Luna,
nagyon édi ez a pici fiú!!!
az utsó kép a kedvencem
Tali:
sztem már írtam,

de én is benne lennék, viszont kb én leszek az egyedüli, aki még akkor is pocakos lesz
szívesen felajánlanám a lakásunkat tali színhelyéül, lévén mindenhonnan könnyen elérhető, meg nagy (120nm) de tudjátok: nálunk nincs kert...
jujj bazi nehéz ennyi embert összehozni, most a balatoni foglalásnál tapasztaltam (12ember) de remélem azért sikerülni fog
Detti,
húú durva ez a lábdagadás.. nekem tegnap óta annyira lement róla a dagads, hogy most már azért valamenyire lehet látni azt a kis kiálló csontot... na ez most vagyazt jelzi, hogy szülünk, vagy azt hogy sose szülünk..

utolsóra tippelnék
kutyusotok hogy megy a babakocsi mellett? pórázon, vagy szabadon? ha pórázon, akkor azt rákötöd a kocsira? vagy hogy csináljátok?
ja, és Szende még mindig nagyon szép
Na nemrég értünk haza a CTG-ről.
persze hogy zárt vagyok még, persze hogy nem szülünk még...
a babafej túl jól érzi magát odabenn, és persze hgy minden rendben vele.
az anyukája viszont esténként már nem is nagyon tud aludni, mert a hasa szétnyomja, olyan nehéz, meg a csíkjaim is napról napra gyarapodnak, persze...
mostantól kétnaponta megyünk CTG-re, legközelebb vasárnap reggel fél9re.
ha minden marad úgy, ahogy most, akkor jövő pénteken indítunk... szóval az is lehet, hogy júniusi lesz... pont azon gondolkodtam, hogy épphogy 6hetesek leszünk a nyaralásra
nade az biztos, hogy a fiatalúr nem egy kapkodós típus...
meg már annyian túlvagytok az egészen, annyi történetet olvastam, hogy most már van időm parázni, hát parázok is rendesen
ma van az első házassági évfordulónk. úgyhogy András jön értem negyed5re, és 5re meg megyünk moziba, a Vasembert nézzük.
Az Ilyen a formámat szerettem volna, de az is terhességről meg szülésről szól, úgyhogy gondoltam egy kis Vasemberrel elterelem a figyelmem a parától
most tul.képpen nem parázom, csak úgy vagyok. mindig a szülőszobán jön rám.. de pl tegnap este amikor fürödtem, megbeszéltem Dáviddal, hogy tök gyorsan kint lesz, bla bla....
úgyhogy igazából csak azért izgulok, mert van rá időm... mármint gondolkodni. mivel már nem kell tanulnom.
na jó asszem befejezem a monológot.
és most aludni fogok, már a pakolást-dobozolást is lesz@rom.