Boo!
Nem kötöszködni akarok, de ez nem tök olyan, mint a hintalovatok

? Mármint az is ilyen magas, van füle, de legalább nem büdös, és nem piros

.
Szóval sztem ez jó vétel volt

.
Nálunk fényévente vannak ilyen űrlények

. Százlábú 1* volt, az is pinduri, de persze nem én intéztem el

. Viszont egér már volt 2*

, de én attól kevésbé parázok, és tökre sajnálom, mikor apa kinyírja. Végtére is majdnem olyan, mint egy hörcsög, azokat meg simizzük

. Na jó, azért mikor elszaladt mellettem a fürdőben, úgy ugrottam be a kádba, hogy egy nigériai gátfutó hozzám képest Forest Gump

. Ja, és itt vmi Mission Impossible-ös Tom Cruise egerek vannak, mert bemásztak az ablakon, az egyiket láttuk

.
De ez még évekkel ezelőtt volt. Ami viszont nekem horror, aza májusi cserebogár-rajzás

. Van, hogy percekig nem szállok ki a kocsiból, mert 700 kitines próbálja szétszerelni a kasznit

. Egyszer bejött egy az előszobába, 40 percig nem jöttem ki a szobából

. Terhes voltam, és mikor már majdnem éhenhaltam (40 perc!

), fogtam egy könyvet, azzal hadonászva kijöttem, aztán egy flakon Chemotoxszal jobb létre szenderítettem

.
Igaz, hogy egy hétig nem kaptunk levegőt, de győztem

. (Mikor apa hazajött, megkérdezte, miért nem kapcsoltam kint villanyt, és nyitottam ki az ajtót

? Csak! Jó?! Csak!!!

)
Bond!
Fúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjj.
Egyfolytában ráz a hideg, bloááááá!!!!!!!!!!
Én sokszor táncolok Botondnak, nagyon élvezi, sőt most már ő is táncol. Tegnap pl. majd' bepisiltünk a nevetéstől, mert kint voltunk a kertben, Botond egy szál sapiban, szólt a rádió. Odament a napernyőhöz, feltápászkodott a rúdon, és az egyik kezével kapaszkodva elkezdett táncizni a zenére

. Annyira vicces volt, ahogy go-gozott, aztán megkoronázva a showt, oda is pisilt

.
Meg mostanában együtt táncolunk az anya kreálta "Hugi-boogie"-ra. Ez afféle wudu-dal, hogy bevonzzuk a kistesót

.
Czigka!
Én is simán vittem már többfajta medencébe

. De te hogy viszed be a 24 fokos úszómedencébe

? Oké, hogy a 29 fokosba engem jobban megviselt a bemenetel

, de egy felnőtt medence mégiscsak tök hideg, nem

?
Bogár:
Ezért mondta apa, hogy felejtsem el a mindenféle egzotikus utazásokat