A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ha még lehet/akarunk változtatni, akkor nekünk jó a játszóház vagy akármi is.

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Okééé, akkor 10.-ike bekarcolva véglegesen.

Miattam azért ne borítsátok fel a programot, biztos jó lesz az állatkert :roll: Itt a szél is eléggé fúj, undi.
Ha mégis változna terv, akkor rikoltsatok :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

És van rá kábé 10 percetek, mert utána leteszem a gyereket, és akkor már nem indulunk el sehova se :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois

De a mi kutyánk :wink: :lol: 8 éves és imád utazni. Mindenhova visszük, ő az első számú gyerekünk. Legalábbis volt. Most ő az utolsó :( pedig imádom, csak sokkal kevesebb idő jut rá, de tök jól tolerálja...

Állatkert:
Sztem felejtős, az említett okok miatt. Még őt nem kötik le annyira a dolgok, ahogy Lois írta, neki is a dzsuvázás és a mászkálás kell. Szal mi nem megyünk, meg most alszik is.

Dodi

Bölcsi: Egész napra 80ezer/hó. Ebbe kaja is benne van.

Most úgy néz ki, hogyszeptemberben kimegyek Spanyolba mászni 10 napra egy barátnőmmel, a srácokat meg itthon hagyom. El nem tudom mondani mennyire várom már, szal Gabi megtudlak érteni. Pedig nekem csak egy kölyköm van. :roll:
Olyan kettős érzésem van, egyrészről tökre szeretnék kistesót, másrészről meg azon izgulok csak addig ne essek teherbe. Olyan furi zavaros az egész. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

c tevként tudnám javasolni, hogy gyertek felénk. 23 fok van és süt a nap és van a környéknek némi állatkert feelingje is. A lakás nagy része olyan mint a disznóól és hasonlítok egy elefánthoz, a gyerekem úgy eszik mint egy kismalac és csimpaszkodását bármelyik maki megirigyelhetné. A nappaliban annyi játék van szanaszét,hogy egy játszóház is megirigyelhetné, ja és könnyű parkolni :D :D

Hédi ma fél 5 óta fennt van, most tudtam hosszas altatás után letenni, szóval ezért vagyok ilyen pihentagyú

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

no meg persze belépőt sem szedek :twisted: :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike, :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ronmay,

ez a bölcsi merre van? Ismerős ajánlotta? Ti valahol felénk laktok, ha jól emlékszem...
Kettős érzés: szerintem ez tök normális...

állatkert: Roló meddig alszik? Még enyém is durmol, szal nem csak ti késnétek :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

KisPocok

15-16 ig.Én nem tom te hol laksz :lol: mi 12.kerben normafa alatt...
és a bölcsi:

http://pandabolcsode.hu/bolcsodenkrol

KépKép

KépKép
ronmay

Jó hétvégét mindenkinek! Online meteorológiában már jók vagytok. :mrgreen: :mrgreen:

Ha jobb idő lenne:

http://www.babazo.hu/tipeg/20100617-cukorbeteg-laktozintolerancia-allergia-friktoz-szolocukordiabetesz-fagyi-fagylalt-edesseg.html

Kép
Kép
200907?

huhaa várom a tali beszámolót no és a képeket! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,
köszi, de akkor nem volt jó a megérzésem :-(

Tali:
húdejó volt!!!!!
Sétáltunk, állatokat és fókashow-t néztünk, a végére még a nap is kisütött :-)
aztán még játszóházaztunk is egy órát, szóval fullextrás volt a délután!

KépKép

KépKép
kispocok13

Jajj de jó volt!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Petra a hazautat már végig szenvedte, tök álmos volt. Pedig csak fél óra csúszás volt a napirendjéhez képest.

Ne hari, hogy paramami voltam megint, én már csak ilyen vagyok. Pedig tényleg próbálok lazulni bacipara ügyben. :oops: :oops: :oops:
Csak azok kedvéért, akik nem voltak ott, paráztam, hogy mi lesz, ha a játszóházban összeszed valami nyavalyát. :oops: :oops: :oops:
Tudjátok, az árpa a szemén nem múlik, és sajnos ha lebetegszik, akkor az árpa megint begyullad. Az árpa gyógyulása az immunrendszerének az erősségétől függ.

És már nagyon unom, de a szemész dokinő meg annak a híve, hogy hagyjuk dolgozni az immunrendszert. Én ezt tök megértem, de mi van, ha a bölcsiig nem múlik el? Ott tuti hetente beteg lesz.

Ronmay!
Én ezt a bölcsit nézegettem, mikor még barátkoznom kellett a gondolattal, hogy Petra bölcsis lesz. Nagyon tetszett, bár nekünk helyileg és árilag sem lett volna megfelelő.

Kép
katy76

Katy,

ne aggódj, fejlődőképes vagy, végülis jöttetek játszóházazni ;-)

olyan édesek voltak együtt a Törpök!

KépKép

KépKép
kispocok13

Miért értelmi fogyatékosok a pizzafutárok????????

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!
Mi történt? :roll: :roll:

Kép
katy76

Sziasztok!
Bocsánat, hogy kéretlenül betörök ide, de remélem, hogy lesz, akinek segítség lesz.
Angol (alig) használt ruháim vannak nagyon nagyon olcsón. Márkák Next, George, MarksandSpencer, Mothercare, Ladybird és hasonlók.
Az árak kb: body 100-200ft, rugi 200-300ft, póló 100-200ft, rövidnadrág 100-200ft, kocsikabát 200-300ft, nadrágocska 100-400ft
Érdemes körülnézni! A képek alatt ott a konkrét ár, állapot és márka is. Nagyrészt néhányszor mosott, egy gyerek által hordott dolgokról van szó.

http://picasaweb.google.com/gabikikocs

Ha tetszik valami, írj privit vagy e-mailt a gabikikocs kukac gmail pont com e-mail címre.
Köszönöm!

kikocska

Mindíg megkérjük a diszpécsrt, hogy a futár ne csengessen,mert alszik a Pici.
Szerinted? 10ből 9szer csönget, most még Nimród fel is ébredt :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Mi is szuperül éreztük magunkat :D :D :D :D .
Botond végig aludt hazafelé, baromira elfáaradt, és én is, szóval :arrow: hrrrpityipűűűű :lol:

Holnap jövök :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!
Legközelebb mondjátok azt, hogy nem ott laktok, hajléktalanok vagytok és csak csörgesse meg a mobilt, ha odaért a ház elé. :lol: :lol:

Kép
katy76

Katy,
:lol: :lol: :lol:

Dodi,
jó pihit! :D :D :D
A törzshelyet pedig kezdjük el keresni ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Szia Lois és mindenki, igen zugolvasok néha, mert nagyon vicceseket írtok, 1-2x már írtam, de nincs energiám többre

Kispocok – a fagyi-mozit behajtom ám!!!! jól visszavágsz apának, futárok tényleg hülyék, de ki kell húzni a kaputelefont

Kép

Kép
leo50

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

aaaajjj, pedig még mondtad is, hogy kizártad...
Talán figyelmeztetni kellett volna :roll: :wink: ...
Bár nem kétlem, hogy túlreagálta :( :( :( :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Anyám kommentje: "ahelyett, hogy szexelnének?"
:shock: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Azért ez sejthető volt a hevederzár tudatában! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mármint a sértődés. :roll:

Miron állása: olyan aranyos volt, amíg mindenki tepert ezerrel, ő csak strázsált a kerítésnél! Még most is mosolygok rajta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsombi meg jól kupán vágta egy mini-konyhai eszközzel Petrát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán meg jóóóóól kiporszívózott! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ismételjük meg a mai délutánt a nagyon közeli közeljövőben!!!!!!!!!!! Szerintem a gyerekeknek is jót tesz! Az én paráim leküzdésében pedig mindenképpen hasznos!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Gabi!
Boldog születésnapot Nórának! :wink:

Kép
katy76

Dodi!
Anyukád kommentje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként üzenem neki, hogy nagyon szép és csinos nő! :wink: És megnyugtató volt számomra, hogy ő is a bacik mellett állt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

sziasztok!
vagyok,csak kicsit el vagyok úszva.
örülök,hogy jó volt a tali és jól éreztétek magatokat.
katy nem is gontoltam,hogy paramami vagy.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Minden babának Boldog Szülinapot!

Kép
Kép
csibe83

Boo,
azért valahogy én sem vagyok meglepődve, még mondtad is hogy nincs kulcsa a hevederzárhoz...
Dodianyu-komment :-)

Dodi,
anyudon én is néztem nagyot! Olyan szép és fiatal és csini!!!!!

Zsombi tényleg harcos maugli volt, Nimródot is megtépázta puszta szeretetből!
Miront meg felvesszük őrszemnek ;-)

apa már letöltötte a képeket, hétvégén hozom őket!

KépKép

KépKép
kispocok13

Most akkor játszóházaztatok?? Ti dögök !!! :lol:

Lois irigy.... :roll:

Boo!
És akkor most hova dezertált?? Vissza a kocsmába?? :shock:
Húúú, ez hosszú haragszomrád lesz, mi?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,
Apa megállapította hogy fogytál!

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,
Apa hogy van?

Lois,
is-is. A játszóház két óra állatkerti séta után következett.

KépKép

KépKép
kispocok13

Meg azért se mentünk, mert nem akartam kompromittálni magam a Kölkömmel :oops: :
Kép

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na mesélj...

KépKép

KépKép
kispocok13

Anyának eldurrant az agya.... :roll:

Na jó nem, ez kérlek három különböző esemény színes lenyomata a pofiján :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

kispocok!
hát viszonylag jól,köszi szépen.
Kiara mindig megsimizi apa pociját.nagyon édes.

Kép
Kép
csibe83

Na ne kelljen már mindent harapófogóval kihúzni belőled :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,
Kiara de cuki lehet! Apája így biztos hamarabb meggyógyul :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Úristen, szegény kis Zé, mi történt? :roll: :roll:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
vagy csak pasi, és múltkor megtévesztette a basa-naci :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Átadtam :wink: !

Katy!

Most is mondta, hogy vidd bátran, mert meg kell szoknia, később csak rosszabb lesz... Majd mi megedzzük :wink: :lol: .
És elmesélte, hogy volt egy betege ahol a nő tényleg tisztaságmániás volt, és a gyereke pont ezért volt mindig beteg, mert ha csak kiléptek az ajtón, már ismeretlen bacik ezrei álltak lesben :( . Tudom, ez nálatok azért nem igaz, csak azért mondom, hogy tényleg ne félj :wink: . Meg persze most az árpa is bezavar, de nyugi lassan csak eljön a batakarítás ideje :twisted: :lol: .

Lois!

Látom, ti is veritek a gyereket :lol: . Botondnak is van tinyója, de alig látszik. Tegnap tologatta a triciklijét, és a súlyától kiakadt a csomagtartó, ő meg szemöldökkel vette le :( :( .
Fostam is, hogy csúny lesz, de nem extra, biztos lesz még rosszabb is :oops: :lol: :lol: :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

1., Monokli :arrow: Zé kontra kádkiugróbigyója
2., Szemöldök :arrow: Függönylengedezés tarzanosan, becsapódás teraszajtóba
3., Homlok :arrow: Sebesmászás, kézenátesés, az snassz, csak a szokásos 8)

Nekem a kocsmázással sincs bajom, EnyémDrágám le szokott menni Pizsivel, itt van egy közel, egy haverjáé, pl. a délutáni meccseket most ott szokta nézni az értő közönséggel egyetemben.

Én gyerekem sose lesz akkor beteg, mert koszt eszik :oops: Ma visszalopott a kutyától egy kiflicsücsköt, amit korábban nekiadományozott... mire kihalásztam a szájából megrágta rendesen.

Boo!
Én rühellem az ilyesmit, ez balf@szság, meg nagyon gyerekes is...olyan, mintha valakin keresem a fogást, hogy jól belekössek. Nincs kulcsom, és majd jól beleveszek, mert nem jutok, be.............áááááá, gáz.

Leo!

ésténylegittvan :lol: Cupp neked!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?