A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi bakker mi történt? Nem lesz éppen nyugodt éjszakám, annyira aggódom miattad/miattatok!

Köszönöm a köszöntéseket!

Mentem föállásban aggódni.

Szépek a pocakos képek!
Vendég

Csillag neked is jó éjt ilyenkor megijedek én is meg vigyázzon mindenki magára!!!!!!!Évi is sokat idegeskedet a napokban meg elég front érzékeny is és nyáron sajnos ez van a kis mamikkal,a front kikészíti őket és szülést is megindíthat!!!Remélem minden a legnagyobb rendben lesz náluk!!!!Majd írj ha tudsz valamit!!!Köszönjük!!!!

Kép
bévi

Csillag, most olvastam, amit írtál Éviékről! Köszi, hogy tájékoztattál Minket!
Én drukkolok azért, hogy minden rendben legyen! Volt egy csomó probléma, lehet, hogy oka van annak, hogy ki akar bújni a pici. Az a szép, hogy így a 33. hétben már nagyon jó felépítésűek a babák és kevesebb aggodalomra ad okot az ilyenkori megszületésük - természetesen azt kívánom, ha minden okés odabent, akkor sikerüljön kihúzni 2in1 a 35. hétig, már nincs sok hátra. Mindenesetre jó helyen van, és legalább rendszeresen vizsgálják uh-val is, hogy milyen bent Tominak.
Gondolom, a tegnap délután-éjjeli tortúra is betett.

maccs01

Szerintem is betett Évinek ez a sok idegeskedés mert azért csak bántotta meg a front szegény neki is előjött minden!!!!!!

Kép
bévi

Bassszuss! Már éppen "be akartam rekeszteni" az internetet, de gondoltam még idenézek, hát erre nem számítottam. Szorítok én is Éviéknek, még a párom is segít!
Csillag ha tudsz valamit rögtön írj! Persze tudom ezt felesleges is volt ideírnom!
limo73

Szegény Évi! A csőtörés meg minden ... stressz, munka... most meg ... remélem, hogy csak jóslók lesznek!!! Biztosan jó kezekben van....
Aggódom :( :( :( ... de már elég fejlettek a bébik, 2 kiló felett vannak.... SZURKOLUNK!

Bévi! Családit, ha minden igaz fél évre visszamenőleg lehet igényelni. Amennyiben valakinek fizetési kötelezettsége van és nem teljesíti, annak az ingóságából is levonható, ha jól emlékszem... Vagy meg sem igényeltétek? Nézzél utána itt neten. A CSP a Magyar Államkincstárhoz tartozik... Meg a Szoc.tv-ben is utána nézhetsz: 1993. évi III. tv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvi35 2010.06.20 10:38-kor.
szilvi35

Évi, minden a lehető legjobban fog alakulni! Nagy ölelés neked!

Hát, hogy erre kell benézzek itt az éjszaka közepén... Ma délután én is tök nyomi voltam, kihúztam magam a családi banzáj alól, csak pihenni volt erőm...

bekri

Sziasztok, nem tudtam aludni, gondoltam benézek... de nem gondoltam,hogy erre :( Évi nagyon szorítok nektek! Minden rendben lesz.
Csillag köszi az infókat, ha beszélsz Évivel puszi neki, és szorítunk.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Én sem gondoltam, hogy ezt fogom olvasni!! ÉVI++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Evi! Vigyázzatok magatokra és szót fogadni a doktorbácsinak!!!! :wink: :?
Drukkolunk, hogy minden rendben legyen!!! Tomi jó helyen van, maradjon is ég ott egy kicsit!!! :!: :!: :!:

Kép

Kép

Kép
xtina75

Reggelt......

Nyugi csajok (mondom ÉN).....Minden rendben lesz Évivel!!!
Én tudom,érzem!!!
Együtt szurkolunk nekik!!!
Csórikámnak minden összejött :(
De nem lesz baj!!! -Tényleg jó kezekben van!

Ha beszéltem vele,majd jelentkezem!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok.

Itt épp csak ébredezik a család, gondoltam, kávéfőzés közben belesek, amúgy nem lesz ma sem időm olvasni, és mit látok????? Évi?
:shock: nagyon drukkolok, hogy ez "csak" az elmúlt napok idegeskedése miatt legyen, és leálljon...

Ha meg nem áll le, Tomika már szép nagy, most jó helyen vagytok, rögtön tudnak segíteni, ha kell. Évi, ne csüggedj, kitartás, nem lesz semmi baj. A természet tudja a dolgát, majd segítenek egy kicsit neki...

szilvás76

Évi
Drukkolok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jöttem hátha van Éviről valami új infó,remélem jól vannak a picurral együtt szegénykém de sajnálom!!!De már nem lehet semmi baj se így se úgy megy a drukkkk!!!!!!!!

Kép
bévi

Jó reggelt!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Éviékről semmi hír?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Még mindig semmi hír? áááááááááááááááááááááá
limo73

sziasztok!

Évi nagyon drukkolok! remélem minden rendben lesz! legszívesebben felhívnálak, de nem akarok zavarni! :shock: :?

hát igen, az ember egy kicsit elgondolkozik ilyenkor... nem éri meg túlhajtani magunkat... Bévi ez Neked is legyen figyelmeztető jel! és mindannyiunknak!!! (mondom én, aki végig dolgozni akar! :shock: )

Más:

tegnap összeraktuk nagy nehezen a pelenkázó szekrényt...
lassan alakul a babasarok! :lol: gmail-re tettem fel képeket! :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok hát kissé ideges vagyok,Évi miatt vajon mi lehet velük!!!

Csillag írni lehet Évinek vagy hívni vagy ilyesmi mondjuk írni lehet jobb úgy nem zavarkodunk úgy nála!!!Vagy te írtál neki csak nem válaszol??????Nagyon aggódunk Évi mi lehet veletek!!!!!

Tünde megnézem a képeket nem tudom nem-e tudnál nekem segíteni a családis ügyben majd elküldöm neked a történetet privátban,ja és pihenj te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75legszívesebben felhívnálak, de nem akarok zavarni!

Én is így vagyok ezzel! Csillaaaaaaag!!!!!!!

Láttam tegnap a babasarkot, nagyon ari, olyan kis finom, csajos!
limo73

Tünde megnéztem a babasarkot nagyon cuki,hol lehet olyan kis álatkákat venni a falra és mennyibe kerül,öntapadós????Nah jó sokat kérdeztem én cicákat néztem,magunknak az olyan gumis majd meglátom mit rakunk!!!!

Kép
bévi

[quote="bévi"]
írta:
bévi
Tünde megnézem a képeket nem tudom nem-e tudnál nekem segíteni a családis ügyben majd elküldöm neked a történetet privátban,ja és pihenj te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

háááááááát, családi pótlékkal kapcsolatban nekem sincs lövésem se, mert az nem TB ügy, hanem TÁKISZ... :(

szerintem menjetek be az illetékes hivatalba és kérdezzétek meg! az a biztos!

Kép
gtunde75

Írtam Évinek üzit de még nem írt vissza viszont 4-re mennem kell lehet el még nem biztos és nem leszek gép közelben ha véletlenül vissza írna míg még itthon vagyok majd leírom ide gyorsan!!!!Puszi mindenkinek nem tudom megyek -e el de jelentkezem minden kép este!!!Ha meg nem megyek akkor itt leszek estig!!!

Kép
bévi

[quote="bévi"]T írta:béviünde megnéztem a babasarkot nagyon cuki,hol lehet olyan kis álatkákat venni a falra és mennyibe kerül,öntapadós????

vaterán rendeltem a fali dekort... az ár attól függ, hogy hány darabos csomagot rendelsz!
idelinkelem az eladó oldalát!
http://www.vatera.hu/listings/index.php?pt=3&us=Norborg

Kép
gtunde75

Csajok ki kell lépnek kicsit majd jövök nem tudom még megyek-e el párom ha felkeltem megmondja,majd jelentkezem puszi!

Tünde köszi és még annyit milyen nagy a méretük és gumi és öntapadós lehet sokat kérdezek de nem láttam itt róla írva semmit!

Kép
bévi

[quote="bévi"]
írta:
bévi
Tünde köszi és még annyit milyen nagy a méretük és gumi és öntapadós lehet sokat kérdezek de nem láttam itt róla írva semmit!

hát pedig mindegyikről van egy pontos méretleírás, ha rákattintasz a termékre... egyet bemásolok:

Falra helyezhető, 13 db-ból álló mesefigurás habdekoráció.

Tartalma:

Nyuszi - 19*18 cm
Teknős - 22*18 cm
Katica - 16*12 cm
2 db pillangó - 9*7 cm/db
2 db virág - 8*6 cm/db
Napocska - 15*14 cm
3 db felhő - 1 db 12*8 cm és 2 db 10*6 cm
2 db fűcsomó - 8*6 cm/db

ilyen leírás van mindegyikről...
ja, és igen...öntapadós! kétoldalú ragasztóval tapad!

Kép
gtunde75

Sziasztok! nincs új hír Éviről?? még húzhatná egy darabig, remélem vissza tudják még tartani egy kicsit!

Annyit rólunk, hogy én is voltam dokinál, úgy tűnik minden OK, még mindig nagyok. A gép 3400 g-os gyerekhez kallibrál, most az enyémek ehhez képest tartanak kb 10 nappal előrébb.... sajna az egyik még mindig farosan fekszik, szerencsére a "B", így a doki szerint még születhtnek rendesen.
A gyerekeknek végre vége a tanévnek, márcsak én megyek vizsgáztatni, nem tudom hogy fogok egész nap ülni...
Akét nagy táborban van, ha igaz a kicsik holnaptól úszó napköziznek, szóval remélem nekem is lesz végre egy kis időm a születendőkre koncentrálni!

Ja, átméretezték nekem a régen ígért képeket, mindjárt felteszem ide!

A frontokkal vigyázzatok, ha Éviről tudtok vmit, írjatok, üdv:Claire
claire

A képek:
Kép Eszterünk
Kép Ikrek
Kép Ádám
Kép Ábel
Kép Dávid
Kép ezek meg mi lennénk
claire
claire

Évi-hír?????????????????????????

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok én írtam Évinek de nem írt vissza remélem semmi gond velük csak pihen!!!!

De ha így haladok én is megyek szülni hamarosan görcsölök nagyon annyira felbaszták az agyam a párom uncsija teljesen kikészülte persze nem mutattam de nagyon kész vagyok sírás környékez nagyon!!!!!!!

Kép
bévi

Juj Évilány kitartás neked és Tomikának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tudom nem lesz gond és most jó kezekben van.

Bevi pihenj le!!!!!!!!!!!!!! ha meg baj van dokihoz!!!!!!!!!!!!!

Claire nagyon szép családod van!!!

Tünde bájos a babasarok, nagyon klassz a kis bölcső 8)

Ircsi ti most mikor is mentek vagy már ott vagytok????

Maccs igen egyet értek veled azzal, hogy a nevet mi kell válaszuk nekünk kell tetszenie és pont az általad felsorolt érvek miatt még gondoskodom. Mégis más nyelven beszélő országban élünk és nem szeretném ha mindig 5x kéne elismételje a nevét vagy ne tudják majd kiejteni. Legyen olyan amit így is úgy is ki lehessen ejteni és ne legyen olyan sem amit le lehet fordítani és a magyarok magyarul a románok románul szólítsák. A párom Gyula, na azt nem tudják kiejteni. A keresztlevelébe viszont a régi rendszerben nem írták be magyarul hanem Iuliu van betéve, az mégis csak románul van de nem használják így aztán még az is keresztelik van aki Iulian-nak van aki Iulius-nak szólítja :shock: :? na ezt nem akarom majd a picinek. Na de meglátom végül is a Petra szép név, bármilyen nyelven kiejthető, leírható aztán majd megszokom, hogy nem becézhető. Most is szoktam pöttöm Pannának nevezni. te is írtad, hogy Enit ti is becézitek Mancinak ha jól emlékszem :oops: és sok helyen van hogy ha becézni akarják egymást nem az igazi nevükön szólítják én pl Zsuzsi voltam régen, sógornőm meg Bözsinek szólítja a lányát (engem meg Törpillának, mert kicsi vagyok alig 1,60 ok meg olyan vaskos emberek, hogy most jó a lánya felsője nekem). Lényeg, hogy a személyibe irt név legyen elég komoly, érthető, hogy élete során ne legyen gondja. Egyik ismerősom Gyöngyikének van anyakönyvezve, na aztán még a hideg is kirázza ha be kell így mutatkozzon 40 éves fejjel.

Többieknek további kellemes vasárnapot!

Én jól vagyok babóca nagyon kis aktív volt tegnap is és ma is, sokat mocorog :lol: Ma voltam misén és végig feszített, meg mozgolódott jó, hogy kevesen voltak nem ült senki mellettem mert tuti láthatta volna micsoda jövés menés volt odabenn :lol:

Kép
Kép
melisch

Évi???????
Aggódom....

Claire
Nagyon szép cslád vagytok!

Bévi
Családi pótlék: ha anyuka felvette, akkor azt csak tőle tudjátok igényelni!!! DE ha anyuka eddig nem adta oda, nem hiszem, hogy ezután odaadja...
Hivatalosan kinél vannak elhelyezve a gyerekek?

Mi úton vagyunk. Megálltunk pihenni Salzburgban a barátainknál... majd holnap megyünk tovább....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag! Te hívtad Évit, vagy nem érted el, vagy mizu? Most már lehet kezdek aggódni!
limo73

Visszatérek a névproblémára itt van olyan szakma ahova nem is jelentkezhetsz ha magyar vagy, pl. rendőrséghez. Lehet most már felvennének egy magyar nevű rendőrt de régen nagyon nagy ismeretséged kellett legyen, hogy felvegyenek. Öcsém akart menni, anyáék meg le kellett beszéljék, nehogy tényleg elutasítsák és egy 14 éves gyerek álma váljon köddé ilyen okok miatt, inkább kicsit óvatosabban más irányba terelték.

Ircsi is írta, hogy Mo-n nem éri otthon magát, mert van aki megszólja, mások is mondták. Csak sajnos itt sem vagyunk szívesen látva itt is csak kisebbség vagyunk és néha jobb ha legalább a név takar, pl egyetemen is volt akinek baja lett miatta, hiszen a tanár rögtön a nevet nézte és nem mit irt. Forradalom után annyira rossz volt a helyzet abban a kisvárosban ahol laktunk, hogy apukám leszedte a bejárati ajtóról a névtáblát, mert félt valaki ránk töri az ajtót, az utcán nem volt szabad hangosan beszéljünk. na de azóta megváltozott a helyzet és szerencsére kedves emberekkel vagyunk körbevéve akit nem érdekel itthon milyen nyelven beszélünk.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Jó lenne valami hír Éviről! Legalább egy röpke sms...

Clarie! A családod nagyon szép, gratulálok!!! Így akkor 7 gyermeketek lesz??? Amikor még fiatalabb voltam, mindig ekkora családot terveztem. Gratula! :)

Bévi! A családit a MÁK-nál kérdezd. Nem egyszerű az esetetek, az a fontos, hogy hogyan áll jogilag a helyzet, nem pedig gyakorlatban. Mindenképpen a személyes felkeresést választanám és biztos segítenek.

Hát ez az Évi.... Bár reménykedjünk, hogy jól vannak. A kórházban a legbiztonságosabb!!!
szilvi35

Sziasztok!!!

Limo:Évinek ugye én írtam de nem írt vissza hívni nem akarom mert nem akarom zavarni!!!

Melisch nagyon felbosszantottam magam de már sírtam kicsit most jobb párom is nyugtatott ne foglalkozak vele mert idióta de annyira rossz,név szerintem a PETRA SZÉP NÉV tesóm kislánya is Petra és lehet becézni is azért,bár tesómék Csibinek hívják :lol: :lol: :lol:

Ircsi családi anyuka felvette eddig 2 évig most államkincstár felszólította fizesse vissza egy összegben 500 ezer forintot ő megakarta a gyerekeke fűzni írjanak egy nyilatkozatott ők ezt a pénzt tőle megkapták persze gyerekek nem írnak ilyet mert nem így van,válás után ő a gyámjuk de nem egy lakcímen vannak bejelentve a fiuk itt a pedig Debrecenben.Bonyolult államkincstár tőle kéri a pénzt vissza páromnak meg küldött levelet igényelje a családit,mi úgy gondoltuk nekünk ki fizetik amit tőle vissza kérnek de ezek szerint sajnos nem,azt állam bácsi benyeli azt a két évet sajnos!!!

Kép
bévi

naaaa, felhívtam Csillagot, hogy mondjon már vmit! azért nem tudott jönni, mert vendégei vannak...

szóval Évi bent, visszatartáson...
a lényeg, hogy akkor engedik haza, ha 1 hétig tünetmentes... de nem az egyenlőre, mert csak akkor nincs fájása, ha fekszik!

drukkolok nekik továbbra is, de most már legalább jó kezekben vannak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2010.06.20 17:58-kor.

Kép
gtunde75

Ircsi nektek meg jó utat pihenjetek sokat útközben és sok-sok folyadék de ezt neked nem kell mondani tudod te ezt!!!!!Remélem nagyon jó lesz nektek ott!!!!

Szilvi meglátjuk most a párom elküldi az igénylést amit a MÁK küldött és meglátjuk mi lesz bízunk a szerencsében hátha,ez legalább sikerül ha nem akkor marad nekik a nappalis alvás továbbra is sajnos erre most nincs pénz megcsináljuk!

Melisch nem semmi helyzet ez de azért szerintem ügyesen megoldjátok :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Tünde köszi rendes tőled,nekem eszembe sem jutott Csillagot keresni szita a fejem :oops: de lényeg jól vannak nincs baj pihenjen jó kezekben van majd ot figyelnek rá,jó otthon biztos jobb lenne de Tomika az első sok-sok puszi nekik remélem hamar rendbe jön minden körülötük!!!!

Kép
bévi

Na végre valami hír! Köszi Tündi! Ha Tomi mégis jönni akar a legjobb helyen vannak! Azt hiszem erre már bármelyikünk felkészülhet. Cirka 3 hét múlva már nem is számítanak a babáink koraszülöttnek!

Bévi tudom, hogy te is írtál Évinek, olvastam, hogy még neked sem válaszolt, azért "kiabáltam" Csillag után, mert tegnap írta, hogy hívni fogja. Na ezt jól körbeírtam! :)

A lényeg, hogy jól vannak!!!
limo73

Tünde köszi az infót, most legalább jó kezekben van és lehet őt is hazaengedik majd mint Ircsit anno

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Nagyon aggódom Éviékért...remélem minden a legnagyobb rendben lesz és Tomika oroszlánként akar majd megszületni, úgyhogy maradjon még bent...lécci, lécci Tomi baba!!!

Kicsit én is nyomi vagyok...állandóan nyomja ki magát a baba, néha tök kellemetlen, nem tudom néha, hogy baja van, vagy csak feszeng...úgyhogy pihengetek, csak benéztem, hátha van valami hír Éviékről!!!

Szép estét mindenkinek!!!

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Egy kicsit nem vagyok, és mire jövök, basszus!!!

Évi! Nagyon nagyon szurkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen Veletek!!! Remélem Tomika még 3 hétig bent marad!!! A legjobb kezekben vagytok, ne aggódj!!! Remélem Csillag, Tündi, Clarika, Limo és minden pécsi majd folyamatosan tájékoztat minket, mi van Veletek! És nagyon sajnálom, hogy ennyi bosszúság ért titeket mostanság! Ezek a munkások, nagyon kiakadtam rajta! :evil: Nálunk is volt dugulás, igaz régebben, otthon is apáéknál, de szerencsére mi károk nélkül megúsztuk, csak nyakig turkáltunk a kakiban. :? Biztos ez a sok idegeskedés mostanában, ez nem tett jót. :(

Ircsi! Gratulálok Nektek nagyon a költözéshez, munkához!!! Bevallom, csöppet irigykedem, én is nagyon elvágyódom Mo-ról... Katusnak meg ott van a legjobb helye, ahol anyukája-apukája van! :wink: Nem izgulsz azért csöppet, hogy ott kint fogsz szülni? Jó utat, vigyázzatok Magatokra!

Bévi! Örülök, hogy végre pihensz! Csak így tovább! :wink: És ne aggodalmaskodj, idegeskedj, tudom nehéz, de ez most nem tesz jót Nektek.

Bmass! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked így 1 nappal elkésve!!! És nagyon sajnálom a gyermekvédelmis ügyet, elképesztő, milyen emberek vannak! :evil: De remélem minden rendben lesz!!!

Pocakok, babasarkok/babaszobák nagyon szépek! :wink:

Mi is voltunk a tescoban, de itt egyáltalán nem volt fiús napozó, csak kislányos. :( De vettünk nekem pizsit :arrow: halásznadrágosat, fekete gatya (ha valami gubanc lenne), és egy top 1100 Ft-ra le volt árazva! :wink: Vettem én is bugyit, de franciasortot, mert azt szeretem. Bencének vettünk 3 rugit meg 3 bodyt, csak elfelejtettem megnézni, hogy nem 56os, hanem 62-es, mindegy, később jó lesz... Meg kórházba való cuccot vettünk: szivacsot, papírzsepit, fogkefét, törölközőket, szülőszobára pici kéztörlőt borogatni a fejem :oops: :roll:, ilyenek...

Lányok, hol lehet wc ülőke papírt venni??? Nem találtam a tescoban... Lehet, csak én vagyok béna...

Dia! Köszi, hogy hiányoltál! Nagyon jó lett a tapéta, nekem nagyon tetszik!!!

Köszönöm, jól vagyok, csak igen: a gyógyszer... Eléggé álmosít. :( Ha meg fent vagyok, a férjemmel nézzük a meccseket. :)
Tegnap éjjel olyan savam volt, hogy azt hittem, megőrülök. :shock: :?
Nekem is vannak derékfájás+menzesz szerű görcsök kombinációim. :(
Tegnap kezdtem a magzatmozgás számlálást, tegnap 4re, ma 3ra lett meg a 20. :D
Én még homeós bogyókat és málnalevél teát készülök venni. Ha esetleg valakit érdekel, leírom szívesen melyikből mennyit kell. :wink:
Ja, és olvastam egy nagyon nagyon jó könyvet, az a címe: Szülés, ahol én irányítok! Erről is írhatok, ha gondoljátok. :roll:

Itt változó idő van, egyik nap süt egész nap a napocska, másnap meg egész nap esik. Na ma éppen esik. :?

Még jövök, mindenkinek jóéjt, és vigyázzatok magatokra!!!

Kép

Kép
barbcsi

Tina! Nagyon szépek voltatok, még egyszer sok boldogságot kívánok Nektek! A ruhád is nagyon tetszik!!! És végül milyen zenéket választottatok a polgárira, ha szabad kíváncsiskodni? :roll:

Ígérem, én is töltök fel képet, de már csak holnap. Csak mindig elfelejtem, ne haragudjatok! :([/quote]

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi, DM-ben kapsz papír Wc-ülőkét!

maccs01

Sziasztok!
Aki beszél vele, csak biztassa Évit, hogy feküdjön, ez még visszafordítható. Biztos nagyon nehéz most, de ki kell bírnia! Mi drukkolunk!

Névválasztás: nekem a nővérem él Fr.oban, a férje francia. Ők olyan neveket próbáltaak választani, azon kívül, hogy tetszen, ami van magyrul is, meg franciául is. (pkl a bibliai nevek elég sok nyelvben léteznek). A fia Dániel-Daniel, a lánya Suzanne-Zsuzsanna. Mókás, hogy a Dani nálnuk tök gyakori, ott viszont most épp nem olyan divatos. persze ott inkább csak a név kimondása miatt volt fontos, hogy ne vmi tipikus csak magyar nevük legyen, amúgy nem kell atrocitásokra számítaniuk a név miatt.

Köszönöm a családomhoz a gratulációkat. egyébként nem 7en, "csak" :lol: 6an lesznek, csak az ikrekről egy közös, és 1-1 külön kép is van, ez volt a csel, haha.

Mindenkinek szép estét, és nyugodt éjszakát kívánok, Évinek külön: Claire
claire

Maccs! Köszi! :wink: Ott lehet venni chicco sterilizáló folyadékot is ugye, amit írtál? Néztem sparban is, tescoban is, de ott jóval drágább, mint pl. brendonban :arrow: 1140 Ft. DM-ben mennyi?

Na megyek enni, aztán aludni.

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!
Bocsi hogy eddig nem jöttem,de folyamat vendégeim voltak...egész nap öcséméket vártam...mikor Tündével beszéltem úgy volt elmennek...de még maradtak :)
Így csak most tudtam jönni....
Ha lesz valami új fejlemény...úgyis szólok....
De ti is hívhatjátok...ha nem veszi fel,akkor pihen...és nincshang a telóján.
Miki állítólag írt a blogjukba!!!!

Minden rendben lesz velük!!!
Biztonságban vannak!!!

Na én elköszönök,marha hosszú és fáradt napom volt :(
Mindenkinek jó éjt-sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

köszi csillag igen megtaláltam bemásolom holnap este majd kitörlöm csak így nem kell még keressetek, most mindenki úgyis bekukkant Évi miatt főleg. remélem nem baj ha gond azonnal kitörlöm csak írjátok meg és javítom. Évi kitartás! Miki köszönjük az infót!!!!!!!!!!!!
.
"Tegnap folytonos görcsökre panaszkodott, melyek pihenés után sem múltak, így este nyolckor bevittem az ügyeletre. Ott az ilyenkor szokásos vizsgálatok után átvitték a terhespatológiára és CTG-vel megfigyelték, mert kiderült, hogy folyamatos méhösszehúzódásai vannak. Ezért aztán bennfogták.
A baba rendben van és a fájások sem szülési fájások még, de meg kell szüntetni őket. Így infúziót kap (görcsoldásra), meg tüdőérlelőt és folyamatos megfigyelés alatt tartják.
A görcsoldó hatására Évinek folyamatosan Turbó módban ver a szíve, de ettől eltekintve jól van, szigorú fekvésre ítélve.
Hogy meddig lesz bent azt nem tudni még, állítólag egy hét tünetmentesség után hazaengedhetik. Bízunk a legjobbakban. Tomikának még legalább egy hétig bent kell maradnia. "

Kép
Kép
melisch

Na, nálunk 10 perce leszakadt az ég szó szerint, dörög mint az állat, és iszonyat mennyiségű víz esik!

Melisch, szerintem nincs gond, hogy bemásoltad, mert akkor legalább nekem sem kellett keresnem. A blogja nyilvános, tehát tulajdonképpen bárki olvashatja - szerencsére :)
Évi, kitartás, remélem, hogy legalább egy hét sikerülni fog! Drukkok mennek!

Melisch, névvel kapcsolatban nem is gondoltam olyan tényezőkre, mint amiket leírtál... kemény!
Ha a Petra környezetetekben nem túl magyaros és szereted ezt a nevet, tetszik, akkor hidd el, hogy a becézéssel sem lesz gond :) Persze nem akarlak sem egyik, sem másik névre sem rádumálni, nem is vagyok képben, hogy felétek mik vannak, de abból kiindulva, hogy ott van pl. a Zoé név, ami roppant népszerű, mégis nehezen tudom elképzelni, hogy becézik :), szóval egész biztos, hogy bármilyen nevet választotok, még mellette jópár néven fogjátok nevezni kicsi lányotokat :) Pussz

maccs01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?