Sziasztok!
Ma nagyon későn keltem...olyan tompa vagyok, mint akit fejbevertek...lehet, hogy megint lefejeltem valamit, csak nem emlékszem?! simán megsehet...de alig bírtam felkelni...
Meg olyan furihülyeséget álmodtam...mentünk szülni...elfolyt a víz, meg fájások (bár érdekes módon annyira nem fájt álmomban, mint gondoltam, de azért nem volt egy kellemes érzés)...aztán megnézett a doki, 3 ujjnyira voltam nyitva...és olyan szobába kerültem "szenvedni", ami 8 ágyas volt...szépen meg is töltötték hamarosan a kismamák...és apukám volt velem, Gábor épp útközben volt hozzám...apunak mondtam, hogy ha valamelyik elkezd nekem itt kiabálni, hogy neki fáj, odamegyek leütni... de nem kiabáltak...nemtudom miért mondtam ezt...aztán szépen lassan mindegyik elment szülni, én meg még mindig ott voltam, visszajött a dokim és mondta, hogy jupi...már a felén túlvagyok (5cm)...na ezután felébredtem pisilni...de nagyon fura volt...
Csillag...az a fagyi...hmm...nagyon irigy vagyok ma meint rátok...
Ja, Évi, úgy néz ki, hogy Júli első hetében megyünk, de még írok neked pontosabbat...csak anyun múlik, mikor engedik el a suliból...
Klíma...nálunk egész jó...bár éjszakára betaknyosodok néha...ez mondjuk az allergiára is fogható...mostanában azt csináltam, hogy csak a huzattal takaróztam a nagy melegben, és ott volt mellettem egy pléd, ha fáztam, magamra tettem, ha melegem volt, ledobtam...estére itt eléggé lehűlt a levegő...hála most sincs olyan nagy kánikula...Ircsi, szívesen megyek én is, csak hogy kimozduljak végre...na, meg másnál mindig szívesebben pakolászik meg takarít az ember...

úgyhogy besegítenék...
Pelenkázó...nekünk az egyben van a kisággyal, ill. nem teljesen...a kiságy az unokahugaimé volt, az már nálunk van, és a nagybátyám csináltatott hozzá egy szekrényt (fehér mindkettő, csak ilyen íves a babaágy széle, és ahoz kellett levágatni lapot, hogy egyforma legyen)...a szekrényt jövőhónapban hozzuk el, azt még használták, mert májusban töltötte a 2. évet az unokatesóm, de a kiságyból már állandóan kimászott...arra kell csak lapot vennem, de műanyag borításút szeretnék...valami sárgásat (az egész babarész sárga meg fehér...na meg kb. minden cucca is)
Évi...tényleg tök izgis az egészbe belegondolni...mondjuk drága családom mostanában mindig azt kérdezi, hogy na félsz már? miért, kell? Izgulok, de nem félek, csak nem tudom milyen lesz...de nagyon várjuk már...Gáborom meg főleg...egyre jobban bezsong...mondta is, hogy ha vége a VB-nek, utána már nem nagyon fog sörözgetni itthon (este ha van valami sportműsor, akkor iszik egy sört), nehogy menni kelljen a kórházba...kis drága...
Kórházi cucc...

...hát az még messze van a késztől nekem...de össze van írva...
Ja, Évi, most szült ismerőseim a Tena Lady hiperszupergigamega méretet vették...azt mondták az jó volt...
Szilvi...az a rikácsoló madár a szarka, de tegnap kaptam kutyafelajánlást, aki elkapja, biztos te is megkapod néha Maya kutyát erre a célra (nem értem, hogy élhet állat ezzel a hanggal)...bár ha ez nincs, akkor a macskák "tüzelnek"...én régebben azt sose hallottam, és Gábor nem értette miért nézek ki az erkélyen kétségbeesve, de nekem olyan a cicák hangja, mintha egy kisgyerek baromi keservesen sírna...persze jól kiröhögött Gábor, de most már legalább nem szitkozódom a felelőtlen szülőkre...

a szarkákra viszont annál inkább...
Papírok...Gábornak már odaadtam, hogy mit kell majd csinálnia, de előtte úgyis átbeszélek vele mindent, fontosabb számokat (doki, védőnő, kórház) már beírattam vele a telefonjába...szegényt készítem már...szoknia kell a gondolatot, hogy lesz egy kis dolga, bár szerencsére a legtöbbet majd a munkahelyemen el tudja intézni...
Lábdagadás, ábgörcseim ninmcsenek, viszont ez a nyugtalan láb szindróma nagyon...néha megőrülök, hogy az éjszaka közepén hiába pakolom ide-oda (csak a bal lábam), néha már fel kell kelnem mennni pár kört, hogy elmúljon ez a hülye érzés...
Na, meg akárhányszor átfordulok jobbról balra, vagy vissza, akkorát reccsen a derekam...nem fáj, de úgy félek, hogy egyszer beáll...Gábor azt mondta, hogy csak a súlypontáthelyezéstől lehet, de nagyon durva hangja van...bár megszokhattam, néha olyanokat roppannak az izületeim (babától függetlenül)...
na, befogtam...csendben figyelek pár percig...