A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Petra,
Most olvasom a ti medencéteket is :( Gazdija nem ajánlotta fel, hogy vesz másikat? Ilyenkor illene.... :roll:

Ma voltunk Virágal Höcögtetőn (olyan mint a ringató), de szinte végig sírta az egészet, csak a vége felé nyugodott meg. Ezért nem is nagyon vittem ilyen helyekre, mert legtöbbször sír. Pedig összesen itt ma 4 gyerek volt, szóval nem is volt zsúfoltság vagy ilyesmi. Egyszerűen csak nem szereti az ilyet, hogy miért azt már nem tudom. Szegény nő csak nézett, hogy még el sem kezdte az órát és már sír. Viszont elhatároztam hogy vinni fogom rendszeresen, mert meg kell szokja a társaságot és nyüzsit, máskülönben mi lesz a bölcsiben ahol tizen-akárhány gyerek rohangál és kiabál majd egyszerre???

Kép
Kép
dia123

tejjel kapcsolatban, Beni is azt issza már elég régóta. én nem is forraltam neki 1x sem... :oops: és sajna még cumisüvegből iszik, bár tud pohárból is, vagyis szokott inni pohárból is, de azért ez egy nagyobb mennyiség, mert 2,5 dl-t tuti megiszik, azt pedig még simán kilötyögtetné! ;)

Dia, nagyon jók a képek! azért annyira ne erőltesd, ha ennyire nem érzi jól magát ezeken a foglalkozásokon. esetleg játszóra szoktatok járni, vagy csak a kertben vagytok? lehet, hogy először így kellene szoktatni a nagyobb társasághoz! nehogy rossz emléke legyen a különböző foglalkozások kapcsán! ;) szerintem!

Sziszka, Mazska, sajnálom a medencéket! :( nem volt hozzá véletlenül ilyen javító szett? általában szokott lenni, bár ezek lehet, hogy komolyabb medencék, és ezekhez ez már nem jó!

Barbikám! mi a helyzet felétek? hogy vagytok? tessék jönni és helyzetjelenteni!!!

az előbb azt hittem, hogy Beni dumál, közben kiderült, hogy nem, én meg bementem a hálónkban, persze nála full sötét, és kinyitottam az ajtót, mire jó világos lett, és nem találtam a gyerekem! :roll: kerestem már az ajtó mögött is, mire észrevettem, hogy a falhoz van bújva, és ezért nem láttam meg rögtön! szegénykém majdnem felkelt a nagy világosságra, de gyorsban mellé bújtam, így nem lett belőle gond! :) kicsit kész vagyok már! :D

sophie27

Sziasztok! Akinek már van fa futóbicaja, ide lehet majd küldeni a mutatványokat ;-)

http://www.facebook.com/notes/szelidbic ... 595?ref=mf

Na megint megpróbálok írni... Eni 1 órája alszik, csoda hogy elaludt, mert nincs meg az alvósmacija :roll: Nem tudom hova dughatta el, szerintem már mindenhol megnéztem...

Petit meg most altattam vissza, akkor ébredt, mikor Eni elaludt :lol: :lol:

Nálunk a bilizés kb 1 éves kora óta megy, de különböző illetve változó sikerrel. a pisi nagyon sokszor sikerül bele, de nem szokott szólni. Kivéve pár napja, mikor először nem adtam rá pelust kb 1 órára. Egyszer bepisilt, másodszor szólt, és csak pár csepp csorgott be. Ezen felbuzdulva most a melegben próbálkozni fogok, hátha sikerült a nyáron szobatisztává változtatni... Most is bugyika volt rajta délután 1 fél órát. egyszer megint a padlóra ment (mázli, de nem a szőnyegre), de a szobában volt a bili, és utána meg magától ráült és pisilt bele. Igaz akkor épp a bugyi se volt rajta, mert azt "egyedül" akarta felhúzni, de persze nem sikerült :lol: Másnál is elkezdődött már az "egyedül korszak"? Húúú, ez is fárasztó tud lenni :wink:

Ja, viszont a kaki nálunk csak pelusban megy, de azt is haladásnak könyvelem el, hogy miután már bekakilt, szólt, és rá akart ülni a bilire...

yuyu79

Szisz, a link:

http://liberoarcai.liberoklub.hu/kepek/?pid=2008081117

Köszi a szavazatokat :D Rakott fel már más is képet?

Mit is kérdeztetek még?? Eni meg már mocorog, de hátha visszaalszik még...

Na visszaaludt... Domboriba júli 2-től megyünk 1 hétre, és várunk Benneteket,Sziszka!! Meg mást, akinek esetleg útba esik...

yuyu79

Ja, amúgy közben eltelt egy óra, csak szerkesztettem... Mellé kellett feküdnöm...

Más: Kinek van ujjszopós gyereke? Akinek van/volt, már leszokott róla? Peti egy hete nagyon rákapott a hüvelykujjára... Nem rossz mondjuk, mert így nem kell cumi, és jobban elvan, ha felébred... Meg elvenni úgyse tudom/akarom tőle, csak kiváncsi vagyok a tapasztalatokra... ha már a cumiról leszoktatásról volt szó. Nálunk az nem játszik egyik gyereknél se :wink:

yuyu79

Hú, Zsófi, még jó hogy megtaláltad :lol: :lol:

Dia, ennyire nem bírja Virág a társaságot? Tényleg valahogy szoktatni kellene hozzá óvatosan... Eni meg odavan a gyerekekért, ahogy Laura!

yuyu79

Én is gondolkodom a futóbiciklin...vannak vaterán is, ezeket találtam:

http://www.vatera.hu/bicikli_futobicikl ... 79730.html

http://www.vatera.hu/fa_futobicikli_2_5 ... 76615.html

Az elsőnek kb 5 centivel lejjebb van az ülése, mint Málnusénak, ha jók az adatok... A másiknak meg talán kettővel... De Enit rápróbáltuk Málnuséra, neki már az is jó. A kisebb így nekünk tuti nem kell, csapjatok le rá, aki szeretne...

Sziszka, ezek egyébként olyanok mint a Tiétek, vagy van valami különbség??

Eni még mindig alszik :shock: De hogy mi lesz este??? :roll:

yuyu79

Érdekes, mert Virág is nagyon szereti a társaságot, gyerekeket. Szereti ha jönnek hozzánk vagy mi megyünk máshova, azonnal elkezd játszani stb. Most pl amikor Barbiékhoz mentünk, ott is azonnal ment a gyerkőcökhöz és játszottak, nem okozott gondot. Sokat megyünk játszótérre, ott is elvan gond nélkül, sőt ő megy oda máshoz barátkozni meg nagyon kíváncsi mindenkire. Viszont ha zárt térben vagyunk és ott vannak túl sokan, nagy a zsúfoltság meg hangzavar, azt nem szereti. De ezeket a foglalkozásokat sem, akkor is ha nincsenek sokan, valahogyan nem jön be neki a mondókázás meg éneklés. Szóval csak ilyen helyen van gond..... :roll: Lehet Zsóf, hogy igazad van és nem kéne erőltetni, de hátha megszereti. Végül is a mai alkalom végén már megenyhült....szóval még lehet, hogy néhányszor elviszem és ha nagyon nem megy, akkor nem erőltetem....

Kép
Kép
dia123

Yuyu,
Igen, én is tettem fel Liberos képet, hátha.... :wink:
Nem is tudtam, hogy lehet kapni az ő méretükbe bugyit. Na akkor nézek majd Virágnak is. :)

Kép
Kép
dia123

Julcsi, nem pont ilyen a miénk, csak hasonló!
:( Lehet nem leszünk már otthon, amikor jöttök Domboriba, bár annyira nem szomorkodok, mert ha minden úgy alakul a házzal ahogy szeretnénk, akkor már Énlakán leszünk.

26.-án megyünk Esküvőre, és ma jött meg a meghívó, teljesen ledöbbentem, a Budai Várban lesz, és ott lesz a szállásunk is.....volt ott már valaki?

Julcsi, meddig húzta Eni?

Dia, nagyon jók a képek, én a kötélpályát anno nem próbáltam ki, mert már nagypocakos voltam, de tervezzük, hogy hamarosan elmegyünk újra :)

Zsófi, volt javító, csak nekünk sajnos nem egy helyen rágta ki, így az kevés. Voltam a barkácsáruházban, azt mondta az eladó, ők is próbálták ezzel javítani, nem jártak sikerrel, talán próbáljam meg kerti tó javító készlettel....beszéltem a gumissal, szerinte dobjuk ki :(

<
sziszka78
Tolna

Julcsi, nálunk már kb. 2 hónapja tart az egyedül korszak és kb. másfél hete a visítós hisztik is megjelentek. A legújabb 2 napja, ha közelítek felé és ő nem akar pl. öltözni, vagy pelenkázódni, akkor a következlőt mondja: "Ne bántson anya" ha ezt vki idegen hallaná.... ma rájöttem miért, mert én mondtam neki korábban mindig, ha öltöztetni, pelenkázni akartam, hogy "nem bántalak, csak öltözünk, az nem fáj" nesze nekem, most hallom vissza:((

bilizés, én is tanácstalan vagyok, 2-3 hétig szépen belepisilt, mikor időnként ráültettem, 1x bele is kakilt, de azóta semmi és már nem is szól... lehet még napolom a dolgot kistesó születése utánra.

Zsófi, kiságy kérdés nálunk is sokáig nagy dilemma volt, én is emeletes ágyban gondolkodtam, de Vera meggyőzött, hogy a kisszobánkat még jobban összenyomná egy emeletes ágy, így döntöttem végül a vendégágy/ágyneműtartós megoldás mellett. Egyelőre be van a fal felé fordítva, így nem kellett rá leesésgátló sem és le is tud róla egyedül mászni reggel.

Sziszka, sajnálom a húzós heteteket, remélem azóta már tudtatok sokat pihenni, a kaja meg mág tényleg jól jön később is, amikor mondjuk nem lesz kedved főzni, csak előkapod és kész :)

Panna, hajrá kistesó, szorítok nektek, hogy te is beállhass a 2. körbe:)

Mecsi, nagyon édes a babád és az Eszter név nálunk is nagy favorit volt, de a többi is nagyon szép, amit írtál!

Dia, jók a képek, látszik, hogy jól szórakoztatok;) ringatóra már mi sem járunk nagyon régóta, mert Barnus legutóbb végigüvöltötte, fél órán keresztül kellett vele állva táncikálnom és persze a kistesó ezt nem díjazta a pocakomban, szóval mi azóta nem mentünk.

Egyébként azt is észrevettem, hogy nem szeret a játszótéren a többi gyerek között lenni, fene tudja miért?! Sokkal jobban szeret az utcán sétálni, szaladgálni egyedül, mármint velem:) olyan hihetetlen, hogy annyit tud változni a természetük, szokásuk rövid idő alatt.

Na nem tudom mit akartam még, elteszem magam holnapra, reggel ctg., du. doki, szorítsatok:) jó éjt!

sniky

Niki, majd gyere a hírekkel...Enikő meg régebben kifelé szokott szökdösni a teremből sünizenén, pedig szerette, csak nem tudott egy helyben megülni :roll:

Sziszka, kár hogy mi nem tudunk Titeket meglátogatni Énlakán. Ekkora gyerekkel azért még nem indulnék ekkora útra :( Nagyon jó lesz Nektek :) Ez az esküvő biztos nagyon flancos lesz... egy vagyonba kerülhet :shock:

Eni ma este 3 órát pelus nélkül volt, egyszer pisilt a padlóra, egyszer az ölembe, de a bilibe többször ment. Mondjuk szólni még nem nagyon szól, de amikor mellément, utána mindjárt pisilt még a bilibe is, szóval azért próbálta visszatartani :wink:

Enikő meg azt mondja, hogy "hagyod" vagy "hagyjad", ha nem akarja, hogy segítsünk valamiben neki :lol:

yuyu79

Hú, Julcsi! Eni nagyon ügyesen halad a bilizéssel! Csak így tovább!
Én azt sem tudom, hogy most, ilyen lapítós stádiumban érdemes-e egyáltalán próbálkozni vele... Vagy jobb, ha várunk, míg valami hajlandóságot mutat. Mármint hogy legalább kaka után szól, vagy ilyesmi. Azért azt hiszem most hogy jön néhány forró nap, lekapjuk róla is a pelust, aztán hátha...
Ujjszopi: Szerintem egy fokkal jobb a cumi, mert azt később ha már nagyon gáz, el lehet tenni. A kezét nem. Meg ha jól tudom az ujjszopis gyerekeknek áll ki legjobban a foguk elöl. Mondjuk ehhez fogváltás után is ujjszopizni kell gondolom...

Niki! ez a "ne bátnson anya" duma... :lol: :? :shock:
Mi is beszéltük néha apjával, amikor Réka visítva ordít fél órán át az "Apa ne ne ne ne"-t kiabálva néha közbe, hogy a szomszédok mire gondolhatnak.... :lol:
Nálunk a sláger mondat ha Réka nyűgös: Aja ölbe jesz. (Anya ölbe vesz)

Dia! LEhet hogy érdemes próbálkoznotok a hőcögtetővel párszor, mert lehet, hogy csak a szitu ismeretlen neki. Legalábbis én is azt vettem észre Rékán, hogy ha elmentünk Ringatóra, meg volt ijedve. AMikor sok kimaradt (vagy fél év) akkor ő is majdnem végigsírta az egészet (még jó, hogy késtünk hehe). De kövtkező alkalommal bátrabb volt már kicsit, aztán még inkább. A végére mindig feloldódott, és érdeklődve mászkált a teremben. Aztán persze megint kimaradt vagy 3 hónap,mindent kezdhetünk majd újra....

Zsóf! Beni alvás :lol:

Holnap mi is medencézünk remélem. Vagyis remélem, hogy sikerült elhozni valamelyik kis felfújhatót.

Szisz! Pici méretű karúszót hol keressek szerinted? Tescoban, sparban eddig csak 3-4 éves gyrkőkre valót láttam...

Váááá! Itt a kánikula, és RÉkának még nincs szandija...
Ti hallottatok már ezekről a cipőkről? Esetleg tapasztalat?
http://www.kacper.hu/nyitottcipo/Martyna122.html
szerintem gyönyörű! Csak jó lenne élőben is látni. Jó lenne a pediped gumitalpús változata is csak anyagilag az most túl sok lenne. :cry:

panna1

Most csak gyorsban...indulunk Szekszárdra Családfát csináltatni a puccos esküvőre :)

Panna: én először egy sima egyszerű játékboltban kaptam a városban kb 400 Ft-ért, a másodikat pedig a Balcsin vettük, ott minden méretben voltak. Hasonló árban....szóval szerintem érdemes megpróbálnod a kis boltokat, ahol tartanak strand cikkeket....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!
Jó közel lesz a szállásotok :D :D :D
Emailt megkaptam jövő hét elején válaszolok(nagyon rohanós ez a hetünk)
l.veronika

Sziasztok!

Én teljesen kész vagyok. Vasárnap készültünk a Budakeszi vadasparkba , de a program meghiúsult. Pizzát akartam sütni amíg áron aludt, bekapcsoltam a sütőt és bent hagytam a rácsot kivettem és leraktam a földre, aztán én hülye bele is léptem , ráadásul mezítláb. Mondanom se kell üvöltöttem a fájdalomtól most meg napok óta sírok annyira fáj, alig birok lábra állni. ( remélem pocaklakó kisbékának nem lesz nyoma a balesetnek)
De ma muszáj volt lemennem a Pennybe na ott meg pont a pénztárnál elért az ájulás, még épp a pakolós pulthoz eltudtam tolni Áront a babakocsival és gyorsan elfeküdtem. Még szerencse hogy ismernek és segítettek.
Párom szegény még mindig semmi hír mi lesz vele, az is idegileg totál kivan, nem tud kikapcsolni csak jár az agya, nekem meg az agyamra megy annyira bunkó tud lenni mostanság.
Áron meg éjszaka 1-től 4ig úgy döntött nem alszik , na hát ez is taccsra tett mára.

Ezért ne haragudjatok ,hogy most nem reagálok senkire és semmire.

Lányok a könyv dologból talán jövőhétre tudok összehozni valamit hacsak nem holnap kocsival kijutok,mert így elmenni se tudtam.
Ha mást nem megkérdezem ha mennétek vásárolni nektek is ennyi lenne e , és akkor dobom a címet akit érdekel. Sziszka neked persze megveszem, mert te nem igazán jársz erre.
Valami csak lesz rajta leszek!

Hoztam nektek egy szép képet az orchideáimról , most olyan büszke vagyok hogy ilyen szépek, ez legalább felvidít kicsit.
Kép

Vigyázzatok magatokra ebben a hőségben!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Húú Mecsi! Gyógyulást a lábadnak! Rátok is rátok jár a rúd rendesen! Párod meg gyorsan találjon valami melót. Drukkolok!

Szisz! akkor éni s szétnézek a helyi kis játékboltokban. Köszi az infót.

Még azt elfelejtettem, hogy RÉka is nyomatja az "egyedül" korszakot. Pl mikor adnám rá a nacit vagy cipőt, mondja, hogy Jéka jéka, és cibélja ki a kezemből a ráadni kívánt darabot. Aztán ha nem boldogul vagy hisztizni kezd, vagy segítségegt kér. Hangulatától függ.

Ma megint megnevettetett: Vasalótöltő poharat forgatva a kezében: Aja, ez ez ez meg micsoda? Ez így magában nem olyan vicces, de az ő kis szájából egy ilyen kérdést hallani.... És olyan kis ügyesen koncentrálva mondta ki...

Ma bejelentkeztünk Erdőkertesre állandó lakcímre. Juhéééj (ahogy RÉka mondaná)

panna1

Sziasztok!

Mecsi, sajnálom....én voltam annó,aki bundáskenyér sütés közben leforrázta a hatalmas pocakját, Málnusnak semmi baja, sehol semmi nem látszik, szóval nyugi!!!! Ez csak babona!!! Viszont gyönyörűek a virágaid!!!

Panna, éljennek az új Erdőkertesi lakosok :)

Kérdés:Nálatok mindenhol egyes szám 3-szem.ben nyomják a gyerekek, mert Málnusnak teljes ÉN tudata van, ő nem Málnus, hanem én, enyém, stb.....Én ez rögtön az elejétől így volt, neki ez a korszak kimaradt!

Én ma eper lekvárt főztem, nagyon fini lett.

Egyébként hajnalban Málna is úgy döntött negyed 6-kor, hogy kipihente magát :( Azóta nyomom, de már kezdek fáradni...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

Ki hogy viseli a hirtelen dög meleget?

Mecsi kezet foghatunk, a csajok kikészítenek bennünket :cry: :lol: , én is ájuldozom, őrület. valamelyik nap az Apját a tetőről kellett lehívnom,h jöjjön hamar vigyázzon a gyerekre míg észheztérek-szerencsére pont leért mire kidőltem. Nem is merek sehova egyedül menni a csibével,mert mi van,ha épp nincs babakocsiban én meg elvágódok?!-bele sem merek gondolni.
Szépek a neveitek, nálunk Eszter az egyik dédi így kilőve,mert aztán meg reklámal a másik kettő...
Nálunk Liza a befutó egyenlőre , de az Izabel jobban tetszik, meg az Apjának is, de nem tudja megjegyezni. már 2x jött haza a melóból,h mi az a tök jó név, nem jut eszembe... :lol: :lol: :roll:

Sziszka nekünk is voltak régen vakondokaink, de a belvíz elűzte őket. Tényleg Nálatok Tesó? Vagy csak lapítasz? :lol:

Panna tök jó,h sikerült átköltöznötök,meg átjelentkeznetek!
Édes lehetett Réka a dumájával

Nálunk megvolt az első mondat: (Apjának mesélte,h elesett a motorral és sebes lett a lába) : mo bumm bibi fá.
Apja meg nézett rám nagy szemekkel,h mi van? :lol: :lol: persze hadonászott ezerrel a mese közben... tök édes volt.

Sniki mi lett Anyósoddal végül?-lemaradtam. Tesót végül hogy fogják hívni?
Tényleg Apró nálatok megvan végül? Vigyázz magadra!

Kismamik -2. körösök- ki mennyit hízott?

annyi mindent akartam még írni...

Jah Virág mennyire cukancs édibédi, meg lehetne rágcsálni Neki is a husiját...
makadu

szerencsére nem írtatok ma olyan sokat! :P holnap jövök, mert ma már hulla vagyok, de igazából a dokinál nem volt semmi. jövő héten AFP, aztán július 2-án eredmény, és 18. heti uh!

jó éjt!

sophie27

sziasztok!

Ctg-n minden oké volt és a dokinál is. Holnap kell menjek nagylaborra, uh-ra és vissza a dokihoz. Sűrű napom lesz megint:)

Kitti, anyósom itt maradt velünk egyelőre, segít, amiben tud. Egész jól megvagyunk, csak ne kiabáljam el;) Levi első mondatán jót mosolyogtam, édes lehetett!

A kissrácomat Kovács Domonkosnak fogják hívni:)) sikerült Fercit "meggyőzzem" ;)

Szisz, nálunk Barnus mindig Barnuskának hívta eddig magát, tegnap mondta először, hogy "én" (felmászok oda én) és a tegnapi hatalmas mondása, miután apa kibontott egy sört, neki is nagyon megtetszett, Ferci próbálta neki elmagyarázni, hogy ő még kicsi a sörözéshez, erre ő: "ez a Barnabás nagy, tudja meginni söjt" + a mamától látta, hogy, hogy lapozza az újságot, azóta ő is minden lapozás előtt megnyalja az ujját, vagyis inkább kidugja a nyelvét és beleteszi a szájába a mutatóujját:)) nagyon vicces.

sniky

Sziasztok!

Kitti sajnos nem lapítok, még nincs kistesó, és minden bizonnyal ebben a hónapban sem :( De nem baj, majd, ha jönnie kell....
Durva ez az ájulás dolog, szerencse, hogy nekem ez kimaradt, amilyen mozgalmas az életünk, nem tudom hogy oldanám meg...

Boni, ti még nyaraltok?

Édesek lehetnek a dumáló gyerkőcök, remélem írjátok az aranyköpéseket! :)

Niki, Zsófi, örülök, hogy minden rendben. Niki, nagyon jó nevet találtatok megint!!!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Mecsi, nekem is szerzel könyvet? Ha Sziszkának el tudod valahogy juttatni, akkor mi már megoldjuk szerintem :wink:

Jobbulást Neked, meg Kitti Neked is!! Lehet nem bírjátok ezeket a hülye frontokat :evil:

Zsófi, Niki, várjuk az eredményeket, de csakis jókat!! :)

Dicsekedhetek? Szerintem tényleg nagyon jól haladunk... Ez a 3. próbálkozós napunk, és tegnap délután meg ma reggel már úgy ébredt Eni hogy egyből kérte a bilit, és majdnem száraz volt a pelusa :shock: :D Erre nem is számítottam... de még lehet visszaesés :wink: A kakitól tartok, de az előbb az is volt, és csak fele ment a bugyiba, akkor szólt hogy kaki,és a másik fele már a bilibe ment :D :D Ja és délelőtt sétáltunk is kb másfél órát, és utána teljesen száraz volt a pelus... Na, mit szóltok? :lol: :oops:

Viszont még mindig mindent a szájába vesz... pedig nagyon jól tudja hogy nem szabad :( Erről hogy szoktassuk le???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára yuyu79 2010.06.10 13:00-kor.

yuyu79

Niki tényleg szép név!! Passzol a Barnabás mellé :D

Lányok, Eni is 5-kor fent volt ma, pisilta bilibe, és 6-kor aludt csak vissza, aztán még 8-ig húzta... Ma ilyen koránkelős nap van?? :wink:

Eni is Enikőnek hívja magát még mindig... érdekes hogy Málnus nem is beszél még sokat, de az "én" az megy neki. Szerintem ez elég ritka ennyi idősen...ügyes :D

yuyu79

Nikikém, most látom, milyen nagy nap ez neked!

Nagyon sok Boldog születésnapot kívánunk!!!!

<
sziszka78
Tolna

Niki drágám nagyon boldog szülinapot!

Nálam már kezdödik a szülinap elötti depresszió... Minden évben rámtör évülésem idején. :(

Tegnap voltam fürkésznél, amennyire tudni lehet, minden rendben. Nagyon nem szimpatikus nekem ez az ember, minden olyan gyors és összecsapott. A régi dokim, akinél 3 terhességet csináltam végig (és aki fogta magát és csak úgy meghalt és kész) teljesen más volt. Mindig örült, ha jönnek velem a már kész gyerekek, felültette öket mellém, hogy ök is lássák a kistesót, mindent komótosan megnézett, elmagyarázott kicsinek és nagynak. Olyan igazi baráti melegséget dugárzott ki és szívbéli jóságot. Ez a mostani már Dönci idejében sem tetszett, de nincs jobb a környéken, a többinek nagyon rossz a híre. Erröl a dokiról nem hallani semmi rosszat, de én akkor se vagyok töle elájulva. Pl. a kis arcát meg se nézhettem, mert a kis kezei elötte voltak, kobakba nem nézett bele, köldökzsinórnál nem mért áramlást és még sorolhatnám. Sose számolta meg az ujjait se a kezén, de a lábán, így még mindig meglepetés marad, hogy megvannak-e ezen alkatrészek számbeli létszámban vagy sem, de az is érdekelne, hogy van-e orra, vagy mi a helyzet a kis arcával. Kicsit ki vagyok. Felszedtem pár kilót is, füllesztö höség van és augusztusban mindenki elpárolog, nem lesz kire hagynom a gyerekeket, ha beélesedik a helyzet. Négy gyerekkel meg a szokott csepp szülöszobába csak nem kéne bepasszírozni magunkat...

Eninek leesett a nagylábujjáról a köröm, ami hónapokkal ezelött vérömlenyes lett, mert ráejtett egy nehéz lego tornyot. Levágtam neki a másik oldalt, ahol még egy helyen kapaszkodott és akkor láttam, hogy az új körme sarka be van gyulladva és kicsi gombostünyi genny gyült meg. Ki akartam nyitni, de ö nem akarta, elment suliba. Hazafelé már bögve jött, annyira fájt neki és el is szörnyedtem, mert röpke 5 óra elteltével ebböl a piciböl nagyon sok lett és körbe erösen gennyes és gyulladt lett a körme. Elszaladtam vele dokihoz, most megyek vissza kontrollra, utána folytatom a monológom.

Puszi: én
Vendég

Niki,boldog szülinapot

Pedig már 3 napja néztem facebookon, hogy most lesz, de kiesett, bocsi :oops:

Nagylányom alszik, remélem a Peti is mindjárt beájul... aztán mehetek mosogatni :(

Enikő tegnap nagyon jót pancsolt az erkélyen, be se akart jönni... Még este is abban akart fürödni. Úgy hisztizett, hogy a végén már nevettünk rajta, aztán ő is elkezdett nevetni :lol:

yuyu79

sziasztok!

Nikikém, nagyon sok boldog születésnapot! örülök, hogy sikerült meggyőznöd apát, a Domonkos tényleg nagyon szép név! ;)

ctg-hez gratula, kis fiacskátok akkor még nem nagyon akarja elsietni a dolgokat, igaz, még 2 hetet adtál neki, de ez így is van rendjén!

anyósnak is örülök, remélem, hogy tényleg sokat segít, és nem idegel, remélem, hogy belátta, hogy attól, mert ő az idősebb, még nem neki van mindig igaza!

uh-ról mindenképpen hozzál híreket!!!

Barbi! örülök, hogy jöttél! Eni lábának már kevésbé, na meg a mufurc doki! :S sajnálom, hogy vele kell beérned! hány kiló pluszban vagy, ha nem túl indiszkrét? :oops: egy várandós vonalzót nem akarsz legalább dobni? olyan jó lenne tudni, hogy hol tartasz... tényleg. mikorra vagy kiírva?

Julcsi, gratula Eninek a bilizéshez! képzeljétek, tegnap, hogy anyósnál voltunk, elég erőszakos a drágám, így Benit szinte egész nap alsógatyeszban tartotta, és persze vagy 4x be is pisilt, de este, mikor fürdés után szaladgált még egy szál kukiban, közölte, hogy pisilek, mire én, hogy jajj, akkor szaladjunk a bilire, és belepisilt! :roll: :P annyira büszke volt magára. persze ma itthon a szőnyegre pisilt, de hát ez van, illetve még gatyókákat is be kell szerezni, mert én nem voltam ilyen előrelátó, meg nem is tudom, hogy akarom-e ezt az egészet még ennyire "erőltetni", mert tényleg nem is izgatja, ha kakás... majd meglássuk, igaz, most az időjárás nagyon megfelelő erre!

Mecsi, Kitti, sajnálom az ájuldozós sztorikat! vérnyomitok amúgy hogy van??? tegnap, hogy bent kóricáltam a városban, persze terhes farmerban, mert semmi göncöm nincs, ami kényelmes lenne, szóval majdnem meggyulladtam, hát én is nagyon szarul voltam! :( ez a hőség iszonyatosan kikészít szerintem mindenkit, a babát várókat meg különösen! :(

holnap jön délután anyukám, segít ablakokat pucolni, hát kb. a költözés óta nem voltak lemosva... :oops: szégyen ide, szégyen oda, én ilyen lusta dög vagyok! :S

hát kb. ezek vannak! Aproo, Te hol vagy??? remélem, hogy még egyben! ;)

sophie27

Sziasztok!

Itt a nyár!!!
A lakás is felmelegedett már 25 c'-ra....

Panna, a medvefarm télen, nyáron jó móka, többször jártunk már ott mi is és a nyáron is megejtjük! Szerintem tuti jó környékre költöztetek!

Kitti, én már +12kg-nál járok, a lányokkal össz. 20 és 22kg jött fel :oops:Fél év alatt ment le...

Adél ma kakilt először bilibe! Láttam, hogy kakiló pózba helyezkedik, azaz megáll és egy kicsit előredől, és épp kéznél volt a bili, mondtam abba tolja. össze is jött :lol:

Julival meg iskolaérettségi teszten voltunk. Élveztük, Nem iskolaérett, viszont extra magas IQ-ja van :lol:

Lenne egy kérdésem: van olyan köztetek, aki a 2. baba születése előtt kivette, vagy ki szeretné venni a bent lévő szabiját?

Mecsi, remélem gyógyul a lábad! És ne ájuldozz tovább!

Hűsöljetek, szép napokat!

üdv, verka
Kép
Kép Kép
nverka

Enivel megvolt a versenytotyogás. Én nem tudok menni a dedtöl, ö a kötözött sonkájától... :)

Zsófi én nem vagyok a vonalzók híve. Van még 9 hetem és jelenleg már vagy 18 kg pluszom. Most is meglesz a 25, mint mindig, csinálhatok, amit akarok. :(
Bébike olyan 1750 gr, tehát eleve nehezebb, mint Dönci volt ugyanekkor. Olyan erös, hogy alig tudok menni töle, mert mindig valami idegemet nyomja, mint az elödjei. Fejjel lefelé van, szerintem nem is nagyon volt ö se másképpen, ahogy a többiek sem. Ugyanazokat a helyeket túrja át, ugyanúgy nem tudom a bal lábamat használni, stb. Gondolom ez a forma már elö van gyúrva a méhemben, a többi már kényszertartás lenne... :)

Na mentem, mert kicsapódik az agyam, olyan meleg van. Kint 32 fok, de nem a napon... Bent nem tudom mennyi, de több, mint kéne. Hogy lehetne a felesleges pluszokat kiverni a teraszra? :)
Vagy megspórolni öket télire? Dunsztos üveg nyári meleggel?

Vagy talán sütni is lehetne sütö nélkül!?

Felhúztam magam a barátnömön megint. Eddig azt hallgattuk, hogy nincs pénzük még egy lyukas cipöre se. Az elsö általunk ismert autójuk egy pár évesen vett Renault Scenic volt. Jó sokba került, már akkor olyan 6 ezer Euro. Az autóban nem sok örömük volt, mert folyton a szervízben landolt mindig ugyanazzal a hibával, sose sikerült megszerelni. Hozzáteszem, hogy a srác autószerelö, de kb. annyit ért hozzá, mint mondjuk én a fizikához, vagyis hallott már róla, de semmi érzéke sincs a dologhoz. Vagyonokat költöttek az autóra, majd egy fél éve megcsináltatták és eladták Afrikába exportra. Vettek helyette egy Citroen Xara Picassot, mely nem futott sokat, agyon volt kímélve. A párom már a vétel elött mondta, hogy miért nem vesznek egy Mercit, amikor a srác ott dolgozik? No meg ez az autó is ugyanolyan szar lesz, mint az elödje. Hát neki lett igaza, alig pár hét elteltével vége volt a kezdeti lelkesedésnek, az autó 7500 Euroért több gondot okozott, mint elödje. Legutóbb már ott tartottak, hogy az autópályán kimegy a motor és a komplett elektronika, még vészjelzöt se lehet bekapcsolni. Továbbá olyan benzinszaga van a kocsinak, hogy az nem normális, de ezzel se foglalkoztak. Aztán jött az újabb bogár, hogy nekik lakókocsi is kell, de még azt nem találtak. Viszont ma összefutottam a sráccal, egy Mercedes Vitoban ült ö. Kérdeztem, hogy ez mi? Nem kaptam választ, így felhívtam a barátnömet. Hát persze, hogy az új autó 7300 Euroért. Mindezt ismét a szülök fizették. Nem kaphatnám meg öket egy kicsit kölcsönbe? Azok annyit fizetnek ezeknek, mint a katonatiszt! Kész örület!
Eredetileg arról volt szó, hogy egy kicsit hallgatnak a páromra, ö is keresett ilyen buszokat, no meg ö leinformálta a dolgok technikai állását, stb. Mindenki tudja, hogy ez a széria egy kalap kakit se ér, a kasztni rozsdás, a motor gyenge, sokat fogyaszt, rossz szerelni és sokba kerül. A fene se érti öket. Megint nem hallgattak a páromra, megint meg fogják szívni. Ennyi pénzért azért egész jó autókat is lehet kapni, de ök olyanok, mint a neveletlen kisgyerek: anyu én ezt most akarom és anyu megveszi ott és akkor. Ja bocs.
Nem is tudom miért bosszant fel, de talán a következetesség hiánya és az ámítás, az önelégültség és társai ölik az idegeimet feleslegesen. Hogy valakinek ennyire ne legyen önkritikája és ennyire diszponálja a saját gyengeelméjüségét, az már durva.

Eldugultam.

Barbi
Vendég

Julcsi, Verka gratula a bilizéshez! A szájba vevésről szerintem esélytelen leszoktatni, abbahagyja majd magától....remélem, mert Málna is ilyen....

Barbikám, Eninek jobbulást szegénynek! De legalább a sulinak vége, vagy nálatok még nem? Én lehet, hogy nem bosszantanám magam a helyedben ennyit mások hülyeségein!

Kérdés, akiknek kiütéses volt a gyermekük előjött újra?
Nekünk igazából el sem múlt teljesen soha, de most újra nagyon durván tele szegény....ötletem sincs, hogy mi lehet ez, a gyerekdoki, és védőnő szerint egyöntetűen meleg kiütés...de az van decemberben is meg februárban is?

Na lépek, nemsokára vendégek érkeznek, itt is dög meleg van...

Lakik valaki Kiskunhalas környékén? Nem ugye?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok lányok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a köszöntést, aranyosak vagytok!

Barbi, én most +23 kg-nál tartok, pedig egész végig roihangáltam Barnus után, nem pedig az irodában üldögéltem, mint 2 éve. Úgy látszik ilyen alkat vagyunk, sebaj, majd utána küzdünk együtt a kilókkal! Barbi, félre a depivel, űzd el jó messzire;) ez már csak így van, öregszünk és kész, nem lehet ellene tenni....;)

Julcsi, nagyon ügyes Eni, gratulálok én is, csak így tovább.

Kitti, Mecsi, ez az ájulás dolog azért nagyon ijesztő, nekem szerencsére soha nem volt benne részem, remélem nálatok is elmúlik mielőbb. Vigyázzatok magatokra különösen ebben a melegben!

Mecsi, külön nagyon sajnálom a lábadat, remélem hamar meggyógyul! El sem tudom képzelni mennyire fájhatott:(((

sniky

Nikinek boldogságos napocskát!
Amúgy Julika Barnusnak hívja a pocakom és egész kezdjük megszokni:-)))

Sziszka, a melegkiütés télen a túlfűtött szobában, vagy a túlöltöztetéstől lehet szerintem...Ez most nem allergia? epret nem ettetek?

üdv, verka
Kép
Kép Kép
nverka

Sziszka nálunk a suli július végéig tart, viszont annyival késöbb is kezdödik, valamikor szeptember közepén, az elsösöknek még egy héttel késöbb. Küzdünk. Annyi házija van, hogy ki se látszik belöle, de mivel minden fontosabb neki, immár 4. órája viaskodik a cetlijeivel és még nem gyakoroltunk, stb.
Vendég

Mecsi, Kitti! Kitartás a meleghez! Igyatok sok vizet! Amikor pocakos voltam, rám is néha rámtört az ájulhatnék. Főként akkor, amikor sokat kellett egy helyben állnom. Víz, víz víz. Nekem ez jött be. illetve pár szem keksz mindg volt nálam.

Kitti! Levid első mondata tök aranyos. És érthető is. Majd apja is hozzászokik!

Niki! Boldog szülinapot! Domonkos tényleg szép. Nekem főként a becézése tetszik, a Domi :lol:
Réka pocaklakósága idején gondolkoztam a Dominikán is, de apa hallani se akart róla.

Julcsi! Nagyon jó, hogy Eni ilyen kis ügyike a bilivel! Rékának ma vettem bugyit, délután már abban flangált. Nem is pisilt be, de a bilibe se. Volt nagy pancsi délután megint. És nagyon élvezi, mert locsolja kifelé a vizet a teraszra, utána meg kimászik, és ugrál a pocsiban vigyorogva....a kismedencébe azért sikerült belepisilnie. :lol:
Kíváncsi leszek nálunk hogy halad majd a dolog. Egyenlőre nem érzem túl jónak a helyzetet. Tegnap megint a rövidgatyiba pisilt (akkor még nem volt bugyija), és utána elbújt. Kicsit beszélgettem vele, hogy ez nem baj, nem kell szégyellnie magát, majd alakul még. De az is rossz, hogy ha nincs rajta pelus, többször megkérdezem, hogy nem kell-e pisilnie, nem akar-e ráülni a bilire... Szerintem tisztába van vele, hogy mi lenne a cél, csak még nem tudja irányítani, és emiatt vonult vissza, emiatt szégyenlős. Lehet, hogy a kakit is emiatt tagadja le amikor a pelusba megy. ... HÁt nem tudom. Minden esetre holnap megint bugyizunk, aztán majd látjuk...
Szájba vétel: Rékánál kicsi kora óta, mikor ő is mindent megkóstolt, azt mondtam neki: NEm finom, ne edd meg. Érdekes módon, ez hatott. És ami még érdekesebb unokaöcsém is (1éves) figyelt erre, mikor valamit megrágni készült, és letette vagy eldobta a kirakót.
Nem tudom, lehet, hogy ez is egyénfüggő, és majd csak később , magától hagyja abba. De esetleg egy próbát megér....

Barbi! Fel a fejjel! Barátnődéken meg ne idegeld magad! Nekem is van olyan ismerősöm, ahol a szülők rendszeresen kisegítenek minden nagyobb kiadásnál (lakás, autó), és ők se igazán érzik a súlyát.... Van ilyen.Eni lábikájának jobbulást!

Beszéd: Réka csak elvétve használja az én-t. De szerintem azért is, mert én is így beszélek hozzá sokszor. Pl: " anya felöltöztet" Lehet, hogy oda kellene figyelnem rá, aztán változtatna ő is.

panna1

Sziasztok!

Tegnap végre akartam írni, de nem tudtam, most meg....kérek pici drukkokat, mert eléggé be vagyok tojva:

Kb. egész éjjel fenn, Levi együttérzésből és a meleg miatta sztem, nekem meg ez volt az első komolyabb éjjelem. Nem tudom mi van, kb úgy kellett ennem a nospát mint a cukrot. Persze esélyem sincs bejutni dokihoz, így marad az izgulás. Anyós külföldön, apum totál ko, nagyon szarul van a szíve miatt, Peti nem tud itthon maradni, ami miatt jól kibőgtem magam.
De azért megkaptam a jótanácsot, hogy menjek el dokihoz. Csak a kivitelezésre vonatkozóan nem kaptam utasítást....
Tesómat fogom hívni, hogyha esetleg kellene, akkor jöjjön. De olyan szuper érzés totál egyedül lenni, és még a kórházi csomag sincs összerakva.
De hogy ennyire utoljára kb. gimis koromban görcsöltem, az is bizti.
:cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barnuskának nagyon boldog névnapot mára!!!! :)

Aproo, remélem azért még egyben maradsz egy kicsikét! jó lenne a segítség, remélem, hogy tesód azért be tud ugrani, ha kell!

Barbi, köszi az infót a terhességgel kapcsolatban! :) akkor még 9 hét... durva, hogy mennyire megy az idő, de főleg nektek, mert nekem olyan lassan cammog! :S

ja, arról nem beszélve, hogy megint para van... komolyan mondom, már az idegeimre megyek saját magamnak! ezer év óta újra együtt voltunk apával tegnap, minden okés volt, nem fájt, nem volt semmi gond, erre ma reggel pisilésnél barna a papír... azóta voltam már mégegyszer, még mindig barnás! dokim csak jövő szerdán rendel. nem tudom, hogy kell-e rohanni. agyamra megy! :(

megyek, felkeltem már Benit...

majd még jövök! szép napot!

sophie27

Aproo, remélem nem lesz semmi gond, és találsz segítséget.... Levivel együtt nem tudsz eljutni dokihoz? Persze gondolom kocsi sincs :(

Zsófi, szerintem el fog múlni, ne parázz :wink:

yuyu79

Boldog névnapot Barnusodnak, Niki!!!

yuyu79

Barnuska nevében is köszönjük a köszöntést, aranyosak vagytok! ;)

Reggel megjrtuk a vérvételt, uh-ot, dokit, minden rendben, kb. 2700 gr-ra saccolták, na majd meglátjuk. Ficánkolt egyfeszt:)
nagyon nagyon nehezen viselem ezt a meleget, jó lenne már kettőben lenni:) már minden összekészítve, babaágynemű most szárad, már csak a babakocsi huzatát kell leszedni, kimosni és ezzel minden kész, indulhatunk szülni, bár jobb lenne egy kicsit hűvösebb idő! Intézhetnétek egy jó kis hidegfrontot, hátha elindulna babóca kifelé;)

na megyek, picit ledőlök, mert kb. bárhol azonnal el tudnék aludni;)

sniky

Zsófi, ne izgulj, nem lesz semmi gond!

Apró, te pedig pihenj, amennyit tudsz, már nem sokáig tehetjük;)

sniky

Sziasztok!

Először is:Niki Isten éltessen egy pici késéssel és Barnusnak meg Boldog Névnapot!
Örülök hogy Domonkos lesz a pici, így kell ezt csinálni!

Sikerült nagyjából visszaolvasnom, de a fele már ki is ment a fejemből.

Zsófi, nem lesz semmi baj, amúgy abbamaradt?

Julcsi, Levi is mindent a szájába vesz, bár most fogzik. Nálatok nem lehet ez a ludas? Levi a legextrább dolgokat képes most hátradugdosni, hűtőmágnes, a tüskés tuja bogyója, mert az jól masszíroz, kavicsos föld....fúj, komolyan egész nap a sejehajában kell lennem, mert tutter tele pofazacskóval jelenik meg percenként.
De mellé hőemelkedik, kel újra éjjel, sokat sír és mindkét öklét is tömködi. Meg persze csorog a nyála.

Sikerült a keddi dokit mára áttennem, pont egy ugrásra van a helyszín.... :shock: :?
Kinn az Árpád-hídhoz közel, a g1 intézetben. De most csak ott tudok a dokival találkozni, így lassan zaklatom Levit és indulunk. Majd jelentkezem, de tekintve, hogy azért én még nem állok olyan jól, talán várhatna Mazsola még 3 hetet.
Amúgy a meleg nekem sem erősségem, iszonyúan nehezen viselem.
Csurog rólam a víz, Levit ma megkopasztották, mert Ő is rendesen vizesre izzadta a fejét. Most nagyon cukkancs lett.

Nálatok nem veszi el ez a meleg a kicsik étvágyát? Mert Levi mintha kevesebbet falna....vagy ez csak átmeneti?

Na, lépek készülődni, ha tudok jelentkezem....

Mindenkinek bocsi a kevés reakcióért, ígérem pótolom!

Barbi, Enivel Nektek jobbulást! Gyorsan, gyorsan!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Egyenlore en meg jol vagyok, eddig csak egyszer dagadt a labam be, viszont a gyomrom eg eleg gyakran. Probalok delben pihenni, sokat inni, meg tobbszor zuhanyozni. Jvo heten mar talan nem lesz ekkora kanikula! Niki, Aproo - kitartast! Probaljatok meg pihenni amennyit lehet.

Lassan en is kimosom a kisruhakat, babakocsit, jovo heten itt lesz a nagymamam, talan egy kicsit tobb idom lesz es akkor ezeket elintezem. Nekem valahogy olyan messzire tunik meg a szules, pedig mar ez a 33. het vege. Olivernek megvan mostmar minden, majd a sajat pakkomat kell osszekeszitenem lassan, legalabbis megvenni a dolgokat. En egyebkent 8 kg-t hiztam eddig, aminek most orulok. Szerencsere Lauraval is olyan 13 kg jott fel, szerintem most nem lesz annyi. Mecsi, Kitti -vigyazzatok magatokra!

Zsofi - nem lesz semmi baj, probalj meg pihenni te is!

Kellemes hetveget,

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Először is sok sok boldogat Nikinek meg Barnusnak így utólag! :D

MEcsi,
Húú, szegény, jobbulást a lábadnak :cry:

Aproo,
Ügyeletet nem tudod kihívni inkább?? Nehogy baj legyen, vigyázz magatokra!! Majd írd meg mi volt!!

Zsóf,
Szerintem ne aggódj. Ilyenkor jobban felvan duzzadva odabent mindent + vérbőség, így gondolom attól van egy kis vérzés. Ha nem görcsölsz, akkor ne görcsölj! Ne ezt jól megasszondtam! :wink:
Ja és gratula a bilibepisiléshez!

Sniky,
Örülök, hogy minden rendben van! Azért még egy-két hétig jobb lenne ha bent maradna! Bár tudom, ilyenkor már én is türelmetlen voltam nagyon, mez ez a meleg sem segít!!

Nverka,
Igen, én kiveszem a szabijaimat, aug 5.-től szabin leszek, aztán októberbe vissza konkrétan dolgozni. Nekem azt mondták, hogy muszáj kivenni a szabikat munkába állás előtt, nincsen választásom...

Kép
Kép
dia123

Ja meg azt akartam kérdezni, hogy ki mibe fekteti estére a babókat? Én Virágra egy rövid újjú+rövidnacis pizsit adok + hálózsák. Ez elég, vagy túl sok? Ti hogyan csináljátok? Ablak nyitva?

Kép
Kép
dia123

dia, én Barnusra tegnap csak egy rövid ujjú bodyt adtam, bár nálunk még este is 29 fok volt a lakásban, majd meg gyulladunk:(((( nem tudom nálatok milyen idő van, de a "hálózsák" szó olvasására elkezdtem izzadni;) mi sosem használtunk, Banrus nem tűrte meg magán még télen sem.

Ferci most kitalálta, hogy ő bizony még nem adta áldását a Domonkosra, erre én: akkor mondj egy jobbat, erre ő mély hallgatásba burkolódzott:)) úgyis én nyerek;)

Apró, minden rendben lesz, majd gyere a hírekkel!

sniky

Sziasztok!

Apró, hogy vagy???? Remélem minden oké! Jelentkezz!

Barnusnak nagyon nagyon sok Boldog születésnapot kívánok!!!

Dia, itt is 28 fok van bent, tárva nyitva éjjel minden, úgy ment le reggelre 27-re :roll: én is csak trikós body-ban altattam éjjel, így is felébredt 6-kor, mert melege volt, és nem tudtam már visszaaltatni :( Most délután már egy szál pelusban tettem le, be sem takartam, így tudott végre 2,5 órát aludni. Szerintem is vedd le a zsákot amíg ilyen hőség van. Egyébként mi is zsákban alszunk, de most nem adok rá.

Kismamáknak kitartás, jövő hétre is ilyen időt mond!!!

<
sziszka78
Tolna

Verka, neked akartam még írni, hogy már ugyan eszik Málna epret, bár csak néhány falatot...nem hiszem, hogy ettől lenne a kiütés, mert akkor is volt már, amikor még csak anyatejet kapott!
A bőrdoki, védőnő, gyerekorvos egyöntetűen melegkiütésnek látta... én meg nem tudom már mit gondoljak, de most megint nagyon durván tele van szegény, viszont nem viszket neki, úgy látom nem zavarja....

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, köszi, névnapot akartál írni gondolom;) a szülinapja még odébb van, bár már nemsok van addig sem, hogy 2 évesek legyenek a gyerkőceink:) hihetetlen, hogy telik az idő!

látom Szisz, hogy ti sem fáztok akkor odahaza.... azt gondoltam nálatok hűvösebb van a házban, mert nálunk még értem az okát: keleti fekvésű panel lakás, na de ne panaszkodjak én akartam ezt megvenni;) nem is lenne gond alapjáraton, de így nagy pocakkal elég húzós ez a hőség:( Barnus tegnap eltörte a ventillátort összefogó keresztpántot, így most be kell újítsunk majd valamit, hogy bírjuk ezt a meleget. Éjjel nálunk is nyitva volt mindenhol az ablak + ment a hideg,párásító, nem sok hűvöset hozva, na de ez van... pár hete még a pocsék idő miatt nyavalyogtunk;)

sniky

Apró!

MEnnek a drukkok!Remélem minden oké!!!

Dia! Réka rövidujjas bodyban+ vékony hálózsákban alszik. Nálunk olyan 25-26 fok van bent éjjel. Ablakot addig hagyon nyitva. míg én is lefekszek. Akkor a redőnyt is leengedem teljesen. A nap hamarabb kel, mint én, és keleti fekvésűek a hálók. Így reggel bírjuk 8-ig az alvást. Utána már úgyis meleg van.
Én azért adok még Rékára hálózsákot, mert én is betakarózok. De azt hiszem lassan megpróbáljuk a takarót. Vagyis van egy nagy kifogó-pelenkánk. Eddig semmire nem használtuk. Most azt dobom RÉkire délután, ha betakarom.

Niki! Barnusnak boldog névnapot kívánunk mi is!

Hurrá, vettem RÉkának szandit. ?eg egyet Vaterán is megrendeltem. Asszem szandi-projekt letudva.

Szisz! Köszi a Shea-vaj infót! LEhet, hoyg beszerezzük majd. Most egyenlőre hogy a fogacskák áttörtek, megint elmúltak a foltok.

Most a térde kezd plezúrosodni a drágámnak (Apró Levijéhez hasonlóan), mert mióta rövidnacizunk, szoknyázunk minden nap van hasraesés. Járdán, betonon, hogy tuti legyen. Mondjuk ma akkorát tanyált Réka bent a nappaliban is, hogy csoda, hogy nem lett baja. Meglógott a medencéből, tök pucéran,, kezében a telemert pohárka, amiből nyilván kicsorgott a víz,rá a fényes, csúszós padlóra. Csúszott mint egy halacska. :lol:
Sőt, a popsiján is van plezúr. Tegnap bugyi-pelus váltásnál a teraszon elszabadult, rácsimpaszkodott a hintájára, himbálózott vagy kettőt, aztán lepottyant a csupasz hátsójára. Most az is horzsolásos...

Na belevetem magam a melóba. Mert most még az is van. Pedig én is aludnék egyfolytában, pedig terhes sem vagyok. Szerintem ez a hirtelen meleg a ludas.
Jó éjt nektek!

panna1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?