A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Jó reggelt !

Nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok PETRA, MIRA ÉS NOÉ !
Össze-vissza rohangálással teltek az elmúlt napok, úgyhogy ma mindenképp megyünk állatketezni, ha szép idő lesz...és persze, hogy az lesz. Az állatkert/Sz. fürdő részen eddig ingyé volt a parkolás, mosmán ott is kell fizetni???? :shock: Télen még ott parkoltam reggeltől délig, ha a koripálya előtt nem volt hely és odajött értünk a kolléganőm, majd szállítmányozott odébb a VI. kerületbe 3 perc alatt. Ott ugyanis 125-ről felemelték 240-re és így megspóroltunk napi 8-900 pénzt. Atzért az felszorozva havi 20-al :twisted: :twisted: :twisted: , azóta viszont már van VI. kerületi parkolási engedélyem. :wink: :oops:
Szóval akkor állatkert vagy süni ??? Előbbinél is szokott lenni hely.
Szerintem mi kicsit korábban ott leszünk és akkor alszik egy nagyot a friss levegőn, kb. 1 és 3 között.

Dodi : nem volt időm fényképezkedni sem , nemhogy felrakni , így most lehet majd fikázni :twisted: élőben, feltéva hogy megismertek. ( hééteee há lehülyéztél ??? :roll: nem baj, mert inkább kicsit hülye legyek, mint nagyon normális, úgyhogy megpróbálom bókként értelmezni....bár nehéz :twisted: ). Ja és akkor nehezítésnek feltegyem az új szemüvegemet is ??? Ugyanis én szemüveges vagyok, de csak akkor használom ha egy pontra fókuszálok (olvasás , írás ) , de igazából mindig kellene csak nem akartam, hogy teljesen ellustuljon a szemem. Most viszont jól kikészítettem őket pár nap alatt, mert az előző eltört, épp szervízelik és gondoltam simán elvagyok nélküle 1-2 hetet, amíg meglesz. Na ja , csakhogy mindig erős késztetést érzek arra, hogy idejöjjek olvasni. Valamelyik este már majnem kifolyt a szemem a nagy zoomolásban, ezért másnap elcsattogtam és csináltattam magamnak egy új szemüveget. Ez már menőbb , mint az előző ( azt 8 éve készíttettem ) így ezzel már nem csak itthon Babanetezek.
Ja és 3 éves korom óta van szemüvegem és ugyanúgy látok vele, mint nélküle, csak gyorsabban elfárad a szemem és mivel szemtengelyferdülésem van , az nem egy üdítő látvány, amellett, hogy sz@r is.

Apa tegnap úúúúúúúúúúúgy felb@szta az agyam. Megfázott kicsit ( ja mi is taknyolódunk kicsit, de az már kb. március óta tart és nem fertőzünk ) és tipikus férfi ha beteg. Húúúettől annyira kinyílik a bicska a zsebemben. Bezzeg ha én mondom, hogy nem érzem jól magam, azon átsiklunk, mert én jobban bírom. :twisted: :twisted: :twisted: .Nem , csak nincs más választásom.

Kezdek lázban égni, egy hónap múlva költözünk. Ééééés megyünk nyaralni aug. 12.-én Krétára 9 napra. Juhúúúúúújuhúúúúúúúú. Előtte jól kiköltözzük magunkat, meg felújítunk, aztán iszkiri a plázsra.

Kép
ikoka7

Ide megyünk :
http://www.chania-holidays.gr/en/hotels ... e_village/

Úúúgy várom már.

Kép
ikoka7

Itt naggggyon car az idő...esik és fú....

KépKép

KépKép
kispocok13

Ikoka,

igen, szemüveget is kérünk!!!!!
(nekem is van ám, de én is kb úgy hordom, ahogy te)

nyaralás de jó lesz!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,
majd meséld el, hol melóztál, ez az ifo dolog érdekel ;-))))

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok : ok :D .

Basszus itt esik. :roll: :? :cry: :twisted:

Kép
ikoka7

Oké, "b" terv?! :roll:

Vmi játszóház? Az állatkertbe is van beugró :wink: .

Lois!

Az hol is van, amit multkor linkeltél?

:arrow: olvas

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és hogy vannak a bébikék? Mert apa megígértette velem, hogy nem viszem beteg babához Botondot, mert mindig elkapja, és aztán egy hétig szenvedünk :( . Egy játszóházban pedig nehéz elkerülni egymást :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Asszem, az a játszóház vhol a budai oldalon, a Szerémi út környékén volt.

Más b terv ötletem nincs :-(

KépKép

KépKép
kispocok13

Vagy: ez az Állatkerttől kb 10 perc kocsival, az Őrsön - nem ismerem, csak itt sztem tuti kevesen vannak ;-)

http://www.sugar.hu/hirek/101

KépKép

KépKép
kispocok13

Állatkertben is van játszóház!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Ez Gabi1 és Nóra napja. BOLDOG SZÜLINAPOT! :P

[quote="gabi1"]S írta:gabi1ziasztok

Megjöttem.

Visszaolvasni esélyem sincs.

De én is gratulálok azoknak akik már babáznak.

És akkor a szülés történet.

Éjjel egy órától voltak 10 perces keményedések aztán hajnal 3-tól 4-ig 5 percesek de nem fájtak, csak keményedett azt hittem hogy csak jósló, de aztán még is csak felhívtam 4 kor a dokimat aki azt mondta hogy menjünk be. Akkor az ügyeletes fél 5-kor megvizsgált és zárva voltam, Úgy volt hogy haza jövünk, de a dokim elindult a kórházba, így meg kellett őt várni, aztán 5-től 6-ig nst, ami mutatta a fájásokat, megvizsgált a dokim és akkor már 2 ujjnyi voltam, de akkor még mindig csak keményedéseket éreztem. Aztán mászkáltam, megjött a szülésznőm, és előkészített, megkaptam az antibiotikumot, és fél 10-kor burkot repesztett, akkor már bő 3ujjnyi voltam majd mászkálás nst, onnantól voltak már rendes fájások. aztán fél11-kor megnézett a doki de nem változott semmit a tágulás kaptam oxitocint, de az sem használt, akkor emelték az adagot, és kb 11-től voltak brutális fájások, és kb fél 12-kor kezdődött a toló fájás, és a3. fájásra 6. nyomásra született meg 11:55-kor. Kiderült azért volt ennyire nehéz mert a nyakára volt tekeredve a zsinor illetve a hátán keresztbe. De ebből az nst semmit nem mutatott mert végig szuper volt a szívhang.
Gátvédelemmel született, semmi repedés nincsen. Simán tudok ülni. Csak az az egy a baj hogy a tolásnál mivel elakadt egy kicsit a zsinor miatt szétcsúsztak a szeméremcsontom és alig bírtam menni emiatt, annyira hogy a lábam nem bírtam felemelni. Most már jobb a helyzet. Legalább tudok egyedül zuhanyozni, ott bent még azt sem tudtam, mert nem bírtam annyira felemelni a lábam hogy a zuhanyzóba belépjek.
Tejcsi már rendesen van péntek este óta.

Kép
Kép
200907?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Itt mondjuk épp nem esik, de hűvös van és lóg a lába :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Szülinap: 24. nem jó, a többi igen (aznap megyünk Bulgáriába).

Akkor én próbálom egyenlíteni a mérleget. Dodi: +1,5 kg :twisted: :lol: :lol: :x .

Kuttyot is vittétek??
Neeem, utólag a képre rajzolták :twisted: :lol: .

Najóvanmá! Teapa nem mérvadó, mer ő vmi ufó :? :lol:

Vakációóóóó 8) :lol: :lol: :lol:

Mi se bulizunk külön apával, azt én se szeressem :roll: . Botond óta (ez nálunk az új időszámítás: Botond előtt, Botond óta :lol: ) mindig megpróbálom megoldani a felügyeletet (anyu :lol: ), ha fényévente bulizni megyünk (pl. holnap 8) :lol: ).
Viszont a baba miatt nem tartom elképzelhetetlennek, hogy külön menjünk valaha. Mert előfordulhat, hogy nincs ki vigyázzon a bébire, és nem várnám el apától hogy mondjuk egy "fontos" szülinapot kihagyjon és a szoknyám szélén üljön itthon :lol: :lol: :lol: . Viszont ez fordítva is igaz, sőt őt általában a bnőim szülinapja nem szokta letaglózni, így hálás is lesz, hogy itthonmaradhat :lol: :lol: :lol: .
A csak igyunkmernincsjobbdolgunk :arrow: sörözés/borozás általában nálunk van, heti egyszer :oops: :lol: , és azon vegyespárok vannak :lol: . Viszont olyan előfordul, hogy ő megy át valakihez, ahol csak pasik vannak, és oda nem megyek vele. Botond előtt volt, hogy elmentem, mert bírnak a barátai, de nem igazán kötött le a FEHOVA (fegyver-horgász-vadász), meg a kocsi témakör :lol: :lol: :lol: Mondjuk az előbbi apát se, de ha van elég pia... :twisted: :lol:

Itt piások vannak, a fű "odaát" dívik /-ott :lol: :lol: :lol:
Te iszol otthon, meg én is, a pestiek meg együtt! Majd webkamerázunk :lol: :lol: .

Apa a vegaság egy igen különös fajtáját míveli: húst-hússal :lol: :lol:

Kispocok!

Kikérték tőled apát?! Akkor te is hárpiaként vagy elkönyvelve, mint Boo? :twisted: :lol: :lol: :?

szerintem én híztam
juhuu, nem vagyok egyedül! :twisted: :lol: :lol:

életem legjobb nyaralása egyedül egy hét Hvar-on
Mivaaaan?!?!?!?! :shock: :shock: :shock:
Én ha 10 percig nem tudok kommunikálni valakivel, felhívom a tudakozót :lol: :lol: :lol: .

Azért nem haraptunk rá a bulira, mert akkor még mindenki szoptatott (majdnem) :lol: . De a piálást már Katy is felvetette, de akkor húzzatok bele, mert lehet már most is lehet kuruttyol bennem egy kisbéka (először brekit írtam, de nem akartam, hogy félreértsétek :roll: :lol: :lol: :twisted: ).

Ikoka!

A hülyét komolyan ne vedd, majd élőben megmutatom a hangsúlyt :wink: :lol: . Minket nem cseszel át, majd Zsombit keressük, és nem téged :twisted: :lol:

Nekem szülés óta romlott a szemem :( . Most is el tudom olvasni az "apróbetűset", de már zoomolok a kezemmel, mint az öregek :oops: :lol: . És nyílván nem tesz neki jót a sok gépezés :twisted: , meg a félhomályban olvasás sem :( .
Apuanyu szemügés, de csak 40 küröl lettek azok, én hiszem hogy kihúzom addig :( .

mert én jobban bírom.
Vááááá, ettől megőrülök!!!!!!
"De te olyan jól bírod" :evil: :evil: :evil:
Akkor bírjad te is wazzeg :twisted: :twisted: :twisted: !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nayaralás:juhuuuuu :lol:

Sugár:
Nekem tetszik, és könnyen ott vagyok :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hú, ez nekünk elég messze van :roll: .

Nórinak Boldog szülinapot

Most a szüléstört. olvasva kicsit olyan érzésem volt, hogy nem is biztos, hogy Nóri aznap ki akart jönni, csak "ha már így összeverődtünk" alapon burkot repesztettek :roll: . Sztem inkább Gabinak lehetett igaza, és ezek csak jóslók voltak. A méhszáj nyílása önmagában nem sokat jelent. Se fájás, se magzatvíz.... :roll:
De a lényeg, hogy minden rendben, és már eltelt egy év :shock: :D .

Gabi, mikor jön a következő?! :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor szülinapra már csak a júl. 3 és a 10. van talpon, a többi ki van golyózva.

Ronmay kutty :arrow: Gondoltam nem is biztos hogy az övék.... :oops:
Szememet én is most nézettem meg, csináltattam új napszemüveget, nekem nem romlott tovább. Terhesen is csináltattam, akkor rosszabbat mértek, de a terhességre való tekintettel nem állítottunk a dioptrián,,. Vissza is állt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A Sugár meg tudod mennyire messze van nekem???????????
:roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ajjj, akkor próbálok nézni vmi köztest :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megmutattam Müzlit Pizsinek.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Az állatkerti baromi drága!
1000 ft/óra /fő :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Báár, 12-en vagyunk, és 10 felett van csop. belépő :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat, és én is Boldog szülinapot kívánok azoknak akik már betöltötték.

Sajnos jönni nem nagyon tudok, főleg hogy most mind a 4 itthon van.

Kertet csinálják nálunk, kerítés építés van. ellopták a biciklinket.

Nóra még mindig nem megy, mondja hogy mama és hogy nem. Felmászik mindenre. 8 foga van. De az egyedül menés az még nem megy. Bizonytalan és olyan mintha félne elengedni magát. De kapaszkodva már nagyon gyorsan tud menni.

Nagyoknak a bizi szép lett.

Szilvásváradra nem mentünk mert amikor mentünk volna megint vihar volt, újra áttettük.

Holnap tartjuk a szülinapot. Majd hozok róla képeket.

Jövő szombaton nagy kerti parti lesz nálunk. 58 felnőtt 11 gyerek.

És július 16.-án megyünk apával kettesbe Balatonra 3 napra és 19 .-én pdig visszamegyünk a gyerekekkel 10 napra ugyan oda. Ezt már nagyon várom, de főleg hogy apával kettesbe legyünk egy kicsit. És én is pihenjek, gyerekek nélkül.- Azt nem tudom hogy Nóra hogy fogja bírni nélkülem, még nem hagytam itt éjszakára egyszer sem.

Pajzsmirigyes dokinál még mindig nem voltam, de már megjött a menszim, elkezdtem szedni a fogamzásgátlót.

Hát nagyjából velünk ennyi történt mostanában.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nekem mindegy, lehet az állatkerti is, mert Állatkerti belépővel féláron van, a gyerekeket meg majd ott bekönyörögjük
"ugyanmár, ezek még sem is látnak semmit" :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nekem jó :wink: !
Botondnak van esőkabija 8) :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Találjátok ki, én elhúzok sziesztázni, majd visszanézek hogy hova menjünk :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Itt elállt az eső, és próbálkozik a nap is :D :D :D
:arrow: Állatkert :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nekem is mindegy, hogy hová megyünk.

Bakker egész évben nincs semmi programom, csak júl.3 leánybúcsú, valamint júl.10 esküvő, nanemááám az enyém, enyémkezemet mégnemkérték meg. :wink: :? :roll: Ööööööööö nem lehetne 4.-e, ha már Ti úgyis hosszú hétvégében gondolkoztok, vagy mittudomééén augusztus 40 ? :roll: Tudom hogy csak nekem van bajom a dátummal, de akkkojisszejetnéééééékottlenninaaaaaaaaa.

Elmentem gyerekemmel a Jysk-be és a Lidl-be. Hát nem beszólt egy f@szi, nanemámúúgy. Tolom a babakocsit, ember meg az asszonya állnak az utamban, de egyből félre is áll, nem kellett ám rátoljam a kocsit vagy ilyesmi. Elmegyek hát nem utánamszól, hogy :

Pasi : Köszönööm!
Én : Szívesen. :roll: :D Ne haragudjon, de nem tudtam, hog y meg kel köszönnöm, hogy haladhatok az üzletben. (pofavágás, valamit dünnyög)De még szerencse, hogy vannak ilyen gáláns lovag férfiak, akik ilyen kedvesek a nőkkel.
Na ekkor már mama is rászólt valami hagggyad-ot , mert kussolt, de legszívesebben odamentem volna és jól megrugdosom. Kicsit feszült vagyok, viszont nagyon kedvesen és mosolyogva beszéltem. :twisted:

Dodi : szétröhögtem magam az írásodon. A kézzel zoomolást meg egy idő után nem bírod karral ( nem lesz elég hosszú) , ezen szokott baromkodni egy ismerősőm.

Gabi : Nagyon sok boldogságot , meg miden szépet és jót Nórának születésnapja alkalmából !!!! Gyönyörűek a gyerekeid !!!

Kép
ikoka7

Időjárásjelentés : u.a., mint Dodiéknál. :D

Kép
ikoka7

Itt bazi sötét van... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo : ha amúgy is érzékeny a popója , akkor jól tetted , hogy átpelenkáztad. Most jól kialussza magát aztán mehet a bandázás. :wink:

Akkor 2 órakor az állatkertnél ? Az állatkerti parkolónál ? Vagy most miben is maradtunk ?

Kép
ikoka7

Azt írja a metnet, hogy 18 fok van felétek és esik az eső :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Azt írja a metnet, hogy 18 fok van felétek és esik az eső :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois : hazudik :D

Kép
ikoka7

Szóval én úgy döntöttem, hogy az Állatkertezést passzoljuk, nyitott hely szerintem gázos. De nektek remélem szerencsétek lesz, esőmentes jó mulatást :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jelentés innen : a felhők éppen felszakadozóban vannak, 18°-nál biztosan több van, mert ha annyi lenne , akkor én épp megfagynék. Egyes helyeken már látszik is a kék ébolt.

Kép
ikoka7

nemááááárnaaaaaaaaa, higggggyé nekem

Kép
ikoka7

csak nyomom az F5-öt , mint a barom, el ne tűnj Lois

Kép
ikoka7

LOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Kép
ikoka7

Nem tűnök el, nyugi. Nekem az állatkertezős programmal amúgy is voltak fenntartásaim, kb. mint amit Ronmay is leírt, az éber gyerekem, annyira hosszan nem élvezi már a babakocsizást, a cipelése meg nem villanyoz fel, plusz még a kocsit is rugdossam magam előtt. Plusz őt az állatkert sem izgatná még valami eszeveszett-mód. Ha meg még az idő is beb@szik akkor meg végkép gáz. Az én gyerekemnek még az a jó program, hogy leteszem, aztán kotorjon :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 10:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ok , süninél leszek.

Lois : sajnálom. :cry: :? :(

Kép
ikoka7

Okééé, elhiszem hogy hazudnak. :wink:
Lányok, ha 10 percnyire lenne a dolog akkor elindulnánk, mert ha elunjuk a dolgot, akkor max. hazajövünk és kész. Parkozni, játszóházazni istibizi elindulnánk, mert azt jobban be tudom lőni tetszésindexben. De azért hogy nyűglődjön végig, azért nem autókázok annyit.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Aszonta bejövős bige :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: