Hahó!
Végre ideértem
Megvolt a keresztelő, jól alakult nagyon, bár nagyon elfáradtam a hétvégén, főleg mivel a köhögés-orrfolyás miatt Bene nagyon rosszul aludt éjszaka. Bene jól tűrte az istentiszteletet is, a templomban voltunk végig, aztán ahogy a keresztelésre került a sor, vigasztalhatatlanul elkezdett sírni.. jellemző

Utána az ebéd is jól sikerült, jó együtt látni így a családot, kár, hogy csak ritkán van ilyen alkalom.
Képet hozok, még áttöltés alatt vannak
Szerencsére tényleg csak torokgyulladása volt Benének, most már csak folyik az orra, és néha köhög. Azért nagyon megijedtünk, mert húgyúti fertőzéses babákat a későbbiekben a legkisebb láz esetén is küldik vizeletmintára, ahol most a baktériumszám kicsit magas volt. Kérdezték, középsugaras volt-e a pisi... hogy lehet egy hathónapos örökmozgó gyerektől középsugaras pisit venni? Ha már sikerül, nagyon örülök, nehogy még ilyen extrákat is akarjanak
Szóval minden rendben ment szerencsére.
Edina, nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hogy minden rendben menjen és a Hernád ne öntsön el Titeket!!! Belegondolni is borzasztó, mit élhettek most át, ez az állandó rettegés...

Sokat gondolok Rátok!!! Harangszó nem csodálom, hogy megrémített Titeket...
Jó pancsolást Nektek! Tényleg hirtelen, egyik napról a másikra nagyon-nyár lett, meg lehet dögleni a lakásban nálunk is....
Friday, dejó, szuper lenne, ha Ti is el tudnátok jönni! Mit csináltok Bécsben?
A kopaszi-gáthoz sajnos már nem megy el az 1-es villamos, ha Demszky húsz évig nem csak ígérgeti, hanem át is viszi a Lágymányosi-hídon, akkor már lenne. Vicces, mert meg van neki a hely a hídon és még utána is, csak le kellene rakni a síneket... szóval az sajnos nem visz még odáig. A 103-as busz, azt hiszem, viszont igen.
Zsuzsi, és Zsófinak akkor kerestek bölcsit? Nálunk is fennáll az esélye egy hasonló helyzetnek.
Anna még mindig csodaszép! Fogacskák édesek
Dicsekszem egy kicsit én is

Bene néha már elengedett kézzel is csücsül, és tökéletesítette mászó technikáját, némi összehangolás még hiányzik, de egyébként ha ráérez, ügyesen pakolgatja egymás után kezét és lábát

Iszonyú gyorsan közlekedik most már, nagyon oda kell rá figyelni. Kedvenc célpontjai a kuka, a számítógép, a telefonzsinór

Imád felfele kapaszkodni, mászni, a lapos úton való közlekedésnél is jobban. Szíve szerint már ő is csak állna, és szaladna, ha tudna
Ja és a kedvencem: ha megkérdezzük tőle, hol a lámpa, megkeresi a szemével és azt nézi

Ezek után sokkal jobban odafigyelek a verbális kommunikációnkra, eddig nem voltam valami jó benne.
Bébikompot én sem vennék, Mónihoz hasonló megfontolásból.
Murphy: eddig nem mertem csak alaposan megmosni, de gondoltam most, hogy beteg Bene, kifőzöm a cumitartó csipeszét is. Összeolvadt
Bocsi, ha valamit elfelejtettem
Puszi,
Ági
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gigilina 2010.06.07 14:28-kor.