A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Azon gondolkodom, hogy vajon gutaütést fog-e kapni boo, ha elárulom neki, hogy a gumiszamárért nem kellett volna elzarándokolni a Lidl-be, hanem a Mammutban is megvehette volna, a Játéksziget boltban, száz forinttal többért. És legalább választhatott volna kéket is.
Szerintetek megírjam neki? :roll: :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
jajdeörülök Miron mászásának!!!!!!!!
(Nimród is először csak párat tapicskolt, aztán pár hét kellett hozzá, hogy ne váltson a gyorsabb kúszásra)
hurráhurráhurrááá!!!!!!!!!

Majd még este jövök rendesen is, amíg Apa Tescozik :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,
Nimród is parázott a fűtől: szigorúan vigyázállásban ült a pokrócon, aztán sírt és emelgette a kezeit mikor négykézláb leraktam rá. De már jóban vannak;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

tímea83! :)

Tamara: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( . Kinövi majd az allergiát?

Mindent egyedül csinálsz? :shock: :roll: :?: Nem tudnál egy kis időt lecsípni valahonnan, és elmesélni nekünk, hogy miért vagy elszontyolodva? :(

boo! :)

Ez jóóóóóóóóó!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Az jó, ha tőletek csak 10 percre van a Lidl, csak tegnap pont a Moszkva téren voltatok. :roll: :lol:

Miron mászásának hattttalmasss örülés :P :P :P :P :P :D :D :D :D , fűben való mutatványozásnak pedig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo: Hatalma gratula a mászáshoz!!!!!!ugyehogyugye csodákra képes a dévény :D 1 alkalom is mennyit jelent....Tudod mi ugrott be,hogy írtad a szopiproblémákat? Hogy a mi dévényesünk kb2. kérdése az volt,hogy voltak-e szopi gondjaink.Szóval lehet hogy Mironnak azért nem ment,mert a szájában is lazábbak az izmok és azért így sokkal nehezebb???Nálatok is volt szájban turkálós része a kezelésnek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

28fok van Hédi szobájában :roll: egyszál bodyban alszik és már most csurom víz.Ablak egyenlőre nyitva,de nem tudom hogy hagyjam-e,félek,hogy megfázik így csuromvizesen :roll:

Ma voltunk vissza dokibácsihoz,holnap lejár a gyógyszerszedés,engedélyt kaptunk a hétvégi strandolásra,de a fülére vigyáznunk kell :arrow: nem nyomkodjuk a gyereket a vízalá :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ha már annyira mehetnéketek van, akkor ezt a filmet eléggé dícsérik :wink: :

http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20100611-a-lany-aki-megmutette-az-orrat-tamara-drewe-elozetes.html

Kép
Kép
200907?

Kencézés:
nekem Vichy 50+ van, és szuperül kenhető (van egy Bioderma is de az baromi sűrű), viszont utána ragad a kezem tőle, gondolom, a gyerek is. Nimród nem élvezi a kencézést de még nagyon nem lázad ellene, inkább a sapit próbálja lerángatni a fejéről.

Tánc:
Nimród is élvezi, mikor hastáncolok neki :oops: :oops: :oops: :oops:
De úgy is szoktunk, hogy az ölemben van és együtt táncolunk, és pörgünk körbe-körbe! Akkorákat kacag, hogy ihaj!

Mozi, esti tali rendszeressé tételében én is benne vagyok!!!!! Mikor megyünk?

Bond,

[quote]N írta:eked keresgélve találtam ezt az oldalt. Shocked Shocked Shocked Ebből is látszik, hogy minden csak viszonyítás, kultúra kérdése Rolling Eyes :

én is szoktam hordozni, kb egy hónappal ezelőttig elől, annak ellenére hogy 7 kg fölött nem ajánlják már egészségügyi okok miatt. Mindegy, a garázsig jó volt. (anno amig picike volt, kb három hónapos koráig ha fájt a hasa, felkötöttem, és megnyugodott, bealudt, így mosogattam, hajat szárítottam, stb. Nagyon jó feeling, olyan mintha megint a pocakban lakna) Aztán a játszóházban egy anyuka megmutatott egy nagyon egyszerű háti kötést, azóta azt használom, és a derekam javult! Tegnap pl így mentünk kiflit venni a boltba :lol: :lol: :lol: :lol:
Csemete imádja, már jön ha meglátja a kendőt, és kacag végig, amikor felkötöm :D :D :D :D

Engedelmeddel én sem néztem meg a videót...

Boo,
ez a cybex nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szamár meg tényleg randa :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
horror sztori :arrow: teapa egy igazi hős! (nálunk ez úgy nézett ki régen, hogy ha szóltam Apának, hogy ott egy pók, vagy valami más jószág (egyszer egy szöcske szabadult be) akkor ő visítva ugrott el, rohant a másik szobába, és nem jött ki, amíg nem szereltem le a dögöt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: roppant férfias volt :? :? :? :? aztán megfenyítettem, hogy a fia előtt ilyet azért mégsem, és azóta példásan kezeli le az ilyen szitukat :lol: :lol: :lol: :lol:

Czigka,
konkrétan a redvás vízre gondoltam :oops: :oops: :oops:

Csibe,
rakok képet, amint lustaapa beszerkeszti az ülést a kocsiba :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dodi,
go-go-zás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon cuki lehetett!

Nyuszi,
hajráhajrá, ez már a finish! Aztán várjuk a képeket :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,
kertbe-kicsapás: ilyet mi is szoktunk csinálni :roll: :roll: :roll: :roll: nálunk van játszótér bébihintával meg csúszdával meg van sok kismotor meg mindenfélejátékagyerekeknek bebebeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De most viccen kívül: összeereszthetnénk a két fűimádó természetbarátot valamikor :wink: :wink: :wink:

Tike
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nálunk 27 fok van, és szegény gyereket pizsirugiba raktuk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (lehet hogy átöltöztetem)

KépKép

KépKép
kispocok13

Bekapcsoltam a légkondit :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jiháááááááááááááááááááááá, nagyon fini a hüsi szellőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,
találtam Maclaren Quest Sportot 50ért :shock: :shock: :shock: :shock: nagy a csábítás... csak 5.5 kg... de ahogy a képen látom, egybe tolókarja nincs, hanem az a pelenkázótáska pántja.
Viszont még anno a Brendonban amikor ajánlották, azt mondta az eladó, hogy ez az egyetlen kocsi, aminek a teherbírása 25 kg, az összes többi 15kg.

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
Béna sárgát nem herótozni akartam, csak furcsállottam, hogy az elmúlt 10 évben, nem találtak ki másikat, mert a 11 éves unokaöcsém is pont ugyanezt használta :roll:
Mentőmellényt is néztem, de szerintem az büntetés egy ekkorának :roll:
Bakker a déli hsz-eden vinnyogtam a röhögéstől.... :D :D

Naptej :arrow: Gyereknek Bioderma fújós, teljesen tuti, nem ragad, nem folyik, pöpec 8)
Nekem, mikor mi, ami épp megtetszik :roll: De legalább 20 faktor mert nem vagyok egy Salma Hayek... :roll:

Bond!
Barbie-szépségverseny :arrow: Naná, és király voltam benne a diszkós Barbimmal 8)

Boo!
Egy darabig még felváltva csinálja ált. minden gyerek a két mozgást, aztán egyre kevesebbet kúszik, és egyszer csak szinte sosem :)
Szamár tuti, bírom ezeket a rondákat...egyszer kihalásztam egy félkarú mackót a Auchanban a rohadt narancsok közül és megvettem....mert ő ugye nem kellett volna senkinek.... :oops:
Aszongya Drágám Ő ezt már nézte a Lidliben, de gondolta tuti leherótozom... :roll:

Férgek :arrow: Itten nem vannak, de én Kszéna vagyok, és mindent kinyírok aminek 4 lábnál többje van :twisted:

Czigka!
ma kétszer belefordult Zé a vízbe... lehet nem is kell neki úszógumi...megtanul inkább búvárkodni.... :oops:

Csibe!
Igen tudom hogy neked is Römer van :D Szerintem pofára egyforma ez a három ülés, csak a rögzítési módok különböznek..na meg esetleg a színek...neked milyen színű van?
Majd lekattintom, ahogy szunyál benne :D Ez a tök könnyen lefektetés nagy királyság benne :D

:arrow: Zé pucéran portyáz benne... és vizesen ugye, szóval még rá is ragadnak... de konkrétan leszarja... és kotor ezerrel :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

KisPocok!
Becsapós, én tolókarnak néztem :roll:
Igen ez sokat bír, másik topikban egy csaj erre cserélt korábban, mert ölég termetesre nőtt a kisfia és babakocsizott volna még. Nimródból azért ezt nem nézem ki. Ő normál súlyú fiúcska lesz később is, inkább filigrán, nem?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Megnéztem a képét...szerintem az tuti nem a pelustáska pántja.....vagy én vagyok nagyon vaksi... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Meg a pelustáskát sem látom.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép
Kép
200907?

Tímea!

Allergiát sajnálom,de simán kinőheti :wink: . Botond is ekcémás lett a tejtermékektől, vártunk két hónapot és elmúlt :wink: . pindurka még, ennyi az egész.

Katy!

Ilyen porcelánbaba-bőrre oda is kell figyelni :wink: :D . Végülis én is másmilyet vettem, mert az akciósból már nem volt. BeautyBaby (a Müller saját babamárkája) 50+-os, 1590 ft volt, jó zsíros, de könnyen kenhető :wink: .
Mi is Biokill-t használunk :D . A kutyák miatt kezdtük el évekkel ezelőtt, és azóta is azt nyomjuk, ha kell.

Csak a mezei poloska ellen nem hatásos.
Bocsi, de :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo!

Mászás: juhhuuu-juhuuu :D :D :D
Óóó, bár ki lehetne kapcsolni néha apát a köldökén :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Voltam ma neki vásárolni a C&A-ban. Távozáskor a biztonságiőr (látva a nagy szatyrot):
- Látom, sikeres volt a vásárlás :) .
- Ja, igen, a férjemnek vásároltam be nyárra.
- Ez igen, ilyen egy jó feleség :wink: !
- Nem, ilyen egy lusta férj :twisted: :? !
:lol: :lol: :lol:
A pláne az egészben, hogy a számára vásárolt 4 db ing egyike se jó rá, mert mindegyik szűk karban, vagy hátban,az egyetlen, ami jó, az viszont a térdéig ér :lol: :lol: :lol: :? . Holnap vihetem vissza... És saaajnos kénytelen leszek magamnak levásárolni :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois!

Botond nem leszarja a ráragadó füvet, hanem megeszi :lol: :lol: :lol: . Legalábbis szeretné :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Ilyet én is szoktam.... bár a múltkor már elzavartam a Wranglerbe, mikor már a harmadik kört futottam a csereberébe :?
C&A-ban semmise jó rá, jetiember :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja nem úgy "szarjale"... na ez elég undi lett így... mintha a Kölköm meztelenül korzózna és közben folyamatosan ürítene... :oops:

Zétény is mindenevő... a kertben minden érdekes... kavicsokat, virágokat ésatöbbit szedtem ki ma is a szájából... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond!
Én is ezt nézegettem, szerintem kar :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Jaaaj,dehogy, értettem ám, hogy nem úgy szarja le,csak így vicces volt! :wink: :lol:
Én is állandóan ki kell túrjam a fél kertet a szájából :? . Ha épp nem tudom árgus szemekkel figyelni, dugóként vetem be a cumit :oops: :lol: . Pár percig így kiküszöbölhető a fulladás :? :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Na mondjuk akár le is szarhatná ennyi erővel.... :lol: Itthon nem pazaroljuk a fürdőspelust...na meg fürdőgatyát sem adok rá, pedig vettem ám :roll:
Cumi nálunk nem játszik, pedig ilyenkor jól jönne...meg jól jött volna a megacicistaság ellensúlyozására is időnként :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Gyerekem ma egyedül evett :shock:
És nem akart megfulladni... esküszem ezzel a hat foggal ügyesebb, mint sokan 32-vel :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Miron mászásának juhhéé...

Kispocok!
nálunk én raktam be az ülést és apa a mai napig nem tudja,hogy
hogyan is kéne pedig mutattam szegénykémnek,de magas
volt neki.
pedig a mi ülésünk oldalán lépésről lépésre ott van,hogy hogyan kell
bekötni...

majd én is teszek képet,ahogy Kiara alszik benne végre és nem
üvölt,mint anno a hordozóba csak a telómról valamiért nem
tudom átrakni a gépre az adatokat.

minden egyes utazás alkalmával megkérdezem apát,hogy:
-Hallod ezt?
-Mit?
Hát a csendet... :roll: :roll: :roll: :roll:

nekünk is az elején óckodtt a fűtől,de most már inkább gazolja
majd 1-2 darabot megeszik a többit nekünk adja.
a kavicsokat nekünk is a szájába veszi...

és számomra a nap legnagyobb híre,hogy a lányom megtette ma az
első önálló 3 lépését egyedül...
barátnőméknél a fotel sarkától az ágy széléig.
hát én úgy meglepődtem és olyan boldog voltam.

ma én is elmendtem a brendonba és vettem 1-2 pancsolós dolgot,
viszont a fő dolgot nem kaptam meg,az úszógumit,így apa
holnap elmegy egy máásik helyre a munkahelye mellett és
megveszi ott.
bár egy olyan sárgát tetetett félre,de a honlapot láttam többfélét és
mondtam apának,hogy inkább hozzon azok közül egyet.

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Hol találtad?? Nekem csak ezt a sárgát dobja ki, játék/strandcikknél... :? Meg ha máshogy keresem, pl. szabadtéri, ott is csak ez van.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

[quote]S írta:zamár tuti, bírom ezeket a rondákat...egyszer kihalásztam egy félkarú mackót a Auchanban a rohadt narancsok közül és megvettem....mert ő ugye nem kellett volna senkinek.... Embarassed

ezt én is csinálom... megmentem őket :lol: :lol: :lol: rendszeresen a nyomi, meg furán kinéző zsömléket és egyéb péksütiket :lol: :lol: :lol: :lol:

alkat: hát igen, nem egy nagydarab... még... apukája elég macis, vastagcsontú, szóval még benne van a pakliban :cry: :cry: :cry: de egyenlőre az átlag méreteket hozza, vagy kicsit alatta van.

Kar vs táskapánt: ennek a hátulrólnézős képén látszik a trüváj:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/5981?storetype=store&store=43

KépKép

KépKép
kispocok13

ez a gyerekülésünk:
Kép

és ilyet vettem a brendonba:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
a szemes hajót...
na meg vetem egy csomag úszó pelust is,ha már arra jártam.

naptejet mi még tavaly a müllerbe vettünk garniert és még azt használjuk.
engem kicsit zavar az,hogy eléggé folyékony,de amúgy
tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
magunknak is azt szoktam venni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.06.11 22:18-kor.

Kép
Kép
csibe83

lois máris belinkelem az oldalt...

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
csibe83

CSibe,
lépések :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(bakker, most már csakazértsem rakom be én az ülést, kíváncsi vagyok, mennyi időbe telik míg megcsinálja...)

Lois,
egyedül evés hurrá!!!!!
Nimród ma betömött a szájába majdnem egy fél kiflit egyszerre... és amikor kikotortam a felesleget, rettentően fel volt háborodva. Aztán az almaszeletet egészben... újabb felháborodással kísérve a felesleg eltávolítását.
Viszont egyedül harap az egész almából ha tartod neki!! :lol: :lol: nagyon cuki!
Kanállal evés egyre nehezebb nálunk, mert ő akarja... úgyhogy most ketten fogjuk a kanalat, rakjuk rá a kajcsit, majd toljuk be a szájába...

KépKép

KépKép
kispocok13

ha jól látom még csomagküldés is van...

Kép
Kép
csibe83

hát úgy látom ma sem alszom el hamarabb,pedig megfogadtam
magamnak,hogy ma ahamr ágyba kerülök...

holnap megyünk Fótra anyósékhoz,aztán vasárnap érkezünk
valamikor,így sztem vasárnap este max visszaolvasok.
bár ez attól is függ mennyit termeltek hétvégén a dög melegbe...

klímát mi is tegnap beüzemeltük...

Kép
Kép
csibe83

annyira jó, akinek van kertje...irígy vagyok erre a "kicsapom a kölköt meztelenül a fűbe, aztán meg pancsikolunk kicsit" projektre :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ja, anno mondtam Apának, hogy olyan szívesen mennék valahova a nagybüdösfőváros mellé egy kis városba, egy házba lakni, mire ő ledorongolt, hogy vidékre? (merthogy ő alapból nem pesti, én viszont itteni panelbogár vagyok)
Erre mikor megszületett Nimród, elkezdett sóhajtozni hogy dejólennehaegyházbanlaknánk....

Szerintetek? :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (ja, és nem emlékezett a korábbi beszélgetésre)

KépKép

KépKép
kispocok13

KisPocok!
Bakker, tényleg...de trükkös.... simán benéztem :oops:

És akkor most feláldozod magad, és betolod a péksütit, mert ugye szegény különben ottmaradna "megevetlen"?? Jó kis érvelés...majd én is ezt mondom a fagyira.... :roll:

Csak azért írtam, hogy Nimród átlagos méretű, mert a 25 kg-os terhelés az nagyon sok ám, az átlag 25 kilós gyerek már iskoláskorú szerintem... :)
Szerintem a 15kg-ig jó babakocsik azért elegek szoktak lenni a babakocsis korra.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe,
jó utat! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

babakocsi: tököm tudja mi ez a keresztizé, de nem tolókar, az tuti.
Amit pelenkázótasinak néztem, az egy zseb a hátsó kupolán talán?

ebayen lehet hogy lövök egyet hamar :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!
ülés beszerelésében nekem annyival több előnyöm azért volt,hogy
amikor kiválasztottam,hogy melyiket szeretném,akkor
elemntem a brendonba és ott "belepróbáltam" a gyereket,így
a csávótól ellestem,hogy hogyan is kell majd beszerelni az autóba...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Ja azt hittem a Brendon honlapján...és béna vagyok azért nem lelem :oops:
Jópofák, csak nekem ez nem elérhető. Vasárnapra köll, mert megyünk kerti buliba nagymedencésbe..meg holnap is megmártanám a nagy vízben, ha megfelelő hőfokú.

Ez a mi ülésünk:
Kép

KisPocok!
Én is panelgyerek, meg drágám, így mi nagyon élvezzük a kertes létet 8)
Kivándorolni meg amúgy sosem késő :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

tudom, értettem, hogy mire gondolsz a mérettel kapcsolatosan :wink:

Az jutott eszembe, hogy ezek a manócskák már most 10 kilósak... és mondjuk ha beszabadulok a szomszédos piacra, tuti megbuggyantom sok finomsággal a kocsi alját :lol: :lol: :lol: :lol: (imádok piacozni, olyan vagyok mint Anyu)

KépKép

KépKép
kispocok13

Hát köszi Pocok :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

lányom az előbb olyan keservesen felsírt szegényke...

lois!
találtál valami jó kis úszógumit???

Kép
Kép
csibe83

Én is ki akartam próbálni az ülést, de itt nem tartják, de még a duo plust sem :? Így vakon rendeltem meg :)
Jó utat Csibe!

KisPocok!
Szedjél le még képeket..... talán valahol látszik rendesen :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
holnap megy a párom vennni nekünk,ha gondolod mondd melyik
kell és megvesszük.majd postázom,bár akkor sem fog vasárnapra odaérni...(gondolom)

Kép
Kép
csibe83

Lois!
én is béna vagyok az ilyenhez.
fő bizonyíték,hogy kerestem a goggle-ön máshol is ilyen úszógumit és
nekem csak a brendont dobta ki.
apának meg nem...

Kép
Kép
csibe83

Lois!
hétvégédért elég irigy vagyok...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.06.11 22:44-kor.

Kép
Kép
csibe83

[quote="kispocok13"]A írta:kispocok13z jutott eszembe, hogy ezek a manócskák már most 10 kilósak...

...már amelyikük. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: (Mondjuk az igaz, hogy Manó kb. 12 kiló. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Csibe!
Köszi aranyos vagy, de jó lesz ez a sárga, mert kell hamar, ahova megyünk ott nagy víz van, és mindenképpen akarok neki vinni úszógumit.
Én csak rugdosást hallok ki néha szobájából...vagy a fejét veri be...rejtély. Ha sírni kezd, az nem marad abba, akkor be kell mennem hozzá.

KisPocok!

Most már nem fognak ám olyan eszeveszett tempóban nőni :)
Nimród is 10 kiló?? Akkor el vagyok tájolva, azt hittem kisebb.... :oops:
Persze ha dinnyét akarsz rakni az aljába akkor kell a nagykocsi... tesóm a a macskaalmot szállította mindig benne...szét is nyeklett az övé...de persze ő még nem tudta hogy van ilyen szuper maclaren :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?