A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Tatabányai csajok, írtam a topikban. Bocs, hogy eddig nem, de nem mindennap tudok netközelben lenni.

Puszi nektek

És a többieknek is üdv.

emeseanyu

Sziasztok csajok!

Annyira szupi csajok vagytok!Le a kalappal!
Bocsi, hogy megzavarom az idillt, de segítségre van szükségem!
3 hónapja próbálkozunk, még semmi..és gondoltam talán jobb, ha nem várakozok a kivizsgálással, mert ami kiderülhet ma, az miért derüljön ki 1 év múlva!Segítsetek!!!!!!!!!!!!!
Kihez és hova forduljak, hogy mindenféle "jöjjön visssza 1 év múlva" meg "várjunk még néhány hónapot" nélkül, zökkenőmentesen, akadékoskodás nélkül elvégeztethessem a szükséges alapvető vizsgálatokat???
Tudtok tippet adni???
Előre is köszönöm és még egyszer bocsi a közbekotyogásért, de ti olyan rutinosak vagytok, biztos tudtok ajánlani illetve nagyon nem ajánlani valakit, valahol Budapesten!
Számítok ártok, köszönöm: megenn

Kép

Kép
megann

Szia Megann!

Én másfél éve próbálkozok (igaz, hogy van egy három éves kislányom már). Szerintem a három hónap nem hosszú idő és lehet, hogy nem nagyon készségesen fognak így hozzád állni a dokik. Ha nagyon akarsz most "vizsgálódni", szerintem mondjál több hónapot. Igazság szerint az egy év lenne jó, mert onnantól kezdenek érdemben veled foglalkozni.

Ahogy itt a csajoktól tudom a dévai intézet, a budai meddőségi központ is nagyon jó. Én a pesti kaáli intézetben voltam, az is jó. Viszont a budai meddőségiben ingyenesek a vizsgálatok, beutaló kell hozzá.

Szerintem a legfontosabb vizsgálatok, amiből rengeteg minden kiderülhet: apa sperma vizsgálat (fájdalommentes, pár hét alatt eredmény - mi államilag csináltattuk meg), az anya hormonvizsgálata 3. és 21. menses napon. Sima vérvétel, amit beutalóval államilag is elvégeznek. Eredmény pár hét alatt. Illetve a petevezeték átjárhatósági vizsgálat. Akkor is el lehetsz záródva esetleg, ha nem volt nagyobb fertőzésed, gyulladásod. Ezt lehet pl. HSG-vel végezni. Nekem fájt, pár perces volt ugyan, de nem volt kellemes. Saját felellőségre pár óra után hazamehettem. Illetve lehet laparoszkópia. Ez átfogóbb képet ad a dolgokról és ha bajt találnak, ha megoldható, azonnal orvosolják is. Ezt altatásban végzik és általában másnap hazaengednek.

Szóval ezek a legfontosabbak. És ezek után itt mi már egy csomó praktikát kipróbáltunk: cickafarkfű-palástfű-zsálya teakeverék mentstruációs ciklus rendezésére, gynevac injekció stb. De erről bővebben.

Szerintem amit most elvégezhettek és államilag is lehet kérni, az az "apa" sperma vizsgálata illetve a te hormonvizsgálatod. Ezek az eredmények pár hét alatt meglesznek és sokkal előrébb lesztek.

Abban igazad van, hogy nagyon sokat ne várjatok, de azért ne görcsölj rajta. A hőmérőzés és a pg53 peteérést "megmutató" kis házi teszt is sokat segíthet.

Sok sikert

emeseanyu

Sziasztok !

Amennyire ráérek a picik mellett, beleolvasok a topikba is, hiszen én is innen indultam, és átérzem mindenki gondját. Remélem később több időm lesz.

AnnaKép
Most olvastam csak, hogy nem sikerült a lombik.KépKépKép Őszintén sajnálom. De tudod nem szabad feladni, 1 lombik sikeresélye 3 embriónál csak 30%. Sajnos nagyon sok az a 70% a sikertelenségre. De látom töretlen vagy lélekben, és ez így helyes. Ezzel közelebb kerülsz az ikrekhezKépKép Továbbra is nagyon szorítok, és csodálom a lélekerődet.

StellaKép
Látom, hogy a párodnak nem túl jók az eredményei. Arra gondolj, hogy eljutottatok ide, és a lombik tökéletes megoldás lesz Nektek. A spermákat le fogják centrifugálni, és csak az igazán erősek maradnak fent a rostán.Kép És ha ez 1 db is, akkor is be tudják fecskendezni a petesejtbe őt, de már hereszövetből is tudnak spermát metszeni, ha nincs az ejakulátumban 1 db ép sperma sem. Tehát Ti nagyon messze vagytok a "teljesen esélytelentől". Legfeljebb kicsit nagyobb az esélyetek arra, hogy fiatok legyen, mert az ICSI-nél a fiúk mindig virgoncabbak, így azt választják.Kép De hidd el nem is olyan rossz 2 kisfiú.KépKépKép Attól meg ne félj, hogy beteg lesz az embrió, mert a természet okosan szelektál, és nem maradnak meg a betegek, sőt a BMC-ben azt mondják, hogy meg sem termékenyülnek, tehát nem lesz ép embrió belőlük.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányok!!

Pár napig nem volt alkalmam írni sajna, csupán egy gyors átfutásra futotta, mert ugye azért azt szerettem volna tudni, hogy mi van veletek..
Legutóbb még hittem, hogy már tudom követni a történéseket, de a pár nap alatt,sikerült kiesnem a ritmusból.
Új nevek, jó hírek és a fránya rosszak...

Drága Stella, sokszor eszembe jutottál! Azon gondolkodom mit is írhatnék, nehéz bármit is... DE: Haladni kell tovább az úton! Az élet már csak ilyen: gördíti elénk az akadályokat, de ezzel együtt a megoldásokat is!!Én ebben hiszek! És ebben is:csodák márpedig vannak!!! És még: a kitartás meghozza gyümölcsét..
Olvasok most egy könyvet "A bennünk rejlő roppant erő"-ről, idézek Neked: Bár az IVF-et eredetileg az elzáródott petevezeték megkerülésére találták ki, a módszer áttörést hozott a férfiúi nemzőképtelenség kezelésének területén is. Nagy felbontóképességű mikroszkópok segítségével lehetővé vált, hogy laboratóriumi körülmények között egyetlen (!) hímivarsejtet jutassunk a petesejt belsejébe. Az ún. intraciptoplazmás spermiuminjekció (ICSI) a terméketlenség kezelésének egyik nagy sikertörténete."
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan Stella sikertörténetét olvashatjuk! Szorítok!

Anna, lemaradtam a fagyöngyről, mire is jó? Tudom sok idő van még januárig, de itt lesz hamar meglásd!!Addig is felkészítheted a tested, lelked! Tudod, nem egyszerű ám az ikrekkel... (elárulom én is ikreket szeretnék!!)

Vik, Drika, Lara mi van veletek?
Bogi, hogy alakulnak a dolgok?

Megann! Van egy Tb. által támogatott lehetőség, amit úgy találhatsz meg akár az interneten is, hogy "Családtervezési program az egészséges gyermekekért". Én a Bolgárkerék utcairól halottam (Örs vezér tér), de tapasztalatom nincs e téren.Itt minden vizsgálatot elvégeznek!! Telefonon kell bejelentkezni: 363-2229,363-5272.

Puszi mindenkinek: Dana
dana

Sziasztok!

Dana, köszönönöm a kérdést még megvagyok semmi nem történt ezért csak olvastam és nem írtam, éppen a 28. cn -omat taposom és eddig nem reménykdtem de valahogy ma délután, felmerült bennem a gondolat? Milyen jó lenne... és talán az egész orvosos hercehurcát is megúzhatnám. Ezeket az utolsó napokat utálom a legjobban. Tudjátok a hülye gondolatok, meg a folyamatos bizonytalanság, teszeljek vagy ne, várjak még vagy nem, minek legyek bizonytalanságba, ha már tudhatnám az eredményt is?.....A mai biztos nem is jobb lenne mint a több napi reménykedés utáni nem - Na persze ez nem igaz, hiszen legalább addig elképzelhet az ember bizonyos dolgokat.... ilyesmiken jár a eszem. - Te jó ég mik hagyják el a "kezemet". De köszönöm neketek, hogy mindezt kihozzátok belőlem, mert legalább van kinek elmondani.
drika

upsz,

az előzőt nem sikerült bejefjeznem. (túl gyoran nyomkodtam a gombokat)

Továbbra is drukk mindenkinek és zebrás tesztekben gazdag hetet kívánok nektek! :-)

Drika
drika

Kép

Sikerült!!!!
Végre rájöttem, hogy kell ilyet "rajzolni"....

Kép
drika

CatKép
Itt is szivből gratulálok és kitartást kivánok az első hónapokhozKép Tudom min mentek keresztülKép
StellaKép
Bocsánat, hogy igy kivülállóként belekotyogok a dologba, de úgy gondoltam talán jól esik majd, ha látod, hogy másnak is kavarogtak ilyen gondolatok a fejében... Én is átmentem hasonlón csak más szituációban. Én a babák megszületésekkor omlottam össze (31. héten születtek)Akkor ott az inkubátorok mellett ácsorogva úgy éreztem önző alak vagyok, aki nem tudta lefogadni a terméketlenség gondolatát és magamat vádoltam, amiért "erőszakkal" lombik útján hivtuk Őket életre de hidd el ennek a világon semmi köze a későbbi életükhözKép Azóta persze már én is beláttam és bizony hiba lett volna kihagynom a lehetőségetKép Ne add fel, és ne engedd, hogy a borús gondolatok hatalmukba keritsenekKép Jó, hogy kiderült, felesleges az időt vesztegetnetekKépKép A lombik Nektek van kitalálva!!!!!KépKép Fel a fejjel, sok sikert és kitartást kivánokKépKép

És persze mindannyiotoknak itt ebben a topikban kivánom, hogy mielöbb zebrásodjatokKépKép KitartásKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Nem sikerült, szombaton megjött. Ma vagyok a 2. cn. Azért egy kicsit beleéltem magam KépKépKép. Még jó, hogy nem is akaromKép.

Stella!
Sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál. Drukkolok, hogy csak álhír legye! Mentek még egyszer vizsgálatra?
Most hol tartasz? Hátha sikerült...

Ki mond jó hírt reggel? Lesz zebra?

Cat!
Örüülünk a híreknek, várunk továbbra is!

Doris!
Isten éltesse a manóidat! Köszönjük a bíztató soraidat!

Kriszta

mohácska

Sziasztok Lanyok!

BettiKép

Szuper hallani,hogy mar minden rendbenKépKépAz en dokim is olyan,hogy meg tud barmikor nyugtatni.Meg a legszornyubb helyzetben is kedves,segitokesz es nagyon nyugodt tud lenni-ezert is "imadom"KépKépKép

Kedden varom am a hireket nagyon,hogy mi volt az UH-nKépKép
16 millio egy 3D-s UH??Nem semmi...

Imadom Egert,szerintem nagyon szep varos.

Gyogyo: meg holnap kell 3at bevennem,aztan 5 napig 2t es talan 3-4 napig egyet,es aztan vegeKépKépKépMar alig varom.Mondjuk a baba erdekeben szednem en akar az egesz varandossag alatt isKép

Ne aggodj,tuti biztos,hogy egeszseges es gyonyoru kisbabad leszKépKép

Megyek,mert Pruntyogo ugy latom almos lehetKépKép

Jo ejt!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Szia Cat!Kép

Még egyszer nagyon gratulálok kicsi fiaid megszületéséhez (már megkuksiztam őket amott, gyönyörűek)!KépKép Mindenki nagyon szorított nektek. Kívánok sok-sok türelmet az első néhány nehéz hónapra és annál is több boldogságot a további kis életetekhez így négyesben!
Tök jó fel vagy, hogy benéztél "hozzánk"!

StellácskaKép!
Láttam kerestél, köszönöm jól vagyok. Mennek a napok, semmi különös. Mindent úgy csinálok mint eddig (ezért a lányok egy másik topicban picit le is szúrtakKép)... Rohadt ez a várakozás, még így is hogy nem számítok semmire. Mi lesz később???
És mizu veletek? Hogy van a kis lelked? Azért gondoltam ám rád és a csodára a zebrás teszttel a hétvégénKép!???
Szeresd a párod és nyugtasd meg, hogy így is ő a legklasszabb pali a Földön!!!! Sikerülni fog! Te teljesen rendben vagyKép!!!

Enigma
enigma

Köszönöm az ötleteket! Emeseanyu, megfontolom a tanácsodat, csakhát hazudozni, ferdíteni utálok Még az anyagi vonzat sem zavarna, csak ne kellene küzdeni (és értelmetlenül várni az 1 évet) az ilyen vizsgálatokért.Milyen jó lenne, ha mondjuk csak bemennék, megbeszélnénk, ez ennyibe, az meg amannyiba kerül és néhány hónap múlva már a tuti adatok birtokában tervezhetnénk a hogyan továbbot.
Többen nem értenek egyet a vizsgálódási ötletemmel, de azt hiszem ti talán megértitek,hiszen nektek minden hónap, hét, nap sőt perc egy örökkévalóság amikor vártok egy kis vonalat a teszten vagy épp nem várjátok hogy megjöjjön a mensti.És biztos vagyok benne hogy sokatokban felmerült a kérdés, hogy miért is nem mentetek el hamarabb (néhány hónappal, héttel) orvoshoz, talán ma már szaladna a poronty!
Hát ezt akarnám én elkerülni és elébemenni a dolgoknak...
Dana, azt hiszem összeszedem magam, és kezdek az Őrsön, csupán kényelmi szempontból, mert az van közel...
Mégegyszer köszönöm a tippeket!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
PilinkeKép DanaKép DorisKép
köszönöm nektek a nyugtató szavakat. Lassan, de tényleg nagyon lassan sikerül összeszednünk magunkat!
Közben bejelentkeztünk urológushoz is. Mindenképpen kivizsgáltatjuk.
27-én megyünk újra a dokibácsihoz és újra megvizsgálják a kiskatonákat, mert hátha csak rossz napot fogtunk ki. De a doki is mondta, hogy ennek nagyon kicsi az esélye!
A többi vizsgálat csak ez után következik. Szóval most várunk!

CatKép
gratulálok nektek a fiukhoz! Többször átlestem a babás topikba, hogy tudjam mi van veletek és Orsiékkal!
Remélem sikerül majd sikerül összeszoknotok és nem lesz ilyen fárasztó!

DorisKép
köszönöm neked is, hogy elmondtad a saját történetedet és a félelmeidet. Hála nektek sikerült megnyugodnom egy kicsit! Bízunk a természetben és a dokik hozzáértésében!
Utólag is boldog szülinapot a csemetéidnek!

EnigmaKép
Vigyázz nagyon magadra és próbálj minél többet pihenni és lehetőleg nem stresszelni semmin!
Nagyon szorítok nektek!
A zebrás teszt nálunk még várat magára! Az az igazság, hogy én már nem reménykedek semmiben. Pedig még nem jött meg, amin nagyon csodálkozom. Tegnapra (33. cn) leesett a hőm 36,9-re. A korábbi hónapok tapasztalatai alapján teganp meg kellett volna jönnie, de semmi. Ma reggel 37 volt a hőm és továbbra is várom, hogy megjöjjön. Ha holnap sem jön meg, akkor tesztelek ígérem! De most még nem áltatom magam!
Még egyszer köszi mindenkinek a segítséget!
Stella

Kép
stella9

Bocsi helyesbítek, nem tesztelek, mert "ma megint megjöt..."! Csoda elnapolva!
Zsituska, kijavítasz 1 cn-re!
Köszi!

Kép
stella9

Szia Stella!Kép

Nagyon nagyon sajnálom, hogy nem jött összeKép

De fel a fejjel, tudod most már, hogy mi a gond és ennke megfelelően lehet tovább lépni, és én nagyon remélem, hogy hamar babóca lesz a pocidban.

Szívből kívánom Neked!!!

Én ma vagyok 16 cn-on, valószinűleg ma lehet peteérésem és vas. este és ma reggel illetve még péntek este volt akció.
Amúgy meg ma ment el párom MiskolcraKép 5 napra!!!
Háááátttt.... remélem elég, hogy baba lehessen.

Szerintetek?

Mindenkinek drukk!

Mea
mea

Szép napot mindenkinek! Mindjárt kisüt a nap!

Stella!
A csoda nincs az október hónaphoz kötve!

Mea!
Neccesen, de végülis miért ne lehetne baba. Ha jól tudom 2 napig virgonckodnak a kiskatonák. A ma reggeli "hajrá" tutinak tűnik.

Remélem megtettünk a férjemmel mindent a baba érdekében! Következik a reményteli várakozás. Hogy ÚÚÚTÁLOM!!!

Sziasztok
Jázmin
djázmin

Szia Stella!
Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz, hogy mennyire sajnálom, hogy neked sem sikerült "elkerülnöd" ebből a topikból!

Szia Mea!
Remélem meg lesz a "gyümölcse" az akcióitoknak, Ti mindent megtettetek!

Mindenkinek babásodást kivánok!!
evike1975

Köszi Évike!Kép

Mea
mea

Szia Megann,

mi is a bolgárkerék utcában kezdünk 4 havi próbálkozás után. sajna csak novemberre kaptunk időpontot, ti mikor mehettek? kicsit azért reménykedem, hogy le kell mondanunk a találkozót, elvileg akkora kiderül, hogy az október siekres volt -e :-)

Csajok,
szerintetek a napi 2 akció lehet probléma? nem mindig tudom lebeszélni a leendő apucit, hogy tartalékoljunk :-)
tralllala

TralllalaKép
szerintem lehet, hogy kicsit gyakori ez a napi 2, mert nincs ideje rendesen megérni a kiskatonáknak!
Próbáld ezt elmagyarázni a párodnak!
Pár hónapja az enyém is ezt akarta, de sikerült elmagyaráznom neki, hogy a kiskatonák érési ideje 72 óra (állítólag). Az andrológosok is 2 naponta akciót javasolnak, ha minden rendben a pasival!
Puszi:
Stella

Kép
stella9

Köszi Stella,
2 naponta? megpróbálom, de nehéz lesz :-)
azért nem a napi kettő az általános, csak néha úgy jön ki :-)
járt már valaki a bolgálkerék utcában? mennyire gyorsak?
köszi,
tralllala
tralllala

Sziasztok!
Trallala én már jártam/járok a Bolgárkerék utcába. Mi amikor bejelentkeztünk 1 hetet kellett csak várni. Én a Gasztonyihoz járok. Jó orvos csak egy kicsit hallgatag. Én váltani akartam orvost, mert 3 hete azt mondta, hogy terhes vagyok de egy hét múlva már semmit nem látott. De mondta az egyik aszisztens nő, hogy valószínű hogy valami miatt felszívodott. Most várunk majd lehet, hogy őhozzá megyek vissza, ha sikerül a baba. A párom is oda jár. Az eredmények kb. 3 hét múlva vannak készen. Egy sima sperma vizsg. fél órán belül megvan. Sok sikert nektek. Ja és mindenkinek itt a topicon. Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Kedves Dana!

Köszönöm érdeklődésedet jól vagyok. Mára vártam, hogy megjöjjön, de idáig még semmi.
Mi már túl vagyunk a vizsgálatok első lépésén.
A párom ő teljesen rendben van, úgyhogy ki mással lenne a gond mint velem. A jövő héten megyünk vissza megbeszélésre. Kiváncsi vagyok mik lettek az eredményeim. Bár korábban egyszer már kivizsgáltak, igaz évekkel ezelőtt, de akkor minden hormonszint normális volt, sőt ha jól emléskszem akkor a prolactin a megadott intervallum alatti.
Tényleg tudja valaki, hogy az alacsony prolactin szint az mit jelent, mert a magasról találtam írást, de erről semmit.
Nekem ez a 31.cn-om, de hát ez nem jelent nálam semmit.
Különben rájöttem, hogy a várakozás a legnehezebb ebben az egész "bébiprogramban".
Stella, én is sajnálom a nem túl jó eredményeket, de hát annyi megmagyarázhatatlan történik, és az emberi test olyan csodálatos, és hát bármi megtörténhet. Különben most legalább már nem vártok hiába. Hamarosan megoldódik a problémátok!

Üdv Mindenkinek!
Lara
ui: ja végre süt a napocska Kép

Kép
lara26

Drága Stella
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a csoda, de szorítok, hogy legközelebb ne így legyen. Miután már tudjátok mi a probléma, biztosan könnyebb továbblépnetek.

Mea
A termékenységi teszt mit mutat, mikor volt az LH csúcsod (nekem szombatra mutatta ki)? Elkezdett már emelkedni a hőd (az egyébként nem baj, ha több napig lecsökken, ha utána rendesen felmegy!)?
Én is úgy tudom, hogy 2 napig életképesek, szóval szerintem jó esély van arra, hogy az időzítés megfelelő volt.
Drukkolok nagyon!

Adri
adri77

Szia Adri!Kép

Hát a termékenységi teszten pénteken és szombaton volt két csík, bár igaz, hogy nem egyforma vastagságú, tegnap meg már alig látszódott a második.

Akkor gondolom valóban ma kellene lennie elvileg az ovulávciónak. Nem?

Te használtál ebben a hónapban?

Veletek mizújs? Te egy napon vagy velem, ugye?

Pusz

Mea
mea

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni Tőletek megint, annyira járatosak vagytok a hőmérséklet értelmezésében. Vasárnap kellett volna megjönnie a mensesnek, de nem jött meg (remélem nem is látom egypár hónapig). A hőmérsékletem pénteken és szombaton reggel kicsit csökkent (37,8; 37,9) de kicsit korábban mértem mint a szokásos hét óra. Viszont vasárnap reggel és ma megint 37 és annál kicsit magasabb. Szerintetek mikor érdemes először tesztelni? (persze én már ma szeretnék.... de nagyon csalódott leszek egy csík láttán)

Köszi:
Mammamó
mammamó

Mea

Igen egy napon. Én csak szombaton csináltam a termékenységi tesztet, és akkor mutatta az LH csúcsot.
Szerintem vagy ma van, vagy tegnap volt az ovulációd, szóval szerintem jó volt az időzítés a párod elutazása előtt Kép !

Mammamó
Szerintem szerda, csütörtök környékén csinálj tesztet, és mindenképp reggel, az első vizeletből. Akkorra már biztosan ki kell mutatnia, ha van valami Kép!
Drukkolok hogy sikerüljön!

Adri
adri77

Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni, egy hétig otthon feküdtem betegen, de látom, hogy - sajnos - egyre többen vagyunk.

Mindenkinek Kép aki mostanában csatlakozott hozzánk mielőbbi babásodást kívánok, remélem mielőbb átkerültök a lenti topikba.
Az új kismamiknak Kép pedig nagy-nagy gratula.

Azért még később benézek, próbálom felvenni a fonalat.

BKriszta Kép Gyönyörű a kisbabád! Egészséges fejlődést kívánok neki, neked pedig gondnélküli pocaknövekedést!

Ja, és ma vagyok a 28 cn-on. Egyenlőre semmi jel! Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Csak olvasok, olvasok, hihetetlen, hogy mennyien lettünk!

StellaKép a többiek már elmondtak mindent, Cat és Doris válaszai azt hiszem mindennél többet jelentenek. Orsinak ráadásul az első lombik sikerült (azt hiszem), decemberben mentek az orvoshoz, és most várja a fiúkat- tudod. Neked is sikerülni fog, kitartást!

Puszillak
Noémi

Zitus Kép tudnál új táblát küldeni? Azt sem tudom hányadik napon vagyok, 28/29? Nagyon izgulok.
Veled mizújs?
Vendég

NoémiKép
köszi a bíztatást!
Egyenlőre még nagyon nehéz elviselni, főleg úgy, hogy a barátnőm ma bejelentette, hogy terhes.
Nem irígylem se tőle, se senki mástól, csak most olyan rossz, mert tudom, hogy mi még nagyon messze vagyunk ettől!
Szorítok nagyon, hogy neked még jó sokáig ne jöjjön meg!
Stella

Kép
stella9

Mammamó
Szerintem is az a szerda vagy csütörtök lenne jó a tesztelésre, ha kibírod addig Kép
Nagyon drukkolok egy zebratesztért Kép

Noémi Kép
Neked is megy a drukk!!! Kép

Anna Kép
Sikerrel jártatok fagyöngy beszerző körutatokon? Kép

Lányok
Én is szeretném megnézni Cat kisfiait. Hol tehetem ezt meg? Kép Köszi!

Tündi
Vendég

Szia Stella Kép

Az én barátnőm az első inszeminációmkor lett terhes, de már az első próbálkozós hónapban sírt, hogy nem jött össze. És a másodikban, a harmadikban. Vicces volt, de ez van. A negyedikben pedig terhes lett. Most 6 nónapos terhes, jól van. Kicsit elcsúsztak az érdeklődési pontjaink, bár minden ok, nem panaszkodnék.

Ez biztos nem vígasztal, de nekem nagyon segített egy furi, csak "kitartó, próbálkozó" pároknak eszébejutó gondolat Kép mégpedig az, hogy legalább nem nekem kell majd tanácsot osztani, hanem én kérhetek majd tőle mindenben, mert ő már átélt minden izgalmasat. A terhesség perceit hétről-hétre, majd a szülést, a szoptatást és így tovább. Szóval azt tudom tanácsolni, hogy gondolj te is arra, hogy legalább majd te kapod a segítséget, mikor szükség lesz rá egy olyan embertől, aki nagyon közel áll hozzád!

NEM VAGYUNK ELKÉSVE! ÉS nem is vagy olyan messze! Talán csak néhány hónap, és ott olvassuk a profilodban: "egy/két kis krumplicska van a pocakomban..."
CatKép elnézést, hogy téged idézlek Kép

Aztán itt mind a 40 lány együtt izgulja veled a 36. 37. 38. 39. hetet, majd az egyik reggelen izgatottan küldöd az sms-t, hogy "Lányok, végre megszületett!" Kép
És akkor majd visszaolvasod az egy évvel azelőtti írásaidat, és azt mondod, nem is volt olyan soká...
Vendég

Tündi Kép a babás topikban rögtön ott látod, vasárnapi bejegyzés, azt hiszem.
Nagyon köszönöm a drukkot! Drága vagy!

Most muszáj dolgoznom, még később benézek.
Puszi
Vendég

NoémiKép
köszi ezerszer, ez nagyon jól jött!

Kép
stella9

Noémi Kép
Köszi, megtaláltam Kép
Húúú, azt a mindenit! De tuti jó szöveget írtál Stellának! Kép Ettől még én is megnyugodtam Kép Pedig nekünk ez még csak a 4. hónap, de én is végignyüszögtem az elmúlt 2-t Kép

Cat
Bár én nem tudtam veled végigizgulni a csodát, mert késöbb jöttem csak a Babanetre, de nagyon jó látni hogy ennyi ember szeret téged és szorítottak neked! A fiúk tényleg csodálatosak, és duplán irigykedem, mert én is ikreket szeretnék Kép Remélem,hogy az éjszakás műszakot hamarosan sikerül beszüntetni, és pihenésre is jut egy picit több idő Kép

Tündi
Vendég

Stella Kép igazán nincs mit. Egyszer majd remélem úgyis te húzol ki engem a gödörből Kép Kép Kép

Tündi Kép Ne aggódj, nálatok sem lesz semmi gond. Ha ne adj istenünk mégis, akkor pedig már MOST jó helyen vagy. A többiért ne aggódj, vagyunk itt annyian - szerencsére/sajnos - hogy tudunk segíteni. Vagy a kismamik a lenti topikban! Gond egy szál se! Kép Kép Kép

Puszi:
Noémi

Ui: görcsölget a hasam. Szerintem holnap a topikunk címével kezdek Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Tralllala!
Azért nem egy fél nap alatt szedem össze magam...mert sajnos vagy nem sajnos, az idei évünk elég zavaros lesz még. Két hét küldöldön pont amikor a hormonviszgálatra kellene menni... Aztán a Karácsonyi dömping, amikor ismét elég hülyén jönnek ki a dátumok...
Hmmmm. vagy csak félrebeszélek????
Egy két vizsgálatot biztos így is meg tudnak csinálni, mi???
Lehet hogy jobban félek hogy kiderül valami, mint azt magam is gondoltam????
Én is nagyon remélem, hogy az októbert máshogy zárjuk, addig meg megbeszélem a párommal, hogy mi tévők legyünk, jelentkezzünk e most azonnal, vagy majd jövőre fél év sikertelenség után?
Ti hogy jutottatok arra az álláspontra, hogy elmentek a családtervezőkhöz???

Kép

Kép
megann

Noémi
Szorítok neked nagyon, hogy azok a görcsök ne a menzit jelezzék!

Zita Kép
Tényleg jó lenne látni egy táblát Kép Raknál fel, ha nem nagy gond? Nem is tudom már, kinek lenne aktuális egy teszt mostanság Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép az angyalok szóljanak belőled Kép

Megann Kép ha úgy gondolod, hogy stresszes az orvoshoz járás, akkor inkább várjatok, mert akárhogy is, ez nem egy egyszerű és egyszeri dolog, legalább egy hónapig folyton figyelnetek kell, hogy kinek mikor kell menni. És nem lehet tévedni egy napot sem, még véletlenül sem, különben kezdhetitek az egészet elölről.
Nézd meg a www.lombik-baby.hu oldalt, ott meglátod, hogy milyen vizsgálatok vannak és milyen gyakorisággal.
Ha a január csendesebb, akkor válasszátok azt, legalább lesz egy szép karácsonyotok, görcsölés nélkül. Mi is elhatároztuk, hogy idén már nem megyünk dokihoz, majd csak jövőre, csak könnyedén, még adunk egy esélyt a természetnek, aztán tessék, itt számolom a napokat! Kép Kép Ki érti ezt?!

Beszéljétek át a pároddal, hogy ne legyen nyűg az orvoshoz járás. Ez a legfontosabb. Ha nyűgnek érzitek, akkor ronthat a kapcsolatotokon. Ha viszont szívesen mentek és rászánjátok az időtöket és energiátokat, akkor épp ellenkezőleg, hihetetlenül össze tud hozni.

Nagyon szorítok, hogy Karácsonyig átkerülj a lenti topikba! Kép

És mindenki másnak is! Sipirc!!! Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!Kép

Kép

Bocsi, nem tudtam hamarabb jönni, mert reggel nagyon korán mentünk el itthonról, és most értem haza. Hulla fáradt vagyokKép
Egyébként velem nincs semmi különös. Valószínűleg pénteken volt a peteérésem, a párom pedig csütörtök reggel elutazott, és csak tegnap este jött hazaKépKépKép
Szóval nem sok esélyt tudtunk adni ennek a hónapnak. Na mindegy.
Pénteken megyek vérvételre, megnézetem a progiszintem - csak úgy magamnak. Jövőhét hétfőn pedig megyek megint egy dokihoz, majd meglátjuk mit mond.

Még nem tudtam visszaolvasni mindent, jó lenne, ha valaki jóhírrel szolgálna!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Lányok!

Izguljatok értem, holnap (kedden)lesz a HSG-m!!!
Már most elvileg a kórházban vagyok, de szerencsére saját felelősségemre haza engedtek.
Most nem is írok többet, inkább próbálok nem gondolni a dologra, de valahogy nem megy.
Bogi.
bogi1975

Sziasztok!!

NoemiKép
Koszonjuk a dicseretet!!KépKépEs a jokivansagokat is!!

BogiKép
Szoritok a HSG-hez!

BettiKép
Nagyon-nagyon gondolok Rad a holnapi UH-hoz!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Bogi!Kép

Nyugi!!!Kép
Minden rendben lesz! Gyorsan túl leszel rajta, és kész!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

BogiKép
gondolok rád és szorítok, hogy minden rendben legyen!
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt!

Bogi Kép én is nagyon gondolok rád, minden rendben lesz! Kezem, lábam, szemem keresztbe! Kép Kép Kép
Vendég

Zita!Kép

Hát látom Nektek is jól összejött ez az elutazás peteérés idején.

Nem baj, azért bízzunk a csodában együttKép

Pusz mindenkinek

Mea
mea

Sziasztok,
valaki volt azt hiszem itt közülünk az Ormos Intézetbe. Meg tudná adni a számát? Illetve mennyibe került az iriszdiagnosztika?
Azt hiszem elmegyek oda, mert egyenlőre nem tudták megállapítani miért fáj a petefészkem, mert állítólag nagyon szép...

JÓl vagytok egyébként? Mi van a táblán elöl levőkkel? Nem babások még?
Puszi: K
krinyoka

Szia Krinyoka!
06/1/295-5963 a telefonszáma az ORMOS-nak és 4.500,- volt kb. fél éve az íriszdiagnosztika.
Szia
djázmin

Bogi!Kép

Gondolok Rád holnap!!!

Szorítok!

Mea
mea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?