A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hú, mi csak 11 ezer körül fizetünk áramot. Heni, nálatok mi nyomja meg?

MOndjuk a bojlerünk csak pici, 50 literes. Hármunknak mondjuk elég :roll: Télen a keringető rendszer is odateszi magát.
Mondjuk mindenhol energiatakarékos izzónk van :idea:

A vizünk olyan 5000 ft per hó, igaz nincs csatornázás, szóval a szippantóst is bele kell számolni.

Rugó eltűnt a szobájában, magára zárta az ajtót :shock:

Belesek a kulcslyukon :arrow:

Kép
vindolanda

Játszik, de úgy látszik, magányra vágyott.

Elpakolom a konyhát :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo nálunk P is sokszor elvonul, bezárkózik, ez miatt is tartok tőle, hogy mi lesz ha egy szobában lesznek :roll:

Bojler, fagyasztó :roll: elektromos sütő :roll: mosógép...

Heni
KépKép
heni81

Amúgy a kocsmában oda kell ülnünk mindenféle asztalokhoz. A kocsmáros nénitől kap egy pohár vizet, és ott üldögél, mint az odajáró emberek. Idegenekhez is odaülünk :lol:
Ha járkálunk a faluban, a férfiak már messziről köszönnek nekünk, mert ismernek a kocsmából.
Rugó kezet fog velük, koccint :lol:
Néha a törzsközönség csoki vesz neki:)

Még csak nem is gagyog, csak ül csendben, és figyeli az embereket.

Ha megunja, hátramegyünk a kocsmatulajdonos házába (már bejárásunk van, csak úgy jövünk-megyünk), Rugó meglocsolja a virágait, üldögél a napozóágyon, megnézi a csirkéit :roll:

KOmoly programok ezek :lol:

Kép
vindolanda

Ja, fagyasztónk nekünk nincsen :roll:
Meg gondolom, két gyerekre többet kell mosni.
Elektromos sütőnk sincsen :roll:

Így már értem.

Kép
vindolanda

Regi, nagyon boldog születésnapot Neked!
Vendég

Boldog születésnapot kívánunk Reginának :!:

Na, ide is megérkeztek a sötét felhők. Egy órája még tűzött a nap és dög meleg volt :roll:

Rugó most egy, a szoba közepére ledobott ágyneműben lustálkodik :roll:
Nem mozog :roll:

Kép
vindolanda

De kiabál :arrow:

Kép
vindolanda

Regi!
Boldog szülinapot :9

mesi,környéken érdeklődjetek,mert én hiába mondom,itt hol van jó áron,lehet szállítással drágább :(
amúgy nekünk idén ,mert extra hideg/hosszú volt tél így kb. 10-14 m3 fa fogyott el .Ki kell tapasztalni,h. jó fűteni(folyamatosan dobálod a fát vagy 1* felfűtöd és leég aztán parázsról ismét felfütőd... de olcsóbb,mint a gáz :) ha van erdész ismerősötök érdemes annál is érdeklődni,mi 2 éve nagybátyámmal hozzattunk jó áron volt viszont nekünk kellett a rönköket feldolgozni...

B. már nem lázas csak szokásos isztis, teszt igaz du. pisis negatív :) és nézzük tovább vonatokat youtube-on :)

KépKép
viranka

LÁnyok, koromfekete lett minden :shock: :shock: :shock:
Lámpát kell gyújtani, szerintem ez jég lesz :roll:

Kép
vindolanda

A kis púpos embert, aki mindig itt sétál az utcánkban, majdnem elvitte a szél :shock:

Kép
vindolanda

Köszönöm még egyszer a tanács12okat, nem is gondolná az ember, mennyi mindenre kell figyelni.

Regi! Boldog szülinapot!

Móni! JÚNIUS 18. :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog szülinapot Regi!

Bertus egész nap nyűglődik,semmi nem jó neki,fél órát aludt és eszméletlen hisztis mióta felébredt!
38.2-nél adtam neki nurofent,nem kis nehézségek árán... :?

MesiZsófi gyönyörű kis csaj!!És Gegi egy nagyon jóképű kis pasi :wink:
A fűtés bonyolult dolog,tényleg sok mindentől függ,hogy mekkora teret kell fűteni és,hogy csak rásegíteni akarsz-e a kandallóval vagy csak azzal tervezed a fűtést?!
És minél keményebb a fa annál jobb,na és persze drágább is...
Esetleg ha vegyes tüzelésű a kandalló hozathatsz mellé valamennyi szenet is de ez is csak egy lehetőség,annak nagyobb a kalória értéke,melegebbet ad,bár ha jó száraz a fa akkor annak nincs párja.

Tünde
Nekem kész a kórházi motyóm(mert ugye én lehet előbb be kell vonuljak,bár imádkozom,hogy ne így legyen!!!)
Apa nem jön be velem,szerencsétlen sokkot is kapna :lol:
A kis ruhákat kimostam,kivasaltam,a kiságyat kell még felállítani és ha megszületett Zizi akkor rendelem neki a kocsit,Heniéktől vettük a bébihordót ami olyan mint egy kicsi babakocsi :D

juba0

Egy kis vudut szeretnék még igénybe venni a holnapi Nst-hez,hogy letudja a gép követni manókám mozgását!!
És hatalmasat kérek szerdára,akkor derül ki,hogy apad-e a víz avagy kórház?! De most,hogy Berti beteg nagyon-nagyon nem szeretnék befeküdni,nem akarom itthon hagyni betegen!!!
Szóval egy extra nagy magzatvíz apasztó vudut kérek szépen Tőletek!!

juba0

Juba,+++++++++++++++++++

Jobbulást Bertusnak
:!:

Lassan ébresztem Rugót, mert elaludt. Megpihent a szoba közepén feltornyozott ágyneműben, én meg tudtam dolgozni két órát :D

Itt hatalmas vihar volt, másfél óráig szakadt az eső, de most már süt a nap.

Csinálok Rugónak szalmakrumplit, azt nagyon szereti. Hagy hízzon, érje le a 12 kg-t :lol:

De előbb felkeltem.

G. csak este érkezik, egyedül nyomulok egész nap.

Egyik ismerősünknek (aki Dóri alteregója) az első babájuk hét hónapra született (Samu), nyolc évet vártak rá. De már semmi baja, sőt másodjára is teherbe esett a leányzó. Két hónapja tűkön ülnek, egy hónapja kezdenek a klinikán minden nap. És már 5 nappal hordta túl. Azon nevetünk, hogy ők a végletek emberei :lol:

Kép
vindolanda

Rugó már felkelt magától. Most bekapcsolódott a Japán-Kamerun meccsbe, én meg a szalmakrumplival operálok itten a konyhában. Mert én a konyhából-ebédlőből netezek, ami nálunk egy átjáró rész. Az asztalnál nem is szoktunk enni, ott a számítógép van, az fontosabb.

:arrow:

Kép
vindolanda

Ez nagy hidegfront volt, dög meleg van kinn megint :roll:

Kaqk, merre vagy?
Meg Sense is eltűnt :shock:

Kép
vindolanda

Juba! Mennek a vuduk, minden rendben lesz! Ne aggódj, ha esetleg már most megszületne. :)
Jobbulást Bertinek! +++++++++++++

Móni! Kinek írsz sms-t 18-án? 8) És amúgy?

Zsozsikám nagyon ramatyul van, lázas, elesett, ölbebaba. Hajnali f6-kor kelt, ivott, hányt. Ezzel indult a nap.
Most lázas, délelőtt aludt, most is alszik, fáj a torka, hatalmasak a mandulái.
Gegi is lázas, de ő fittipaldi szerencsére a tegnaphoz képest.
Én jobban, nyomom a vörösborom. 8)

Jut eszembe a csinos pocakfotóról. Te Móni! Nem azért nem lesz cserkóparty, mert elverte az eső a termést! Hanem mert ti MEGESZTIKET! Megvan rá a bizonyíték, Te töltötted fel! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

sziasztok!!

Regi Boldogságosat!!!

Betegeknek jobbulást!!!!

Mi jól, csak sok a munka...:-)

A képek csudajók!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na ja, megesszük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csak az a baj, hogy azt a 3 talicskányit amit hártatoltunk komposztnak nem tudjuk megenni :D :D
Egye fene, gyertek partyzni. A fa tetején van cseresznye. Aki megszedi eheti :lol: :lol: :lol:
sms-t 20.-án sokat fogok küldeni :wink: Vera, Mesi, Meli, Nektarin
aki hamarabb ideér a hírrel az beírja 8)

Vindo küldj egy kis sültkrumplit :) de ennék :roll:

Itt a nagy jég után hőség lett. Levegőt alig lehet kapni, annyira párás a levegő :?

Juba jobbulást Bertusnak és nagy kalappal neked holnapra+++++++++++++++++++++

Heni a 30 villanyra q..a sok :roll:
nekünk 15 általában.
Villanysütő (sokat megy) mikro, meleg víz, 2 számítógép, hütő, kisfagyó, tv. Minden ami nálatok.
Nem lehet, hogy valahol szökik az áram?

Regi boldog születésnapot :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
Mi Mesivel Grétire fogunk felügyelni :) :)

Mesi!
különben az sem baj ,ha van 1 kis puhafa könnyebben be tudsz gyújtani :) no meg SZÁRAZ legyen :) mert különben bekátrányosodhat a kémény és az nagggyon veszélyes :(
azon a képen Zsozsi 22 hónapos? vagy elírtad és mostani?

itt csak kis záporok voltak,párás levegővel....

Bálinttal elmentünk dokinénihez torokgyuszi(vszínű sok fagyi) kunyerált cukorkát,természetesen Dedének is :) s persze egyformát :)

Juba!
nyugi nyugi,nem lesz semmi baj :) :)

jobbulást mindenkinek :) :)

megyek mert hímzésem gyerekközelben :)

KépKép
viranka

Móni én is gondoltam már rá :roll: na most új hűtőnk van, A+ , valószinű az is sokat fogyasztott már a végén :roll: nagy volt az áramfelvétele :roll: a bojlerünk is régi, megvan az új, tuti az is ludas :evil: rengeteget nem is sütök :roll: sokallom én is. :roll:

REgi boldog szülinapot!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

REGI!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!

Szoktalak ám olvasgatni, csak az írásig nem jutok... :oops:

Móni!
Jó lett a hajad, csini a poci! :)

Mesi!
Jobbulást a gyerekeknek! Nagyon édesek a képeken!
Elhiszem, h nehéz két gyerekkel bármit is intézni. Az új helyen biztosan jobb lesz!

Vindo!
Örülök, h Rugón hamar átment a betegség! Te meg gyógyulgass!
Szalmakrumpli ide is jöhet, ha még Móniék után marad! :wink:

Juba!
++++++++++++++++++
Bertusnak jobbulást!

Heni!
Szépek a képek!
Tényleg nézzetek utánna az áramnak!

Nektarin!
Jó, h jöttél! Örülök, h sikerült a telket megszerezni! Hol van helyileg? Publikus?

Most hirtelen ennyit. Hétvégén újból volán mögé ültem. Nem is fulladt le a kocsi. :) Apa nagyon örült neki. Most már csak meg kellene szoknom a forgalmat. Majd megpróbálok reggelente gyakorolni, egyenlőre egyedül. A gyerekekkel nem kockáztatnám meg...

Puszi mindenkinek!

Kép
gica1

Vera! Azon a képen 22 hónapos, tavaly nyáron készült. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem tudok jobb képet feltenni. Szerintetek megéri 18e Ft-ért? Állítólag 2 m magas a leánder, és tényleg nagyon szép!

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Hát, elég ramaty éjszakánk volt. Estére lerobbantam, a hangom totál elment, torkom szétszakad, taknyam-nyálam egybefolyik.
Rugó 3/4 12-kor aludt el, pedig tízkor lefektettük :shock:
Egyszerűen nem volt erőm dolgozni, pedig kellett volna.

Erre reggel hétkor felkel :?

Le vagyok maradva a tennivalóimmal.

Itt totyog a konyhában :arrow:

Emese, ehhez sajnos nem értek. Fikuszban tudom, hogy egy 3 méteres az 20 000 körül van, de a leanderekhez nem értek :wink:

Szia Gica :P

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo sajnálom az éjszakát, a rosszul létet és a koránkelést :(
Cicus is későn aludt el. Majdnem 11 volt :roll:
Általában legkésőbb 1/2 10-kor már alszik.

Mesi gyönyörű virág de sokan nem tudják átteleltetni
Tanulópénznek meg sok.
Ha gondolod adok sok-sok hajtást, meggyökerezteted és nevelgeted.
1-2 év múlva kiderül, hogy értesz-e hozzá eléggé.
Ez olcsóbb verzió, csak 2 pusziba kerülne :wink:
Azt ugye tudod, hogy mérgező a levele?
Hogy vagytok?

Vera cica vigyázás közben is lehet netezni :wink:
ha csak 1-2 percre is :D
hogy vagy?

Gica hajrá vezetés :D
oviról van hír?
kérdeztem ismerősöm akik abba az oviba járnak amit neked írtam.
Állítólag minden jelentkezőt felvettek és még van hely.
Csak egy ideinglenes lakcím kell.

Heni bojlert mi is szeretnénk venni újat :roll:
majd meglátjuk, hogy jut-e rá.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Képzeljétek, Z-nek új munkahelye van. Hívta múlthét csütörtökön egy fejvadász, hogy egy cég kiválasztotta az önéletrajzát. Nagyon akarnak vele találkozni.Máris. Máris nem ment, de tegnap este, munka után elment hozzájuk. Miatta maradt bent a főnökség. 1 órás interjú. Sok mindent megbeszéltek stb.... Mondták hamar lesz döntés. Erre tegnap este hívták, hogy üdvözlik a csapatban. Próbaidő nincs, nagyon kell nekik Z :lol: és több a fizu is mint most :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Móni gratulálok Z nek:-) szuper!!!! mikor kezd? szülési szabival hogy lesz?

Mesi szerintem kicsit sok az egy virágért, még ha 2 méteres is :roll: szép növényeket lehet kinevelni hajtásból is. ÉS a teleltetés nem piskóta, nekem 4 leander fagyott meg az idén télen :evil: túl kemény volt a tél, :evil: :evil: :evil: az egyik hasonló nagyságú volt mint a te képeden :?

Nektarin gratulálok!

Móni mi 2 éltüt vettünk, télen a fütésre megy ( igy ingyen melegit) nyáron meg árammal. Remélem kicsit csökkennek a költségek. A fürdőbe bevezettük a kuti vizet , meg a kint csapra. Remélem csökken igy a viz is. Próbálunk spórolni amin csak lehet.
NAgyon nagyon sok pénz kell :evil: :evil: :evil:

Vindo:-(lehet majd ma többet zombul magában tv előtt és behozod a lemaradásod.

Heni
KépKép
heni81

Mesi!
én nem értek hozzá,de nem adnék annyi pénzt érte :oops: Nekünk is van,gyertek és kapsz hajtást :)

S a héten mondjuk Csütörtökön tali nálunk? addigra B. is meggyógyul :) az új csúszdát is felavathatjátok :)

Panndi!
várunk titeket is,B. folyton hozzátok akar menni :)

Móni!
jól vagyok :) gratula Znek új mhelyhez :) lehet igen pár pret netezni,csak B. állandóan vonatokat nézne,így gép csak pillanatokra van bekapcsolva :)
jah és pénteken csak is du. 5 után mehetsz szülni :) adddigra pest fele leszünk :)

Gica!
nagyon ügyes vagy :) :) csak így tovább :) hidd el bennem is van kis para ha pESTEN MEGYEK,DE EGYRE JOBBAN megy(bocs :oops:)

ennyi volt gép kikapcs,hímzek és gyerekezek :)

KépKép
viranka

Regi Nagyon boldog szülinapot! Mi újság veletek? Olyan régen jártál erre....

KépKép
KépKép
fleur

Köszi lányok. Még hezitálok leander ügyben, olyan szép és nagy. :oops:
Leanderben jó vagyok, teleltetés, gondozás nem gond! Volt egy sárga virágúm, nagyon szerettem. Egyik télen anyukámnál teleltettük, ő nem figyelt rá, pajzstetűs lett, én meg nem tudtam visszahozni. :(

A csütörtök nekünk nem jó, egyrészt szerintem Zsozsi még nem lesz jól, eléggé fáj a torka, nyűgös, második napja pizsamában hajlandó lenni. 11-re megyünk a dokijához megbeszélni a műtétet. Ha nem lesz nagyon rosszul, akkor utána megnézzük anyukám házát.

Kép
Kép
Kép
gremese

Itt vagyok megint :wink:

Délelőtt kilenc előtt kimentünk, és csak egy fél órája jöttünk be. Bár volt nagy katasztrófa, mert a kocsma zárva volt :lol:
Végül fűnyírót tologattunk, majd tricikliztünk egy nagyot.
Én most jobban vagyok, de fáj mindenem, meg elég fáradt vagyok.
Rugónak már semmi baja, csak néha az orrát kell törölni.

Gica, tényleg nagyon ügyes vagy! Állítólag újrakezdeni nehezebb, mint megtanulni :D

Jobbulást a Mesi-gyerekeknek!

Móni, ez jó hír 8) MIndent bele :!:

MOst ennyi jut eszembe, pedig biztos Heninek is akartam írni valamit, neki mindig szoktam :lol:

Megnézem, megette-e a rántott halat :arrow:

Kép
vindolanda

Móni! Hol fogsz szülni? Csepelen?

Kép
Kép
Kép
gremese

Vagyis a XX. kerületben?

Kép
Kép
Kép
gremese

Verus, köszi, elviekben nekünk jó a csütörtök, de valamkor csütörtökön fogorvoshoz megyek, szóval majd meglátjuk :)

B de édes, jöhet még majd :)
Vendég

Móni: meg sem dicsértem a csini hajad és azt a szép pocit!!!!!:-)
És nagy gratula Z-nek az új munkához!!!!!hurráá!!! I is kapottmost egy lehetőséget de nem tudom majd látjuk..:-)

Vindo: :-( jobbulást!!

jaj annyira le vagyok maradva
Gica: hajrá ügyes vagy!!!

egyszerüen semmire sincs időm..most jön ki rajtam a stressz...kész vagyok teljesen...néha csak megyek megyek...de oda sem figyelek...:-( ááááááááááááááá
kéne egy kis nyaralás/pihi..úgy igazán, telo, szgép kikapcs....

hétvégén azért pancsiztunk anyuéknál, Emma annyira élvezte!!!:-)
nagyonszeretjük a kis lakást, csak egymásra nem igazán jut időnk.
talán jullius lazább lesz, akkor szeretnénk pár napot vhol pihenni!

na mennem is kell Emmáért..

Móni: várjuk a híreket!!!!:-) és már nagyon kíváncsi vagyok a nevére!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Pihenjetek, rátok fér! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi a Dél-Pestiben. Jahn Ferenc azt hiszem :roll:
nem tudom hanyadik kerület :oops: :oops:
látom már mit szeretnél "hallani" :wink: Vedd meg azt a virágot. Imádni fogod

Kaqk próbáljatok meg pihenni azért :)

Heni Ma mondott fel a jelenlegin. 1 hónap a felmondási idő.
júli 16 a kezdő napja az új helyen.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba hol vagy?????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Itt vagyok bocsiiiiiiiiiiii :D

Egész nap takarítottam,most fürödtem le és már jöttem is.
Felkészülök mindenre,ki tudja mit mondanak holnap bár nagyon NEM AKAROK BEFEKÜDNI!!!!!!

Az Nst-t hála Istennek jól sikerült,okosan viselkedett :D
A vérképem nyolc csillagos de védőnő szerint nem olyan vészes,én azon már nem túráztatom magam.
A holnapi naptól nagyon félek...

Móni! Gratula Znek az új munkához!!!!
Reméljük a szabadideje is több lesz,nem csak a fizuja!

Vindó
Jobbulást!!

Mesi!
Csodaszép a virág!!Bár én nem venném meg mert most nem lenne rá keret...De Nektek ott a teraszon nagyon jól mutatna :wink:

juba0

Jó reggelt!

Kaqk, és úgy tervezitek, hogy elmentek majd valahová? Jó pihenést előre is :D

JUba, +++++++++

Lányok, ma nem leszek, munkanapom van.
Jók legyetek :!:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

tegnap estére nagyon ramatyul lettem, 37.9 lett a lázam is, minden fájt :roll: nem tudom mi a fene, nem fáj a torkom sem, nem vagyok náthás sem. Viszont éreztem a vesémet :evil: szokott fájdogálni ilyen melegben, minden évben :roll: valószinű leizzadok és meg is hülök :roll:

Na de ma már jól vagyok, vettem be gyógyszert este, kiizzadtam :roll:

Mesi az tény , hogy a teraszon jól mutatna :wink:
HA van rá keret vedd meg természetesen, ha szeretnéd.

Móni és a felmondás alatt lehet szabin? vagy táppénzre megy?

Juba drukkolok, hogy ne kelljen befeküdni++++++

Kaqk van uticél??? Jó pihit!

Heni
KépKép
heni81

Helló!

Heni jobbulást! Én sem vagyok túl,jól. Nekem a torkom fáj bedurranva az orrmanduláim.Trüszögök össze vissza.

Mesi nálunk egy szál leander kerül 1800ft ba.! PErsze ha tudsz szerezni valakitől évek alatt megnő ekkorára.Ha azt nézem az itteni árakhoz képest egész jó árban van. Teleltetés elég nehéz ügy,de ha ráérzel,de már írtad hogy sikerült máskor is, akkor már sima ügy.
varga tünde

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak még fogorvosoztam a héten.

Hétfőn voltam Pesten a szájsebésznél varratszedésen, gondoltam, csináljunk belőle kirándulást, vonattal mentem, és vittem a lányokat is. Tök jó kis délután lett belőle, nagyon élvezték :) És olyan édesek voltak, míg kiszedték a varratokat és ültem a fogorvosi székben, Zsófi vigyázott Fruzsira, fogta Fruzsi babakocsiját végig, "Anya, fogom, hogy Fruzsi ki ne ugorjon!" :lol:

Ja, és Fruzsi elindult, hétfő óta megy :)
Vendég

Ügyesek voltatok Panndi!!! :)
varga tünde

Panndi biztosan jó lehetett:-) én a múltkor a kozmetikushoz vittem magammal Péterkét, hát neki teccett , mindent megnézett, aztán kérdéses, hogy a kozmetikusnak teccett e hogy elvittem :roll: 10 perces szemöldök volt csak.

Tündi jobbulást neked is!

Heni
KépKép
heni81

Bennem is voltak kétségek, mégiscsak két pici gyerek, de ügyesek voltak a dokinál is :)
Anno Zsófi jött velem terhesen mindenféle vizsgálatra, de így kettesben ez volt az első :)
Vendég

Sziasztok!

Heni, Tündi jobbulást+++++++++++

Heni remélem elengedi a főnöke.
Tegnap elég furán viselkedett.
Az 1 hónap felmondási idő helyett 2 hónapot akart.
Próbált plussz munkát ajánlani, hogy több legyen Z pénze...............
Remélem nem lesz bunkó és elengedi szabira mikor szülök :roll:

Panndi ügyesek voltak a lányok :D
én is viszem szinte mindenhová a lányt.
Nem szólnak érte.
Próbálják meg, visszaszólok az tuti :wink:

Juba nyugi++++++

Elég fura éjszakám volt. Pöti ugye utálja a hidegfrontot. Egész éjjel fájdogáltam. Edzett a méhem azt hiszem :roll:
Nem volt túl vészes, hisz azért tudtam aludni is a fájások között 1/2- 1 órákat :roll:
Azért remélem szótfogad a kisfiam és csak a hétvégén fog megszületni :roll:
A csomagom amúgy már majdnem teljesen bepakolva :wink: 8)
Z kellően megkönnyebült mikor tegnap meglátta a csomagokat. Mondta, hogy már kezdett pánikolni, hogy mit, honnan fog nekem összeszedni :D

Nektarin gratulálok nektek.
Melyik lett végül?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?