A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Nagyon keménynek érem a pocakom és szerintem ha baba rúg az fáj ha ülök és nem mozgok mint például most,vagy fekszem akkor nem fáj csak ha megmozdulok vagy megyek,a hüvelyem az fáj ha leakarok szállni az ágyról például fekvésből akkor nyilallik a hasam,ha fekszem nem érzem de ha mozgok akkor igen.

Kép
bévi

Szilvás értettem fájdalmat nem érzem ha nem mozgok ha csak fekszem de legjobb ha félig így ülő helyzetben vagyok,de ha megmozdulok akkor érzem feszít a hasam és a hüvelyem,de ma már egész nap így vagyok reggel nagyon magas volt a pulzusom és szédültem is,pedig ma semmit nem csináltam,már tegnap este sem voltam az igazi.

Kép
bévi

Sztem akkor "csak" nyúlnak a szalagok.
Figyi, az igazi "fájás" mindenféle pozitúrában jön, pihenésre nem múlik...

Ha a baba rúg (már nem rúg ilyenkor nincs helye), az nem fáj, inkább feszül, nyom...

Magnézium???

szilvás76

Csillag!
Hát nagyon gratulálok a kicsi Gergőhöz!!! :)
(jó, hogy szégyellős, ha "mindenkivel" kitárgyalod a zacsiját és a bréjét, Ő mindezt hallja :wink: :wink: :wink: )

Nem vagyok jól én sem, az ügyelethez nem voltam elég szerul, egész éjjel görcsöltem. Szerintem csak az idő. Ma szigorú fekvés...
szilvi35

Már kezd ilyen paratopik lenni. Valóban gáz a nyári, szeszélyes idejű babavárás.
Tisztelettel jelentem, többet itt nem panaszkodom!!!
Uff!
szilvi35

Csillag! Gratulálok!!! Kis királylányod már van, a királyfid meg lassan felnőtt lesz, így újra jöhet a kis királyfi :D Majd a következő megint királylány lesz :wink:

Bévi! Nehéz eldönteni, hogy neked mennyire fáj, de azt mondják ha pihenésre elmúlik, akkor nincs gáz. Valószínű így jelez a szervezeted, hogy megállni! Én szombaton éreztem görcsöket, szinte hozzá sem tudtam érni a hasamhoz. Aztán a vasárnapom nekem is teljes pihenéssel telt, nem is volt gondom. Még majdnem a magnéziumot is elfelejtettem.
Nekem sokszor kívülről fáj a hasam, olyan mintha szó szerint azt érezném ahogy nyúlik a bőr :) Biztos akkor hízik a trónörökös!

Clárika! Hová tűntél? Milyen lett a festés?
limo73

Limo
következőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő???????????
áááááááááááááááááááááááááááááááá
nem-nem....többet nem vállalok!!! :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás most vettem be két szem magne b6-ot tuti az idő is befolyásol engem is meg folyton sírok most is kicsit stresszes is vagyok nem tudom miért,akár mit mondanak mindenen sírok,pihenek míg baba mozog és míg pihenésre múlik a fájdalom akkor nem megyek,holnap meg rendel a doki és ha nagy baj lenne,akkor elmegyek hozzá,addig meg pihenek és ha nem lesz semmi baj csütörtökön menni kell úgy is!!!!

Limo nekem nem is fáj hanem inkább szúródik a hüvelyem is érdekes érzés ez,de pihenésre jobb sokkal,akkor kezdet el igazán fájni mikor meg gyimakoltam magam a körmöm miatt lehet azt nem kellett volna!!!

Szilvi én azért írom ide ha fáj valahol mert a tapasztalt csajok ők tudnak segíteni ha nem is orvosok de azért sok jó dolgokat megtudunk itt beszélni,meg van egy doktornénink is aki sokat segít és azok akiknek már van ilyen téren tapasztalatuk.Az idő nagyon sok mindent befolyásol szerintem,ma nálunk egész nap esőre áll már dörgött is de nem esik,lehet ez is a gond a front!!!

Kép
bévi

Sziasztok, megyek lassan...

szilvás76

Szilvás szia és ügyelj magatokra és köszönöm a válaszokat!

Csillag soha ne mond hogy soha még fiatal vagy!!!!!Lehet még királylány másik is !!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Írtam itt a neten a dokinak és azt írta vissza feküdjek és ha nem múlik akkor holnap feltétlenül lásson orvos,szerintem csak az idő vagy most jön ki rajtam a sok meló a múlthétről!!!!

Kép
bévi

Csillag! :D :P :D :P :D

Bévi! Nyugi-Nyugi-Nyugi!!! és pihenés!!! Már közeleg az idő vagy ahogy Évi mondta, lassan itt a vég! Na ehhez még jön ez a hülye idő, front itt, front ott.
Összenyomorgattad magad, magatok, most a picurod visszaadja, érzékeny vagy, megvisel minden, adj egy pici időt magatoknak, hogy visszazökkenjetek!
limo73

Bévi!
Szigorú pihenés!!!!
Nem vicccccccccccc...tesség lefeküdni.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Még egy gondolat.
Bévi, az idő tuti betesz, no meg a gürizés, a pedikűr is (nyúlsz már minden felé, itt becsípődik, ott nyilall...
MagneB6 nagyon enyhe, Magnesium Citrizii (vagy mi) jobb. Patikában, vény nélkül kapható, 300 Ft körül van egy dobozzal. Azt vegyél, 1 tablettában 10 szer annyi hatóanyag van, mint a MagneB6-ban, sokkal jobb....

VISZONT ha szúr a hüvelyed, az lehet fertőzés is... Dokinak említsd majd meg csütörtökön..

De ha pihenésre jobban vagy, akkor csütörtökig ki se kelj az ágyból... Komolyan. És ne linkeld el, mert baj lesz!!!!!!!!! Nincs takarítás, ácsorgás, kapálás és társai. Ne rendetlenkedj, komolyan mondom...

Anyád helyett Anyád vagyok most!!! :-) De tényleg, fogadj szót!!!

szilvás76

Jaaaaj! Megint sikerült írnom egy "néhány apróság hiányzik még" listát - 10ezer! :( :( :(
limo73

pihenj le...nem vicc....tessék lefeküdni!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag,Limo:pihenek és fekszem félig ülök így jól esik nekem és még ti is itt vagytok elterelődik a figyelmem,pihenek nem rohanok az orvoshoz mindennel,próbálok megnyugodni mert szerintem ez a sok sírás se tesz jót tegnap óta vagyok ilyen rosszul miután párom drága uncsija felboszantott és akkor elkezdtem sírni,ma már kétszer bőgtem Lili aktiv mozog én meg a mai napot pihenésre szánom,majd eszünk valamit most a főzés sem izgat majd holnap megcsinálom!!!!!

Kép
bévi

A Mg-Citriciből kell szednem napi 3 x 2!!! És ha "mozgós" napom van kell is! Igaza van Szilvinek a magne-b6 itt már nem sokat ér! Túl adagolni nem lehet, a felesleget kipisiled.
limo73

jól teszed....tudom könnyű mondani,de ne sírj,próbálj nyugodt maradni!
Lili is nyugtalan...azért feszít-szúr odalent...fészkelődik...én is szoktam ilyet érezni...
sok pihenés...és nem lesz bajod!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Oké Bévi, ezt szeretjük! Kicsi lazítás kell, fizikailag és szellemileg is.
limo73

Jaj csajok ha nem lennétek már szét sírtam volna az agyam!!!

Csillag igen is értettem pihenek!!!!

Szilvás holnap veszek olyat akkor magnézium citrit abból mennyit szedjek csak napi egyett Magne b6-ból napi 4 et szedek de ma már ezt benyeltem belőle!!!Hüvely fertőzés nem tudom van-e de gyulladás az van és doki azt mondta nem is tudja rendesen kikezelni csak felületesen mert amivel lehetne azt most nem kaphatom,meg lehet a szemölcsök miatt is fáj nyilalik!!!!

Limo ne is mond én is folyton írom a listát ma is össze adtam mit kell venni a rossmanba és ha a héten megveszem 8 ezret spórolok vele,szóval mindenképp meg kell ejtenem.

Kép
bévi

Csakhogy lásd nemcsak nálad törik el a mécses: egy hete konkrétan azért bőgtem, mert nem sikerült az elképzelésem szerint megcsinálni a hajam. Aztán elég volt ha csak a párom rám nézett! :twisted:
limo73

Holnap beszerzem azt a magnéziumot minden kép!!!
Lehet a stressz okozta mind ezt nálam mert tegnap a barom nő felhúzott párom uncsija,ma meg én is mint te Limo számolgattam ezt az és kicsit sok minden kell nem csak babának nekünk is fizetni és ezen felhúztam magam,és sírtam párom mindig mondja ő azért van megoldja én csak feküdjek és ne foglalkozzak semmivel,de tudom neki is milyen rossz lehet menni mindig és még főzni sem tudok neki ma sem mert nem bírok,de mondja neki az a fontos mi jól legyünk és ne sírjak de folyton rám jönn,most is hozott nekem gyros tálat kérdeztem tőle ő evet-e mondja nem ezen is sírva fakadtam hogy ő éhen van engem ez bánt,pedig bármikor ehetne mert az uncsijáéknak ugye pizzériájuk van meg kajárda is van hol enni,de bánt hogy én meg nem főztem,pedig őt nem érdekli,de most ilyen hülye érzékeny vagyok!!!

Kép
bévi

Bévi, a Mg-citriciből nyugodtan szedhetsz kezdésnek napi 3 x 1-et, és ha szükségét érzed emelheted, ha mondjuk dolgosabb napod van.
limo73

Limó ez szörnyű,hoy mindenen sírni tudunk,és én úgy ikegek mintha agyon ütöttek volna még akkor is ha csak párom rám néz,mindenért mást sajnálok és sírok!!!Ez őrület!!!

Kép
bévi

Tudod a fránya hormonok! :? Fogadd el, hogy ez ilyen időszak. A múltkor én is sírtam, meg röhögtem, amikor kérdezte a párom, most miért sírsz? ---neeem tuudom!
Szerencse, hogy a párod úgy áll hozzá a kérdéshez ahogy kell, a többiekre meg fütyülj!
Anyagiak-na azt inkább hagyjuk! Amikor már 20-án hónap vége érzésem van :( :cry:
limo73

Csillag! HATALMAS GRATULÁCIÓ A KISFIÚHOZ!!!
Micsoda meglepi :)

maccs01

Csillag...gratulálok a fiúcskához...:)

bévi...pihenj...ne aggódj, de ha nagyon bizonytalan lennél, egy telefonhívással nem hiszem, hogy nagyon leterheled a dokidat...így nem mész be, de mégis tud róla, és megmondja, ha bármi gond lenne...
Férjed nagyon aranyos, de ne izgulj, nem viseli meg szerintem őket annyira, mint mi gondoljuk...
Én most nem magne B6-ot szedek (meg hála amúgy is keveset kell szednem, de általában megkérdezem a gyógyszertárakban, hogy a szokásos gyógyszereken kívül van e valami ugyanolyan vagy hasonló...így most magnézium+B6-ból valami Juvitásat kaptam...kb. 4-500Ft-tal olcsóbb a Magne B6-nál, és sokkal több benne a mangézium (250mg)...

Amúgy tuti, hogy az idő visel meg így mindannyiunkat, csak ki jobban, ki rosszabbul viseli...én még mindig nem szólok egy szót se néhányótokhoz képest kb. kutya bajom...eddig csak a kezem dagad, nem látványosan, csak szorított a gyűrű...ma meg már majdnem elhagytam...a gyomorsavam szerencsére nem gyötör mostanában már...keményedések ritkák...inkább csak általánosan vagyok fáradt, amiért nem tudok Manótól aludni éjjel...nap közben meg csak pihizek inkább, nem alszom nagyon...
Most a legnagyobb bajom a vérnyomásom volt, mert nem tudtam, hogy azért szédülök, mert magasabb, vagy mert még jobban leesett, de csak felment kicsit, és attól volt a szédelgés...úgy tűnik elmúlt...de kitartás mindenkinek...már tényleg nem sok van hátra...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Limo sajnos igen így van ez nálunk is és nekünk az a furcsa soha nem voltak anyagi gondjaink,és most azért nagyon meg kell húzni és nézni a számlákat stb,ez olyan rossz és tudom a páromnak a legrosszabb mert magában kell mindent megteremteni,és idegeskedni de ő előttem nagyon pozitív bár tudom belül nem így érzi és ez bánt én nem tudok segíteni sajnos :cry: persze soha nem mondana nemet semmire és nem bántana engem de tudom milyen nehéz neki mindent előteremteni,de mindig azt mondja én csak legyek nyugodtan míg ő itt van minden rendben lesz,de mi áron az hogy ő mindig ideges és megy reggeltől éjszakáig,sajnálom nagyon!!!!És már megint könnybe lábadt a szemem,amúgy most volt megint itthon és evett és kimentem hozzá és mondtam most már nyugodt vagyok,mert ettél azt mondja akkor jó menj és pihenj!!!

Kép
bévi

Ilus pihenj te is mert én is jól voltam még két napja,semmi bajom nem volt takarítottam ezerrel nah te ne tégy ilyet,pihenj ha nincs semmi bajod akkor is,vérnyomásra figyelj ismerős milyen rossz nekem is alacsony mindig ahhoz vagyok szokva!!!!

Kép
bévi

Bévi! Jobban vagy egy kicsit?
limo73

Ideértünk... minden rendben!

Csillag
Gratulálok Gergőhöz!

Vigyázzatok magatokra! Mindenki lassítson most már!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Majd mesélj mindenről!
limo73

Csillag: gratulálok, akkor mégsem kislány. :lol: :lol:
A fiúk is tudnak szégyenlősek lenni.

Én sem vagyok jól, csak eddig nem akartam írni. A tegnapi napom, főképp az estém iszonyú volt. Már kezdtem hisztis is lenni..

babaimádó
Kép
babaimado

Kikapcsolódás: kabaré-tv2 Joshi úr, nem jut eszetekbe semmi :D
limo73

ezeket a képeket én csináltam....nem a legjobbak de aki ért hozzá kiveszi a lényeget :D

Köszönöm a gratulációkat :D

Kép
Szopizza az ujját.....

Kép
"bréje" :D

Kép
zacsija

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, GRATULA A KISHERCEGEDHEZ!!!!!!!!!! :-)))) Gergő gyönyörű név, tudod, nekünk is ez a fiúnevünk (a lány Tamara) 8) 8) 8) 8)

Évi-Bévi, PIHIIIIIIIIIIIIIIII! Most magaddal törődj, a párod majd megoldja magának a kaját, hidd el, neki is TE vagy a legfontosabb!!!!!!

Kép
xtina75

Tina-Köszönöm szépen :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Itthon vagyok, gondoltam bekukk...

Szilvi hö-hö-hö....nem hagytam magam becsapni :lol: Igaz kicsit meglepődtem mikor mondta a szülésznő, hogy nem a gólya hozza.... :mrgreen:

Csillag gartulálok Gergőhöz!

Bévi szigorú pihenés mert megyek és fenékbe billentelek!!!

Többieknek is szigorú pihenés, aki nem érzi jól magát!

Miután hazajöttem a kórházból én is ledőltem. Pihenés után kivasaltam még gyorsan felporszívózom a nappalit oszt mára kész...
Holnap jön a védőnő...

Ircsi majd jelnetkezz, örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek.

Szülésfelkészítő: abból állt, hogy egy szülésznő körbevezetett mminket. Megmutatta az osztályt, a vajúdót, szülőszobát, műtőt. Felhívta figyelmem, ha elsőnek császáros voltam akkor könnyebben találom magam a műtőben, mint az aki természetesen szült. Van alternatív szülőszoba, labdával, káddal, tv-vel. Nos kádba nem fogok ülni szerintem....alap esetben sem ülök bele.
Azt hiszem apuka a szülőszobán kívül lesz, nem szeretném ott látni asszem....esetleg a vajúdóba beengedem, ha nem bírom elviselni akkor kint ülhet majd a kis kanapén vagy fotelben :lol:
Nem lehet kérni epidurálist a sima szülésnél, bár igény lenne rá. orvos is van aki be tudja adni mégsem engedélyezik. Felsővezetés.... :? :? :? :twisted: :twisted: Biztosan sokan szültek közülük természetesen.... :roll:
A szülésznő szimpatikus volt.

királylány

Sziasztok!

Tegnap este próbáltam elolvasni a termést, de belealudtam.... :(
Nagyon elfáradtam a hétvégén.
Ugye még Pénteken kész lett a gyerekszoba, de szombaton jól megszívtuk a hálóval.....
Elkezdett darabokba lejönni a fal.... :? így irány spakliért, azt kaparás....
Hát volt ahol alig maradt festék, így nem gletteltük el, hanem szépen hozzácsiszolgattam csiszolópapírral...
(tudom, nem szakszerű, de megoldottam... :D )
Kb éjfél körül ágybakerültem, s másnap reggel 6kor elkezdtem befejezni a szobát.
Utána takarítás, ablakpucolás, függönymosás, meg még egy hajat is vágtam este....
Egyszóval kiruttyantam.... -van ilyen szó? :lol:

Szomorúan, s ledöbbenten olvastam, hogy mi történt Évivel.... :(
Azóta nagyon sokat gondolok rá...remélem nem lesz semmi baj!

Csillag mikor olvastam, hogy kisfiad van kb így néztem: :shock: Megdöbbentem, szinte biztosra vettem, hogy lányod lesz!
Gratula Gergőhöz! -nekem is nagyon tetszik ez név! :wink:

Tina
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Tünde
Nagyon irigy-irigy vagyok a babasarkodra....
Nagyon szép lett!!!!!!!!!!

Valamit akartam még, de nagyon be vagyok tompulva.... :?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csillag
Látszódik :lol:

Clarika
Vigyázz most már magadra te is!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Királylány
Egy világ dőlt bennem most össze... én még a gólya-sztoriban hittem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor az ilyen képek csak átverésnek vannak??????

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi nagyon jó,hogy már ott vagytok pihenj te is sokat hisz neked is kell!!!Majd mesélj milyen ott és,hogy haladtok!!!

Clarika sajnálom ennyit szenvedtetek de azért neked sem ártana lassítani mert egyszer majd csak azon veszed magad mint én is,azt hittem én bírok mindent de rájöttem nem!!!

Dia neked is kell a pihi jól teszed majd írj,ha csináljak képet neked a gyaluról jó kis szerkezet!!!

Tina köszi a törődést!!!Aranyos vagy nagyon!!!!

Babaimádó nem vagy egyedül hiszti az nálam is van sírás meg minden sajnos ezek a fránya hormonok pihenj te is sokat!!!!

Limo kicsit jobban vagyok szép lassan főztem meg felhuztam az ágyneműnket most pihenek tovább,holnap reggel megyek a védőnőhöz és veszek magnéziumot is!!Párom hívot hogy vagyok mondom jobban főzök,kaptam is ki mondta nekem,hogy főzek és ő ugy gondolja már mindegy lenne ha felszedném a térkövet is az udvarról nem bírok magammal,mondtam neki ültem végig nem mozogtam sokat és nem volt vészes!!!

Kép
bévi

Bévi
Én nem is erőltetem meg magam... :wink:
Örültem, hogy magamat felhoztam az első emeletre... :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:) Dia! Itt azt mondták a szülőszoba látogatáskor, hogy az alternatívban kezdődő szülések 70-80 %-a is fájdalomcsillapítással végződik! :)
Én meg úgy vagyok ezzel, ha már egyszer kitalálták használjuk is. Nem ettől lesz valakiből jobb vagy rosszabb anya, hogy kér-e fájdalomcsillapítást vagy császárral szül-e. De lehet, csak magyarázom a bizonyítványom. :?

Bévi! Csak szép lassan, pici meló, pici pihi, így azért minden elkészül, de nem fog megártani. Ez most így jár nekünk! Mert megérdemeljük. Clárika, ez rád is vonatkozik!!! meg amúgy mindenkire!

Nekem most a zuhanykabint kéne kitakarítani, de már lehajolva nem férek el kényelmesen, na valamilyen eszközt majd kitalálok hozzá!
limo73

Halihó
Megérkezett a laptop bár elég béna vagyok...jól vagyok,bár babám feszeget,holnap megtárgyalok mindent a kezelőorvossal,laborom rendben,leoltást levették a fenyegető koraszülés miatt,baba 2100 gr,még 2 hét jó lenne odabent..érdekes társaság van nem is a szobában de a többiek...net folyóson,konnektor alig,kiültem a társalgóba van 4 asztal,mindent összedugtam erre jönnek vacsorázni pont ahhoz az asztalhoz "na most ki ül ide számitógépezni?"mintha egész nap itt baszakodnék kint,na jól van arréb jöttem ehh.Biztos van itt mindenkinek helye,be pont leszarom én ellenék otthon na mindegy.Egyébként nem annyira gáz,orvosok,nővérek rendesek.A visszatartó cucctól kész voltam,fekve alig éltem,dobálták rá a lassítót mert ugye annyira megdobja a szívet,meg remegtem mint egy rossz drogos.24órát ment de ha lassították jöttek a görcsök.Tegnap estétől tbl-kat kapok,tüdőérlelő befejezve,34.héttől ha újra megindulna nem tartják vissza. Na majd alakul,jó lenne hazamenni a férjem feje fölött csapnak össze a hullámok rossz nézni,meló,otthon,maszek,ide...nem megy neki persze lehet belejönne. De nem panaszkodok kivárok..magzatvíz szombaton volt 8.5 cm ma 13 cm,ugyanazzal a géppel,de gondolom az infúzió és gyógyszerek is segítenek.Szülnek itt folyamat,tegnap 34 hetes jött folyó vizzel,1kor már ment szülni. Ijesztő hogy kijöhet a baba,ilyen hamar,de ha így lesz,legyen így.
Na visszaolvasok :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi de jó,hogy jöttél nem lehet egyszerű ott bent de most ne gondolj arra mi van otthon,Miki mindent megtud csinálni magában hidd el ,te csak pihenj és semmi stresz!!!!!!!!!Sok sok gyógypuszi nektek!!!!!

Kép
bévi

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, szia Éviiiiiiiiiii! De jó, de jó, akkor jól vagy, ha kiülsz irkálni... az a lényeg, hogy jó helyen vagy, vigyáznak rád!!!! Drukkolunk itt neked, az ég egy adta világon mindenki!!!!!!!!!!

Kép
xtina75

Évi, nagyon drukkolunk neked. Nem elsz semmi baj, csak próbálj nyugodt maradni.

Mi az, hogy nem adnak EDÁT????????????????

babaimádó
Kép
babaimado

Ircsi pihenj is milyen ott mondjuk még csak most értetek oda,de gondolok itt a lakásra menyiért béreltétek????Kívánom érezétek jól magatokat és minden rendben legyen!!!

Limo és ha csak lefújnád vízkőoldóval és lemosnád a zuhanyrózsával,nem vinné le a szenyeződést!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?