Szilcsike
2004.10.12 09:11
csak hát a nátha azt már imike is kapot el a bölcsiben és volt hogy 1hétig itthon volt emiat petike is náthás meg köhög de nem lázas ugyhogy ment ö is bölcsibe .
.
ez olyan mint nálunk a kutyakozmetikában sokan akik kutyát tartanak ,tenyésztenek ugy tartják kutyát nehezebb nevelni ment gyereket hát én meg pont az elenkezöjét mondtem nekik és váltig álitoták hogy nem ugy van mert hogy a kutya nem tud beszélni montam nekik hogy a gyerek sem ugy 2éves koráig stb ráadásul sokok gyerek helyet tart kutyát mert azt kérdezte tülünk a tanár hogy kutya vagy gyerek ? kell sokok a kutyát választota én mindketött gyerek is kell és kutya is.Ez meg Nekem esett roszul . 2004.10.12 09:58
úgyhogy minden nap elmagyarázom, hogy nézegessék a nyakát- nem fázik e, ha igen van plusz ruha + ebédre, alvásra vegyék le a gatyóját, mert az túl meleg. Eddig semmi gond, Dodi továbbra sem taknyos és a gondozónénik is megcsinálják, amit kérek - csak az a furi, hogy maguktól nem. Ha nem szólok, akkor polár gatyóban van bent is
2004.10.12 11:55

A nagy meg hát nekünk
Felrakok pár képet, remélem nem gond, de inkább nézzétek, mint olvassátok
2004.10.12 12:18
Már a mai napon ott lehetett maradni az udvaron, ismerkedni a hellyel meg a gyerekekkel. Gondozót még nem mutattak be, mert pont egy új van, aki maga is most tanul be. Októberben ha jó idő van, minden nap mehetünk 10-1/2 12-ig mint egy játszótérre, és novembertől kezdjük a beszokást, így addigra már ismerni fogja a terepet. 28 gyereket számoltam meg Bettivel együtt, ebből képzeljétek csak 8 lány van, a többi fiú! Úgy láttam minden gyerek olyan 1,5-2 év közötti ránézésre. Betti össze vissza rohangált egyik játéktól a másikig. Van két nagy kupac homok, műanyag csúzda, mászóka-szerű, billegő micsodák meg egy tengernyi motor meg bicikli. Tényleg minden második gyereknek folyik az orra
A gondozók odafigyeltek rájuk, törölték az orrukat. A Bettit elég ellenségesen kezelték a fiúk, mint egy betolakodót a területükre, kapott is egy enyhe mellkas rúgást, mire rögtön rászóltam a kisfiúra, hogy ezt nem szabad, erre visszakérdezte: Miért? Egy másik fiútól meg megkaptam a magamét! Sugdolóztak Betti mellett, erre rámnéz az egyik: De itt a NAGYMAMÁJA! Jól felnyerítettem
Ezt a férjemnek el sem mesélem, mert ezzel húzna életem végéig. 2004.10.12 12:51
Holnap mar 11-ig marad.Itt ugy van hogy 10 es fel 12 kozot vannak kint osszel/telen.Szerintem aholnapi 1 ora kinttel nem lesz gond,csomo motor es jatek van

Engem is kerdeztek mert tunikaban voltam ,de mindtam meg nem
Nagyon jol felujitottak a termet,es csomo uj jatek is volt.
Nem tudom mi lesz karacsonyra.Kukastutu orulet nalunk is van.Majd karira kap egyet o is
Jo jatszast a delelottokre
Tenyelg a nagylanyodnak hogy megy az uj suli?Tart meg a kezdeti lelkesedes? 2004.10.12 13:02

2004.10.12 13:15
Az meg mar csak feltunne ha harisnyaban vinnek ki
En is vettem jo kis benti pamut kenyelmes gatyokat de azok jok lesznek telre
2004.10.12 14:24
2004.10.12 21:39
A batyameknal ezert van a gyerekeknek 2000Ft-os kartya a mobilban.
2004.10.13 06:59
Így meg a férjem mhelyéről kapott egy vonalat és csak a nettót kell fizetni, eddig működött is, mert max 3ezer volt a számla.
2004.10.13 08:43
Ilyen nálunkis van, csak azt mondja Dani, hogy "Fidelj, ott van Vágó úr!" 2004.10.13 09:45
))
Dagadt a keblem. 2004.10.13 12:06
Reggel bevittem es egy szo nelkul ment jatszani,ugyhogy el is jottem rogton.Befizettem neki a kajcsi penzt ,aztan ez a ket ora arra volt eleg hogy bolt,otthoni rendrakas,teregetes,es mar mehettem is erte. 

Csak amikor megemlitettem a buvos szot hogy jatszoter akkor iramodottm eg kifele
Ma is megdicsertek hogy jol viselkedett
Viszont kiderlut hogy a bolcsis nenije hossabban marad itthon ugyhogy marad ebben a szobaban ahol O a legnagyobb.Van meg 2 23 honapos es a tobbi 1.5 eves.Nagyon orultem neki mert a nenik nagyon kedvesek,szimpik es itt nyugisabb a kornyezet, a szomszes szobaban a par hete szoko gyerekek is fel orakat sirnak
Ugyhogy egyenlore elvezni.Persze tudom fog ez meg valtozni
Hiaba kis gyerek kisgond es telefonszamla,nagy gyerek nagy ....
2004.10.13 12:57
Most enkünk is sok lett, hármunknak 18 e, pedig csak 10 szokott lenni.
Emma fél órát zokogott mikor kijöttünk, mondat hogy csücs, csücs és nem volt ott akocsi. mondtam hogy elvitték javítani, a néni ésmajd délután megkapja, d ecsak ordított hogy nem adom néni, nem, Emme, Emma.
Úgy sajnáltam. Hogy lehet megmagyarázni ezt egy kétévesenk? Ja, a nénit azért mondtzam, mert egy anyuka betelefonált a bölcsibe hogy talált egy babakocsit és felhívtam és olyna színű mint amiénk, de dolgozik és 4-re kell menni megnézni, hátha a miénket találta meg. ha nem, akkor mehetek babakocsit venni, mert Emma még nagyon ragaszkodik hozzá
2004.10.13 13:12
2004.10.13 13:46

Tvzunk es kozben nyomulok a gobelinnel. Te mindig ugy otthon gyartod a keresztszemest, vagy szoktal elonyomott mintat is venni? Gondoltam megprobalom en is a hazi gyartast, bar gobelinnel meg nem lattam ilyet, de az elonyomott kanavak bazi dragak. Most is elcsabultam es rendeltem egy pipacsos repro-t (asszem Monet) cirka 5ezerert a neten./ Es ebbe nincs meg a fonal.
Nagyon tetszett gorog lepcsos alkotasod. El tudnad kuldeni valahogy a mintat???Pliz!!!
Hajra alvas! Megy mar zsak nelkul is?
HIszti
Majd megjuhaszodik szerintem, ha megszereti a gondozonoket.
Tok jo, hogy ilyen jol nez ki Alexnak a bolcsi, csak igy tovabb!
2004.10.14 08:43
szépen eszik és hizik
.ha megyek értük akor akor mosolyt kapok imikétöl mint egy ház
és majd kirepül a gondozonéni kezéböl
.
javasolom a feltöltökártyát azal nem fordul elö ilyesmi. 2004.10.14 08:51
2004.10.14 09:11
2004.10.14 09:15
remélem Ilke nem baj. 2004.10.14 09:51
hát komolyan ennek a ygereknek meg sem kottyan a fogzás, mint ahogy kiskorában sem volt vele gond. végig alszik, zabál, néha a macija lábát gyömöszöli teljesen hátra a szájába, abból gondoltam, hogy fog lehet a dologban, de egyébként semmi. biztosan az én mazohista hajlamomat örökölte fájdalomtűrés szempontjából. 2004.10.14 09:55
A helyedben jövő héten felkeresném a dokimat. Vagy addig megoldódik.. 2004.10.14 10:04
Igazándiból csak ezen a héten voltam először három gyerekkel, mert Beni 2 hétig a nagyiknál volt (előtte meg egy hetet a párom itthon volt). Így egy kicsit nehezebb, főleg azért, mert rossz az idő, nem lehet a nagyobbakat szinte egész napra kiküldeni a kertbe, és sokszor kívánom, hogyy bárcsak már az új házunkban lakhatnánk (de majd csak jövő ősszel
), mert félek, hogy Hanna nem tud nyugodtan aludni, zeng a ház Beniéktől, Nátán csapkodja az ajtót (most épp egy strandlabdát dobál
a házban, még jó,hogy nem igazán tud vele kárt okozni), de ugye őket sem lehet teljes csendre kényszeríteni. Talán kicsit könnyebb lesz, 2-3 hét múlva Beni megy oviba.

. Valamelyik nap Hanna épp szopizott (fekve), Nátán odajött és kettő akkorát csapott rá
(és még megakadályozni sem tudtam, annyira hirtelen), úgy elfutotta a fejemet a méreg, hogy ha ezek után meglátom vagy meghallom még egyszer, hogy a szomszéd kisfiú bármi verekedéseset produkál, akkor leszedem a fejét!!! 
(Renault Megane), már a hitelt intézzük (a kocsi már megérkezett a kereskedőhöz), ill. a párom hirtelen rájött, hogy milyen jó is a mosógatógép (bérel egy irodát, és ott van), és ezért vett nekem is itthonra
. Tényleg, mit kell beletenni a mosogatáshoz? (Még nincs beüzemelve, mert "teljesen beépíthető" fajt, az asztalosnak még be kell építenie.) 

2004.10.14 10:44

!
. Az első 2 nap volt bömbizé, de azóta újra minden rendben. Mosolyogva köszön el, délután pedig boldogan ugrik a nyakamba
.
, nálunk ha a másik csatorna megy, akkor lelkesen rikkant fel, hogy Gabi, Gabika (Jakupcsek)
.
. Gratula a bölcsihez
!
. Még a múlt héten pénteken nagyon jó idő volt, majd megsűltem amikor mentem Gyurciért, erre úgy találom a gyereket, hogy 3 réteg van rajta felül, plusz még e legmelegebb téli pulcsija
. Ez utóbbi tartaléknak volt a szekrényében, ha hirtelen nagyon hideg lenne. Számonkérésemre az volt a válasz, hogy azért adták rá, hogy nehogy visszaessen
. No comment. Másnapra taknyos is lett.
.
, ha van egy picike időd rá, akkor kijavitanál a tábélában 25-re? Meg úgy néz ki, hogy visszaköltözünk Zuglóba
.
. Én viszont nem nagyon szeretem ha fotóznak, ezért egy kicsit feszélyezve éreztem magam ilyen beállitásokban.
.
.
, ajándékok
, ez nagyon durva. Remélem a tiéteket találták meg.
!
. Verekedés

.
. Az egyénként is akaratos és makacs Babám, egy kezelhetetlen kis ördögfióka lett
. Van hogy 2 óra alatt sikerül hazavonszolnom a bölcsiből (15-20 perces út), mert annyira hisztizik és dobálja magát a földhöz. Amit észrevettem az az, hogy amióta bölcsis, azóta ez csak fokozódik
. 2004.10.14 11:55
Hat ez mar 1 hete van mashol is,ugy latszik kezdi otthonerezni magat a bolcsiben,ha mar ott is csinalja
Holnap mar ott lesz 9-12 kozott es ott is ebedel
Nalunk is van vagy 50 kocsi bent az eloterben,es nincs vele gond,bar a mi egyszeru kocsinbol van meg egy csomo is ugyanott
Rmeelem meglett vegul.???
Vagy van egy ilyen erzesed???Ki tudja
A doki a tuti valasz
Bar elhiszem mi zajt csinalnak otthon a fiuk
En is a tobbiek tanacsara Calgonit 3 in 1-t vettem,meg eloszor sot a tartalyba.
Ugyhogy kar is itthon tartani,ugyis elkapna ha visszamegy
Bar soknak a sirastol is folyik az orra
2004.10.14 13:11
Megvan
Szóval most már csak nem értem hogy ki és miért szórakozik ilyennel, hogy kitolja és pár utcával odébb otthagyja aparkolóban.
, tudják ott hogy mit kell neki ilyenkro maondani. Komoly gond még nem volt. Viszont egy előny evan, hogy így őt nem bántja senki
Mondjuk nála érdekes mert csak 1-2 gyerekkel nem szipmatizál és akkor őket lökdösi meg ilyesmi, de van olyna akit sose lökne meg. pl Bence barátjának mindnet megenged, ha kérdezem kivel játszottál a válsaz cska Bence lehet, pedig a gondozónők azt mondják mással is játszik.
ismerek jó pár iylet, de azért két nap az nem sok még. Hú, most mindek drukkoljunk?
Mindneki mondta hogy a bölcsiben majd nem fog hsiztizni meg hogy ez csak nekem szól, és én mondtam hogy higyjék el hogy ő mindnekinek hisztizik. nem hitték és Lám, ott is hsiztizik ha nem tetszik valami.De van olyan aki ott jó gyerek és amikro haazmegy tombol. 2004.10.14 13:48
Kijött a szerelő, de előtte az áramunk is visszajött, kiderült, hogy elmű hiba, hiányzott egy fázis (??) nem értek hozzá... 2004.10.14 14:10

. 
. Ez ismerős... 

2004.10.14 14:23
)
2004.10.14 14:46
, ha mégis baba lenne
én is ilyentájt estem teherbe 3 éve
és most azért szeded a gyógyszert? nem voltál stresszesebb vagy ilyesmi? 2004.10.14 14:49
2004.10.14 17:40
Ezt az unokatesojaval egyutt tolott napon szerezte be egy hete anyueknal

Imadja oket,emlegeti oket naponta
Akkor is es legkozeleb is kihagyok 3-4 honapot,bar a dokim szerint felesleges,de jobb a bekesseg
2004.10.14 22:08

na jó, azért most épp nem, ha már beígértem hogymegyek dolgozni, de fél év múlva jöhet
2004.10.15 08:17
2004.10.15 11:22
2004.10.15 13:14
2004.10.15 13:29
imike is köhög és fáj is neki ha köhög én meg berekedtem
de más bajom nincs . 2004.10.15 14:54

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|