A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

csibe83! :)

[quote="csibe83"]l írta:csibe83ányom amióta megtette azt az önálló pár lépést azóta nem hajlandó
mégegyszer megmutatni hogy is kell.
lehet,hogy nekem jobban fáj,hogy nem látta az apja,mint őt magát.

:( :( :( :( Akkor Apa még nem is látta egyáltalán? :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

katy76! :)

[quote="katy76"]V írta:katy76asárnap nagy nap lesz, akkor tartjuk az anyukámnál Petra 1. szülinapját (jövő hétvégén pedig az anyósomnál).
Mascarponés-túrós-meggyes-babapiskótás tortát "sütök" neki.

Nem néztem utána :oops: , de én még ott tartok, hogy sajtokból a nem annyira érettet, füstöltet, és egyéb variált dolgokat szerencsés adni. Részemről még odébb van a mascarpone. :roll:

Kép
Kép
200907?

ronmay! :)

[quote="ronmay"]N írta:ronmayekem is voltak vannak rögös útjaim, de nem publikálom mert lehet elgyengülnék és elterelne egyik vagy másik irányba szem elől tévesztve a célt.

Ezt most úgy értsem, ahogy értem...? :roll: :roll: :roll: :roll:

Én nem pukkadok ki, úgyhogy nyugodtan elárulhatod. :wink: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.06.15 19:21-kor.

Kép
Kép
200907?

czigka! :)

Hülyegyerek frizura: én hősiesen kitartok (és nem szívesen megyek ki az utcára egy bizonyos haj állapot után :roll: ), mert úgy vettem észre, hogy tényleg képes magát lenőni. :) Legalábbis amit elsőnek észrevettem azt sehol nem találom. De ha esetleg csak kihullott, azt se bánom. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Bond!
A mascarponéval nincs semmi gond, tejszínből van. Egyébként én készítem házilag, csak nem akartam ilyen aprólékosan leírni és bio joghurtból fogom csinálni a natúr krémsajtot. :wink:
De amelyik baba evett már tejszínt, az nyugodtan ehet mascarponét is. Petra evett már tejszínes kaját (most hétvégén is).

Kukoricát én kb. 7 és fél hónapos korában adtam (napra pontosan is meg tudom nézni, ha gondolod :lol: :lol: :lol: :lol: ). Akkor még passzíroztam (ma már simán adom) és nagyon ízlett Petrának. Kapott Hipp-es kukoricakrémes akármicsodát is, de az nem ízlett neki.

Kép
katy76

Bond!
A lényeget nem írtam. A mascarpone nem érlelt sajt, hanem a tejszínből ki van csöpögtetve a savó, és ettől áll össze olyan krémesre. A dobozosban van talán pici cukor is, nem emlékszem pontosan, de egyébként tök friss dolog.

Kép
katy76

katy76! :)

Oké, akkor engedélyezem! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:16-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!
raktam fel a gépre új képeket.
ha nem bánjátok dobok párat...

múltheti telkezés:
Kép
Kép
Kép
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 6.5016.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép
otthon:
Kép
Kép
ma esti pancsi:
Kép
Kép
Kép

hajam nagyon gáz,nem nézni.eléggé le van nőve :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

ezt nem rakta jól fel:
Kép

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,

nem írtam pár napig, mert vendégünk volt, az unokatesóm jött két napra (ő volt itt, mikor Nimród született, és segített a béna szülőknek :-))), és Apával tegnap vacsizni voltunk :lol: :lol: :lol:

Tike,
békülés :lol: :lol: :lol: nadeakkoris, ha elmész egy órára kávézni, akkor itt a világvége?????? Azért ezt én átbeszélném vele :roll: :roll: :roll:
MT alvás -):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) altatás hogy ment?

Ronmay,
nem főzök :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Mostmárcsakazértismonddelholalszotokmajd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ági,
köszi az 5letet, holnap megyek is készletet tölteni :lol: :lol: :lol:
Jó pihenést!

Sillia,
annyira sajnálom! (tegnap amíg az étteremben Apa elment mosdóba, akkor olvastalak, és annyira sajnáltam Kicsilócit...)
A többiek mindent leírtak már, szerintem is a fokozatosság a dolog kulcsa.
De ami a legfontosabb: sz@rd le magasról, hogy ki mit mond vagy gondol, csináld azt és úgy, ahogy az Lócinak és Neked a legjobb, legyen az cicivel vagy anélkül!!!!!!!!!!

Csibe,
welcome back :lol: :lol: :lol:
[quote]k írta:islányomnak az az új szokása,hogy amikor felkel,akkor utána a mellkasomon
még szuszizik kicsit...

Nálunk is!!!! Annyira de annyira imádom ezt az összebújást!!!!!!!

Lois,

vizicsirkeség :lol: :lol: :lol: :lol:
(tőlünk kb 10 perc sétára van egy strand, kitaláltuk Apával, hogy valamelyik nap korábban jön haza a melóból, és késő délután átlépünk :lol: :lol: :lol: :lol: )

De, a kő is éget, de az nem mászik be a lábujjaid közé :wink: :wink: :wink:

Szegedi bige - háááááááááááááááááááát, a csajt is és a férjét is ismerjük: a férje a mi oktatónk is, Enyémapa azóta is vele ugrik, anno be is ment meglátogatni a csajt is a kórházba, amikor már Pesten volt.
Szerencsére egyikőnk sem látta a balesetet, de állítólag rettentő durva látvány vot: amikor látod, hogy jön le, és a mentőernyő SEM nyílik ki, majd belecsapódik a földbe... Ekkora gáz történésének nagyon kicsi az esélye... meg annak is hogy valaki ezt túléli. Iszonyat mákja volt a csajszinak :lol: :lol: :lol: :lol:

MT-t én sem merném hátrakötni... de ez baromi egyszerű ám! Majd a talin, ha valaha lesz, megmutizom :wink: :wink: :wink: :wink:

Bond,
mese naggggyon szép!
[quote]E írta:zt csak főbe lövés terhe mellett menne részemről. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Tengerből 2 nap bőven elég, különben meghülyülök. Rolling Eyes Sokkal jobban szeretek jönni-menni, látnivalókat nézni, utazni. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ha kirándulásról van szó, akkor szoktam aktívkodni (konkrétan le sem lehet lőni Laughing Laughing ), a hétköznapokban ez nem annyira jellemző rám. Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed

Vajh miért nem vagyok megdöbbenve? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajdeédes lehetett MAnó, ahogy altatta Hugit :-)
Pisi :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

[quote]N írta:ekem már erőst feltűnt, hogy nemcsak kicsidodi foghat kezet boo-val, de te is nagyon egyhúron pendülsz vele, az összes Apával, mindennel.

khmmmmm, öööööööööööööööööööööö, ezmostakkorjóvagyrossz? -):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Czigka,
már NImród is alig alszik kettőt, csak egy nagyot! Ma pl három és fél órát :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Dodi,
kemény vagy! Én erre képtelen vagyok, kb 3 perc után elszakad a cérna és bemegyek hozzá :oops: :oops: :oops: :oops:

Conversano,
ettől én is paráznék, hogy felfázok! :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy,
[quote]K írta:ukoricát én kb. 7 és fél hónapos korában adtam (napra pontosan is meg tudom nézni, ha gondolod Laughing Laughing Laughing Laughing )

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ehhez képest én meg ma jöttem rá, hogy elfelejtettem felírni, mikor bújtak ki a fogai Nimródnak :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
(majd valahogy innen kell kibogarásznom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

mascarpone
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
le a kalappal, én ilyeneket nem tudok csinálni!

Boo,
Teapa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(de azért te sem vagy semmi, hogy még a szolit gyorsan besuvasztottad a programba....)

Csibe,
jók a képek! Eggyütfürdős a kedvenc!!!!

Na, húzok Grace klinikázni, aztán még visszanézek gyorsan

Ja, igen, kibújt a hetedik fogunk!!!! :D :D :D :D :D
:wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

hát nagy kedvenc az 1ütt fürdős.felkelés után is gy bújik hozzám...

grace klinika:
én is nézem és végre az ágyból és közben gépezek...
nagyon nagy eddig...
csak a gyereket sajnálom nagyon...megszakad a szivem...

Kép
Kép
csibe83

kispocok!
gratula a hetedik fogacskához!!!

Kép
Kép
csibe83

csibe83! :)

Nagyon aranyosak a képek, az együttfürdős is. De hol a víz??? :shock: :shock: :shock: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond!

van ott csak kicsike,hogy tudjon benne üldögélni is és játszani...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

mi is így bújunk össze ébredés után, csak én ülök, ő meg úgy az ölemben, egyik kezét (ujját) cumizza, másikkal a fülét bizgeti. Imádom!

Grace klinika - sajnos én már rendszeresen bőgök rajta (mégis mindíg megnézem), most rutinos voltam, a kisgyerekes részt átpörgettem :cry: :cry:
Most pedig bemegyek a Kisfiamhoz, és álmában megsimogatom a buksiját :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!

KépKép

KépKép
kispocok13

általában én is ülök csak most a kádban nem.
nekem indig igy el van terülve,max kicsit finoman csipked,morzsolja a bőröm...
de azt cicizés közben is.

jó éjt pocok!

lehet én is inkább elteszem magam holnapra...

Kép
Kép
csibe83

Bond

Úgy értsd ahogy, van hogy megkavarnak a dolgok, ha innen is onnan is hallok ezt azt, elveszítem a most mit is akarok vagy hogyan dolgot...mondom hogy más vagyok.Ancsurti Hangijához meg írtam a véleményemet anno, de nagyon összevesztünk vagyis ő megharagudott, szal, most nem kockáztatnám, hogy újra leírjam. :lol: nem kell engem szeretni ... :lol:
Tom, hogy sok mindent ehetnek már, de ha szart csinálok mert nem eszi meg??azé kérdeztem hátha szinte tuti hogy ti jobbat főztök :wink:

ááá semmi extra, csak sátrazunk, óriás bazi sátorban olyan nagy családi felállós, ami nekünk sose volt és azt hittem sose lesz, hisz annyira gagyi a kivitelezés. De muszáj mert Rolóval nem alszom együtt mert szívás neki is nekünk is 3 hétig utána. Szal nem kockáztatok. Jó annak akinek a babája rugalmas hogy mindegy neki hogy egyszer anyunál alszik el máskor meg magába.(Persze lehet én tehetek róla, ezt se tudom) Az enyém nem ilyen. :roll: még én se tudom hogy lesz...csütin éjszaka indulunk.
:wink:

Csibe

Borsodi az élet habos oldala :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Tegnap esti altatás: fürcsi-szopi-kiságyba be, én meg a nagyágyon alvást szimulálok. Egy darabig álldogált,húzkodta a függönyt,próbálta elérni a radiátort. Leült, a kiságyban lévő plüssökkel kezdett játszani. Nagymacihoz odabújt,kismacit az arcához dörzsölgette,kacsás szundirongyit puszilgatta vagy 10 percig, aztán következett plüssmalacka,felemelte,ránézett és kihajította a kiságyból :shock: :D :shock: :D Szegény malacka nem tudom miért lett kegyvesztett :D :D Ezt persze nem bírtam ki röhögés nélkül, így kezdtük előlről az egészet :arrow: 9kor már aludt is :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok! :)

boo!

[quote="boo"]A írta:boopának berohadt az egrese a virtuális farmon, itt anyázott nekem, hogy mennyit melózik vele, erre ez történik..., :arrow: mondom ja, kérgesre kattingattad a tenyeredet az egérrel :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A gyors összekészülődés nekem is menne azt hiszem, de tudod ki a tököm menne ilyenkor szoliba!? Ha ráérnék, akkor okés, de ennyire kapkodva...se a kutya, se a virágcsokor sem veszi észre. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
(A Moszkva téren milyen ballagás bír lenni? :roll: :roll: :roll:)

kispocok13!

[quote="kispocok13"]( írta:kispocok13tegnap amíg az étteremben Apa elment mosdóba, akkor olvastalak

MI VAN? Apával vacsoráztatok az étteremben, és neteztél? :shock: :shock: :shock: :shock:

[quote="kispocok13"]D írta:kispocok13e, a kő is éget, de az nem mászik be a lábujjaid közé :wink: :wink: :wink:

A hegyek között nincs ilyen probléma. Menjetek oda! :twisted: :twisted: :twisted:

[quote="kispocok13"] írta:kispocok13
[quote]N írta:ekem már erőst feltűnt, hogy nemcsak kicsidodi foghat kezet boo-val, de te is nagyon egyhúron pendülsz vele, az összes Apával, mindennel.

khmmmmm, öööööööööööööööööööööö, ezmostakkorjóvagyrossz? -):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Nektek biztos jó, na de mindenki másnak... :roll: :roll: :roll: :roll:
:twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Hetedik fog: :)
Hugi most készíti a felső ketteseket, holott továbbra is csak 2 van alul. Kissé lóugrásban halad. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

csibe83!

Én rosszul vagyok ennyi víztől. Úgy érzem, hogy beleragadok a kádba :roll: :roll: :oops: :oops: . Kényelmetlen, hogy nem érzem magam körül a vizet. :oops: :oops:

ronmay!

Adást vettem. :wink:

Jó lesz az a sátor! Nekünk mindenképpen. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

„ha szart csinálok mert nem eszi meg”
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

tike!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Bond!
én is a nyakig ellepős vizet szeretem,de abba Kiara nem tudna a kádban ülni...
így amíg fürdik ennyi a víz és utána hozzáeresztek.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szerintem mi többet ne panaszkodjunk apáinkra..
Ilyen férjek is vannak :twisted:
Kép Kép Kép Kép khmm...
Vendég

Kép
Vendég

Tike,
tegnap esti altatás cuki lehetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk ölbenrisza és séta van :evil: :evil: :evil: :evil: (Apa - no comnent), és ma amikor benéztem hozzájuk, Kisfiam éppen a plafonon a hőlégballonos lámpát szerette volna elérni, majd Apukája orrát bekapni, aztán mikor jött egy repülő, hallottam hogy "e", gondolom, mutatta is, ahogy szokta :D :D :D :D :D :D

Bond,
[quote]k írta:ispocok13!

kispocok13 írta:
(tegnap amíg az étteremben Apa elment mosdóba, akkor olvastalak

MI VAN? Apával vacsoráztatok az étteremben, és neteztél? Shocked Shocked Shocked Shocked

jólvanna... ott ülsz egyedül az asztalnál, míg a másik a mosdóban... régen ilyenkor rágyújtottam volna, most ez nem opció, szóval ...
:oops: :oops: :oops: :oops:

[quote]
írta:
Nektek biztos jó, na de mindenki másnak...
heheheee, nem veszem magamra, jó? :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,
oxigénhiányos baba :evil: :evil: :evil: :evil: én ezeken annyira ki tudok bukni, mióta anyuka vagyok! Tuti megfojtanám azt a dokit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: [/quote]

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, és végre ma teszteltük az új ülést!
(a vállpánt magasságát még nem lőttük be, kissé magasan van)

Először :shock: :shock: :shock: :shock: ilyen fejet vágott, hogy mostakkormivan?
Elmagyaráztam, hogy mostantól ez így lesz, és ebben fog utazni, utána :lol: :lol: :lol: :lol: fejet vágott:
Kép

aztán majdnem bealudt, mikor látta, hogy fényképezek, és küldött egy sanda :wink: t, mert ugye kameraérzékeny a gyerek:
Kép

aztán elaludt, és különböző pózokban tesztelte az ülést:
Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

[quote="kispocok13"]j írta:kispocok13ólvanna... ott ülsz egyedül az asztalnál, míg a másik a mosdóban... régen ilyenkor rágyújtottam volna, most ez nem opció, szóval ...
:oops: :oops: :oops: :oops:

Azt nem kérdem meg, hogy miért nem bírsz ki ennyi időt nyugiban :twisted: , de azt igen, hogy honnan a pöcsből kerül oda a net???? :roll: Csak nem neteztek már a füstöltcsülökpéknémódra közben... :roll: :lol: :lol: :lol:

Nagyon aranyosan szuszmorékol Nimród. :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond,

indulás előtt adott oldal itthoni nettel telefonra letölt :arrow: kistáskából suttyomban előkap és olvas ( :arrow: majd bosszankodik, hogy nem tud válaszolni, mert Apa nem hajlandó előfizetni a netezésre telefonon, mert tudja hogy az összes gatyánk rámenne)

KépKép

KépKép
kispocok13

Amúgy mostakkormársosemlesztali :?: :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok!
na végre-végre.
nálunk Kiara úgy ül és alszik benne,mint egy kis buddha...

Boo!
csak nem a marczibányi suliban???
a lövőházban laktam 1999ig és 2002ig a marczi sulival szembeni statisztikába
jártam pingpongozni...
szegény oxigénhiányos baba.én is tuti perelnék...
amikor ilyeneket halok én hálát adok az istennek,hogy sima szülésem
és egészséges babám született...
pedig a párom is aggódott értem is a szülés előtt sokat,mert én
szerettem volna EDA-t,de ő meg ellenezte nagyon.
végül rábólintott és amikor bementünk szülni a kórházba addig
szötyörögtek,hogy lecsúsztam róla.viszont nem bántam meg...
fájt,de túléltem...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

Kis-Buddha?
Képet kérünk! Nem az a Buddha-testalkat, szóval elég nehéz elképzelni :lol: :lol: :lol: :lol:

(Nimródot hívtam Kis Buddhának még a 4D kép alapján, az egyiken olyan volt, mint egy mosolygós Buddha-szobor)

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok!
szerintem van a telódon wifi,ha jól láttam,hogy mid van(azért kicsit
irigy vagyok ám),akkor azért megoldható a net,ha szerencséd van...

Kép
Kép
csibe83

a telómon van róla kép ahogy alsik,de nem tudom valamiért a gépre
feltenni,igy nem tudom megmutatni.
max vkinek elküldöm mms-be és ő felteszi...

Kép
Kép
csibe83

Basszus,
bekészítettem a hűtőbe a jó kis görögdinnyét, hogy most nenkiállok, erre az első falatnál kiderül, hogy poshadt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ma este vettem... a sárgabarack meg kukacos, az eper pedig nem szép... remélem, a babánnak nem lesz baja.
És holnap visszasétálok a nyanyihoz és szétütöm a fejét a babakocsival :idea: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(a mézes Danone meg nem ízlik, de kénytelen vagyok megenni :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,
igen, ha van free wifi, szoktam garázdálkodni :wink: :wink: :wink: de itt erre nem volt idő :lol: :lol: :lol: :lol:

mms jöhet, szám megy priviben

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Ezek szerint te már eleve úgy indultál el, hogy KELL neked ez az oldal, pedig tudtad, hogy vacsizni mentek. Ez nem függés kissé? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond,

de, ez az. Nem hízelgő?
(egész nap nem tudtalak titeket olvasni mert jött az unokatesóm, séta, stb, már kíváncsi voltam,. Hazaér :arrow: betölt :arrow: amikor van idő, olvas :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe,

valszleg jól láttad :oops: :oops: :oops:
Apa nagyon vágyott rá, így tavaly megkaptam szülinapomra... annyira pasi... viszont tök jó, hogy nem kell gépet kapcsolnom ahhoz, hogy olvassalak Titeket :lol: :lol: :lol: (ha nem is írok - mert azt azért gépről kényelmesebb - rajtatok tartom ám a szemem :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

köszi kispocok...ment az mms...

Kép
Kép
csibe83

hát igen.
nekem is hasonlóm van csak nem ugyanaz a márka...
ezt is szeretem,de az a tuti...
csak hát már tudod,hogy nem annál a szolgáltatónál vagyok ahol az
kapható.
függetlenbe meg eléggé drága...

Kép
Kép
csibe83

szmod igy mentettem is,ha nem gond.
talikor jól jöhet,ha eljutok egyre is valaha... :oops: :oops: :oops: :oops:
jövőhét szerdán műtik apát.szegényke már eléggé izgul...
hát én is.
de majd meglátjuk,hogy lesz,hátha egy pár órára elmehetek mellőle
és akkor sikerül eljutni a talira...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

igen, így tényleg drága lenne...
nemsokára kijön az új széria, a 4-es... júliusban jön ki az USAban :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Buddha-Kiara

Kép

Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

ebayen tudtunk volna viszonylag jó áron hozzájutni,viszont
10 db-ot árultak egyben és ez volt a bibi benne.
sajna nem tudtunk volna vevőket rá...

Kép
Kép
csibe83

köszi a feltöltést.
szerintem eléggé buddha,de ez a kép nekünk is az első utazás
alkalmával készült és azóta meg mégjobban kifejlesztette a buddha
ülést,de azt meg még nem örökitettem meg.
majd most hétvégén,amikor apumékhoz megyünk...

Kép
Kép
csibe83

Tényleg Buddha, nagyon cuki!!!!!!

(szerintem simán el lehetne adni azt a pár telefont amúgy... persze, ár-függő, de meg lehetne simán oldani :wink: :wink: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Persze, persze, mentsd csak :wink: :wink: :wink:
Ha egyáltalán lesz még tali... bár lehet hogy volt, csak engem kihagytak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Teapa :cry: rendben lesz, ne aggódjatok!

Kidőltem, megyek én is szuszmákolni! Szia!

KépKép

KépKép
kispocok13

biztos el lehetett volna csak mi nem jártunk jobban utána.
nagyon megérte volna...60e lett volna darabja és itthon meg 180,
mert a legújabbról lett volna szó.

jó éjt!

lois!
merre vagy?
ilyenkor már azért be szoktál térni...

sztem lassan én is alszom.
kéne,csak nem tudok...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság