2004.10.12 13:21
2004.10.12 13:39
Erről jut eszembe. Szerintetek mennyit érdemes eltennem egyszerre? Mennyi pelus kell egy nap egy babának kezdetben?
2004.10.12 15:58

2004.10.12 16:02
2004.10.12 16:11
2004.10.12 18:08
Nagyon gyakorlott mozdúlatokkal fürdeted. Már ha az a te kezed. Azok a képek a legjobbak amiken a kiságyban van
Szinte elveszik benne
IRIGYELLEK!! Én a szoptatástól félek a legjobban. Bár tudom, hogy nem szabad stresszelni, mert akkor még rosszabb lesz. Na majd tőled kérek tanácsot
Addigra Norbika tiszta vasgyúró lesz

Én képzeld egyik éjjel azt álmodtam, hogy nem volt a babának orra. Olyan borzasztó volt. De aztán ránéztem az uh felvételre (álmomban!!!
) és megnyugodtam,hogy ott a turcsi nózija
2004.10.12 19:53
2004.10.12 19:56
2004.10.12 20:09
Kicsit féltem, nem nyílt-e ki, sok volt a strapa mostanában. Vérnyomás a béka segge alatt, két hét múlva vércukor.
Egy már lement azóta, remélem, a másik is le fog, mert ez így nem lesz jó. Persze, egész nap csak szalámis szendvicset zabálhattam, pedig az hizlal a legjobban. Aztán este 11-kor jutottunk meleg kajához
Na jó, nem pufogok tovább, az úgyse segít. 
2004.10.13 08:45

Még Füreden leadta egyszer a papirját, aztán meghalt a doki, de nem nagyon izgatja, hogy ki vette át a prakszist. A muterja gyógyítja telefonon keresztül
A harmadik terhességnél is olyan aggódos az ember mint az elsőnél? Vagy már rutinos vagy?
2004.10.13 09:05
2004.10.13 09:57
2004.10.13 11:42
2004.10.13 12:00
)
2004.10.13 12:01
A végén még olyan lesz mint a mc drive.
2004.10.13 12:53
Nekem egy időben rémálmaim voltak, hogy keresem a babám, de szerencsére elmúltak.
Mennyire kicsi, mindig ledöbbenek, ha ilyen pici babát látok. De nagyon szép kisbaba.
2004.10.13 13:07
De szerencsére nem lett semmi baj, csak a szervezetem emlékezett, hogy ő ilyenkor szokott menstruálni.... A kis aranyos
Szopi után mennyi ideig vársz, hogy böfizzen. Vagy ez rögtön jön ha felemeled? Mert már olyan gondolataim vannak, hogy mi van ha fogom fél órát és semmi, leteszem és akkor visszabukja?? 2004.10.13 15:29
2004.10.13 16:04
2004.10.13 16:13
Szóval,lehet,hogy egy páran most azt mondjátok,hogy hülye vagyok,de nem hagytam ott Brúnót.Kedd:Reggel mentem vérvételre és a gépért.Tamás is jött velem.Már a vérvételnél oda jött a dokim és kérdezgette,hogy vagyok minden rendben stb.Olyan nevetséges volt az egész.Aztán felmentem az emeletre a gépért na ott volt a NŐVÉR,de ő is olyan volt mint akit kicseréltek,teljesen meg voltam döbbenve.A dokim oda is utánam jött és felügyelt,hogy minden ok legyen.
Természetesen hazafelé elromlott a gép,vissza kellett menni.
Na,gondoltam majd most fog kiabálni a csaj.De nemmmm!Normális volt és azt mondta,hogy ha nem mér,akkor nyomjam meg a rajta lévő gombot és újra fog mérni.Ha ezt a múlthéten is mondja,nem lett volna ennyi gond.De a múlthéten még azt mondta,hogy ne,hogy hozzá nyúljak a gombhoz!
Persze az éjszakám szenvedés volt.10-től már csak 50 percenként mért,de nem mertem elaludni,mert ha nem mér akkor ugye a gombot meg kell nyomni.Aztán picur se volt formában mert kb:du:3-tól reggel 6-ig meg nem állt.Mint aki be van sózva.
Az átlagom 120 körül volt.Persze a dokim megint végtelenül kedves,mosolygós volt.
Aztán meglátogattam egy csajt aki Dévais és együtt feküdtünk 2 hónapja a kórházban.Ő ikres most 37 hetes és már csak szenved a lurkókkal.Már minden nap szülhet.
Innen elmentem a piacra,mert sült hurka,kolbászt kivántam vacsira.
Mire haza értem megjelent a bérmalányom ő lesz Domi keresztanya.Dumcsiztunk jó sokáig közben megsüttem a vacsit,erre szól édesanya,hogy most jön Siófokról és itt aludna,meg hoz egy csomó mindent.Na ő is befutott,még szerencse,hogy egy hadseregnek való kaját vettem.
"Igaz a mondás,hogy éhgyomorra nem szabad kaját venni."
Mire minden kész lett Tamás is befutott,ekkor kaptam Gigitől az sms-t.Mire megkajáltunk,dumcsiztunk,letusoltam már olyan hulla voltam,hogy nem volt erőm a géphez ülni.Igaz,még a gép se tökéletes,de egy nap kellene hozzá,hogy mindent megcsináljon rajta Tamás.De ugye egy nap sincs amikor nincs dolga.
Hétvégén is festés lesz.
Ezért bocsika,de nem nagyon tudtam követni,hogy kivel mi van.Azt leszűrtem,hogy hiányzok és,hogy Kata beteg
és ,hogy Gigi lehet,hogy hamarosan szül.
Gigi!Hajrá,hajrá!
Dia 31+0 
2004.10.13 16:51
Az már tuti, hogy azért változtatott a dokid, mert olvassa a dumánkat? Vagy ezt miből gondolod? 

Nekem is ott figyel a hurka-kolbi a hűtőben, hétvégén nagy zabálás lesz.
A férjem 3700 grammal született, 8 hónapra!
Ha bent marad végig nem tudom mekkor lett volna
2004.10.13 18:09
Bár már mondta,hogy van aki olvassa az István kórházból.Lehet,hogy egy koléga szólt neki??
Vagy talán az volt rá ilyen hatással,hogy ott volt velem Tamás?
Fogalmam sincs!Igen,köszi,most már nyugodt vagyok.
Holnap már többet jövök mert ma haza lettek paterolva a vendégek.
Sajnálom,hogy Maricáról nincs hír.
Én isten bizony már felhívnám,hogy nem szép dolog a kismamákat felizgatni az eltünésével.
Légyszi zaklasd egy kicsit!
Már annyira várom,hogy mikor fogsz riasztani.
Tegnap amikor jött az sms mondtam is Tamásnak,hogy fogadni mernék te vagy.És tényleg te voltál.
Puszi,Dia2004.10.13 19:05
2004.10.14 07:16
Még a végén ott akar majd maradni, mert megijed a világtól
), meg nagyon kedvesek a szülésznők is. Sőt, láttunk egy éppen megszületett babát is, annyira édes volt, és olyan jó volt látni. Aztán egyszercsak meghallottam, hogy egy nő elkezd kiabálni, meg eszméletlen fájdalmasan nyögni. Lehet, hogy hülye vagyok, de szörnyűmód beparáztam. Megrémített nagyon. Eddig nem féltem a dologtól, de valahogy ez nagy hatással volt rám. Na de mostmár lassan megnyugszom, bár még maradhatna kicsit a babám bent, biztos ami biztos
2004.10.14 07:44
2004.10.14 08:25
Te kis szerencsés
Most azon parázok, hogy fel fogom e ismerni időben a fájásokat! Bár ha olyan lesz mint egyik este, akkor tuti
Az lenne a legjobb, ha úgy indúlna be, hogy elmegy a magzatvíz.
Na még válogatok is.
Mennék én is, de a járásom már olyan mint egy tojógalambbé.
Annyira nőies vagyok

)2004.10.14 08:53
2004.10.14 09:09
Vagy esetleg a kettő kombinációjával kápráztatom el a közönségemet! 2004.10.14 09:52

2004.10.14 09:54
2004.10.14 10:04
2004.10.14 10:58

Gratula a 8.hónaphoz
Én Avent mikrós sterilizálót vettem, a barátnőmnek nagyon bevált. A hűtű olyan szempontból jó lenne, hogy utána biztos nem lenne vashiányod
Szóval olyan kitételem is van, hogy csak a fürdőszobában folyhat el

Az enyémben ez még nem merült föl, de ha megemlítem neki, lehet, hogy ajánlani fogja, hogy inkább az enyémmel menjünk!
Majd aztán este írdd meg, hogy mi volt a dokinál. Azt már kitárgyaltuk, hogy Mica értesít minket! (amikor eltüntél egy kis időre
) 2004.10.14 11:21
2004.10.14 11:32
) Erre felhivtam Gigit (kb. 8 óra felé), de valószinü ki volt kapcsolva. Másnap reggel meg már sok volt az esemény, igy nem jutottam el a telefonálásig.
(az értéke 3 alatti kell hogy legyen) Szerda reggel mondta a doki, hogy ha az aznapi is jó eredménnyel zárul, akkor haza is mehetek. (iszonyatos dömping van a kórházban, nagy a helyhiány! A frontok miatt biztosan többen szülnek!) Szerencsére már 10-re túl voltam a vizsgálatokon, amik most is jók lettek, igy délben már ott is volt értem a "taxi".
Persze nem úszom meg ilyen könnyen, hétfőn vissza kell feküdnöm
, hogy szem előtt legyek. Azért az megnyugtató. A dokim nem aggódott a baba kora (36. hét) miatt, azt mondta, hogy ha beindul, akkor szülünk. (márhogy nem fogják visszatartani semmiképp)
Ez már haladás, nem? Bár a dokim szerint ez még szinte zártnak számít!
fogok vajúdni, meg labdán ülve.
van!
bár még nem láttam az összes képet, igyekszem végignézni. Örülök, hogy egyre jobb az étvágya Norbikának és hogy összecsiszolódtok! Szoritok, hogy ezután is jól menjen minden!
Az meg külön jó, hogy a vérnyomid is rendben! Volt egy szobatársnőm, akinek "fehér-köpeny" szindrómája van. Ha meglátja, hogy jön a nővérke, egyből felugrik a vérnyomása 150-160 körülire. De ilyen az egész családjuk.
2004.10.14 12:42
Ez a 2111 már elég csábító. Szerintem nemsokára csatlakozol Györeszhez, és te is babázol
Négy nappal vagyok utánad. Huhh, mindjárt itt van.
)úgyhogy eléggé megviselt, mikor hallottam, hogy kiabált a nőci. De mostanra már helyreraktam magam
2004.10.14 13:39
A Barbarára vagy a Diára kéne rásózni a táblázatot, ők még decemberig itt dekkolnak!
Én már két éve használom a járgányomat, ami elég nagy szó, mert elötte egy évnél tovább nem volt meg egy sem. Bár épp ma beszéltünk róla, hogy le kéne cserélni, mert hiába kombi, nem elég nagy. És már előre látom magunkat, ahogy lecuccolunk Füredre. Babakocsi, kiságy, gyerekülés, kutya .....
Ehhez már nem elég a B kategória

De ki tudja. Bár elég jól bírom a fájdalmat. 2004.10.14 14:42
Decemberben meg majd tovább sózom!
2004.10.14 15:53
2004.10.14 17:12
Kérdezd már meg légyszi
Meg csattanáskor nem tudom, hogy ezek a nőcis kocsik mennyire bírják. Én Volvo párti vagyok, éppen azért mert nagyon biztonságos és most még inkább fontos, hogy ha esetleg valami történne akkor ki is tudjunk szállni a kocsiból. Bár még így is biztos remegni fog egy darabig a lábam, mig a picurt fogom hurcolászni. Meg kell majd szokni
2004.10.14 17:37
Holnap elviszi a gépezt Tamás javítani.
A táblázatot én nem tudom válalni,mert örülök,hogy írni tudok a géppel.Nem vagyok egy számítógép zseni.
Az is tök jó,hogy Majácskával minden rendben.
De hétfőn megint elfogsz tűnni??
Nagyon jól esik.remélem nem hagytam ki senkit.Attól bocsika.
A hálószobát kell még kifesteni aztán rendben leszünk.
Hát szegény párom is aggódna de nincs miért.
Én még azt se tudom,hogy mivel megyek szülni.
31+12004.10.14 18:38
Szep nagy pocija van
Majd november kozepen lesz megint UH, addig novesztgetem
Mehszaj zart, minden oke, a 6 kg-os hizast es a laboreredmenyeimet dicserte
2004.10.14 20:27

2004.10.14 20:49

Iyg nem kell itthon sterilizalni semmit, mert ugyis max. 1 napig marad steril a cucc, akkor is, ha steril dobozba rakod.

En ZSombival anno 7 hos terhesen mentem ki, de megfogadtam, hogy soha tobbe! Olyan sok tirpak embert, mint ami ott volt! Reggel 8-ra mentunk, de 10-tol mar allandoan felloktek, a hasamba konyokoltek, brrr...a ferjem nem gyozott vedeni minden iranybol, el is jottunk eleg gyorsan.
Vigyazz majd MAgadra nagyon!
NEkem mar olyan semmilyen kedvem van, azt hiszem, ezt hivjak magabafordulasnak.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint