A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép

Igy körhintáztak a gyerekek:-)

Heni
KépKép
heni81

Emese jó költözést! aztán majd egy kis házavató beleférjen a nyárba :wink:

Tényleg anyukád merre megy?

Heni
KépKép
heni81

Heni, de cukik! :-)

Vindo, nagyon köszi, akkor ezek szerint nem kell semmilyen diplomát magunkkal vinni. Amúgy tök hülye vagyok az apeh-es nyomtatványokhoz, most megnéztem a 10T101-et, de azonnal elvetettem azt az ötletet, hogy én töltsem ki.

Kép
Kép
irina

Vindo, jut eszembe, a Coraline c. filmet láttad? Szerintem Neked nagyon tetszene, én a napokban néztem meg részletekben és szuper.

Kép
Kép
irina

Hú, az élőszereplős?
Ami nem az, azt nem nagyon kedvelem.

Kép
vindolanda

Vindo: nem, báb, stop motion-nal készítve. Pazar a látványvilága, én mondjuk imádom az összes báb- és animációs izét.
De ez izgalmas is nagyon.

Kép
Kép
irina

Jókat olvastam róla, meg tudom, hogy eléggé megtérült anyagilag (lelkes olvasója vagyok a boxofficemojo.com-nak) :wink: Majd nyáron :wink: Bár G. sem nagy animáció-párti:)

Na, G. telefonált, hogy nem ér haza Egerből, hiába van időpontunk az útlevél miatt:x :x :x :x
A végén átvisszük a határon Rugót bőröndben. Egy hónapja nem tud időpontot találni :evil:
Szétrobbanok az idegtől, bazé :lol: :o :roll:

Kép
vindolanda

Móni!
Tegnap nem voltunk itthon, és egész nap azon gondolkodtam, hogy lemaradok-e. De látom még Pöti ragaszkodik hozzád. Azt biztos, hogy örökké nem marad benn ... ;)

Vindo!
Szép galéria!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Na!
Sütöttem epertortát.
Ha vkit érdekel az alexandránál 40%-os kedvezmény van a kiadó köteteire.
Meg is rendeltem a maradék 5 db annapetit. Még mindig ez a legnagyobb sláger. Most már Lottinak is kell belőle "olvasni", és este is bekapcsolódott már az esti mesébe.

Délelőtt pedig kozmetikusnál voltam arckezelésen. Egy éve voltam utoljára. Ledöbbentem a végösszegtől... :shock: :shock: :shock: :shock: De legalább nagyon jól esett.
A gyerekeimet még alig láttam ma. Ez is jól esik egy kicsit. :oops: :D

Elvileg ma hozzák az új ágyunkat. Mesi! Az új falutokba lakik a kárpitos, Voltunk náluk pár hete. Tényleg jó hely! Azt hiszem, még nem gratuláltam a csodás új házatokhoz!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó!

gyorsan bejelentkezek, Bercó éppen fürdik, aztán altatás ezerrel, ugyanis ma nem volt hajlandó aludni egy percet sem. :roll: Én bezzeg bírtam volna, de nem esett meg rajtam a szíve.

Ó, de balga vagyok, Irina, Emese, szívből gratulálok a gyönyörű új otthonokhoz!!!!

Heni, cukkancsok nagyon!
dmaggie

Heni! No azért nem szakítunk. :lol:
Házavató lesz, az biztos! Nem tudom mikor, lehet, hogy Zsozsi szülinapja körül.

Sense, Maggie! Köszönöm, aranyosak vagytok!

És Maggie! Szívből gratulálok! :D

Móni! Holnap minitali nálatok? Úgy unatkoznak a gyerekek, gondoltam Grétivel jót játszanának. 8)
Mi volt a dokinál?

Kép
Kép
Kép
gremese

Na megjártam a dokit.
Ugyanúgy 1 ujjnyi csak :?
Doki szerint szülés inkább hétvégén :shock:
Pénteken nst a szülésznőnél.

Mesi gyertek :lol: :lol: :lol: én benne vagyok :lol: :lol: :lol:
cicus is unatkozik ezerrel :roll:
de most tényleg :lol:
ha megindul akkor legalább rögtön kéznél vagytok :wink:

Maggie gratulálok én is :D

Juba nem semmik :?
Gréti születése előtt el kellett mennem szemészetre, hogy a műtét miatt szülhetek-e vagy császár.
Felhívtam őket időpont miatt.
Jóval a kiírt időpont után hívott volna be.
Mondtam neki, hogy az úgy nem lesz igazán jó.
És még vissza is kérdezett, hogy hát miért is????
Mondom a szülés miatt kell a vizsgálat. Előtte és nem utána :lol:
nevetségesek :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Holnap anyagbeszerzésen vagyok és megyek is a Mamáékhoz. Beugorjunk? :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és nekem a zárt méhszájból két nap múlva Zsozsi lett. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi várunk titeket :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Oké, megyünk kora délután. :)
Akkor holnap élő közvetítés lesz ha szülünk. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi azért gondoltam, hogy nem szakitotok :wink:

Hű milyen érdekes lenne, ha holnap indulna a szülés, épp amikor ott vagytok 8)

Móni élvezd még az egy gyereke létet:-) tutda a kis Anonimus mikor kell kibújnia :wink:

Heni
KépKép
heni81

No szép lenne ha megindulna, de megoldanánk pikk-pakk! :wink:
Talán jobb is, ha ott leszünk, így Móni nem lesz "egyedül".

Kép
Kép
Kép
gremese

Éljen az élő szülésközvetítés :lol: :lol: :lol:

Irina Ahogy írtad az APEH-et a hideg is kirázott,apának 45 ezret kell visszafizetnie :cry: Múlthéten voltunk csekkekért.
Bertánál teljesen változó,hogy szól-e kaki után(még pelusozunk) néha mint az őrült úgy kiabál,hogy anya kiszeded?!!Néha meg ha kérdezem is letagadja.

Móni Nálunk nem is néznek ilyet,pont mondtam,hogy mindenhol megnézik mennyire nyitott a méhszáj,itt meg semmi :?
Én az Nst-s nőt faggattam(még ez ittenit,aki nagyon aranyos)
mondta,hogy volt olyan,hogy a gép három héten keresztül jelzett fájásokat valakinél,a szülést mégis úgy kellett indítani,és volt olyan is,hogy semmi fájás,baba szívhangja is teljesen normális,mocorgott is rendesen,este meg már a vajúdóba voltak.
És a méhszájnál is ugyan ez,persze a vége felé már én is jobban örülnék ha azt mondanák,hogy szépen nyílik,valahogy jobb lenne azt hallani mint,hogy teljesen zárt.
A szemészeten is brutál lehetett az az nő!Az ember esze megáll ezeken a dolgokon!!

Holnap én uh-ra megyek reggel,annyira unom már!Vajon megint mivel traktálnak?! :roll:

juba0

Juba! Semmi nem jelent semmit. A zárt méhszáj nem jelenti azt, hogy még sok nap/hetek vannak hátra, és a valamilyen szinten nyitott sem jelenti, hogy abból pár órán belül baba lesz!
Nyugi! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Szülünk vagy nem szülünk... Ez itt a kérdés... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nagyon jó kérdés... :) De milyen jó lesz ektek, lányok! Jó találkozást! :)

Panndi, szomorúságod megértem... Azért csak lesz jobb...

Samu szobatiszta, Dani meg inkább még vár ezzel a témával... :)

Ú, ezek a biztosítós dolgok...

Otthonátalakításokhoz és űj otthonokhoz szeretettel gratulálok. :)

Remélem, láthatlak majd egyszer benneteket, nagyon kiváncsi vagyok mindenkire élőben is. :)

Móóóóóóóóóóóóniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Telefon a hűtőben... :) Jajj, nagyon jót mosolyogtam. :) Hajrá nektek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Ma munkanapom van, de szerintem azért napközben benézek :wink:

Hajrá Móni, ma kell belehúznod :wink:
Kedvencem a marcipános tejcsoki. A Boci márkájú, mert abban nem eredeti a marcipán, így nem leszek tőle pattanásos.

Jók legyetek! V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Látom még semmi Móni körül :D

Mesi: :lol: Én is gartulálok az új otthonhoz :oops:

Irina: Nektek is :oops:

Juba: Én szülés előtt egy nappal uh-on és nst is voltam/Némi csúszással mert egy Viranka nevű hölgyeménynél volt a doki mert épp szült/ :lol: És mondta a doki hogy messze van még a szülés épp hogy betöltöttem a 37.hetet .Hajnalban meg már szivárgott a víz :lol:
egy kis nosztalgia

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Vindo marcipános boci, oké megjegyzem :lol:
ha a mai nap a miénk akkor olyat kapsz, igérem :lol:

Az hogy mennyire zárt a méhszáj nem izgat. Grétinél is azt mondta az orvos, hogy nem fogok szülni a napokban. Keddre meg berendelt a pakkommal. Aztán vasárnap besétáltam egy villámszülésre :lol:

Ma reggelre a kulcsom tűnt el. A pénztárcába tettem :lol:
Z már csal röhög rajtam :oops: 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! A ma reggeli sms-ed után úgy pattantam fel...Azt hittem esemény van. :lol:

Na jó, akkor 10körül elindulok a gyerekekkel, veszünk szivacsot, meg canvas-t, az elvisszük a Mamáékhoz, hozunk a Haspókból kaját mindenkinek, 13h körül érkezünk, mi vigyázunk Grétire, Te meg kifested az előszobát! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

:lol: :lol: :lol: :lol: mi van Mesi :lol: :lol: :lol:
gyakorolsz az anyós szerepre? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szórakozásképpen küldeni kéne minden nap egy sms-t mindenkinek.
Na de ehhez kéne kandi kamera és akkor jókat nevetnék a reakciókon 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Móni ez a vége olyan izgi 8) én is már csütörtök óta akartam szülni, aztán vasárnapig húztam, bár péntekre voltam kiirva :roll:

Péterke meg előbb jött 4nappal, mert kértem, hogy ne kelljen naponta feljárni Pestre :roll: szótfogadott :wink:

Hiába a frontok, Pötit nem hatják meg :D

Heni
KépKép
heni81

Móni te még festeni akarsz 8) én egy héttel szülés előtt igaz krumplit ültettem :roll:

Heni
KépKép
heni81

Na jó kis oldalkezdés :oops:

Heni
KépKép
heni81

Heni nem akarok.
Múltkor HP azt mondta, hogy vigyáz Grétire míg én kifestem az előszobát.
Merthogy azt a festő gyerek még nem csinálta meg.
Erre utalt Mesi :lol: :lol:
Én csak gazolni szeretném a kertet :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
pénteken meg megyünk mi ha nem jön közbe semmi :) jó????????? majd festek én gazolásnál fejem mellett álljál h. ne vmi haszonnövényt szedjek ki :)
Bálint tegnap du. alvásból felkelve azt mondta Menjünk Gétához :) :) :) szeretem Gétát nem fogom bántani :)

kiírás napján futottam vonathoz,mert nem volt kedve él órát várni 8) :lol: s a doki akkor azt mondta hétfőn fog újra megvizsgálni,de azért naponta nst-re menjek :?

:arrow: ennyit hagytak :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Móni figyellek ám.. :) De látom még egyben,kitartás így a végére..

Nálunk is ezerrel fúj a szél,most per. pill. süt a nap mellé,így fiúk sapkában kint játszanak.Muszáj kimenni,mert itt bent megőrülők.
Nem bírnak magukkal. Én ált. leültetem őket gyurmázni,vagy festeni vágdosni ragazgatni,míg főzők.Mesézni szoktunk nézik,ha van időm olvasok nappal és este lefekvéskor is.De így is uncsi egy idő után.Meg a házi munkának is mennie kell,anyuméknak nincs idegzetük sokáig velük lenni,így megpróbálom levenni róluk a súlyt.
Apum most csütörtökig dolgozik,aztán nyugdíjas! Szervezünk neki egy kis meglepit,aztán 7végén az uncsihugi szülcsinapja,jövő7en meg az enyém,így elvagyunk.

Vindo tök jó lett a lépcsőtök!

Panndi ügyi nagyon kicsi lányod!

Domicsi is még peliusba kakil,nem hajlandó máshova.Én sem tudom,hogy lesz ebből szept. szobatisztaság.Bár Beninél is egyik pill.ról a másikra történt a leszokás,de ő nem ragaszkodott ennyire a pelushoz.Majd meglátjuk.

Már jó lesz ha lesz egy kis jó idő,mert én is 2-3 napig szárogatom a ruhákat borzalmas.. :?

Ezek a biztosítok :evil:

Juba jó bunkók az biztos..Nem semmi mennyit kell utaznod,jó ha nem szülsz meg útközben :shock:
varga tünde

Viranka oké :lol: :lol: :lol:
majd meglepik lesztek cicusnak :lol:
Mesiéket se mondtam neki, azt hiszem oda-vissza lesz az örömtől ha ideérnek :lol: :lol:

Tündi hát te sem fogsz unatkozni a hétvégén :roll:

Ahh mennem kell teregetni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Elszállt, amit írtam... :evil:

No de a lényeg, hogy Móni úgy látom, még mindig Pötivel együtt! :)

Kép
gica1

Móni: mizu?? :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

szülünk?

Ildikó
KépKépKép
sense4

áh dehogy :) :) Mesi írt du. h. Mónival minden rendben még nem szül :)

KépKép
viranka

Vagyok még egyben.
Nemrég mentek el Mesiék.
Jó volt, hogy itt voltak :lol:
Volt sírás, nevetés hiszti.
Most meg hiszti van a fáradtságtól, mert az alvás kimaradt :roll:

megyek is altatni

jó éjt

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Pötibaba tessék elindulni kifele!!! :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Szép estét!

Voltam uh-n,minden ok(mihez képest,a magzatvíz még mindig sok)
mondtam a szonográfusnak,hogy a doki öt kilós babával rémisztget.
Azt mondta attól azért még messze vagyunk,nem kicsit a babó de az öt kiló túlzás(egyenlőre,még van két hetem)
Kicsit megnyugodtam.

Csajok a taliról nincs kép???
Úgy nézegettem volna!!

Bertus hétkor kidőlt :shock: Megint szorulásos :cry:
Remélem holnap sikerül valamit produkálni!

juba0

Mi is itthon. Gegi a fürdőkádban landolt, Zsozsi hisztizett a fáradtságtól, nem volt hajlandó fürcsizni. Most nyomják a Kinder tejszeletet vacsi gyanánt, nemsokára mennek ágyba.

Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

HAJRÁ MÓNI! HAJRÁ PÖTI :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Nami??? Anitja megvuduzza a dolgokat. :) Ebből még csoki lesz Vindo? 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Az csoda lenne :roll: 8) :lol:
Egy kósza fájás sincs :roll:
Tippelt valaki holnapra?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
Legfeljebb most én.
Holnap este. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó, látom, még nyugalom van Móninál -- én még nem tippeltem, de így már nem lenne túl elegáns, úgyhogy kihagyom :lol: Viszont azt kívánom, minél előbb jöjjön ki Pöti!!! :-)

Juba, örülök, hogy a szonográfus megnyugtatott, azt viszont nem értem, miért riogatott az orvosod, egyáltalán, a terhes nő pozitív lelkiállapotának fenntartásáról hallott már?! Eszem megáll. Bertus pocakjának javulást!!!

Puszi, megyek dolgozni.

Kép
Kép
irina

Helló!

Móni?? Izgulok...

Beni tegnap belázasodott :( Szegényem jön a jó idő ő meg beteg...

Juba örülök,hogy oké minden... :) Pocak-kakus ejnye bejnye... ÉN most nyomatom a rostos üditöket Dominak,meg a meggyet,kisebb nagyobb sikerrel bevált..
varga tünde

mondom én pénteken fog szülni,mikor megyünk hozzájuk :) :)
s mindenki aggódik Móniért,tegnap Juba alig volt :) a végén titokban beelőzöd :) :) kit fogsz értesíteni?

Beninek jobbulást :)

Anitja,csak ennyi :shock: :?: :?: :?: :?: :?: mi van veletek?

:arrow:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?