Drága sorstársaim

!
Hát előkerültem végre. Most van a várakozás, de mint mondottam, nem hiszem, hogy ez volt a mi hónapunk. Semmi jelet nem éreztem: no középidős hasfájogatás, no hő, no cervix nyák, szóval semmi kézzelfogható jel. Ez az inszem szerintem elég nagy lutri. Persze szeretném megjavítani az általános 6-0 átlagot. Ha nem is most, akkor a jövő hónapban

!
Mindenkinek köszönöm aki gondolt rám, Bogi

, Mohácska

(Gyógyulj meg hamar! Sok-sok C vitamin), Anna

(itt is)!
Stella, drága

! Úgy figyelsz mindig mindenkire. Nem is tudom hogy tudsz folyamatosan lépést tartani mindenkivel. Köszönöm neked a sok bíztatást és nagyon szorítok most egy zebrás tesztért, nagyon nagyon megérdemled már
Tündi

! Neked is köszi, remélem nálad a hasfájás nem jelent rosszat, csak jelzi, hogy most kéne megjönni, de nem fog..

! Amott olvastam, hogy ikreket szeretnél. Nagyon drukkolok!!! Végül is 1 éven belül már az inszemnél tarunk. Azonnal dokihoz mentünk és persze nem is volt minden rendben. Ezt merem mindenkinek ajánlani, sok időt nyerhetünk ezzel.
Persze vannak kivételek, lsd.: Pelmar (nagy gratula

!
Hajnesz

! Úúúúú! Ez már izgi, mindjárt meg is lesz az első stimu meg beültetés!!!

Az események felgyorsulnak. Szerintem a legszörnyűbb majd a várakozás lesz, hogy sikerült-e..., de annál nagyobb lesz a boldogság

. Ami ezt a Puregont illeti, hát sajna szerintem ez az egyetlen amit így magadnak be tudsz adni. A lombiknál meg azért jópár más szuri (is) kell. Ez emberfüggő, hogy kinek mit adnak. Anna asszem kapott Puregont. Ja, és ami a gyógyszereket illeti, sok helyen olvasom, hogy hiány van belőlük. Tehát amint megvan a recept azonnal indulj felkutatni nehogy emiatt csússzon a dolog!! A Délinél, Újpesten és a Blahán van egész jól (ilyen téren) felszerelt patika. Különben a kaális fórumon rengeteg lombikos lány van. Kb. 5-6 épp stimu közben. Nézz át hozzájuk, biztos rengeteg mindenben tudnának segjteni ha van kérdésed. Aztán nem ott ragadni! Tájékoztass mindenről!!!
Zitus

!
Ez az inszem csöppet sem vészes. Kábé mint egy rákszűrés, nem fáj. Mondjuk én a katétertől féltem (HSG borzasztó élmények), mondtam is neki, hogy ne lepődjön meg ha esetleg elájulnék...

Mondta, majd óvatos lesz. Közben még dumcsiztunk is. Azért ez elég komikus így visszagondolva. Szóval hajrá, csak ezt tudom mondani. Picit macerás ez az örökös dokihoz való járkálás (kb 2-3 naponta) a tüszők végett, illetve nehogy rosszul reagálj a gyógyszerekre, de inszemnél nem nyomnak beléd annyi hormont, hogy vészes lenne. Lehet, hogy te is használod majd ezt a Puregon Pen-t

! Aztán értesíts ám hogy mizu!! Hacsak addig nem lesz két csíkos teszted...:-)!!!
Betti

!
Az alattunk lévő topikban rengeteg, gyakorlatilag már-már orvosi tudással rendelkező kismama van, akik mindig örömmel látnak bárkit tőlünk. Ők annyira profik és bármilyen kérdésedre nagyon szívesen válaszolnak. Persze mi is, ha tudunk

. És gratulálok!!!
Katie!
A PCO egyik tünete, hogy kimarad a vérzés, vagy nagyon rendszertelenül jön meg. Ezt lehet kezelni gyógyszerrel. Mindenképp el kéne menned dokihoz. Lehet, hogy eddig rossznál próbálkoztál. Keresd meg a legjobbat aki segít neked!!!
Jó éjt nektek
Enigma