kanál ilyen egy kanál olyan. Most meg minden fordítva van. :twisted:

Hááát, akkor csak egyre tudok gondolni: az angol levegő. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: . De komolyan: passz. :roll: :roll: :roll: :roll: :(

Én bárkivel szívesen tartok akármerre, de azért kérdezzétek meg kispocok13-at, hogy vajon jó-e az...? :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

loislane! :)

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Dodi!
Fogak :arrow: enyémgyerek fogát már fogorvos is látta 8) Na jó én voltam fogorvosnál ő meg csak vigyorgott a doktornénire fogat mutogatva, de akkor is :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kicsidodi! :)

Én azért csak rendes husit adok még Huginak, mert egy húsgyári hentestől hallottam, hogy miben mi van. Maradjunk annyiban, hogy talán csak a csontot nem dolgozzák fel - a szárnyasoknál sem(!). :roll: :roll: :roll: :roll: Én megeszem, de Huginak nem adok belőle. :roll:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

"Tanuljunk meg újra pohárból inni!" felkiálltással viszem Huginak a poharat. Emelem a szájához, de ő inkább hárít, és úgy gondolja, hogy előbb kezet mosna benne. :roll: :roll: :roll: :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="kicsidodi"]M írta:kicsidodiozi!

Húú, én nagyon kipróbálnám azt a ViP termet :roll: :lol: . Én cakkpakk amúgy se szoktam megúszni egy mozit 2-3 ezer alatt, akkor meg az a 3200 annyira nem durva. Főleg, ha direkt nem eszünk előtte és halálra zabáljuk magunkat nachoval, mert csapolt kólával :twisted: :lol: :lol: :lol: . a kényelemről nem is beszélve, na meg a hangulata.... :roll: :wink: .

Mi sokszor kiszúrtunk a Westenddel. :twisted: :twisted: :twisted: Ott is drágák a jegyek, de szemben van a Kossuth mozi. Ugyanazokat a filmeket adták, de kb. 2/3 -áron. Így mindig oda mentünk. "Enni valónak" ugyanazokat az ócskaságokat lehet kapni, mint máshol, az ultradelux kényelemtől meg nem pisilem össze magam. :roll: :roll: :oops: :oops: (Sőt! Kifejezetten idegesítenek azok a hülye pohártartók a székeken. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Már várom, hogy mikor építenek beléjük biliket is. :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )
Most nem tudom, hogy milyen árak vannak a Kossuthban, és aláírom, hogy minimalista vagyok bizonyos dolgokban. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

újra vagyok, tegnap szülinapoztunk (isteni finom Fantás szeletet prezentáltam Nimródapunak, aki este 9kor ért haza :-(), ma rohangáltam, most este hétkor sikerült ebédelnem... viszont, megvan a kicsi kocsi, az öt kilós Xbaby Vivi, csak nem volt abban a színben, amit kinéztem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: rendelnek :wink: :arrow: viszont lehet hogy csak sokára lesz :twisted: :twisted: :twisted:

Kisfiam tegnap ébredés után átfutotta a sajtót
http://www.youtube.com/watch?v=ten0IbGlNdM

majd ebéd után fogat mostunk
http://www.youtube.com/watch?v=A2l5SGA5P28

este visszaolvasok :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! :D

Sajnos nemalvás miatt nem tudtam visszaolvasni, és a mai éjszaka ha olyan lesz mint a tegnapi, akkor holnap délelőttre marad :roll:

Viszont ami biztos: holnap ha lesz, ha nem, mi nem megyünk a talira. Az okai: nemalvásból adódó fáradtság, sok eső, hideg... :roll: :( Bár holnap elvileg jobb idő lesz, de nekem a jövő hét szimpibb :D

Kép
agi125r

Lányok, biztos az időjárás okozza ezt a sok alvásproblémát :? . Vagyis nálunk épp nem probléma, mert mióta hazajöttünk, Botond délelőtt alszik 1,5 órát, délután 2-3-at :shock: . De kutya baja, nagyon jókedvű is, szóval rá pl. így hat :wink: . De én is állandóan fáradt vagyok :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ancsurtinak boldog névnapot kívánok!!! :D :D :D

Kép
agi125r

Mozi :arrow: akkor lehetne tényleg 9 körül? Ha 10től megyünk, esélyes hogy bealszom :oops: :oops: :oops: :oops:
Utána koktélozás? Vagy az csak álmodozás volt?

Akkor tali elhalasztva jövő csütörtökre, helyszín változatlan, és menekülő-útvonalként a játszóház.

Reméljük, addigra Boo is meggyógyul :-)

BKV: 1 es villamos valóban jó buli, viszont a 103-as buszra kellene róla átszállnotok a Népligetnél, így busszal el tudtok jönni a híd budai hídfőjéig ( a híd alatt áll meg)
:lol: :lol: :lol: :lol:
(Bond, nekem mega-kerülő lenne Zuglóból, ha transzportálnálak, így bocs :oops: :oops: :oops: )

TIke,
képek édesek!!!! Még így be tud ájulni? Nimród arra felébred, ha behúzom a kéziféket a kocsiban!
Gyerekorvos - hihetetlen!!!!!!!
[quote]f írta:olyt. később, apa figyel

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Boo,
a hasam hirtelen, pikk-pakk nőtt meg zsírpárnára, kb az utóbbi hónapban :shock: :shock: :shock: :shock: b@zisááág, uúúúúúúúúútálok fogyókúrázni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (mondjuk még komolyan sosem csináltam :oops: :oops: :oops: :oops: )

[quote]k írta:épzeljétek apa ma hazajött hozzánk a műhelyből! Shocked csak úgy Surprised Rolling Eyes Smile Very Happy

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Naggggyon édesek a Zsiri-Miron képek :lol: :lol: :lol: :lol:
Amikor Müzlibe kapaszkodik... jaaaaaaaaaj, Nimródnak is kellene egy ilyen pajti! És a besértődős....zabálnivaló!

Dodi,
[quote]D írta:e én nem tervezem, hogy a nyálas kezemmel a fejeden matassak, vagy letüsszentsem a játékaidat, esetleg használjam a cumidat... Wink Laughing . Szóval én belédegyezek Laughing Wink .

Te nagyonhülye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Nyuszi,
szerintem a harapdálást kinövi majd Lili (Nimród is elkezdett harapni :-) )
[quote]N írta:yuszi
sztem én is égni fogok Mironnal, mert ő meg nagyon durva, minket konkrétan pofoncsap Confused Twisted Evil és csíp amikor kapaszkodik, nagyon fáj, ahogy markol, ő olyan igazi vad kisfiú Rolling Eyes Embarassed

Túlélőtábor a Kopaszi-gáton :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Éjszakátoknak hipp-hipp-hurrá :-)
Anyatej tápérték: én is ezt csinálom, 5-6 körül tejpép, utána fél8 magasságában fürdés után cici, és alszik reggel 7ig :-) ha éhes lenne, csak felkelne és szólna...(reggel is cici van, utána kb másfél-2 óra múlva mondja, hogy "mamma", na akkor tízóraizunk :-))

Öklendezés: mi is fokozatosan csináltuk, ahogy a többiek írták... most meg már túl bátor, és ha odaadom az almát, rendesen harapja, ma este meg egy egész kiflicsücsköt tolt be a szájába, alig bírtam kivadászni...

Sillia,
Lóci egyre édesebb!!!!!!! A kis erőművész :lol: :lol: :lol: :lol: Imádom!

Csibe,
lehet hogy figyelmetlen voltam de Apának mibajaamiértmegműtik?

Conversano,
Marci a videón
:lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor én meg holnap levideózom Nimródot, ahogy nézi Marcit, aki Miront nézi aki felállás közben nézi a TVt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond,
[quote] írta:n bárkivel szívesen tartok akármerre, de azért kérdezzétek meg kispocok13-at, hogy vajon jó-e az...? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Tehát, ha valaki nem akar játékot és egyéb szórakoztató centert vinni gyermekének az autóútra, bátran vigye Bond-ot! Garantált másfél órás program :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ági,
éjszakát sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
Mai jobb lesz ++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

alvás nálunk is durva: Nimród a héten 3 órákat aludt napközben... ma 2-t, de ébredés után másfél órában beájult a kocsiban, és durmolt majd' egy órát :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Akkor csak az én gyerekem nem alszik napközben??? Már teljesen kész vagyok tőle, max. egy óra és kész :?

Na jövök mingyá' egy rendes hsz-szel :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mozi:

az Arénában 21.00tól megy pénteken a feliratos verzióóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Westend 21.15, de ez szinkronizált...

Lehetne a feliratos :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

nem, nemcsak a Te gyereked... szerintem Dodi és én azon kevés szerencsések közé tartozik, akiknek a gyereke még durmol... (és közben Anya is szuszizik néha kicsit :oops: :oops: :oops: :oops: )

Én úgy f@sok, hogy Nimród egyszercsak elromlik.... eddig full elkényeztetett, biztos nehezen viselném a rendes megpróbáltatásokat az elején...

KépKép

KépKép
kispocok13

REKVIEM EGY ÁLOMERT MOST AZ M1-EN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Valakinek a véleménye:

"Teljesen mindegy milyen hangulatban nézed. Ha jó a kedved, lesz alkalmad elgondolkozni azon, milyen nyomorult másoké, ha sz*r kedved van, áldani fogod a szüleid, a munkád, hogy van mit enned, vannak céljaid stb. Fantasztikus egy film, bár én tartom magam ahhoz, hogy át kell élni milyenek az elvonási tünetek, milyen amikor valaki remeg az adagjáért, sőt mit meg nem tesz érte. Bár ezt minden hasonló karakterű film közül ez adja vissza a legjobban. A zenéje még rátesz a hatásra. Gyenge idegzetűeknek, akiknek hányingere van egy tű látványától is, nem ajánlom. "
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.06.02 21:27-kor.

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol:

A hösies várkatonák általában nem érték meg a haláluk napját, mert már korábban elestek a csatában.
A hajó jéghegynek ütközött és elsüllyedt a Duna közepén. Innen gyalog folytatták útjukat.
Az ókorban a szabadokat csak a rabszolgák elégíthették ki.
Amíg Madách a börtönben sínylödött, felesége romlásnak indult.
Szulimán szultán az egri vár alatt haragjában megütötte a gutát.
A janicsárok felmentek Budára, elszaporodtak es elfoglalták a várat.
IV. Béla a tatárjárás után a kihalt nép pótlásáról személyesen gondoskodott.
IV. Bela várromokat épített.
Mikor II. Endre a Szentföldön hazatért, országát és feleségét fenekestül feldúlva találta.
Dugovics Titusz hátsóját a falnak támasztotta, es azon felmászott.
A századfordulón Ady termékenyítette meg a tudósokat.
Radnóti Miklós fasiszta építötáborban halt meg.
Móricz Zsigmond kesöbb megnösül, és elveszi feleségét.
A néma Katrin hallgatag lett...
Arany Janos 1817-töl 1822-ig születtet.
A Hunyadi Laszló olyan ballada, amelyben a föhöst feldolgozzák.
Rákóczi Ferenc úgy halt meg, hogy belefulladt a Rodostóba.
Arany János velszi bárdokkal sújtott le a Habsburg-házra.
Leonardo da Vinci két olasz földbirtokos volt a középkorban.
Zrínyi Miklóst a bécsi kamara által feltüzelt vadkan ölte meg.
Petöfi egy szegény cselédlány és a magyar nép fia.
Petöfi úgy rohant a csatába, hogy jobb kezében a vers, bal kezében pedig a kard volt.
Kölcsey 1815 januárjától 1816 tavaszáig nem írt verset. Ebböl az idöszakból 3 verse maradt ránk.
A vers elsö részében egy nagy lógó férfifejet látunk.
A Csongor alá felsorakozó szereplök: Tünde..
Egy gyermek kihordása 9 hónapig tart függetlenül attól, hogy hány nöt alkalmazunk a feladat megoldásához.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Én inkább a szinkronosat preferálnám, de csak mert néztem a sorozatot, és azt a hangjukat szoktam meg :roll: .
Persze, ha neked fontos, akkor nem gáz, mert alapból semmi bajom a felíratossal :wink: .
Viszont, ha már a VIP úgyse játszik, akkor a közelsége miatt méginkább Westend... :roll: :lol:
De durci nélkül fejet hajtok a a többségi döntés előtt... :lol:

Szóval szavazásra bocsátom:
Kispocok: Aréna-felíratos
Dodi: Westend-szinkronizált
Katy?
Boo?
.?
.?
.?

Alig várom már :D

"(és közben Anya is szuszizik néha kicsit "
Húdegonosz :twisted: :lol: . Bár én is... :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,
meglestem a képeket :oops: :oops: :oops: :oops:
Dejóóóóóóóóóóóóóó lehetett!!!! Ez tényleg egy gyerekparadicsom! Látszik hogy Botond élvezte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Akkor most a szülinapi zsúrbuli nálam?? :mrgreen:
Kafa :D Aki volt a fehérvári talin szerintem tudja hol leledzem, aki meg szeretné megtudni ne kíméljen, jelezze hogy jönne :D

Pár pozitív csekkolást akkor bevéstem, Boo, Dodi, Pocok, Nyuszi, Katy ésatöbbiek???
Én akkor behúztam a július 10-edikét, de nekem a 17.-én kívül jó a többi hétvége is.

Bond!
Messze vagyok kicsit ez tény, de Budáról Dodiékhoz eljutni kábé ugyanannyi szerintem :roll: A megoldást nem tudom :oops:
Ha van más többeknek megfelelő alternatíva én persze nem sértődöm meg, még nem rendeltem meg a partyszervízt :wink:

Nyuszi!
Olvasgattam az ilyen picikorú harapdálásról, ezt olvastad már?
https://www.babanet.hu/rendelo.php?group=2057

Dodi!
Én tavaly ilyenkor fekvésre lettem ítélve, mert már kinyíltam kívül-belül, és mondtam hogy otthon fekszem istibizi, ezért nem kerültem be a kórházba. 36.-ik héttől azután pöröghettem tovább. Ahhoz képest 39+3-on úgy füstölték ki belőlem a Dedet :roll:

Boo!

Persze hogy tud főzni, különben nem lenne a férjem :mrgreen:
Megmutattam neki a tiédApát a mai képeken, mondtam, hogy na majd ez a sorstárs főz veled, miközben mi henyélünk itten a fűben 8)
Ja persze, apákok is jöhetnek, még szép :D
Én ma próbáltam fürdőrucit, esküszöm nem is akartam sikoltozva kirohanni a próbafülkéből, szóval van még remény, hogy nem zsákban járok a nyáron strandra :roll: Kettesben voltam Zével, próbálgatott velem, ő sem mondott semmi csúnyát, sőt láttam a szemében, a dedögösanyámvan csillogást..... :roll:

Sillia!
Annyira édes okosszemű Lóci :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.06.02 21:50-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

:D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

[quote]& írta:quot;(és közben Anya is szuszizik néha kicsit "
Húdegonosz Twisted Evil Laughing . Bár én is... Embarassed Laughing

nem is gonosz... csak őszinte, és bevallom :lol: :lol: :lol: :lol:
(amúgy a "szuszááááááááááááá"-ból sejtettem hogy te is :oops: :oops: :oops: )

Nem gáz ám, ha a szinkronizáltat nézzük, nem halok ám bele... :lol: :lol: :lol: :lol: csak a poénok miatt gondoltam :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

[quote]o írta:kosszemű Lóci

ez ott van!!!!

[quote]d írta:edögösanyámvan csillogást..... Rolling Eyes

:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fekvést hogy bírtad?

KépKép

KépKép
kispocok13

Tevájámá! Nanehogymá úgy lökd az angolt, hogy totál megérted a poénokat :shock: ?! Mer' akkor teged is másik társasághoz ültetünk :evil:
:lol: :lol: :lol:

Oké, akkor tényleg bízzuk a többiekre :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jóvanna', nem mindet :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
(multinál 9 év angolul...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Nem volt vészes, tanultam közben...na meg tartott vagy 10 napig, mert utána felmentés kaptam, betöltve (vagyis majdnem betöltve :oops: ) a 36 hetet. Mert két nappal a penzum letelte előtt elmentem vizsgázni :oops:

Nekem mindig rapszodikusan aludt a gyerek napközben, de nem panaszkodom az éjszakák miatt. Tegnap mondjuk megörvendeztetett egy 1-től hajnali négyig tartó vidám ugrabugrával a fejemen :? De utána aludtunk fél 11.-ig, szóval jóvátette :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Micsoda felvágás ez kéremszépen feliratosan...mert úgy jönnek ki a poénok :roll:
Én ma hoztam el a 24 8.-ik évadát a barátnőmtől, azért rákérdeztem hogy rápattintotta e a szinkront is, mert ő anélkül nézi :roll:
Na én nem....vagyis nagyon nem :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok!
nem voltál figyelmetlen.én nem írtam,mert nemrég kapta még csak az
időpontot.lágyéksérvvel műtik szegénykém...

alvás:
hát nekem is az első három hónap pokol volt Kiarával,de azóta
szépen lassan fokozatosan kezdett megjavulni.
hisz hajnali 3ról sikerült visszaszokni az este 9re.szerintem már ez is haladás.
napközbe meg azért alszik 1-1 órát tuti.
viszont,ha az egyik alvássa hosszabb valamiért,akkor a másik
annyival lesz rövidebb...
viszont van olyan nap,amikor csak egyszer alszik,de az akkor van,ha
nagy a pörgés.
mint például,ha van nálunk valaki vagy vasárnap amikor városligeteztünk.

Kép
Kép
csibe83

Lois,

10nap még tényleg kibírható lehetett :wink:

nemakartamfelvágni, naaaaaa :oops: :oops: :oops: (baaaa, de ciki...)

Mi a jófenét csináltatok hajnal 1től 4ig? De tényleg, ilyenkor 3 órán keresztül kétségbeesetten próbálja az ember lánya visszaaltatni a Dedet, vagy feladja és elkezdtek játszani?

Fél11ig alvás... jajj, dejó is lenne (persze a hajnali műsort passzolva)... Enyémgyerek kiszámíthatóan kel 7-fél8 magasságában.

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
kolpingos képek nagyon jók...

nagyon irigy vagyok,mert tuti,hogy nekünk idén kimarad,mert apa
benyögte,hogy szeptembertől kezdi a C+E-t.

Kép
Kép
csibe83

Csibe,
Teapa :cry: :cry: jó car lehet...

Na, megyek hunyni, mert Enyémapa meg türelmetlen sms-ekkel bombáz a hálóból...

KépKép

KépKép
kispocok13

jó éjt pocok!
sztem én is társulok,na persze nem hozzátok,hanem Énapa
mellé,aki már 9óta durmol,mint a lánykám.

lois!
igaz én nem voltam a talin,de sztem én is tudom,hogy merre lakhatsz...
Zé nagyon aranyos...
gyerekülés megjött már?

Kép
Kép
csibe83

Kispocok!

Pfffff........ :evil:
Jaj, ne hülyéskedj már, ez szerinted ciki?! Ez nekünk ciki :oops: :oops: :oops: :lol: .

És most akkor mi van, ha én tényleg csak középfokon gagyarászok angolul?! :roll: Pároslábbal mutatnak nekem ajtót? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!
Ja nehogymá...nekem cici. Vagyis nem, mert az általános iskola harmadik osztályában tanult összvissz egy évnyi angollal erre nem futja. Nem tanultam különben, más nyelvekre voltam rákattanva :oops:
Azért a passzív tudásom nagy, eladni nem tudnak, megértetem magam, de ennyi sajna.
Hogy mit csináltam, szopiztunk, kétszer kanalaztunk, többször visszafektetési próbálkozásoztunk, mi ágyunkban rótta a köröket, meg ugrált mindkettőnkre, közben igyekeztem nem röhögni rajta, mert amúgy beszarás édes volt, meg persze agyon is akartam csapni :roll: Ambivalens anyai érzések ugye :roll:
Neeem, nem játszunk, mondtam C.-nek is, ha elkezd vele viháncolni, mérges leszek :evil:
Sms-ek?? Hát hun laktok ti, bákkingem palotában vagy mi?? :lol: :lol: :lol:

Csibe!
Na jó aki már levadászott az iwiw-ről az előnnyel indul :wink:
Sajnálom, hogy Teapát trancsírozzák :?
Nem jött még meg az ülés, pedig már nagyon várom.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Jajjdenagyoncukik :D :D :D Utolsó durcis képen megzabálom :D
Én is pont tegnap csináltam egy rakat kutyás&gyerekes videót :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Rokonkutyával is cimbizek, nem csak EnyíméPizsamával:

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Koszi a koszonteseket!

Jok a kepek!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! :)

Szép jó reggelt nektek! :wink:
Álljon itt pár sor nellike tiszteletére, és nagyon-sok boldogságot Zsombor Máténak, és Zsófia Jázminnak csakúgy, mint az egész famíliának! :P

[quote="nellike"]S írta:nellikeziasztok Lányok!

Először is: most érkeztem haza, igyekeztem átfutni a tegnap óta történteket. Megható részetekről ez az összetartás, sajnos nagyon kevés helyen tapasztalni ilyet, örülök, hogy a drága nejem egy ilyen közösséggel osztotta meg az eddigi örömünket. Köszönjük, nem is tudjátok, mennyit segít ez lelkileg:D

Na de a mai nap: kellettek is a drukkok... 10 óra 8 perckor megszületett 1850 grammal Zsombor Máté, majd 10 óra 10 perckor 2000 grammal Zsófia Jázmin. Mindketten 47 cm-esek és gyönyörűek. Abgaron Zsombi 8/9-et, Zsófi pedig 9/10-et kapott:) Azt gondoltuk, egy picit nagyobbak lesznek, hisz a becsült súlyukat a gép végig nagyobbnak mutatta. Sebaj, megnövünk:)

Koraszülöttre kerültünk, egyelőre inkubátorban vagyunk. Zsombi úgy tűnik teljesen rendben, Zsófi egy kis oxigén támogatásra szorult, mert nyöszörgött légzéskor, de úgy tűnik, hogy sikerült akkumulálódnia, így talán már erre sem lesz szükség, önállóan tudnak lélegezni.

Mivel Szilvi méhnyálkahártyájában találtak coli bacit, így néhány napig a babáknak antibiotikumot kell kapniuk az esetleges fertőzés kiküszöbölése miatt.

Ha minden jól megy, akkor 1 hetet kell koraszülöttön lenni. Remélem erősek lesznek, aztán jöhetnek haza. Mindenesetre 2x felmentem meglátogatni őket, és meg is simogattam őket egy picit az inkubátorban.

Anya nagyon nehezen viselte a méhösszehúzódás okozta fájdalmakat miután a spinális érzéstelenítő hatása kiment, de délutánra valamelyest jobban lett. Holnap fel kell, hogy álljon, de szükség is lesz rá, mert a koraszülött másik épületben van, mint a szülészet, így máshogy nem tudja megnézni a törpöket. Szegény, csak a szüléskor láthatta őket, azóta csak a képekről és videóról. Holnap veszek neki haskötőt, azt mondják, az nagy segítség lesz.

Mellékelek róluk 1-1 képet:D

Ui.: Nem tudom ki írta, de igen: "Nellike apája" tud helyesen írni:D Anno még versenyt is nyert belőle:D

Ha igénylitek, megpróbálok az idővel úgy gazdálkodni, hogy tájékoztatni tudjalak benneteket.

Jó éjt!
Kép Zsófi baba Kép Zsombi baba

(Újfent lehet sírni. :lol: )

Kép
Kép
200907?

Boldog Születésnapot Zsófi és Zsombi babának!!!

azt nem is meséltem,hogy a deichmanban 3000 forintért lehet
nagyon aranyos és csini szandikat kapni.
én is beszerváltam gyorsan kettőt...
ha tudok teszek fel róla képet.

Kép
Kép
csibe83

ez az egyik cipő
Kép
ez meg a másik csak pirosba vettük mi
Kép

Kép
Kép
csibe83

Nemsokára visszaolvasok, de addig is, ha valaki nem tette volna még fel, akkor:

http://www.lidl.hu/cps/rde/xchg/SID-9AD ... date=10717

Ilyen hálózsákra vadásztam már egy ideje, de eddig nyárit csak hosszú ujjúban láttam :shock: :roll: :lol: De ez már jó! :D

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?