Móni, ha jól értem akkor ti sem mentek
Legjobban Friday miatt sajnálom a talit én is, fényévekre van a legközelebbi hazajövetelük.
Ági, Márk is kicsit taknyos, azt mondta tegnap a dokinő, hogy vszínűleg ez is a fogzástól van, mert ilyenkor legyengülhet az immunrendszerük és pl könnyebben megfázhatnak.
Márknak se a torka nem piros, se a füle nem gyulladt, pocija is rendben, egyértelműen fogzás azt mondták, de hogy meddig tart még.
Takonyra nekünk napi 3x8 csepp cebiont mondott.
Orrporszívózás nagy mumus nálunk.
Mangora, szépen alakultok már akkor, de jó, elhiszem hogy várod már a zöldet.
BfKata kérdezte, nálunk már van fű, hétvégén már nyírni is kell.
A múltkori nagy eső eléggé kimosta magot, de mivel sűrűn vetettük, viszonylag keveset kell majd utána szórni csak.
Nagyon ügyi Marci ezzel az új mutatványával, kicsit irigykedek...
Edina, nagyon örülök, hogy anyud műtétje jól sikerült, szurkoltam.Gréti gyönyörűűű.Azok a szemek.Ha Pest környékén dolga akadna Tibinek és felhoz titeket, eljöhetnétek ti is hozzánk.Hm?
Tesóm tegnap védte a diplomáját, 5-ös lett a diplomamunka és 5-ös a védés, ma d.e államvizsgázik.Murphy:A végén még vörösdiplomás környezetmérnök lesz, de nem kapja meg, mert ugye nem egy nagy nyelvzseni, újabb nyelvvizsgát szeptemberre halasztotta.
Aki vezet, ha felpakoljátok a gyerkőcöket, jövő héten vmelyik nap eljöhetnétek hozánk is mini baba-mama talira.
Márk még mindig durmol....
Láttátok Fleurék gyönyörűséges fotósnál készült családi képeit a facebookon?
pusz,
K.