A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 21:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

teljesen igazatok van.
sajna nálunk is apa a "leggyengébb láncszem"!!!
mindig mondom is neki,hogy amit én szépen lassan kialakítottam és
felépítettem azt ő pillanatok alatt le tudná rombolni...
párszor hagytam is,de ő is belátta,hogy igazam van.
most már mindent próbálunk úgy alakítani,hogy a napi ritmusunk
azért megmaradjon úgy nagyjából.

Kép
Kép
csibe83

Svyxcvyxcvycxv
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára marietta1982 2012.03.03 22:18-kor.
marietta1982

Marietta

Nagyon szépek vagytok!! :) :) :) :)

Én is próbáltam már mindenfélét, tegnapelőtt pl. másfél órát álldogálltam a kiságy mellett hátsimizve énekelve a fülesmackót legalább 25-ször végigénekeltem..
és ez már a sokadik ilyen kísérletem volt. otthagynom nem lehet, ereje végéig üvölt és utána még tovább és nem hisztiből, igazából kétségbe van esve ilyenkor és utána még napokig megrémül még akkor is ha messzebb megyek.

De már sokat alakultunk, apának bátran itt tudom hagyni és ha vele vagyok idegenekkel is barátságosan és érdeklődően viselkedik.

Ő egyszerűen ilyen anyjamajma :lol:
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 13:59-kor.
Vendég

Apa nálunk is gyenge...és sokszor idegőrlően béna, de nem szólok neki, hagyom kibontakozni. Végül is honnan tudná, én vagyok itthon vele. Nem akarom lelombozni a kedvét.
:roll:

KépKép

KépKép
ronmay

csibe83! :)

Könnyű body + rugdalozó. Fektetéskor nem takarom be, mert a legritkább esetben alszik el azonnal, és csak leküzdi magáról :twisted: :twisted: :? :? :lol: :lol: :lol: .
Amúgy általában kb. 2 percig brühühü, aztán már hortyog ezerrel. (Aztán bemegyek, és betakargatom. :wink: ) Nálunk mindig le volt téve egyből kaja után, 11-kor. Csak akkor került át az ágyamba, amikor kaját kért. Eleinte ez fél kettőkor volt. Aztán azt elhagyta egyik napról a másikra, és már csak 4 óra magasságában kelt azóta is. :wink: :? :lol: :lol: :lol:
Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, hogy kilincs. Leteszed, közlöd vele, hogy pá (legyen valami olyankor, amit minden este elismételsz: egy dal, mese, körbe néztek a szobában, akármi. Tök mindegy mi, a lényeg, hogy rituálé legyen). Aztán letesz, és KIMÉSZ. Határozottan, ahogy ronmay is írta.
Pár nap, és helyre rázódik minden. :wink: (Apát meg addig küldd el sörért, borotválkozni, vagy bármi mást csinálni, hogy ne legyen láb alatt. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Azért ilyen könnyen nem lehet elrontani egy gyereket szerencsére. :lol: :lol: :lol: :lol: Legfeljebb rájön, hogy:" Hopp, ezt anyánál el tudom játszani, de apánál nem. Na, akkor próbálkozzunk be nála is. :twisted: :twisted: :twisted: " A végeredmény valószínleg az lesz, hogy az egyikőtök le tudja majd tenni, a másiktok meg nem. :twisted: :twisted: :? :? :? Szerencsésebb esetben a gyengébbik láncszem megerősíti magát, és a kiscsávó hoppon marad. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

boo! :)

Nem tudom, hogy milyen az a saoilin spárga, de annak is, és a mászásnak is haaaaaaaaaaatalmmassssssssssssssss örülés! :P :P :P :P
Dévény miatt ne aggódj! Ha nem is mondják azt, hogy bármire is szüksége lenne, akkor is legalább egy szakember nem mondja. :wink: :lol: :lol: :lol:

Müzlis haverkodás: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Ezek ketten palira fognak venni téged - feltéve, hogy nem tették már meg. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

Hisztinél próbáld elterelni a figyelmét, vagy valami más alternatívát kínálni. :wink: Ha nem vevő rá, akkor lehetsz a tükörképe is: ugyanazt csináld, amit ő. A hatás garantáltan :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :shock: :shock: lesz. Nyilván nem fog kitartani fél óráig, de hátha sikerül kihasználni az az időt, és valami más felé irányítani a figyelmét. A legrosszabb esetben pedig: maraggyámagadnak. :evil: :evil: :evil: :evil: ( :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )
Kettőtök közül te vagy a "főnök". Ha olvasod a "Suttogó II."-t, akkor erre is van egy tipikus példa. :wink:
Igazából a gyereknevelés terén talán mindenre elmondható, hogy a következetesség a kulcsa mindennek. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

marietta1982! :)

Szavak nélkül csak annyit mondanék: :P :P :P :P :P :P :P :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Czigka

Az első kép csúúúcs :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:00-kor.
Vendég

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

Czigka

Én.Az első fognál egyszer kentem be dentinoxal, és szart se ért :lol: Azóta nem kísérletezek, de igazából nem volt soha nagy fájdalma. kopp kopp .A felső kettőt észre se vettük. :oops:
Bende aszem rád hasonlít bár nem ismerem a papát :lol:

Sillia

Van ilyen anyjamajma típusú gyerek, de sztem javarészt a szülő tehet erről.bocsi :oops: most bazi nehéz dolgod van, lehet később még nehezebb lesz. gondolom most már mindent megpróbálsz. De aszem akinek az utolsó bébije van az életében(bár lehet hogy még akartok nem tom) az sokkal másabbul neveli, sokat bújnak babusgatja és tök normális! Lehet én is ezt fogom tenni majd...Lényeg hogy Nektek jó legyen!! :wink: :lol:

Marietta

Húú Domi mekkora már! 8) Engem is sokkol hogy 3hét múlva egy évesek leszünk. Tavaly nyáron ilyenkor még a szobát festegettük...

KépKép

KépKép
ronmay

sillia! :)

Tudom, hogy valamelyest behatárolt a dolog, de próbáld ki, hogy minden nap egy kicsikét többet vonilsz csak ki a látó teréből. Első nap még legyél ott mellette végig. Aztán egy kis molyolás. Ha azt is megszokta, hogy távolabb ugyan, de ott vagy tőle, akkor lassanként távolodj. Előbb utóbb el fog engedni téged is. :wink:
Azt mondod, hogy már csomó minden változott, javult. Ez is fog. :wink:

czigka! :)

Jelentem, mi azt sem tudjuk, hogy mi az a fogzási fájdalom (koppkoppkoppkoppkopp). :P 8)

Bende nagyon aranyos mindegyik képen, de az első szinte már túlzás. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Anyuka meg lesz szíves nem hergelni minket a csinos bikinis kinézetével! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: )

Tejed jól van? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ronmay! :)

Most is festhettek szobát. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond

Most galéria lesz..vagyis jövőre :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:01-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:02-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 21:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszönjük szépen :D !

Czigka: Bende is micsoda nagy legény már :lol: :lol: !!

Bond: Árvízkárosultakért nekem a szívem szakad meg
:cry: :cry: :cry: !!

Boo: gesztenyés :D!
marietta1982

Czigka

Sztem rád hasonlít a szeme szemöldöke...és a mosolya :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok,

Nyuszi,
éjszakákat sajnálom... a lányok már minden okosat leírtak, úgyhogy nekem marad a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(nálunk most épp Nimród ordít a kiságyban állva, Apja már 20 perce próbálja elaltatni...)

Bond,
Manó :shock: :shock: :shock: :shock:

Csibe,
Nimród hosszú ujjú body-ban alszik plusz egy közepes hálózsák, de szerintem meleg így, apja szerint nem :? :? :? így most minden este felhozom, hogy mi lenne, ha simán pizsirugiban lenne... eddig még nem abban alszik :evil: :evil: :evil: :evil:

Boo,
leülés :lol: :lol: :lol: :lol: saolin spárga :shock: :shock: :shock: képet raksz? :lol: :lol: :lol: :lol:
mászás :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!:
(30 perc, és Nimród még mindíg sír... mi a tököm lehet??????)
[quote]a írta:mit leírtál azzal nagyon egyetértek! nálunk is alvási zűrök vannak, és apa 3 napa alatt!!! f@szán rászoktatta, hogy kiveszi-ringatja-leteszi Evil or Very Mad
már akkor is mondtam neki, hogy NE csinálja, de nem használt Mad
és az egész további hsz...
Khm, khm... újabb bizonyíték rá, hogy Apáink full ugyanúgy dilisek!!!!!
(mondjuk nálunk mindíg Apa rakja le, ringatás + fenékrisza, hiába papoltam neki)

Ronmay,
tök igazad van az elalvásos témában!

- na megyek, megpróbálok valamit csinálni, mert Nimród még mindíg ordít, Apa meg már full ideges...

KépKép

KépKép
kispocok13

fél óra és egy Viburcol után ismét Apa a soros...
(Nimród full álmos, du 1 óta nem aludt, és fájdalmasan sír félálomban... bealszik az ölemben, aztán két perc múlva megint felsír...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszi lányok a tippeket,de sajnos nálunk nem játszik az,amit Ronmay ír,mert Lili nem alszik vissza attól,hogy simizem a hátát :cry: Számtalanszor próbáltam már,pár percig nyugalomban fekszik,aztán kezdődik minden előlről. Nappal nem is gond,hagyom őt,de éjszaka nincs szivem,mert attól ő is csak nyugtalanabbul alszik. Ő ilyen,ezzel nincs mit tenni,Boo tudja,hogy én következetes vagyok :lol:

Csibe! Lili rövid ujjú bodyban és egy gatyában alszik már,egy vékony takaróval.

Bond! Gyümölcsöt nem akarok neki adni este,azt nekünk,felnőtteknek sem ajánlják,nem? Amùgy egyre jobban meg vagyok róla győzódve,hogy nem kajás,csak megszokásból kel,vagy fene tudja.

Folyt.köv

KépKép
KépKép
nyuszi81

Élő közvetítés Nimród-lakból...még mindíg nem alszik... most kap még cumisüvegből tejet, hátha...

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy! Többek között a vaniliásat is próbáltuk,az sem kell neki :cry:

Boo! Lili is iszonyat hisztis,ha nem úgy van valami,ahogy ő szeretné. Például úgy tud csapkodni,amikor nem sikerül rátennie a karikát a toronyra,hogy beszarás aranyos.tipikus oroszlánok. Nézd meg például Botondot,ő még rák, nem is balhés kispasi :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kispocok! Lili meg már alszik,úgy,hogy 6-tól 3/4 7 ig aludt a kocsiban
:shock: azt hittem,ma max.11-kor fog lefeküdni

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 21:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

és akkor folytatom...

Marietta,
nagyon szép a nagy egyéves :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Czigka,
az utsó kép a legtündéribb!!!! Nagggyon komoly a fiad :wink: :wink: :wink: :wink:
Fogzásra semmit :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: ejha!

Nyuszi,
alvás: jesszus :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 21:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, hülyeanya, :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

éhes volt a gyerekem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
én meg nem jöttem rá... persze hogy nem akart elaludni!!!!!!

(ki a franc gondolta volna, 6kor evett tejpépet, aztán szopi ahogy szokta... volt hogy az 5ös tejpép és esti szopi után simán beájult)

és most Apa jött rá :oops: :oops: :oops: :oops: vittem be vizet a Törpinek, gondoltam tutira szomjas a kb egy órás nyüglődés-bealvás-újból ordítás után... rábukott ezerrel, innen jött Apa megvilágosodása.... bakker, hogy én mekkora hülye vagyok! Szegénykémet hagytam kínlódni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

biztos lesz még ilyen, de hogy ez mekkora egy sz@r érzés!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

dejó hogy bejött a régi-új altatás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Jó ünneplést Apával :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

[quote]a írta:zt hiszem vennünk kell egy trónt a kisszobába Twisted Evil Laughing

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kölcsönadhatom a sajátomat, én is oroszlán vagyok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

te nem ünnepelsz????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Dehogy haragszom, örülök, hogy sikerült felvidítanom
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most én is röhögtem, az ostorozáson már túl vagyok, de még tuti sokáig eszembe jut... most is hallom lelki füleimmel ahogy sír szegénykém...

Apaösszekötés :-)))))))

Beájult a Drága... alszik mint a bunda :) :) :)

Tudom, lesz még bakink, de akkor is car érzés :x :x

KépKép

KépKép
kispocok13

amúgy most látom, hogy csak 40ml fogyott a tejből...

szóval, az oroszlán-teória: nem volt éhes, csak pont mire megkapta a tejet, addigra
- fáradt el a sírásban
- hatott az Osanit, Dentinox, Viburcol
- hűlt le eléggé, miután levettem róla a hálózsákot, és kiszellőztettem a szobáját stb stb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tehát, nekem volt igazam (mint mindíg) hogy fájt a foga és melege volt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

nyuszi81! :)

[quote="nyuszi81"]K írta:nyuszi81öszi lányok a tippeket,de sajnos nálunk nem játszik az,amit Ronmay ír,mert Lili nem alszik vissza attól,hogy simizem a hátát :cry: Számtalanszor próbáltam már,pár percig nyugalomban fekszik,aztán kezdődik minden előlről. Nappal nem is gond,hagyom őt,de éjszaka nincs szivem,mert attól ő is csak nyugtalanabbul alszik. Ő ilyen,ezzel nincs mit tenni,Boo tudja,hogy én következetes vagyok :lol:

Öööööööö...szerintem mi pont azt mondtuk, hogy ne rohangálj be 26*, hanem tedd le, köszönj el tőle HATÁROZOTTAN, és gyere ki.
Azelőtt nyugtasd meg mielőtt letennéd, beszéld meg vele a dolgot. Minden este játszátok el ugyanazt, és szépen lassan össze fogja kapcsolni a dolgokat: szokásos körök :arrow: mennem kell aludni :arrow: anya kimegy :arrow: alszom.

[quote="nyuszi81"]B írta:nyuszi81ond! Gyümölcsöt nem akarok neki adni este,azt nekünk,felnőtteknek sem ajánlják,nem? Amùgy egyre jobban meg vagyok róla győzódve,hogy nem kajás,csak megszokásból kel,vagy fene tudja.

Almát nyugodtan lehetne, szerintem. :roll:

[quote="nyuszi81"]B írta:nyuszi81oo! Lili is iszonyat hisztis,ha nem úgy van valami,ahogy ő szeretné. Például úgy tud csapkodni,amikor nem sikerül rátennie a karikát a toronyra,hogy beszarás aranyos.tipikus oroszlánok. Nézd meg például Botondot,ő még rák, nem is balhés kispasi :wink:

Próbáltad már "eligazítani"?
- Megmutatni, hogy hogyan kell rátenni, de nem előtérbe nyomulva.ű
- Megdícsérni, ha sikerült.
- Megvígasztalni, ha nem sikerült.
- Ha próbálkozik, de nem megy, akkor még idejében megcsípni a dolgot, és a kis kezét megfogva odarakni, és megdícsérni, hogy ügyes volt. (És elpakolni, hogy pihenjen. :twisted: )

Kép
Kép
200907?

kispocok13! :)

[quote="kispocok13"]a írta:kispocok13múgy most látom, hogy csak 40ml fogyott a tejből...

szóval, az oroszlán-teória: nem volt éhes, csak pont mire megkapta a tejet, addigra
- fáradt el a sírásban
- hatott az Osanit, Dentinox, Viburcol
- hűlt le eléggé, miután levettem róla a hálózsákot, és kiszellőztettem a szobáját stb stb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tehát, nekem volt igazam (mint mindíg) hogy fájt a foga és melege volt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Gondoltam, megnézem, mi lesz a következő Csernus-est témája...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

még semmi nincs fennt, ugyanis szeptember 15.-én lesz a következő :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

na jó, ha senki sem beszélget velem, akkor jól elmegyek aludni :x :x :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

szép álmokat minden picurnak és anyukának :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kecskeméti :arrow: Sárgabarack babakeksszel :arrow: ááááááálllllllllllllatiiiiiiiii finom!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

NA itten vagyok én is :D

Hát csak én nyomom el szegény Drágámat itt?? :shock: :shock: :oops: :oops:
Mert nálunk úgy van ahogy én mondom, nem dumál bele, pont úgy csinálja ahogy mondom, mert én ugye jobban tudom 8) :roll:

Kaja :arrow: Nálunk is egyik pillanatról a másikra nem volt elég a z éjjeli tejcsi, vacilláltam egy ideig, hogy mi legyen, most simán megy a szopi előtt némi tejpép (tegnap jöttem rá, hogy a 4 hós tejpép tápértéke nem egyenlő a 8 hóssal :oops: ), naszóval rögtön utána is megy a tejcsi, Zétény akkor is lelkesen szopizik. Szóval túlaggódtam :)
Éjszakai gúnya, meg úgy általában mindenféle túlöltöztetés eléggé a vesszőparipám, Zétény napok óta csak vékony pizsirugiban alszik már, takaró meg alatta, rég meg sem próbálom betakarni. Télen hálózsákoztunk. Sőt vagyok oly merész, hogy most nyitva hagytam az ablakát is bukóra, mert reggelre 27 fok volt a szobájában. A hőháztartásuk már nem sokban különbözik a miénktől, három rétegbe bugyolálva nekem sem lenne neki túl jó éjszakám :roll:

Marietta!

Szép tortácska, édes képek!! :D

Czigka!
Szépszemű Bendéd nagyon helyes, képek szépségesek :D

EnyémZé is ráknak sikeredett.... na nem mintha tudnám ez mit is jelent.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Na ma nem panaszkodhatok :lol: ugyan éjfélkor felébredt,és addig nem nyugodott meg,amíg nem kapott cicit,hiába próbálkoztam csak vízzel,de utána aludt rendesen -még most is :lol:

Bond! Nálunk van rendszer,tehát ő nagyon is jól tudja,hogy fürcsi :arrow:szopi :arrow:be az àgyba. Ezzel nincs is gond,inkább az éjjeli ébredéseknél nem hagyhatom ott őt.
Játék:ezeket szoktam,amiket te is írtál,de van amikor nincs türel
e hozzá és odavágja :lol:

Az alma épphogy savat csinál,nem?! Lehet,hogy én tudom rosszul,de attól még éhesebb lesz.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! :)

http://www.babazo.hu/bebi/20100521-mese-erzelmi-fejlodes-belso-kep-mesekonyv-meseolvasas.html

nyuszi81!

Nem tudom, hogy melyik gyümölcs mit csinál szabadidejében :lol: :lol: :lol: , de egy olyan laktató, mint a banán sem terheli meg a szervezetet annyira, hogy ne lehessen nyugodtan aludni tőle, szerintem. :roll:
Akinek érzékeny a gyomra, és savas lesz az almától, narancstól, meggytől, akármitől annak mindig olyan lesz, akármikor is eszi. Legfeljebb nappal még megeszik valamit, ami segít a gyomrán.

Játék :arrow: polc. :lol:

Kép
Kép
200907?

Ezt egy volt kolléganőm küldte az Iwiw-en:

"Galántai Katalin
Az árvízsúlytotta családoknak nagy szüksége lenne tárgyi adományként: legfőképpen a következőkre gyermekruha, gyermekjáték, gyermekélelmiszer, pelenka (FIGYELEM KISGYEREKES CSALÁDOK!!!).
Ezentúl mindenféle ruhanemű, takaró, paplan, tartós élelmiszer, tisztítószer stb stb...

A református gyülekezet mikrobusza csütörtökön indul le a térségbe, egészen pontosan Szendrőre, ahol kapcsolatban vagyunk a ref lelkésszel.
Aki segíteni tud, SZERDA ESTIG, AZAZ JÚNIUS 9 ESTIG, LEGROSSZABB ESETBEN CSÜTÖRTÖK REGGEL 6-IG. legyen szíves juttassa el hozzánk adományát a gyülekezeti terembe. (I. kerület Szilágyi Dezső tér 3, Batthyányi térhez közel). Ha gond van a bejutással (30-56564693)
Aki tud esetleg segíteni, kérem, hogy tegye meg. Nem szoktam mindenféle körmaileket továbbítani, de ez biztos forrásból jött.

Köszönöm"

Kép
Kép
200907?

Bond! Banánt szoktam neki adni,pont azért,mert az jobban telít :lol:

Orsi??

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ti mit adtok reggelire a babáknak? Most olvastam a Bond által feltett cikket,megnyugodtam,jól csinálom :lol: Lili reggel szopizik,utána mi is reggelizünk és akkor még kap kenyeret sajttal/sonkával. Lehet,kipróbálom a rántottát is,ha mi is csinálunk magunknak,elvégre már evett tojást,nincs tőle baja.
Ja! És képzeljétek,egyre jobban megy a szilárd kaja evés :lol: Úgy örülök neki!!!
Tegnap kapott sárgadinnyét,imádja!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond!
nekünk megvan a rituálénk a lefektetéshez,de sztem ezt nem
nekem akartad írni.

Kispocok!
sztem is tényleg sok már az a ruha éjszakára Nimródnak,
főleg úgy hogy én már le sem merem írni Kiara miben alszik.

Kép
Kép
csibe83

Marietta!
nagyon jók a képek!
hihetetlen,hogy már egy éve,hogy küldted az sms-t!!!

Czigka!
Bende nagyon cuki pofa,kár hogy nem mutogatod többet nekünk...
sztem is vegyesen apja is és anyja is...

Kép
Kép
csibe83

nálunk is szopi van reggel...

viszont Kiara már nem nagyon akarja megenni a neki való kajákat.
inkább szívesebben eszi meg amit mi eszünk.
tegnap is tojásos-baconos pennét csináltam és azt is két pofára ette...

Kép
Kép
csibe83

nyusz81! :)

A rántottát még hanyagolnám a helyedben. :roll: :oops: Egyelőre még csak FŐTT tojás SÁRGÁJA az, amit nyomatni lehet. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A fehérjével inkább várj még egy kicsit. :wink:

http://picibaba.hu/picibabaval/anyatej_hozzataplalas/mit-lehet-enni-mivel-varjunk-meg

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"][ írta:kispocok13b]Akkor tali elhalasztva jövő csütörtökre, helyszín változatlan, és menekülő-útvonalként a játszóház.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?