Mi is megvagyunk, igaz néha romokban, mármint, ha a lelkivilágomat nézzük...
Először is hatalmas gratula a gyönyörű "újoncokhoz". A teljesség igénye nélkül egy-két megjegyzés
CVali!
Csodahelyesek a gyerkőceid! Micsoda jóképű pasi és bűbájos leányka.
Vadvirág!
Rengeteget nőttek már megint ezek a babszemek!
Doris!
Édesek a komoly (inkább csibész
) egyéveseid! Éva!
Fantasztikus volt végig a kitartásotok és mindent megtettetek ezért a házért! Nagyon megérdemlitek!
EFGabi!
Ez aztán gyerkőc a javából Kiváncsian várom a 4 gyerekes beszámolókat
Orsi!
Sok türelmet a kórházi napokhoz, meg gyakori apa láthatást
Nem semmi, hogy már a 34. hétben jársz... Klafa dolgokat varrtál a maczkóknak! Rita!
Hogy szalad az idő! Már Te is 7. hónapban! Tök nagy adomány, hogy ilyen relaxáltan fogod fel ezt a terhességet!
Mimóza!
Klassz, hogy benézel mostanában! Mindig olyan jó dolgokat írsz!
Mi megszenvedjük ezt a bölcsi dologot eléggé. Nem vagyunk túl szerencsések, a dadusok nincsenek a toppon. Péternek kb. a bölcsi elkezdésével egyidejüleg allergiás tünetei vannak. Nov. elejére kaptam időpontot a gasztroenterologiára, tojásallergiára gyanakszom. Lelkiisemeretfurdalásom van, hogy biztosan a stressz váltotta ki nála. Eddig ugyanis semmi jele nem volt.
A munka viszont teljesen ideális. 4 óránál egy gyerekes anyának sem kéne többet dolgoznia. Jó hatással van az időgazdálkodásomra is a csökkentett munkaidő. Hajlamos voltam kétszer rákészülni valami nagyobb feladatra. Most mindennek nekiugrok ezerrel, mert sose biztos, hogy másnap megyek. ezen a héten itthon vannak a kisfiúk, akik egyébként édesen beszélnek már és nagyon komoly összefüggésekre jönnek rá. "Ha becsukják az irodát, anya hazajön". Elkezdtek Anyukának szólítani a korábbi Anya helyett, valamelyik kis sorstársuktól vették. Az fantasztikus érzés, amikor meglátnak az ajtóban és mint akiket ágyuból lőttek ki, rohannak hozzám: "Itt van anya! Anyukám visszajött! Elment irodába, utána visszajött."
Marcsi
Most ilyenek a fickóim...

- meg 1 het jol jonne... utana kibujhatnak
Ja, Mimóza, én is a gép előtt ebédelek, és élvezem a csendet és nyugalmat,amíg a három kicsi alszik.