Nyulasz, de nekem a dokinő pont azt mondta, hogy lisztes rántás is mehet!! Sztem amiben liszt van, az mindegy, milyen formában, a glutén így is úgy is bennemarad... Pl aki lisztérzékeny, az pékárut se ehet ugye..
Csajoknak a mozgását nézték, meg reflexeket, meg testi fejlettséget, ilyesmit. UH most nem volt, de azt mondta a dokinő, hogy nem is indokolt.
Timi, enyém Apa pont ilyen...
Na ezt mondtam én, hogy buláta és társai ezért nem jó... (Az én szájpadlásomra felragad, akkor gondolom a babákéra is... )
Kiságyat meg azonnal le! Ha már felmerül csak a gondolata is ennek, azonnal le kell tenni. Mi vesztenivaló van abban, ha leteszitek? És ha fent marad...?
Törpikém, megint bölcsen szólottál:
1. a férfiak tényleg SOHA nem tudnak a sorok közt olvasni (Maximum akkor, ha elmondjuk nekik a lényeget, de ugye az akkor már nem ugyanolyan..)
2. sosem látják meg maguktól, mit kell csinálni (HA-HA, mi térdig járunk már a szemétben, ha megfogadom, hogy nem szólok neki, hogy vigye ki a szemetet. Amikor már ÉN nem bírom a látványt, kiviszem én vagy/és kiakadok.)
3. ó igen, a cérnáért tényleg nem kár, a bomba már neccesebb dolog (
a húgomra gondolok, akinek a férje soha nem hallatott egy hangos szót se, veszekedni se lehetett vele. Aztán egyszer csak depresszió és alkohol, majd válás lett a vége... 
)
4. "Az is gyanús, ami nem gyanús" (A Tanú)
5. Nekem is van egy gyerekem, aki ördögfióka inkább (még szerencse, hogy hasonlít rám, különben felmerülne a gyanú, hogy vmit összekutyultak a Kaáliban..

)
Ja, és még egy jó hír: az előbb Letti a karámba kapaszkodva álldigál. Mondom neki "Csüccs!", és segítenék neki leülni, de nem akar (ha a kedvemben szeretne járni, ilyenkor lecsücsül). Jó, mondom, hagyom a fenébe, hagy álldigálljon ha akar. Kijövök, egy idő múlva nyüszögés, na gondoltam elfáradt, mehetek leszedni. Erre lent a földön mindkettő, és vmi játékon veszekednek, ezért a nyüszi. De hogy nekem ezt miért nem mutatja be, hogy egyedül le tud csücsülni????

Tényleg,
Timi, Alexa vissza tud ülni állásból?
Na eldugulok, sok voltam.