Sziasztok!
Megjöttünk, bölcsődei gyereknapon voltunk

Kipurcantam ebben a másfél órában nemcsak Attibaba. De nem baj jobban alszik éjjel

Főztem ma hamar borsófözit kis virslivel gyosan megvolt holnap meg turostészta lesz.
Nálatok mi a menü?
Mostmeg Apával nézegettük a naptárt, mert már mindenki azt kérdezi mi lesz a kislány neve? Én meg csak nézek mint borju az ujkapura. Erre kitalálta hogy Kiss Vivien.

Szerintetek?Szóba jött ég ugye a Bianka,Enikő, Dorina, Ramóna, Timea. Ezeket fel is irtuk. Az lesz ennek a vége hogy kalapbol kell kihuzni a végén, mert még a szülőszobán se tudjuk majd

Na mindegy majd lesz. Veletek mizu?
Kri: tök

mostanába annyi volt

Mégse szerettem meg. pedig próbálok sok főzit enni. Brigi egy ágyban van veletek az önmagában nem nagy gond csak nem e kényelmetlen már ? Bocs ha hülyén kérdeztem.

Jah szőlőcukor

Nekünk ilyen nincs pedig jobb lene lehet. Itt adják a kész löttyöt az nyeld. Nem baj tulálem.
Cherryke: Gratula a kicsi fiuhoz!!! Lényeg a lényeg mostmár tuti az

.éppen néztem, te mindig ilyen korán kelsz? Nem fáradsz el igy hamar? Most nem melozol nem? Igaz mi is korán ( 6:20) kelünk még mindig. Nem birom ki ha ők fennt vannak. Nem tudok visszaaludni. Jah amugy nekünk is be kéne hozni a konyhamalac rendszert, mert sok a maradék állandoan
Kfmares: Kajci jol hangzik, bár én még nem ettem ilyet

Eddig nem volt időm macerásabb dolgokat kiprobálni.te kávés is voltál egyébként? Mert nekem nagyon neház leszokni, igy sok tejjel iszom inkább bár szt mondják vigyázzunk mert igyis annyi a koffeinmennyisége.

Mindegy ez van.Holnap drukk hogy mutassa magát a bébi. Csüt énis menek

Ma fizettem be ezt a méregdrága csekket. Sirni tudnék.
Rekus: tökéletesen igazad van. Nálunk ugyan mint mondtam nincs másik szoba, de ha lenne ugy vélem akkor sem tenném külön. Legalábbis egyenőre. Attika is szépen hozzánkszokott és ez igy van forditva is. És az sem igaz hogy egy gyerekkel egy szobában nem lehet ugymond házaséletet élni. Ez tapasztalat

Csak elrendezés és elalvás kérdése az egész. Én nyugodtabb vagyok ha a csecsemő velünk alszik, persze mégis külön. Ez persze elvi és gyakorlati kérdés. De felesleges cuccok tényleg nem kellenek. Jo ásodiknál harmadiknál azért már tudja az ember mi kell nem?
Érdeklődnék nem baj ha már egy kis sárga is van a tejembe? nem nyomkodom egyszer nyomtam meg hogy megnézzem a mennyiségét. És Sok!!! Meg már sárgás is. Ugye nem szülök meg előbb??????? Sokkal előbb
Nah megyek csajok! Akit kifelejtetem bocsi és további szép napot, meg napsütést. Bár már én nem birom.