Remelem mindenki jol van ma! Es remelem ma nem lesz olyan nagyon meleg Ratok! Allitolag megy feletek egy huvosebb legkor ezt ma lattam itt reggel a tv-ben. Nem hideg lesz csak egy kellemes huszon x fok. A nemeteknel mar ott van es az osztrakoknal is.
Virag, keresedre bejelentkezem, hogy jol vagyok!:):) Ugye, Te is es a pocid is!
Nitat nem is kerdem O biztosan csobog mar a medenceben a gyerkocokkel.
Nika tok jol leszoktattad Gergot a pelusrol!! Pottyok, rendben, mulnak szepen?
Virag probald azt meg, en legalabbis igy csinaltam gyerekcsosz koromban, ugyanis anyuka kozolte, hogy szoktassam ra a gyereket a szobatisztasagra. A gond az volt, hogy alig mult meg el 1 eves. Szoval en ugy csinaltam, hogy csupaszon jarkalt az udvaron en meg lesben alltam es amikor pisilt, ala toltam a bilit aztan taps es udvrivalgas+korbemutogattuk mindenkinek, hogy jujjj, de ugyes volt a gyerek. Nagy dolganal is lesben alltam, nem volt nehez mivel O ilyenkor mindig elvonult egy sarokba vagy megallt es nezett lefele. Ekkor is ugrottam, mint nyul a bokorbol, igy a nyaron sikerult raszoktatni a bilire. Meg olyat is csinaltam amikor nyugodtabb napja volt es nem rohangaszos, hogy bilin ulve meseltem neki, mondtam neki mondokakat es ha szerencsem volt akkor a meseora utan volt a biliben termes, de olyan is volt, hogy hallottam, hogy csurog es mondtam neki, hogy na, most pisikel es hu de szuper igy kell ezt ide a bilibe. Persze ez csak egy otlet a sok kozul es persze ez gyerekfuggo csak azert irtam le, hatha latsz benne fantaziat. Puszikallak!
Katiiiii, merre vagy? Mi van Veled? Piri? Nem piri??! Nalam nem piri, ho magasan.
Beze majd irjal neha! Es a 12. hetes uh-rol majd informalj am bennunket legy szi!!!!
Bettike, Te hogy vagy?