Cinn: szép név, és legalább nem olyan gyakori manapság, nem minden 2. gyereket hívnak így...
Kriszta: sajnálom a stresszes időszakod és a szopit. A hajhullás amúgy mindenképp jellemző a terhesség után, ahogy a hormonháztartás ismét változik, remélem, mielőbb túlleszel rajta és normalizálódik a helyzet.
Nagyon helyesek a nővéred gyerekei, nincs sok korkülönbség köztük, ugye?
Dorka: köszi
Bea: hát igen, tiszta nyár van...
Visszatérve az espumi-ra, megnéztem még 1x és ezt írják:
Csecsemőkor: kávéskanállal 1 ml (25 csepp) ..emulziót tegyen minden etetéskor a cumisüvegbe vagy minden szoptatás előtt v után adja be a csecsemőnek.
Akkor ez sztem mégiscsak minden kajánál, nem?
Ti akkor nem voltatok annyira hasfájósok, ha napi 25 csepptől elmúlt!
Gergő is egész de. nyekergett, aztán végre elaludt, de lassan megint ébred, ahogy hallom.
Máténak boldog 4. hónapot!
Sztem amúgy minden régebbi uzsokis fórum ilyen, hogy maradnak az emberek és tovább beszélgetnek, de ezzel sztem nincs is baj, nem érdemes ezer újat nyitni, ha vki tovább akarja tartani a kapcsolatot, a később szülők meg úgyis nyitnak új fórumot majd, mi meg jól elvagyunk itt vegyesen és így is hozzá tudunk szólni a legtöbb témához, akár szültünk már, akár nem.
Erika: tegyél majd fel te is képet Bálintról, kíváncsi vagyok! Mennyit nőtt, hízott már?
Volt nektek is iskolaérettségi vizsgálat az oviban? Olyan kíváncsi vagyok, csüt. lehet menni meghallgatni h mit produkált a gyerek!
Puszi mindenkinek,Kriszta