Sziasztok!
Egy kicsit nem vagyok, és mire jövök, basszus!!!
Évi! Nagyon nagyon szurkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen Veletek!!! Remélem Tomika még 3 hétig bent marad!!! A legjobb kezekben vagytok, ne aggódj!!! Remélem Csillag, Tündi, Clarika, Limo és minden pécsi majd folyamatosan tájékoztat minket, mi van Veletek! És nagyon sajnálom, hogy ennyi bosszúság ért titeket mostanság! Ezek a munkások, nagyon kiakadtam rajta!

Nálunk is volt dugulás, igaz régebben, otthon is apáéknál, de szerencsére mi károk nélkül megúsztuk, csak nyakig turkáltunk a kakiban.

Biztos ez a sok idegeskedés mostanában, ez nem tett jót.
Ircsi! Gratulálok Nektek nagyon a költözéshez, munkához!!! Bevallom, csöppet irigykedem, én is nagyon elvágyódom Mo-ról... Katusnak meg ott van a legjobb helye, ahol anyukája-apukája van!

Nem izgulsz azért csöppet, hogy ott kint fogsz szülni? Jó utat, vigyázzatok Magatokra!
Bévi! Örülök, hogy végre pihensz! Csak így tovább!

És ne aggodalmaskodj, idegeskedj, tudom nehéz, de ez most nem tesz jót Nektek.
Bmass! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked így 1 nappal elkésve!!! És nagyon sajnálom a gyermekvédelmis ügyet, elképesztő, milyen emberek vannak!

De remélem minden rendben lesz!!!
Pocakok, babasarkok/babaszobák nagyon szépek!
Mi is voltunk a tescoban, de itt egyáltalán nem volt fiús napozó, csak kislányos.

De vettünk nekem pizsit

halásznadrágosat, fekete gatya (ha valami gubanc lenne), és egy top 1100 Ft-ra le volt árazva!

Vettem én is bugyit, de franciasortot, mert azt szeretem. Bencének vettünk 3 rugit meg 3 bodyt, csak elfelejtettem megnézni, hogy nem 56os, hanem 62-es, mindegy, később jó lesz... Meg kórházba való cuccot vettünk: szivacsot, papírzsepit, fogkefét, törölközőket, szülőszobára pici kéztörlőt borogatni a fejem

, ilyenek...
Lányok, hol lehet wc ülőke papírt venni??? Nem találtam a tescoban... Lehet, csak én vagyok béna...
Dia! Köszi, hogy hiányoltál! Nagyon jó lett a tapéta, nekem nagyon tetszik!!!
Köszönöm, jól vagyok, csak igen: a gyógyszer... Eléggé álmosít.

Ha meg fent vagyok, a férjemmel nézzük a meccseket.
Tegnap éjjel olyan savam volt, hogy azt hittem, megőrülök.
Nekem is vannak derékfájás+menzesz szerű görcsök kombinációim.
Tegnap kezdtem a magzatmozgás számlálást, tegnap 4re, ma 3ra lett meg a 20.
Én még homeós bogyókat és málnalevél teát készülök venni. Ha esetleg valakit érdekel, leírom szívesen melyikből mennyit kell.
Ja, és olvastam egy nagyon nagyon jó könyvet, az a címe: Szülés, ahol én irányítok! Erről is írhatok, ha gondoljátok.
Itt változó idő van, egyik nap süt egész nap a napocska, másnap meg egész nap esik. Na ma éppen esik.
Még jövök, mindenkinek jóéjt, és vigyázzatok magatokra!!!