A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mírát meg felvették a zeneoviba láttam kiírva a nevét :) :) :) úgy örülök :)

KépKép
viranka

Na, lemaradtam a marcipános csokiról, úgy látom :roll: :lol:

Móni, mikorra vuduzzak? Minél hamarabbra vagy hétvégére?

Juba, semmi gond nem lesz, ne izgulj :!: Szegény Bertus :? Azóta történt változás?

Irina, sikerült az adószám?

Viranka, zeneovi 8)

Beninek jobbulást :!:

Lányok, van, akinek még nem küldték vissza az adóbevallása utáni pénzt? :?:

Rugó tegnap pelenka nélkül volt a csanában, minden jól ment, egy kis gombóctól eltekintve, amit belenyomott a gatyájába :roll: :oops: :lol:

Tegnap éjjel elküldtem a zárótanulmányt, még az interjúkban kell a helyesírást kijavítanom a gépelők után, az talán két éjszaka lesz.

MOst röviden ennyi, reggeli rutin indul :arrow:

Ma délben talán el tudunk menni Derecskére az okmányirodába. Debrecenben két hétre előre elfogynak a jegyek. G. most Szolnokon van, este Nyíregyházán lesz, de délben hazaugrik :roll:

Talán.

Kép
vindolanda

Móni pénteken fog szülni! Megálmodtam! :shock:

Vera! Gratulálok a Zeneovihoz! :lol:

Mi Zsozsival megyünk kontrollra, Apa viszi az autót, így buszozunk. Ez neki nagy esemény. Ha Nagyi nem tud vigyázni Gegire, akkor ő is jön. Nna az nekem lesz nagy esemény. :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Juba nekem küld üzenetet :D
a francba Juba, lehet azért nem szülök mert be fogsz előzni és azt még nekem kell beírnom. Akkor meg irány a szülőszoba csajszi :lol: :lol:

Mi van Mesi annyit beszéltünk tegnap a boszis álmaimról, hogy gyorsan "kipróbáltad"? Hátha bejön? :lol: :lol:

Vindo bújjon ki végre :D
Rugó ügyes :D

Vera zeneovi szuper :D

Tündi jobbulás Beninek++++++++++

Maggie Bercó jobban van?

Csajok olyan szinten viszket a pocakom, hogy az már-már elviselhetetlen :?
Már ma is bekentem testápolóval.
Valakinek esetleg valami jó tippje erre?
Már a szülésen kívül :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Én ma de. itthon, du-n kezdődik az iskola által szervezett Magye-konferencia, akkorra kell majd mennem. Így házimunkázok. Bercót a Kedves elvitte bölcsibe, mert neki is sok a tennivalója. Szegénykém, úgy sírt, nem akart menni. :oops: :cry:
De a maival együtt csak öt napot kell már eltöltenie a bölcsiben, aztán marad velünk szabadságon.

Lassan ráfekszem én is a pelus ügyére, Bercó is azt kedveli. Szombaton még Szoboszlón is voltunk, a keresztfiunk ballagása volt, ott bekakilt a pelusba B., a kutyus meg szagolgatta. Errő ő: Büdös a fenekem? Azt szagolja? :lol: :lol:
De tegnap este meg fürcsi előtt szólt és pisilt, meg kakilt is a bilibe. Nem értem én ezt a gyereket.

Mónikám, miattad én is sűrűn benézek, tök izgalmas! Jól elfoglalod magad. Érdekes ez az nst. Igaza van Vindonak, itt sűrűbben ellenőriznek. Én emlékszem már a 36. héttől szinte naponta jártam felváltva nst-re, meg amnioszkópiára. Uis egy nst-m rossz lett, no attól kezdve kukucskált másnaponként a doki.

Juba, nyugi! Borzasztó lehet ez a kaki-probléma. :roll: Szegény Bertus!

Emese, :lol: . Van abban kaland, ha két kicsivel kell elindulni, az már biztos. :wink:

Vindo, még mi sem kaptuk meg, pedig valamikor márciusban intéztük. :?
dmaggie

Oó!

Beninek én is gyors gyógyulást kívánok!!!!

Viranka, veled örülök én is!!!!! :lol:
dmaggie

Boszikáim!

Varázslást kérek, hogy a legkedvesebb barátnőm halványan pozitív álma igaz legyen!!!!!

Bár szerintem a halvány csík is csík. :wink: :lol:
dmaggie

Tényleg, Viranka, Gremes, teszteltetek??? :lol: :lol:
dmaggie

Maggie drukk a barátnődnek+++++++++++++++++

Vera a durum tésztát megeszi a Báló?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Csak benéztem Móni miatt, de látom, még semmi...
++++++++++++
:)

Hazajöttem kicsit, mert úszik a lakás... :oops:
Így legalább gyorsabban haladok, hogy egyedül vagyok! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Nekem sajna be kellett még fizetni szja-t... a végkielégítés miatt... :roll:
Ti akkor most kiváltottátok a vállalkozóit Irinával együtt?
Én is úgy dolgozom, 8 órás mellett kiváltottam, mert lakástakarékkal is foglalkozom, sokaknak van rá igénye, mert 30%-os állami támogatás van rajta... 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Mandulagyulladás. Anti megint :( De nem a mi dokink volt,helyettes. Kapásból mondta,hogy vigyem el fül-orr gégészhez is ha rendbe jövünk elmeséltem neki az előző kört is,és mondta igen nyitva van a szája úgy veszi a levegőt,már rég elküldhetett volna minket a gyo.. megnézetni.

Azta Mesi nem semmi lenne,ha 3ban mennétek tiszta izgi.. :) Álmod úgylegyen!:wink:

Én is jobban szeretek egyedül lenni mikor rámolok..
varga tünde

Móni!
igen :) de még nem tudják h. megyünk mert ezt hallgathatnám egész nap :) azt meg nem biztos h. el tudnám viselni :oops:

Maggie!
drukk barátnődnek :) igen én teszteltem(miután szomszéd is megkérdezte várom a 3.at? :shock: na jó hasam nő :evil: ) de mind2 negatív lett :lol: :lol:
amúgy én is bízom Mirena-ban :)
Mi aza Magye konferencia? nem is gratuláltam :oops: vagyis magamban :) nagyon ügyes vagy :)

Heni!
veletek mi van? annyira jó a kép mikor körhintáznak :)

Zeneovinak én nagyon örülök,mert lányom kicsi kora(3év) óta furulyázni szeretne :shock: ez meg előkészítő a sulihoz,igaz ott sem rögtön fognak zenélni,de alap az lesz :) na meg a másik álma a zongora :lol:

Móni,holnap viszem homeos könyvem és megnézzük mi lenne jó viszketésre :)

JUBA???????????????????????????????

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok,

délben kidőlt mind a 2

9-11 voltunk csak kint, utána maratoni ebéd , majd egy mukk nélkül aludt el mind a 2.

Móni szerintem csak hv lesz tuti, vasárnap :roll:

Regi nagyon belerázódtál a munkába, ha ilyen széleskörben dolgozol már, ügyes vagy! a lakástakarékot csak épitkezésre lehet forditani a lejárta után?

Vera zeneovi 8)

Ma reggel beszéltek a reggeliben arról, hogy sok az 1-2 hónap szünet az óvodában :roll: az új kormány elé fogják terjeszteni, hogy ez nem legyen :roll: na kiváncsi vagyok

Mesi majd számolj be a buszozásról, de szerintem mind a 2 szépen fog csücsülni egy mukk nélkül

8)

Heni
KépKép
heni81

A mai ebéd:
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyunk!
Sikerült Rugót berángatni az udvarról :roll: Kemény küzdelem volt.

Maggie, +++++++++++

Tünde, jobbulást kívánunk!

Regina, számlaképes magánszemélyek vagyunk. Szóval havi járandóságaink nincsenek, bizonyos területeken elvégzett munkákért az egész összeget kifizetik nekünk, adóbevalláskor meg magunk után intézzük a járandóságokat. De bizonyos dolgokat le lehet írni ilyenkor, diktafon, notebook stb.

Most ennyi :arrow:

G. persze nem ér haza délben :x

Kép
vindolanda

Vindo ügyesen csinálod :wink:

Vera köszi, jól vagyunk :D

Kérdés:
Van olyan gyerek aki nem iszik pohárból? Péterke nem igen tud :roll: igy nem is akar belőle inni, csőrösből szokott mindig.
Kakaót meg cumisból.( ez nem zavar).

Heni
KépKép
heni81

Óvoda: hát, ha nem ilyen lenne a munkarendben, fogalmam sincs, hogy hová tennénk nagyszülők nélkül a gyerekeket nyáron óvoda-iskola idő alatt :roll:

Heni, szépek a fiúk :D
Péterke olyan nagyfiús, Áron meg olyan kis szabályosan csinos :wink:

Rugó halat eszik krumplival :P

Kép
vindolanda

Heni, a csanában is van még, aki csőrösből iszik. Tuti, hogy csak nem akarja.

Kép
vindolanda

Na, Rugóval kapcsolatban ezzel az egy dologgal tudtunk villogni mindig (persze azon kívül, hogy csinos, okos és ügyes), hogy másfél - két éves kora körül már profin ivott pohárból. Mikor bekerült a csanába, még egyedül ő tudta ezt :roll:

Kép
vindolanda

Vindo 8)

hát P tényleg olyan nagy fiú lett, még a gondolkodása is, néha teljesen meglep. Áron mindenben utánnozza, sőt túl akarja szárnyalni. Egyedül eszik, meg ügyesen szokott pohárból is inni, de ő nagy cumisüveges.

Viszont nálunk úgy néz ki vége a szopis korszaknak :( már 3. napja elfordul ha kinálom, szóval többet nem teszem, remélem szépen elapad a tejci.

P 11 Á 14 hónapi szopizott.

Heni
KépKép
heni81

Hát, azért ne szomorkodj. 14 hónap szép idő.

Olyan visszás érzés volt, mikor abbahagyta Rugó. Egyrészt fura volt, hogy nem bújtunk össze többet, másrészt meg jó, mert felszabadultam, meg visszaalakultam eredeti formámra :roll: A C-s melltartókat nem sírom vissza:)

Rugó olyan 20 hónapig nyomult rendesen, utána még cuppogott pár hónapot :roll:

Desszertet kell keresnem :idea:

Kép
vindolanda

Találtam jegeskávét a hűtőben :idea: :roll: 8)

Kép
vindolanda

Mesi ezt már láttad a teszveszen?
http://www.teszvesz.hu/item1080239054_t ... nguru.html

Heni szerintem csak nem akar inni pohárból.
ha nem adnál neki csőrös poharat vagy cumis üveget tuti ügyesen meginná a pohárból a innivalóját :roll:
Nagyon helyesek a fiúk :lol:

Vera oké :D
én se mondtam meg
majd meglepődik ha ideértek
hány körül?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni a 14 hónap szép hosszú idő volt.
most már jöhet a fogyókúra ahogy szeretnéd :D
elindultak már lefelé a kilók? Múltkor írtad, hogy kevesebb nasi meg vacsi :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mr. Ben Zongo írt nekem emailt Nigériából, sürgősen szüksége van a bankszámlaszámomra :idea: :lol:

Szia Móni!

Kép
vindolanda

Móni lehet, hogy nem akar, de nem is tud, mindig kicsorog a szájából.Na majd gyakoroljuk kint ha megjön a nyár.

Hűha komoly konkurenciája van Mesinek :evil:

Már nyomom a fogyit 2 hete. DE semmi drasztikus módszer, csupán odafigyelés, és nem nasizok, csoki tilos!
Ebédet a gyerekek maradékára szedem, a kis tányérba , este meg csak sali, vagy piritós.

2 kg ment le, és most úgy érzem, ráállt a szervezetem is a kevesebb kajára, nem vagyok rosszul, szóval igy próbálkozom tovább.

Heni
KépKép
heni81

Móni!
Látom még együtt! :)
Akkor majd hétvégén! :wink:

Mesi!
Ne félj, minden rendben lesz a hármasban buszozással! Élvezni fogják, legfeljebb a leszállásnál lesz gond, mert még utazni szeretnének! :)

Heni!
Nagyon szép fiaid vannak!
Péterke előbb utóbb rászokik majd a poharazásra. Próbáld először szívószállal. Hátha az tetszik neki, aztán majd elveszed tőle a szívószálat is...

Viranka!
Gratula a zeneovihoz! Akkor most még marad oviban Míra? Emlékszem egy időben gondolkodtál, h szeptembertől suliba megy...
Szomszéd :evil:

Irina!
Szuper az új lakásotok! Gratula a betegségnélküliségehez! Ádi ezek szerint megszokta az új helyét? Az ágyban nagyon vidám volt! :)

Tünde!
Mandulagyuszi. :( Jobbulást nektek!

Juba!
Remélem Bertussal minden rendben lesz ma!
Örülök, h az nst jó volt, és legalább egy normális dokihoz kerültél!

Vindo!
Szép lett a galéria! Ügyes Rugó a szobatisztasággal! :)

Maggie!
Drukk a barátnődnek!
Kakisztorin jót nevettem! :lol:

Mi köszönjük jól vagyunk. Tervezem a kismamabérlet megvételét, és irány a tömegközlekedés! :) Már ügyesen metrózunk, mozgólépcsővel sincs gond, imádják a villamost, buszt, ki kell próbálnunk még a trolit és a hévet is. :wink:

Kép
gica1

Emelkedik a CHF :evil: :evil: :evil:

nekünk autóhitelünk devizás :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni!
ÜGyes vagy a fogyival! És az már jó, ha kevesebbet kíván a szervezeted!

Kép
gica1

A múlt héten Rugót is elvittük egy körre villamossal, nagyon élvezte 8)

Péterke előbb-utóbb bele fog jönni a poharas ivásba :wink:

Gica, mindjárt visszalapozok egy oldalt, hogy megnézzem, mit írtál :wink:

Kép
vindolanda

Heni, szépek a fiúk :)

Szerintem is simán belejönne a pohárból ivásra :)

Nálunk ebben "szigor" van. Cumisüveg egy éves korukig volt csak, csőrös pohár Zsófinál 15 hónapos koráig volt, Fruzsinál már az sincs. Pohár van, meg simán üveg, ha megyünk el itthonról.

Zsófi anno ügyesen evett egyedül, Fruzsi is egyedül eszik, de elég sajátos módon: a villára feltűzi az ételt, majd leveszi róla kézzel, és megeszi úgy :) de nem adjuk fel, gyakorolunk: ő az evést, én a takarítást utána 8)

Móni, szüljél! :)

betegeknek jobbulást!
Vendég

Rugó meg a szívószállal bénázik :roll: :lol:
Gica, akkor ti már ügyesen nyomultok a tömegközlekedéssel.

Rugónak most van a bambuló-órája alvás helyett, azért vagyok ilyen aktív :wink:

Pucér s...ggel mesélt néz.

Meg kakaót iszik.

Lassan jön a sárgadinnye-szezon. Az a kedvence, egy felet is megeszik együltében. Magok nélkül persze.

A múltkor vettünk egyet, de még elég zöld volt.

Szia Panndi.

Rugó késsel-villával szokott enni. Az is szörnyű :?

Kép
vindolanda

vindo :lol: Na akkor azt nem láttad, amikor Fruzsi rizst eszik, hűűűűűű :roll:
Vendég

:lol:

Tarhonyát próbálta már?

R. azzal is fakít :lol:

Kép
vindolanda

Eltűntetek. Megyek gondolkodni :arrow: :idea:

Kép
vindolanda

Szerencsére azzal még nem találkozott, ha rajtam múlik, nem is fog, mert én nem szeretem :lol:
Vendég

Én szeretem a tarhonyát :roll: Szoktam rendelni is :roll:

Anya azt mondta, régen úttörőgombócnak hívták, mikor gyerekek voltak :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok
meg vagyunk

mindig belesek Móni miatt! annyira izgi! ++++++++++++++ szüljélll!!!

Emma már nagyon várja a szünetet..akkor fogunk üvegfestékezni..:-)

Bercó: kaki story :-) :-) Maggie majd összehozhatnánk már egy talit!!!!!!

Viranka: zenebölcsi :-) hurrá

Mesi: na hányan mentetek?

el főzni

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni!
Nálunk már mindenki tud pohárból inni. Ha elég kevés folyadék van benne, akkor Lotti egyedül is boldogul. Botond meg már egy éve ebből iszik. DE! Sokszor van, hogy Botond is kéri a csőrös poharat. Gondolom ezzel biztosabban nem lötyögteti ki. Sztem nem kell aggódni. Majd iszik pohárból amikor eljön az ideje neki.
Ügyes vagy a fogyival.
2-3 hete én is "figyelek". Mínusz 4 kiló az eredmény. Így már "csak" 76 kilós tehén vagyok. :oops:
Ja! És persze a fiúk még mindig nagyon szépek!!! :)

Vera!
A zeneovi nagyon jó lehet!
:)

Mesi!
ÁÁÁ! Ez nem konkurencia! Ezek mind tömeg-ikeás anyagok! A te kelméid sokkal szebbek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Képek:
Kép csiga
Kép szerelem
Kép bújócska
Kép fagyi Kép strandon álmosan

Ildikó
KépKépKép
sense4

Gyönyörűek, Sense :wink:

Két órája mászkálunk a galériába fel s alá a lépcsőn :roll: Néha fenn pakolgat kicsit :roll:
MOst végre lejött :roll:

Kép
vindolanda

Hali!

Itt vagyok Vera! :wink:
Most értem haza anyáéktól,borsót szedtünk és fejtettünk.
Még nem olvastam vissza.
Reggel benéztem és láttam,hogy nincs még esemény Móninál
Én maximum az augusztusiakat előzöm majd meg :roll:
Mindenki ezzel jön ma nekem,hogy még egy hetet majd ráhúzol,már hallani sem bírom :?
Főleg most,hogy az a csaj aki velem egyszerre volt kiírva,két nap eltéréssel,ma megszült,pikk-pakk,első gyerek 3200 gramm,én meg olyan irigy vagyok!!!

Bertusnak sikerült végre a kaki de nagyon megszenvedtünk vele,ezt most nem részletezném..

Üzit azt beszéltük meg,hogy Móninak írok de majd még valakit vadászok le gmailról,hátha Pöti lefoglalja anyukáját.
Mindenképp írok két embernek!

Most megyek hozok vacsit aztán visszaolvasok és reagálok.

juba0

Irina
Az a baj,hogy ha az ember mindent meghallgat amit mondanak neki és komolyan veszi megőrül,viszont ilyenkor mikor az ember már alapból türelmetlenebb,zaklatottabb olyan nehéz elengedni az ilyeneket a füle mellett.... :?

Viranka
Éljen a zeneovi!! :D

Vindó! Ügyes Rugó,hogy nem kellett neki a csanába a pelcsi!
És az okmányirodába sikerült eljutni?

Móni
Pocak viszketésre még jó a vakarás is :lol: :lol: Bocsi de én ezt használom,szana szét vagyok repedve,azt hittem én már nem leszek csíkos hisz azt Berta már elrendezte,tévedteeeeeem :shock: Ha az állatkertben hiány lesz zebrából megyek jelentkezem :lol:

Maggie Bercó és a kutyus sztori nagyon jó :lol: :lol:
Megy a drukk a barátnődnek!

Mesi Hogy sikerült a túra?Egy vagy két gyerek ment végül Veled?

Tünde Jajj ez a fránya mandula gyulladás :? Gyógyuljatok gyorsan!

Édes Péterke és Áron!!
És Berta ugyan tud pohárból inni de nem nagyon akar,ő a cumisüveghez ragaszkodik,elaludni is csak ivás közben hajlandó
:roll:

Gica
Nálunk nincs troli és egyebek,csak busz,azt viszont Berta is nagyon
csípi!

Sense Botond és Lotti mint két tojás annyira hasonlítanak!
Nagyon szép gyerekek!

juba0

Sziasztok.
Újra itt vagyok bár már lehet,hogy elfelejtettetek.
:oops:
Minden nap olvaslak benneteket de nem volt lelki erőm írni.Történ velem 1-2 dolog ami miatt nem tudtam írni és részt venni a társalgásba.
Móni neked pedig hajrá!!!
Vindó.Nekem nagyon sok ismerősöm van ahol nem beszél a gyerkőc.Na és aztán akkor mi van?? Ráér.
Minden baba gyönyörű.
Nálunk ovi gond nincs mert mindenkit felvesznek olyan kevés gyerek van.Sajnálom ahol gond van ezzel a dologgal.
Mi jól vagyunk.Noémi egy energia bomba.1 nap alatt leszokott a pelenkáról és ennek nagyon örülök.Éjszakára még kap.
Egyenlőre ennyi de próbálok majd sűrűbben írni.
talabér nikolett

Szia Nikolett :shock: :shock: :shock: :shock: :D
Akkor ne izguljak, azt mondod?
REmélem, azért nem annyira komoly dolgok.
És Noémit még mindig nem láttuk :roll: :wink:

Juba, nem jutottunk el :? Holnap reggel nyolckor megyünk Derecskére :roll: Ott nem kell előre időpontot kérni :roll:
Az ismerősünk, akinek az ötkilós babája született, több mint egy héttel hordta túl a gyermeket :wink:
Nyugi, minden jól alakul majd. Látod, kórházban sem fekszel!!

Pizzát eszek, dolgozgatok. :arrow:

Kép
vindolanda

NIncs itt senki :roll:
Dettyk? :?:
Dóri meg csak később jön :wink:

Kép
vindolanda

Hmmm.
Dóri nem is jött :roll:

Kép
vindolanda

Jaj, nagyon jól sikerült a "kirándulás". Buszoztunk (Gegit leadtuk a Nagyinak), metróztunk, mozgólépcsőztünk, shoppingoltunk, vettünk hajgumit, meg harisnyát (most ez az új szerelem), anyának felsőt. :)
A műtét szeptember első napjaiban lesz majd.
Majd' két óra volt ez a kis kiruccanás, a végén fagyival a kezünkben caplattunk haza. 8)

Móni és Pöti! Ez ma a Ti napotok!!!!!!!! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Mielőtt elindulok, gyorsan bejelentkezek. :lol:
Móni ma biztosan nem sokat jelentkezik, mert lefoglalják Virankáék. :wink: :lol:
Jut eszembe. Viranka, a MAGYE= Magyar Gyógypedagógusok Egyesülete.
Tegnap már a megnyitó után volt néhány előadás. 1-2 érdekes is volt, kíváncsi vagyok a mai napra!

Emese, örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás. A műtéttel meg minden rendben lesz.

Niki, szia! Gyere bátran! Ne csak olvasgass.

Hú, én meg tegnap úgy bealudtam az altatásba, hogy alig láttam ki a fejemből. :oops:

Sense, hogy milyen szépek ezek a gyerekek! Tényleg, mint két tojás.

Na, megyek, még be kell caplatnom a városba, nem akarok a parkolásért egy vagyon otthagyni.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?