A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Mira
Petra
Noé

Boldog születésnapot!!!
Kép

KépKép
évi8

Katy,

jó hogy ilyen hamar túlléptek a parákon :lol: :lol: :lol: :lol:
Jogos, összetakarítani nem olyan vicces... de egyszer úúúúúúúúúúúúgy kipróbálnám a földhöz csapást :wink: :wink: :wink:

a szupergiccsről mindenképp kérünk bizonyítékot! :lol: :lol: :lol: én mindíg hüledezek, hogy miket képesek gyártani...

Bond,

[quote]M írta:ikor nőtt ez meg ennyire? Shocked Végig itt voltam vele, de nem tűnt fel. Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

ez nagyon aranyos!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

ridegmarhatartás - te naggggyon hülye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lehet, nálunk is ez kell - bakker, ma a haverja sms-ben kérte el tőlem a pasit esti buliba... szerintetek? és elment!

szegény Miron... éjszaka gyógyuljon meg, csiribíííííííííííí- csiribááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Labdák:
kicsi, könnyű, gagyernyák puhi színes műanyag labdákok... majd megmutizom.
(amúgy Tesco katalógusban van benne, csak a honlapról ide nem tudom belinkelni)

Dodi,
rózsa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

köszi a shoppingot :wink: :wink: :wink:

albumnézegetés: én kb hetente végignézem Nimród képeit :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Hello Lois,
kipihenve?
Sünit én sem tudom ám...

KépKép

KépKép
kispocok13

Látom a tűz vala lobogott távollétemben is. Derék.

Annyi mindenre kéne (és akarnék is :roll: ) reagálni, hogy már most zsibbadnak az ujjaim, szóval pár becses gondolatom örökre el fog enyészni.... :roll: Csak csapongani fogok valszeg ide-oda.... :oops:

Ami fontos :arrow: Most akkor a szülinapi-tali dátumokat nem véleményezi senkise?? A 10.-ike még áll, de ha valakinek van vele valami búbánata, az szíveskedjen most köhinteni.
Boo-nak mindegy, rögzítettem, többiek?

Sex és NY :arrow: Továbbra sem láttam, mert eddig okosodtam, jóóóóóóóó??? Igyekszem bepótolni, csak kéne szerványolnom egy moziműsort a békakuruttyolós moziból :roll:

Khöm... csak hogy Boo után én is rontsam a másik topik boltját Lois :arrow: -4kg 8)

Ronmay!

Utópukk 8) 8) 8)
Képek nagyon tutik :D Kuttyot is vittétek?? Bírja az ilyen hosszú utakat?

Katy, Boo!
Huhh, nálunk ilyen mondatok sosem hangzanak el, valahogy minket az ilyen mondtok nagyon megsebeznének. HA C. ilyet mondana nekem felisútleisút. MInden szónak van súlya, én nem tudnám így lerázni. De mi nem nagyon szoktunk veszekedni... max. csesztetem kicsit, meg osztom az észt... :roll: ő meg durcizik...de csak szolidan. Hiába no, össze vagyunk csiszolódva, meg nem vagyok egy latin temperamentum :roll: Na meg ő sem egy meredező bajszú amorózó 8)

Katy!
Nagyon boldogat a Kiscsajnak!!

Csajok gáz lenne, ha holnap én is vinnék egy nagyobbacska Petrát?? :roll:
Mondjuk most néztem, hogy esni fog....miért is ne... :?

Kispocok!
Milyen papucs?? Hányas?
Akkor most a bölcsinemfelvételnek örülünk?? :)
Hvaron már én is voltam :D
Lea...de honnan tudtad?? :shock:

Tike!
Falusi játszó ... nagyon tecc :mrgreen:
Enyém kutya is sünözik épp... agyamra megy vele :evil:

Nyaralás :arrow: Vakrepülés lesz, viszek utazóágyat, de a mi szobánkban fog aludni.... .és reménykedem a legjobbakban :roll:

Csibe!
Szegény teApa, kitartás!! :D

Dodi!
Aljadék módon feljövő és makacsul ragaszkodó kilók :arrow: Az IR (hiperinzulinizmus vagy inzulin-rezisztencia) is ilyen, és az sem csak lánybaj. Terheléses inzulinvizsgálat az én javallatom :roll:

Bond!
BabyBjörn :wink:
Kismacska :arrow: Ej de rég volt, az enyém is a pacigyerek kategória :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
És nem tudja megrágni a lasztikat??? EnyémZé szétrágott egy labdát a minap.... na jó előtte már a kutya megkezdte... :oops:

Elkérte sms-ben??? És erre mit mondtál?? Elmehetszkisfiam?? :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

[quote="loislane"]
írta:
loislaneBond!
BabyBjörn :wink:
Kismacska :arrow: Ej de rég volt, az enyém is a pacigyerek kategória :oops:

Éreztem, hogy valami nem stimmel... :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

Cserébe megsúgom neked a sünt. Az '56-os emlékműnek álcázott rozsdás vasoszlopok. :twisted:

Kép
Kép
200907?

Lois,

szülinapi tali: 10-e jó, majd nem 9-én italozunk a barátnőmmel max :lol: :lol: :lol:

-4kg? dejóóóóóóóóóóó, szerintem én híztam... akkora a hasam, hogy csak na... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

bölcsibe nem felvétel: hát, nem is tudom... visszamenni semmi kedvem dolgozni, viszont kellene a pénzmag, és Nimród is szeret közösségben lenni, jó lett volna heti 2-3 nap neki, ami alatt én meg tudtam volna valamit melózni. Szóval asszem nem örülünk.

papucs:
W8-as Cayman Retro plum színben (ez a minél rondább, annál jobb :-) és Athens fekete színben. Berakjam holnap a kocsiba?

Lea: anyukája a barátnőm, munkatársak voltunk. Szokott minket zugolvasni, ő mondta :lol: :lol: :lol:

egymáshozcsissz: de szép :lol: :lol: :lol: :lol: jó nektek!

KépKép

KépKép
kispocok13

Tali:

Bond,
köszi :-)

DE
miért azon a végén találkozunk a Ligetnek, ha Állatkertbe megyünk? Nem lenne jobb az Állatkert bejárata?

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond!
Jaaa......... na nem mintha ez nekem olyan sokat mondana :oops:

Magunkról meg el is felejtettem :roll:

Lois szépen levizsgázott, ezért tegnaptól hálidéj 8) 8) 8)
Zétény és Apája reggel 6-tól délután 5-ig édeskettes, jól bírták.
Zétény-hátsó, hétfő-kedd valami horror volt, hétfőn éjfélkor a kölköm sátorban négykézlábazott a pelenkázón nyöszörögve én még fújkáltam a popsiját.... :( nagyon égett neki. Vizsgázni is úgy indultam el, hogy 2 órát aludtam előtte, mert szétnyűglődte akkor is magát, f@sza nap volt...nem volt az a vizsgaadrenalin, ami belőlem kihozta volna a vitalitással teli víg egyetemistát :roll: Azért tegnapra már jobb lett, ma meg már teljesen jó, vagyis ronda még mindig, de már nem fáj neki, csak ha buzerálom.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

És különben is, akkor most ki jön?

akire fejből emlékszem:
Boo, Dodi, Lois, Katy
(kit hagytam ki?)

Ikoka?

KépKép

KépKép
kispocok13

Vizsgákhoz gratula!

Indzsoj jor vell dizörvd hálidéj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hátsó: szegényszegény! de az a lényeg, hogy a javulás útjára lépett!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Tényleg?? Azt láttam hogy kollégák vagytok/voltatok, az iwiwen, mert azóta megnéztem ugye.. :roll:
Zugolvas?? Akkor szia Leo :wink:

Öööö, nemtom ez milyen papucs :oops: És mekkora??

Olyan helyen találkozzunk, ahol lehet parkolni, szerintem.
Van arrafelé valami útakadály? Bár még nem gondoltam át merre megyek... :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vagy a W8 az a méret....??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Néha nyaldossa, de darabokat még nem rágott ki belőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy most a kanál a sláger... tegnap szinte egész nap a mini kanalával a kezében járt-kelt (mászott és csattogott körbe-körbe a lakásban), néha leült és jól megrágta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sms:
visszaírtam a havernak, hogy felnőtt ember, azt csinál, amit akar. Majd eldönti ő.
Apának kiakadtam, ő meg közölte, hogy szerinte nekem az a bajom, hogy én nem megyek.
Ami részben igaz is, mert régen nagy party-állat :lol: :lol: :lol: voltam, nade az jobban bánt, hogy Apának nincs arra igénye, hogy Velem elmenjen bárhova is. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... morcos vagyok.

KépKép

KépKép
kispocok13

Na már tudom mi ez, rákerestem, na ez nagyon nem én vagyok :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na ez az, nekem ez fura a különbulizó pároknál... mi együtt szoktunk bulizni.... sajna öléggé rég nem volt rá alkalmunk, de én vele szeretek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nnnnna, W8 :arrow: woman's 8 :arrow: kb 39es :lol: :lol: :lol:
Kép Kép

parkolni mind2 helyen lehet, az mondjuk kétségtelen, hogy a Süninél több a parkolóhely.
(szerintem végigjössz a Hungárián, majd le balra az Ajtósi Dürer sorra, onnan első be balra, és az az Állatkerti körútra hoz :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

nekem is fura a különbulizás, ha állandó jelleggel van.

Nekem spec szükségem van a különlétre és az önállóságra is (életem legjobb nyaralása egyedül egy hét Hvar-on), különben megfulladok, tehát értem ha elmegy, nade nem állandóan :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Már persze csinálunk külön programokat, nem lógunk közel sem egymás nyakán, de a bulizás más.... max. koncertbuli egymás nélkül, ott van néha csajos meg fiús, mert néha nem fedi egymást a kettő, én legalábbis nem akarok elmenni a rockosnemtudommire, ő meg nem jött el velem a lányosvalamire. De utána együtt bulizunk 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

[quote="kispocok13"]m írta:kispocok13iért azon a végén találkozunk a Ligetnek, ha Állatkertbe megyünk? Nem lenne jobb az Állatkert bejárata?
Gondolom a parkolás miatt. :roll: :roll: :roll:

loislane! :)

Gratula! :wink:

Kép
Kép
200907?

Igen, ez így az egészséges szerintem is.

Na mindegy, kidühöngtem magam, majd én is jól elmegyek jövő héten Leo-val :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mozizni meg fagyizni. Húúúúúúúúúúúú, de jól visszavágok :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Az meg nem is az én méretem... huhh, még szerencse hogy nem tetszik :roll:
Egyedül nyaralás...az nem játszana semmiképp. Ketten se nagyon jutunk el, nemhogy egyedül. De igazából nem szoktunk ketten, max. hétvégézés, nyaralás inkább mindig sokan, társasággal, családdal.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond,

jólvanna, az Állatkerti körúton is vannak helyek csak kicsit kevesebb.
így meg áttúrázunk az egész Ligeten.

Mindegy, csak furán hangzott elsőre... de legyen a süni.

KépKép

KépKép
kispocok13

Hehe, adjál neki...terhes barátnővel elmenni fagyizni...tudsz ám élni :wink:

Bond!
Köszke :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

De azért praktikusabb lenne, ha nem lenne a kocsi bazira messze, nem??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Persze, nyaralás jogos.
Nekem akkor nyáron volt egyik kapcsolatból ki, másikba be... át kellett gondolnom magam...

Igazából hastánctábor volt, de csak reggel-este voltak órák, amúgy egyedül nyomultam mindenfelé, nem pajtiztam senkivel a csajok közül, nagyon jóóóóóóóóóóóóó volt.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote]H írta:ehe, adjál neki...terhes barátnővel elmenni fagyizni...tudsz ám élni

kemény vagyok, mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de már itt is felvetettem egy koktélozós - bulizásos estét, csak süket fülekre találtam :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bakker tényleg, Kapcsolat lesz, nem lesz akkor lezárva ezaz??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

tényleg, dehülye vagyok, láttam is ma :evil: :evil: :evil: :evil: csak ezek szerint nem jutott el az agyamig :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Először is én még nem vagyok koktélozós állapotban, másodszor, ha jól bekoktélozok, hogy jövök haza??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja meg szedek olyan gyógyszert, amire ha ráiszom, hirtelen jól meghalhatok, szóval marad a fű 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

nem holnapra gondoltam spec, hanem valamikor máskor :roll: :roll: :roll:

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ej, mi ez a tágra nyílt szem?? Najóvanna, nem vagyok, sosem voltam egy füvezős lányka.... nemgyünbe :roll: Öööö, a hollandusoknák meg aztán végképp kiszerettem belőle anno :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.06.24 23:35-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Az akadályoztatásom máskor is ugyanígy fennáll. Ez csak a helyi lányok projektje lesz. Én helyben tudok csak :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

akkor majd a szülinapi kertizsúron iszogatunk, Apákok meg hazavezetnek minket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:arrow: csak csodálkoztam a hirtelen megnyilatkozáson :roll:
de :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ezen a apafürdessmegen nagyok röhögök... :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ja még egy kérdés, ami sarkalatos...ugye nem vega senkise?? Már a szülinapi kaja miatt kérdem.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na ezt elég köcsögül kérdeztem, namégeccer :arrow: Vegetáriánus valamelytek, aki gyün szülinapozni?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Éskülönbenis inkább itten kell hétvégézni, és akkor nem kell hazavezetni senkinek sem 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

nem vagyunk vegákok :lol: :lol: :lol:

bakker, otthétvégézés mekkora ötlet! Tiszta hülye vagyok hogy nem jutott eszembe! Szervezés indul :lol: :lol: :lol:

"fürdessmeg" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én is röhögök :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nagggyon helyes :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

elzúzok én is tentizni, mert Törpöm 7kor ébresztőt fúj :-)

Holnap találkozunk, szólj, ha hamarabb érkezel, hátha mi is tudunk menni hamarabb, bár ez az alvástól függ.

KépKép

KépKép
kispocok13

Okés, bár én nem tudom hánykor kéne indulnom, hogy kettőre érjünk oda :oops: Mennyire gáz most végigkaratézni a hungárián?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

helyesbítek: ma találkozunk :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

napközben szerintem nem gázgéza egyáltalán.

Indulás: Attól függ, mennyire vezetsz sportosan :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

fél1?
abba még a dugó is belefér.

KépKép

KépKép
kispocok13

Mármint innen indulva és dugóval?? Áááá, az kizárt. Max. teleporttal.
Azért majd kiokoskodom, szerintem ha hamarabb is érkezünk az nem sokkal lesz, fél 12 körül indulunk. Már persze ha nem lesz gáz az idő.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pálya kb 45 perc, a többi a dugó :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, ez az optimista hozzáállás :wink:

Kép