A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Norka

Mi van veletek , olyan ritkán írsz..?
Hiányolunk..
Szilvi
Kuschel

Sziasztok!

Bim-bam: együttérzek veled én is. Az én lányom is nehezen foglalja le magát. Bár az óvóda mintha segített volna rajta. Az oviban festettek meg leveleket és azt rányomtatták papírra a csemeték, v. pl. rajzolt gyümiket az óvónéni papírra és színes papírt apró fecnikre szedtek, és ráragasztották a papírra a forma szerint. Na meg itt a vadgesztenye szezon, lehet belőle figurákat gyártani, láncot fűzni.

Mi voltunk kint ma is, jól beöltözve, de csak kb.20-30 percet.

Kuschel: kellenek még az üvegek? Pénteken a Diana környékén talizhatnánk de., ha igen.
Nézz be a friss babákba, talán oda írt Norka.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Én is eggyüttérzek veletek,éjszakánként lassan megfagyok,pedig megy valami fütésszerü a radiátorokból,ez olyan takarékféle,de nemsok.Ma mikor reggel elvittem a gyerekeket oviba-suliba,majd megfagytam.Isszonyú hideg volt.
Szilvi!
ha van messengered akkor ott meg tudnánk beszélni,bár én csak leginkább este vagyok bent,8 után.( fm77@axelero.hu ).Én a melindában lakom,ugytudom te meg az anikó környékén (?)igaz?az nincs messze egymástól,kb 5 perc séta.
Dandy!
Odaadtam a barátnőmnek arucikat,és nagyon szépen köszöni!

cerka

Szilvi!
Ne szoktunk de éltem kint még a volt férjemmel kb 1 évet ausztriában és előtte 4 hónapot németországban és nagyon megszerettem a hegyeket. Sielni nem tudok ill. nem próbáltam, korcsolyázni sem tudok azt már kipróbáltam. A manókkal nehéz, a szomszédok biztosan idegbetegnek tartanak a sok hangos szó miatt, mert általában csak látom a bajt de nem érek oda így csak kiabálok hátha megelőzök vagy tompítok valamit a dolgokon. Egyébként most Dombóváron vannak anyukáméknál mi meg apával verjük szét a lakást fűtés ügyben bár a konvektorok maradnak addíg amíg az új nincs kész.Lassan meg kezdődik az ovi. Én már 1 éve dolgozom sajna de nem volt más választásom. Azóta a nagyszülők kényetetik őket felváltva.
Hétfőn rászántam magam arra hogy elaltassuk a kiskutyánkat nagyon beteg volt szegény, most gyászoljuk. Ami a bosszantó, hogy kedden este már feltörték az autónkat a ház előtt és tele vagyunk macskával( nincs bajom a cicusokkal de ezek vadak és kóborak és mocskosak és pofátlanok) szóval nagyon kellene egy kutyus de így télre nem merek vállalni kölyköt. Félek hogy kifosztják a alkást amíg nem vagyunk otthon pedig egész jó a környék csak a nappali melegedő meg a nemzetiségi hajléktalan banda állandóan figyel.Tiszta frászban vagyok.
na puszi
Csilla
bim_bam

Sziasztok

Csilla

Hol laktok ti a balkánon?Ez nem semmi áttudom érezni a helyzeteteket.
Nekünk ellopták az autónkat / még Bpesten amikor ott laktunk/ aztán kirámolták a lakásunkat anno Varsány u.+ garázst + tárolót szintén kipakolták. Még jó , hogy "jó" biztosításom volt ,de hát az az érzés, hogy egy vadidegen/ ek/ bent volt/ak/ a lakásunkban megőrjített így el is költöztünk onnan.Úgyhogy már semmi értékeset nem tartok /merek/ tartani itt sem.Meg a két macsekunk úgyis teljesen leamortizálja a lakásunkat.De imádjuk őket...Kép
A kutyust nagyon sajnálom, de biztosan jó lenne egy másik ha "figyelnek" a kisebbségiek, mi tavasszal szeretnénk kutyust , na nem a panelbe hanem az újjonnan épített házunkhoz vidékre.
Ott is vannak bőven kisebbségiek és sajnos mindennapi dolog a betőrés.
Bár mindenki azt mondja, hogy a kutyát is simán elintézik ha beakarnak menni.
De azért nyugodtabban alszom ha tudom , hogy a kutyus jelez , ha van valami.
A nyáron kint aludtam a kiscsajjal és arra ébredtem fel éjjel 1/2 3-kor, hogy valaki elsurrant a kiskunyó elött, hadd ne mondjam , hogy én hülye meg kimentem utánuk, kiabálva, hogy aztán tünés innen.Ha utólag belegondolok, simán leüthettek volna és akkor mi lett volna a kislánnyal..?
Felelőtlen voltam és persze ilyenkor nincs az embernél zseblámpa meg telefon...Kép
Viszont télire mi sem vállaljuk be a kutyust a mindennapi kijárás télen nem megoldható.
Hogy-hogy most csináljátok a fűtéskorszerűsítést, ?Jobb időben jobb lett volna, nem ?
Persze biztos megvolt az okotok .Kép

Móni
Igen van MSN-em.
Kuschel

Szilvi!
Azért most, mert anyagilag eléggé taccson voltunk eddg meg most is az miatt akadozgat a dolog.De elhatároztam hogy kész lesz és kész is lesz!!!!!!!!!!
Egyébként ledinán lakunk a torda u-ban.KÉt éve költöztünk ide és a közvetlen környékkel semmi gond , de ott van a nappali melegedő tőlünk 4 utcányira ami idevonzza a sok szemetet a városból. Bocsi a kemény jelzőért de nem értem miért egy dinamikusan fejlődő kertvárosiasodó környékre kellett ezt tenni .Sok a fiatal rengeteg nagyon szép ház van( a mienk talán a legrondább mert mi igen lassan haladunk) ha lassan sétálok akkor 15 perc alatt bent vagyok a Király u-ban szóval nem a balkán csak azzá teszik akik a mecsekoldalban laknak meg azok akik szabad prédává teszik a magántulajdont.
HA seggbe durrantom a betörőt még engem csuknak le.( vannak célszerszámaim)
Bocsi ha elragadtattam magam.
üdv Csilla
bim_bam

Szia Csilla

Hű én nem támadni akartalak téged...bocsi, ha így érzeted..Kép
Sajnos mindenhol vannak "rossz" emberek.
Akkor dolgozzatok gyorsan mert nagyon hideg van..Kép
Tényleg szép környéken laktok..
Én már sokszor gondolkoztam azon , hogy a kisebbségieknek kellene egy saját ország"valahol jó messze" ahol aztán lássák el magukat a saját munkájuk eredménye alapján.
Ez a téma nem ide tartozik....
No elhúztam az Óviba a csemetéért.

Pocakosok hogy vagytok???Kép
Kuschel

Szilvi!
NEm éreztem támadásnak csak zaklatott vagyok mert jól felpörgettem magam azon amit írtam.
Egyébként persze nem ide tartozik az a téma. Nekem nem a kissebségiekkel van bajom hanem a kiszolgáltatottsággal, hogy nem érezhetem magam és a családomat biztonságban. Nálunk nagyon vastagok a falak így biztos hogy nem hallanám meg ha valaki az udvaron motozna pláne most hogy már csukott ablaknál alszunk.
Na jó téma lezárva.
Dandy!
köszi a tippeket a geszetnyésre már én is gondoltam de még elmaradt.
puszi mindenkinek
Csilla
bim_bam

Sziasztok.

Szeretnélek megkérni Titeket hogy segítsetek.

Ugyan nem Pécsen, hanem Bonyhád környékén keresünk albérletet. Volt egy házacska Óbányán, de azt sajnos az utolsó pillanatban visszamondták.
Van egy 2,5 éves kislányunk Rebeka és egy hat hónapos fiucska Martin Kép Sajnos mind a ketten allergiásak, úgyhogy panelba nem mehetünk Kép
A párom Bonyhád környékén kapott munkát és szeretnénk mi is vele lenni.
Jelenleg Budapesten lakunk a XI. kerületben.

Előre is köszönöm a segítségeteket.

Móni
habok

Sziasztok!
Ezt a pocsék időt !Mit lehet ilyenkor csinálni ? Még takaritani sincs kedvem!!!!!!!!!!!!!!!! És még csak most kezdödik a tél hol van a vége?
Na mentem is
Sziasztok
Gabi
gabi32

BEA!
olvastam az IKRES topikban, hogy Bianka, Bettina, Brigitta és a NAGYlányod beteg!
(:-)))Jobbulást kívánok a csajoknak neked meg egy kis időt a pihenésre. Remélem te nem kaptad el tőlük
puszi
CSilla
bim_bam

Sziasztok!

Örülök, hogy így feléledt a fórum! Kép Ez az idő tényleg szörnyű. Olyan nyomasztó. Kép

Bea, mielőbbi gyógyulást kívánok a lányoknak!

Móni, sajnos nem tudok albérletről. Kép Talán a többiek.

Dorottya egyre több mindent mond, és már énekel is, dúdolgat. Nagyon jó a hallása! Kép

Hogy vagytok?

Sziasztok!

Esztus
Esztus

SZia Esztus!
Szerinted hogy, ilyen időben?!
Depresszió hegyek.
Dandy, Norka, CErka?!
És a többiek?
puszi Csilla
bim_bam

Sziasztok!

Nálunk is betegek a csemeték, de jól viselik. Dorkának sokat használt az ovi, egyre jobban elfoglalja magát. Én nem érek rá depizni, mindig van mit csinálni, plussz suli, plusz még osztálytalit próbálok szervezni. Sajna sok cím ismeretlen, nem tudom mi lesz így belőle.Kép

Dandy
dandy

Dandy!
Milyen suli?
Egyébként az enyémek a maminál vannak, szét van verve a lakás, dolgozom és közben elkezdtem a fősulit.De azért a depi kerülget ebben az időben.
Szorítsatok hogy befejezzük a meló nagy részté mire jönnek a kis rombolók!
Jó hétvégét puszi Csilla
bim_bam

Bim-bam: irodavezető képzés. Én tavaly végeztem a fősulit.
És te milyen fősuliba jársz?
Szorítok, hogy kész legyetek! Kép
Du. kihasználtuk a jó időt, és kint voltunk.

Dandy
dandy

Habok!

Probálkozz a MIRC-en(chat)és ott van Bonyhádi chat is.Ök talán tudnak segíteni.

Lányok!
Köszi a jokívánságokat,MEGGYOGYULTUNK!KépKépKép
Hát egy rémálom volt ez a hét,de tul vahyunk rajta.
Mindenkinek kellemes esös délutánt és napot!(ez már így marad)
Nálunk olyan meleg van,hogy szelöztetek állandóan.Remélem télen is így marad!Kép

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Bea, örülök, hogy meggyógyultatok!
Nektek is további szép vasárnapot kívánok!

Esztus
Esztus

BEa!
jó hogy meggyógyultatok!!Látod én tudom az ikek nevét, igaz a nagylányod és ha jól tudom van egy nagyfiad nevét nem.Bocsi!!!
remélem kisegítesz:-)
puszi Csilla
bim_bam

Sziasztok Lányok! Kép
Érdeklődnék, hogy Török Attila magánrendeléséről tudtok e valamit. Mikor van, hol, stb. és mik a tapasztalatok vele kapcsolatban.
Előre is köszi!
iii_

Szia Iii!

dr. Török Attila magánrendelése a Ferencesek utcájában van hétfőként 16 órától. A Megyeiben pedig eddig hétfőtől csütörtökig rendelt 12 órától, de kb. egy hónapja már csak szerdánként van. Azt is hallottam, hogy azóta a magánrendelése is szünetel, de ez az infó nem 100 %-os. Esetleg tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy most már csak egyszer rendel egy héten??? Azóta sajnos nagyon sokat kell rá várni!
Szerintem nagyon lelkiismeretes orvos, figyel a betegeire, mindig tudja ki miért megy hozzá! Talán az az egyetlen baj, hogy néha kicsit szűkszavú, bár ha az ember kérdez, akkor mindig türelmesen válaszol. Csak hát nekem mindig akkor jut eszembe a sok okos kérdés, amikor már végeztünk. De ez már csak az én bajom! Én csak ajánlani tudom őt!

Üdv, Beus
beus76

Sziasztok!

Ildi! Ha nem csal a szimatom, akkor Te az én kedves kolléganőm vagy, ugye? Kép Ezek szerint nem vagy megelégedve Werling dokival? Holnap délelőtt megyek be a munkahelyre, majd megkereslek. Kész vannak a hormoneredmények? Mi a gond?

Betta
betta
Nagykozár

Sziasztok !

Beus Kép, köszi az infót, meg tudnád adni esetleg a magán rendelés telefonszámát? Mármint ahol be lehet jelentkezni.

Szia Bettike Kép, igen, én vagyok, akkor ma találkozunk és majd mesélek. Egyelőre annyit, hogy úgy érzem, spec. orvosra lenne szükségem.

Üdv:
Ildi
iii_

Szijjasztok!

Ildi! Én mint igazán kezdő e témában, csak annyit tapasztalatom van, hogy kétszer voltam a Török dokinál, de nagyon jó benyomásom van róla. Mivel először látta, hogy zavaromban nekem kétszer kell elmondani mindent, ezért már a második alkalommal tudta, hogy nem elég nekem egyszer elmondani, hogy melyik gyógyszert mikor kell szednem. Szóval Először furcsa érzéseim voltak vele kapcsolatban, de második alkalommal, már sokkal jobb benyomásom volt róla.
Na abbahagyom ezt az össze-vissza beszélést, megyek, aztán legyetek jók!

Üdv: Belyus
belyus

Sziasztok!
Bim bam!
Vagyok,csak elég ritkán,mert nemmindig jön be a net.
Kuschel!Ma meg holnap megpróbálok belépni a msgbe,ha tudsz gyere,és beszélünk.
Hogy van mindenki?
Sziasztok!
Móni

cerka

Sziasztok

Cerka

Nekem az is jó , ha megírod privibe , hogy hány számba vigyem a rucikat és mikor .
Mindennap többször is megyek arra felé.
Mert már csak kerülgetem itt a szatyrot.

Gyönyörű az idő , mindjárt jobb is a kedvem...Kép
Hasonló jókat kívánok mindenkinek.

Szilvi
Kuschel

Szia Belyus Kép
eddig még én is csak 1x voltam Töröknél.
Szerintem is jobb, ha mindent 2x hall az ember, és jobb visszakérdezni, vagy elismételni amit mondd. Így jobban megmarad.
Üdv.:
Ildi
iii_

Szia Ildi!

Most már biztosra tudom, hogy a Török doki magánrendelése megszűnt és a kórházban csak szerdánként érhető el. (Tel: 72/533-174)
Üdv, Beus
beus76

Köszi Beus! Kép
iii_

Sziasztok! Kép

Szóval akkor ezért szerdára hív be a Török doki ismét. Kép
A múltkor is annyian voltunk mint az oroszok. Gondolom most is így lesz Kép
Jövő héten megyek, úgyhogy ha valakinek van kedve, velem tarthat Kép
Üdv: Belyus
belyus

Sziasztok!

Esztus: köszi azért hogy gondoltál rám.

Beatrix2: köszi megnézem, csak kell valaki aki segít telepíteni.

Mindenkinek szép napot!
habok

Sziasztok!
kellemes napot mindenkinek
gabi
gabi32

Sziasztok!

Én is megyek megint szerdán a Török dokihoz, biztos nagyon sokan lesznek!
16 hetes terhes vagyok és mondta Török doki, hogy mivel most már csak szerdánként van Pécset, ezért a vizsgálatokat meg tudja csinálni a terhességem alatt, de arra nagyon kicsi az esély, hogy pont szerdán fogok szülni, amikor Ő itt van. Ezért Ő megérti, ha inkább már most másik orvost választok, hogy ne szüléskor kerüljek egy idegenhez és ajánlott is egy másik orvost. Mondtam neki, hogy ezen azért még gondolkodom és jövő héten megbeszéljük.
Nagyon-nagyon szomorú vagyok, mert Török dokiban 100 %-ig megbíztam, tudtam, hogy nála jó kezekben vagyok! És most kezdhetem az egészet előről egy idegennel és biztos, hogy egy jó darabig el fog tartani, amíg az új orvosban is így meg fogok bízni! Bár én is úgy gondolom, hogy akkor inkább most célszerű váltanom, mint pár héttel szülés előtt! Csak hát én egyeltalán nem gondoltam, hogy a terhesség közben majd orvost kell váltanom!
Az orvos, akit ajánlott dr. Koppány Miklós. Kérlek benneteket, ha ismeri valaki vagy már hallott róla, esetleg személyes tapasztalata is van akkor az írjon róla egy pár infót, hogy mégis mire számíthatok!

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Üdv, Beus
beus76

Sziasztok!

Jövő szerdán akkor én is csatlakozom, bár most csak UH-ra megyek.

Beus Kép,
nem mondta a doki, hogy miért csak szerdánként jön Pécsre?
Koppányról azt hallottam, hogy nagyon rendes, sokat segít. Egyik rokon szült nála, nem volt fogadott orvosa, csak hozzá került, nagyon meg volt vele elégedve.

Üdv.: I.
iii_

Sziasztok!

Ani vagyok, van egy 6 hetes edi kisfiam, spanyolorszagban elek de jovo heten penteken hazamegyunk a picivel egy honapra. Egy Pecs melletti kis faluban laknak a szuleim Gorcsonyben. Ismeri valaki?
A problemam, hogy nem tudok vinni mindent igy be kellene szereznem egy babakocsit, egy mozeskosarat es egy babakadat. Tudtok valami olcso helyet ahol lehet hasznalt dolgokat venni? Vagy ha valakinek van elado akkor szoljon. Vagy ha valaki akinek vannak ilyen cuccai amiket mar nem hasznal es olyan jo lenne, hogy kolcson tudna nekunk adni amig otthon vagyunk, persze ezt sem szeretnem ingyen. Utana ugyanabban az allapotban kapna vissza.

Elore is koszi a valaszt!

KépKép
KépKép
tontica

Szia Ildi!

Úgy tudom, hogy Török doki a tapolcai Pannon Reprodukciós Intézet igazgatója lett és ezért van kevesebbet Pécset.

Köszi az infót Koppány dokiról, nem tudod véletlenül, hogy van-e magánrendelése?

Üdv, Beus
beus76

Beus!
A koppány dokival kapcsolatban azt tudom csak mondani, hogy valamennyi ideig az USA-ban is tanult és vagy dolgozott. Én nagyon összevesztem vele a kórházban de az terhességi lelkiállapotomnak meg a kórházi körülményeknek is köszönhető.(volt) Egyébként kedves szakmailag képzett és ismerem a feleségét a tesóm volt oszifőjének a lánya.Szerintem jó választás
Üdv CSilla
bim_bam

Szia Csilla!

Meg tudnád mondani, hogy van-e valahol magánrendelése Koppány dokinak? Ezek szerint Te nála szültél?

Köszi, Beus
beus76

Sziasztok!

Tontika!
Olvastalak egy másik topikban - azt hiszem a szopival voltak problémáid, már nem emlékszem egészen pontosan. Nahát, nem is gondoltam, hogy Pécs közelében laksz(tál)! Kép Minden megoldódott?
Ha gondolod nekem van egy fürdető kádam (rózsaszín), az én kisfiam kinőtte, oda tudom adni - csak el kellen érte jönni. Mikor jöttök?
Ha érdekel írhatsz a címemre is: bodai@freemail.hu
Eszti
beszti71

Beus!
Nem nála szültem, de a megyeiben.Elég sokat voltam bent úgyhogy megfigyeltem a dolgokat.
Szerintem nézz be a kórházba ott biztosan meg tudják mondani.Én a Hartmann Tamásnál szültem, ő is a megyeiben dolgozik és nagyon rendi.
Puszi Csilla
bim_bam

Sziasztok!

Szép napot kívánok Nektek, remélem mindannyian jól vagytok! Kép
Nem tudtok valami zenés, babáknak szóló foglalkozásokról itt Pécsett?

Esztus
Esztus

Szia Eszti!

Igen a szopival voltak gondjaim, nem oldodtak meg teljesen csak mar en nem gorcsolok rajta es ha kell tapszert adok kiegesziteskent. Amugy egesz szepen szopik mostansag komolyan mondom mar kevesebb tapszert kell neki adni.
Ki tudja meg a vegen csak szoptatni fogok Kép
Nagyon koszi a kadat, az enyem is rozsaszin itthon, ugy orokoltuk egy kislanytol Kép
Mar babakocsit is szereztem kolcsonbe egy baratnomtol, egy honapra nem akartam venni, mar csak mozeskosar kellene, de majd csak talalunk valahol.
Ahogy tudok irok neked e-mailt, es majd megvalaszolhatod a pontos cimedet es megbeszelhetjuk, hogy mikor es hogyan tudunk menni a kadert.
Megegyszer nagyon koszonom, hogy igy ismeretlenbe is segitesz!

Ani

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok lanyok! Kép
Aranyosak vagytok,hogy hianyoltok. Lebetegedtunk...most mar szerencsere kilabaltunk! Jazi osszeszedett egy herpeszes torokgyuszit, szegeny alig birt enni/inni Kép En kozben lazas voltam, stb...De mar minden ok Kép

Szilvi
Mar egy ideje keszulok megkerdezni,de mindig elfelejtettem. Szted a Hartan babakocsira milyen esovedo jo? Sztem sajatjat nem nagyon talalok...tipp?

Lanyok
Akkorakat mosolygok itt a rozsaszin kádakon Kép

En kozben lassan UHra megyek (masfel het), 12 hetes nyakiredo lesz.Furi, mert Pecsen megusztam a huvelyi UH-t, itt meg az lesz...
Jazi mar beszel mindenfelet Kép
Apa tegnap ota dolgozik, ez kicsit tovabb huzodott mint gondoltuk (a m.kereses...),de az a lenyeg,hogy osszejott!!
Az ido itt is irto pocsek, de tegnap levittem Jazit esokabatban es gumicsizmaban kicsit a szemerkelo esobe, allatira elvezte Kép

Bocs,hogy csak magunkrol irtam. Igyexem gyakrabban jonni!!!! Kép

Norka
norkini

Sziasztok!
Egy nagyon fontos kérdésem volna tudtok e segiteni nekem !
A lányom 3-dikba jár és a kötelező olvasmány a JUHARFALVI EMIL ha valakinek véletlenül meg van akkor elszeretném kérni kölcsibe amig elolvassuk de ha ez véletlenül sincs meg senkinek akkor a HARISNYÁS PIPI is jó lesz ha valakinek az lenne meg !
Segitségetekett elöre is köszönöm elég sürgös lenne!!!!!!!!!
sziasztok
Gabi
gabi32

Eszti!

Koszi szepen a kadat de a nagymam mondta, hogy van neki egy a padlason (jo regi lehet de nem baj Kép )
Mar szereztem mindent kolcsibe gyerekes baratnoimtol igy nem kell innen cipelnem oket.
Koszike!

Ani

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok! Beus, látom aggódsz Török dokival kapcsolatban. Nos, valóban a PRI igazgatója lett, és ezért csak kedd estétől szerda estig, és péntek estétől vasárnap estig van Pécsen szülés szempontjából. A befekvésem napján (szept. 30-án) nekem is ajánlotta Koppány dokit a kieső időkre. (Nem is tudtam, hogy ő is ennyire világot járt orvos)A pácienseihez továbbra is nagyon lelkiismeretes és korrekt. Én ha a te helyzetedben lennék, továbbra is nála maradnék. Bár én a babámat köszönhetem neki az IVF-fel és a műtéttel.
Levente fiam október 9-én, a 11.házassági évfordulónkon született 22.35-kor, 3,45 kg-mal, 51 cm-rel. Szombati nap volt, és a tanár úr bejött és csak annyit mondhatok, hogy abszolút elégedett voltam a szülőszobán mindennel. A személyzet nagyon figyelmes, az ügyeletes orvos is félóránként megvizsgált, pedig tudta, hogy Török dokit kell értesítenie, ha eljött az idő. És tanár úr is végtelen türelmes volt, és nagyon odafigyelt mindenre. Pl. Levi babára 3x rá volt tekeredve a köldökzsinor, de én abszolút nem aggódtam, mert tudtam jó kezekben vagyunk. Másnap délelőtt pedig újra meglátogatott, pedig kb. negyed 12-kor ment haza tölünk.
Ha azt mondta, hogy vállal szülést, de feltárta a helyzetet, akkor szerintem nincs semmi veszve neked. De ezt persze te tudod.

CACA
caca2

Szia Caca Kép,
gratulálok Levihez és sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek!
Megkérdezhetem, hogy Pécsen volt e az IVF?
Vigyázz Magatokra!
Ildi
iii_

Szia Caca!

Üdvözlet a fedélzeten, örülök, hogy ismét köztünk vagy! Nagyon gratulálok a kis trónörököshöz és örülök, hogy jól vagytok. Sokszor gondoltam rád, hogy megszültél-e már és hogy milyen volt és örömmel olvastam, hogy minden rendben ment. Levi biztos tündéri és gondolom nem hagy unatkozni.
Látom olvastad aggodalmamt és tényleg nagyon tanácstalan vagyok, hogy mit is csináljak. Ha nem gond írok az e-mail címedre, mert nem szeretnék mindenkit untatni a bajommal. Ha van egy kis időd a picur mellett, akkor majd nézd meg a freemail címedet.
Köszi, Beus
beus76

Szia Caca4
Gratulálok én is a kisbabához nekem is levente a kisebbik fiam!
sok egészséget és örömet kívánok nektek!
gabi
gabi32

Caca!

Én is szívből gratulálok a pici fiúhoz, ennyi év után gondolom hatalmas az öröm. Kép

Betta
betta
Nagykozár

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?