A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Sziasztok Lanyok!

Andi! Udv kozottunk! Gratulalunk a pici lanyhoz....

Gabi! Hogy telik a szulinap? Orvendek,hogy a postas is felkoszontott.... Vagy nemis a postas????

Orsi! Tenyleg szerencses vagy,hogy sikerul csak ugy atruccanj a "szomszedba",es raadasul olcsobban be is tudsz vasarolni. Itt minden szornyen draga :( Csak ugy osszehasonlitaskeppen..halozsak 19 euronal kezdodik,es az aranyosabb rugdalozok is .

Suzy! tenyleg szuper,hogy minden ok a Picivel. Aranyos lehetett :)

Sajnalom,hogy otthon meg mindig olyan ronda az ido..... Itt tombol a kanikula,mar kezd zavarni....... Es a szeptember-oktober meg messze van,akkor kezd enyhulni a meleg

Aludjatok jol! Puszi....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok!

Nem akar szünni a papírkupac előttem... :(

Nomi
Úgy irigylem a meleget! Küldj át nekünk légyszi-légyszi egy kicsit!!!
Itt ismét borul. :(

Gabi
Nagyon aranyos, és szuper a színe! :)

Orsi
Nálunk úgy lesz majd megoldva, h a Picur külön szobába lesz mellettünk, ahol nekem be lesz téve egy karfás fotelágy amit már egy ideje nézegetek válogatok, h szoptatni is lehessen "benne", de kihúzva aludni is. És az első időbe amíg nem alussza át a Picur az éjszakát addig ott leszek vele.
( A páromnak aludni kell, mert megterhelő a munkája, és szerintem nem bírná agyilag, ha nem lenne kipihent és félek, h így is fel fog majd gyakran kelni ránk, ezért döntöttünk emellett a megoldás mellett)
Ismerősünk így csinálta, és azt mesélte, h náluk bevált, a Pöttöm megszokta a maga kis helyét. Bizom benne, h nálunk is működni fog. :)

Egyenlőre a "kijelölt szoba" :D színe halványsárga, de azt hiszem ez majd változni fog. :)

Képzeljétek!
Megkaptam tegnap az AFP-t 40,8 lett az MOM pedig 1,1 Az azt hiszem, h jó... Nem középérték, dehát tudjuk, h az időpont sem volt középen....
És ami a legdurvább: lemérlegeltek és 1,5hónap alatt 0,5kg-t hiztam csak!!!! (Ezúttal nem is volt leszidás! :D :D :D )
Nálatok is a vérképnél kicsit fel van borulva a fehérje-arány?
( nálam ráadásul magasabb a koleszterin is.... ) No, mindegy!
Minden eredmény készen áll, h hétfőn menjek UH-ra!!!!! :) :D :) :D

Ha pedig az megvan, akkor mi is elkezdünk nézelődni babaholmi fronton! :D

További szép napot mindenkinek! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Orsi!
Babakocsi ügyben mi mindenképpen többfunkciósban gondolkodtunk és végül emellett is döntöttünk, ez jó lesz neki egy darabig, aztán később ha kell veszünk sport kocsit neki, de ez még úgyis odébb van:) A lakásunk nekünk is 50nm, úgyh nálunk sincs sok mindent alakítani:)

Gabi!
Bajcsiban fogok szülni, de a 11.kerületben lakom. A dokim akihez már rég óta járok magánrendelésre ott dolgozik hivatalosan, ezért fogok ott szülni.

Nomi!
Én is irigykedem a meleg miatt, nagyon szeretem a nyarat, már várom, hogy legalább egy kicsit itthon is jó idő legyen.

Szép napot mindenkinek!
andicsiga

Jaj, de bunkó vagyok! :(
Tudtam, h valami még írni akartam!

Andi!
Üdv a topicban! :D

Babakocsi:
Mi is több funkciósban gondolkodunk. Sőt olyanban, ami jó "terepen". Sajnos fel kell készülni a sárra, hóra télre... :(

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Ismét Pestről jelentkezem....:-)!

Gabi!
Nagyon kis édes, amit vetél...jaja, hát ez sztem nagyjából mindenhol ennyi...de megérte, ha pont olyan szinű, mint amilyenre szeretnéd a szobát!!!!

Nomi!
Vannak azért különbségek...pedig gondolom Te sem akarsz semmi extrát, de legyen meg azért minden....nehéz...az anyagösszetételekre feltétlenül figyelnünk kell! Csak természeteset...mert babáink bőr még nagyon-nagyon érzékeny lesz!
Hát igen....egy kicsit könnyebb, meg a bnőim sorra kint dolgoznak, tőlük is csurran cseppen vmi, ha látják az akciókat...ismerik az izlésemet szerencsére! :)

Vivi!
Ezek szerintem nagyon jó eredmények!!!!
Igen a fehérjénk kicsit kavarodott a terhesség alatt, de semmi baj!!!Ez van!
Hmmm...Én is szeretném külön szobába tenni, de tudod...50 nm...nálunk már csak a nappali van ás a konyha-étkező egybe...szóval ha ide teszem Babót, akkor napközben Apácskával meg sem tudunk majd moccanni.....mert a nappaliban éljük életecsként 80%át.....szóval marad ez a megoldás!:-(
Ha pedig terveink szerint valósulnak meg a dolgok azért elég rövid időn belül költözünk....vagy más...de ez még kiforratlan!Amig picur a Babó addig azért könnyebb kicsit.....bár az éjszakák tuti megterhelőek lesznek!!!!De hát ezt vállaltuk, tudtuk mivel jár....és azt is hogy minden fáradozás, fájdalom...megéri!!!!!! :oops: :lol:

Andi!
Igen, Én is többfunkciós babakocsiban gondolkozom....de még nem döntöttem el...hogy 3 vagy 4 funkciós....azt hiszem inkább hajlok a 3 fele....!Na és milyen szinű legyen, mert szeretnénk majd másik Babát is...ha Ő pedig fiú lesz ...szóval vmilyen semleges szinben gondolkozok: bézs, narancs...HmHm....azért ebbeApácskának is nagy beleszólása lesz....hihihi!
Mégiscsak KOCSIIIIIIIII!!! :P :lol: :wink: :idea:

Puszi Nektek!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Halihó Kismamik :!:

Nagyon sok a melóm, egy kicsit össze szaporodott :cry: nem akar múlni a torok fájásom, úgy érzem nagyon le van rakodva valami, már attól félek lesz valami baja a babának :!: :roll: :? használom a gargalizálót, iszom a mézes teát, de semerre nem haladok :roll: :shock: nem vagyok túl jó passzban :roll: :oops: ez az idő is már teljesen kikészít :!:

Noémi
Igazán cserélhetnénk egy pár napra, mi már nagyon várjuk a melegebbet, de talán a hétvégén itt is egy kicsit jobb lesz már :!: :roll: :wink:

Vivi
Akkor Te sem panaszkodsz, van elég melód, ahogy olvasom :!: :roll:
nagyon szupi lett az AFP-d :!: :lol: igen, ilyenkor magasabb a fehérvérsejt arány, fehérje lehet a vizeletben :!:
már csak 4 nap és láthatod a babódat :!: :wink:
a koleszterin simán lehet örökletes is, nagyon ügyi vagy 0,5kg :shock: gratulálok :!:

Orsi
Hát persze, hogy fiatalok vagyunk mindannyian, csak ilyenkor arra gondolok, hogy mennyire jó lett volna már akkor babásnak lenni, mert szerettem volna :roll: :wink:
Én március óta egy falat sütit nem ettem, pedig Én aztán bele tudtam merülni az édességbe, mait előtte szinte meg nem ettem, de a hormonok egy szerűen megszerettették velem, komolyan :!: :roll: de azóta inkább a savanyú és a sós jöhet csak szóba, na erre mondja több barátnőm és ismerősöm, hogy tuti fiú lesz a babó :!: :roll: :lol:

Gabi
Most nézem nálad is nemsokára félidő van :shock: hogy telik az idő :!: :roll: :wink: nagyon édi a pelenkázó lap :lol: dolgoztál mostanában :?:

Vidám, szép napot :!: cupp-cupp

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi!
:lol: :P :wink:
Igen, szem előtt kell tartanunk a téli hónapokat is!!!!
Majd megosztjuk egymással ki-hol-mit-milyet-mennyiért látott! :wink: :idea: :arrow: :!:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Suzy!
Tudod, mindenkinek vannak rosszabb napjai...a hormonjaink elég keményen játszadoznak azért velünk!
Igen, tudom, hogy fiatalabban jobbb terhesnek lenni....de gondolkodj másként: Figyelj! Nektek, ezt adta a sors....meg kellett küzdeni érte, biztos ennek is célja volt...Én hiszem, hogy minden embernek megvannak a maga csatái, szakadékai...azért, hogy utána hatalmasabb, eufórikusabb állapotban kapaszkodjon a csúcsra...ez egy edzés....felkészitő tanfolyam!
És az eredmény.....nézz le a pocakodra!!!!!És kicsit álmodozz....mi lesz 1 év múlva! A gyönyörű Kisbabátok, aki a párodból és belőled van, ott fog üldögélni köztetek...és bearanyozza majd a napjaitokat! Ő érte minden egyes rosszabb nap és a küzdelem megérte! Mindemellett valószinűleg Te is sokat változtál/változol....olyan kártyákat nyújt a sors...amiket nem gondoltad volna hogy az életed során felveszel az asztalról...
Egyszóval, fel a fejjel....Boldogság van....
Minden van vmiért....minden okkal történik!!!!!
:wink: :) :P :oops: :!: :!: :idea: :arrow: :!: :!: Pusziiiiiiiiiii!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Igazad van, ezt Én is így gondolom, nem is azért írtam, mert bármiért is el kellene keserednem, annyira boldogok vagyunk, hogy egyáltalán sikerült spontán, mert azt mondták nekünk anno, hogy csak inszem vagy lombik jöhet szóba, de ahhoz képest Én sosem adtam fel, nagyon pozitív vagyok továbbra is és ennek nagyon örülök :!: :lol: lehet, hogy most az tűnt ki, hogy el vagyok keseredve, vagy van valami, de nincs...egy kis napsütés hiányzik talán annyi :wink:

pusszantás

Anna
Ugye minden rendben csak az esküvői készületek miatt nem jössz :!: :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meg van a rákszűrésem eredménye: P1, juhéjjjjjjj :lol: most már csak délután telózok a HVT miatt :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Nem is azért irtam...tudom Én, hogy rendben vagy....csak amolyan lélektuningoló mondatokat akartam..... :) :wink:

Szupi!
Én majd holnap tudom meg az eredményt!Remélem nekem is hasonlóóóóó :shock: !

Süsss fel naaap....fényes napppp...... :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok Lánykák! :)

Már itt is vagyok. :) Tegnap meghallgatta könyörgéseimet a Jóisten, mert amikor reggel 8kor jöttem melóbe kiderült, h napközben nem lesz áram, így hazamehettem. :) Amugy kedden voltam dokinál, minden ok, most dec25öt mondott. :) Meglátjuk.

Suzy, neked meg jusson eszedbe, hogy nem szabad elkeseredni, mert ott van pl a barátnőm, amelyiknek a torokrákja lett. 34 éves, és most lesz 6 hónapos a kisfia...és az orvos azt mondta neki, hogy a következő két évben lehetőleg ne legyen terhes. Szóval, ebből a szempontból neki igazán rossz. :(

Üdv a klubban, Andi! :)

Holnap megint nem leszek, mert a nagymamámhoz utazok le Gyomaendrődre odaadni a meghívót. Nem itt van a közelbe! :)

Kép
presario

Anna!

Na, akkor volt egy szabadnapod, az szuper!!!!
Jézuska hozza a Babót.....de jóóóóóóóóóóó....durva lesz azért...minden időszakban izgulhatunk valakiért.....!!!!!!
Vigyázz holnap magadra!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jó reggelt csajok!

Péntek révén késik kicsit a főnök! :D

Orsi
Ez nagyon tetszik: h a babakocsi is csak kocsi! :D :D :D Majd mondom a páromnak is, h lassan elkezdheti keresni a baba első autóját, amit még tőlünk kap. :) :) :)
Jövőhéten már én is aktívabb keresésbe kezdek, ha már megvan a színvilág. :)
Lakás: Ezek szerint pont egy félszobával nagyobb csak a mi lakásunk. :) Egyébként most februárba költöztünk. Még mindehol vödrök és csempe borított mindent amikor csináltam a tesztet. :D

Suzy
Csak óvatosan a munkával! :)
Gyógyulj meg minél előbb! És pihenj sokat a hétvégén hátha az segít benne!
Szerintem sem számít, h hány éves vagy! A szervezeted szerint pont a megfelelő a korod ahhoz, h kisbabád legyen! :D :) :D

Anna
Nagy szerencséd volt! Legalább elszabadultál! :D
Mondtad már a fönöknek a babát?

Most hétvégén anyós vizit... :( :( :( Jaj, nagyon nem várom. ..
(És ott nincs net, ugyhogy el fogok tünni a hétvégére... :( )

De nektek nagyon jó hétvégét és sok-sok napsütést!

Még azért ma próbálok írni! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jo reggelt lanyok!Orvendek hogy jok lettek az eredmenyek,en megigertem magamnak,hogy ezert nem idegeskedem...de azert izgulok ne legyen gubanc.
Faradtan ebredtem,mintha most keszulnek lefekudni...pedig ataludtam az ejszakat. Es csak kedden leszek szabadnapos..valahogy kibirjuk addig :wink:
Babakocsi ugyben...hat en mar felig-meddig kineztem. Simat fogunk venni,mert valoszinu nem sokaig maradunk itt. A ferjem minden heten tervezi a koltozest :wink: Legujabban nigeriai allast palyazott meg,ugyhogy lehet jovore mar en is hetvegenkent anyosomat latogathatom :roll:
Kellemes hetveget!
Vivi! Sajnallak ,de tulelitek....

nomi77

Nomi

Persze. :D Simán túléljük! :)
Akkor te is - egyenlőre még nálam is- messzebb laksz bármilyen rokontól vagy családtól... Épp a minap gondoltam, h azért abba is van valami, h régen csak 1-2 faluval-várossal költöztek arrébb az emberek a családjuktól, h papucsba azért ne tudjon átjönni anyu/anyuka, de ha kell tudjon segíteni...
Tudom, h nagyon műveletlen vagyok, de Nigériába milyen nyelven beszélnek? Vagy neked ez sosem jelentett gondot, h megtanulj egy másik nyelvet?

Más: Azon töprengek, h valahova még el kellene menni a párommal nyaralni, amig csak így kettecskén vagyunk.
Viszont itthon kataszrófa az idő, de a jól elcsipett LastMinute utakon meg repülni kellene...
Szerintetek az meddig lehetséges?
Igazából nem mernék menni már most sem, mert nagyon parás vagyok....

(Csak kiváncsiságból ráklikkeltem Ciprusra is :D , de sajnos az nagyon drága... :( )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Helló lányok!!!

Nomi!
Igen a postás köszöntött fel! :lol:
Nigériában is jó meleged lesz.

Vivi!
Nálunk apa ragaszkodik hozzá,hogy velünk legyen a baba,de ki tudja még lehet meggondolja magát,akkor én is valami kihúzható egyszemélyes valamit rakok be a babaszobába.
Koleszterin nekem is kicsit magas volt,fehérjém jó.
0.5 kiló? :shock: de jó neked!!!
Jó anyósozást!!!

Andi!
Na akkor te is utazol eleget!Én Csepelen lakom és a Jánosba fogok szülni.Kocsival reggel olyan háromnegyed óra,BKV-val meg nem tudom hogy kell menni. :roll:

Suzy!
Hát csessze meg ez a torokfájás már!!!!Próbálj ki mást is rá,hátha használ.
Igen már félidős leszek :lol:
Én végig édességet ettem és mégis fiú van a pocimban!!!Csak kb 2 napig kívántam a kovi ubit,de azóta se semmi savanyút.
Nem dolgoztam mostanában,talán jövő héten.Apa dolgozik most sokat.
P1???Nekem mindíg 2.

Presa!
Karácsonyi baba lesz,de jó! :lol:

Csajok!
Mi is 50nm-en lakunk :?
Poci fotókat nem raktok?????

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Köszi :)
Szerintem, azért csak fél kg, mert amúgy van bőven tartalékom. :D

Nekem is P2 volt novemberbe... :(

Anna
Szép karácsonyi ajándékod lesz! :D
Viszont tapasztalatból tudom, h milyen jól össze lehet vonni a szülinapot a karácsonnyal . (dec.21.-én születtem)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Halihó Kismamik :!:

Ez az idő most már nagyon idegesítő :shock: :evil: direkt felkeltem, hogy még a munka előtt el tudjak menni a piacra, de hát esik ez a szar :shock: :evil: így holnapra marad a bevásárlás :!:
Tegnapi HVT eredménye negatív lett megint csak, úgyhogy örültem neki nagyon :!:

Gabi
Éppen beszéltük az egyik barátnőmmel, hogy a rákszűrésem eredménye olyan, mint egy szűz lányé, mert azoknak szokott lenni P1 :lol: :!: de nálam, amióta hormont kapok pluszban P1 lett :!: :wink: maradjon is így :!:

Anna
Hát mit mondjak jól megvigasztaltál :roll: :wink: ma már jobban vagyok, arra jöttem rá, hogy engem kezdenek a frontok egy kicsit rossz irányba vinni :!: de nem hagyom magam :!: :wink:

Vivi
Igen a hétvége mindig jót tesz, főleg, ha már a nap is sütni fog reméljük :!: :roll: :wink:
Kellemesebb hétvégét neked, hétfőn várunk :!: :roll:

Noémi
Jó munkát és kitartást hozzá :!: :wink: nem csíped anyós pajtást :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Az idő már engem is nagyon bosszant, főleg, hogy ilyenkor a kismanó is nagyon nyugtalan, de reménysugár, hogy holnaptól jobb időt mondanak, eső nélkül:) Bízom benne, hogy kivételes eltalálják és lesz végre egy szép hétvégénk...

Suzy!
Nekem is sokat fájt a torkom az elején, meg félidő tájt és nekem az orvosom a Tantum Verde szopogatóst ajánlotta és nekem nagyon bevált. Van belőle sima és citromos ízesítésű, nekem a citromos volt a jobb. Ezt lehet szedni egész terhesség alatt és szerintem tényleg jó. Gratula az eredményekhez, jó, hogy minden rendben van. Ilyenkor úgy meg tud nyugodni az ember:)

Orsi!
Mi 3 funkciós babakocsit veszünk, vagyis ezt szerencsére kapjuk ajándékba, ez a sógornőm ajándéka a babának:) Hétvégén hozzuk el, majd lefotózom és felrakom.

Gabi!
Sajnos igen, elég sokat kell utaznom. BKV-val 1 óra, de kocsival se sokkal gyorsabb főleg ha dugó van:( , de legalább annál szülök, akit ismerek már egy ideje. Az utazgatás csak most kezdődik igazán, mert most a 34.hetet kezdem és 36. héttől minden héten kell majd mennem a kórházba NST-re, amikor a baba ébrenléti szívhangját nézik.

Anna, Vivi!
Köszi a fogadtatást!:)

szép napot nektek az idő ellenére is:)
andicsiga

Andi
Ki fogom próbálni, köszi, hogy írtad :!: :wink:
Nem csinálsz vonalzót :?: akkor látnánk, hogy hol tartasz :?: :wink: már CTG-re kell menned :shock: te jó ég, hiszen már lassan június közepe van :lol: biztos minden a legnagyobb rendben lesz :!: :roll: :wink: szorítok :!:

Többiek :?:

Én lassan húzok haza, már úgy mennék, várom a hétvégét :!: :wink: anyukám szülinapi partit szervezett nekem náluk, szűk család lesz, de úgy szeretem és várom, hogy jó idő legyen kint tudjunk lenni sokat :!: :roll: :wink:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bizony már június közepe lesz lassan, nekem is hihetetlen:)
Csináltam vonalzót, remélem sikerül is ide beillesztenem.

andicsiga

Sziasztok Kismamik!

Megjöttem már régen, de nem tudtam leülni a gép elé.....dolog volt!
Reggel levették a II. labort.....utána 70 g glükóz, 1 egész citrommal....pfffühhha....2 óra múlva ismét vérvétel...mindkét kezem megbökve!
Nade...nem voltájulás...mondjuk fekve vette le...és istenien bök...alig érezni!Asszem megtartom..hihiihi!:-)
Most gyümitortasütés folyik ...Apánalk névnapja van vasárnap, de akkor már indulás vissza Sopronba igy ma kapja meg, hogy elpusztitsuk vasárnapig.... :wink: :P
A polót meg majd ott....

Csajok!
Örülök, hogy jól vagytok...ma este Stargarden....megy valaki?
Mert akkor talizzunk....Mi kint leszünk!

Pusziiikák Nektek! :oops: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Halihó :!:

Andi
Szép a vonalzód :wink:

Orsi
Ügyik voltatok :!: :wink: az ilyen v.v-s csajszit meg is kell tartani, hál'istennek nekem van egy saját bejáratú "szurkálóm", aki még akár házhoz is kijön, ha arról lenne szó, nem nagyon engedem, hogy más szurkáljon, Őt már annyira megszoktam és annyira jó, hogy olyan helyen dolgozik, hogy bármilyen vizsgálatot meg tud csináltatni, sokszor még beutaló sem kell :!: :wink:
Jó bulizást :!: :wink:

Én alig vártam, hogy péntek legyen és végre itthon legyek és pihenjek :!: :wink:

Ha van kedvetek és időtök tennétek Ti is fel pocakfotókat :?: :wink:

Jó pihizést :!: :wink:

Pusszantás

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok CSajok!

Na, megerkeztem, 500 kmert lenyomtunk Hugival, de irto édi volt a Nagyi, megérte! :)

Ma este iszom egy pohár bolt, nagyon megkivánt, annyi meg belefér, nem? :-/

Olvastam, Vivi, a nyaralást. Mi megyünk nászútra, akkor leszek kb 14-15. hétben, aztan szeptemberben még 1 hétre valószínűleg Mallorcára, vagy a Kanári szigetekre, ott már viszont 6 honapos leszek, de ugy tudom, akkor meg lehet repülni simán.

Kép
presario

Helló!

Hova tűntetek????

Végre jó idő van!!!Én csavarogtam tegnap,remélem nektek is jól telik a hétvége!

Suzy!
Hogy telt a szülinapi party?Biztos kint voltatok,mert 7 ágra sütött a nap :lol:
HVT is jó,ez klassz.

Andi!
Te neked már jó közel van a nagy nap!!! :lol: Olyan gyorsan telik az idő,legalábbis nekem.Baba holmikkal hogy álltok?Miket szereztél be?Kíváncsi vagyok,majd írd le miből milyet vettél.

Orsi!
Apának BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Aztán dobhatnál képet a pólóról,meg nem felejtettük el a beígért pocifotódat :wink:
Mi az a Stargarden? :oops:

Presa!
De jó nektek,hogy mentek még nyaralni is!Irigykedem nagyon!

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Íme egy webshop, ahol szép, minőségi német árukat, ruhákat, játékokat lehet kapni!

Pár kattintás és pár napon belül az otthonodban foghatod a kezedbe a terméket! Garancia, jótállás, számla alap!

www.bevina-natur.eu

Kérlek, hogy ha Téged nem is érdekel, ne töröltesd a linket!
4 gyermek édesanyja a tulajdonosa a webshopnak, egyelőre ennyi a jövedelme kizárólag, ami itt befolyik!
Hátha másnak fontos lehet, hogy itt ez a link!

Megértésedet köszönjük!
kiskincsunk

Sziasztok Kismamikák!

Suzy!
Meg is tartom...jó kis bökös csaj!:-D
Ritka az ilyen....

Gabi!
Stargarden....a szigetesek és a voltosok szervezték...olyan fellépők, mint Omega, Korál, Deep Purple....Bikini, Hobo...stb.-..stb....Hát pénteken kint voltunk, nagyon szupi volt, csak hüvi lett estére...!De jót énekeltünk és tánciztunk Apával....és Babóval...rumlizott a zenére, pedig direkt hűtra ültünk...nem volt hangos egyáltalán....remélem élvezte...mindenesetre szombaton nem kelt velem reggel hanem délben éreztem előszőr mocorogni!!!!!

Tegnap párom Nagynénjének a 60. szülinapja volt Maglódon...ott voltunk...pfffffffff....pálinkás hacacárés izémizé....Azé józanul végigülni egy ilyet....vagy legalábbis 1-2 pohárka nélkül...szóval..khm....este 7kor irány haza! Eddig birtam! :wink:
Na de Apa is jönni akart már..ugyhogy...
Ma délelőtt...kis pihi...mosás....takaritás...virágátültetés...

Persze a pocakfotó, nem felejtettem el Jányok...! Jövök vele!
Holnap szoritsatok ám...de még délelőtt úgyis jelentkezem...megyek délre a fotózásraaaaaaaaaa :oops: :lol:

Ma Apa névnap van! Gabikám, üzi átadva!Nagyon-nagyon köszöni a másik Pocakostól az üzit!!!!
Gyümölcstortából már csak 1 szelet van.... :D :shock: :P
A polót este kapja Sopronban....ott Anyumékkal köszöntjük meg együtt!

Anna!
Jó kis út lehetett!de a Nagyik olyan édesek.....jó, hogy Neked még jelen lehet az életedben....Nekem már csak 1 Mamim van....sajna! :cry:
Édesem már 12 éve elment...és azóta fentről vigyáz Rám! :cry: :)
Pedig most mennyire örülne, hogy dédunokája születik....voltam nála kint a temetőben amikor megtudtam, hogy Babó jön....elmondtam neki!!!!

Most mennem kell.....Puszillak benneteket!!!!!
:wink: :) :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

:P :lol: :!: :arrow: 25. hét :arrow: :wink: :oops: :lol: :) :D :P :P :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Most értünk haza!Moziba voltunk,végre eljutottunk!
Hát nem tudom nekem így elsőre elég langyos volt a Szex és NY.2,de lehet megkéne néznem még vagy 2× :lol:
De egy igazi rajongó nem hagyhatja ki,még a nem túl fényes kritikák ellenére sem.

Hát csillogás éés rongyrázás az volt benne bőven,de hát nem is ők lennének,ha nem ilyen cipőkbe és ruhákba mászkálnának. Az elején a vissza emlékezés jó volt.Durván néztek ki. :lol: :shock:

Orsi!
Hát ez nem az én műfajom :? Sőt.....!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

csatlakozhatok ? :)
Nem is írok többet, hogy ha nemet válaszoltok, akkor ne legyen felesleges :)

De első baba, ezzel remélem megfeleltem a kritériumoknak... :)

n

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy

Sziasztok!

Viki vagyok.
Holnap megyek az első vizsgálatra és nagyon izgulok. 5 hetes lehetek. Mire számíthatok?
Kérlek segítsetek, hogy tujak egy kicsit aludni. :D
viki8

Noémi!
Kép
Hát persze hogy csatlakozhatsz!!! :lol: A kritériumnak megfelelsz :lol: Írj magadról néhány sort!

Viki!
Hát lehet uh-on még nem fog sokat látni a doki,de ha pozi a teszted akkor ne izgulj!Utosó menszi első napjától számold a heteket.Akkor mennyi vagy?Mert a 6.héten már látható petezsák.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Ha megengeditek én is csatlakoznék. Szimpatikus társaság. :D
6. hét első napján járok. A teszt persze, hogy pozitív :D :D :D
Én a 2 sz. nőgyógyászatin "készülök" Takács dokival.
Valaki választotta a 2-est?
Puszi
viki8

Jó reggelt Kismamik!

Korán keltünk ma....Apa ment dolgozni...Babó meg nem hagy visszaaludni!

NAH.... :D

Gabi!
Azért szerintem néha jó elkalandozni ebbe a világba is...azzal nem ártunk senkinek...és hát azért tudjuk azt is, hogy ezek csak FILMEK
a realitás talajától elrugaszkodva, eltúlzóan láttatják a világot...hiszen ez a céljuk!
Különben mivel kasziroznák be azt a több milliót...NA...és a nézettség??!!!!Szóval....elmentünk, megnéztük....utána jót álmodoztam....és ennyi!:-)
Stargarden: sztem nagyon jó volt...némi fesztivál feeling...szupi zenékkel fűszerezve....khm...és nem mellesleg az élő zene varázsa...hát igen!!!:-)
:wink: :)

Noémi!
Üdv Nálunk!
Kritériumok teljesitve!Irj egy kicsit majd magadról, terhességedről...stb..stb! :)

Viki!
Neked is Üdv! :wink:
Szoritunk a ma!Kérlek ird majd meg mi törént a vizsgálaton!
Én is a 2. számún fogok szülni.
:P

Csajok, remélem jól telt a hétvége!!!!
Nagyon durva dolgok vannak az ország több részén.....árvizhelyzet...katasztrófális!Istenem az a sok ember, akinek egy élete munkája úszik most el.....Komolyan..... :roll: :cry: :( :? :cry:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Teszek fel pocakfotót...de nézzétek már el, hogy alul semmi sincs rajtam.....ez egy gyors kép volt....és utána már nem volt kedvem felhúzni a gatyómat.... :P
Sorry! :oops: :lol:
2010.május 31.i a kép...
Kép

Szeretettel a Kismamiknak!
Orsi és Dalma :wink: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jó reggelt!

Viki!
Kép neked is.
Írj mág magadról!

Árvíz:
Nagyon durva,pont tegnap néztem videókat a neten :cry:

Többiek!
Tessék életjelet adni,nagyon eltűntetek!

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Szép poci és jó vékony vagy! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabiiii!
Cupp-cupp! :oops: :P :lol:
Köszike!
Elkezdtem hizogatni azért.....ami ugye mostmár nem árt... :? :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jo reggelt!

Noemi,Viki! Udv kozottunk!

Orsi! Picit megkesve boldog nevnapot a parodnak! Szuper lehetett a koncert....

Vivi! Nigeriaban a hivatalos nyelv az angol,az egesz csalad beszeli,igaz szornyu tajszolasban. De az anyanyelvuk az igbo,ez egy torzsi nyelv. Igaz,csak egy par szot tanultam meg,de nem tunik tul neheznek. Sajnos nem vagyok nylev-zseni....anno rengeteget kinlodtam a romannal a suliban,meg most sem beszelem hibatlanul,az angollal is hadilabon allok,pedig itt csak azt hasznalom :oops: :oops: Es a gorog....1 eve elek itt,es a szokincsem max 10 szo.
Nigeriaban is meleg van,de allitolag nem mint itt. Erre en is kivancsi vagyok....
A repulessel kapcsolatban..en is utananeztem a dolgoknak. Legitarsasagtol fugg,meddig engedelyezik. Altalaban a 28. hetig lehet repulni,utana orvosi igazolas kell.Es 34. hettol egyaltalan nem lehet.

Suzy! Hogy telt a szulinap a csalad korebnen? Bizti jo volt.
En nem ismerem anyosomat,de az anyosjeloltekkel nem volt jo tapasztalatom...Fenykeprol nagyon szimpatikus,es vegtelenul tisztelem,de hogy milyen a valosagban......Akiktol tartok,azok a sogornok. 5 van beloluk,ez egy kicsit sok :roll: De azert alig varom hogy megismerjem oket.

Gabi! Megmozdult mar a baba?

Eltelt a hetvege,szornyu faradt voltam,pedig igazan kimeltem magam. Az az erzesem nem birom ki a munkahelyen augusztusig,ahogy terveztem...

nomi77

Orsi! Aranyos a poci :wink:

nomi77

Szia Nomi!

Köszönöm a Párom nevében is....Édes vagy!
Jesszus, jó nagy családod lesz...na és mennyi unokatesóóóóó, Babódnak sok játaszótársa lesz az már tuti!
Sztem nincs gond nagy családdal.....bár, azért engem is izgatna, hogy milyenek lehetnek...és mit szólnak majd hozzád...vagyis élőben, tudod!
Mikor lesz a nagy találkozás? :shock: :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Lanyok! Milyen az etvagyatok? Neha-neha megkivantok valamit? En egy picit el vagyok keseredve,hiszen ami jolesik az a gyumolcs,a tobbit kenyszerbol eszem.....

nomi77

Nomi!
Hihihi....aranyos, főleg amikor elmászik oldalra....jesszus...érdekes egy élmény amikor a hasad külön életet él benned!!!!
Fantörpikus...... :P :lol: :) :D

Gabi!
Tényleg van már mozgolódás????

KépKép
Kép Kép
schorsi

Nomi!
Ezzel nincs gond....azt edd amit kivánsz...és persze azért néha csipegess "kényszerből" is.....de ez igy van rendjén...nyugi!
Én is sok sok gyümöt eszek és zöldséget: eper, dinnye, banán elvétve, mert....szorulás, az szorulás...
Karalábé, borsó, sárgarépa...hmhm..nyami nyami!
Szóval ne félj....attól még Babó növöget!!!Aztán valószinű később ez alakul majd...de nekem megmaradt, hogy a husik nem mennek annyira.....eszek, de én is csak úgy, mert kell....

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hát érzek valamit,mintha valaki pöckölgetné a hasamat belülről.Szerintem ez már ő. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Én össze-vissza eszek,de húst azt nem nagyon :? Joghurt,gyümölcs........ezek mennek.

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Micsoda traccspatri megy itt :lol:

visszaolvasok...

Viki és Noémiolah
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Jajj, de szép pocakos kép :lol: köszi, hogy feltetted már olyan kíváncsi voltam Rátok, milyen vékony vagy :!: :roll: :wink:
Hogy éreztétek magatokat, babó nem nagyon rugdosott a koncerten :?: ma fotózás ugyi :?:

Gabi
Én sem nagyon ugrálok a húsért, bármennyi és bármilyen zöldséget, gyümölcsöt meg tudok enni és szabályosan kívánom is naponta többször :!: :wink:

Noémi
Az már egy jó jel, ha képről szimpatikus, jó nagy család, idő kell még megismersz mindenkit :!: :wink: és most nálatok hány fok van :?: azért most már itt is baráti az idő :roll: :lol:

Köszönöm kérdésetek nagyon jól eltelt a hétvége, nem is jelentkeztem, mert tényleg szinte a két napban mindig kint voltunk az udvaron, ettünk, beszélgettünk, aludtunk...tegnap apácskával úgy bealudtunk délután kint egy pléden, hogy azt vettem csak észre, hogy már a kutya is mellettem fekszik, mert oda pofátlankodott a drágám, nehogy már a földön legyen a segge :!: :lol:
Én úgy érzem egyre fáradtabb vagyok, még mindig kapa néha a torkom és nagyon sokat köhögök főleg este lefekvés előtt :arrow: a hasam olyan kemény lesz :shock:

Noémiolah
Írj magadról bővebben, üdv. a klubban, gyere mesélj magadról
:!: :wink:

Viki
Mikor mész dokihoz, délelőtt :?: ez természetes, hogy izgulsz mindannyian így voltunk/vagyunk vele még most is :!: :roll: hát persze, hogy aggódik az ember, hogy minden rendben legyen, ilyenkor már petezsákot kellene látni, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Tyűűűű! Jó sokat írtatok csajok! Nem baj! Így jár aki eltűnik egy egész hétvégére! :oops:

Noémi Viki
Üdv köztünk!

Andi
Nagyon szép a vonid!
Most nézem márcsak 35nap a szülésig!?!?! Szuper! Mindjárt kézbefoghatod a picurt!

Orsi
De cuki a pocid! Bztos jól fog utatni a fotókon! :)

Anna
Mallorca? Kanári szigetek? Akkor te tényleg nem félsz a repüléstől! :D

Nomi
Köszönöm a repülés infót! :)
Hát igen, ez elég nagy család!
Nekem szokott olyan lenni, h elfog az inger, h jaj, nekem húst kell ennem! De amúgy én is úgy vagyok h inkább a gyümölcs csúszik le! :) De bizom benne, h a baba tudja, h mi kell neki és igy jelzi, h "anyu egyél fehérjét!" :D

Gabi
Én is érzek olyat, h mintha bugyogna a pocim. Remélem ez már a picur! :)

Hát csajok, megborult az arány!!!
Kislány: Orsi, Andi, Noémi
Kisfiú: Gabi,

Amúgy képzeljétek egész jól telt a hétvége!
Mentettek nekem epret, és rengeteget ettem belőle! :)

Ez az árvíz helyzet szörnyű! Szegény kitelepített emberek! :(
Állítólag a Duna holnap tetőzik, de már a medréhez képest itt nálunk is kétszeres!
És ami megint az M1-el történt....
Ráadásul Pest alsórakpart is iszonyú...

Kicsit vidámabb:
Ma délután 17:00 UH!!!!
Remélem megmutatja magát a pici!

Mindenkinak további szép napot!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: