Hari Naplója:
Mostanában kevesebbet írok beléd kedves naplóm, mert nincs időm
De tényleg. Tegnap is reggel a védőnőnél kezdtünk, súlyméréssel. Aztán a köldökét ápolták le, nagyon szörnyű volt. Már majd elájultam. És mondták, hogy csak így tovább itthon. Mármint az ápolással. Addig nővérem vigyázott a nagylányra a játszótéren. Utána Lilivel felmentem a fülészetre kimosatni a fülét, addig nővérem vigyázott Bencére
Aztán itthon néztem, hogy tényleg elég piros a köldöke Bencének, úgyhogy megint be a kocsiba, át anyuhoz, elmentünk a Heim Pálba, addig Andris huga vigyázott Lilire. Este 1/2 7 volt, mire hazaértem. Akkor álltam neki vacsit csinálni.
Ma egész délelőtt időpontokat hajkurásztam a különböző vizsgálatokhoz Bencének. Új vérvétel a toxoplazma miatt, szemészeti vizsgálat, koponya és hasi UH. Aztán vasaltam a pelusokat, ebédet főztem és közben ugye szopiztunk, köldököt ápoltunk, szemet csepegtettünk stb. Szóval kezdek kipurcanni. Én nem tudom más hogy csinálja ezt. Házimunka, kisbaba, nagygyerek egyebek. Én úgy látszik nagyon béna vagyok. Úgy érzem egy pillanat szabadidőm sincs és mégsem vagyok kész semmivel. Tiszta káosz az egész. Ha így megy tovább ki fogok borulni és ettől félek a legjobban.
Na bocs a nagy kifakadásért. De már jó volt kiírni magamból. Pedig apa nagyon sokat segít, foglalkozik Lilivel, de valahogy így sem megy.
Ma legalább Lili a szobájában aludta át az éjszakát, mert amúgy még ő is át szokott jönni éjszaka és boldogít. Bence is csak 2x-3x ébredt szopizni, a cicim sem fáj már annyira, meg az ülepem sem. Ja és ma reggel végre leesett az a fránya köldökcsonk is!!!!! Szóval igazából nagyon happynek kéne lennem. Végül is az is vagyok, csak valahogy kevésnek érzem magam a feladathoz.
Valaki leírná, vagy feltenné hol lehet megnézni, hogy miket hol és hogy kéne még intéznem? Gondolok itt a TAJ kártyára, anyaságira, lakcímkártya stb. Azt sem tudom mi kell a babának, meg azt sem hol és hogy intézzem. Vagy mindehhez a születési anyakönyvit meg kéne várnom gondolom. Vagy hogy van ez??? Segítsen valaki tapasztalt!! Van olyan amit automatikusan megkapok?
Na befejezem. Nem is szólok hozzá semmihez, mert nem igazán tudok gondolkozni sem. Tiszta pánik vagyok.
Azért mégis
Luna, tök jó, hogy így a sarkadra álltál. Legalább meglepődik anyukád. Kíváncsi vagyok mit fog reagálni, hogy dönt.
De gondolom mennyire hiányzik ez most neked.
Talinn, azt hiszem te kérdezted a légzést. Bár a többiek már írták, én is csak azt tudom mondani, hogy én két gyerekem is tök össze-vissza vette/veszi a levegőt, nem volt légzésfigyelőnk, de ha téged úgy érzed megnyugtat, akkor ártani nem árt, max. "átver" néha.
Na tényleg leállítom magam, úgyis mindjárt ébred Bence.
Vok, majd leírhatnád, hogy zajlik nálatok egy este. Kíváncsi vagyok te hogy oldod meg. Fürdetés, evés, altatás, alvás, éjszakai szopi, stb.