Na, megyek már.
L.
2004.10.15 04:14
Felébredtem fél 5kor, nem tudom mire és nem tudtam már visszaaludni.
Peti nem jár, mert olyankor ő úszik. Ez heti egyszer van. Szóval nem mi táncolunk Panóval
Nem ér röhögni
Tiszta szita az agyam. Ma fel is hívom! Írigy a kistaliért, de jövő héten lesz a nagy is
Babák összekeverése
Egcsivel azóta beszéltél? Amikor beszéltem vele a múltkor, akkor azt mondta, hogy megpróbálnak jönni Timivel együtt. Ez azóta nem változott?
Gratulálok a fogakhoz, éjszakákhoz, jó kislányhoz!
Fürdés: imádok ücsörögni a kádban jó meleg vízben. Fél óra és sokkal jobban érzem magamat. Forgások
Napi menü
Ne tudd meg, milyen nehezen bírom kitalálni, hogy mit főzzek! 10 új póló
Képeket, de gyorsan!
További jobbulást!
Ez a köldök dolog nem hangzik túl jól, de biztos nem lesz semmi baj!!! Drukkolok nagyon! Egyedül elalvás a kiságyban
Remélem ez a tej dolog rendeződik már, vagy legalább tudnak valami bíztatót mondani!
Sikerült pihenni, viszont tegnap teljesen leamortizáltak a lánykáim. Egyik se aludt délután, nem tudom miért, ennek megfelelően mire hazaértünk a táncból tiszta dilisek voltak. Nóra olyan sírógörcsöt kapott valami abszolút kis dologtól, hogy alig lehetett megnyugtatni
8kor már mindegyik aludt.
Drukkolok az 5 kilóhoz. Na nem mintha Kata sokkal jobban hízna mint Noémi. Ő egy kilóval többről indult, és nem sokkal több, mint 6 kiló és két héttel még idősebb is. Szóval igazán beillik a klubba
Látom dokinéniteknek semmi se jó
Oltás: én is fordítva hallottam: a két hónapost szokták jobban viselni. A három gyerekből meg az egyiket ez viselte meg, a másikat az , Katát meg még egyik se. Séta: nagyok miatt muszáj, meg ha nincs kint legalább egy kicsit Kata is, akkor sokkal vacakabb napunk van, sokkal nyűgösebb.
Jól vagytok?
Nagyon ügyes
Remélem a talin láthatjuk majd! Járókailag nem akarlak elkeseríteni, de elég drágán bírják adni, főleg, ha normális méretű
Mi még Lilinél vettünk egy járókát, jó nagyot (duplát), had férjen el az a gyerek felkiáltással. Na elférni éppen elfért volna, ha hajlandó lett volna mondjuk 5 percnél többet eltölteni benne. Itt állt egy ideig játéktárolónak, de aztán inkább elraktuk. Nóra sem értékelte. Odaadnám szívesen, de ez hálós.
Mit képzel az a gyerek ?
Ezen már gondolkodtam, biztos, hogy nem fogok tudni aludni, amíg épségben haza nem ér. Újságolvasó Balázs
2004.10.15 04:53
Nekünk is azt mondták anno, hogy belülről nem kell kitakarítani
Bizti nem lesz semmi baj!
Nálam múlt héten jött elő, mert Bálinttal nem tudtam mit kezdeni, erre most meg van, hogy egy órát eljátszik magában, sőt néha zokon veszi, ha felveszem.
) az a véleményem, hogy igen, valóban nem jó érzés, ha nem reagálnak az írásomra, de én sem tudok mindenkiére. Annak ellenére hogy nem régóta vagyok itt, sok segítséget, tanácsot kaptam, amit köszönök nektek. Viszont az szeritnem kicsit durva kijelentés, hogy "van akit meg sem érdemes jegyezni". Szerintem mindenki ugyanolyan fontos, függetlenül attól, hogy mennyi ideje van jelen, vagy hogy ismeritek - e személyesen, nem? Mert akkor én is "fölösleg" vagyok
2004.10.15 05:26
A lány fotogénebb.
2004.10.15 06:06
2004.10.15 06:16
Babakocsi
Én azt hiszem annak szólt a "nem érdemes megjegyezni" aki jön, ír két-háromszor és soha többet nem jön. De Te ennél jóval többet írtál már! Egyedül játszás
Nálunk ma lesz tarhonya marha pörkörttel + tegnap megkívántuk tőletek a meggyes sütit

2004.10.15 07:19
Zsófit keltenem kell már, mert nem lesz itt ovi!!!
2004.10.15 07:26
2004.10.15 07:32

2004.10.15 07:42
Annyira feldobtad a topik hangulatát, hogy többé egy napra sem mehetsz el!
de miaz, hogy az összes érmet levadászod??? Na jó, most Lino is besegített, de akkor is!
Akkor a drámát nem írom meg...
Én sem írtam még, de nagyon szép neve van a kislányodnak!
Azért jó, hogy már beindul a kiscsaj. Edinával mi a baj? Taknyos vagy miért nem kap szurit? Botond még csak a Dadoo emelgeésénél tart továbbra is, azt speciel nem rágicsálja.
A kiskori képeden én azt hittem Edina van, olyan antikolt hatással.
Pedig én mindig azt mondtam, hogy a férjedre hasonlít.
Egyébként csak a szerdai hetes babákat tudom számon tartani, mivel Botond akkor született, de úgy látszik a többieket nem jól.
Mondjuk azt is úgy csináltam, hogy Orsi mindig írta az ő Gergőjét, s hozzájuk képest tudtam, hogy Linda, meg Panó bébijei egy-egy héttel korábbiak.
Szerintem is az a lényeg, hogy Noncsi végre gyarapszik! Nem is értem, hogy miért írják elő, hogy minden gyereknek ugyanannyit kellene ennie, ha a súlyuk megegyezik. A kókuszmatracunkat nekünk is fordítgatni kell, de valahogy kirugja magát.
Tűzhely
Tánc
Én tudtam, mert már írta Lino a táncházat korábban.
Konakiont nem ígérem, mert én is el szoktam felejteni.
Mondjuk tudom így hiszi a piszi mert már részletezted, csak tegnap nem volt időm írni csak olvasni. katica nagyon bájos!
na pont ezért dilemmázok én a járókán, hogy van-e értelme?
tessék nagyon boldognak lenni!!!
tessék pozitívan nézni a dolgokat, s ha minél többször tudsz jönni, annál inkább feltőnik a hiányod! Éjszakáitok milyenek, gyerekcsere épp hol tart? 2004.10.15 07:58
És minél fáradtabb, annál nehezebben fog elaludni. Tarts ki! 2004.10.15 08:01
A kicsi továbbra is nagyon náthás, hát ez sosem múlik el?!
Tényleg voltak egy jó páran akik csak jöttek-mentek.
Képek: édesek.
2004.10.15 08:10
2004.10.15 09:15
Noncsi is aludna elég sokat de ez a hülye éjféli etetés bekavar. Előbb-utóbb remélem elhagyhatjuk. Apa már nem nagyon bírja.
Drukkolok.
2004.10.15 09:25
Akkor mit mondok?
Van ennyi kisfiu Erden, hogy eleg legyen nektek?
2004.10.15 09:32
Nálunk egyébként Apa a felelős az adagokért, esténként mindig jön a kiskanállal és a Vigantollal, amikor szopizni kezdünk.
Amikor nem aludt itthin, nem is kapott a gyerkőc Vigantolt, mert nekem nincs a fejemben.
Boszantó! 2004.10.15 09:48
2004.10.15 09:50

Doki néni ötlete
Pedig Dorka sem nem bukik, sem nem sír öltözésnél...Csak én
2004.10.15 10:08
Mondtam is, hogy nekem jó jönni és kész
És jelentem, tologatom a gyereket rendesen
Ha nagyon nyügi, elkezdem öltöztetni és máris helyreáll a világbéke. Belerakom a babakocsiba és "ül" benne nagy büszkén mint egy elégedett pasa
Délelőtt fent van általában aztán déltől négyig alvás, és utánna is fent van, de szerintem ez így elég jó egy 3 hónapos gyerektől, nem?
Vagy néha kell, hogy egyedül "játszon"? 2004.10.15 10:16
2004.10.15 10:57
Én meg a zord anya -egyben idegbeteg papagály- állandóan azt mondom, hogy nem szabad, engedd el, hagyd békén...
Mindent megcsinálsz és még főzöl is?
A fogakhoz én is gratula.
Enyém férj is jön.
Almalé: Minek? Akkor nem adod neki?
2004.10.15 11:03

Felvetelt kerunk mi is a tablazatba:
2004.10.15 11:36
"A szerelemnek mulnia kell..."
Meg is van a nyoma...
Vagassam le? Mostanaig novesztettem...
Nekunk miert nem adott a boszorkany vajon? K vitamin? 2004.10.15 11:42
Mire elolvasom mind eltelik 1 ora!
Azert ettol fuggetlenul is viszem minden nap Lilit 2x masfel oras setara. Nagyon jokat tud aludni olyankor.
Es allandoan a mama karjaban szeretne lenni, ha mas at szeretne venni, szinten uvolt. Szerintitek ez normalis? En ezt nem szeretnem Lilivel. 2004.10.15 12:42
Laura szegény tényleg köhög sokat, most vitte délután Ildi dokihoz. Remélem rendben lesz a kiscsaj! 
Katica egy tundér 
Kuldjetek már képet a táncoló csajokról! Hallod Pano?
Neked köszi a táblát, végre elmentettem én is. Csináljak megint statisztikát? 
köldök?
édesek a srácok ahogy alszanak, mindketto hason
Köszi hogy írtál, láttam!
Martin is mindig akkor bukuk, mikor indulunk sétálni. Tegnap 3x öltöztettuk át
Elég bosszantó. Én most azt csinálom, hogy a bodyt gyorsan ráhúzom aztán egy elokét teszek a nyakába amíg a rugit meg a kiskabátot ráerolködöm. Akkor ha baleset van, nem kell a ruháját cserélni.
a magyar számozás nagyon fura... erre én is most jöttem ra, a Kenguru Goldos 68-as rugi épp egy picit nagy a gyerekre, holott most kb 56-58 centi lehet.. A finn számozás arányosabb, mert az itt vásárolt cuccokból 56-ost, 62-est hord Martin.
ott volt a link
de beteszem a profilomba is. Meg most neked:
jól hagzik az ebéd
2004.10.15 12:45
Okos dokinéni.
2004.10.15 12:50
Hogy te miket nem ettél össze.
2004.10.15 13:00

(Na milyen szabályos kérvényt írtam?)
PAPAGÁJ
2004.10.15 13:02
tali ügyben írok mailt, remélem még ma sikerül.
Öltöztetés
Mi voltunk kinn ma is, a látszta ellenére itt nagyon kellemes az idő, bár szeles, de szerintem a kocsiba nem fúj be...nagyon.
De szerintem ne legyen lelkifurdid, ha egy-két nap kimarad, fő a rugalmasság! Én leaglábbis ezzel vígsztalom magam...
Mailt megkaptad?
Méretek.
Ez a számozás a ruháknál szerintem is kiakasztó, én nem is azt nézem, hanem úgy magát a ruhát.
Botond pl. most 74-es, 6-9 hós babáknak való kardigánban van, emellett jó rá egy 56-os német rugi is.
Mi a N.P.U: engem is érdekelne? 7 kg?????? Karra gyúrsz te is?
Továbbra is drukkolok nagyon!!!2004.10.15 13:03

Nem lesznek "sorrendbe" állítva, ugye?
A miénk fadarab, 1x1 méteres. A babaneten is lehet rá vadászni használtan, az enyém is az, csak szivacsot vettem bele újat
Pedig már azt hittem...

2004.10.15 13:53
A másik is
Remélem azért most egy jó ideig nem utazik Ádi sehova! Zord anya – ismerős. Tegnap Nóra azért kapott sírógörcsöt, mert az a gonosz anyja nem engedte széttörni, vagy legalább lepkétleníteni a dadoot.
Mármint hízásilag. Képek megvannak már, majd megpróbálom felrakni az albumba, ha hagynak elég időt a kismanók.
Megduplázott súly
Mi talán majd egy éves korára
Miért kell nektek ennyi vigantol? Vagy ez mindenhol más? Nálunk mindig csak egy csepp volt az adag, mind a háromnál. Nagyon boldog szülinapot!!!! Vadas, imádom ! Tojás leves brrrrrrrrrr.
Dadoo mese
Munkahely
Legközelebb majd lefényképezem a táncolókat!
Munkahely
Ruhaszámozásokkal engem a világból kilehet kergetni! Szörnyű! Még véletlenül se egyezik gyártónként se, és megközelítőleg sincs köze a gyerek valós méretéhez a számozásnak. Ha tök nyugisan el van a játékaival, akkor hagyd nyugodtan békén
Örülök, ha Kata jól eljátszik, de Lilinél még kötelezően foglalkoztattam mindig
Gondoltam, nehogy unatkozzon már ez a szerncsétlen gyerek
UH-n mi volt?
Nagyon szépen fejlődik ám Anna babád!
2004.10.15 14:01
es gyonyoruek a gyerkocok.
2004.10.15 14:11
Na, majd lefenykepezem, semmi komoly edes-kremes, de en szeretem.
, en kerdeztem mi ujsag es csak akkor bokte ki!
Es kicsit piros is.Lehet, hogy huzatot kapott tegnap? Ugy idegesit, megyek borogatni probalom. 2004.10.15 14:18

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|