A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lebuktam csajok 8) :lol: :lol:
De már itt vagyok a helyemen :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi akár itt is lehet a minitali :lol: :lol:
semmi jónak nem vagyok elrontója :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bizony, Móni, figyelünk Téged 8)

Kép
vindolanda

Na szép, én végre itt ti meg eltűntetek :evil: :roll: :lol:
Megyek is gondolkozni róla :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Naposat :)
Nekem utsó hsz Panndi hajnalija volt aztán látom milyen szómenés van itt :)

Szerda nekem nem jó komatálazok :) S Grétit én kapom meg ha szül Móni,Mesi :wink: ) :) :)

könyvásárról nem ír írni :) pénteken beszabadultam boltba és megvettem Coelho új könyvét :) itt áll az asztalon,Robi nem akarja eldugni, azt kértem szülinapomra és megvettem :) :)
Panndi!
akkor felvidítunk :) szájsebészeti műtét :shock: bölcsességfogad?
s hanalban mosod a ruhákat :)

Vindo!
Dóri informatikára készül.írásbeli megvolt,most jön a szóbeli :)
lelkitárs :) :)

:arrow: lejárt a gép teregetni,füvet kellene nyírnom, de oda teszek egy képet :)

KépKép
viranka

Jó munkát akkor, én felköltöm a férfiakat, aztán csinálok nekik kakaót.

Azt néztem, hogy Gréta milyen nagylányos már (belestem a blogotokba). Rugó olyan "babás" lenne mellette fürdőruhában, ahogy tolatna a pocakjával :lol:

Kép
vindolanda

Szia Viranka!

Itt is fűnyírás lesz a mai program.
Hülye eső, állandóan vágni kell a füvet :roll:
Aztán itt elég nagy az udvar :x

Kép
vindolanda

eperfesztivál elmaradt :( hívtuk rokonyokat Bogdányiak,ki sem mondta Nagyi erper,rávágták nem lesz :( :( levannak zárva ott is,itt is az utak :( :(
gondolkozz :) :) én tényleg lépek :)

KépKép
viranka

KÖszi. Szóval azért volt kínai Dórinak :roll: :wink:

Eltűnök :arrow:

Kép
vindolanda

Móni: Zétény? Loránt?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk sajnos most nem nyert :D

Vindo na ja, cicus kész kis hölgypalánta.
Tegnap reggel Míra ruhát kért (szoknyát jelent nála)
Ma pedig a rövidnadrágjai között válogatott percekig.
Majd kivett egyet, felvette, 30 perc múlva koszos lett és újra kellett választani.
Persze színben a pólóhoz illőt :lol: :lol:

Viranka eperfesztivál :(
Tőletek messze van a duna, ugye?
Kész lett a csúszda?

Fűnyírás én lenyírattam az unokatesómmal :roll:
1 hétre beszállásolta magát ide :shock: :?
nem akart semmit se csinálni csak olvasott, tévézett, gépezett és evett. na meg aludt. Én meg kizavartam, hogy csinálja meg. Na meg közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó őt körbeugrálni 38 hetes pocakkal. Mert elvárja ám.
én meg kivagyok nyúlva

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Holnap délután négykor szedik ki a bölcsességfogam :shock: Vízszintesen nőtt, nem tud kibújni, de nyomja a fogsoromat, szóóóóval neki annyi. Meg holnap nekem is :roll:
Vendég

Hahó! :)

Na jó! Akkor csütörtökön vagy Panndiékhoz megyünk, vagy Móniékhoz. Valahol kikötünk! 8)

Mi boltoztunk egy sort. Kutyák kaptak zöld vizestálat (úgy választottam, hogy passzoljon az új tető színéhez. :shock: :oops: :lol: ), jutifalatokat, meg kutyakefét, mert Argóból csomókban hull az aljszőr. :?

Majd a gyerekek kaptak egy-egy nyári trikó-nadrág szettet, plusz egy krokodilos horgász játékot.

Végül Apa kapott két ujjatlant, és két rövidujjú inget. Olyan jól néz ki bennük. :oops:

Én meg kaptam a nagy semmit. :lol: :?

Gegi alszik, Zsozsival Lilo és Stich-et nézünk. Mindjárt behozom a kv-t. 8)

Nekem is volt bölcsességfogam, ami vízszintesen nőtt. Az ínyemet sértette, már tiszta seb volt, mikor a szájsebészeten kihúzták. Mázlim volt, mert nem kellett feltárni/varrni, simán kijött.

Nekem kertet kéne terveznem az új házhoz, de azt sem tudom hol fogjak hozzá.
(Még jó, hogy van egy dísznövénykertész és parképítő végzettségem. Na ez jól hangzik, de semmi érdemlegeset nem okítottak annó parképítésből).

Kép
Kép
Kép
gremese

No akkor folytatom. :)
3-f6-ig kint voltunk. A gyerekek meztelenül pacsáltak egy lavór vízben, rohangáltak a teraszon, majd a kertben is garázdálkodtak, jégkrémeztünk... Szóval igazi nyári délután volt!

Most mindkettő alszik, teljesen kidőltek. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na mindjárt megyek gondolkodni, csak még ezt a két képet felteszem.

Kép Lesünk ki a fejünkből mert már egy hónapja esik.
Kép Tiszta erőből nyár!

A két kép között eltelt vagy 3 nap. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jók a képek :)

Nekem öt éve műtöttek már egy ugyanilyen fogat, szóval tudom, mi vár rám :?
Vendég

Halihó :D

Hol vagytok????????????????????????????

Panndi drukk délutánra a dokihoz++++++++++++++++++++

Mesi jók a képek :D :D
Mióta jó idő van este alig bírom cicust becsalni :D

Ma vettem cicának egy strandlabdát. Mondtam, ha marad a jó idő a medencét is elővesszük és majd kint játszunk vele. Bólogatott majd mondta, hogy akkor elhívjuk Bálóékat és Zsozsiékat is pancsizni :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, aludtam :wink: 8)

Jó reggelt :D

Tényleg két nap alatt meleg lett :D
Bár én tél párti vagyok, de ennek most örülök, már untam az öltözködést folyamatosan.

Talán elmegyünk a védőnőhöz ma :roll:
Ideje lenne :roll:
Meg rövid nadrágot is venni kéne Rugónak, nincs neki egy darab sem.

Tegnap kapott egy napszemüveget (készülünk a tengerpartra), és most abban feszít:)

Mesi, jó kép :D

Reggeli rutin :arrow:

Kép
vindolanda

Szaisztok!

Panndi, remélem, most nem lesz annyiera rossz a műtét és a lábadozás a fogaddal, mint 5 éve... Sajnálom, hogy így jártál. :(

Viranka, látom, fordítottad a kínaimat... :) Köszönöm... :) Vindo, ha nem értek vmit, te tudsz segíteni? Már kidurran a fejem...

Megyek megint, de, jelentem, minden egyes nap jövök, hogy tudjam, mi van errefele, csak nem nagyon tudok reagálni... :(

És nálunk is szép az idő, szóvaal ma kint fogok tanulni, a kölkök meg legelni fognak... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Panndi, szegény Te :(

Az én bölcsességfogaim benn lapulnak, fél évente fájnak kb. 3 napot, akkor hőemelkedésem is van, bedagad a nyakam meg a fejem. ÁÁÁÁ.

Dóri, hát, én nem tudok sok mindent, de Gábortól meg tudom kérdezni, mert ő profi :wink:
Írd meg priviben, ha gond van.

Felöltözünk :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Ma reggel voltunk kint hintázni,több mint fél órát voltunk az udvaron,a fejem lángolt mire bejöttünk,Berta persze jól bírja.
És most megint jönnek a felhők,na ja olyan régen esett már :x

Este frankó görcseim voltak,kicsit be is paráztam mert még mindig nem készítettem teljesen össze a motyómat :shock:
A héten el kell mennem uh-ra,vérvételre és az első nst-re,csak még időpontot kell vadásznom...

Panndi
Kitartás,én is voltam szájsebészeten de olyan pipec szurit kaptam,hogy semmit nem éreztem az egészből.
Remélem Neked sem fog fájni!

Mesi
Nagyon jók a képek,olyan egyformák ezek a gyerkőcök :D

Na ennyire futotta,később jövök,Berti Csipkerózsikát akar nézni a gépen!

juba0

Panndi ++++++++++++ hátha ezúttal minden ok lesz. Nekem is volt bölcsesség fog szenvedésem, több körös, de jó, h már nincs, mert tényleg csak a bajom volt vele.

KépKép
KépKép
fleur

Rugó felöltözött a délutáni levegőzéshez, én meg a falat kaparom. Kép

Megvillantja az új napszemüvegét:
Kép

Kép
vindolanda

Sziasztok

mi is megvagyunk, hv anyunál voltunk, gyerekek élvezték, meg én is :D

Itt a jó idő és nincsen medencénk :roll: kellene gyorsan venni egyet :roll:

GYerekek is érzik, hogy tikkasztja őket a hőség :roll:

Vindo Rugó 8) 8) 8) Péterkének is van szalmakalapja, még az enyém volt, vagy tesómé :roll: felteszi, érzi, hogy jó neki, ha van a fején kalap.

Panndi++++++++

Mesi de jó képek:-)

Már kezdesz pakolni????

Heni
KépKép
heni81

Viranka nem volt egyik se a boltban :?
sajnálom :(
én megpróbáltam
szemed?

Vindo Rugó de édes :lol: :lol:

Csajok körkérdés. Választ még ma kérek.
Szerintetek levágassam holnap rövidre a hajam vagy sem?
Már láttatok így is úgy is. Melyik a jobb?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi
Aranyosak a gyerekek

Móni
Én inkább nem tippelek :lol: mármint névre :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Móni nekem az a rövid a Gréta puszizós képen nagyon tetszett. Szerintem az jobban áll neked :) de ez csak az én véleményem :)

KépKép
KépKép
fleur

Juba nyugi, még az én pakkom sincs összerakva :roll:
anyukám szerint ráfázhatok :roll:
ha görcsölsz igyál egy kis vörösbort, hatásos.
Ha nem szülést jelző fájások akkor pikk-pakk segít ellazulni.

Heni én hisztizsáknak a névnapjára veszek szalmakalapot :)

Cica ma bemutatkozott a camponába. Az egész áruház zengett a hisztijétől :? szó szerint. Volt toporzékolás, hasravágás, üvőltés rugkapálás (még a pocakom is úgy megrúgta, hogy könnybe lábadt a szemem) alig bírtam a kocsiig elvonszolni.
Hazáig üvöltött a kocsiban. Élmény volt vezetni ám közben. 45 perc kőkemény hiszti volt. Még a hideg víz se segített észhez téríteni.
Remélem ez nem ízelítő volt a tesó megszületése utáni időszakból :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba Azért még ne szülj

Vindo
Rugo :lol: kész ez a pasi :lol: tiszta móka Miki :)

KépKép
KépKép
fleur

Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó

http://www.youtube.com/watch?v=mIzIfzKUy0E

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur én is arrafelé hajlok, hogy rövid legyen újra :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! VÁGASD VAZZE!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Megjöttünk anyáéktól,mostanság ott nyomolunk ha apa dolgozik,már nem szeretek sok időt egyedül lenni,ha görcsölök is jobban esik ha az anyukám ott van :D
Iszonyat meleg vaaaaaaaaaaan, lavórban áztattam a lábam anyáéknál,közben hideg sárga dinnyét ettem de még úgy is meleg volt,marhára elszoktam tőle...
Kértem időpontos NST-re,a héten háromszor mehetek be busszal Zircre,hurrrrrá :x :evil:
Szerda uh,csütörtök nst,péntek vérvétel és akkora hegyen kell felmásznom mit a Mount Everest,szóval nagy élmény lesz :roll: :?

Móni!
Köszi a vörösboros tippet,csak nehogy túlzásba vigyem,aztán ha mégsem múlik el a görcs pityókásan menjek szülni :lol:
Én csak fényképen láttalak,nekem tetszett a rövi és a hosszú hajad is,bár most,hogy jön a nagy meleg kényelmesebb talán a rövid.Mikor megtudtam,hogy kismama vagyok én is levágattam de én piszok nagyon sajnáltam,már olyan hosszú volt :cry:

Rugó Csuda édes abban a hatalmas kalapban :lol: :lol: 8)

juba0

Móni!
rövid :) :) ,akkor majd veszek itt :)
szemem jobban :)

B. reggel véletlenül belekapott :( most már jobb 2 fokkal :)

Panndi,hogy vagy?

:arrow: B.nak kúpot kell adnom,dokinéni mondta, vszínű gégegyulladás :(

jön

KépKép
viranka

Viranka
Gégegyulladás :shock: azt hogy sikerült összeszedni???
Sok puszi neki, gyógyuljon meg gyorsan...

KépKép
KépKép
fleur

Móni! Pakolj össze! Tényleg "ráfázhatsz". De tulajdonképpen mindegy, Z pikk-pakk be tudja vinni később is a cuccokat.

Szerintem Cicus elkezdett edzeni Téged. No nem tudatosan, csak készülj fel, jobb nem lesz a helyzet Pöti születése után.
Nagyon szívesen adok pár tapasztalati tanácsot - ahogy gondolom Fleur és a többi 1-nél több gyermekesek. :)

Panndi?

Csütörtökön kihez menjünk? :D

Viranka! Pöti születése után majd megosztozunk Grétin. :D
Kell a betonozáshoz egy kis segítség. 8) :lol:

Medence: Láttam a teszveszen egy olyat, mint ami tavaly volt nekünk, csak Zsozsi székeket dobált bele és száz helyen kilyukadt. :? Az eladó meg meghívásos licitet kreált, és még nem reagált a kérésemre. :evil:

Juba! Jaj, te szegény. Ennyit mászkálni. Ráadásul 36 fokokat mondanak, aminek tulajdonképpen örülünk, de ekkora pocival....

Éppen kismama bandázs akciót tartok, az egyik kismami személyesen jött el a bandázsokért. A lágymányosi hídtól kerekezett fel a II. kerületbe. 18 hetes terhesen. :shock: :lol:
Mondtam neki, hogy végül is én is vizitornáztam még a szülés napján. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jobbulást Bálónak! ++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Megvagyok, csütörtöki talit holnap este megmondom, jó?

Amúgy minden oké, nem olyan vészes egyelőre, remélem így marad.
Vendég

Panndi, örülök, hoyg nem annyira vészes!

Viranka! Jobbulást gyermeknek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Magamban vagyok :P
Gábort és Rugót elindítottam útjukra reggel hétkor, én csak délben megyek Nyíregyházára.
Úgy volt, hogy nálam lesz az autó meg Rugó is, és Derecskén kezdünk az okmányirodában (R. útlevele lejár), de éjszaka a fórumokat böngészve rájöttem, hogy 6 év alatt mind a két szülőnek alá kell írni egy papírt az okmányirodában, az meg most esélytelen. Meg a héten úgy általában. Szerdán Miskolcra megy G., pénteken meg Szolnokra :?
Nem tudom, hogy oldjuk meg :x

Próbálok délelőtt majd dolgozgatni, meg ki is porszívózok talán.

MInden beteg babának-mamának jobbulást :!:

Elővettem R. tavalyi rövidnadrágjait (tegnap nem sikerült beszereznem újakat), és még jók rá 8)
MOndjuk egy-két új darab nem fog ártani :D

A kalapos-nagy cipős kép úgy készült, hogy ültünk tegnap a lépcsőn. Mondtam Rugónak, hogy menjünk biciklizni. De előbb menjen be a lakásba és öltözzön fel, vegyen szandált. Erre eltűnik, és így jelent meg, az én cipőmben meg egy sombreroban :lol:

Voltunk tegnap védőnőnél is, ahol most hiretelen levontak Rugó súlyából 30 egynehány dekát. És mivel a múltkor ez nem történt meg, hát kijött, hogy fogyott :roll:
Amúgy nagyjából mostanra hízta vissza azt, amit tavasszal ledobott a betegségek miatt (11,9 most).
Magassága 91-92 cm :D
MOndjuk a múltkor úgy mérték, hogy legurított előtte négy deci kubut :lol:

Juba, szegény, ebben a melegben :?

Nekünk van egy pici medencénk meg egy nagy batár. Talán a picit felfújjuk majd, ha hétvégén is ilyen idő marad 8)

G., ha minden jól megy, lefoglalja a görögországi szállást. Egy olcsó helyet választottunk, most nem nagyon tudunk ugrálni :wink:
Már nagyon várom :D

Megyek akkor dolgomra, szép napot.
Holnap is dolgozom, de pénteken mindenképpen jövök.

Móni, haj ügyben nem tudok tanácsot adni :wink: Ha jön a meleg, praktikusabb a rövid, az biztos.
Mondjuk az enyém mindig hosszú, úgy hogy a tapasztalatok szintjén erről fogalmam sincsen.

:arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo, Kubu :)
Fruzsi 11 kiló :shock:
Vendég

Ja, a masszívabb gyerekek szokták is emelgetni Rugót a csanában :lol:

Kép
vindolanda

Testvéri szeretet:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Gegi nem sír, hanem nevet az utolsó előtti képen! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

De édesek :)

Na, szerintem jó lesz a csütörtök, mikor jönnétek kb? :)
Vendég

Jó reggelt!

De édesek MEsi:-) és végre látom kutya is van :wink: vagyis még mevan:-)
Milyen medence?

Én most valami nagyobbacskát szeretnék, nem csak pancsolót, P fél a viztől, hagy barátkozzon :roll:

Vindo mi a pontos uticél? Végül hányan mentek?

Áron is 11 kg, de ő szerintem rengeteget eszik :shock: mindig egyforma mennyiséget szedek ki nekik, Áron mind megeszi, Péter csak a felét :roll: másik fele az én ebédem általában.

5 kg szeretnék most hirtelen fogyni :roll:

Tegnap 4x sétáltunk :roll: egyszer azért mert Áron elhagyta a cipőjét :roll: és épp a NIke volt rajta, na azt mindenképp elkellett menni vissza megkeresni.

Hozattam apával klumpákat, felfújtuk a vonatot , egyenlőre az lesz a pancsoló :roll:

Heni
KépKép
heni81

De nagy a szeretet :D Milyen kis husik, ők biztos nem 11 kilósak :wink:

Heni, Paralia mellett van Olympic Beach (vagy mi, egyszer már jártunk ott), egy üdülőfalu. Olyan helyet kellett keresnünk, ami relatíve közel van (14 óra az út), olcsóbb, és bababarát - szóval nem esik hasra Rugó a sziklákon.
Horvátországba nem akartunk menni.
Anyósomék is jönnek :lol: :roll: :shock:
Nem egy nagy eresztés, de olyan jó emlékeim vannak arról az útról: sok girosz, vízibicikli, úzó, tömegközlekedés Görögországban Gáborral kettesben stb.

Kép
vindolanda

Megyek Nyíregyre :arrow:

Kép
vindolanda

Helló!

Mindenkinek gyors gyógyulást!

Micsoda képek! :)

Móni ha azt nézzük akkor praktikusabb a rövid,hamar megmosod és kész is.Szülés után talán hullani is fog.Legalábbis én így voltam..

Vindo de jól hangzik a nyaralásotok. Mi sz.tem sehova nem megyünk.

Annyi munkába kezdett a párom,megéri csinálni,a munkahelyén piheni ki magát. A terasz félig belambériázva,raktunk ajtókat is a lépcsők elé.Nagyon tetszik.Pláne így nem lesz csúszós a lépcső sem. Aztán megterveztük a kertet elől,de addig nem tudunk lépni,míg nem jönnek a házat szigetelni,hisz össze lesz taposva a munkánk.Így a kerítéseket kivágtuk,és kiszedtem a növényeket is, és a kert felől is így egy nagy tér lett.Fiúk is élvezik lehet körbe a ház körül rohangálni. :)
Hétvégén az összes lenti ajtófélfát lekentem,most a hétvégén valószínű vasárnap,az ajtók jönnek.Szombaton ballagásra megyünk így munkálatok szempontjából az a nap kilőve.. Tegnap este elkezdtük kipakolni a motor garázst,mert a kocsinak kell az árnyékos hely,így ma este is az lesz a program,szekrényt kipakolni kivinni vissza,aztán lekapjuk az oldalát és be is lehet állni. Aztán a terasz folytatódik esténként, meg még ami jön útközben,de csak kész leszünk egyszer.. :)
A kertről nem is beszélek,borzalmasan fest. Eldöntöttem így sem nagyon akart teremni benne semmi,így jövőre csak trágyázom és pihentetem.Ez az időjárás is jól betett neki :?

Ma nem főztem dédi sütött palacsintát,de kaptam is a fejemre.
varga tünde

11kg,hát én mostanában nem is mértem Domit,talán 13 körül mozog.
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?