A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

A tali szuper volt, a gyerekek nagyon jót játszottak, mi meg jót dumcsiztunk. :) Képeket készített Robi, gondolom még ki kell szűrnie! 8)

Móni nem jelentkezett nálunk, gondolom Pötivel még javában egyben.

Juba! De izgis, a végén beelőzöd Mónit! :D Egyébként nálunk is volt, hogy Gegi gyűrködte a hólyagomat. Jaj, hogy tud az nyilallni. :roll:

Irina! De jó, hogy nem jön a nyár jövő héten. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Móóóóóóóóniiiiiii! :) Itt izgulunk mind... :)

Örülök a jó talinak! :) Várjuk a képeket!

Juba, nekem Dani rugdosott ott, hát, az sem vmi jó... :) Samu meg fejelgetett. De az meg már régen volt, nem is emlékszem. :)
Na, azon nagyot fogok mosolyogni, ha te jelentkezel be előbb, hogy mész szülni, mert én már napok óta ezt vizionálom... De azért ezt nem kívánom neked sem, Móninak sem, mert ő már nagyon szeretne szülni, nektek meg nem jó a ma... Szóval akkor ne siessetek annyira!! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Én meg állandóan hajtogattam (Zsozsival), hogy én szeptemberben akarok (és fogok) szülni, erre beelőztem majd' az egész topikot. :lol:
Tudják ők, mikor kell jönni.

Csak Pötinek szólhatna már valaki.... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát a hólyagfejelgetés továbbra is megy,olyanokat nyilall bele,hogy áuuuuuuuuuuu!!
Az előbb mikor fürödtem,épp töröltem magam mikor úgy éreztem,hogy valami csurdogál,lenéztem de persze még minden csurom vizes volt mivel akkor zártam el a csapot és nem tudtam eldönteni,hogy ez most honnét jött??!!
De valami kis nyálkás izéket láttam lecsúszni (bocsi a részletezésért! :oops: )
Azóta ezerrel figyelek de SEMMI jele,hogy valami is készülne.
De azért meg kell hagyni rendesen betojtam :oops:
Egyből eszembe jutott,hogy öt kilós gyereket,hogy fogok én megszülni?!
Meg,hogy nem jó a doki ma!!!!
Azóta ezerrel rugdos Zina,nem ül el egy percre sem.

juba0

Juba! Lehet, hogy a nyákdugó távozott? :) Ezzel még napokig el lehet lenni így. Vagy nem. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem hiszem,ahhoz elég világos színe volt,annó nekem Bertivel beöntés után ment el és az elég sötét barna volt.
Nem tudom,azonosítatlan nyálkás akármik :roll:
Most csuklik és rugdos,szóval ma tuti nem lesz "buli"!

juba0

A bal mellemből pötyög a tej :shock:
Ez a gyerek előre dolgozik,előbb csinál magának kaját aztán utána jön majd ki :lol: Zabagép 8) :lol:

juba0

Na de ma már tuti nem,úgyhogy elteszem magam holnapra,hogy fitt legyek.
Ha esetleg lesz valami dobok sms-t!,persze nem ma,majd ha szülök :wink:
Jó éjszakát!

juba0

Juba, ez nagyon izgalmas, okvetlenül jelentkezz, ha szülni mész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is nyákdugósan hangzott, amit írtál, bár mit tudok én arról, nekem nem ment el, jött a magzatvíz csőstül. :lol:

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Gegi f6 óta fent, ezáltal én is. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Benéztem, van Pöti vagy Zizi, de látom, még nincsenek,

Itt meleg van :lol:
Vendég

Jó reggelt :D !

Mónit lesem, erre Juba miatt is izgulni kell :wink: :lol: !!!!

Juba, nekem világos színű volt a nyákdugó 8) ! Nehogy eltűnj, szólj, ha elindulsz szülni :D !

Nem esik az eső :D :D :D !!!!!!!

Képeket nagyon várom!!
dettyk

Reggelt :D

Egyben jelentkezem...
Én egész éjjel szültem de csak álmomban :roll: :lol:
Móni! Te esetleg ma élőben?? :lol: Mennem kell de feltétlen be akartam jelentkezni!
Szép napot mindenkinek!

juba0

Sziasztok,

Én is izgulok Móniért, Jubáért, már nagyon várom a híreket.

Nálunk mindenki meggyógyult, én pedig hétvégén 39 fokos lázzal feküdtem, ügyeletre kellett menni, k...a sz...ul vagyok. Torokgyulladás, allergiás kötőhártyagyulladás, holnap megyek gégéeszetre, tele van a .... (már le se írom)

Szóval hajrá, ha meggyógyultam, most már mi is mennénk taliraaaaaaa:)
Puszi mindenkinek

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Ma már voltam dokinál.
Méhszáj felpuhult és már bő 1 ujjnyi (gyanítom ha a szülésznőm vizsgál meg 2 ujjnyit mond) Holnap ismétlés, de a dióoki azt mondta nem lepődne meg ha a szülőszobán találkoznánk.
Mondjuk amikor megvizsgált majdnem leugrottam a székről. Átkozottúl fájt.
Azt beszéltük, ha nem szülök meg akkor pénteken reggel indít.
De hátha megindul spontán.

Juba beelőzhetsz nem sértődöm meg :)

Nektarin jobbulást+++++++++++

Maggie barátnőd haloványa erősödött?

Vera, Mesi biztos jó volt a tali :)

Itt is süt a nap és meleg van.
Állítólag a héten jó idő lesz :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Szerintem Pöti most megvárta a jó időt, maholnap kibújik!!!! :D

Hoztam két képek a tv-néző tesókról. :D

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Nagyon édesek :lol:
Vendég

Móni: huh de izgi...ma már Pöti kibújik!!!!!!!

Juba: huh Te is beindultál? na mehet a verseny!!!!:-)

Maggie: tényleg a halvány erősödött???

Mesi: de édesek!

Mától kicsit lazult a munka..:-)

Már csak 3 nap bölcsi, aztán vakáció..Emma már nagyon várja, strandra akar menni,..:-)

ma lesz a családi nap...lesz ugráló vár is..:-) remélem jó idő marad!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

OÓ, alakulnak a dolgok!!!! :lol: :lol:
Lánykák, könnyű, szép szülést kívánok mindkettőtöknek!

NO, és igen, pénteken már erősen pozitív volt a teszt, csak az a bibi, hogy közben meg vérezget is szegénykém. Én rohanni akartam vele a klínikára, de hajthatatlan maradt, remélem ma magánrendel majd a közös orvosunk, ott találkozunk majd. Én meg még próbálgatom hívogatni a dokit.
Szóval, van egy kis izgalom itt is.

Egyébként Bercónak már "vakáció" van, ugyanis beteg. Ismét gégegyulladás. Már biztosan nem lesz ott a bölcsis ballagáson. Nekem meg még holnap, holnapután be kell mennem, de a Kedves ma zár, holnaptól ő lesz de. Bercóval.

Juba, nekem is nyákdugónak tűnik, de lehet majd szivárgó magzatvíz is, lehet, hogy magasan repedt a burok. Kíváncsi vagyok nagyon!

Mónikám, Te meg tényleg igazi Teréz anyu vagy! Ez a kitartást, türelmet tanítani kellene.
dmaggie

Emese, annyira szépek a gyerekeitek, őrület. Zsozsi igazi nőci, Gegi meg nagyon paaaasiiii!!!! :lol: :lol: Hú, de azért látszik, hogy egy alomból valók.
dmaggie

Sziasztok!

Huu ha Juba !!! Akkor lassan te is szülsz! Nekem a nyákdugóm színtelen volt Beninél.. Ezért nem is tudtam,hogy távozott.Nem tulajdonítottam jelentőséget neki,és közben szép lassan el szivárgott a magzatvíz is,nekem meg csak az tűnt fel,hogy sokszor kell pisilnem valszeg akkor tűvozott.Bent mikor burkot akart volna a dokim repeszteni akkor mondta,hogy nem vettem észre,hogy távoztak már a dolgok,hát én nem vettem észre :roll: Ugyhogy izgi...

Móni szorítok neked is!!! :)

Emese csatlakozom Maggiehez.. Zsozsi hajszíne is nagyon szép! :)

Beni ma volt kontrolon. ELküldte megint vérvételre,mert nem tudja,hogy genyes mandulagyulladás amiből lassan kijön,vagy vírus okozta ezt nála.De a mandulái csúnyák még,de a doki szerint már jön ki belőle.Ennek örülök.Viszont kapott még gyógyszert,nem bánom csak gyógyuljon meg tőle.. :)

Maggie nektek is jobbulást!
varga tünde

Sziasztok!

Hajrá Móni!
Lassan Juba is szülhet! ;)

Nagyon izgulok már!

Most dolgozom (vagy legalábbis bent vagyok ;)), pedig tennék képet Csipetkéről, de azok az otthoni gépen vannak... :?

Szombaton a Mamánál aludt, mi meg apával kicsit pihiztünk kettecskén... ;) Na, meg takarítottam, mostam, vasaltam... a szokásos.

Szeli csak augusztusban nem megy bölcsibe, sajna mi nem tudjuk megoldani... Így is Anyunak is szabit kell majd kivennie, mert nem hiányozhatok egy hónapig... nincs is annyi szabim.
Még jó, hogy rugalmas azért a munkaidőm, így túl sokat nem leszek bent! ;)
A héten mi is tervezzük az élményfürdőt, kánikulát ígérnek... :D

Maggie! Eszembe jutottál pénteken, ugyanis voltam tárgyalni egy csajnál, és ő is fogyatékos gyerekekkel foglalkozik. :)

Zsozsi, Gegi csúcs, ahogy nézik a tévét.

Mostanában sokat gondolok rá, hogy milyen jó lenne Szelinek is egy tesó, de ez a kérdés még várat magára... :(

Ma elintéztem, hogy meghosszabbítsák a jogsimat, nagyon rajta vagyok agyilag, hogy autót szeretnék... hátha összejön!!!
Vagy ha más nem, próbálkozom Apa autójával, bár az elég nagy... :? De ha esetleg kimegy külföldre (szó volt róla) dolgozni, akkor ne legyek már kocsi nélkül... :roll:

Próbálok visszaolvasni...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok.
Hát Móni szupernő vagy az biztos.De a kisember is.
Na gyerünk gyerünk!!!

Mesi a csemetéid gyönyörűek!!

Juba te meg mindjárt megszülsz itt!!!!

Mi tegnap anyósomnál voltunk búcsúba. Kész élmény volt.
Gagyi játékokért egy csomó pénz elkérnek.
Na de csak 1 gagyi babát vettünk a többi pénzért hintázott inkább.

Vindo hiányoznak a hozzászólásaid!!
talabér nikolett

Na, készen vagyok az ebéddel, de sehol senki. A nagyok "gyúrnak", a Kedves jön hamarosan, Bercó meg szomszédol.

Regi, annyira örülök, hogy ilyen jól érzed magad, szívből gratulálok a sikereidhez is!!!!
:lol: :lol: Tündér vagy! :lol: :lol: Vezess, Te Lány minél többet! Csak ügyesen!

Niki, teljesen igazad van, horror árakat lehet mindenhol találni. Mi a hv-n voltunk egy nagy játékboltban, Bercó annyira élvezte... :lol:

Tünde, jól megszenvedi Beni is ezt az egészet!!!! :cry: :cry: :cry: Én már csak a szép időben bízom, szerintem az segíteni fog. Gyógyuljon meg végre ő is!!!

Boszikáim, varázsoljatok! MOst sikerült beszélnem a dottorével, du-n mehet a barátosném hozzá. Remélem, hogy minden rendben van a babócával!!!! Megyek én is, erősítésnek.
dmaggie

Bercó megjött, aludni akar. :lol:
dmaggie

Maggie! Barátnődnek +++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie barátnődnek+++++++++++++++++
aztán gyere estére a hírekkel.

Regi de jó, hogy így tetszik a munka :)
a vezetésbe meg pikk-pakk bele lehet jönni.

Niki ilyen vásárokba Gréti lufit kap.
Vagy valami édességet és kész.
Nagyon drága ott minden.

Ne gondoljátok ám, hogy én olyan "Teréz anya türelemmel" vagyok :roll:
Átkozottúl várom már, hogy megszülessen. Hogy átöleljem, megpusziljam. Hogy végre cicus is lássa őt, hogy lássam milyen lesz az életünk négyen.
De azt szeretném elkerülni, hogy indítson a doki, főleg így, hogy már elkezdtem tágulni.
Türelmetlen és nyűgös vagyok. Legszívesebben elbújnék a világ elől és csak várnám, hogy teljenek a percek.
De ezt nem tehetem, itt van az én drága kicsi lányom, Itt van Z., a háztartás.
Azért mert én a vágyaimmal ellentétben nem szülök Őket nem hanyagolhatom el.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi szépek nagyon a gyerekek :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni drága kitartás..és mennek a ++++++++++++++++++++++++h spontán elinduljon kifelé Pöti!!!!!

Maggie: megy a barátnődnek a ++++++++++++++++++++++majd mesélj!!!

Jaja mi mr kész vagyunk. Emma naponta mondja hogy Istneke mikor küldesz már kistesót..mindenről ez jut eszébe...:-) a drágám..de majd talán szept okt körül próbálkozunk....hogy még a nagy menetet szept-dec...meg tudjam csinálni a munkában..ott cipleni utazni kell sokat...nagy pocival nem tudnám, mernék cipleni annyit, megvezetni ....

de már mindhárman nagyon akarjuk!!!!!!!

képek:
Kép Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

MIcsoda szép gyerekek vannak ebben a topicban 8) 8) 8)

Emese mint két tojás :shock: Zsozsi haja gyönyörű szinű 8)

Emma bájos mint mindig :D

Péterke biztosan megpuszilgatná a szép kislányokat 8)

Tegnap falunapon voltunk anyunál, körhinta , ugrálóvár, kislányok. Péterke végigpuszilgatta mind :D nagyon jól érezték magukat a fiúk :D

Poór Péter volt a fellépő :roll:
Csápoltak is a mamák 8)

Juba ÉS Móni HAJRÁ CSAJOK!!!!!

Móni én annyira megvagyok lepve, hogy ilyen sokat hagynak ráhúzni téged :roll:

Pánikolj be, hogy te nem akarsz inditást, én igy tettem és megindult magától:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni ennek napi orvoslátogatás az ára :roll:

Kaqk Emma még mindig nagyon szép kislány
kistesó mag hajrá :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Pöti jól érzi magát :) :)

Gyerekek szépek :)

Bálint reggel úgy kelt h. jöjjön Zsozsi Gege :)

Héten 1gyerekes vagyok(tök fura,de jóóó :) ) Míra hittan táborban 8-16ig :) megyünk bicajjal érte,aztán lemérjük mennyi idő így az út s ha a héten jó időt mondanak meglesz a reggeli esti testmozgásom :) :)

Igen Apa fotozott szerintem képeket majd 1* kiszűri mert péntek kivételével túlórázniuk kell :evil: :evil:

reggel Bálint megkérdezte:Anya miért kemény a kukim :shock: :lol: :lol: 8) köpni nyelni nem tudtam :) :oops:

a megfagyott víz :) Kép
a csúszda :) Móni hiányoltad :)
Kép

KépKép
viranka

Vera! :lol:
K... jó a csúszdátok! :D

Nálunk Apa a homokozót nem képes összerakni, pedig 1 hónapja ott vannak már a deszkák is hozzá... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Hahó! :)

Jaj, milyen szépek ezek a lányok-fiúk! Viranka, nagyn jó a vizes fotó! :) Mesi-gyerekek nagyon egyformák! :) És hogy milyen ügyes nagylányt látunk ot a wc-n turbánban! .)

Hé, Móni, Juba, én ezt nem bírom tovább... Juba, gyanús dolgok történtek veled, remélem, hamarosan jelentkezel, mi van, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez az ügy elindult... Móni, neked meg jöjjön már Pöti, de indítás nélkül, irgum-burgum!

Maggie, barátnődnek és a kis pocaklakónak egészséget, remélem, meglesz a vizsgálat hamar, és kiderül, hoyg minden rendben! Az erősebb teszthez gratulálok! Remélem, a vérezgetés nem jelent semmit...

Megyek, mert dolgom van, de majd jövök...

Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Megjöttem.

Maggie!Drukkolok a barátnődnek!!!!

Gegi és Zsozsi is mint két tojás! :D Zsozsi haja nagyon kiszőkült,emlékszem majdnem fekete volt mikor született!
Mi meg maradtunk a cuki vörösnél 8)

Kaqk!Hajrá kistesó! Emma is szépséges nagyon!!

Bálint kukija :lol: :lol: Ez a kép nagyon extra lett 8) És micsoda csúszdátok van,szuper!

Nem tudom én egyik percben mennék szülni,a másikban inkább még nem,olyankor mindig arra gondolok,hogy ekkora gyereket megszülni...
Esküszöm nem tudom mi lenne jó!Berta is olyan anyás és most egy hete megint a szorulással küzdünk,ilyenkor olyan rossz lenne Őt itt hagyni!

Holnap megyek megint Veszprémbe Nst-re,egyedül!!
Már reggel kilenckor el kell mennem mert olyan frankón van csatlakozás,hogy a méreg megesz!!És valamikor délután fél három magasságában érek haza ha nem kell várnom sokat az nst-re! :evil:
Remélem nem útközben folyik el a vizem mikor tök egyedül leszek!!

juba0

Juba nyugiii én is megszültem 4500 grammos gyereket gátvédelemmel....fő a nyugalom.....

Képek nagyon jók: Péterke, Emma, Zsozsi, Gegi (mellesleg mintha egykorúak lennének :lol: ) Bálint, csúszda szuperek :)
Talán még Zsófit és Fruzsit sem dicsértem meg. Csak így össze vissza..

Móni jól van :) most beszéltem vele nemrég ne izguljatok...

Maggie én is szorítok barátnődnek.

Most én is kicsit izgulok, h harmadik babácska bekopogtat..de tegnap vettem tesztet és negatív lett. Hát nem lenne túl jó időzítés részéről.

Amúgy hétvégén Csodák Palotájában voltunk és Lilla rettenetesen élvezte kint is bent is. Alig bírtuk hazavonszolni. Ebéd után feltétlenül vissza kellett menni halakat etetni meg a játszótérre.
Vasárnap csak olyan otthon tengődős pihi napot tartottunk. Meg a csajjal elmentünk Campona-ba DM-be meg fagyizni. Csak mi ketten. Azt hiszem jót tett a kis lelkének.

És a hetünk sem néz ki unalmasabbnak: holnap szülinapi zsúrozunk, szerdán barátnőzünk, csütörtökön csana, akkor még gyorsan péntekre is ki kell találnom valamit :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, miért ijedtél meg? Okod volt rá? Hát, izgi... De azért akkor nem túl vlsz, hogyodaköltözött vki... Ugye? )

Már megint jöttem, hogy mi van, oszt' semmi... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Móni!
Úgy látom Pöti imádja a helyét! No, de hamarosan ki kell jönnie!
Elhiszem, h nyűgös vagy már, kitartás!!!

Fleur!
Tervben a harmadik?

Átfutottam a képeket! Minden gyerek csodálatos!

Kép
gica1

???...???...???...???...

Kép
Kép
Kép
zdori

!!!...!!!...!!!...!!!... :lol:
Egyébként :roll:
Kismamik! Hogy vagytok, hányan vagytok?

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Még mindig semmi????????

Móni! Szelit is indítottak, akkor sincsen semmi! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Emma csodaszép még mindig, és nagyon csajos! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi vazzzeeeee! Most néztem meg a házatokat! :shock: WOW!!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Reggelt!

Én egyben!
Mindjárt megyek Veszprémbe :?
Nem volna jó a buszon vajúdni,szóval gondoljatok rám,hogy ne most induljon el Zizi!!
Későn érek haza,ha valami van dobok üzit!
Hajrá Pötikénk!!

juba0

Móni?!?!?! Izgulunk csaje' 8) !!!!
dettyk

Van valakinek eladó dinamitja??????????????
Kirobbanthatná belőlem Pötit :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba már biztos megvolt az nst és hazafelé zötykölödsz

Maggei???????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, :D , sajnos nincs dinamitom, úgyhogy csak vuduzok :wink: !
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?