Reni, fogadd részvétem! Nehéz lehet most Nektek, sok erőt és kitartást a nehéz időkre!
Vera, ha még van lehetőséged elolvasni, nagyon sajnálom ami Veled történik. Ezek szerint az új férfi sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?
Igaza van Dalmának, az ex. támogatását kellene valahogy kiharcolni elvégre kettőtöké az öt gyerek és a tehermegosztásból neki is ki kell venni a részét!!!!!!!!!!!!!!!
Csuri, annyira örülök, hogy Julcsi nyugodt kisbaba. Édes lehet Anna, már most anyáskodik- elvégre nő és a génekben hordozza a gondoskodást
Amit Katusról írtál "elég sokáig sírós, olyan egyedül el nem levő kisbaba volt" ez illik nagyon Lillámra is, de sajna még most is ritkán van el egyedül.
Katica, már szó szerint az agyamra megy a "taknyosság" világ életemben irtóztam a taknyos gyerekektől (általánosban volt egy oszt.társam akinek mindig folyt az orra, vagyis ragyogott) erre most az én kis drágám is ilyen
Köhög még...köptető és Calcium a terápia, doki azt mondja ez tipikus közösségi betegség. Most nyár van, akkor mi lesz Vele télen
Igen, a köptető vagy nyákoldó a hörgés miatt van, nem köhögi fel folyamatosan, rá kell szólni, hogy köhögd fel, egyébként elfelejti:shock:
Dalma, Pannáról a jellemzést olvasva itt mosolyogtam, teljesen megegyezik Lillával az alvást kivéve, Ő jól alszik szerencsére. Kíváncsi leszek, ha összejön a tali mit kezdenek együtt a szélvészkisasszonyok. Nem gondolnám, hogy hiperaktív inkább egy akaratos, mindent megtesz azért, hogy úgy legyen ahogy Ő szeretné. Már nem lehet a figyelemelterelést alkalmazni, az már nem működik.
Pörgés nálunk is van rendesen.
Megértem, hogy fogytán a türelmed, ingerlékenyebb vagy, hisz nem tudsz pihenni éjjel.(őszintén bevallom sokszor alig várom az estét, hogy letudjam fektetni )
Este időben elalszik és rendszeresen ugyanabban az időpontban ébred?
Délután mennyit alszik? Altatni kell vagy magától elalszik?
Hasmenés

volt benne részem rendesen. Nem akarok itt székletanalízist kérni, de naponta hányszor?
Ja még az jutott eszembe, hogy régen is volt ilyen időszak Pannánál mikor nem jól aludt, de aztán elmúlt, ugye? Mikor Rómában voltatok a nagyinál is volt ilyen alvásprobléma? Mennyi foga van már?
Tej, tojás...már adtál neki tejet is? Bocsi a sok kérdezgetésért
Nagyon drukkolok, hogy használjon a terápia.