A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt :D

Emese, micsoda formák :lol: :shock:

Valaki szóljon Rugónak, hogy a tudósok rájöttek, hogy kell neki a 11 óra alvás. Reggel 3/4 hét óta fenn vagyunk :?

Rángat, megyünk ki, amíg nincs meleg :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo 50 perccel többet aludtatok mint mi :wink:
naggyon jók a képek :lol:

Viranka Báló és a nap :lol: :lol:
nekem tökéletes úgy :lol: :lol:
csak épp nyársunk nincs még mindig :)

Mesi de jó képek :lol:
jönnétek szalonnát sütni?
úgyis a mamáéknál lesztek csepelen :roll:

Fleur Danci ma hogy van?

Dettyk Panka nagyon szép lepkelány :lol:
cicusnak is van ilyen rózsaszín pólója :)

Nagyon szépen köszönöm cicusom nevében a köszöntéseket
:lol:

Én teli vagyok melegkiütéssel :?
Ráadásul viszket is.
Tudnék örülni ha 30 fok alatt maradna a hőmérséklet, de inkább meleg mint eső :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Mesi
Ezek a combikák,menten dobok egy hátast,olyan jó husikásak a gyerekeid!És amilyen képet vág mellé Gegi,annyira cuki :lol: :lol:

Irina
Olyan jó olvasni,hogy ennyire szeretsz ott lakni,majd kicsattansz,nagyon örülök neki,hogy ilyen jól sikerült választanotok!

Móni
Jajj kiütés,és nem kenhetsz rá valamit?
Esetleg kis vizes borogatás,vagy az annyi mint halottnak a csók?
Maximálisan egyet értek azzal,hogy maradjon 30 fok alatt,szenvedeeeek! :roll:
Én tegnap néztem ki az ablakon és mondtam,igazán eshetne egy kis eső :oops: :lol:
Na persze csak annyi,hogy felfrissüljön tőle a levegő!!
Bár nyári gyerek vagyok de nehezen viselem a hőséget :roll:

Voltam vérvételen de csak hétfőn megy be apa az eredményért,legalább lesz egy nyugodt hétvégém...

juba0

Már nagyon meleg volt, bejöttünk. Kocsmáztunk meg motoroztunk. MOst cseresznyét eszik, a negyedik szomszédban kaptuk :roll:
Lejmol :shock:

Kép
vindolanda

Helló!

Grétinek Boldogságossat! :) Domi is meleg kiütéses mindenhol lába háta pocakja arca :( Fenistil kaptunk rá,meg calcium ampullákat napjában többszöri zuhany és egy darabig nem mehet napra.Utána meg csak erősen kenve mehetünk ki,így jár akinek nagyon fehérecske a bőre.. Most bent dekkolunk de nem bánom amúgy,dög meleg van kint....

Betegeknek gyógyulást!

Juba ti próbáltátok a levolac aszem ez a neve,cukor szirupot? Domi is van,hogy 3-4 napra rá kakil és most a doki ezt ajánlotta. Ne aggódj minden rendben lesz.. :)

Jók a képek Rugóról.. :D
varga tünde

Majdnem elfelejtettem:: micsoda képek Mesi !! Micsoda jó húsban vannak ! :D

Rendeletem egy tök jó könyvet az a címe :

http://bookline.hu/product/home!execute ... legjobbat_

Annyira jó könyv! Ha tudjátok nézzetek bele egy könyvesboltban..
varga tünde

Sajnálom a melegkiütéseseket.

Én egész gyermekkoromban tiszta ekcéma voltam, csak szteroidos krémekkel tudtam karban tartani magamat, de valamilyen rejtélyes oknál fogva mostanában sokkal jobb a helyzet.

Hűsöljetek, lányok :!:
Meg Domi is :!:

Ja, felhívtam az otthoniakat telefonon. Mondom anyának, hogy nálunk már 26 fok van a lakásban.
Erre: de hát húzzátok be a függönyt!
:shock:
Ja, biztos napfürdőzünk egész nap :roll: :lol:
Egek :D

Irina, de jól érzi valaki magát az új lakásban :wink: Ádi is szereti?

Korog a hasam, lassan enni is kellene :roll:

Új rucikat néztem ki Rugónak és magamnak a Takko-katalógusban, szerintem este shoppingolni fogok :roll: Készülök a nyaralásra :lol:

Kép
vindolanda

Jó vásárlást Vindo! Mit ebédeltek?

Gondolkodtam én is,hogy körbenézek ott,de nem vesz rá a lélek,hogy kimenjek ebbe a melegbe. Holnap úgy is sülni fogunk ballagásra megyünk...
varga tünde

Na lassan indulunk a fodrászhoz.
Rövid lesz :D

Nagyon nem tudok kenni semmit a bőrömre :? testápoló, fenistil.
Na meg sok zuhany.
Évek óta nem volt melegkiütésem :(

Irina jó olvasni milyen nagyon szeretsz ott lakni :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj lányok! 42 fokban szülni az az igazi! Beígért légkondi nélkül! :lol:
(Izzadtunk is 3 éve).

Kép
Kép
Kép
gremese

Bazéé, áramszünet volt több, mint három órán keresztül. Azt hittem, megbolondulok :shock:

Kép
vindolanda

Tünde, szerintem Gábor altat, én meg shoppingolok. Hét és nyolc között este :roll:

Ja, Emese, lerohadt rólunk a nadrág három éve júniusban-júliusban. 45 fok volt a Hortobágyon :lol:

Kép
vindolanda

Hát lehet tényleg rohamosan öregszem vagy nem tom de marha nyűgös vagyok erre a bazi melegre!
Pont elképzeltem,hogy mekkora élmény lesz szülni ilyen forróságban,ragadni fogok mint a csiriz :roll:
Na de ez legyek akkor a legnagyobb bajom :wink:

Móni!
Kérünk ám képet az új frizuráról!És még pocak fotóval is lógsz nekünk,én nem is láttam még Pöti fészkét!Na jó a mini talis képen de akkor is csak ülve és az nem ér!

juba0

Sziasztok!

gyerekeim ma felavatták új pancsoldájukat,B. gondosan ügyelve arra a haja nehogy vizes legyen :) aztán kb. 20 perc múlva már kicsit nedves lett feje :) hülyét kapok ettől a vizes lesz a hajam üvöltök dilijétől :? s reggel óta babatalira akar menni :shock: 8) látszik élvezte a tegnapi napot :)

Móni!
szerintem nem megyünk holnap,mert öcs ma nem volt hajlandó,csak holnap csinálni a csúszdát és én már ngggyon szeretném ha kész lenne :)
hajad milyen lett :)

jah 3 éve júliusban tényleg gatyarohasztó meleg volt :)

Vindo!
s milyen színűek? :) függöny :) :) :) Bondod édes,na meg a szalmakalapos kép :) :) :) :)

hagy legyek dög és itt Nálunk legyen 30 fok arra felétek meg hidegebb is lehet nem bánom :)

na és fiam kiakasztott ezzel a beszólásával:Anya van kisbaba pocakodban :shock: :shock: :shock: :shock: holnap megyek tesztet venni,mert beparáztatott :? Míra is anno megmondta B-t,pedig akkor még csak én tudtam :shock:

s el ne felejtsem,B. két napja pelus nélkül napközben és élvezi,ma már csak 1 baleset volt,tegnap 3 :) (ebből 2*kaki :? )

KépKép
viranka

Viranka! Zsozsi ma megkérdezte, hogy van-e baba a pocakomban? :shock: Én meg rögtön azt kérdeztem, hogy szeretné-e, ha lenne? Igen volt a válasz. 8)

Megjött nekünk is a medence, volt is őrület. Gegi akkora vizipók.... :lol:

Móni! Írtam privit!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát csajok, köszi a képdícséreteket, valóban, Panka az elmúlt hónapban kb. 4x volt kifestve :D .

Az új pasim :wink: pedig nagyon tuti, kedves, közvetlen pasas.

Viranka, Mesi, vegyetek tesztet :wink: :lol: .

Csajok, tiszta depi vagyok :? . Remélem, van itt valaki, és chatel velem, mert kivagyok. Igaz, hogy túl vagyok fél üveg boron, de ez kevés a depihez :roll: . A Zuram Pilisen ünnepli a szülinapját a haverjaival, én itthon maradtam, mert reggel évzáró, utána ballagási ebéd. A barátnőm Szegeden van, éppen Pál Utcai Fiúk és Kiscsillag koncerten, amik a favoritjaim (legalábbis a PUF és Lovasi), de oda sem tudtam menni. Kint boroztam a teraszon, és durva magányosság érzés tört rám. Veletek is piszok régen, tavaly májusban találkoztam Virankáéknál :cry: . Talán elvetélt ötlet, de olyan jó lenne, ha Ti is le tudnátok jönni Kőrösre. Van egy jó kis rockzenekarunk, minden hónap első szombatján játszanak egy helyi "presszóban", szóval igazi "kisvárosi turizmus" lenne, főleg ha a félkész vályogházunkat tekintetbe vesszük :wink: . Ittalvós buli! Egyébként a zenekar annyira nem kisvárosi, az énekesnek több zenekara is van, a dobos és a billentyűs pedig a Belmondóban játszik. Ha van kedvetek, én nagyon örülnék neki :D !! De ha nem, sima borozós teraszpartyt is csaphatnánk :D !

Mesi, Na erre (Zsozsira) mondaná Panka, hogy sexi :lol: ! Gegi nézése pedig igazi Don Juan :lol: !

Irina, jaj, tündér vagy :D !! Rád is számítok!!

A depimhez lehet, az is hozzátartozik, hogy felvettem a tavaly nyári pizsimet, és enyhén szólva feszül rajtam, amikor tavaly lötyögött... :evil: :roll:...Na és ez a munka, totál lefáradtam ma...
dettyk

Basszus, felléptem a Babanet chatre, dec. 31. óta senki :shock: .
dettyk

Áááá, hülye vagyok, bocs :oops: (előző hozzászólás...)
dettyk

Szia Dettyk!

Én épp most kezdek dolgozni :roll:

Jaj, ne legyél már depis :roll: :wink:
Az új barátod majd ad neked tippeket, hogy a pizsamával minden rendben legyen.

Engem a pedagógusnap dobott fel a múltkor, három éve nem maradtam ki este. Teljesen olyan azóta, mintha újra élnék :roll:

Itt vagyok, szóval írj nyugodtan.

Kép
vindolanda

Viranka, most nagyon színes lettem, vettem egy fehér alapon fekete apró mintás felsőt :lol:
Meg két világos térd alatt érő vászon nadrágot (takko, C@a). Rugó két pólót meg egy rövidnadrágot kapott (azok színesek, a Kikből).

Trikókat meg a harsinyadiszkonttól fogok, 600 ft körül már adják darabját, abban lesz színes is.

Dolgozni :arrow:

Erre Dettyk eltűnt.

Kép
vindolanda

Itt vagyok, Vindo, benned bíztam :D !
dettyk

Szóval igen, a pasi biztosan ledolgoztatná rólam, amit kell :wink: . Egyébként a színeiddel kapcsolatban már régebben eszembe jutott, hogy Bonanzás koromban ugye csak feketében gondolkodtam. Azóta viszont a barna a mániám. Vannak színes ruháim, amiket a kishugomtól "örököltem", de ha turizok, vagy cipőt keresek, mondogatnom kell magamban, milyen színű kell, mert minden barnára rámozdulok 8) . Főleg a világosabb, esetleg fonott cuccokra.
dettyk

Nekem vannak még barna és szürke ruháim is, meg fekete és fehér persze :D
Cipő általában fekete, de a nyári ünneplős cuccokhoz van egy világosabb barna, azt a kínaiban szereztem két éve :lol:

Megyek jövő héten diplomaosztó ünnepségre, ott majd megvillantom 8)

Rugó mindig felpróbálja :roll: :shock:

Kép
vindolanda

A fekete elég meleg tud lenni nyáron :roll:
A barna jobb ebből a szempontból 8)

MOst épp interjút gépelek :roll:

Kép
vindolanda

Erre eltűnt megint :roll:

Kép
vindolanda

Bocs :oops: , eszembe jutott, hogy a kollégámmal ingyen beszélünk cégesen, kicsit ápolta a lelkemet :oops: . Megkentem magamnak két kenyeret, megnézem a BK-t, és asszem, ágyba zuhanok 8) . Jó munkát, Vindo, nem semmi vagy :D ! És köszi :wink: .
dettyk

Köszi, Dettyk!
Az a lényeg, hogy rendben vagy :wink:

Én még kicsit teszek-veszek még :arrow:

Kép
vindolanda

Egy még-gel.

Kép
vindolanda

Nahát traccsparty volt én meg lemaradtam,legközelebb csörgessetek meg és jövök :wink:
Vagy Dettyk hívd Atillát,tuti bánat űző :lol: Csak szóljatok nekem is vazzeeeeeeeeee :lol: :lol:

Én kölkömet meg a lavórból nem lehet kivakarni(nekünk nem megy ám olyan jól,hogy medencés partyt nyomassunk :D )
De Berti imád hajat mosni,olyan okosan tartja hátra a buktáját mikor öntöm le neki 8)
Tegnap mikor anyáéknál pancsolt mondom neki,hogy kiszállás mert már hideg volt a víz,(már háromszor cipeltem bele meleget)mondja nekem üvöltve,hogy nem jön!Mondom neki ne vitatkozzon jöjjön,erre ő:
anya menj innen mert bezárlak :shock:
kérdem tőle hova? Mondja,hogy oda a lyukba :roll: Az apukámnak van egy szerelő aknája,oda akart bezárni :lol:

Tündi
Használtuk mi is a levolacot,ismerünk mi már mindent ami szorulásra van... :roll:

Mindjárt megyünk Veszprémbe és beszerzem még a maradék kórházi cuccomat,egyre többet görcsöl a hasam,persze lehet nem jelent semmit de azért jobb ha minden megvan.

Ja!Tegnap szutyok meleg volt és Zizi nagyon alapon mozgott,kicsit megijedtem de aztán este mikor szellőztettem a lakást és jött a friss levegő már érezhetően többet ficánkolt.
Szerintetek lehet,hogy a meleg miatt mozog kevesebbet?

Móni
Hogy vagy?Bírod ezt a nagy meleget?
Kiütéseid?

Vinó!
Látom Te megint tele voltál energiával,nem tudom,hogy csinálod,hogy ilyen későn még ennyire tudsz pörögni?! :shock:
Kérem a receptet :wink:

juba0

Juba, jóóóóóóó reggelt :D ! Hát csaje, ha itt lesz Attila, tutira szólni fogok :wink: :lol: .

Szerintem Zizinek is melege van, mint mindenkinek, és lustizik egész nap :D .

Bertusnak is jól felvágták a nyelvét :lol: :lol: :lol: .
dettyk

Oké Dettyk azt hiszem lenne mint lefaragnia rólam,megdolgozhatna a pénzéért :lol:
De ha megtudom,hogy ott volt és nem szóltál mert csak Magadnak akarod akkor irgum burgum :lol:

Bertának pont akkora szája van mint az anyjának 8)
És nagyon hasonló stílusban is nyomatja,az apja meg röhög,hogy nem ismerős ez valahonnét?? :oops: :lol:

És már sikerült valamennyire helyre zökkenned???
Vagy mennem kell? :lol:

juba0

Most kicsit furdal a lelkiismeret. Rugó hatkor felkelt, mesét akart nézni. Nagyon fáradt voltam, bekapcsoltam neki. És aztán reggel kilenckor felébredtem :x
Szegény ott ült egy tócsa pisiben, és most olyan kis meleg is :roll:
Nem tudom, lázas-e, ránézésre semmi baja :?

Lehet, beteszem a kádba, langyos vízbe, és megnézzük, mi történik :?

Most kakaót iszik, már a második pohárral.

Juba, én is tudok nagyon fáradt lenni, de általában akkor sem keseredek el :wink: Meg aztán határidős munkáim vannak, így aztán teljesen mindegy, hogy fáradt vagyok-e, vagy nem.
Néha kilenckor azt hiszem, bealszok, aztán elkezdek dolgozni, és valahogyan összekapom magamat.

Jó vásárlást, Juba :!:

Ötletszinten felmerült Gáborban meg bennem egy veszprémi hosszú hétvége lehetősége a nyáron. Csak szólok :wink:

Kép
vindolanda

MOndjuk Dr. House sem sokat segít rajtam, néha elhouse-ozzuk a koraestét, éjjel meg dolgozunk :lol:

Kép
vindolanda

Naposat :)

Detty!
Katus Attila? gondolkoztam vhonnann ismerősa pasi feje :) :) aerobikozott ugye?
Menjünk Körösre :) :) én benne vagyok :) :) útközben felkapom Panndit,Ágicát :) :) naaaaaaaaaaaaaaa ? :)

reggel f7 óta fent,csinálom a brassóit,gyerekeim meg csak f9 után keltek :) :) :) tök jó nyugi volt,csend hímeztem közben kicsit :) :)

Vindo :) :) színesedsz :) :)

cipőben van rózsaszínű magassarkúm is :) :) igaz 1* volt rajtam lila ruhához és teszveszen vettem óóóóócccccccson :)

Juba :)
Berta is igazi csaj ahogy írod :) :)
vmelyik nap csináltam vmit,erre B. megszólal :Anya nyugi,nyugi megcsinálom :) :)

:arrow: megcsinálom reggelijüket és kint megetetem őket :)

KépKép
viranka

Lázaska. Igaz, csak 38 körül, de akkor is :?

Akkor ezért kel fel hajnalban :roll:

Rózsaszín magassarkú :shock:javascript:emoticon(':P')

Kép
vindolanda

Hülye emot-ikonok :x

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hajam jó lett. Szerintem, Z szerint és Cicus szerint is.
NST is jó volt. Mutatott pár kisebb fájást (60-as) Aztán megbeszéltük, hogy jövő hét vasárnap szülünk 8) :lol:
Úgyhogy csajok szombaton még lehet az elmaradt szalonnasütés. Még nyársat is vettem hozzá :D
Aztán itt alszotok és maradtok cicapesztrának mi Z-vel meg elmegyünk szülni :lol: :lol:
Na milyen jó kis forgatókönyvet ötlöttem ki 8)

Dettyk szerintem engem egy újszülöttel a hátad közepére kívánnál :D
de azért szívesen mennék :wink:

Vindo te is színesedsz.
Én se vettem volna fel pár évvel ezelőtt még rózsaszínt, most meg igen :)

Viranka
jobbulást Rugónak+++++++++++++++++++ fél 9 :evil:
nem igazság mi is félkor csak ép 6 és nem 9 :?

Juba anyja lánya :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lesz majd fotó, pocak és séró is, ha Z valamikor este hazaér és megcsinálja.
Aztán felrakom, hagy szőrnyülködjetek :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

A blogba amúgy raktam fel. Pocakosat.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie, Regi, Sense, Ágica merre vagytok??????????????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni te is eltűntél :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugó f...ik. Szerintem valami lázas-hasmenős vírust nyakalt be. Nem alszik hajnal óta, pörög mint állat. Reggel kapott lázcsillapítót, most olyan hőemelkedés körüli. Várjuk, hogy feljebb menjen. Meg aludhatna is :roll:
Akkor tudnék gépelni tovább.

Az egyik interjúgépelős emberünk szólt délelőtt, hogy ja, az egyik interjút már nincs ideje legépelni. KÉt hete adtuk neki oda :?
Hamarabb nem ment volna????
MOst elmegy vele két éjszakám legalább :evil: Azt hittem, tegnap befejeztem a gépelést.

Móni, azért a rózsaszínig, nem hiszem, hogy eljutok :wink:

Kép
vindolanda

Megvettem a kórházi motyómat,most már nyugodtabb vagyok.
Még Zizinek kell majd új ágynemű a kiságyba de anya mondta majd ő vesz neki ha megszületett.
Ja és vettem egy csomag pelenkát mert a kórházban már mikor Bertám született is napi négyet adtak,lehet most nem kapunk egyet sem.2-5 kilósat vettem remélem belefér majd :roll: :lol:
Ha nem akkor leizzasztom a popóját,ilyen melegbe nem lesz nehéz,majd együtt fogyózunk :lol: (viccelek áááám)

Vettem nagylánynak egy medencét,ne lavórban kelljen nyomni neki :lol: Egyébként volt ám medencénk csak az alsó szobában van,tele szórva plüss állattal és nem volt kedvem kipakolni,inkább vettem másikat :D

Feldobtam a kaját,székelykáposzta,sosem csináltam még :oops:
Ha elrontom a kutyának lesz egy szép hétvégéje :lol:

Móni
Hol az a kép????
És milyen szörnyülködésről beszélsz?!
60 az kisebb fájás?Én akkor már szenvedek :D

Imádom ezeknek a kis vackoknak a beszólásait,olyan jókat lehet nevetgélni rajtuk :lol: 8)

Vindó!Jobbulást Rugónak!És ne legyen bűntudatod,nem tudhattad!!
Hasmenés járvány?Nekünk néha jól jönne :D Hülyéskedek,gondolom az ezredik popsi törlés után már komoly fájdalmakkal jár az is!!
Ja!És a rózsaszín simán vállalható,nekem van egy-két darabom,meg piros de a kedvencem a lila,azzal tele a szekrényem,most ez a mániám,van hozzá illő táskám is 8)

Szomszédban balhé van,most épült egy ház,gyors építésű,frankó kégli,a szomszéd pasi szerint nem jó helyen van,átlóg hozzá...
De mikor az alapot ásták nem jutott eszébe,csak mikor már kész.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle mert harsog az egész utca tőlük.

juba0

Vindo!
majd ha Viola megszületik,színesedni fogsz Te is :):)

Móni!
mindjárt lesem blogodat :) bár én láttam élőben 1 hete :) :)

megittam egy kis Sangriát.... nem biztos h. jó ötelt volt :oops: 8)

KépKép
viranka

Helló!

Juba és mikorra fog hatni?? Reggel megitattam vele egy 5ml és azóta sincs semmi :( Jaj már 4dik napja,ha jól emlékszem,most tényleg nem emlékszem mikor volt kaksink..De úgy rémlik...

Fiúk kidőltek nem olyan rég jöttünk haza a ballagásról.

Jobbulást Rugónak.. !

Nem tudtok valamit szárnyas hangyák ellen? A nappaliban jöttek elő,és már kivan a t.. is tőlük.... Vettem ilyen bolybacipelős kajcsit,de az is mikorra kezd el valamit is érni????? :x
varga tünde

Tünde, nekünk hangyák ellen a Raid vált be, bár elég drasztikus. Ha elalszanak a fiúk, este fújtok :wink:

Rugónak közben 39 fokos lett a láza. Nagyon fáradt volt, most alszik, én dolgozom, G. vásárol Debrecenben.

Viranka, majd meglátjuk :lol:

Kép
vindolanda

Tünde,szódabikarbóna?
mi már túl vagyunk rajtuk :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok

Életjel......

Ezt a meleget ténylg nagyon nehéz elviselni.MA voltunk alma koncerten és persze fél2-től volt Petrát be is kentem 50 fakt.naptejjel magamat elfelejetettem szépen nézneki ki a karjaim meg a nyakam :D

Lekopogom Petra "nem"jár lassan két hete bölcsibe :D Én nem tudom hogy csak itt nálunk e a mi bölcsinkbe de akkor szúnyogok vannak Petrusom agyon van csípve és be is dagad neki a csípés.Egyébként annyira egy hisztis nőszemély rendesen zavarba hoz sokszor :oops: Amint nem engedünk neki meg valamit üvölt torka szakadtából :oops: :roll: De legyünk bárhol tesco,meki.....szóval nem tudom mi lenne a helyes írány nevelés szempontjából.Már próbáltam hogy nem figyelek rá és akkor befejezi de ez nem jött be.Akkor próbáltam rácsapni a fenekére :oops: ez sem jött be :roll: .De ma kipróbáltam és bünti szoba lett a vége és láss csodát észbe kapott :oops:

Móni: Ha eltaláltam a felét Pöti nevének akkor enyém a fél csoki :lol:

Mesi: Gratulálok a házhoz!! :oops: még nem is mondtam :oops: Nagyon szuperek a képek!!

Detty: Remélem már jobb a hangulatod!!

Viranka: Nyugi nyugi :lol: :lol:

Vindo:Ezek a képek haláliak Rugóról :D

Juba: uhhhhhhhh már te is nagyon a célban vagy.Hogy repül az idő :roll: :D

Kép

Kép
agica1126

Vindo jobbulást!

Most találtam itthon még valami sprayt is azzal is befújtam. De már tele van a t.... Már túl vagyok a szódabikarbónán,meg ecet keverékén semmit nem használt! Borzalmasak.............
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?