A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok !!!

ÖÖÖ, izé, tudom, hogy ezer éve nem írtam, de épp most veelkedek neki.

Kérdés : ha már teljesen esélytelen vagyok rá, akkor sajnálom, de ha esetleg bepofátlankodhatnék én is mozizni, van hely és elviselnétek, akkor szívesen mennék. :roll: :roll: :roll:

Ezt most gyorsan elküldöm, aztán ma még írok jó sokat.

Kép
ikoka7

nyuszi81! :)

[quote="nyuszi81"]
írta:
nyuszi81Kaja: ma is csináltam neki cukkinit,tök jól összenyomkodtam neki villával,nem voltak szerintem olyan darabok benne,amit ne tudott volna megenni,ehhez késest megint majdnem hányt,úgyhogy összeturmixoltam,mert most ugyebár a hízás a cél és ha azt akarom,hogy egyen,akkor nincs más választásom. A doktornő azt mondta,hogy így is meg fog tanulni enni,ne aggódjak. Azért próbálkozom :wink:

Ha emiatt aggódsz, akkor nyugodtan turbózd fel egy kis plusz kanálka olajjal, vagy babakekszzel, esetleg Sinlac-kal. :wink: [/quote]

boo! :)

Ezt kifelejtetted:
...és nem morzsázza össze az egész hóbelavancot. :twisted: :twisted: :? :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nahát akkor először is elnézést, hogy ennyit lógtam, de abszolút hihető és valós igazolásom van az elmúlt időszakra.

A tali után még egy ideig nem volt gépem, aztán épp , hogy behoztam a lemaradásomatelkezdődött ez a szutyok esős idő , amikor is eléggé be voltunk zárva . Zsombi nem igazán preferálja , ha ideülök a gép elé és nekünk nincs olyan masinánk , amit a kiságyba dugdoshatnék a gyerek elől. :lol: Illetve ettől nagyobb lenne a horpadás. :roll:
( na most meg az egerem b@szakszik :twisted: )

A babatali jó volt nagyon , csak rövid, mert mi eleve később érkeztünk, aztán meg hirtelen este lett és hazajöttünk. De annyira ééédesek a gyerkőcök. Mondjuk néztem is , hogy Tigyerekeitek közül némelyik milyen szépen csücsül Anyuci mellet és figy , miközben enyémgyerek már kpróbálta az összes babakocsit, mindeki játékát szem és szájügyre vette, aztán elloholt a 100 méterre lévő játszótérre, ahol egy erőteljes "öh" kíséretében rábökött a hintára és Apája meghintáztatta.

A kaja is nagyon finom volt, csak azt nehezményeztem, hogy a fél asztaltársaság olyan messze volt, hogy gyakorlatilag nem is tudtunk beszélgetni. Úgyhogy javaslom legközelebb kerek asztalnál étkezzünk. :)

Természetesen enyémgyerek méééég mindig nem alussza át az éjszakát, viszont az étkezése megjavult. Hát sajnálom, hogy van itt már olyan ( Nyuszi :( ), aki már megtapasztalta, milyen az, ha nem akar enni az addig jól evő kölök.Most sem eszik nagy adagokat : naponta 3* 15-200 gr + 2* 100-120 gr.+ este tápi., éjszaka és nappal is kér inni ezen kívül. Rengeteget iszik. De így is egy dömper. Holnap megyünk méricskére, már nagyon kíváncsi vagyok mennyi az annyi, de a 86-os rugik közül már van ami rövid.

Hétfőn eladtuk a lakásunkat, úgyhogy most ezerrel nézelődünk és alkudozunk. Van is egy potenciális kégli, holnap derül ki, hogy mi lesz belőle. Panelba fogunk költözni, 68 nm-es , 3 szobásba, mert abban elférünk és ki tudjuk fizetni hitel nélkül. Aztán szépen felújítjuk és naggggyon jó lesz nekünk az elkövetkező évekre, mikoris gyűjtünk és majd veszünk valami kerteset 5-10 év múlva.

Kép
ikoka7

Szia Ikoka! Jó,hogy jöttél :lol: örülök,hogy helyreállt nagyjából Zsombi evése! Szopizni már nem is szopizik?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi : Szia ! Nem már kb . 2 hete egyáltalán nem . Akkor jött meg másfél év után először és lehet, hogy megváltoztatta az ízét, de folyton megharapta a cicimet, így nem igazán bántam, ha nem szopizik. Az az igazság, hogy már egy jó ideje alig volt tejem és amúgy is a 6 hónap volt a cél. Egy éves kora után nem nagyon szerettem volna szopiztatni, mert erről már írtam itt, hogy nekem az nem tetszik, hogy egy gyerek ODAMEGY cicizni és kicsomagolja az ételt. Úgyhogy ez így végülis "jól" alakult , de azért hiányzik ám.

Kép
ikoka7

Ikoka!

Írtam Boonak, hogy kérdezze meg, hátha van jegy... :wink: .

Na, vadászok képeket :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi : köszönöm :wink: , jó lenne, mostmár úgy rámjött a mehetnék :roll: :roll: :roll:

El akartam menni már az ágyikómba, de megvárom már azokat a képeket. Betermeltem egy jó nagy adag fagyit, egyenesen a dobozból....most fázom. :? :? :? Miért kell nekem júniusban fáznom, ezt úgy utálom, de ha arra gondolok, hogy az a sok ember, köztük gyerekek is , akik hajlék nélkül maradtak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szőri-szerelem :lol: (Roni pólójára felhívnám a figyelmet :lol: )
Kép

Flakon-meccs :lol: A fiam nagyon bájos a képen :oops: :lol:
Kép

Bocsiiii :oops: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo : köszönöm és remélem megoldja a kedves mozis kisasszony is , hogy megnézhessem Veletek a filmet. Ha nem , akkor majd legközelebb. :wink:

Július 23.-a és 27.-e között kell átadjuk/átvegyük a lakásokat. Most is a X. kerületben lakunk az újhegyi lakótelep mellet újépítésűben. Most kb. 500 méterrel költöznénk arrébb, a lakótelepre. Nem a Rózsadomb, de én/mi szeretjük ezt a környéket. Parkok, tó, kacsák, jó bevásárlási lehetőség , normális emberek, sok fiatal és sok gyerek ( leendő cimbik ). Az sem mellékes, hogy 20-25 perc alatt bent vagyok reggel a belvárosban. Szóval szeretem. Már beszigetelt , de nem egyedi fűtésű vagy fűtésmérős házba szeretnénk menni. Viszont a szigetelés 1/3-ad-al csökkentette a fűtésköltséget. Így nem vészes, amúgy az újépítésűben sem annnnyira occsó. Beköltözhető állapotút szeretnék, amit 2 részletben teljesen felújítanánk.

Kép
ikoka7

Jajmegmégegy :lol:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi : hát ezek nagyon jó képek , hasonló úszógumit vettem Zsombinak .

Ja és ha már a hasonló dolgoknál tartunk ! BOO : ugyanolyan autósülése van Zsombinak, mint Mironnak , csak mi januárban már kénytelenek voltunk megvenni, mert nem fért el a hordozóban : Teljesen fel kellett húznia szegénykémnek a lábait. Na szóval akkor linket is mellékeltem és dícsértem, hogy naon jóóó.

Kép
ikoka7

az ágyban ülős a kedvencem

Kép
ikoka7

megyek is ágyba feküdni :)

Kép
ikoka7

Ikoka!

Ne is mondd, én is épp ma mondtam apának, hogy mi a tökömért kell fáznom júniusban :evil: . Aztán este néztem megint a híradót :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: .
Szóval inkább kussoljak, és adjak hálát, hogy 200valahány méteren lakunk (bár itt meg a földutak miatt borzalmas a helyzet :? ), nameg kántáljam a Süssfelnap-ot, hátha leveri az indiánok énekét :twisted: :lol: :? .

Boo!

Mirontour :D :D :D :lol:
Kaparós :twisted: :lol: . Egyszer én is csináltam ilyet: egy délelőttöm elment rá, hogy bementem :arrow: vettem x jegyet :arrow: leültem egy közeli padra :arrow: lekapargattam :arrow: újjongtam/szentségeltem :arrow: visszamentem :arrow: megkaptam a pénzt :arrow: vettem belőle x jegyet :arrow: ..... :lol:
Bár én ekkor kb. 13 éves voltam, és a havi táncpénzemet játszottam el :twisted: :lol: :lol: :oops: . Egyszer-egyszer jó poén, de ne kapj rá, mert ennek is megvan a tematikája: sose járhatsz jól igazán!
Inkább csináld azt, mint Brekiék: rendezzetek egy lagzit, és mindenkitől kaparós sorjegyet kérjetek nászajándékba! Akkor aztán kikapargathatod magad :twisted: :lol: .
Tényleg, összeségében gondolom nem plusszal zártatok :? :lol: ?

(Mondjuk mikor fizetem be a csekkeket, szoktam venni egyet-egyet :oops: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hádetélleg :roll: :lol: .
Csak minél többször csinálod, annál kevésbé lesz szórakoztató :? . Viszont ez ránk nem igaz, mert mi alkalomról alkalomra jobbfejek vagyunk :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

[quote]H írta:ogy mit csináltam, szopiztunk, kétszer kanalaztunk, többször visszafektetési próbálkozásoztunk, mi ágyunkban rótta a köröket, meg ugrált mindkettőnkre, közben igyekeztem nem röhögni rajta, mert amúgy beszarás édes volt, meg persze agyon is akartam csapni Rolling Eyes Ambivalens anyai érzések ugye Rolling Eyes
Neeem, nem játszunk, mondtam C.-nek is, ha elkezd vele viháncolni, mérges leszek Evil or Very Mad
Sms-ek?? Hát hun laktok ti, bákkingem palotában vagy mi?? Laughing Laughing Laughing

Ajjjajjjjaj, ez elég carul és viccesen is hangzik egyszerre :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem palota :-( csak Apa vicceskedett :-)

Boo,

hurráhurrá, megyünk mozibaaaaaaaaaaaaaaa!
Köszi a jegyrendelést, és a felajánlott transzportot, elfogadom
:lol: :lol: :lol: :lol: Címet, telszámot tudod :wink:
Cicicenter :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hát, ez a csimpánzos gépelés nem lehetett semmi... én is röhögtem rajta, mint állat!

Homeos cuccot már én is lustán adom, Nimród is baromira élvezi :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,
anyajeggyel nincs tapasztalatom :? :? de ismerőseimnek igen és semmi különös, pici égő fájdalom, és pápá anyajegy. Viszont én is megnézetném az enyéimet... tudsz jó bőrgyógyit?

Dodi,
[quote] írta: nem tudhatja, hogy mi célod vele, mert így meg nem fogja érteni, hogy pl. Elmo szemgolyóját mért nem eheti meg a járókban

én kész vagyok tőled... ezeken sokat gondolkodsz, vagy csak úgy jön????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ikoka,

végre :lol: :lol: :lol: Persze, gyere moziba!!!!!

Tali: én meg néztem így :shock: :shock: :shock: :shock: irigyen, hogy Tiedgyerek hogy teper a fűben :-)

Lakás: remélem, találtok! Jó kis környék a tiétek :wink: :wink:

Boo,
kaparós sorsjegy
:lol: :lol: :lol: :lol:
csak nehogy függő legyél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond!
a C+E az a jogosítvány kategóriát jelenti.

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
nekem is az ágyban ülős kép és a sapkás kép tetszik.

ikoka!
üdv újra!!!
mi holnap ismét lemegyünk telekre,de már reggel,így max hétfőn
leszek újra.

Kép
Kép
csibe83

holnapra a mozisoknak jó mozizást.

Kép
Kép
csibe83

Ikoka!
Ej de régen voltál, részemről megbocsájtva :roll:
Zsombor vitalitása nekem is elképesztő volt, mostanra azért enyyémgyerek is menőkésebb, de azért sokkal mimózább annál, hogy így beleugorjon a sűrűjébe :oops:
Paraméterei meg nem-kevésbé impozánsak :D

Boo!
nem vagy ciki...........na jó az vagy de csak kicsit :mrgreen:
Luk az ágyban?? :shock: :shock: :shock:
Kókuszmatrac vagy szivacs? Kókusz szerintem nem tud úgy csinálni, vagy igen?? :shock:
Gépelésed nem semmi :D
Netbookkal én sem tudok, mert azt rögtön betámadja, a nagygépen csak az egeremet zaklatja, de azt még ki tudom játszani.............. de gondolom már azt sem sokáig :roll:
Zétény simán szopogatja a Chamomillát mint más a tiktakot :roll:
Igen jártam a Károlyiba (is) :oops: Kis azok? Na majd megkuksizom az ismijeidet, hogy van e átfedésünk :)

Bond!

Jut eszembe! A nagy számok törvénye alapján biztos köztünk is van valaki (részemről nem vagyok kíváncsi a kilétére), akinek nem volt még orgazmusa. Szerintetek mit lehetne csinálni?
Mármint én erre mit csináljak? Max együtt érző buksisimit küldhetek, de más ötletem nincs :oops:
Rokker-ruciba eddig még nem nőttünk bele, de most már lassan :) Meg a másik is 80-as.

Dodi!
Na megint kiruccantam a Tescoba, és még elvertem 18 ezret a Kölkömre :roll: Ngyon cukik vannak, vettem éééédes térdgatyókat, meg fürdőgatyót, meg strandponcsót :oops:
Na akkor nem véletlen hogy nem passzolnak rájuk egyformán a cuccok, Zé 10kg viszont "rövidebb" kicsivel.
Kolpingra ezek után még jobban irigy, édesek a képek. Botond tisztára mintha szőkülne, nem?? Világosodik a haja??
Kaja :arrow: Én csak etetőszéken, meg a hintába (nem hintázik vele, csak ül benne) mikor mi is eszünk.
Bár bevallom, tegnap és ma vásárlás közben kekszezett :roll:
Zé is visszafejlődik dolgokban, pl. pápát meg tapsit gyakorlatilag elfelejtette :oops: Mozgásfejlődése viszont eszméletlen.

Nyuszi!
Nekem már szedtek le jópárat, plasztikai sebész is szikével, bőrgyógyász is lézerrel, no para, nem nagy cucc :wink: Mire vagy kíváncsi?
Zétény ezerrel rág minden darabosat, de ő valahogy magától csinálta, meg én elég hamar adtam is neki már 2 foggal is. Mondjuk egyszer ugye majdnem meg is fullasztottam :oops: , de azért azóta is adok neki :roll: Rág mint egy kis mókus :roll:

Poci!

Ja, nehéz nem röhögni, mert annyira abszurd helyzet volt ez a hajnali vihánc :roll:
Most trükközök, hogy mi legyen, mert a szopi nem tart már ki reggelig, szopi után nem nagyon tudok adni semmit mert belealszik, ma előtte kapott tejppet, ezt nem akartam sokáig, mert féltettem a tejet, de nem nagyon zavarta, azért volt szopi szokásosan. Kíváncsi leszek az éjszakára :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Próbálok azért jönni ám,igaz nem mindennap sikerül de igyekszem!
Sajnos most Jázmin itthon van(beteg),de már javulóban van!
Benedek átesett az első hajnyíráson,kicsit sírt,de tök ari lett!

Dodi!
Ejha de szuper ez a Kolping,biztos jó éreztétek magatokat!
Botond nagyon helyes a képeken,nekem is az tetszik a legjobban amikor az ágyban ül!
Ha legközelebb jöttök Alsópáhokra,esetleg talizhatnánk,mivel ez nincs messze tőlünk kb 45 perc kocsival!

Boo!
Irtó jók a képek,az tetszik a legjobban ahogy Miron és Müzli az ablakban ülnek,és a kis sértödött Miron is nagyon bejön!
Aranyos!

Lois!
A Te kutyusos képed is a kisfiadról nagyon cuki!
Tescos ruciból már én is bevásároltam,de azt hiszem ma még elmegyek,mert egy tigrises fürdőnaciba beleszerettem(a fiam kedvence a tigris,ki is mondja)

Silli!
Annyira jók Lóci képei!

Nyuszi!
Anyajegyet én vetettem le,pár éve,rendes kisműtét volt,az én bőrgyógyászom így ajánlja levetetni,tavaly Rékának is levetettem 2-őt,a gyereksebészeten!

A moziért tökre irigy vagyok,én még amióta Benedek megvan nem voltam sehol!

Hoztam képeket is de lusta vagyok kicsinyíteni,így aki szeretné az megnézheti őket itt:

http://picasaweb.google.hu/zelkomonika78/BenedekMost#
20140328174041

HA VALAKIT ÉRDEKEL:

SCAMP BODYK JÓ ÁRON ÚJAK:

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=9263203

ASSO SIESTA CIPŐK JÓ ÁRON ÚJAK:

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... d=12356576
20140328174041

Sziasztok! :)

1 évvel ezelőtt marietta1982 volt közülünk a legboldogabb, mert megszületett Dominik . Isten éltesse mindkettejüket! :P

[quote="marietta1982"]S írta:marietta1982ziasztok lányok!!!

Először szeretném megköszönni mindenkinek a bíztatást, a sok drukkot, a jókívánságokat. Igazán aranyosak vagytok, jól esett, hogy gondoltatok ránk. Örülök, hogy én is ehhez a fórumhoz tartozhatok. Ja és nem csak ti lepődtetek meg , mi is , hogy ilyen gyorsan jönni akar.

Tegnap d. u. kiengedtek a kórházból, sajna csak engem Domi baba talán pénteken jöhet haza, egyébként nagyon jól van már 2kiló 40, szépen gyarapodik, tegnap próbáltuk a ciciből evést, de nem nagyon akarja, hozzá van szokva a cumisüveghez, de remélem majd belejövünk.
Éééééééééééés akkor az úgy volt, hogy fél 1-kor arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam, vettem be Magne B6-ot, gondoltam az majd segít, és visszafeküdtem , erre csak nem akart elmúlni. Akkor már gondoltam, hogy ezek nem sima görcsök és a derekam is egyre jobban fájt, így beültem egy kád vízbe, na attól még jobban és erősebben elkezdtem görcsölni .Mondta a szülésznő, ha kezdődnek a fájások , nyugodtan üljek be egy kád vízbe, hát én megfogadtam a tanácsát .Apát fél 2-kor keltettem, asszem mennünk kéne szülni (még jó hogy be volt pakolva a bőröndöm). Apa padlógázzal hajtott, mint az örültek, mire beértünk a kórházba már 2 perces fájásaim voltak, nagyon hamar tágultam. Már a liftben tolófájásaim voltak.
3-ra értünk be a kórházba és fél négykor megpillanthattam a legdrágább kincset a világon a Kisfiamat!!!!! Apa nagy büszkén elvágta a köldökzsinórt. És legalább egy fél órát bömböltük, annyira boldogok voltunk, és most is úgy érzem magam , mintha a fellegekben járnék.
.

Azt hiszem Nellikének én még nem is gratuláltam, úgy hogy hatalmas gratula nekik is és sok boldogságot, jó egészséget kívánok, gyönyörűek az ikrek!!!!!

Ági: a szülésznő nagyon kedves volt és segítőkész, mondjuk épp, hogy ő is beért a szüléshez.De nyugodtan bízd csak rá magad , mindenben segíteni fog.

Csibe: Neked is köszönet, hogy értesítetted a lányokat!!!!!!!!

Lányok ne haragudjatok, hogy nem tudtalak visszaolvasni bennetek, még nem volt rá időm, most meg megyek a kisfiamhoz a kórházba és majd csak este jövők haza.

Mindenkinek szép napot, és este azért teszek fel képet a piciről.

Kép

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Marietta!

Kép Gyönyörű, pajkos kópé kisfiadnak boldog szülinapot kívánok!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Olyan rosszat álmodtam reggel..

Lócival voltam valahol és totyogott mellettem a babakocsi mellett. Egy keskeny földúton jöttünk lefelé ami belecsatlakozott egy szélesebb földútba. Emberek voltak mindenfelé, én valakivel beszélgettem és Lóci ott maradt az út másik oldalán. Szólni akartam neki hogy jöjjön amikor hirtelen felbukkant egy autó, nagyon gyorsan jött! Aztán konvojban jött száguldva több autó, és rájöttem hogy itt valami rallyverseny van.
És Lóci ott állt egyedül a két földút találkozásánál nem mertem szólni neki hogy meg ne mozduljon attól félve épp attól indul el felém. Néztem néztem és gondolatban mondtam neki: nemozduljnemozdulj!
És akkor a keskeny útról is gurult le lassan egy piros zsiguli és tudtam hogy nem láthatja Lócit.
Olyan pici volt és olyan esendõ ahogy ott álldogállt az autók között. A versenykocsik elzúgtak és én elindultam Lóci felé de valahogy nagyon lassan haladtam és éreztem hogy nem érek oda idõben. Próbáltam sietni és egyszercsak éreztem hogy mostmár engem lát a zsigulis mostmár minden rendben meg fog állni. De nem állt meg odaugrottam elé, a kezemmel próbáltam visszatartani az autót és a legeslegutolsó pillanatban felkaptam a kisfiamat. Sikerült!
Vendég

Délután megyünk tornázni Dalmával :)

Az első alkalom ingyenes aztán majd meglátjuk..
Tudnánk venni anya-lánya bérletet ami annyit jelent hogy ha mindketten veszünk én is diákáron kapom a bérletet.
De így is 7800 Ft lenne havonta kettőnknek a korlátlan bérlet :?

Az sok. Na, majd az első alkalom eldönti :)

Ha egy darabig majd nem írok az lehet attól lesz hogy még az ujjaimban is izomláz dúl...
Vendég

Poci!

én kész vagyok tőled... ezeken sokat gondolkodsz, vagy csak úgy jön?????
Most nem tudom, mit írjak, melyik a kevésbé ciki :roll: :lol: :lol: ?
Amúgy csak úgy kipattanak a fejemből, szóval gyári hiba, de nyugi, nem fáj :lol: .

Lois!

Tesco miatt irigy vagyok :roll: :lol: . Tegnap nagyon vaciláltam, hogy elmenjek-e, de végül nem mentem, mert rájöttem, hogy mikor legutóbb voltam, már volt ez az akció, de nem túl sok minden volt itt leárazva :? . Akkor én is vettem neki egy-két szettet, sapit... :wink: . Viszont tegnap este átpakoltam a szekrényét, mert csomó mindent kinőtt már, így legalább tudom mire van szüksége. Pár pizsi, zoknik, rövid újjú body kell, azok meg amúgy se voltak leárazva. pólója pl. rengeteg van, pedig én vettem kb. 3-at, de csomó tök jót kaptunk :D .
Én azt az időszakot várom már, amikor nem 12 óra alatt nő ki egy ruhát :lol: :? . Mert így sajnálom a pénzt a jobb cuccokra, pedig úgy vennék már neki :roll: . Mondjuk nekem tényleg nagyon tetszenek is a Tescos cuccok :wink: .

Viszont képzeljétek, tegnap pakoltam el azt a melegítőt, vagyis a felsőjét, ami még az első babatalin volt Botondon :shock: . Ajándékba kaptuk, 62-es, de 2-10 hónapos koráig hordta, és nem is ritkán :shock: :lol: . Amíg nagy volt rá, addig behajtottam a kezén a passzét, és még most is csak az ujja kezd rövid lenni, szóval inkább eltettem. De nincs rajta egy boholy (? :lol: ) se :shock: ! Biztos nem volt olcsó, de ez nagggyon megérte, mert 3-4 gyerek vígan el tudja hordani :lol: . Mondtam is apának, hogy kéne venni belőle egy 84-est, 6 éves koráig jó lesz :lol: :lol: :lol: .

Bizony, Botond haja egyre világosabb :wink: . Én szinte szőke voltam 2-4 éves koromban, Ricsi viszont mindig fekete. Nem hiszem, hogy Bé ( :lol: ) teljesen kiszőkülne, de azért öülök, hogy végre rám is emlékeztet valamiben (no meg a pillák 8) ) :lol: .

ja tényleg, nálunk detto: se tapsi, se pápá :twisted: :lol: :? . Az indiánozás még megy, de kérésre egyre kevésbé, inkább csak spontán, de már labdával is :lol: . Meg kaja közben, ha kérdezem, hogy finom-e, akkor cuppog :lol: . Na, ezt viszont felveszem nektek, mert ezt mindig csinálja (de most nem fogja :twisted: :lol: ).

Csibe!

Érezzétek jól magatokat :D !
Remélem lesz nektek napocska :roll: . Rajtam nem múlik.... (Süss fel nap, fényes nap....) :lol:

Moncsy!

Jójójó :D !
Képek nagyon édik :D . Énisakaroknagycsaládooot :roll: :lol:

Nagyon-nagyon boldog szülinapot a mi kis (nagy) Domi-babánknak !!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nagyon boldog első szülinapot Dominiknak!!! :D :D

Kép
agi125r

Moncsy

Benedek nem piszkáljaszerelinyomkodjatekergeti a TV alatt látható elektronikai mindenfélét????

Az én fiam egész nap ezt csinálná ha ilyesmi lenne előtte. De maga a TV mint olyan, nem érdekli. Próbáltam már mesecsatornákat de semmi reakció.. Az Animal Planet az néha egy-két percre is leköti a figyelmét ha kutyusok vannak benne.
De aztán már megy felfedezni valamit.
Vendég

Boo!

Nem gáz, ha mégse nyarnél annyit, elég ha a ma esti mozit állod :twisted: :lol: !

Katy azt mondta félre oda tud menni, de próbáljunk mi is odaérni addigra, ne kelljen szegénynek egyedül ott dekkolni :roll: . Én nem ígérem, hogy félre ott leszek, bár végülis a fiamnak nem igénye az a plusz negyed óra :? :lol: . Sztem 7kor megvacsiztatom, elkszülődök...szóval éjfélre ottleszek :lol: . Neeem, még egyeztetek apával, de azért maradjunk abban, hogy találkozzunk félkor az emeleti jegypénztárnál, ott úgyis van egy kávézó.... :wink:
Oké?

Sillia!

Jajjjderooooosssz, sírok :cry: ! De happy end :wink: !
Torna:juhuuu-juhuuu :D !
Hááát, az tényleg nem kevés pééz :roll: , bár errefelé egy bérlet annyi, szóval ahhoz képest nagyon jó ár :wink: . És annyira jó lenne, ha lehetne egy ilyen fix közös programotok :D .
Tényleg, hogy viszonyul Dalma Lócihoz? Változatlan?

KépKép

KépKép
kicsidodi

:):)
Kép
Vendég

Ancsurti!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!

Nellike!

Boldog születésnapot az ikreknek!

Marietta!

Isten Éltesse Domi Babát!
:lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Marietta

Boldog Szülinapot Domi!!!!Képet a szülinaposról!

11 hós adatok:
8500gr és 74cm

Nem vagyunk nagyok :roll: Mironhoz képest le vagyunk maradva.
DE mi 5-6szor kakázunk egy nap bee-bee. :lol: kész anyagi csőd

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Botond 1* kakil/nap, de ő eleve a középmezőnyt erősíti :wink: . Viszont Roló érdekében remélem, hogy nem marad ilyen az emésztése :roll: . Felnőttként elég kellemetlen lesz, ha minden kaja után kakilnia kell :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Csak lelassúl majd....de amennyit zabál (400)..kell a hely az újnak :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi

khm..mondjuk én se vagyok túl lassú emésztésű és ha eszem gyakran rám is rám jön :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

Dodi!
MINDEN babaruhára volt az akció, de tegnap éjfélkor véget ért, szóval már nem reklámozom, mától majd minden F&F-re van, lett is egy méregdrága fürdőrucim :roll: Még sose volt Tescos fürdőruhám, de ez nagyon cuki :roll: Színre a kék-fehér pöttyös meg az alja is olyan, a felsője meg fazonra meg a fekete-fehér csíkos http://www.ffdivat.com/women/F-F-Blue/Beachwear.aspx
Meg egy ilyen szoknyám feketében: http://www.ffdivat.com/women/F-F-Blue/S ... 62701.aspx
Mondjuk én még tegnap vettem az akció előtt :?
Zétény csak az 56-62 es méreten száguldott át, a 68-asat kerek három hónapig hordta, meg a 74-eset is már majdnem 4 hónapja. Gazdaságos gyerek. Gatyából tegnap még mindig 74-eseket vettem neki, felsőkből csak a 80-asat. Tök édes mackót vettem neki, két gatyóval, nagyon tecc, röhej áron. És vettem egy annyira cool kalapot neki , fel lehet patentolni a karimáját, kovbojos(tom hogy nem így kell írni de nekem így tetszik :mrgreen: )
Bé ( :) )szőkesége nagyon helyes, barnán is cukker volt, jól ki fog szőkülni nyár végére szerintem.

Moncsy!
köszönöm, aranyos vagy :roll:
Nálatok hogy vette a kispuli a babát?

Boo!
Kaparós sorsjegy?? Hát már micsoda dolog ez, kezdjél el inkább kaszinózni mint valami úri-kismami :P

Sillia!
Én már terhesen is számítottam rá hogy rosszakat fogok álmodni a gyerekről, de nem és azóta sem. Sőt inkább semmilyet sem. Az agyam úgy csinál, hogy elég a Kölkömből ébren :oops:

Dominak boldogat :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.06.04 21:26-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi

Nem mondhatnám hogy Dalma rajong Lóciért de a kezdetekhez képest egészen jól elvan vele. Egyszer-egyszer már azt is elismerte hogy aranyos...

Kipakoltam a legalsó fiókból.... Kép Kép Kép

Olyan kis ügyes, mindenhová fel és bemászik és egyre kevesebbet esik el. Sokszor csak nézek ahogy a leg lehetetlenebb testhelyzetekben egyensúlyoz :shock:
Vendég

Sziasztok!

Marietta! Isten éltesse Domi babát!! :lol:

Lois! Bőrgyógyászhoz megyek,le fogja égetni. Mire számítsak?

Látszik,hogy jön a jó idő,gyerekem vissza állt a régi kerékvágásba :oops: Délelőtt aludt 3/4 órát,ebéd után pedig felet :twisted: Pedig már kezdtem reménykedni,hogy hátha nem is az időjárással van összefüggésben,hanem hogy többet mozog :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Marietta! Isten éltesse Domi babát!! :lol:

Lois! Bőrgyógyászhoz megyek,le fogja égetni. Mire számítsak?

Látszik,hogy jön a jó idő,gyerekem vissza állt a régi kerékvágásba :oops: Délelőtt aludt 3/4 órát,ebéd után pedig felet :twisted: Pedig már kezdtem reménykedni,hogy hátha nem is az időjárással van összefüggésben,hanem hogy többet mozog :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok csajok !!!

Egyenlőre csak annyi, hogy Boo köszönöm szépen a jegyet, akkor este mozizunk. Juhúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor West End 20:30 ugye ??? Aztaaaaaaadevááááárommááár!!!

Kép
ikoka7

Figyu! Elképzeltétek már, hogy mit érezhet az a kismama, aki a napokban szülne, és a kőkeményen árvízes helyek egyikén lakik? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Nagyon durva lehet. :roll: :(

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Egyszerűen nem bírok idekeveredni.Valamelyik nap végre ideültem olvasni,hát nem felébredt ez a büdös kölök???!!! :lol:
Amúgy szokás szerint tele a puttonyom.
Várjuk a gasztroenterológiai vizsgálatot,11-én lesz.
Izgulok,remélem semmi komoly.
Étvágya jó,egyre gyakorolja a járást,álldogálást.Na menni nem megy egyedül,járássegítővel,de egyre többet áll.Pedig ha tudná.. :wink:
Na persze ennek örülünk.
Az időjárás pláne kikészített,de gondolom Titeket is.Nálunk még csak vagy egy órája süt a nap.A melegre még várni kell.Ugyanúgy fűtünk mint eddig.
Be vagyok sózva,mert mennénk barátnőzni,ott is júliusi baba van,de Tamara alszik.Mert ilyenkor aztán alszik! :lol:
Most túl sok értelem nincs annak amit írtam,de még jelentkezem! :wink: :P

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Na, akkor egy kicsit kulturáltabb formában is írok. :oops: Bocs, amikor kissé "parasztosra" veszem a bejegyzéseket, de úgy sokkal rövidebb ideig tart, amíg megírom őket. :oops: :oops: :oops:

ikoka7! :)

[quote="ikoka7"]A írta:ikoka7 kaja is nagyon finom volt, csak azt nehezményeztem, hogy a fél asztaltársaság olyan messze volt, hogy gyakorlatilag nem is tudtunk beszélgetni. Úgyhogy javaslom legközelebb kerek asztalnál étkezzünk. :)

Mint a bizottsági üléseken és a sajtótájékoztatókon? :shock: :roll: De akkor kell névtábla és mikrofon is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="ikoka7"] írta:ikoka7 Hétfőn eladtuk a lakásunkat, úgyhogy most ezerrel nézelődünk és alkudozunk. Van is egy potenciális kégli, holnap derül ki, hogy mi lesz belőle. Panelba fogunk költözni, 68 nm-es , 3 szobásba, mert abban elférünk és ki tudjuk fizetni hitel nélkül. Aztán szépen felújítjuk és naggggyon jó lesz nekünk az elkövetkező évekre, mikoris gyűjtünk és majd veszünk valami kerteset 5-10 év múlva.

Drukk nektek, hogy időben találjatok, és ámen a terveitekre! :wink:

Ezek szerint olyasmi környéken laktok, mint silliáék: ilyen is, meg olyan, mint a mesebeli lány. :lol: :lol: :lol: Remélem, tényleg bejön majd. (Nekem csak annyi tapasztalatom van a panelt illetően, amennyit másoknál töltöttem vendégségben. :oops: De annyi rosszat lehet róluk hallani mindig, hogy annak idején, amikor lakást szerettünk volna venni, akkor azt mondtam Apának, hogy panelbe soha! Azt hiszem ezt hívják előítéletnek. :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )

boo! :)

[quote="boo"]I írta:booKoka
mozi ügyben: jöhetsz velünk, csak már lefoglaltam a 4 egymás mellé szóló jegyet, és nem tudom, hogy ilyenkor hogy lehet még mellé rendelni :? holnap felhívom a mozit, és megkérdezem! :wink:

Ha elő áll azon kivételes ritka alkalmak egyike, hogy moziba megyünk Apával, akkor mindig a neten szoktunk jegyet foglalni. Ott látszik, hogy hol, és hány szabad hely van. :wink:

Miron sétája: jajjjjjjjjdejóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!! :) :) :)

Mi nagy ritkán veszünk kaparós sorsjegyet, csak a móka kedvéért. :) Teljesen el tudom képzelni, hogy te mennyire elvoltál. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A Puttót szeressük. A legjobban úgy lehet kaszálni rajta, hogy mind a 4 "B" (vagy hogy hívják, már régen játszottunk :roll: :oops: ) mezőt megjátssza az ember.
6-os lottót csak addig nyomattam, amíg a nyakunkon volt a banki hitel. :twisted: A Skandináv állandó, az ötöst pedig szigorúan csak akkor játsszuk meg, ha 1 milliárd felett van a lovetta, annyira kicsi az esélye. De ha már lúd, legyen köver. Nem? 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]B írta:ond
apa kinyomozta az ágy rejtélyt, és a légzésfigyelő okozza a huplisságot :shock: most összetoltuk a kettőt, így jobb :roll: de esküszöm, amikor anno betettük nem volt ilyen!!!!! :?

És eddig nem volt vele gondotok? :o Egyáltalán szükségétek érzitek még? :roll: (Tényleg, ki az, aki még használja - már, ha nem vágta ki az első héten. :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:)

kicsdodi! :)

[quote="kicsidodi"]I írta:kicsidodinkább csináld azt, mint Brekiék: rendezzetek egy lagzit, és mindenkitől kaparós sorjegyet kérjetek nászajándékba! Akkor aztán kikapargathatod magad :twisted: :lol:

Nálunk a munkahelyen voltak ilyen "kedves" nászajándékok: többezer forint felváltása 1 illetve 2 forintosokra, és héliumos lufiba való töltése. De kötettük virágcsokorba is.
De engem is megtisztelt a barátnőm: kétezer forintot kaptam tőle szintén erősen aprópénzben, aztán nem győztük összesöpörni a menyecske tánc után. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Aztán mire nagy nehezen kész lettünk, akkor valaki jóóóóóóóó nagy lendülettel direktben felrúgta a tálcát és kezdhettük előről... :evil: :x :x :x :x

[quote="kicsidodi"] írta:kicsidodin azt az időszakot várom már, amikor nem 12 óra alatt nő ki egy ruhát :lol: :? .

:lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :lol: :lol: :lol:
(Lehet, hogy hülye a kérdés :roll: :oops: :oops: , de tulajdonképpen mitől bolyhosodik a ruha? :roll: Nem jó minőségű, nem megfelelően van mosva, vagy csak szimplán túlhordott?)

Tényleg siessetek a moziba, mert szegény katy76-nak megint meg fog gyűlni a baja a kávézóval. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :? :? :lol: :lol:

kispocok13! :)

[quote="kispocok13"]D írta:kispocok13odi,
[quote] írta: nem tudhatja, hogy mi célod vele, mert így meg nem fogja érteni, hogy pl. Elmo szemgolyóját mért nem eheti meg a járókban

én kész vagyok tőled... ezeken sokat gondolkodsz, vagy csak úgy jön????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilyen alacsony neuronszámmal csak ennyire telik tőle. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Nyugodtan ihatna akármennyit, attól csak termelődnének. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

csibe83! :)

[quote="csibe83"]B írta:csibe83ond!
a C+E az a jogosítvány kategóriát jelenti.

Én inkább az entréban vagyok otthon. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

loislane! :)

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Nyuszi!
Nekem már szedtek le jópárat, plasztikai sebész is szikével, bőrgyógyász is lézerrel, no para, nem nagy cucc :wink: Mire vagy kíváncsi?

Csak zavartak, vagy szükséges is volt? :roll: (Nem tudok elképzelni egy ilyet. Mind a hatmilliót átnézik egyenként, ha sok van, vagy mi? :?: )

moncsy.78! :)

[quote="moncsy.78"]S írta:moncsy.78ajnos most Jázmin itthon van(beteg),de már javulóban van!
Benedek átesett az első hajnyíráson,kicsit sírt,de tök ari lett!

Mi baja volt Jázminnak? :( :( :( :( :( :(
Benedek: :) :) :) Imádom, ahogy vissza hajlik a fülének az alja! :P

sillia! :)

Elég rémisztő egy álom. :roll: :roll: :roll: :roll: Ugyanakkor a maga módján fantasztikus is, mert meg tudtad védeni Lócit, bármekkora is volt a veszély. Másképp fogalmazva: nem ismersz lehetetlent! :wink: (Gyerünk önbizalom, gyerünk, gyerünk! :wink: :wink: :wink: )

Nem is hallottam még ilyen anya-lánya bérletről. (Mondjuk, amennyit én ilyen helyekre járok…) :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

[quote="sillia"]D írta:silliaodi

Nem mondhatnám hogy Dalma rajong Lóciért de a kezdetekhez képest egészen jól elvan vele. Egyszer-egyszer már azt is elismerte hogy aranyos...

:wink: :P :P :P :P

[quote="sillia"]K írta:silliaipakoltam a legalsó fiókból....

Úgy látszik, nem elég alaposan: a gyereket benne felejtetted. :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aranyos nagyon! :lol: :lol:

ronmay! :)

[quote="ronmay"][ írta:ronmaycolor=darkblue]Dodi[/color]

khm..mondjuk én se vagyok túl lassú emésztésű és ha eszem gyakran rám is rám jön :oops:

Túl azon, hogy nem éppen kisasszonyos sportot űzöl, ez nem lehet oka annak, hogy ilyen vékony vagy? :roll: :roll: :roll: :roll: :?:

tímea83! :)

Üdv újra a fedélzeten! :wink:
Tamara egyre ügyesebb! :) Nemsokára menni fog minden, mint a karika csapdosás, és reméljük, hogy a gasztroenterológián is minden rendben lesz! :wink:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?