Sziasztok!
Egy picikét visszaolvastam (ezt az oldalt)...de most már korlátozott géphasználattal rendelkezem, Gábor nem dolgozik már, majd csak aug. 25-től...addig ketten használjuk...
Én tegnap már nagyon szenvedtem...de megtaláltam este a gyógymódomat...néhány napja fájdogált a bal lábam, meg persze a fenekem, de az mindig...úgy sántikálok tényleg, mint egy pingvin...szombaton voltunk névnapozni, és úgy röhögtek rajtam...én is röhögtem,de annyira nem volt kellemes...
Tegnap már ülni is fájt, és nem értettem, mitől van ez az eszement izomláz érzésem...na, este kipróbáltam, hogy a térdem alá is tuszakoltam párnát (eddig bőven elég volt a pocim alá, az viszont már kb a legelejétől kellett) és ma már alig érzem, hogy fájna a lábam, úgyhogy ügy megoldva...
Szegény Gáborom meg itthon néz, és sopánkodik, hogy szegény én, de nemsokára kint lez a baba (na, azért az még nem itt van), és úgy sajnálja, hogy ilyen nehéz...olyan aranyos...
Szóval szombaton névnapoztunk egy jót...ennyi hastapi nem volt még egyszerre, a végére már simán beszélgettem tovább, mintha észre se vettem volna, de mindegy...nem zavar annyira...neveinkkel már megint problémáztak, de rövidre zártuk...megmondtuk, hogy ehez senkinek semmi köze, így hívják majd és kész, tetszik, nem tetszik...
Tegnap itthon voltunk kettesben...engem elkapott a főzhetnék meg a takaríthatnék (mondjuk a takaritásból nem sokat engedett Gábor)...aztán főztem inkább, Marhapöri volt, meg csináltam Csokis-Mascarponés roládot...nagyon fincsik lettek, de én úgy elfáradtam...viszont így se dagadt be a lábam... csak a pocim kezdett el húzódni...
Amúgy azt veszem észre 2-3 napja, hogy manócska kevesebbet mozog, intezívnek se annyira intenzív...gondolom most már tényleg szűkös lehet neki odabent...és szinte állandóan csuklik...de legalább mozog... ha lerúgja az oldalam se érdekel, csak legyen továbbra is ilyen kis izgága, mint volt...
Pelus...mi most kaptunk egy 43db-os Pamperst, még akarok venni egy Huggiest, azt láttam tegnap a DM-ben 27 vagy 28 darabos volt 1040FT, meg veszek egy kicsi Liberót, bár az drágább, mint a pampers...de így lesz mindenből, meglátjuk melyik jó...
Aztán anyukám tud szerezni nekem ilyen öko pelust, azt hiszem a 100db ilyen 4-5000Ft...meglátjuk....csak abból nincs a legkisebb méret...
Évi, örülök, hogy kicsit otthon tudtál lenni...biztos sokat segített...
Mindenki pihenjen sokat-sokat...
Holnap megyek babaruháért barátnőmhöz (hozott nekem egy rakat body-t, meg átveszem egy vaterás nyereményemet, ill. kettőt, egy hálózsákot meg egy pelenkázótáskát (fekete, és vállra is akasztható, meg felcsatolható a babakocsi tolókájára), meg apukám ma elhoz egy másik hálózsákot, ő sűrűbben jár arra, mint én és megkértem, de így legalább megspóroltam 100FT postaköltséget...
Na, most kicsit megyek, le kell vágnom Gábor haját, már szét szekál, dugdossa itt elém a hajvágót...kis majom, nemsokára már két gyerekem lesz itthon, csak az egyik 26 éves...
Később benézek...