Sziasztok!
No, mostmár muszáj megszólalnom, a sok grafomán között, mert általában este, éjjel olvasom a termést. De ma de. bútort szereltek nálunk, utána persze egy kis takarítás , pedig rendesen dolgoztak, ja, és közben beállított az antenna szerelő, össze-vissza akart mindent drótozni, de aztán beértük egy átállítással. A bútor szép, az üveges részeket még át kell pucolni, aztán bepakolni..., injkább aludtam egyet. most meg mehetek a kisebbekért, akiknek befejeződött az úszótábor. na, mindegy, szóval eovagyok.
Csak azt akartam írni, hogy én egy hülye maximalista vagyok, és parázok is egy csomó mindenen. ráadásul 40 vagyok, ikerterhes, el sem tudjátok képzelni, ikerterhesen milyen és mennyi rémsztorit hallgat végig az ember.... Ja, én tanár vagyok, ennek anyagi vonzatait nem részletezem. a párom is az , de jelenleg van "szerencséje" egyik minisztériumban dolgozni, abszolút nem politikai poszton, ezzel együtt kb naponta úgy megy be, h esetleg munkanélküliként jön haza. Valahol mélyen mégis bízom a dolgok pozitív kimenetelében, magamban, Istenben, abban, hogy mindenki olyan és akkora "puttonyt kap a hátára", amit elbír!!!! És nem hiszek a véletlenekben! És igyekszem képességeim szerint jól csinálni a dolgokat, ami fontios, pl amiket írtatok, dohányzás, életmód, stb.
Szóval, rövidre zárva: rengeteg dolgot megtettetek a bébiért.Igyekeztek felelősen várni. Amiért nem vállalhatsz felelősséget (pl milyen hülyeséget produkál a szervezeted), azzal ne stresszeld magad. sokszor nincs arra befolyásod, h mi történik, de arra mindig van, hogy mit gondolsz róla, és hogyan reagálsz!!!!
Évi! tudod bármelyikünk hogy utálná a kórházat, de te olyan kemény vagy, h túléled!!!! Tomi nem véletlenül jön hozzátok, ott lesz a legjobb helyen. Egészséges nő vagy, légyszíves bízz magadban , magatokban, meg fogjátok oldani a helyzetet!!!
Nem kell máshoz mérni magatokat , pláne bulvár hírekhez, celeb mamákhoz!!!!
Egy jó sztori: Egyszer vki azt mondta, h szeretne úgy kinézni, mint a Cindy Crawfor a fotóin. Erre Cindy azt reagálta:én is!!!
Ha kijönne hozzátok egy stáb, kozmetikus, sminkes, fodrász, fotós, stb, belőled uolyan címlap kismama lehetne, mint akiket az újságon látsz!!!!
Na, befelezem a monológot, bocs, h hosszú volt, csak szerettem volna lelket önteni a kétkedőkbe!!!! Üdv:Claire