A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Kisbabát szeretnénk

Sziasztok!!

Amélia névnapja nincs a sima naptárban. A neten irták több napra is és mi úgy döntöttünk hogy május 4.-én tartjuk!
Köszönjük a köszöntéseket!

Hoztam még egypár képet, ezek tegnap készültek.

Megyek tanulok tovább, unnnnnnnnnnnnnnnnnnnom!!!!!!

Puszika mindenkinek!

Niki
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

aminak utólag is boldog névnapot!

csajok, itt a nyár! szerintem a szelektív hulladék gyűjtés ezen nem segít már, ez természeti katasztrófa. most vasaltam ki az előző heti téli ruhákat. :roll: boti olyan édi rövidgatyóban!

aki kérte elküldtem a festő szotrit, ha kéri még valaki küldöm ,csak szóljon.

csüt jönnek az ablakosok! gyerekek, ez a mindent összefestés......négykézláb kockánként pici szivaccsal dörzsölve jön fel. 1,5 óra alatt tudtam megcsinálni az előszoba felét! pedig nem vagyok egy lassú valaki. sajnos valami megoldást kell keresni, mert nem vállalják be tovább anyuék botit. én meg nem tudok egyszerre a játszón lenni közben takarítani. valószívnűleg alvás alatt fogom csinálni, de akkkor semmi háztartást nem tudok vezetni. remélem nem megy tönkre a házasságuk, mert nagyon ölik egymást. borzalom így látni az ember szüleit, de már szinte ott tartok, hogy jobb lenne nekik külön. anyu nem megy utcára, ez az új mániája, nem tudom miért. hetek óta, erre mostanában figyeltem fel!kiadja a feladatokat, ő megfőz egy tál ételt 4 emberre és kész. nem értem, lehet, hogy van valami baja,csak nem mondja? pedig folyton mondja, ha fáj valamije, vagy a szeme, de most csak nem megy utcára. botival meg a szobában nem egyszerű.
jaj lányok, normális dolog az, hogy egyáltalán nem játszik a saját játékaival? homokozni is csak a máséval. motorozni is, de az itthoni játékokhoz hozzá sem nyúl. igyekszem nem majmolni, nem kap zsákszámra gagyi kínai kütyüket, lehet, hogy kevés neki az a potom 4 zsák ami van :roll: itthon is mindenre mászik, függönyt szaggat, stb de nem ül le játszani. nagyon ritka az a pillanat. na megyek mert felébredt a rettegett iván (ez az új neve :D )
pár napja végig alussza az éjszakát, de este 10-reggel 7ig. tök jó!

vasi!
remélem azért neki kezd a drnő, bár, ahogy a bmc-t ismerem..... jó lenne valami megoldás, nem értem most olvastam, hogy 47 évesen jönnek az ikrek travoltáéknál. csomóan 50 felé szülnek. ott hogy is van ez? azt mondják, hogy a mostani 40-esek a régi 30-asok. mindeképp tájékoztass, hogy mi van veled. nagyon jók a ballagási képek, néztem iwiwen. te ezt a lányt kiköpted? tiszta te vagy :lol: olyan ari vagy, hogy botit felraktad.

laar!
örülök,hogy apósod jobban van, angyal kb 1 hónap múlva szül, 36. hétben van. én vacsival meg voltam lőve, boti nem evett kenyeret, tehát marad a jóéjszakát pép vaniliával vagy esetleg evett virslit. de olyan is volt, hogy az ebédből maradt kaját adtam neki. sajnos virsliből én mindig csak a minőségit veszem, mert a többiben ki tudja mi van. (bécsi vagy juhbeles) szerintem ki fogod tudni tapasztalni, hogy mira mit szeret.

nofi!
annyira ott vagy fényképezés terén. boti 2. szülinapján egy műtermihez hasonló kép? ..... esetleg a doki nem javasolta sada megnézését is? ha nálad minden ok, akkor valahol kell bibinek lennie! esetleg inszem spontán ciklusban hormonok nélkül? closti mellett van peteérés rendesen, azért vagy mindig páfrányos. nézték a méhszáj váladékot? már bocsánat, de nagyon sok nőnek van benne spermaölő anyag, aztán inszemmel pik-pak jön a kölök. de az is lehet, hogy vastag a petesjet fala (nálam pl) azt sem tudja áttörni a sperma, erre jó a tüszőrepesztő szuri. szóval annyi variáció lehet, szerinem lassan érdemes lenne jobban utána menni, mert elég rég próbálkoztok, egy idő után meg pszichésen nehéz. főleg, hogy nagyon gyerekcentrikusak vagytok

petrám!
árvíz helyzet? nagyon édi flóra a kis copfjával, tiszta te vagy.

hú boti feladta, lucám írtam neked is a gmailre. csók mindenkinek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Rengeteg lett a szúnyog az esőzés után...
ki milyen szúnyogriasztót használ a kicsikre...az offot néztem az 2 éves kortól lehet csak.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Csajok!

Laar: Nekünk is OFF van itthon, én simán befújtam vele Alexa kezét-lábát, mikor tegnap késő délután kint voltunk az udvaron, sajnos nálunk is rengeteg a szúnyog!!!! :twisted: :twisted: Utálom őket!

Etna: Kitartást neked, egyszer csak a végére érsz a dolgoknak és a szép, ragyogó, új otthonotokba költözhettek majd be. Sokszor én is azt hittem, hogy sosem jön el ez az idő, aztán mégis eljött! :wink: Szuper, hogy Boti jól alszik az éjjel!
Remélem, szüleid között helyre jönnek a dolgok!

Niki: Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Aminak! Nagyon jók a képek, olyan édes rajtuk! Vizsgáidhoz megy a drukk!!!

Zsuzsám: Ahogy Etna is írta, a korod nem lehet akadály, főleg, a mai világban nem, bízom benne, hogy megtalálod a megfelelő kórházat és orvost és hogy mielőbb összejön nektek a babó! Annyira megérdemelnétek!

Nofikám: Nagyon jók a vágtás képek! Neked is drukkolok, sokat gondolok rád, úgy szeretném, ha a te pocakodba is beköltözne már a baba!

Csajok, Zalakaroson szuper volt, végre egy igazán jót pihentünk apával! Szaunáztunk, gőzfürdőztünk, termáloztunk és az élményfürdőben is voltunk. E-mailben majd küldök nektek képeket.

Ide is dobok néhány frisset Alexáról.

Puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Képek (tegnapiak) Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Daniella
Nagyon édes Alexa, nagyon jók a képek! Igazi kis csajos lett belőle. Nálunk is sok a szúnyog, csípnek rendesen!

Megint nincs sok időm, csak azért jelentkeztem be hogy megirjam a vizsgám eredményét, 5 lett, nagyon örültem neki, megérte a tanulás!!

Puszi mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

Niki, gratulálok. Látod, nem hiába tanulsz annyit. Nagyon ügyi vagy.
Daniella, Alexa csoda szép kiscsaj. Annyira de annyira lányos, igazi kis királylány.
Etna, Daniella, köszi a biztatást, remélem minden rendben lesz.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajszik!

Kitört a nyár? Nagyon pang a fórum..... :shock:

Zsuzsám: Aranyos vagy, köszi! :)

Nofikám: Mi van veled??????????????????? +++++++++

Luca: Nagyon régen írtál már, jól vagytok?

Niki: Gratula a vizsgádhoz, ügyes vagy!!!!

Grácus: ???

Petra: Ti mikor mentek a 15 hós oltásra? Flóra mekkora most súlyra és hosszra?

Mi ma voltunk szurin, a 3. Prevenart kapta meg Lexi, 2 hét múlva pedig a 15 hós kötelezőt. 9150 g és 81 cm.

Na megyek is, hamarosan hazaér apa. Puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Ma voltunk tanácsadáson. A kis csaj megkapta az első kullancs ellenit.
79cm és 9950g.Jó nagy baba már.Nem aludt egész nap, elaludt a kocsiban, itthon letettem de nem sokára sírva ébredt szegényem, alig tudtam megvigasztalni.Most eszik almát, meg kakaós kiflit.
Voltunk a Timiéknél, nagyon szuperul éreztük magunkat, jól elvoltak a kicsik.
Borzasztó meleg van, de erre vártunk.Itt a nyár.

Daniella !
Megkaptam a képeket.Szeretjük Zalakarost, csak már rég voltunk, biztos jól éreztétek magatokat.Kicsi nélkül voltatok?

Nofim!Eltűntél.

Grácus!Teszt?

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!
nem voltam vasárnap óta, Dunaszegen "nyaraltunk" anyóséknál, nagyon szuper volt, imádunk ott lenni, tényleg tiszta nyaralás az egész, teljesen más vidék, mint Csorna. Megnéztük az árvizet (anyósékat csak a főút választja el a gáttól), már húzódik vissza a Mosoni-Duna, de belvíz van rendesen, Tamás imádta, abba tocsogott gumicsizmában, majd dobok képeket én is, csak nem ma. tényleg baromi meleg van, de egy hete mit nem adtunk volna ezért :) ilyen ám az ember, ha hideg van az a baja, ha meleg, az sem tetszik, mert állandóan árnyékban lenne... :D Mondjuk mire hazajöttünk négy nap után, 28 fok van lakásban, pedig félig lehúzva hagytuk a redőnyöket. Majd most szellőztetünk, ha lemegy a nap, mert ide még ezerrel tűz.

Niki!
Gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy! ÉN is szeretnék utólag boldog névnapot kívánni a kisasszonynak, tündéri a képeken, ahogy látom nagyon élvezi a jó időt. Lassan mi is kiteszzük a medencét Tamásnak, csak nem tudom hogyan hagyjuk ott, mert a kutyus lehet szemet vet rá. Puszi Nektek és kitartás a tanuláshoz!

Daniella!
örülök, hogy jól sikerült Zalakaros. Alexával semmi gond nem volt? Nem hiányolt Benneteket? Jók a képek nagyon, látom helyes copfja van.

Nofi!
Igazán megírhatnád, hogy a dokid mit mondott!!! Tetszenek a Nemzeti vágtás képek, én még csak a tv-ben sem láttam, mert mindig volt valami tennivaló kint. Pedig volt csornai srác is. Puszi

Etnám!
még nem néztem a gmailt, majd ezután, Tamás mellett kicsit nehéz mostanság, elkezdődött a hisztis korszaka, de olyan rendesen... eddig egyszer-kétszer volt, most már mindennapos. Nem olyan durva, de olyankor csak én vagyok jó neki, senki más. Ha közelít felé pl. apja, még jobban ordít, hogy anya hozza ide, anya vesz fel, anya segít...stb. néha kiborító, de túl leszünk ezen is. Sajnálom, hogy anyukádék nem tudják tovább vállalni Botit, de valahol meg lehet érteni, hogy ők már idősek és nagyon fárasztó nekik egy ilyen kis gyerekkel. Azért remélem lesz valami megoldás, én drukkolok nagyon :wink:

Petrám merre vagy? Te is elég régen írtál!
Csajok most ennyi volt, Tamást le kell fektetnem, mert most nem hajlandó itt mellettem aludni az ágyon, hanem a saját ágyában kell lefektetni, de ott meg egyedül nem alszik el, ott kell ülnöm vele... Puszi Mindenkinek! és holnap hozom a képeket, lesz időm, hawai van: apa a héten szabin van! :)

Kép

Kép
luca81

Csajok még a szúnyogriasztós témához akartam írni, hogy Tamásomnak iszonyatosan bedagad a helye, és kb. öt cm vörös folt lesz a csípés helyén két perc alatt. Aztán gennyes lesz a csípés, szóval elég durván reagál rá. Kérdeztem múlt héten a dokitól milyen szúnyogriasztóval lehet fújni, azt mondta meg ne próbáljam... nem szabad ilyen kicsiket befújni egyikkel sem, három éves kor alatt főleg, de utána is csak nagyon óvatosan. Inkább vegyek rázókeveréket, kenjem be, ha megcsípte. VEttem is és tényleg használ, igaz olyan, mintha bemeszeltem volna, de hatásos, nem dagad be és nem is vakarja. csak ennyit akartam. amúgy itt is iszonyat sok a szúnyog sajnos.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok...

Bocsi, hogy eltűntem, de rengeteg melóm volt.
Doki a jövő hétre adott időpontot, nem volt 1 hétig és roham van. :-) Nekem semmi tünetem, a hőm is visszacsökkent, tehát elsőre azt mondom, kezdhetjük előről. De nem csüggedek, majdcsak bekopog hozzánk is a gólya. Ilyen fullasztó melegben ő is lassabban dolgozik.

Daniella, megkaptam a képeket igazán klasszak lettek. Alexa nagyon édes, tényleg kis királylány. :-)

Etnám, Sadát még nem nézték, Petrával beszéltem erről a témáról korábban. Sada most már nyitott a kérdésre, a hétvégén átbeszélgettük ezeket a dolgokat.
Ha akarod, és Boti is, lefotózhatom. :-)

Niki, gratulálok a vizsgádhoz, én tudtam, hogy jól fog sikerülni. Okos nő vagy! Ami tündéri kiscsaj, hogy élvezi a pancsolást. :-)
Ez után a vizsga után mi lesz? Hogy folytatódik a dolog?

Laar, szépen növöget Mira. :-)

A szúnyogokkal kapcsolatban, én - tudjátok, nagyon vegyszer - és gyógyszerellenes vagyok - azt szoktam csinálni, hogy nemes egyszerűséggel füstölőt gyújtok. Utálják az illatát, és nem jönnek a közelünkbe. Már több éve ez a bevált módszer nálunk, finom az illata és senkire nem ártalmas. Kivéve: szúnyog. :-) Egyébként a füstölők tiszta gyógynövényekből, virágolajokból és különböző fűszerekből készülnek. Én a Nag Champa nevűt használom erre, nem meghatározható az illata, nem unom meg.

Zsuzsám, remélem, jobban vagy már lelkileg, és tudsz küzdeni a célodért tovább. És azt mégjobban remélem, ebben a doki is támogatni fog. Puszillak.

Lányok, bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de Sada holnap utazik el 2 napra... nem részletezem. :-D

Puszi mindenkinek, és szúnyogvadásztara fel! Nofi :-)

nofertiri

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem írtam, és még egy ideig nem is fogok tudni úgy néz ki. Arra keltem valamelyik nap/ha jól emlékszem vasárnap/, hogy nem tudok felkelni, úgy beállt a hátam. Nagy nehezen kimásztam az ágyból, Ákos kivettem a kiságyból, és totál kész lettem. Azt hittem becsinálok közben. Pelenkázás közben, potyogtak a könnyeim, annyira fájt! Az nap, nemhogy megemelni, de még csak lehajolni sem tudtam hozzá! Szerencsére a papa ráért, úgyhogy elvitte egész napra! Azóta javulok, de nem rózsás a helyzet. Ülni sem tudok sokáig, mert akkor is fáj! Olyan mint terhesen volt, csak feküdni vagy menni tűrhető... Na mindegy, egyszer csak elmúlik! Apa kenegeti a piros lóbalzsammal, naponta 2x, és tényleg használ!
Na, megyek is, mert nem tudok tovább ülni!
Puszika mindenkinek!

kiru84

most csak dobok pár képet, jönnek az ablakosok
mi helyrehoztuk a hibákat, volt mit, de még nem az igazi. ma jön a suvickolás, ha időben végeznek!

Kép
Kép előszoba Kép előszoba2
Kép előszoba fal
Kép konyha
Kép konyha
Kép szoba fala színe (mézes szilva)

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

az ablakosok reggel 8-22-ig dolgoztak, nem fejezték be. majd visszajönnek, mondjuk nem fizettem ki őket! mindenhol omlott a fal a festő mindenhol csak ráfestett, még jó, hogy csak most és nem akkor, mikor ott laktunk. én idegroncs vagyok, semmi nem jön össze :roll: festőt hívunk szakembert, sok helyen kezdheti előröl, fasza :twisted:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etna, sajnálom..de tapasztalatból mondom..és már rengeteg embertől hallottam is, amit nem te csinálsz saját kezűleg,vagy nem vagy ott mikor csinálják és nem figyeled az emberek munkáját..akkor később lehet kezdeni előröl.
A járólapozásunkat a konyhában meg az előszobában egy szakember csinálta, a tesóm sajna vissza ment már németbe addigra, így kénytelenek voltunk hívni vkit, k..va sok pénzt elkért, és a szegély potyogott le egy hét múlva a falról...mert nem lett előtte leportalanítva, alapozóval lekenve..gondolhatod milyen idegesek voltunk mi is..

Grácus teszt?

Hogy bírjátok ezt a meleget?
Eltűntek a szúnyogok nagy része nálunk, írtás volt pécsett biztos erre is szórtak kicsit

pusza mindenkinek..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

leszakadt az egész plafon a nagyszobába. vitte a tapéta egy részét, még jó, hogy senki nem volt alatt. ma jön a gipszkartonos árajánlatot adni.
az ablakosok egy nagyon korrekt brigád volt, még a függönykarnist is felfúrták, az ajtósok helyett befejezték a munkát, a házban a nénikéknek megjavítottak ezt-azt, másnap visszajöttek még mindent leellenőrizni. magyarországon ilyen van? velük nagyon jól jártunk!pedig tőlük féltem a legjobban!!!!!!!!!!!!!!!!
gyerekek, a festés olyan szar lett mindenhol................. az ideg megöl! a 6 ajtó és csövek mázolásáért ja és az ajtókeret is benne van persze 40 ezret ja meg kb 8 nm tapétázás a méregdrága tapétával. ebben nincs anyagár, ez csak munkadíj. most várom az árajánlatot a festőktől a hibák kijavításáért mennyit kérnek. az már tuti, hogy minden elfogyott festékből kell majd venni! a bordürt le kellett mindenhol szedni, mert össze van festve, boti szobájában a tapéta felhólyagosodott, gyűrött, ocsmány. az egész szoba foltos, és kurva szarul néz ki, hogy telibe van a szín, nincs külön a plafon.
na mindegy.
laar nálunk ott voltunk a munkás mellett és ismerős csinálta, mégsem jó. ezek csak később derülnek ki, mert nem értünk hozzá. a plafont nem szabadott volna lefesteni, ha érzi, hogy kopog alatt, mert akkor tuti, hogy hamarosan leesik. de őt nem zavarta, mert sietett. nálunk iszonyat sok a szunyog és akkora dudorok vannak rajtam, mintha darázs csípett volna meg. botit szerencsére nem csípik.
sajnos szunyogirtót semmit nem szabad rákenni a kicsikre, utána ecetes víz, régi jó hagyomány, vagy hagyma félbe vágva. pik-pak elmúlik a dudor és a viszketés. (én állat meg vakarom) vagy fenistil gél.
nagyon el vagyok havazva, most tényleg. nehéz, hogy nincs segítségem, ráadásul a festő nem ,hogy segített volna ,de több munkát adott, a semmit le nem takarás miatt négykézláb sikáltuk a padlót, a szobákban már segített norbi is, de az nem olyan precízen, mint én. férfi. ma ablak pucolás, felmosás, csempe sikálás, konyhaszekrény sikálsa kivül-belül. annyi + munka van emiatt a ..... festő miatt. egy koszlobár valaki lehet. a fürdőkádban vastagon áll a festék, wc egy nyilvános wchez hasonlít, olyan állapotban van. és közben botit játszótér, vásárlás, mosás, stb. csak alvásidőben tudom csinálni a dolgokat! viszont tegnap csak 1 órát aludt, csak a bevásárlást tudtam megcsinálni. de hétvégén végre itthon van a norbi, remélem történik már valami, mert ettől megbolondulok, hogy soha nem cserél, ha kéne. minden munkást én fogadok, azt hiszik egyedül álló vagyok, legalább megsajnálnak :D
na rohanok, már lejárt a mosógép, 5 kor indítottam el, örülhet az alattam lakó :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok...

Hát ez a meleg, nagyon kitikkaszt. És ráadásul van egy igen fincsi arcüreggyulladásom. Fáj a fejem, orrom tele, isteni.....

Kirukám, a lumbágó tényleg marhára tud fájni, próbálj meg pihenni és Peti vegyen neked Árnika krémet. Gyógyulgass!

Etnám, igaza van Laarnak, ha nem vagy a nyakukban még a barátok is átvernek. Kitartás és ne idegeskedj.

Csajok bocsi, hogy most nem írok többet, de ha úgy alakul este még benézek.

Sok puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

Sziasztok!
Eddig nem akartam leírni de most már leírom! Múlt hét vasárnap délután csináltam egy teszttet ami + lett!!!!!!!!!! Alig akartam elhinni elkezdtem szedni a Duphaston biztos ami biztos! De kedd éjjel elkezdtem barnázni szerda reggel csináltam egy tesztet ami megint + lett beszéltem a dokimmal Ő mondta, hgoy menjek vérvételre délután csináltam még egy tesztet ami még mindig + lett!! Este még elmentem dolgozni és csütörtök reggel mentem vérvételre Béta- hcg-re ami pozitív lett 64,7 érték lett!!!! Szóval tuti, hogy terhes vagyok! :lol: Most szigorú fekvés és pihenés van előírva mert akár el is mehet a baba!! :cry: :cry: Beszéltem a Dokimmal jövő hét szerdán mennem kell még egy vérvételre és csütörtökon megyek hozzá UH-ra!!! A duphastonból 3x1-et kell szednem de még mindig barnázgatok a hasam nem fáj a melleim kicsit érzékenyek!!!
Kicsit elvagyok kesereve 2 év után össze jön spontán természete úton és most lehet, hogy elveszítem!! :cry: :cry: :cry: Nincs nap, hogy ne sírjak. Szerencsére a barnázgatás nem sok csak törlésnél lehet látni de akkor is..........................FÉLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem mindenki jól van!!
Puszilok mindenkit!!

Kép
grácus

Grácus!
Jajj de örülök Neked, ne izgulj, minden rendben lesz! Ennek a babának ott kell maradnia, ha már egyszer ennyit vártatok rá! Drukkolok nagyon, hogy sikerüljön! Pihizz sokat és ne sírj, mert az idegeskedés árthat! Veled vagyunk! :wink:

Kép

Kép
luca81

Grácus csak arra gondolj h babád lesz! Nem lesz semmi gond hidd el!!! Csak a pozítív gondolkodás!
Nagyon örülök Neked! Puszi

Kép
Kép
arte

Etna, sajnálom ami veletek történik. Én már el sem hiszem. Minden nap arra gondolok hogy most már megérdemelnétek hogy minden rendben menjen és amikor olvasom soraidat ledöbbenek. Te vonzod az ilyesmit.
Grácus :!: :!: :!:
GRATULÁLOK ÉS NAGYON NAGYON NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

grácus!
szedj rutascorbint 3x2 , recept nélkül kapható, segít a kis hajszálerek helyreállásában, biztos a lepény a tapadás miatt barnázgat. a dufastonból 3x2 t szedtem, én végig barnáztam, no para. sok fehérje és folyadék, segíti a beágyazódást. sárgarépa, vitaminok, stb. nálunk pco miatt nehezebb a beágyazódás. semmi gond nem lesz. nincs olyan kismama, aki ne barnázgatna valamikor. pco-sok általában kezdetben barnáznak, aztán semmi gond. gratulálok, végre egy kismama köztünk!!!!!!!!!!!!!!! F E K V É S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Grácus! Gartulálok :) Nagyon örülök, hogy összejött! Vigyázz magadra, és ne sírj, mert az árthat neki! Csak mosolygósan ilyen szép időben! Azt hiszem Zsuzsa írta, hogy ő végig barnázott az egyik lányával, és semmi baja nem lett!!!!! Pihengess sokat!

Etna! Sajnálom, hogy ennyit kínlódtok ezzel a lakással! Mikor nekünk leszakadt a plafon, persze az ágyam fölött, csak pont nem voltam otthon, akkor visszajött a festő és megcsinálta ingyen!

Nálunk most nem ilyen mókás a helyzet sajnos. Strandra akartunk menni, aztán a dédi összeesett, úgyhogy változott a program. Még az volt a szerencse, hogy pont felért a kertből, és én meg pont mentem levinni a szemetet, és el tudtam kapni, így nem ütötte meg magát! Lehet hogy tényleg nincsenek véletlenek! Elhajigáltam mindent, rohantam hozzá, közben meg ordítottam a Petinek, hogy hívjon mentőt. Nem unatkoztunk ma sem. Volt már egyszer egy infarktusa, úgyhogy féltem, nehogy ez is az legyen, de szerencsére nem. Ritmus zavara is van, és 10-kor kint kapálgatott a kertben :roll: Nagyon megijedtem, még most is remegek miatta, pedig már 1-kor hazaértek, és minden rendben van vele. Miért nem tudja megérteni, hogy már 76 éves, és ilyen melegben nem kapálgatunk kint??? Hiába mondjuk neki! Tegnap este 8-kor letettem az Ákost, utána mentem ki érte, fél9felé, és háborgott, hogy aggódjak már annyit, semmi baja! Erre tessék... Rosszabb mint a gyerekek!!!
Na, megpróbálok pihenni,. meg megnézem, hogy pihen-e, remélem nem ment ki megnézni a paradicsomot :roll:
Puszika mindenkinek

kiru84

Sziasztok Lányok!

Csak egy rövid bekukkantásra jöttem. Ma a Balcsin voltunk, nagyon szuper volt!!! A víz még friss egy kicsit, szerintem olyan 21-22 fokos lehetett, így Alexát nem is vittük bele, de mi felnőttek (anyumék, tesómék és az uncsitesómék is ott voltak), azért megfürödtünk benne, mikor megszokod, már egész jó! A gyerekek meg homokoztak és szaladgáltak, ők fürdés nélkül is élvezték a napot.

Grácus: Jaj, miket olvasok????? Hűha! Gratulálok!!![size=18] Nagyon-nagyon örülök neked, el sem tudom mondani, hogy mennyire!!! Vigyázz magadra nagyon, pihenj sokat és meglátod, minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Kiru: Sajnálom a Dédidet, remélem, rendbe jön! Szegénykém, gondolom, jól megijedtetek. Hát igen, az időseknek még jobban kell vigyázniuk magukra ebben a hőségben!
Hátad hogy van? Jobb már valamivel?

Nofi: Többször kérdeztem már tőled én is, de aztán láttam, hogy valakinek megírtad, szóval akkor Sada sp. képét is megnézik hamarosan. Ez szerintem nagyon jó ötlet, mi ezt apának megnézettük az elején, mert ha ez rendben van, akkor a férfinál ki lehet zárni a problémát és utána már csak a nőt kell vizsgálni. Drukkolok nagyon, hogy jó legyen az eredmény! ++++

Etna: Nem semmi, amiken keresztül mész...Festős sztorit nekem is elküldöd majd?

Most megyek is vízszintbe csajok, sok puszi nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!
Próbálok nyugodt maradni de nem nagyon megy. Csináltam tesztett ma reggel is + lett de a második csík ugyan olyan halvány mindtha délutáni pisiból csináltam volna pedig reggeli volt!! :( Majd szerdán kiderül ha nőt a hcg a véremben ok de ha ugyan annyi vagy csökkent akkor ennyi vége!!!!!!!!!! :cry: :cry:
Puszi mindenkinek!!!

Kép
grácus

Daniella! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat :) Mi csütörtökön voltunk, csak nem mertem belemenni egyenlőre a hátam miatt! Már sokkal jobban van, köszönöm szépen, csak melegen kell tartani, és kenegetni kell. Nem akartam, hogy a hideg víz valami gondot okozzon. Ákosnak elvittük az utazókádját(60cm-s medence) és a kertben abban nagyon aranyosan eljátszott! Annyira élvezte, tök cuki volt :) Küldök majd képeket róla!

Grácus! Tessék megnyugodni!!!! Miért írod, hogy vége, mikor csak most kezdődik! Kicsit örülj már ennek a csíkocskának! Drukkolunk nagyon, de ne stresszelj ennyit! Ákossal a délután-esti, ugyanolyan halvány volt, mint a másnap reggeli! A korai terhességet nem mutatja erősen! Majd 1 hónap múlva erős lesz a csík! Szerdán tessék jönni, és írni, hogy minden rendben van, és végre mosoly van az arcodon :D

Nofi veled mi újság? Orvosnál voltál?

kiru84

Sziasztok,

Gracus.Elhisze, hogy felsz es aggodsz, de probalj meg megnyugodni. Nagyon varom az erdmenyeket szerdan. Probalj meg pozitiv maradni

Etna, lehet keson irok, de en tudok egy profi festot, akiben nem fogsz csalodani. Ha erdekel, megkerdezem, hogy van-e szabad helye. En szemelyes garanicat vallalok ra.

Kiru, orulok, hogy jobban van a hatad. Akos olyan szep nagy baba :) Nagymamam is nagyon nehezen birja ez a meleg. Aggodunk is erte, hogy mi lesz, mert a szive sem jo, szegenynek. Remelem jobban lesz a dedi.

Zsuzsanna, sajnalom a rossz eredmenyedet. Remelem, hogy a dokit tudd valamit tenni. Nagyon megerdemelnel egy kisbabat.

Niki, gratulalok az 5-hoz es Ameliahoz is. Olyan szep nagy lany mar :) El tudom kepzelni mennyi oromod van vele.

Most megyek tanulni.

Mindenkinek kellemes hetveget.

Kép
lesza

Grácus ne légy ilyen pesszimista, örülnöd kéne annak a halovány csíknak is, nem pedig teljes erőbedobással keseregni! De gondolj bele nem hiába jött ez a picur most!! Szerdán meg a doki megmondja a tutit :D :D :D Megmondom őszintén kicsit irigykedem :oops: , de nagyon örülök Nektek!!!

Kép
Kép
arte

http://www.youtube.com/watch?v=V0XwgmFf ... 4879c2f223

ha valaki nem kapta volna meg és van kedve megnézni

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok...

Grácus, ne idegeskedj kérlek, és ne legyél lemondó. Ott van az a csíkocska, és a babuci. Pihenj sokat, és ne sírj, maximum az örömtől. Ha betartod, amit az orvos mond, és a lányok, nem lesz semmi baj. Fel a fejjel... Gratulálok Neked!!!

Kiru, sajnálom a dédidet, de igazad van, egy 76 évesnek - de a fiataloknak sem - nem tesz jót, ha ilyen hőségben kint van.
Derekad hogy van?

Csajok, én nagyon szenvedek ettől a hőségtől... Tegnap este voltunk bulizni Sadával és egy barátunkkal, hát ... talptól bubig vizesek voltunk, pedig szabadtéren voltunk, és fújt a szél is. Amikor hazaértünk - ugye a belváros - vágni lehetett a meleget. Semmi légmozgás, dög hőség éjszaka is. Reggel az árnyékban a hőmérő 29 fokot mutatott.

Dokihoz a héten megyek, remélem nálunk is olyan örömteli hírek jönnek pár héten-hónapon belül, mint Grácusnál.

Most megyek, zuhanyozni, meg ebédelni... az egyetlen jó ebben az időben, hogy alig eszem valamit. Tuti fogyókúra.

Puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

Sziasztok!!!!
Jaj de jó, fel pörgött a topik. :D
Grácus, tudom hogy nem könnyű de továbbra is csak azt tudom ajánlani hogy a nyugalommal többet tudsz tenni mint bármi mással de Etna tanácsait próbáld megfogadni. Minden rendben lesz, meglátod és tessék sűrűn jönni, most ráérsz.
Etna, jól megbőgettél. Annyira tuti lett a videó, hogy nehezen lehet nézegetni hiszen tele van a szemem könnyel. Puszillak drága, tényleg egy nagy csoda történt veletek hiszen Boti egy csodaszép, okos és imádni való kiscsávó.
Lesza, tök jó hogy te is jöttél kicsit. Mit tanulsz? Köszönöm a biztatást, én is abban reménykedek hogy valamit mégis csak lehet csinálni hiszen annyi csoda történik, miért ne történne velem is?
Daniella, nagyon irigylem hogy voltatok a Balcsin. Mi itt vagyunk tőle egy köpésre, de még nem tudtunk lemenni, nincs időm. Az éjjel is dolgoztam. Jövő héten szombaton megyek lánybúcsúra. Na, az jó lesz. De, majd csak szorítunk mi is időt és lemegyünk. Képzeld, rólatok álmodtam ma. Alexa annyira édesen mosolygott rám ahogy a talin és cumisüveg kellett neki mert nem találtuk az övét, hát vettem neki egyet. Képzeld, annyira édesen és hálásan mosolygott rám hogy azt hittem megzabálom. Nagyon vidáman ébredtem.
Nofi, igen, nagyon meleg van éjjel is. A beton fel forrósodik és éjjel ontja magából, így nagyon nehéz elviselni. De, remélem a buli azért még jó volt. Várom a fejleményeket nálad is, remélem pozitív teszttel fogsz te is dicsekedni.
Kiru, sajnálom a dédidet. Hát, ahogy idősödünk egyre nehezebb velünk, ez van. Nem akarja feladni mert ő már ennyi idős. Ő nem az a fajta aki feladná mert elért egy szép kort. Köszönöm a képeket. Annyira zabálni való Ákos. Nem csodálom hogy fáj a derekad, jó nagy gyerek. Egyébként jobban vagy már?
Arte, végre kirángatott Grácus a rejtekedből. Mi újság veled? Írj magatokról egy kicsit, te drága mert már nagyon hiányzol.
Laar, tök jó hogy nálatok már eltűntek a szúnyogok. Nálunk még nem. A lakásban eddig még csak Erikám panaszkodott, én nem láttam szúnyogot, de remélem nem is fogok látni.
Timi, ennyire megnőtt a kiscsaj hogy egyáltalán nem érsz rá közénk jönni? Nekem sem nagyon van időm de azért be-be nézek. Tessék mesélni mi újság Vilcsivel, mi rosszaságot követ el mostanában.
Angyalkánk, tök megszoktam hogy jösz, erre megint eltűntél. Hogy viseled ezt a nagy meleget? Most már nincs sok hátra és Máté megörvendeztet benneteket.
Luca, te is nagyon szűkszavúan jöttél. Látszik hogy csak Grácus csalogatott ki a rejtekedből. Mi van veletek? Írj te is kicsit bővebben. Irigylem a kirándulásotokat, biztos jó volt mert az lejött az írásodból. Én nem nagyon tudok menni. Időm sem engedi meg egyéb okok is vannak. Pl fáj a térdem.
Na, pusszantás csajok, megyek bicajozni egyet. Húúú, nem vagyok normális. Ebben a melegben..... :?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Jól van na próbálok + maradni! :roll:
Ma már kicsit jobb a kedvem és a barnázás is múlik nincs már olyan sok!!! Már nagyon várom a szerdát és a csütörtökot, hogy mi lesz az eredmény!!! És megörülök a sok fekvéstől :? :lol:

Zsuzsa
Hát igen ráérek! :lol: Tiszta beteg vagyok, hogy nem mehetek dolgozni nagyon szeretek menni nagyon jó a társaság meg minden a benti csajok is drukkolnak ezerel! Viszont a főnök nem tudja még és ezért kicsit izgulok, hogy mit fog szólni!! :roll: Nem is tudtam, hogy ilyen munka mániás vagyok vagy ez már a Japán mentalitás????????????????????????????? :lol: :lol:

Nofi
Neked is mennek a drukkok! Melyik nap is mész pontosan?

Puszi mindenkinek!

Kép
grácus

Grácus! Örülök, hogy jobb a kedved :D Csak ilyen boldogan tovább, még 8-9 hónapig :)

Csajok, még nem is írtam, pedig már 1 hete, hogy megszületett a barátnőm kisfia, Máténak hívják, a 35. hétre jött, egy kicsit korán, de így is 3350g és 50 cm :)

Köszönöm a kérdéseket, már egész jól van a hátam. Állítólag megerőltettem. A doki azt mondta, hogy pihentessem de ki az, aki nem emelgeti az 1 éves gyerekét? Főleg, aki még menni sem tud :roll:
Nem az én dédim lett rosszul, hanem az Ákosé, a Peti mamája. Ma, el akartam menni a Petiékkel rokon látogatóba, de itthon kellett maradnom vigyázni rá, és főzni, nehogy dolgozzon valamit! Komolyan nem hiszem el, milyen munkamániás ez a nő! Feljöttem fél órára, már dolgozott, mire leértem! Utána negyed órára jöttem fel, megint dolgozott valamit! Mi lenne, ha nem lennék itthon? Már azon van oda, mi lesz a paradicsommal, meg a többivel! A Peti mondta, ha sokat vergődik miattuk, kimegy, és lekaszál mindent! Na, az még szép mutatvány lenne!
Na, megyek csajok, mert tuti megint robotol valamit!
Puszi mindenkinek
Ja, Petra, köszi a képet, meg tudtam nézni, nagyon szép :) Sajnálom, hogy nem tudtunk kimenni, pedig tervben volt :( Majd legközelebb!

kiru84

Sziasztok!

Próbálok minél többször jönni és legalább visszaolvasni.

Nálunk zajlik az élet. AzUram fogát kihúzták, azt ami a bölcsességfoga mellett volt, pénteken. Azért kellett kihúzni mert az orvos rosszul tömte be így idegig rohadt neki.... így nem tudott menni szombaton este melóba, úgyhogy a kis plusz pénznek is lőttek. Engem meg csütörtökön úgy megcsipkedtek a szúnyogok a lábfejemen h allergiát váltott ki nálam és akkorák lettek a lábfejeim mint a fene és a bokám nem is volt látható, amolyan elefántlábam lett. De szerencsére szombat dura leapadt.

Elvileg csütörtökön leszek a 28. napon. rá 9 napra mindenképp kell mennem dokihoz, ha megjön ha nem, mert megcsináljuk a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot.

Képzeljétek lesz kiskutyánk! Igaz még nincs kerítésünk, de nemsokára lesz a kutyus meg július elsején jön :) nekünk meg júni 28án lesz a 2. házassági évfordulónk. Goldi keverék lesz, de nem látszik rajta h keverék lenne. Kan kutyus lesz, a nevét még nem tudjuk.

Most lépek mert megjöttek anyuék, én meg lépek haza.

Pusz

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Hoszzú hétvégénk volt, borsó szedés, pucolás ezerrel,szombaton már hajnalban felkeltem a melegtől, elég jól felforrósodtunk, van h itt bent melegebb van mint kint.Már negyed 7 kor megfordultam a pékségből, ilyen sem volt még, szerencsére a többiek tudtak pihenni.
Éjszaka voltak a fiúk horgászni mi anyósoméknál aludtunk addig, 17 pontyot fogtak uh volt miből válogatni:)csak a szúnyog marta agyon szegényeket.Ma anyáéknál voltunk.Holnap visszük anyósomat apósomhoz Balatonfüredre , Vett ki egy apartmant és egész héten fent esz, mi egyenlőre nem megyünk, majd később talán egy kicsit.Lehülést mondanak, picit nem is árt.Elviselhetetlen már ez a hőség...na megyek apának még össze kell szednem a dolgait holnapra.

Grácus gratulálok!Pihenj sokat, vigyázz magatokra.

Kiru jobbulást a Peti mamájának.

Remélem jobban van már a hátad.

Etna!Titeket aztán tényleg minden utolér...sajnálom..remélem, ha egyszer végre készen lesztek, megpihenhettek kicsit és élvezhetitek a szép új lakást.

Timi!
Hogy vagytok? Jobban van a kicsi...remélem kicsit majd tudunk beszélni.

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Grácus!! Nagyon, de nagyon örülök a pozitív tesztednek!! Tudom, hogy félsz, hisz ez természetes, de a baba érdekében próbálj meg mindig a jó dolgokra gondolni. Nagyon okosan tetted, hogy azonnal el kezdted szedni a duphastont. Pihenj sokat, és CSAK A JÓRA GONDOLJ!! Képzeld el milyen lesz, légy boldog és felszabadult! Minden rendben lesz, ez a baba biztosan nagyon erős, ha sikerült teherbe esned, akkor nagyon erős és egészséges babának kell lennie. Puszillak és vigyázz magadra!

Etnám! Kitartás! A szakemberekkel csak a baj van. Nálunk az építkezés alatt 2x volt szakember! Vagyis 4x a villanyszereléssel és burkolással együtt.... De a többit a mi ezermesterünk, aki a villanyszerelőnk is volt, csinálta.... A bádogosok elszabták a kémény szegélyt, be is ázik. A kőműves aki a falat húzta a konyhában csinált egy kis gikszert, az ablak nincs középen, és nem teljes a derékszög az egyik sarokban. A másik aki burkolt a nappaliban és a wc-ben egy két helyen nem jól húzta a fugát és látszik. A nappaliban a szegélyeknél, nekem mindig szembetűnik, de más nem vette még észre. A wcben a legalsó sor csempénél is van egy helyen ahol nincs kitöltve a hézag teljesen... és 200 ezerbe került a burkolás... A plafon leszakadást nagyon sajnálom, remélem, hogy sikerült megcsinálni mindent rendesen, és ha végre kész lesz, boldogan jó érzéssel költöztök majd be. Köszi a videót, nagyon ügyes vagy. Sikerült a hétvégén csinálnod valamit? hasznát vetted az uradnak??

Kiru! Örülök, hogy végül sikerült megnézned a képet. Sajnos a többit nem tudom elküldeni, mert a bluetooth izé nem veszi a telefonomról a dolgokat, de bezzeg visszafelé megy minden... Hogy van a mama? Remélem, nem ténykedett sokat tegnap. Nekik ilyen korban már nem nagyon lehet megmagyarázni semmit.... Az én mamikám is ilyen. Bár szerencsére neki nincs akkora kertje.

Daniella! Biztosan szuper lehetett a balcsin. Mi a háznál strandoltunk egész héten. Vettünk tavasszal egy óriási medencét, amit még a viharos, esős idő előtt felállítottuk. A héten minden nap már 32 fokos volt benne a víz. A gyerekek nagyon élvezték. Ma talán már nem nagyon kell benne fürödni. De ki tudja! A háznál voltunk egész hétvégén. Ott is aludtunk. nagyon jó volt, de a gyerekeknek még nagyon furcsa volt. nagyon nehezen aludtak el. A Flóra végül jól aludt éjjel, de a Kornélka nagyon rosszul aludt. Remélem, mire odaköltözünk már megszokja ő is, és akkor jobban alszik majd. De mondanom sem kell, hogy nem akart hazajönni....

megkezdődött a nyári szünet, úgyhogy nem tudom mikor lesz időm írni. Tehát ha nem sűrűn írok, az nem azért van mert elfelejtettelek benneteket, de két gyerek és a háztartás mellett nem biztos hogy reagálni lesz időm és energiám. olvasni biztosan foglak titeket.
most is csak ennyire futja. menni kell a boltba aztán főzni, délután vinnem kell anyóst mórra harisnyát venni és koszorút rendelni, mert sajnos múlt pénteken elvesztette az egyik unokatestvérét. holnap lesz a temetése.

sziasztok! jók legyetek és legyen szép napotok!! Puszi nektek és a gyerköcöknek.
wpetra
Pusztavám

Sziasztok csajok!

Ittvagyok én is, csak a legutóbbi hsz-em idején tévedésben éltem :D (apa itthon van a héten és több időm lesz írni) szóval eltelt az egy hét szabi, de nem hogy több időm lett volna, szinte itthon sem voltunk. Úgyhogy ezért nem írtam, de esténként olvastalak Benneteket. A képeket hozom, amiket ígértem, csak még nincs is feltöltve a gépre. Voltunk múlt héten az Ugriparkban, nagyon király, majd erről is mutizok képeket. A hőséget természetesen mi is nagyon nehezen viseljük, szegény Tamásom egy szál pelusban van itthon, de még így is izzad. Ma talán jobb lesz a helyzet, bár már melegszik az idő rendesen.

Grácus!
Örülök én is, hogy végre jobb a kedved! Csak vidáman, hiszen egy kis poronty növekszik a pocidban!!! Puszi

Petra, Te elveszett leányzó :)
Végre írtál TE is pár sort. Elhiszem, hogy nehéz két gyerkőc mellett, főleg, hogy ilyen elevenek. De Te nagyon ügyes vagy és elboldogulsz velük. Én is kiborulok néha, Tamásom rákapott a hisztizésre, de olyan nagyon durvára. Majdnem minden nap csinálja és min. fél óra üvöltéssel jár. alig van hangja, totál bereked tőle. Tegnap ilyen hülyeségen volt a műsor: beadtam neki a nurofenes kanállal a cebion vitamint, el akarta kérni a szippancsot (csak így hívom az adagolót), nem adtam oda, mert 5-ből 4-et már elkutyult. Na ezen kiakadt, innentől semmi nem volt jó neki. Bevittem a szobába, kapcsoljuk be a ventillátort, majd kapcsoljuk ki... most miért kapcsoltuk ki? vinni akarom fürödni, elkezdni nem tetszik a kád, nem tetszik a víz, nem vetkőzünk le, beletettem a kádba PÓLÓBAN, nem volt hajlandó levetni, majd nagy nehezen leerőszakoltam róla, akkor nem akart leülni. Még a haját is megmostam, akkor nem akart kiszállni... végigüvöltötte a vitamintól kezdve az egészet... majd megkapta a tejet, neki nem kell, akkor mégis kell... szóval iszonyat volt. És minden nap egyszer eljátsza ezt, tökre nem tudom kezelni, nem volt Ő ilyen. Meddig fog ez még tartani??? Próbáltam, hogy nem figyelek rá, múlt héten elkapott a harag, bevittem fél óra üvöltés után a fürdőbe, megmostam az arcát hideg vízzel, semmit nem ért.... fogalmam nincs mit tegyek vele, remélem hamar elhagyja. Na puszi Nektek is

Laar!
Mozgalmas hétvégétek volt Nektek is, nem unatkoztatok, ahogy elnézem :) Nem baj, legalább zajlik az élet.

Arte!
majd hozzál képet a kutyusról! Szegény urad a foghúzást hogy bírta? A férfiak általában belebetegszenek... bár én nem tudom milyen, mert nekem még hála égnek nem húztak fogat.

Kiru!
A dédi nem semmi... nekem is van ilyen rokonom, egyszerűen nem értik meg, hogy nekik már el kéne ülni a fenekükön, nem pedig hajtani ezerrel. Aztán mikor baj van, meg már hiába fogadkoznak, hogy majd ezután... remélem pihen végre!

VAsi!
Ennyit melózol? Miért nem tudsz Te is kicsit pihizni? Még vasárnap éjjel is dolgozol? :roll: A kirándulás (anyósék látogatása) valóban nagyon jó volt, mint írtam imádok ott lenni. Olyan, mintha a Balcsin nyaralnánk kb. Átbicóztunk a Győrzámolyra (2. falu), tiszta balatoni feeling volt. Szép hely a Szigetköz.

Nofikám!
Nem csak Te vagy így a hőséggel, én is iszonyat nehezen bírom. Nálunk is 28 fok van alapból, szóval alig lehet elviselni. Éjjel próbálunk szellőztetni, de mivel főút mellet lakunk, elég nehéz elviselni a kamionokat, így legtöbbször egy óra forgolódás után becsukjuk, aztán csak hajnalban nyitjuk ki az ablakot. Szerencsére Tamás szobája parkra néz, így nála lehet nyitva ablak.
Kíváncsian várom mit mond a dokibácsi!

Etnám!
A video csodás, tényleg nagyon jó lett! Drukkolok, hogy a tesó is hamarosan jöjjön! :wink: Hogy álltok? Haladtatok a hétvégén? A plafon leszakadás elég durván hangzik, még jó, hogy most, mikor nem laktok ott...

Na én most lépek, addig megyünk a városba, míg nincs hőség, ha majd Tamás alszik délután, próbálok képeket feltenni. Puszi addig is!

Kép

Kép
luca81

lányok!

úgy néz ki, hogy úton van a következő fórumos baba, angyalnál talán beindultak a dolgok!

sms-ben értekezem vele, ha van hír jövök. kispasi 3 kg felett van :D

hajrá csaj, kitartás, bár úgysem olvasod :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Jajj Angyalkám nagyon izgulok! Pikk-pakk túl lesztek rajta! Annyira lennék a helyedben :) Életem legszebb élménye volt egy kis embernek életet adni. Kitartás, bár úgysem olvasod :) Puszi és Etnám várjuk a híreket!
(képeket nem tudok hozni, mert Tamásom valószínű úgy eltette a kábelt, hogy gőzöm nincs merre lehet - bár a szennyeskosárban még nem néztem, mindent oda dug :roll: )

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Angyalom
Mennek a drukkok ezerrel!!!+++++++++++++ :lol:
Arte
A kutyusról kérünk képet!! :lol: Párod fogát sajnálom. :cry: Nekem is kénne menni majd fogorvoshoz letörött egy darab a fogamból és megkéne csinálni de most semmi kedvem menni :?
Kiru
Barátnődnek gratula!! :D
Petra
Köszi :)

Barnázás múlik Kopp-kopp!!! Kedvem is jobb és már mindjárt szerda aztán csütörtök!!! :lol: :lol:
Csak ez a meleg ne lenne!!! :? :?
Remélem mindenki jól van!
Puszi!!

Kép
grácus

Sziasztok!

Angyalkának reggel kiveszik a varratokat, hacsak addig nem sűrűsödnek a fájások.... Ha esetleg nem indul meg Máté szerdáig akkor haza engedik, de ő maradna túlesni rajta. Eszterke az előbb volt benn nála. Írta is, hogy nem mondtam, hogy ennyire nehéz a gyerkőc nélkül... Hát igen, nem könnyű, de a gyereknek talán nehezebb volt, és a páromról ne is szóljunk... ő még pityergett is. reggel 6-kor már smst írt... :) Angyal kérte, hogy imádkozzunk érte. Én nagyon drukkolok neki, hogy reggel el induljon Máté erre a világra, ne érje csalódás Angyalkát és Eszternek is jobb lenne, ha csak egyszer lenne külön anyukától.

Arte! Grat. az új családtaghoz. A párodnak jobbulást, bár gondolom, már a nehezén túl van.

Grácus! Nagyon örülök, hogy múlik a barnázás. Nekem is volt most két napig, pörgött is rajtam a bugyi, nehogy beágyazódás jelei legyenek, mert kb. annyi nap után jelentkezett a peteérés után... De szerencsére nem, ma megjött reggelre. Úgy fest a mensijeim mostanság így jelentkeznek. a múlt hónap is így kezdődött. a baba dolog miatt annyira nem is izgultam, mert tudtam, hogy akkor tájt, nem voltunk együtt, és amikor voltunk volt munkaruhánk, inkább attól parázok, hogy újra előjön a hormon izémizé, amit nagyon nem szeretnék... az elhízás is erre utalhat. most nagyon összeszedtem magam... :P Na de ez mindegy is!! A lényeg, hogy nálad múlik a rémség és közeleg szerda, és csütörtök is. drukk! Drukk! és drukk!!

Lucám! Nagyon ismerős volt amit írtál! Nálunk is hasonló a szitu, ha apa itthon van, mindig jobban pörögnek az események és mi is alig vagyunk itthon. A hisztizést nem tudom mikorra hagyja el Tamásod, de remélhetőleg idővel elhagyja. Nálunk is napi szinten van. Most is volt. A párom a temetőben társadalmizik, fűvet kaszál, és hátra akart hozzá menni és nem értette meg, hogy nem ér rá vele foglalkozni az apja, és mindent földhöz vágott amit ért. Annyit kérdeztem, hogy már nem kell?? mert akkor eladom, vagy oda adom másnak aki szeretne ilyet. akkor kicsit lehiggad. én most már egyáltalán nem veszem fel tőle a hisztit, a boltokban szokott kicsit kinos lenni, de igyekszünk ott is lereagálni az ilyen dolgait.

Szunyog nálunk is van bőven. a gyerekek és én vagyunk az étlapjukon. vettünk ilyen konektoros riasztott talán használ... majd meglátjuk. Most végre kicsit lehűlt a klima, bár nekem ez most meg nagyon hűvös... de hát mit lehet tenni?! felöltöztem és kész. most szellőztetek, hogy gyorsan legyen a 27 fokból min. 24, majd kiderül sikerül-e. minden esetre mindent kinyitottam. :)

na lányok, mennem kell. Felébred a manókám. később dobok fel néhány képet.
wpetra
Pusztavám

Szép estét Lányok...

Angyalka, szorítok Neked, hogy mielőbb és szerencsésen megérkezzen Máté.
Etnám, várjuk a híreket....

Jövök majd, csak időm alig...

Puszika

nofertiri

Máté egyenlőre még bent pihizik, ma veszik ki a varratot, nem tudom,hogy miért nem vették ki tegnap, gondolom a doki is azt akarja ,hogy maradjon még bent a fészekben. egyenlőre ennyi!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

a plafon tovább szakadt, köszönjük a festőket, de a baráti társaságban van 5, megpróbálok jól dönteni, akivel már dolgoztattunk az a biztos.
gipszkartont kell felrakni, hogy nehogy tovább szakadjon, a biztosító fizet, de nem hiszem, hogy az egészre. tapétát vitte magával több helyen. egyszer majd csak készen leszünk, már nem is idegeskedem. vettem kárpit tisztítót, mert boti mindent az ágyba töröl, olyan rusnya, hiába sikálom. de szart sem ér, ki mivel tisztítja? ez az agyon reklámozott nem jó, mondjuk a folttisztítója sem az igazi.
képzeljétek felhívtam a netről egy gipszkartonost (nem tudtam, hogy azt festők csinálják) kijött és látom, hogy kisebbségben van, de nem hazudtolta meg a róluk kialakított nézetem. ezek ha dolgoznak is lopnak. volt pofája a gipszakrtont megvenni úgy, hogy nem is egyeztünk meg. de már a tipikus duma megvolt, megeggyezünk, 200 ezret mondott a plafonra!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
most az egyik srác mindennel együtt 90ért megcsinálja gipszkartonnal, festéssel, villanyszereléssel együtt. 20 nm-nyi terület a plafon, hát az is jó kis + kiadás.
a másik az asztalos volt, hát az sem semmi!!!!!!!!! tényleg érdemes jól körülnézni. de én nem merek már idegent kihívni.
költözésünk 26-án lesz, remélem simán fog menni.
nagyjából megvoltunk a festés utáni nagytakival, erre leszakadt a rohadt plafon.

botikám dumál, táncol, rossz, mint az :twisted: 16 foga van már, eszeget egyedül, már nem hadgya magát etetni. napi 6 ruha minimum :D most az újdonság, mindig viszünk magunkkal játékot, már az egész autó tele van, mert felhozni nem akarja. imádom!

daniella, luca!
küldtök nekem linkeket, h hova menjünk pihizni 1 hétvégére? mindig jó helyeket találtok! ezt kértem szülinapomra!
de, ha másnak van ötlete szívesen veszem! csak uszi legyen, h boti tudjon pancsolni![/url]

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etnám! Sárvár, Kehidakustány, és Balatonfenyves, amit én ajánlani tudok nektek. Mi idén, Balatonfenyvesre a Hubertus-hofba megyünk. Itt a gyereknek 6 éves korig az ellátás ingyenes. A gipszkartonos árajánlat nem semmi. De mondanom sem kell, hogy nem is vártam volna többet az ürgétől.... Remélem a másik emberkével most már szerencsétek lesz. Gratulálok Boti önállóságához. Haladtok szépen. Nálunk is sok a ruha mostanság. A Kornélka napjában 3x öltözik minimum. Flórával szerencsére még nincs ilyen gondom. Költözésig már nem sok idő van. Kitartás! És akkor decemberben indul a következő baba projekt??

Grácus! Mi újság, Drága? Hogy érzed magad?? Nem kerülget kisvuk?? Már csak EGY NAP!!

Lehet, hogy jövő héttől lesz társaságom akivel megyünk majd bicózni esténként. Már nagyon kell valami mozgást keresnem. Nagyon megnőtt a pocakom, és a combom körfogata, és ez piszok mód zavar. Csak legyen aki arra a fél-egy órára bevállalja a gyerekeimet. Mert nem akarnék este fél 10 után biciklizni... Újabban mindegyik ilyen körül alszik el.
wpetra
Pusztavám

Kép
Kép
Kép
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Angyalom
Mennek a drukkok++++++++++++++
Petra
Jól vagyok köszi! A barnázás megint előjött :cry: vuk sem kerülget pedig az elsőnél volt, hogy naponta 6x is jött vuk ilyenkor már, nincs fémes szájízem se semmi tünet az ég világon(csak a melleim érzékenyek egy nagyon kicsit de már nem annyira mindt előtte)És ettől nagyon rossz érzésem van! :cry:
Mindjárt szerda vagyis holnap és már nagyon izgulok minden hülyeségen kattog az agyam!! :?
Remélem mindenki jól van!
Puszi!

Kép
grácus

Sziasztok!

Tegnap voltunk a balcsin felvittünk anyósomat apósomhoz, pont jó idő volt este 11re értünk haza, sajna a nagy sötétben kiderült h elszált mind a két lámpánk, és nem biztosíték hiba okozta apa próbálta megcsinálni, uh ködlámpával jöttünk haza, apa vért izzadt szegényem, mire hazaértünk.
Papa jól van, sokat sétál a balaton parton, mert pont ott van a rehabos központ..a koszt a központban nagyon kevés,két szelet kenyér meg egy szelet sajt meg ilyenek.Borzasztó.És még jó két hétig ott kell lennie szegénynek biztos majd jól lepasszol..a kórházban egy hét alatt fogyott 6 kg-t itt azóta nem méretkezett.

Angyal!Szorítok, h gyorsan meglegyen Máté.
Etna várjuk a híreket..

Grácus!Vigyázz magadra és ne idegeskedj, minden rendben lesz.

puszi mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Etnám!
Én is Sárvárt, Kehidát ajánlom, ezek mellett még Győrt is, mi imádjuk a győri élményfürdőt, sok medence van, gyerekpancsoló, kinti-benti, mellette a nagy strand, ahova át lehet menni. Szóval szerintem ez is jó választás lenne. http://www.rabaquelle.hu/ itt meg tudod nézni. Tök jó, hogy elmentek pihizni egy hétvégére. Jah, mondnám még az Annebellát Bfüreden, ahova megyünk majd nyáron, de az ilyenkor még nem olyan tuti, bár van medencéje, csak hideg lehet a víz még.
Remélem a festő most már tutin megcsinálja, tiszta méreg ez az egész. A volt festő mit mond erre? Felvilágosítottátok milyen munkát végzett? azért szar baráttal csináltatni ilyet, mert a szar munkája miatt még a barátság is tönkremehet.
Egyébként nálunk is már jó ideje ez van, amit írtál, hogy mindig játékkal megyünk mindenhova, aztán persze legtöbbször ott is hagyjuk anyunál, mamánál... a plüsseit imádja, állandóan simogatja őket, beszél nekik, de van, hogy főzőkanalat akar vinni magával :)

Petrám!
Jók a képek, Kornélka helyes azon a nagy motoron. Tegnap voltunk kersztanyáméknál és Tamás is traktorban ült, élvezte nagyon. (arany Szívem itt áll mellettem, nyomta a kakit, majd a végén megjegyezte: ez fárasztó volt" meg kell zabálnom :D
Most töltöm közben én is a képeket, végre meg van a kábel, az ágy mögé dobta be, mondanom sem kell, szombaton húztam ki az ágyat, takarítottam ki mindent... vannak ötletei hova dughat dolgokat.
Látom akkor nem csak Tamásom ilyen hisztis, azért bízom benne elhagyják. Szerencsére a városban nem csinálja, a pár héttel ezelőtti volt kivétel, akkor először és - eddig - utoljára csinálta.
Ezt gyorsan elküldöm, mielőtt elszáll, aztán válogatok képeket.

Kép

Kép
luca81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?