Helló, Csajszik,
köszi,
Vindo, a hiányolást, naponta többször is benéztem ám, hogy lássam, mi újság Móninál és Jubánál, nagyon izgulok már mindkettejükért.
És persze a betegeskedő babákért, remélem, már mindenhol jól vannak a kicsik.
Utólag is sok boldogságot kívánok a szüli- és névnaposoknak!!!
Dettyk, én abszolút benne vagyok egy olyan csajbuliban, amiről írtál
Juba, a múltkori Bertus-képeket még meg sem dicsértem: csodaszép, a kis vörös tündér az egyik kedvencem, de ezt úgyis tudod.
Móni: szépséges kismama-pocak és hozzá passzoló klassz frizura. Én abszolút a rövid hajat pártolom Nálad!
Gica: hát vezess, csajszi, szorítok Hozzá!
Na, én sem viszem túlzásba a dolgot, de ahol most lakunk, ott nagyon sűrű a környék (egyirányúak, jobbkezesek teljes káoszban, rengeteg gyerek, anyuka, parkoló autó -- ide még fel kell kötni a gatyát). Igazából azért nem nagyon vezetek meg, mert csak hétvégente egyszer használjuk a kocsit, amikor anyuékhoz megyünk. Amúgy nem (ami persze nagyon jó). A gyereket még nem merném vinni egyedül, se úgy, h S mellettem ül, bár lehet, hogy ezt a gátat kéne áttörnöm...
Panndi: szegénykém, a fogműtéteken átesettek nekem az élet nagy hősei. Ügyes voltál!
Itt amúgy minden oké, bár még mindig stresszelek a leadatlan, ezer éve megígért munkáim miatt, ezért aztán Ádival is sokszor türelmetlen vagyok, aztán megsajnálom. Tipikus kiszámíthatatlan anya annak összes következményével...
De persze itt nagyon jó, és nagyon jól érezzük magunkat, köszi mindenkinek a kedves szavakat. Amúgy én júl-aug-ban már mindig itthon leszek szinte, úgyhogy bármikor lehet jönni minitalizni hozzánk (meg a parkba).
Fogyasztás: hát ha érteném, mi a túróra ment el 160 kW kb. egy hónap alatt (vagy nem is volt annyi), amikor tévét alig nézünk. Szerintem a laptopok és a mosógép a ludasak, na meg a mosogatógép (bár az egy héten vagy kétszer megy).
Mindjárt hozok képeket is.
Bocs, akinek még nem írtam, igyekezni fogok apránként mindenkinek