Na, folyt. apa elment egy barátjáért a kórházba (zétzúzta magát motorral

hülyebuzi motorok

), csemete szundít

.
Kispocok!
Pilatesen mit huhognak?
Én csak olyat láttam, hogy csendben, vagy nyugis zenére nyújtanak.
Ronmay!
Cikk

reakcióm

Aztakurva
Elképesztően ügyi vagy, nagyon büszke vagyok rád

!
Én meg azzal menőzök 1972 óta, hogy meg bírtam mászni egy kb. 2 méteres mászófalat

.
Tike!
Hédi füvezése

. Nyugi Botond is pont így csinált... Próbáld motiválni labdával, játékkal, kajával (

), hogy induljon el benne

.
Szegény kolléganőd

. Jövő héten megyünk be úgyis a kórházba, majd vetetek le neki vért, hátha kiderül vmi. Bár tavaly is vettek neki, és semmi. Lehet, hogy akkor nem is nézték, amit kell...
Boo!
Persze, gyertek, majd Petrát, meg Miront külön játszóra tesszük a többiektől

.
Katy!
Mondom miért, be kell melegítened?
na akkor el is lehet költözni, ő meg mondta, hogy néha bánja, hogy nekem csinált gyereket.
Az elsőt én is megkapom néha, bár mióta baba van, egyre kevésbé. A második felét meg én érzem néha fenehagy dühömben, de én nem merem kimondani, mert egy ilyenért sztem apa leharapná a fejemet, mint a csokinyúlét

.
De mi is ilyen "mediterránul" veszekszünk

. Üvöltős-csapkodós-örjöngős, de negyed óra múlva senkinek semmi baja (na, ez is Botond óta van, előtte apa simán duzzogott napokig, pedig már rég nem is haragudott

).
Nem állítom, hogy ez a jó, mert így meg olyan dolgokat mondunk egymásnak, amit később nagyon megbánunk (főleg apa

), de valamelyik nap egy pszicho. is azt mondta a tévében, hogy sokkal inkább legyen vita, akár vehemens is, mint hogy valaki állandóan nyeljen, mert általában azokból van a válás! Nekem ezért "gyanus" mikor valakinek olyan "idilli" a házassága, mert akkor ott vmi nagyon nem stimmel (persze biztos vannak kivételek).
Őőő, de valljuk be az a menszi valószínüleg nyomott a latba (ár ha magamból indulok ki mostanában

)

.
Babakocsi

. Hát, enyémapa tuti el se indult volna

. Mondjuk nálunk ebben ő a nyomi: mindig ő teszi el a babakocsit, amíg én bekötöm Botondot, de minden egyes alkalommal anyázik, mert elfelejti ledönteni a háttámlát, és úgy csak nehezen fér be. Annyira béna

.
Pilates:

Mindjárt felrobban a fejem, fúúú de rossz érzés

. Tudod mikor pilatesre

. És volt hangja, nem kicsi