A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Megtaláltalak :)
Tényleg nagyon szépek vagytok, az a kép zseniális! :wink:

KépKép
gigilina

Fleur, közben én is megtaláltalak.
Nagyon szépek vagytok:)
monke

Fleur
Én is megnézném a képeket! Elküldöd priviben a neved?

Sajnálom, hogy nem jött össze sokaknak a találkozó! Így hátha én is ott lehetek a következőn népes gyerekseregemmel! Augusztus eleje környékén tervezzük a váci nyaralást.

Edina
Július 10-én délelőtt a Diósgyőri várban lesz Kaláka fesztivál. Kifejezetten gyerekeknek való. Mi már 3. éve járunk, a lányok imádják!
Nincs kedvetek eljönni?

Kata
Tesódnak nagy gratula! Jobban van már? Nekem is a nyelvvizsga a buktatóm. Ezért nem csinálok semmiből egyetemi szintet, mert nem vagyok képes a középfokú nyelvvizsgára. A szakmai részével nem lenne gond. :( Sajnos nem áldott meg mindenkit az Isten nyelvérzékkel.
Ez a betörés! Egyszer hozzánk is be akartak törni, otthon voltunk ( még anyukáméknál). Aztán néhány éve arra keltem, ( szintén anyukáméknál voltam épp), hogy a földszinti lakásba törnek be. Benyomták kővel az ablakot, arra riadtam.
Szerencsére ők nem láttak meg, én láttam őket az ablakból, felhívtuk a rendőrséget, ( kb. 300 méterre van tőlünk)lesétáltak és szépen elkapták őket a ház mellett. :D
Én is félnék a helyedben az tuti. Esetleg ha kitesztek ablakba vagy valahová, hogy risztóval ellátott épület, talán visszatartja őket.

Mennem kell, Hanga még lázas. Vince talán befejezte a lázaskodást már, Eszter már jól van.

vick
Kép
Kép
ervick

Vick
lehet róla szó! :wink: Vagy megyünk mi is,vagy akár el is jöhetnétek hozzánk.... megbeszéljük! :wink:

Kata
sajnálom a betöréses dolgot! :( Átérzem a helyzetedet. Bár nekem szerencsére nem volt dolgom betörőkkel,de így is mindig készenlétben állok/unk,mert itt falun sem jobb a helyzet,hátha még az embernek egy kicsit több van,mint másnak... Ja,meg az árvíz óta még rosszabb a helyzet,mert állítólag megszökött itt 20 rab..... :shock: :twisted: :twisted:
Minden este-éjjel itt van a rendőrségi helikopter,és fényszóróval pásztázzák a terepet... Rendőrség mindenhol,még a gyalogosokat is igazoltatják... :roll:
Tesódnak gratula!

Gréta az előbb amikor örömködtem,hogy alszik,csak 10 percet aludt.... :P
de most már tényleg kidőlt....

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Ja,és ha csak minitaliról van szó,akkor 2 család nálunk is tud aludni,de ha jön mindenki annak örülnék a legjobban!
egy kis kedvcsináló:
www.aranyhordo.com

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Edina, rabok :-(
Nem semmi helyzet.

Ma eszünk először húst,kíváncsi vagyok.
Spenóthoz adom .Tegnap megcsináltam egy egész csirkemellet, olivaolajon kicsitmegpirítottam, aztán főztem picit, összeturmixoltam és Fleur javaslatára eladagoltam jégkockatartókba.

Kb 1 hete Márk nem hajlandó megenni uzsonnára semmilyen ízű tejpépet.
Tegnap túrókrémet adtam, ma natúr joghurt-gyümivel próbálkozok.
Hátha.

Edina, Petit Danon-t én már egy ideje nem láttam, csak Danonino-t.Abban viszont van cukor meg mindenféle mesterséges cucc.Így inkább én keverem szerintem natúr joghurtból meg friss gyümiből.

K.

katicat
Szigetszentmiklós

na,most meg én tengek túl.... :P

csak már annyira szeretnék találkozni veletek! :P

Kata
mi 1 hétvégét kinézhetnénk amikor elmegyünk hozzátok,lehetőleg amikor otthon van Miki is, hogy api ne unatkozzon... mert általában amikor ő megy pestre nem nagyon lenne ideje minket furikázni... persze csak ha úgy jó nektek is. :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Ja és tök jók Gréti ajándékai :-)

Na ezt a kirándulós dolgot megdumálom apával, hátha....

katicat
Szigetszentmiklós

Edina, július közepétől bármikor,persze, megbeszéljük.Ha T. és M. is találkozhatna még jobb lenne...

katicat
Szigetszentmiklós

Kata
annyi cukor,meg egyéb cucc néha belefér... Nekem legalábbis azt mondta a doki.
Próbáld meg a Nestlé folyékony tejpépet,hátha bejön Márknak...
van belőle kekszes,gyümölcsös,meg körtés ízű. Főétkezésnek,és köztes étkezésnek is megfelel.. http://brendon.hu/Products/List/baba%C3 ... estl%C3%A9
vagy a baba pudingok,és dobozos desszertek is tök jók!
vagy: a Hipp jó éjt papik,aki uzsonnára is is tök jók nemcsak vacsira: http://brendon.hu/Products/List/baba%C3 ... l_126/Hipp

Várunk!!!!!!!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Ja,és azt tudtad,hogy danone activia joghurtot nem lehet 2 éves kor alatt adni? még a natúr változatot sem....

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Márknak nagyon bejött a pipihúsos kajci :-)

Edina, igen, activiát tudtam, te írtad :-)könnyű és finom natúrt vettem.

katicat
Szigetszentmiklós

Tesóm leállamvizsgázott.diplomajegy 4,75

katicat
Szigetszentmiklós

grat-grat Kata tesónak! :)

vick
Kép
Kép
ervick

Igen:)
Gratula!

Meglesz az a nyelvvizsga is hozzá hamarosan, tuti.

Hússal valahogy minden babafőzelék finomabb:)
Kata, elég para ez a betörős történet, remélem, nem szoknak a környéketekre.

Ma 2x indultunk el sétálni, mindkétszer hazakergetett az eső a kapuból.

Eső mondjon le. Kánikula is mondjon le. Nekem meg ma már semmi se jó:)
monke

Sziasztok!

ITt vagyunk mi is! Olyan pipa vagyok, földet persze nem hozták, ilyen időben nem is bánom, mert csak tiszta sártenger lenne belőle! Viszont ami bosszant, hogy jó sokáig ilyen időt jósolnak... Mi lesz így a frissen felkapált, kigazold földdel??? Újra kinő minden gaz, meg jól összeáll a föld és kezdhetünk előről mindent :(:(:( Jaj, remélem lesz azért még pár nap szép idő, hogy befejezzük!!!

Kata, azért ne irigyelj MArci produkciója miatt, mert mikor nem tud "elindulni" (mert nem mindig jön össze neki), akkor jön a hiszti :D:D:D De olyan édi, mikor négykézláb állva vigyorog rám :D:D:D Persze este tuti apjának produkálta csak magát, mindig ez van, őt tiszteli meg az új mutatványokkal :D:D:D De most várhat rá szegénykém, mert elutazott, csak pénteken jön haza.
Betöréses szitu nem semmi... Mi is így alszunk, ajtó nyitva, redőny lent... Mondjuk van kutya, az talán jobban meghallja a neszt... :(

Vick, jobbulást mindnyájatoknak!!!

Dy, nem semmi ez a rabszökés :shock:

Ma én is vettem krémtúrót, babatejet (azt a dobozos nestléset), meg babadesszertet. Próbálgatjuk majd, kíváncsi vagyok hogy jönnek be! Meg vettem másfajta tejpépeket, mert Marci sem eszi meg már mostanában a sima gyümölcsöset...

Na mentem! Ma próbálom az olyan dolgokat csinálni, amiket nem a kertben kell. De azért vettem egy gumicsízmát, mert még ha el is áll az eső és lehetne dolgozni, akkor is csak abban lehet megközelíteni!
Ja, tegnap este végigkapáltam az egyik kerítésoldalt, ahol végi 1 éves sövény van, az térdig ér, de a gaz alól már nem látszottak ki szegények... :( Másfél órás munka volt, de utána olyan szép lett! Még van két ilyen kerítésoldal hátra :D:D:D Úgyhogy remélem eláll az eső előbb-utóbb :D:D:D

Talizók??? Hogy sikerült???

Mangora

Kép
mangora

Mangora,

Tuti, hogy még most is a csokit eszegetik:)

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

:P
monke

Áááá, Móni, tuti elfogyott már az összes csoki :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Vagy teli szájjal nem tudnak írni :D:D:D

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Mangora

Kép
mangora

Jaj, a svájci csoki... @@@@@@
Valami édességgel muszáj lesz kárpótolnom magam :D

Bene ma sem akar kanalazni. Pedig sütőtök van, azt nagyon szerette eddig. Ez is lehet a fogzás miatt? Máskor jó étvágya szokott lenni. Most meg csak játszik, pakol, elfordul, ha tartom a kanalat... bezzeg én megenném :wink:
Ja, és olyat kakilt, hogy a nadrág belsején is csorgott... :shock: :lol: Ilyen még újszülött korában sem volt soha. Még jó, hogy nem a Kopaszi-gáton ért ez minket :wink: Ha jól tudom, a fogzás is okozhat hasmenést... szegénykém. Mintha dudorodna a mellette lévő foga is már.

Mangora, bosszantó, hogy nem hozták... persze ebben az időben ki tudja, lehet tényleg rosszabb lett volna, ha lerakják.
A sövény biztos nagyon szép :wink: Mit nem adnék én is egy talpalatnyi kertért...

Kata, nagy grat a tesódnak!!!! Igazán büszke lehetsz rá, nagyon szép eredmény!!! Most már csak sikerül a nyelvvizsga is!

Dy, szökött rabok, tejóég, mik vannak... remélem hamar kézrekerülnek :cry: Sajnos, ahogy hallom, máshol is beindult a fosztogatás... hihetetlen, hogy mikre képesek az emberek ilyen borzasztó helyzetben :( :?

KépKép
gigilina

csokimaszatos kézzel :lol: :lol: :wink:

KépKép
gigilina

Ne is mondjátok! CSOKIIIIIIIIII!!!! Én is , én is , én iiiiiiiiiiiiiiiiis!
Jobb, ha el sem mondják, milyen finom csokikat ettek, mert annyira, de annyira @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@vagyok!
:}~

vick
Kép
Kép
ervick

Lányok, a csoki ISTENI finom volt, hagytunk is bőven, Judit ígérte, hogy félreteszi a következő talira!
Nem keveset ettünk, hanem Friday rengeteget hozott! Még egyszer köszönjük és nagyon köszönjük Juditéknak a szíves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat.
Készítettünk képet is, majd felteszem.
Visszaolvasok és jövök, csak összeszedem Zsófit, épp hanyatt esett :cry:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Gyorsan kell találkoznunk, mert nagyon finom a csoki! Andrisnak is ízlik! ;) :)

Remélem hamar összejön! Lehet ám hozzánk is jönni bárkinek bármikor!

Szilvi, Zsuzsi: hogy tudtátok azt a tésztát megenni? Andris is ezt kérdezte, de a mondatban csúnya szavak is szerepeltek......

Csak hogy mindenki értse: úgy volt, hogy Katáék jönnek a Kopaszi gát után hozzánk, s én lusta háziasszony módjára rendeltem két fajta tésztát. Az egyikből ettünk ma..... fúúúúúúúúúúúú, nagyon rossz volt! Kata, Te ettől megmenekültél! :) Anyu meg Andris kajcsija viszont fincsi volt!

Olyan jó volt találkozni Veletek! Sokkal jobb, hogy a nevekhez most már élő embereket is tudok kapcsolni! :) A gyerkőcök is nagyon aranyosak. Én legjobban Friday Borsán lepődtem meg. Annyira ügyes volt!!!! Biztos halálra unta magát...sok pelenkás és felnőtt és piciknek való játék, de Ő nagyon jól állta a sarat!!!!

Nemsokára teszek fel én is képeket!

Márk, s Bene hogy vannak?

Dy: szörnyű amit írtál a rabokról! Anyud hogy van?

Judit

Judit

Kép
petra09

Kata: GRATULÁLOK ÖCSÉDNEK!!!!

Judit

Kép
petra09

Kép CSOKI (csak egy kis része) Kép Hármasfogat1 Kép Hármasfogat2 Kép Zsófi is kér

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Nagyon jól sikerült a tali, sajnáljuk, hogy most ez ilyen minire alakult. Örülök, hogy új arcokat megismerhettem. Talán nem is kell írni, de nagyon aranyos Judit, Friday és Friday férje is, a gyerekek pedig egytől egyig tüneményesek :-) Szilvi és Csabi is aranyos persze, de ezt már régen tudom :wink:

Megismétlem én is, hogy bárkit bármikor szívesen látunk. Ezt nem csak úgy mondom, hanem komolyan gondolom.
M. is mondta, hogy milyen jó, hogy van ez a fórum :wink:

Mangora, a fene ezekbe a munkásokba. Bár talán jobb is, ha nem hozták ma a földet ebben az esőben. Milyen kis ügyes kertészlány vagy :-)
Marci nagyon ügyes! Menni fog az hamarosan. Zsófi is csinált ilyen nyusziugrást :-) Most már összehangoltabban megy a dolog neki.

Móni, remélem, eljutottatok sétálni.

Kata, Vick, ezek a betöréses sztorik, húúú, még belegondolni is.

Kata, remélem, Márknak ma jó napja volt. Örülök, hogy ízlett neki a hús.
Öcsédnek gratulálok! Csak meglesz az a nyelvvizsga is ősszel!

Edina, nem semmi alvókája van Grétának!
Rabszökés :evil:
Pedig mondta O.V. az egyik parlamenti beszédében, hogy még egy se szökött el. :roll:

Judit, elég intenzív volt a sajt a tésztán :roll:

Azért örülök, hogy a nemjövők azért jól elbeszélgettek délelőtt :wink:

Jó éjt!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Háááát csajok én úúúúúúúúúúúgy de úúúúúúúúúgy megkívántam a csokit!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikor lesz a következő tali,és hol,mert alig várom már a csoki evést!
Ja,júl 10-én Vick itt lesz Miskolcon, Pesti csajok! Ti nem akartok jönni :?: :!:
OOOOOOOOOOOOOOOlyan jó lenne. A szállás is simán megoldható ha valaki maradni akar!!!
Ugye Vick?????!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyukám szerencsére szuperul van a körülményekhez képest,és végre du én is láthattam! Gréta is nagyon örült a Nagyszülöknek!

Édesek a csemeték!!! Zsófi meg milyen kis huncut... :wink:

Jó éjt mindenkinek!!

Ja,kipróbálta Gréta az ugráló hintát,és nagggyon de nagggyon tetszett neki!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Bénán sikerült a kicsinyítés, bocsánat!

Kép Ösztönző a következő talihoz

Judit

Kép
petra09

Kép Hármasfogat3

Kép Hármasfogat4

Kép Szétszednek a csajok

Judit

Kép
petra09

Dy: tök jó az a panzió! S a kaja is olcsó. Meg is beszéltük most hirtelen, hogy mi benne vagyunk egy kirándulásban! Ha van kedvetek jöhettek Hozzánk is! Nem versenyezni szeretnék Katával, de mondjuk egy következő alkalommal.

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!!

Sajnálom a nagy talit h nem jött össze de legalább a kicsi sikerült!! :D
Szervízbe volt a kocsi a nyaralás előtt, meg hát nekünk a városon át kell menni és az lehetetlen h 9 re odaérjünk akkor nekünk vagy 6 kor el kell indulnunk!! :(

Mi meg küzdünk az otp, földhivatal, ügyvéd ügyekkel a szocpol miatt úgy hogy nagyon kész vagyok már miatta..

Nem tudok mindenre reagáln bocsika!!!

Dy örülök, hogy anyukáddal minden rendben van és az árvizet is ilyen jól megúsztátok!

Kata huu ez a betőrős story nem lehetett egyszerű.. én tuttira úgy félnék h csak na…

Márk remélem már jobban van! : Tesodnak gratula!! Ügyi volt nagyon!

Mangora azért jobb hogy nem hozták a földet ebben az esős időben mert az még rosszabb lett volna minden tiszta sár lenne! :lol:

Kérdés …..

Aki tápszert ad még a kicsinek az HA ad vagy simát??

Mert a sima sokkal olcsóbb , azt mondta a védőnő h ne adjak neki egy éves kora előtt mást csak HA –s cuccokat !! Hmm de azért kiprobáltuk a nem HA st és vannak pöttyök a kis arcán és a testét elvétve lehet h ettől van?????
Segítsetek.. ha nem bírná a nem HA s tápszert akkor milyen tünetete lehet????

Friday üdv itthon !! Nagyon gusztik a csokik .. nyami –nyami !!!!

Judit és akik a mini talin voltak ma köszi ,hogy gondoltatok ránk csoki ügyben és el is tettetek nekünk! … :D Reméljük marad még a következő talira!! :P

Ági jobbulást Benének!!!!

Máté ma egész nap tök nyügi volt, pedig ő nem szokott ilyen lenni, főleg az hogy egész nap kézben kellett h legyen mert sírt… lehet h ez a fránya idő, pedig még többet is aludt mint szokott!

Csajok,,, remélem hamarosan mi is készen leszünk a kerti ,kinti munkálatokkal és akkor már hozzánk is jöhettek de amúgy is.. S… sincs messze főleg pesttől!!! Még vonattal is lehet jönni!!! Várunk titeket!

Vick jobbulást a gyerekeknek!!!

Fleur tök szupik lettek a képek megnéztem a f….n !!!!Helyesek vagytok!!

Babucis képek meg imádnivalóak!!!

Máté már forgolódik ezerrel, meg a kúszást gyakorolja de foga még egy darab sincs .de se híre se hamva!! L((

Szerencsére mindent megeszik ma pl meggyes krumplit csináltam neki ízlett neki!!!

Na megyek pihizni mert holnap jönnek a mamámék !

Igyekszem jönni sűrűbben de ez a szocpol dolog teljesen kikészít sok levelet kell írnom stb…

Bocsi ha kihagytam valakit nem szándékos volt csak nagyon lemaradtam!!!

Igyekszem potolni!!!!

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!
Friday, köszönjük a csokit :) A képeken az van, amit eltettetek, vagy, amit ettetek? :)
Az a piros az egyik kedvencem...nyami :}~

Nagyon édesek a babák! Grétáról és Csabiról már jó rég láttam képet.

Judit, jó, hogy megmentetted a talit, legalább így páran láthattátok egymást.

Szökött rabok, fosztogatás, betörők :twisted:

Kata, gratula tesódnak. Hogy van Márk?
Bene?

Mangora, nagyon ügyi Marci, remélem,hogy Bibi is követi :)

Hát mi a hozzátápival nem haladunk. Konkrétan semmit sem akar Bibi megenni. Lefogja a kezem és eltolja a kanalat. Bezzeg, ha épp nyűgi és a kezemben van, mikor eszem, rá nem jellemző fürgeséggel kikapja a kezemből a kaját és már tömi is be. Így fordult elő, hogy gofrit, kiflit, vajaskenyeret már kóstolt. Én már feladtam a hozzátáplálási elvek javarészét, adnék neki darabos kajcsit, de nem tudja még enni.

De jó lesz nektek Edina és Vick! :)

Most látom, hogy Gréti milyen szépen ül támaszték nélkül, nagyon ügyi! Friday, meddig maradtok itthon, illetve mikor jöttök legközelebb?

Megtámadtak minket a szúnyogok!!!! Valami tuti tipp ellenük? Persze vegyszermentes.

Jó éjt mindenkinek!
R
34372

Fleur, én is meg akartam nézni a képeidet, de rájöttem, nem is tudom a teljes nevedet. Megírod nekem is? Köszi...

Szilvi, azért javasolják a hipoallergén tápszert, mert sok a tejallergiás ember mostanában és ezt hivatott megakadályozni ez a fajta tápszer. (elvileg)
Az allergia úgy tudom, okozhat kiütéseket, foltokat. Szerintem ne add neki pár napig. Doki meg tudja mondani,hogy milyen jellegű a kiütés, ha nem múlik el holnapra. Ha elmondod neki, hogy a tápszertől van, felírhatja receptre a HA-st és úgy olcsóbb. Más fajtát még kipróbálhatsz óvatosan szerintem. Reggel szokták az új fajta élelmiszert adni, hogy még napközben látszódjon a reakció. Ha éjszaka roszabb lenne, kalcimuskot adhatsz. Bocsi, ha sok voltam, az unokahúgaim tejallergiások és régen sokat vigyáztam rájuk.
34372

Szilvi
Lehet a kiütés allergiától! Térj vissza a HA pépre, és ha akkor elmúlik valszeg a nem HA-tól volt.Akkor azt mjég tolni kell későbbre.

Reni
Sajnálom, hogy Bibi nem eszik. Vincének is ez volt tudod, kb. egy hónap után aztán szépen lassan mindig kicsit több kanállal ráállt a dologra. Mostanra mindent megeszik.

CSOKIIIIII! ÁHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Annyira kívánom, hogy elmondani nem tudom. Csak jöjjön haza Ricsi, elmegyek egy boltba és felvásárlom azösszes csokoládét!

Gyerekek gyönyörűek! Grétán látszik a hallatlan nyugalom. :D

Végre mára megszűnt Vince sírásos nyugtalansága. Tegnap egész nap sírt, de szó szerint. Kikészültem estére. Most meg reggel felkelt, teli szájjal rám vigyorgott, azóta csendben játszik, beszél és nevet. HÁLA ISTENNEK! Hanga sem lázas már, úgyhogy remélem végre vége!!!!!

Szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Hahó!

Vick, jajdejó, nagyon örülök, hogy meggyógyult mindenki! Most már maradjon is ez az állapot nagyon-nagyon sokáig! :)

Bene is alakul szépen. Néha még kell szívni az orrát (amit ő is nagyon utál, úgy ordít, mintha nyúznánk...), de más nincs szerencsére. Most meg nekem kapar a torkom... ehh :?

Azok a csokik, jaj, beindult a nyálelválasztásom ezerrel... Friday tényleg nem apróztad el a dolgot, finomabbnál finomabbakat látok abban a tálban!!! :)

Reni, szúnyog itt is van rengeteg, ez a nedves időjárás nagyon kedevez nekik sajnos. Pedig ide nem sok tévedt eddig fel, két napja nem győzöm vadászni őket... vegyszermentes tippem nincs, én egy újságra vagy a papucsra esküszöm, elég hatékony :wink: :lol: :lol: Illetve hát szúnyogháló, vagy ha ég a lámpa, ne legyen nyitva a közelében ablak.

Hátha Bibi is belejön szépen lassan az evésbe, biztos csak egy kicsit több időre van szüksége. Pár napja Bene sem nagyon akar enni, így helyette is szopik. Azért mindig megkínálom, hátha :)

Szép napot Lányok!
Úgy látom, mára kellett volna szervezni a találkozót :?
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok,
köszönjük a képeket!

Igen, míg ti taliztatok, addig mi itt ad-hoc összeálltunk egy irigykedő sárgakukacos csokira sóvárgó társasággá:)

Majd még jövök, most csak annyit, hogy

Szúnyog ellen (már ha lakásban van) én a porszívóra esküszöm:)

puszi
M
monke

Móni, kiváncsivá tettél! Hogy veted be a porszívót ellenük? Azzal vadászod le őket?

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Porszívóra? S azt hogy? Beszippantod vele? Nem is hallottam még... :) Na ez persze nem jelent semmit!

De jó, hogy Bene, Vince, Hanga és Márk is jobban/jól vannak! Ági, Te meg vigyázz magadra!

Én ezt a szúnyogriasztót olvastam még valamikor pocakosság alatt: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Pr ... ZrVldNdz09

Gyakorlati tapasztalatom nincs, de gondolkodunk rajta. Ultrahangos macskariasztónk van (Móni ne figyelj :)) az úgy tűnik, hogy beválik. Vagy csak a sok eső..... ;) de az biztos, hogy idén kevesebb macskapiszkot kellett takarítanunk, mint tavaly.

Ha valamire allergiás vagy érzékeny az milyen hamar jön ki? S a pöttyök gyakoriak? Amiatt kérdezem, mert még a börzén vettünk Humana desszerteket. Az "enyhe" undorral dolgozó eladó nem azt mondta, hogy mennyi idős kortól vannak, hanem, hogy milyen izűeket kérünk. 6 x 4 került 500 Ft-ba, szóval nem lesz nagy luxus, ha mi esszük meg, mert lassan lejárnak.... ezt sem mondta, csak az undor és a kapkodás volt. Adtam Petrának valamelyik nap olyat, ami 8 hónapos kortól van kekszes és annyi a különbség ha jól láttam, hogy ez nem savanyított tejet, hanem rendeset tartalmaz. Nem lett tőle semmi baja: se pöttyök, hasfájás, hasmenés.... szóval semmi. S azon gondolkodom, hogy adok még neki. SZerintetek? Kedden adtam.

Reni: egy kocka maradt belőle, azt eltettem Neked. Friday emlékezett rá, hogy az a kedvenced! A hozzátáplálási elvek nagy részét feladtam én is, s mióta nem görcsölök rajta megy, mint a karikacsapás. Esetleg nem próbálod meg azt pépesíteni amit elfogad szívesen? Bár a vajas kenyér gusztzstalan lenne úgy.... de mondjuk babakekszet vagy piskótát vmi édes gyümivel?

Nálunk a szalámis szedvics volt a nagy sláger pár hete.... Kinézte a kezemből, így megengedtem, hogy bekapja. Persze csak szopogatni tudta, de az ízek azért kijöttek. Akkor még nem kúszott, a szenvicsért kb 3 métert jött előre... ;)

Szép napot Nektek!

J.

Judit

Kép
petra09

Nagyon édesek a babák, hogy újat is mondjak:)

Azt figyeltem, hogy Bors mekkora nagyfiú a képeken!
Friday, nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk:( nem, nem a csoki miatt...

Veled remélem, hamarosan fogunk, Judit:)

Csabi tök sokat változott-fejlődött, mióta nem láttam.

Na:
Szúnyogporszívózás nálunk gyerekkoromban minden este volt.
Megvárni, míg leszállnak, bekapcsolni a porszívót, levenni a kefét, és lassan-óvatosan közelítve be lehet őket szippantani. :)

Mindig féltem, hogy kimásznak a csőből, de soha nem láttam egyet se menekülni.

Macskát nem riasztok, mióta a miénket sikerült "kölcsönadni" az apósomnak. :) de értem én, hogy ez probléma egy kertes házban, annyira nem vagyok macskarajongó.

Dávid tegnap etetés előtt benyúlt a kajájába, (az asztalon volt, azt hittem, nem éri el), kivette a kanalat, és betette szépen a szájába.

Azt hittem, hogy azért, mert ilyen okos gyerek és önállóan akar enni, de aztán ugyanezt megcsinálta a szalvétával is

És most már tuti, hogy jön egy foga, látom, de nem érzem. De eléggé megszenvedi - és hát mi is:)

Kata,
Márk jól van? Kibújt a fog?

Pusz
M
monke

Judit,

Nem pont ugyanez a helyzet, de:

A tejfehérje-érzékenység nálunk eléggé téma (mármint én se nagyon ehetek tejterméket, míg szoptatok, mert D. ekcémás hajlamú)
A doki szerint nem jön ki azonnal, akár napokig is eltarthat, míg lereagálja a szervezete.
Ja és hetekig ürül ki a szervezetéből.
monke

Köszi Móni! :) A szúnyogirtás bemutatását és a tejfehérjés véleményt is. :) Akkor megesszük mi! :) Fincsi! Remélem én is, hogy hamarosan találkozunk! Tudod! Lehet jönni, de megyünk is szívesen vagy valahol is találkozhatunk. :)

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!

Nálunk is van szúnyog bőven,akkor állatok... Szóval nekünk a doki a VAPE HERBALT-t ajánlotta. Meg is vettem,és nagyon szuper! Amióta használjuk,nincs szúnyog a lakásban. Ja,és csak Grétánál van bedugva,természetesen csak este,amikor még nem alszik ott,és amikor viszem át, vagyis 3-4 óra használat után kihúzom,de még így is nagyon hatásos! Érdemes kipróbálni... http://www.vape.co.hu/szunyog-ellen.php

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Edina, köszi a linket, megnéztem. Múltkor voltunk kint a Duna mellett a barátnőméknél és szegény Zsófit úgy összecsípték a szúnyogok :evil: Nem mertem befújni semmivel, nehogy bekerüljön a szájába. A gyógyszertárban pedig nem tudtak semmit ajánlani. Most ezen a linken láttam egyet, ami csak természetes összetvőket tartalmaz, így 3 éves kor alatt is használható.
Van egyébként valakinek ötlete ilyen esetre?

Nekünk nem szúnyog van, hanem mindenféle rovar, bogár berepül. Pedig azt hinné az ember, hogy ilyen magasra már nem jönnek...

Reni, azt a csokit Friday kifejezetten Neked hozta. :-)

Dávid, csak kijön az fog!

Voltunk a meningo... C elleni oltáson, Zsófi 7400 g. Nagyon jól viselte az oltást, egy picit szisszent fel, de semmi egyéb.
Szegénykém tegnap este elesett és egy lila folt van a kis fején. Biztos azt hitték, hogy verem a gyereket :oops:

Micsoda dolog ez Murphy, hogy kedden és csütörtökön is süt a nap és szerdán esik???

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Itt vagyok, csak gazolok a kertben gőzerővel és próbálom a Mount Everest vasalóhalmomat meghódítani....

Köszi a tegnapi tesó vizsga gratulációkat....

Hihetelenül édes mindegyik gyerkőc a képeken.
Friday remélem azért még jön M.o-ra nyáron....
Ez a tegnapi esős nap tényleg Murphy volt, a lehető legnagyobb mostanság.

Mi is a Duna közelében lakunk, van szúnyog dögivel.Nálunk raid van esténként bedugva a mi hálónkban, Márknak is vettünk de még nem mertem bevetni.
Semmi fog.Apa szerint fogatlan marad :-)
A chicco szúnyogriasztó spray-ét állítólag lehet használni, nekem ezt a gyógyszertárban mondták.

Az agyhártyagyulladás elleni második szurit mi múlt pénteken kaptuk meg.

Csajok, ma nem fogok túltengeni azt hiszem, Márk alukál, én is ledőlök, mert a betörős eset óta nem igazán alszok éjjelente.

pusz

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Ne is mondj ilyet, Zsuzsi, mert az lesz a vége, hogy ma is esni fog, és az lesz csak a Murphy

Szegény Zsófi feje:(
monke

Sziasztok!

Judit, ZSuzsi, Friday! NAgyon jók a képek!!! Köszönjük!
Remélem hamarosan kóstoljuk mi is a csokit!

Csak egy gyors írásra futja, mert MArci a kezemben van! Szegénykém tiszta nyűg. De csak tegnap meg ma este és olyan tájban, mikor apja haza szokott érni... Hmmm... Szegénynek lehet, hogy hiányzik... :roll: De holnap már itthon alszik, bár jó későn fog hazajöni, így manóm biztos megint nyűg lesz :(

Ez a teganpi eső tényleg Murphy!
És így csak a jövő héten tudják hozni a földet, mivel be vannak táblázva, és jövő hétre is esőt mondanak, meg lehülést :(:(:(

KAta, ugyanaz volt a mai programunk! Én a gazolással haladtam, de a vasalatlan helyek mégcsak dombocskák sem lettek :D:D:D Szerencsére MArci aludt egy nagyot, majdnem 2 órát délután, így inkább kint voltam a kertben és dolgozatam!

T.Szilvi! Az jutott eszembe, hogy szúnyogcsipi nem lehet Mátén? Nem az lehet a piros pötty?

Móni! Nálunk a porszívóval a pókokat írtom ezzela technikával :)

Vick, de jó hogy jobban vagytok!

Bocsi, de most ennyre futotta!

Puszi

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Nahát, hogy Friday milyen figyelmes :) és a többiek is, hogy nem hagytátok megromlani a csokit, és hogy leteszteltétek, tényleg jó-e? :) Köszi, és a képet is, hogy csorgathattam a nyálam :)

Köszi a szúnyogriasztós tippeket. Az ultrahangosat néztem ki. Amit Edina javasolt, azt az oldalt is néztem, de én nem találtam a pontos leírást, hogy mi a hatóanyag. Azt láttam,hogy gyógynövényillatú, de hogy még mi van benne, nem tudni. Edina, nincs meg véletlenül a doboza? Ha tudod, megnéznéd esetleg, hogy mi van benne? Úgy láttam, hogy minden terméküknek ugyanaz a hatóanyaga, csak más a kivitele.
Internetes tippek még a cédrusolaj, eukaliptusz, citrom.
Eddig ide nem jött be szúnyog, így nincs szúnyogháló, ablakot meg muszáj volt nyitni, és 3 napja, még az eső előtt valahogy befészkelték ide magukat. Össze-vissza csípték az egész családot.

Murphy...nem gondoltam volna, mert nekem sokkal jön a múltkori szőnyegtisztítás miatt...

Vick, most már tényleg betegségmentes nyarat nektek, sőt, egész évre elég volt...

Szegény Zsófi, oltás és esés egy napon. Nagyon kitartó a kiscsaj :) Bibi biztos nem próbálkozna többet, ha nagyon beütné magát.

Dávidka, hajrá fog!

Bibinek folyamatosan jött vagy másfél hónapig, aztán eltűntek a dudorok és még mindig semmi. Nemcsak Márk fogatlan :)

Az jutott eszembe, hogy még egy fórumos babát sem láttam élőben.

Pussz,
R

Kép
Kép
34372

Reni,

igazán nincs mit, örülünk, hogy pár kockát a Ti egészségetekre is letolhattunk :-)
Itt az alkalom, az M0-n nagyon közel lakunk egymáshoz. Pakold be a lányokat és gyertek! :)

Nyugi, Zsófinak sincs foga, se híre-se hamva. Vagyis kb. 3 hónapja látok két fehér dudort a szájában, időnkén nyáladzik is, de ennyi :roll:
Azt mondta a gyerekorvos, hogy parókát és protézist még egy gyereknek sem kellett felírnia 8)
Több embertől is hallottam már, hogy 10-11 hónaposan jött a baba foga. Persze ezzel még nem rendezem le a kérdést, hogy miért nincs foga Zsófinak :roll:

Lányok, nem tudom, mi lesz velem, Zsófi feláll, feláll és örökké feláll. Egy percre nem vehetem le róla a szemem... Az ég világon semmit nem tudok csinálni, a héten még nem is vasaltam. :oops: Igaz, mintha estefelé már kezdett volna szépen leereszkedni a földre állásból...

Kertészkedőknek, vasalóknak minden elismerésem!

Reni, kérlek, találj ki egy vállveregetős vagy dícsérős smiley-t :lol:

Egyszer régebben, amikor nem volt szúnyogirtó spray-m itthon hajlakkal fújtam be a dögöket és hatott .-) Most már hajlakkom sincs :(

Jó éjt!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Reni
megvan a doboz,de bent van Grétánál a szekrényben,és most nem tudom megézni,de holnap mindenképp megírom!

Testre szintén a Vape herbal-t javasolta a doki,de csak könyöktől felfelé kell kenni, (nehogy a kezéről lenyalja),arcra lehetőleg ne,de a testre,és lábra nyugondtan lehet kenni. Sőt még az OFF is jó,csak messziről kell fújni,é le kell takarni az arcot. Egy picit körbefújni,és és kész is. A szag úgy is elriasztja a dögöket.

Zsuzsi
nem irigyellek! :lol: Gréta most alábbhagyott a felálással,helyette kúszik,mit az őrült,és rámol... :P M :P a 2x borította magára a padlóvázát... :shock: Szerencsére nem nehéz,és csak szárított virágot tartok benne,de mind a 2 alkalommal rögtön elkezdett sírni.... :)
sajnálom a kék folto,de vígsztaljon az,hogy lesz még több is! :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?