Na, akkor egy kicsit kulturáltabb formában is írok.

Bocs, amikor kissé "parasztosra" veszem a bejegyzéseket, de úgy sokkal rövidebb ideig tart, amíg megírom őket.
ikoka7!
[quote="ikoka7"]A írta:ikoka7 kaja is nagyon finom volt, csak azt nehezményeztem, hogy a fél asztaltársaság olyan messze volt, hogy gyakorlatilag nem is tudtunk beszélgetni. Úgyhogy javaslom legközelebb kerek asztalnál étkezzünk.
Mint a bizottsági üléseken és a sajtótájékoztatókon?

De akkor kell névtábla és mikrofon is.
[quote="ikoka7"] írta:ikoka7 Hétfőn eladtuk a lakásunkat, úgyhogy most ezerrel nézelődünk és alkudozunk. Van is egy potenciális kégli, holnap derül ki, hogy mi lesz belőle. Panelba fogunk költözni, 68 nm-es , 3 szobásba, mert abban elférünk és ki tudjuk fizetni hitel nélkül. Aztán szépen felújítjuk és naggggyon jó lesz nekünk az elkövetkező évekre, mikoris gyűjtünk és majd veszünk valami kerteset 5-10 év múlva.
Drukk nektek, hogy időben találjatok, és ámen a terveitekre!

Ezek szerint olyasmi környéken laktok, mint silliáék: ilyen is, meg olyan, mint a mesebeli lány.

Remélem, tényleg bejön majd. (Nekem csak annyi tapasztalatom van a panelt illetően, amennyit másoknál töltöttem vendégségben.

De annyi rosszat lehet róluk hallani mindig, hogy annak idején, amikor lakást szerettünk volna venni, akkor azt mondtam Apának, hogy panelbe soha! Azt hiszem ezt hívják előítéletnek.

)
boo!
[quote="boo"]I írta:booKoka
mozi ügyben: jöhetsz velünk, csak már lefoglaltam a 4 egymás mellé szóló jegyet, és nem tudom, hogy ilyenkor hogy lehet még mellé rendelni

holnap felhívom a mozit, és megkérdezem!
Ha elő áll azon kivételes ritka alkalmak egyike, hogy moziba megyünk Apával, akkor mindig a neten szoktunk jegyet foglalni. Ott látszik, hogy hol, és hány szabad hely van.
Miron sétája: jajjjjjjjjdejóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!
Mi nagy ritkán veszünk kaparós sorsjegyet, csak a móka kedvéért.

Teljesen el tudom képzelni, hogy te mennyire elvoltál.
A Puttót szeressük. A legjobban úgy lehet kaszálni rajta, hogy mind a 4 "B" (vagy hogy hívják, már régen játszottunk

) mezőt megjátssza az ember.
6-os lottót csak addig nyomattam, amíg a nyakunkon volt a banki hitel.

A Skandináv állandó, az ötöst pedig szigorúan csak akkor játsszuk meg, ha 1 milliárd felett van a lovetta, annyira kicsi az esélye. De ha már lúd, legyen köver. Nem?
[quote]B írta:ond
apa kinyomozta az ágy rejtélyt, és a légzésfigyelő okozza a huplisságot

most összetoltuk a kettőt, így jobb

de esküszöm, amikor anno betettük nem volt ilyen!!!!!
És eddig nem volt vele gondotok?

Egyáltalán szükségétek érzitek még?

(Tényleg, ki az, aki még használja - már, ha nem vágta ki az első héten.

)
kicsdodi!
[quote="kicsidodi"]I írta:kicsidodinkább csináld azt, mint Brekiék: rendezzetek egy lagzit, és mindenkitől kaparós sorjegyet kérjetek nászajándékba! Akkor aztán kikapargathatod magad

Nálunk a munkahelyen voltak ilyen "kedves" nászajándékok: többezer forint felváltása 1 illetve 2 forintosokra, és héliumos lufiba való töltése. De kötettük virágcsokorba is.
De engem is megtisztelt a barátnőm: kétezer forintot kaptam tőle szintén erősen aprópénzben, aztán nem győztük összesöpörni a menyecske tánc után.

Aztán mire nagy nehezen kész lettünk, akkor valaki jóóóóóóóó nagy lendülettel direktben felrúgta a tálcát és kezdhettük előről...

[quote="kicsidodi"] írta:kicsidodin azt az időszakot várom már, amikor nem 12 óra alatt nő ki egy ruhát

.
(Lehet, hogy hülye a kérdés

, de tulajdonképpen mitől bolyhosodik a ruha?

Nem jó minőségű, nem megfelelően van mosva, vagy csak szimplán túlhordott?)
Tényleg siessetek a moziba, mert szegény katy76-nak megint meg fog gyűlni a baja a kávézóval.
kispocok13!
Ilyen alacsony neuronszámmal csak ennyire telik tőle.

Nyugodtan ihatna akármennyit, attól csak termelődnének.

csibe83!
[quote="csibe83"]B írta:csibe83ond!
a C+E az a jogosítvány kategóriát jelenti.
Én inkább az entréban vagyok otthon.

loislane!
[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Nyuszi!
Nekem már szedtek le jópárat, plasztikai sebész is szikével, bőrgyógyász is lézerrel, no para, nem nagy cucc

Mire vagy kíváncsi?
Csak zavartak, vagy szükséges is volt?

(Nem tudok elképzelni egy ilyet. Mind a hatmilliót átnézik egyenként, ha sok van, vagy mi?

)
moncsy.78!
[quote="moncsy.78"]S írta:moncsy.78ajnos most Jázmin itthon van(beteg),de már javulóban van!
Benedek átesett az első hajnyíráson,kicsit sírt,de tök ari lett!
Mi baja volt Jázminnak?
Benedek:

Imádom, ahogy vissza hajlik a fülének az alja!
sillia!
Elég rémisztő egy álom.

Ugyanakkor a maga módján fantasztikus is, mert meg tudtad védeni Lócit, bármekkora is volt a veszély. Másképp fogalmazva: nem ismersz lehetetlent!
(Gyerünk önbizalom, gyerünk, gyerünk!
)Nem is hallottam még ilyen anya-lánya bérletről. (Mondjuk, amennyit én ilyen helyekre járok…)
[quote="sillia"]D írta:silliaodi
Nem mondhatnám hogy Dalma rajong Lóciért de a kezdetekhez képest egészen jól elvan vele. Egyszer-egyszer már azt is elismerte hogy aranyos...
[quote="sillia"]K írta:silliaipakoltam a legalsó fiókból....
Úgy látszik, nem elég alaposan: a gyereket benne felejtetted.

Aranyos nagyon!
ronmay!
[quote="ronmay"][ írta:ronmaycolor=darkblue]Dodi[/color]
khm..mondjuk én se vagyok túl lassú emésztésű és ha eszem gyakran rám is rám jön
Túl azon, hogy nem éppen kisasszonyos sportot űzöl, ez nem lehet oka annak, hogy ilyen vékony vagy?
tímea83!
Üdv újra a fedélzeten!
Tamara egyre ügyesebb!

Nemsokára menni fog minden, mint a karika csapdosás, és reméljük, hogy a gasztroenterológián is minden rendben lesz!