Ditta, csinik vagytok apával, nagyon szép helyen voltatok

Párod kicsit rétegesebben öltozött, mint mögötte a kislány bugyiban
Ne ijesztgess, Lilla is egy ideje alszik reggelig, ez még változhat? Ágostonnak megy a drukk átalvós éjszakához.
Csuriiiii, gyönyörű kislányok édesanyja vagy, de Julcsi

apának is megmutattam csak pislogott, azt mondta nem lehet, hogy újszülött
Szép szülésed volt, ilyet szerettem volna én is, de egyiknél sem sikerült.
Enyém apa is csak vajúdásig volt velem, ilyenek a Hős apák
Ciguszfekalikusz szobatárstól rettegtem mindig, de szerencsére még a szomszéd szobában sem volt
Katica, gyógypuszi Lénának, remélem már a nehezén átesett, köhögött megint vagy láz miatt vitted orvoshoz?
Lilla még köhög alkalmanként, egyenlőre várok, ha nem múlik szerintem leállok a tejtermékekkel
Reni, sajnálom Kriszt, van még láza? Martinnak kb. 2 évesen 1x felszúrták a fülét, akkor volt először és utoljára begyulladva.
Gratulálok az új szóhoz, olyan kis ügyesek már, Lilla is dumál ezerrel csak pislogok olyan szókészlete van!
Kata, Kevint nem ismertem volna meg, akkorát változott, olyan nagyfiús...mint egy óvodás

látom a buszozás még mindig nagy kedvenc
Dalma, minden este gondolok Rád, hogy jó éjszakátok legyen, napközben tombolhatnak a "kis cukik" de éjjel nem ártana a pihenés.Érezhető már valami kis változás?
Móni,nem derült ki semmi. Valószínű mikor 1 éves kor után volt hasmenése a bélflórák sérültek, ezért okozhatott nála gondot a nehezen emészthető étel, vagy fogalmam sincs.
Még mindig rizstejet iszik, ja és a vérvétel eredménye még nincs kész.
Tegnap kipróbáltam, hogy nem csinálok semmit csak Lillával homokozok, énekelünk,hintázunk...működött a dolog, olyan jó kislány volt önmagához képest

de kivitelezhetetlen, hogy egész nap vele foglalkozzak.
Ilba, gyepesítéssel,hogy álltok? Mi már egy stadionra elegendő fűmagot elszvetettünk, de még mindig hiányos, bezzeg a gaz...nem győzöm gyomlálni

apával megállapítottuk, mi még erre is alkalmatlanok vagyunk.
Hogy sikerült a nyaralás?
Apának július 12-től edzőtábor Siófokon, szeretné ha mi is lemennénk, tud esetleg valaki szállást, ahol jó szemmel nézik az én kis örökmozgómat?