A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Tegnap már nem bírtam, teszteltem, negatív lett, bár 1 óra múlva volt egy nagyon halovány vonal rajta, de az nem értékelhető már. Még egyenlőre nem jött meg, addig reménykedem...
Hétfőn telik le a 3 hét egyébként.
ez volt már az 5. lombik, ha nem jött össze nem biztos hogy bevállalok még, az már nem tb-s lenne és elég nehéz a kudarcokat feldolgozni...
Sajó!
Legközelebb reméljük a jobb oldal lesz aktívabb és akkor minden oké lesz, kitartás!
Mici!
Drukk a mielőbbi kezdéshez , már nagyon ideje lesz.
Szimbáékról jó lenne hallani valamit...
Az újaknak mielőbbi sikereket kívánok!
Mukikám!
Jelentkezz!!!
zsuzska69

Sziasztok,

Tomi behozta nekem a gépet, mert mondta, hogy hiányoltok, gyorsan írok nektek. Sajnos még mindig a János korház vendészeretét élvezem... de ma volt az első nap, hogy egész jól éreztem magam, virgonc is vagyok nagyon! Valószínű még jövő héten is maradok, de remélem, hogy most már elindult a javulás. Holnap lesz HCG vérvételem, szorítsatok nagyon... :lol:

Tomim meg egy hős, rendületlenül importálja a hússzállítmányokat, csak győzzem enni. :lol:

Csak egy jó tanács... a sok hús sem biztos, hogy minden esetben elég... :cry:

Szorítok mindenkinek, nagy ölelés, és én is akarok találkozót!!! :lol:
kkata23

Sziasztok!

Micike!
Helyettem is puszilj meg minden édes kis lurkót. Mennyit aggódtam értük a távolból! Megérte!

Nyuszika!
Nem én vagyok a "domináns hím" a fórumon! Szimba volt az első, aki fantasztikus tudásával, bekapcsolódott a társalgásba, sok segítséget nyújtva ezzel a csajoknak!
Engem az késztetett a megnyilvánulásra, hogy azt mondtam Jucusomnak, akivel hosszú évek óta élünk együtt boldog házasságban, hogy én nem bánom, akár lépjen félre, de nekem gyerek kell. Ugyanis kiderült, hogy baj van a hadseregem mennyiségével, létszámával és hadrafoghatóságával.
Jucus amikor elolvasta az IVF-es tájékoztatókat, kétségbe esett a szövődmények miatt, velem együtt, és itt a fórumon kért tanácsot, mit tegyen, lépjen-e félre, vagy vágjon bele a programba. No itt aztán kapott hideget-meleget, így kénytelen voltam elmagyarázni a helyzetet, hogy én vetettem fel a félrelépés lehetőségét.
Azóta másfél programon vagyunk túl. Az elsőnél négy tüszővel indultunk, végül két petét tudott Dévai leszívni, de rosszul osztódtak.
A második próbálkozás, ugyebár félbeszakadt, a hasnyálmirigy gyulladásom miatt.
Korábban volt két spontán terhességünk, de sajnos mindkettő megszakadt.
Így történt.

Sajo
sajo

Sziasztok, üdvözlök Mindenkit!

Először is nagyon-nagyon drukkolok Mindenkinek!!!!!!!!!! A 3. lombik eredményét várom, még van 6 napom, hogy kiderüljön sikerült-e :) Nagyon bízok Apánkban( nála ez az 1. lombikom). Már a transzfer napja óta akkora a hasam, mint aki legalább 3 hónapos. Az első kettőnél is puffadtam, de nem ennyire. Tegnap óta néha olyan érzésem van,mint menstruáció előtt. Nyugtassatok meg, hogy ez természetes.

Annamária
annamária0303

Édes-Drága Katám! Nagyon-nagyon drukkolok a holnapi vérvételhez! Örülök, hogy már virgonckodsz, de azért vigyázz magadra nagyon!
loreena

Sziasztok!

Bocsánat amiért csak most írok, de vírus van a gépemen, most kölcsönbe kaptam egyet.
Nem kellett bemásznom az ablakon! Éljen az akumpunktúra! Ami 17es hormon érték volt most 8.5lett! Teljesen jók lettek a hormon eredményeim! :D Elképeztő! Kezdhetek, június végén! Most lelet hosszabbítás van, minden papírom lejárt!
Mici, Jucus, olvasom, hogy Ti is akkor kezdtek! :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek drukkolok!
emerenc

Emerenc! De jó, hogy jelentkeztél! :D Nagyon profi vagy ezzel az akupunktúrával! Csak így tovább! :D
loreena

Zsuzska, még nem feladni! Teljesen áttudlak érezni!
kkata, sajnálom, hogy kórházba kerültél és ilyen sokáig bent kell maradnod. Kitartás, drága, lényeg, hogy rendbe jöjj!
puszi Mindenkinek!
emerenc

szia loree! :lol: :lol:
Hogy vagytok?
emerenc

Emerenc!
De jóóóóóóóóóóóóóó!!! :D :D :D :D :D :D Annyira örülök a jó hírednek!

Kata! Egyszer valaki azt írta, azt hiszem Kisgaby, hogy kezem-lábam összes ujja keresztbe, úgy szorítok, no most én is ezt teszem értetek, hogy az a fránya HCG nagyon-nagyon magas legyen! :wink: :wink: :wink:

Zsuzska! Neked is megy a szorítás továbbra is, még van remény és arra kell gondolni, hogy csak lassabban emelkedik a hormon, meg egyébként is a tesztek.... Szóval még ne add fel kérlek! Szorítunk értetek!

Sajo!
Nem is tudtam, hogy te ilyet mondtál annak a nőnek, aki ennyire szeret téged! Persze tudom milyen helyzet ez, sajnos tapasztalatból, de biztos vagyok benne, hogy Jucus egyet pillanatra sem gondolta komolyan, hogy mástól legyen gyerkőce, mint ahogy én bele se mernék ilyenbe gondolni.
Azt sem tudtam, hogy volt két spontán tehességetek, ez az igazi bizonyítéka, hogy lehet, és HAMAROSAN LESZ IS KÖZÖS GYERMEKETEK! :D :wink: :wink:

Annamari!
Jóóóó jel.... :wink: de nem keresünk jeleket, jóóóóóó? Csak pihi és nyugi, mi meg szorítunk neked is, mint minden sorstársnak! És reméljük néhány nap múlva POZITÍV híreket hallunk rólad.

Miciona!
Minden Dévais-babának nagy puszi, remélem hamarosan mi is rendezünk találkozót a mostani Topik családdal.

Szimbáékról valaki tud??

Ptzsani! Veled mizu? Mi volt? Hogy vagy? Remélem minden ok.

Lor!
Neked most "csak" puszit küldök, nagyon bízom benne, hogy hamarosan vigyorgós poci-talizunk :D :D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kislibus nem írt ma..... Esetleg történt VALAMI????????

kriszto

kriszto82

Szasztok!

Kicsit olvasó üzemmódba tettem magam.

Okom is van rá.
Amikor kiderült, hogy csak 3 db tüsző lett elég nagy, kicsit elszomorodtam.
Ha ez az első lombikom lenne, kértem volna a folytatást. Mivel ez a negyedik, elfogadtam a program leállítását, hiszen a három az kevesebb, mint a négy, és Apánk négy alatt csak saját kérésre folytatja. Azt már próbáltuk, nem jött be. Marad a következő ciklus, ha nem marad ciszta.
Úgyhogy ezerrel biciklizek (trópusi esőre tekintettel szobakerékpáron), hasizmozok, úszom. Hátha sikerül a következő ciklus elején azt hallanom ultrahang vizsgálatkor, hogy normál szerkezetű petefészkek!
Akkor fejjel a következőnek. Nálam megfigyelhető, hogy egymást követő stimulációk hatékonysága egyre nő.

Ez a hozzászólásom elég egyoldalú, bocs az "önzőzésért"!!!

Hétvégén tervezem, hogy bogozom egy kicsit a topik szálait, és akkor személyesebben is tudok majd írni.

De addig is mindenkinek sok szerencsét, tüszőt, hCG-t, meg amit kíván!
muki2

Mukikám! Dehogy "önzőség"! Nagyon örülünk, hogy végre jelentkeztél! :) Szerintem, jó döntés volt, főleg, hogy így a következő ciklusban sokkal jobb esélyekkel indulhattok! :D

Kriszto! Én is nagyon puszillak, és készülök a vigyorgós poci-talira! :D

Képzeljétek nálunk úgy tűnik, végre kiderült, hogy mi volt eddig a probléma. Engem az utóbbi 3 évben ez aggasztott a legjobban, hogy ha minden rendben van velünk, akkor miért nem sikerül?! És most úgy örülök, hogy nincs rendben minden, mert ezen legalább lehet segíteni, és lehet újra reménykedni... Délután leírom részletesen, ha lesz egy kis időm...
loreena

Lor,
ez olyan volt , mint amikor a sorozatoknál az epizódot a legizgalmasabb jelenetnél fejezik be ....
most megőrölhetünk a kiváncsiságtól délutánig :)))

Kata,
nagyon szorítunk egy jó magas HCG-hez!!!

Zsuzska ,neked is a csík erősödéséhez!

Kriszto,

Libussal tegnap találkoztam még nagyon is egyben volt :))
Csak ott volt Ő is a babanetes talin + onnan ballagásra mentek, gondolom estére jól elfáradt. Igaz éjszaka is történhetett bármi :))
De a mai napot még ki kell bírnia , mert csak hétvégén tud Apánknál szülni.
miciona

Sziasztok!

Szimbáékról tud valaki valamit? Remélem jól vannak! :P

Loreena:
Ez jó hír, a legjobbakat kívánjuk!

Jövőhéten megyek csoportos IVF-re, nem tudjátok meddig fog tartani, fél 2-kor kezdődik. :? Nem jön valaki kedden közületek?

Csuti
Kép
csuti83

Csuti!

Kb. egy órás, de ha több kérdés van, másfél is lehet. A lényeg, hogy bátran kérdezzetek bármit. És ne pánikoljatok be utánna :)
Kata, iszonyúan drukkolok, olyan jó lenne jó híreket hallani másfél hét után. Írj mindenképp, vagy Tomi :wink:
momelcsi

Volt valakinek hiszteroszkópiás műtéte/vizsgálata? ha igen, megosztaná velem az előtte és utána való dolgokat? Jövő csütörtökön megyek, de az orvos csak annyit mondott, hogy egy napos és 3/4 8-ra legyek ott.
momelcsi

Sziasztok!

Kata, ++++++++

Momelcsi, áprilisban volt hiszteroszkópos műtétem, méhsövény miatt. Kellett használnom elötte 3-4 napig betadine kúpot, éhgyomorra kellett mennem, mert altatásban csinálták. Az altatás miatt kértek EKG-t, tüdő röntgent, teljse vérképet. Reggelre kellett mennem. Elvileg úgy volt,h haza lehet jönni du-n, de sajna nem nagyon bírom az altatást. :oops: Róka koma mindig jelentkezik, így bent kellett aludnom.
Utána szerencsére kb. egy hétig volt piri, de nem volt vészes, fájdalom egyáltalán nem volt, csak a műtét után közvetlenül, arra viszont adtak gyógyszert. Aztán 4-5 nap késéssel, de rendesen jelentkezett piri. Nekünk egy hónap "karantén" volt.

Hol csinálják?

Bari

bari6

Tétényibe megyek, elvileg van egy centis miomám, amit lehet, hogy ki sem szed, mert állítólag, ahhoz nagyműtét kell. Nekem aztán semmi ilyet nem mondott, hogy kúpozni kellene előtte. Ez a betadine kúp recept nélkül kapható? lehet hogy nem is tudom majd használni, mert kb. addigra múlik el a pirim. Pont így egyeztettünk időpontot.
Hát akkor a köv. hónapi kezdés is ugrik emiatt:(
akkor tényleg csak szeptember lesz már nekünk.
köszi az infót, te melyik kórházban voltál?
momelcsi

kriszto82

Köszönöm a biztatást!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Annamária
annamária0303

Momelcsi, kaptam hozzá receptet. Nem mindenkinek kell, tudok olyat akinek nem kellett, olyat is tudok, aki a műtét után antibiotikumot kapott (én pl. azt nem kaptam) ... valószínűleg orvosa válogatja. Nekem piri után kellett használnom egyből a műtétig (2-3 nap) .
Nekem a Cirisben csinálták. Téged is altatnak ugye?
ÓÓÓ, akkor neked most csak bekukucskálnak? Ezek szerint azt csak laparral tudnák műteni....? :(
Szorítok,h kisebb legyen, mint amennyinek most gondolják és ki tudják majd venni a mostani műtétnél ;)
A sövényem kisebb volt mint az UHU-n látszódott, úgyhogy fel a fejjel!!!!!!

Mi tegnap este voltunk andrológusnál, katonaszámunk stabilan tartja a 3 millió/ml -t, de sajna most fejproblémáink vannak ;(
ICSI-t javasolt a doktornő + szeptemberi kezdést...

Szimbáék??? Kata???

Annamária, már csak 5 nap :lol:

Szép, esőmentes délutánt mindenkinek!

bari6

Igen, altatásban csinálják. Életemben egyszer voltam kórház (születésen kívül), 5 évesen mandulaműtéten. Elvileg ott altattak.
Hát fogalmam sincs, hogy fogom bírni az alatatást.
Dévisz sem tudta pontosan megmondani, hogy mi az. Lehet myoma, ciszta, polip stb. De jobb ha megműttetem. Úgyhogy majd a kukucskálás után tudja az orvos is eldönteni, hogy meg tudja-e egyből csinálni, vagy nagyműtét keretében egy másik időpontban. Asszem ott lesz csak altatás, ennél bóditásról volt szó.
Remélem nem lesz lapar, mert az is csak az időt húzná, és akkor még szeptemberben sem kezdjük a következőt.
Sokan vannak ICSI-vel Dévainál, nem hiszem, hogy bármi gondot okozna. Akkor lehet, szeptemberben talizunk valamelyik hajnalban :lol:
momelcsi

Momelcsi!

Ki fog műteni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.10.01 10:47-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Kata! Jelentkezz, ha tudsz eredményt! ++++++++

Zsuzska! Egy negatív teszt még nem jelent semmit! Lehet, hogy csak lassan emelkedik a HCG-d, lehet, hogy nálad nem választódik ki belőle annyi (és csak vérből lehetne kimutatni), lehet, hogy túl sokat ittál, és ezért kisebb a koncentráció… Ezer ok lehet, úgyhogy továbbra is nagyon drukkolunk!

Szimbáék! Olyan megnyugtató lenne, ha írnátok pár sort, hogy jól vagytok!

Micike! Folytatom…:)
Szóval: a párommal elmentünk genetikai kivizsgálásra, ahol a legjellemzőbb génhibákat nézték meg, ugyanis mindkettőnk közeli családjában sajnos volt már csecsemőhalál, aminek nem tudjuk a pontos okát, és féltünk, hogy valami genetikai dolog miatt lehetett…
Szerencsére kiderült, hogy nincs semmi nagy baj, viszont nekem kiderült egy génhibám! A leletemmel elmentem egy genetikushoz, aki azt mondta, hogy szerinte 4 apró dolog adódhatott össze az én esetemben, ami miatt eddig sikertelen volt a babaprojektünk.
Egyrészt ez a génhibám, ami most kiderült, azt jelenti, hogy a folsav nem szívódik fel rendesen a szervezetemben, márpedig a folsav megfelelő mennyisége elengedhetetlen a magzati fejlődéshez. (Egyébként állítólag a nők 25%-ának van ilyen génhibája.) Ehhez hozzájárulhat a rejtett gluténérzékenységem, (aminek a kivizsgálására egyébként elküldött egy immunológiai vizsgálatra, Ti voltatok már ilyenen?), hiszen így még kevésbé szívódnak fel a sejtosztódáshoz, beágyazódáshoz szükséges tápanyagok. Ezen kívül megerősítette, hogy az egészen enyhe pajzsmirigy alulműködésemet és a felső határérték körüli prolaktin-szintemet is mindenképpen érdemes kezelni. Úgyhogy most szigorúan tartom a gluténmentes diétát, speciális folsavat szedek, na meg a hormonokra a bogyókat… és úgy érzem, így most korszak kezdődött a babavárásunkban, most ismét 0-ról indulhatunk! :)
loreena

Sziasztok!

Én is pár napja beszéltem csak Szimbával, friss híreim nincsenek. Azt tudom, hogy még jó ideig nem kelhet fel, ezért nem jön.

Mindenkinek sikeres stimukat, komplikációmentes műtéteket, zebrás teszteket kívánok!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Loreena,
na most már jobban is érzem magam :))
Válaszolok gyorsan: nem voltunk.
De annyira ismerős tünetek ,hogy szerintem hasonló cipőben járunk. A prolaktinom nekem is magas volt, de aztán az normalizálódott, a pazsmirigyem alul működik, a glutént nem nézettem, de érzem ,ha csinálok egy-két kihágást a paleoból, akkor már egyből gond van (hasmenés).
Örülök, hogy nem találtak semmi komoly genetikai gondot, amit meg írtál az meg ugye kezelhető a megfelelő táplálkozással. Ugye , hogy igaza van Szendinek , most a gyakorlatban látszik igazán!! Mennyire a táplálkozás határoz meg mindent. Csak van aki érzékenyebben reagál rá.
Én még mondjuk a mozgással kiegészíteném az egészet. Biztos eredényes lesz majd meglátod!
Mi ma voltunk Apánknál. Nagyon jó kedve volt , hozta a vicces formáját :)
Rákérdeztem a konferenciára , hogy akkor jönne meg és mi van , ha nincs ott ,egyből kérdezte, hogy ilyen titkos infokat milyen csatornákon terjesztünk :)))))
Úgy lesz megoldva, hogy 25.-én vakbeállítás lesz és akkor 2.-án jön Ő újra. Az új fiatal kolléga ott lesz helyette amúgy. Férjem meg is jegyezte , hogy ha hozzá kell menni ,akkor vajon mennyi ideig fogok készülődni az indulásnál :)
Most vett kenetet , azért kell szorítani, hogy jó legyen és a hormonértékek is megfelelők legyenek, nehogy megint találjon valamit.

Kislibussal, összefutottunk ma is , most az Intézetben , jelentem még pocakkal jött :))
Biztos jön majd mersél.

Emerenc,
nagyon örülök , hogy jól alakulnak nálad is a dolgok!
Szerintem lesz majd aki kipróbálja utánad ezt az akupunkturát!!

Momelcsi , Csuti,
szóljatok mikor kell értetek izgulni a műtéthez ,jó?!

Kata,
várunk a hírekkel!
miciona

Micionkám! Nekem megnyugtató volt, hogy egy másik orvos is hasonlóan gondolkodik, mint Szendi! Úgyhogy szerintem mindketten nagyon jó úton járunk, Micikém! :wink: :D És igazad van, a mozgást sem hanyagolom el! :)
Örülök neki, hogy a köv. ciklusban tudtok majd indulni, a kenethez és hormonértékekhez drukkok! Amúgy meg puszik! :)

Moncsiga! Köszi a híreket Szimbáékról! Gyors jobbulást nekik!

Kislibus! Várjuk a beszámolót a tegnapi babanetes taliról, ballagásról, a mai vizsgálatról, meg úgy egyáltalán, hogy hogy vagytok...?
loreena

Tétényiben műt Barna István doktor.
Ott még senki se nézte meg, még UH-val sem, hogy mit is látott Dévisz. Majd jövő csütörtökön a műtőasztalon kiderül.
Meddig veszélyeztet a hyperstimu, ha 14. nap leállította a stimut, mivel 25 tüszőm volt? férjem még mindig hússal akar tömni:) azóta kedden már megött, ugye már túl vagyok rajta......
Valaki nyugtasson meg.
momelcsi

Sziasztok!

Momelcsi!
Úgy tudom a hiperstimu veszélye abban az esetben áll fenn, ha megtermékenyülés történt. Ha leállították a stimut és meg is jött, szerintem már nincs veszély. A husit azért eheted, az nem árt a következő programhoz!
Éppen az a probléma általában a hiperstimuval, hogy a csajok, akiknél megtermékenyülés(ek) történt(ek), nem akarják megszakítani a terheséget. Én teljesen megértem Őket, hiszen mindannyian erre gyúrunk, és ha már egyszer végre megtörténik, ki szeretné az egész tortúrát újra kezdeni. Igaz az is a hiperstimuval kapcsolatban, hogy ez lefoglalja a szervezetet és közben szépen csendben megtörténik a beágyazódás. Kkata éppen ebben a cipőben jár, remélem sikerrel!
25 induló tüsző valóban jó esély a hiperstimura, ezért is egyed a husit! Remélem legközelebb óvatosabban stimulál majd Dévai, és kisebb tüszőszámmal sikerre viszitek az igaz ügyet! Drukkolok!

Annamária!
Remélem a husit Te is eszed rendesen, én felkeresném Dévait ezzel a "puffadással" !!!!!!!

Kriszto!
Azért mertem Neki ilyet mondani, mert biztos voltam benne, hogy nem lépi meg, mint ahogy nem is! Én is nagyon-nagyon szeretem Őt, ezért is vagyok ilyen "engedékeny"!

Szimbáék nagyon hiányoznak, de biztos vagyok benne, amint felépülnek, jelentkezni fognak és elmesélik a tortúrát. Jobbulást kívánok Nekik!

Sajo
sajo

Kkata! Holnap is megyek CTG-re, holnap benéek utána!!! Ma nem tudtam, hogy bennt-vagy-e még, mert nem olvastam már tegnap. Akkor melyik kórterem, melyik ágy? Esetleg priviben egy név, hogy kit keressek??? :lol:

Kép
kislibus

Annamari! Drukkok a babóhoz!

Zsuzska! Együtt várunk veled!!!

Emerenc! Jaj de jó!!!! (örömében ugrálós smile!)

Kriszto! Csak annyi történt, hogy egész nap csavarogtam: barátnőm szülinapját ünnepelük, utána babás tali, utána keresztlányunk ovis ballagása!
Ma voltunk Dévainál, méhszáj zárt, de fel van puhulva, ha nem indul meg Anna szerdáig, valószinűleg befekszem és csütörtökön indiás. De drukkoljatok, hogy addig magától is kibújjon, mindkettőnknek úgy volna jobb!

Muki! Örülök, hogy irtál, jövő hónaphoz drukkok mennek!

Loorena! Jó, hogy kiderültek ilyen dolgok, főleg a folsavas dolog, az tényleg nagyon befolyásolja a dolokat!!! Legközelebb mikor kezdtek?
Minden nagyon jó volt csütörtökön, csak a sok császkerától bevizesedett a bokám, de egyébként semmi gondom! (Mindenkinek ilyen gondtalan babavárást kivánok!)
Babák egyszerűen tündériek voltak, bármelyiket szivesen haza hoztam volna még Anna mellé! :)

Miciona! Kezem-lábam csuriban!!! :wink:

Kép
kislibus

Kata! Akkor első emelet, egyes kórterem, ablak mellett!!! Holnap megyek! (remélem nem valami idegent találok ott, ő meg majd néz, hogy mit akarok tőle...) :wink:

Kép
kislibus

Sziasztok!

Momelcsi!
Engem is Barna Doktor műtött már kétszer is. Egyik laparaszkópia volt, akkor vette ki a miómáimat. Elég szűkszavú, de nagyon jó szakember. Jó kezekben leszel! Elég pont annyit csinálnod, betartanod, amit Ő mond. Minden eset más!!

Kislibus!
Anna jól fog viselkedni! Izgulok értetek!

Loreena!
Végre valamit találtak, aminek a kiküszöbölésétől várhattok eredményt!
muki2

Muki!

Köszi, kicsit megnyugodtam, de azért hétfőn felhívom a kórházat, mert még azt se mondták, hogy éhgyomorra menjek. meg hogy mit vigyek stb.stb.
Privibe beszélhetünk arról, hogy hálapénz?
Velem eddig meglepően kedves volt, abban a 15 percben míg találkoztunk, bár előtte mondta egy nő, hogy úgy hallotta, nem egy kedves ember.
Katát üdvözlöm, ha mész Kislibus. És mindenképp kérdezzd meg az eredményt, biztos Tomi hazavitte a laptopot.
Kellemes hétvégét mindenkinek, használjátok ki a jó időt, Annácska meg kifelé most már a jó puha hotelből:)
momelcsi

Kislibuskám! Anna olyan tündér-jó kislány már most, és mivel olyan sokszor mondtad, hogy mennyire élvezed a várandósságod, Annácska-édes biztos úgy gondolkodik odabent, hogy „hadd élvezze Anya minél tovább…” De biztos vagyok benne, hogy a tökéletes időpontban fog érkezni! :)
Rólatok is, meg Katáékról is nagyon várjuk a híreket!
loreena

Sziasztok!

Voltam bennt Katánál, remlem azért nem haragszik meg, ha annyit elárulok, hogy nem lett jó a HCG eredmény. Fizikailag jobban van, lelkileg nem... :cry:
Remélem ha kijött azért ő is beszámol majd bővebben!
Itt is csak annyit üzennék nektek Tomi és Kata, hogy ne adjátok fel!!!

Nálunk minden rendben továbbra is!

Kép
kislibus

Nagyon bíztam benne, hogy Kkatáéknak most sikerül ezzel a kis hiperstimuval! :cry: :cry: :cry:

Sajo
sajo

Sziasztok,

ma saját felelősségre kiengedtek, mert egész jól vagyok, igaz még mindig tele van a hasam folyadékkal. Majd még kontrollra vissza kell mennem.
Ahogy kiskibus írta, nálunk sajnos nincs happy end, és részünkről a lombik is befejeződött. Ezt az egy hetet senkinek nem kívánom, pláné azt nem, hogy Dévai betegeként a Jánosban kelljen feküdni... azon se csodálkoznék, ha ez egész heti idegeskedés is befolyásolta a végeredményt. Dévai emberileg teljesen leírta magát előttem, nagyjából látni sem akarom. Itt bővebben nem fogom kifejteni, ha valakit érdekel esetleg privátban.

Sok sikert mindekinek, és köszönjük, hogy szurkoltatok!

Kislibus, annyi édes vagy, hogy bejöttél!!! OLyan jól esett!
kkata23

Kata! Megértem az érzéseidet, de remélem továbbra is, hogy nem adjátok fel, és vagy spontán, vagy másik ntézettel-orvossal de lesz babátok!!! Egy biztos: Feladni nem szabad!
kislibus

Sziasztok!

Kata, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de nem szabad feladnod.

Kérlek megirnád nekem priviben, hogy miért írtad ezt a Dévairól? Nekem most volt a beültetésem nála szerdán. És most egy kicsit megijesztettél. Az emailcímem: ptzsanett@szamlabarat.hu

A válaszodat előre is köszönöm és fel a fejjel!
+++++++++++++++++++++++++++++++
ptzsani

Kata, engem is érdekelne....:( Sajnálom, hogy így alakult.
Én még csak most indulok majd Dévainál, de annyira bizonytalan vagyok..... Jó dokinak írják sokan, rossz vélemények is vannak...
Passz....:(
nyuszika85

Kata!

Én is nagyon sajnálom, hogy nem lett MÉG happy end a vége a sok herce-hurcának, de remélem jobban vagy már egy kicsit és hamarosan túl leszel ezen a nehéz időszakon.
Szerintem sokunkat érdekel, hogy mi volt a kórházban, nem írnád le mégis, szerintem senki sem fog támadni, vagy akár rosszat írni, csak kíváncsiak lennénk mi volt. Apánk nem könnyű eset, ezt mindannyian tudjuk, és biztos, saját magunkról tudom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nem odavaló egy-egy megjegyzés, dorgálás, vagy egyéb megnyilvánulása, de sajnos ki vagyunk szolgáltatva, nem csak neki, hanem minden orvosnak. Ha szeretnénk valamit elérni, akkor nem elég, hogy iszonyú hosszú időket és próbákat kell kiállni, még a közös hangot, számunkra megfelelő orvost is nehéz megtalálni.

Szóval ha jobban leszel és úgy gondolod, megírod, hogy mi volt?

Kívánom, hogy találjatok egy másik, nagyon-nagyon szimpatikus, és jó orvost és hamarosan megszülessen a kisbabátok és teljes legyen az életetek. DE NE ADJÁTOK FEL!!!!!

kriszto

kriszto82

Kkata!

Azért írtad azt, hogy "Dévai betegeként a János kórházban kellett lenned", nem pedig mondjuk egy magánrendelőben, ha már úgyis fizetsz, mert mindenért fizetni kell? Ez engem is eléggé felháborít, de szerintem minden doki ezt csinálja.
Remélem nem másról van szó Dévisszel kapcsolatban, mert nekünk rentgeteg időnk, türelmünk, és pénzünk van benne, hogy új dokit keressünk (de szerintem ezzel mindenki így van). Még annyit szeretnék, hogy tényleg ne add fel, mert képzeld el, van egy ismerősöm, ők is mindent megtettek, hogy legyen gyerekük, kihasználták az összes lombikot, és nem jött össze. Úgy döntöttek, hogy abba hagyják, és 2 év múlva a csaj simán teherbe esett természetes úton, úgyhogy ne add fel!!!!! :D

Ptzsani!

Hogyan történt a beültetés, írnál róla egy pár mondatot? Fájt, kellemetlen volt? Stb....

Kriszto!

Jól vagy? Akkor most nálatok minden ok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.10.01 10:49-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Csuti83!

Ha dr. Ujvári fog műteni... én anno nem bántam meg hogy őt választottam. Mert azon túl, hogy jó kezekbe kerülsz, precízen, pontosan fog műteni. Én mindig gyorsan gyógyultam nála.
kisgaby

Kata drága,

Nagyon sajnálom , hogy a rossz hír mellé még negatív bánásmód is társult.
Sajnos én ezt tudtam már a lányoktól ,akik terhesgondozásra jártak hozzá, hogy a Jánosba bekerülni Dévai betegeként nem jelent előnyt, sőt inkább hátrányt.
Hidd el attól ő még nagyon jó szakember a meddőség területén. És nagyon alapos doki. Viszont aki úgy érzi, hogy neki olyan doki kell aki akár benéz hozzá és érdeklődik , ha kórházba kerül akkor mást kell választania. Esetleg lehet azt is követni, hogy a lombikra hozzá jár az ember , de mellette van egy nőgyógyásza, akihez később jár hat terhesgondozásra , egyéb nőgyógyászati panaszokkal.
Én a lombik területén megbízom bene 100%-an.
Persze , ha olyan élmény ért ami miatt nem bízol benne annyira sem, hogy legalább csak a lombik kezelést nála csináld végig , akkor se add fel! Nagyon jól indult ez a stimu , biztos vagyok benne, hogy lesz kisbabátok, csak most felzaklattak az átélt dolgok. Ne add fel Katus!! Ha jobban leszel kapcsolódjatok ki és egy kis pihenő után biztos úgy gondolod majd , hogy akár Dévai nélkül , de folytatni kell a babáért a kezeléseket.
miciona

Üdv mindenkinek!
Sajnálattal ovasom a dolgokat.Mint Dévai betege csak azt tudom írni,mi sokat jártunk más orvosokhoz,s úgy kötöttünk ki a Dévainál,hogy kb 4 ismerősünk nála esett teherbe,s meg is született a bébike.Van akinek a 5-ik lombikra jött össze,van akinek elsőre.Nekem sok rossz híreket mondott a szervezetemről,de legalább megmodja az igazat,nem hiteget.Az ismerőseim megjárták a Kaáli-t is,de nem voltak jók a tapasztalatok,s szerintem azért húzza le valaki a dokit, mert nem úgy sikerült a dolog , mint amire számított.Nem védeni akarom az orvosokat,de tényleg nem kell bántani őket.
Ez az én véleményem.
szép napot mindenkinek.
zs76

Sziasztok!

csuti, a transzfer már egyáltalán nem fáj. Ha már volt neked olyan, mint egy inszemináció. Felfektetnek egy nőgyógyászati asztalra majd felteszik a kacsát majd valami katétrerszerűt felhejeznek arra pontra, amit a az első konzin a méhszondázáskor kijelölt majd azon keresztül felhelyezik a babát/babákat. Utána kicsi fekvés majd visszam,ész a kórterembe. Ott fél óra pihi után haza lehet menni.
ptzsani

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?